|
|
#301 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar VIII
Matko bosko-co Wy tak po nocy piszecie?
![]() A ja wczoraj postanowiłam być twarda,a nie mientka i kanapki dziecku nie zeżarłam Dzisiaj w Trójmieście piękne słońce ![]() Miłego dnia for all
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Vesenko i Sabbath o jakim magicznym serum piszecie???
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Skasowało mi cytowane posty ![]() Aragonte, Sabbath - cieszę się, że zgadzamy się co "piękności" Morticii. Bo myślałam, że już bredzę ![]() Ogólnie dziś do d...jestem. Wczoraj mogłam góry przenosić, dziś najęchtniej bym nie wstała i popłakała sobie pod kołderką. Jak ja nienawidzę takich sinusoid...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#304 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zapomniałem... Ale nadrobię to, obiecuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
Ech jakaś bez humoru jestem, położyłam sie o 2 spać....
nic mi sie nie chce.. smutno mi...
|
|
|
|
#306 | |||
|
Zakorzenienie
|
no tak to był tylko nieziemsko piękny, chmurka Baby Doll sprawiła,że prawie łupnęłam twarzą w latarnię
Cytat:
Cytat:
Wierzę na słowo, nie będę sprawdzać Cytat:
![]() o tym wrrrr...wcięło mi całego posta i musiałam pisać od nowa
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-20 o 13:06 |
|||
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za odpowiedź ![]() zastanawiam, czy się nie skusić... ech, ale ta moja mega wrażliwa skóra, którą trzeba non stop nawilżać i biegać do dermatologa po mazidła... Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-03-20 o 17:42 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#308 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jabłko + śledzik brzmią smakowicie Cytat:
![]() --- Siedzę właśnie przy ruskich
|
||
|
|
|
#309 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie smutajcie się...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Już się nie smutam. Dałam sobie "wewnętrznie" po pysku i jakoś leci
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#311 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jak bym napisała, co powiem, to bym dostała bana. Cytat:
![]() Miłego wieczoru for You. Cytat:
Nie wiem, czy to dobrze. ![]() Wiesz Gryxiu... Gdyby jednak Ci się zapomniało to nie stresuj się. Jakoś przeżyję bez tej świadomości. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może po prostu szybciej dochodzą... do wniosków oczywiście.
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - Ciniminis są przepyszne
Wyjadłabym je każdemu, bez względu na stopień pokrewieństwa
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
jest trochę inny w smaku, ale można go fajnie, pikantnie przyprawić. Obie wersje są pycha, ale wolę na słodkiej śmietance
a żebyś wiedział jak smakują ![]() nie. Z lnianki to ten Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie po ostatnich ziemniaczanych pogawędkach naszło na coś czego dawno nie gotowałam. Duszone ziemniaki wymieszane ze smażoną cebulką, skwarkami z kiełbaski i ugotowaną kiszoną kapustą. Kocham ten smak
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-20 o 20:17 |
||
|
|
|
#315 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Porozmawiaj z nią, powiedz co czujesz.... ale... czy to coś zmieni ![]() Spróbuj, jeśli Ci zależy, zdystansuj się, oddal, może coś zrozumie Wczoraj spędziłam prawie cały dzień w samochodzie, dobrze, że miałam GG w komórce. Dziś w pracy nie było prądu przez 4 godziny, a kiedy go załączyli, spalił się serwer. Pojechałam do domu wcześniej, powysyłac firmowe przelewy z podatkami i wiecie co? Numery identyfikacyjne do firmowych kont których od trzech lat codziennie używałam w pracy "z pamięci", w domu wyparowały mi z głowy! Musiałam do szefowej dzwonic, ale plama! To się nazywa rozdzielic pracę i dom
|
|||
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam ostatnio z hasłem do poczty. Hasło, które wklikuję czasem kilka razy dziennie - a zapomniałam No czarna dziura w głowie - żadnych skojarzeń, nic, zero, kaplica. Przypomniało mi się kilka godzin później, gdy byłam zajęta zupełnie innymi czynnościami, niezwiązanymi z kompem
|
|
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz ta druga opcja jest baaaardzo obiecujaca Nie wiem z czego to wynika, ale jak dla mnie to Ty jesteś całkiem normalna - ale ... no cóż, ja chyba tez nie jestem taka ..... zwyczajna - delikatnie mówiąc. Cytat:
A legitymować to On chyba nawet prawa Ciebie nie miał
|
||
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath i Vesenko:
Ale macie na myśli ten żel hialuronowy, tak? Czy może serum różane? Czy też oba? Żebym wiedziała na co mam sie skusić No i kiedy się tym smarować, bo ja mam plan działań na cały dzień:- rano krem z filtrem 50 - po 10 minutach nawilżający - po południu zmywanie makijażu i krem od dermatolożki - wieczorem tonik na zwężenie porów - maść od dermatolożki druga - krem na zmarchy mimiczne uff... chyba o niczym nie zapomniałam
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę dziwne wydaje mi się stosowanie kremu nawilżającego na filtr. Ma to jakieś specjalne działanie? Bo na logikę to powinno się odwrotnie Strasznie dużo specyfików stosujesz, ja mam odwrotną strategię, jak najmniej pakuję na twarz
|
|
#320 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko wdrapiesz się na następną górkę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pyyyyycha to jest. To już muszę pisać, bo dzisiaj wyszarpnęłam paczkę Poczcie Polskiej Naturalnie znowu nie było awiza ![]() Mam olej kokosowy (faktycznie pachnie obłędnie), zestaw z serum tamanu, zestaw z serum lemon, tonik różano-mleczny i hydrolat cytrynowy. I teraz lista pytań ![]() Rozumiem, że do bezpośredniego użytku, bez mieszania, jest tylko hydrolat i olej kokosowy, tak? Jak stosuje się ten olej - na suche włosy przed myciem (jak naftę chociaż) czy też np. jako nawilżacz do końcówek, a może i tak, i tak? A co do mazideł - rozumiem, że one mają ograniczoną ważność po wymieszaniu, więc pewnie najlepiej wymieszać jedno i zużyć, a potem następne - zgadza się? Ale od którego zacząć? Myślałam o toniku różano-mlecznym i zestawie tamanu, żeby trochę sobie jeszcze odświeżyć cerę przed wiosną, a zestaw lemon zostawić na później - czy to dobry pomysł? Gapię się na zawartość paczki i mam lekki mętlik w głowie, chociaż cieszę się też baaardzo ![]() Hmmm... najwyraźniej ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#321 |
|
grozi wypollizowaniem
|
muszę sie tez tego nauczyć vesenko! robię coś w kształci twojej zapiekanki z kapustą
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Mnie dziś czeka ciężka noc, mój synek ma 40 stopni gorączki
.
|
|
|
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem w trakcie robienia mikrodermabrazji i nie może dojść do przebarwień, więc dlatego najpierw ten krem z filtrem. Nie wyraziłam się precyzyjnie ten nawilżający jest specjalny dla skóry z łojotokowym zapaleniem, która jest mocno problematyczna, bo jak dojdzie do przesuszenia to zaczyna zachowywać się jakby była atopowa. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Wysyłam dużo ciepełka |
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szybszej wersji to po prostu gotowane w skórce.Cytat:
1. Olej kokosowy można tak i tak. I jako maska przed myciem i na końcówki po myciu. 2. Tonik masz z konserwantem czy bez? 3. Te sera lepiej wymieszać po zakupie. One po zrobieniu zachowują się lepiej niż jako oddzielne składniki. W lodówce mogą siedzieć nawet rok. 4.Tonik powinien się sprawdzić z jednym i drugim serum, warto wypróbować na które teraz lepiej zareagujesz
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbę, pisałam w wątku o HP, że skład się nie zgadza w KWC i zdecydowałam się, by to zmienić, ale nie wiem
jak się do tego zabrać... technicznie jeszcze badam to forum i widzę wiele niewiadomych. Jeżeli któraś z Was mogłaby mnie poinstruować, jak mam to zrobić, to byłabym ogromnie wdzięczna
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam zapiekanki
![]() Cytat:
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma przypisany taki super delikatny do tego typu problemów, więc nie jest tak ciężki jak większość z filtrami. Filtry tylko w trakcie tych zabiegów, no i of course na lato, żeby słońce zdradzieckie nie zaszkodziło skórze
|
|
|
|
|
#328 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Drugie "trochę" wynika z tego, że nie wyżarłam mu całych. ![]() Cytat:
Te ziemniaki w plastrach? Gniecione? ![]() Skwarki osobno, kapusta osobno? Czy mieszać to podczas gotowania? Pypcia przy was dostanę... ![]() A Rousse powinno być u Ciebie w poniedziałek. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A maseczki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam w domu remont. Remont, że tak to ujmę... zespołowy. Położyłam sobie gładź przy oknie, a potem przyjechali chłopcy i zostałam wywalona z pokoju. Teraz perkusista moczy ściany, wokalista zrywa tapety, gitarzysta wyciera podłogę i wynosi śmieci... A ja siedzę przy kompie. ![]() edit: Trigonello, współczuję i łączę się w bólu. Moje dziecko co prawda bez gorączki, ale zaczyna kasłać i mnie się niebezpiecznie panika zbliża, bo on ma astmę... Więc kaszel to dla mnie gorzej niż Armageddon... ![]() Trzymam za spokojną nockę dla Was obojga.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-20 o 21:56 Powód: Dopisek, a cóż by innego? No wiem, mogła być literówka. |
||||||||
|
|
|
#329 | |
|
Zadomowienie
|
Uciekam oglądać film. Miłej nocki życzę
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() a maseczek nie stosuję, no bo kiedy ? ![]() z tym serum zapytam się dermatolożki
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-03-20 o 22:39 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Trigonello, Sabbath - kciuki za wasze pociechy
![]() Vesenko - czy można jakoś polepszyć mix maceratu z kasztanowca kwasu hialuronowego? Robię sobie takie błyskawiczne serum na dłoni. Daję więcej olejku niż kwasu, ale i tak mam uczucie ściągnięcia/napięcia twarzy. Tzn, jak dotknę jest tłusta od olejku, ale strasznie mnie "ciągnie". Pewnie to od kwasu hialuronowego właśnie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

i kanapki dziecku nie zeżarłam 

Było źle, było paskudnie, ale chyba odbiłam się od dna - oby...

jak się do tego zabrać... technicznie jeszcze badam to forum i widzę wiele niewiadomych. Jeżeli któraś z Was mogłaby mnie poinstruować, jak mam to zrobić, to byłabym ogromnie wdzięczna