Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 14:52   #1051
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
To wklejam:
1. sukienka (bardzo podobną będę mieć)
2. fryzura (tylko chce we włosy żywego niedużego słonecznika)
3. welon(chce dwuwarstwowy, zeby nakryć nim ramiona)
4. bukiet
5. makijaż

Czy to wszystko do siebie pasuje? No i macie jakąś propozycje biżuterii? Myśle o delikatnych kryształkach

Zamówilam sobie takie weln jak ten co wkleiłaś z allegro tyle że z kryształkami zobaczymy jaki będzie jak przyjdzie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:53   #1052
soofka
Raczkowanie

GG do soofka

Cytat:
To wklejam:
4. bukiet
5. makijaż

Czy to wszystko do siebie pasuje? No i macie jakąś propozycje biżuterii? Myśle o delikatnych kryształkach
Scio jakiego koloru masz włosy? Zaintrygował mnie ten słonecznik we włosach. Nie masz zdjęcia z fryzurą ze słonecznikiem?
Nie wiem czy słonecznik we włosach to długo wytrzyma
soofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:57   #1053
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Scio jakiego koloru masz włosy? Zaintrygował mnie ten słonecznik we włosach. Nie masz zdjęcia z fryzurą ze słonecznikiem?
Nie wiem czy słonecznik we włosach to długo wytrzyma
Włosy koloru ciemny brąz. Wyczytałam, ze kwiaty mozna jakoś zinpregnować i się dłuzej trzymają. Z reszta zrobie próbe wytrzymalości
Oto fotka słonecznika we włosach(przynajmniej wydaje mi sie, ze to słoneczniknie znam sie na kwiatach), tylko ja bym chciała troszke mniejszego a jesli nie słonecznik to co?

Bzyczka --> to daj znać jak przyjdzie i porób zdjęcia, bo ja tez mysle, zeby zamówić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1%20%282%29.jpg (14,2 KB, 30 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2009-03-20 o 14:58
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:02   #1054
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie!
nie mam siły na tych ksieciuniów i jak tu ich szanować. Normalnie slubu koscielnego sie odechciewa!
poszłam dziś po zezwolenie na slub w innym kosciele i oczywiscie nie dostałam. Nic mi nie wyjasnił tylko mnie chamsko skwitował i jeszcze burczał pod nosem. Jestem taka wsciekła że normalnie nie umiem sie uspokoić.
Wrrrrrrrrrrrrrrrrr powodzenia innym zyczę
Co za ksiądz przecież nie może Ci zabronić wzięcia ślubu w innej parafii:/

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
A mi przyszly buty, i chyba je odesle z powrotem ;(
Moje też przyszły, rozmiar niby dobry, ale za wysokie i wystawie je na allegro. Zapłaciłam za nie grosze, więc dużo nie straciłam..

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
Czesc Kochane
dziś uświadomiłam sobie ze cos ze mna nie tak.. nie zdaje kolokwiów nic mi do glowy nie wchodzi siedze i sie ucze i nic,.. slub odszedl na drugi plan.. malo sie nim zajmuje i sie zbliza... mam chyba za duzo na glowie
po prostu sama nie wiem chyba mnie jakas depresja lapie sama juz nie wiem chyba mam coraz wiecej watpliwosci i naprawde zaczynam zalowac ze ten slub nie jest za rok mial byc taki piekny wymarzony " dopracowany" a ja nic w tym kierunku nie robie (wszystko tak jakby na odwal byle szybko zeby sie zajac czyjms innym np. domem albo nauka - zadna przyjemnosc) a i te pieprzone studia... zeby na 4tym roku bylo tyle do nauki co tydzien kolokwium ... masakra... jeszcze mam praktyki iodbywac jakies... ja pierd... mam dosc...
bede musiala chyba znowu Was zaniedbac i sie wylaczyc nie wchodzic na wizaz moze jak cos sie zacznie ukladac i znajde jakis czas to odwiedze
uciekam..
buziaki Kochane moje
Współczuję. Każda z nas ma pewne załamanie przedślubne, trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Wiesz ja od zawsze chodze w butach 10-11cm bo niska jestem
Wow, podziwiam. Ja bym w takich niewytrzymała

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a propos spowiedzi,to nie dostalam rozgrzeszenia jakos 5 lat temu kiedy bylam po raz ostatni u spowiedzi.Ksiadz wypytywal sie o pozycje w jakich sie kochalam z moim TZWiec odeszlam od konfesjonału i nie mialam ochoty na spowiedz od tamtego czasu
Wiem ze bede miec mega problem jak teraz pojde....jesli powiem ze bylam u spowiedzi tyle czasu temu....
Szok To już jest przegięcie.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
klion musisz wyznac grzechy cieżkie, czyli najpierw zrobic rachunek sumienia zgodnie z dekalogiem.
Grzechy lekkie, ktore popelniamy codziennie - przeklinamy, chodzimy po trawniku, obrazamy sie o cos, zawsze są nam wybaczane na mszy swietej.
Tak nam powiedział ksiądz na naukach.
Haha dobre Nawet bym o tym nie pomyślała

Cytat:

A co dziewczyny sądzicie o takiej fryzurce? Pasuje do niej długi welon? skąd wziąść takiego kwiata?
Chcę mieć podobne upięcie z tyłu, ale bez przedziałka z przodu i będę miała długi welon, tylko bez kwiatka
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:19   #1055
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley kalia Ci nie zwiędnie w ciągu jednego dnia
wiem, że są wytrzymałe i mam nadzieję, że nie będę musiała kombinować... ale wiesz... strzeżonego Pan Bóg... i tak dalej

Cytat:
motley już kupiłam kupiłam w sklepie z dodatkami do domu, dostaniesz tez w wiekszych centrach orgrodniczych i dekoratoprskich. Wczedzie gdzie mozna kupic sztucznego kwiata. Ja kupiłam kalie silikonowe, które wyglądają jak żywe. Z odległości metra nie jesteś w stanie rozpoznać.
to chyba nie dla mnie odpowiedź ale dobrze wiedzieć, że są takie dobre imitacje

Cytat:
Czy to wszystko do siebie pasuje?
mi się bardzo podoba

Cytat:
Oto fotka słonecznika we włosach(przynajmniej wydaje mi sie, ze to słoneczniknie znam sie na kwiatach), tylko ja bym chciała troszke mniejszego a jesli nie słonecznik to co?
moim zdaniem na tej fotce jest gerber

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:26   #1056
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Włosy koloru ciemny brąz. Wyczytałam, ze kwiaty mozna jakoś zinpregnować i się dłuzej trzymają. Z reszta zrobie próbe wytrzymalości

Bzyczka --> to daj znać jak przyjdzie i porób zdjęcia, bo ja tez mysle, zeby zamówić
piekny zestaw nic niezmieniaj.. maly slonecznik bezie super..

a ja juz jestem w 100% zdecydowana na zielonego kwiatuszka.. i teraz sie zastanawiam czy storczyk lilia czy kalia.. ale jesli chodzi o wyglad kwiatuszka to sklanialabym sie ku lili albo kali... doradzcie co bedzie ladniej wygladac?
Stary 2009-03-20, 15:33   #1057
kliwia
Zakorzenienie

martucha ja tam zielonych kalii i lilii nie widzialam :d Storczyka zileonego tak a zielone sa tez te male co sie do ozdoby stosuje - te co wygladaja jak male zielone gerberki
edit: znalzlam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 947.jpg (20,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maly-zielony-bukiet-orchide.jpg (21,0 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-03-20 o 15:38
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 15:35   #1058
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

mi się bardzo podoba

moim zdaniem na tej fotce jest gerber
o widzisz ja sie na kwiatkach w ogole nie znam, a słonecznika we włosach nie znalazłam

Dzieki dziewczyny za opinie. Utwierdziłyście mnie tylko w moich wyborach

Agatka jest już z nami
Stary 2009-03-20, 15:41   #1059
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha ja tam zielonych kalii i lilii nie widzialam :d Storczyka zileonego tak a zielone sa tez te male co sie do ozdoby stosuje - te co wygladaja jak male zielone gerberki
moze faktyczie zielonych nie ma ale ciemno zolte - takie jak w zalacznikach.. wkejam tez kilka propozyji ktore mi sie podobaja.. ale hmm nie wiem jesczez tego polapac niepotrafie.. ale jestem bardzo za tym zeby bylyzielone.. ewentualnie cieno zolte
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2226_2006-0249.jpg (18,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg df3769553c893a2.jpg (6,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000164.jpg (16,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 504s.jpg (14,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 860_800x600.jpg (42,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47267_!!1.jpg (19,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilia_zolta.jpg (23,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg original.aspx.jpg (21,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _251499_n.jpg (19,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1033.jpg (17,0 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-03-20 o 15:42
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:55   #1060
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ponoć u Franciszkanow jest łatwiej ze spowiedzią (tak mi kolega mówił).
Daj znać jak pójdziecie i jak Wam poszło

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:57   #1061
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martucha boskie

Agatka jest już z nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 16:25   #1062
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

ten kwiatek we włosach to na 100% gerber ale jakbyś znalazła mniejszego słonecznika to efekt będzie podobny. W ogóle Twój zestaw bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja juz jestem w 100% zdecydowana na zielonego kwiatuszka.. i teraz sie zastanawiam czy storczyk lilia czy kalia.. ale jesli chodzi o wyglad kwiatuszka to sklanialabym sie ku lili albo kali... doradzcie co bedzie ladniej wygladac?
dodaje zielone bukiety dla inspiracji, jednak zachęcam do zielonego storczyka- to piękny kwiat. W załączniku jest własnie w bukiecie z róż i zielonej chryzantemy, też super razem wyglądają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2226143009_8230a0e9aa.jpg (29,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet z zielonych róż.jpg (11,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg q.jpg (30,6 KB, 11 załadowań)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:29   #1063
azzis
Zakorzenienie

Celi25 wczoraj przyszedł mój materiał... Cóż, jestem nim troszkę rozczarowana Materiał jest bardzo prześwitujący Ja go kupowałam z myślą o zakryciu ściany, ale sam ten materiał ściany i tego co jest na niej nie zakryje (trzeba pod niego dać jakieś prześcieradło, albo coś w tym stylu). Do tego mało się błyszczy
Jakbyś go chciała do podwieszania na suficie, to powinien się nadać.
No i jest leciutki...

Stary 2009-03-20, 17:41   #1064
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Chyba przesilenie zimowo-wiosenne daje mi za dużo do wiwatu. Nie zgadniecie o czym pomyślałam. W zwiazku z tym, że przyjęcie weselne i cała ceremonia związana ze ślubem staje się taka komercyja (każdy chce na tym zarobić) to mówię wszystkiemu nie!! Żadnych poduszeczek do obrączek i żadnego strojenia samochodu kwiatami. Tylko małe kokardki. Zastanawiam sie skąd sie wzięła ta cała "pompa". Dlaczego wesele nie może być czymś intymnym, skromnym i delikatnym, dlaczego mam robic wszytsko zgodnie z modą? Oczywiscie pewnie napiszecie, ze nie musze, ale przeciez cała rodzina mnie potem skrytykuje. Dla mnie wyjatkowym dniem bedzie dzień kiedy bede miala na sobie biała sukienkę i to mi wystarczy. Chyba już całkiem zdziwaczałam!! Podwiazki też żadnej nie chcę, nic niebieskiego, pożyczonego, starego nowego .
Popieram. Ostatnio moja bratowa się oburzyła, jak jej odpowiedziałam, że nie zamierzam zwracać uwagi na to czy mam coś niebieskiego itp. Zawsze uważałam, że nasze szczęście zależy od nas samych a nie od tego czy będę mieć coś pożyczonego.
I tak samo jak Tobie, mnie również specjalnie nie zależy na wszelkich pierdółkach, które mają być ozdobą (tak jak poduszeczka do obrączek). Nie mówię, że to coś złego, bo fakt-wygląda bardzo ładnie. Jak dla mnie to tylko zbędny wydatek i kolejna rzecz, która po ślubie będzie leżeć i się kurzyć. Z wielu rozmów przeprowadzonych z koleżankami, które już są po ślubie wnioskuję, że nie ma co przesadzać w tych kwestiach i trzeba trochę wyluzować, bo im więcej szczegółów się wymyśli, tym więcej spraw zaprząta głowę i zamiast się bawić, ludzie się przejmują, czy wszytsko będzie tak jak wymyślili.

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszytskim,

Ale Ci fajnie, ja jeszcze do sierpnia swój ponoszę. Pewnie masz śliczne teraz ząbki

Aguś, nie chcę wzburzać ostrej dyskusji, bo najlepiej o kościele nie rozmawiać, więc nie chcę się kłócić, ale ja na pewno nie będę miała wyrzutów sumienia, że współżyję z osobą, którą kocham. On jest moim pierwszym mężczyzną i będzie moim mężem, więc to co innego jakbym uprawiała seks z wieloma mężczyznami wcześniej. Skoro miałabym się przy każdej spowiedzi wyspowiadać z seksu, a wiem, że tego nie żałuję i dalej będę to robić, to jaki to ma sens? Na ten temat niektórzy księża mają odmienne zdanie. Niektórzy nie uważają tego za grzech, mówią, że jeśli to jest nasz jedyny mężczyzna i planuje się z nim ślub, kochamy go, to to już nie jest grzechem. Mojej przyjaciółce kiedyś tak tłumaczył ksiądz.
Zgadzam się. Mojemu tż też tak kiedyś ksiądz powiedział i od tamtej pory się z tego nie spowiadamy. Nie ma moim zdaniem sensu spowiedź, jeśli nie żałuję grzechu i nie zamierzam się poprawić w tej kwestii. Poza tym jeśli się współżyje z tą samą osobą to przecież nie łamie się żadnego przykazania.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to zle uwazaja, kazde wspolzycie przed slubem jest grzechem, nawet z osoba ktora jestem 10 lat i wiem, ze bedziemy razem do konca, jest to stosuenk przdslubny, w naszej religi zakazany z racji bibli i naszego kosciola mozna uprawiac seks dopiero po slubie
a jesli sie spowiadasz, to ksiedzu chodzi o to, czy pod wplywem chwili, ze to zrobilas np zalujesz i niby sie powinno zalowac..
(...)
Nie do końca tak jest. Gdyby gdziekolwiek było napisane tak jak mówisz, to zdanie księży byłoby jedno i niezmnienne, a ono się różni, w zależności od księdza. Pan Bóg dał przykazania, ich iterpretacja to rzecz ludzka. Niemniej jednak uważam, że każdy powinien działać zgodnie z własnym sumieniem.

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
iLE trwa spisanie takiego protokołu ??? I czy na pytania odpowiada sie przy sobie czy osobno ??
Nam to zajęło godzinę i na pytania odpowiadaliśmy osobno.
Stary 2009-03-20, 17:58   #1065
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio welon już przyszedł, bardzo szybka przesyłka
materiał dobry jest tylko trochę się zawiodłam ilością kryształków na nim, ja zamawiałam kolor ecru ale że jest już ciemno to nie wiem czy do sukni mi bedzie pasował ale zadodolona jestem naprawdę

Nasz skarb
Stary 2009-03-20, 18:00   #1066
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Scio welon już przyszedł, bardzo szybka przesyłka
materiał dobry jest tylko trochę się zawiodłam ilością kryształków na nim, ja zamawiałam kolor ecru ale że jest już ciemno to nie wiem czy do sukni mi bedzie pasował ale zadodolona jestem naprawdę
A możesz dać linka do aukcji? I jakbys zrobiła fotke, to byłabym ogromnie wdzięczna

Agatka jest już z nami
Stary 2009-03-20, 18:04   #1067
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
ech, no coz staralm sie nie wypowiedziec, jednak nie moge sie powstrzymac. Ja np. jestem wierzaca a jednak do kosciola w niedziele na msze nie chodze i raczej nie zamierzam. codziennie modle sie przed pojsciem spac i rozmawiam z Bogiem. A takze czasami ide do kosciola, ale jak nie ma mszy, usiade sobie, pomysle, pomodle sie. Uwazam, ze kazdy ma prawo do rozmow z Bogiem w taki sposob jaki mu najbardziej odpowiada i nie koniecznie musza to byc msze swiete. Przeciez Bog jest wszedzie, nie tylko w murach kosciola! Tak mi tez powiedzial kiedys ksiadz.

Poza tym zobaczcie ile jest tzw.modliszek, ktre to osoby codza w niedziele ladnie do kosciola a poza nim robia rozne niewybaczalne rzeczy i co taka osobe nazwiecie wierzaca i praktykujaca prawidlowo?? ja na pewno nie.

to tyle co chcialam napisac
PopieramTak samo uwazam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:23   #1068
bzyczka1
Zakorzenienie

no zrobiłam tak na szybko a link do aukcji wyślę ci na pw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3206157.jpg (32,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3206158.jpg (16,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3206159.jpg (28,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3206161.jpg (15,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3206162.jpg (11,7 KB, 19 załadowań)

Nasz skarb
Stary 2009-03-20, 18:28   #1069
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
jest śliczny
czekam na wiadomość. A Ty kupiłaś dwa welony? czy to jest jeden taki rozczepiany?

Agatka jest już z nami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 18:32   #1070
azzis
Zakorzenienie

bzyczka1 jakiś taki biedny ten welon Może z suknią będzie się lepiej prezentował.

Stary 2009-03-20, 18:40   #1071
bzyczka1
Zakorzenienie

może to te zdjęcia i ja go tak rozwinęłam w rzeczywistości jest o niebo piękniejszy i kolor ma taki śmietankowy a na zdjęciach wyszedł taki żółto szary

Nasz skarb
Stary 2009-03-20, 18:55   #1072
azzis
Zakorzenienie

Wiadomo, zdjęcia nie oddają rzeczywistości tak, jak wygląda naszymi oczami. Na pewno w realu dużo piękniej wygląda. No i w połączeniu z suknią będzie jeszcze piękniejszy

Stary 2009-03-20, 19:00   #1073
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny welon

Jadę jutro na poszukiwania sukni. jak nic nie znajdę w większym mieście to decyduję się na szycie.
Byłam dzisiaj popytać o fryzjera, i nikt nie chce mnie uczesać 15 sierpnia Muszę jeszcze odwiedzić kilka salonów, może ktoś się znajdzie chętny.

Co do spowiedzi to też raz się z "tego" wyspowiadałam- siedziałam 15 minut u księdza, ludzie się na mnie gapili jak na jakąś morderczynię, a ja cała czerwona byłam i myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Ksiądz kazał mi przyrzecz, że tego nie zrobię więcej przed ślubem, co było od razu kłamstwem przy spowiedzi. Później u innych księży było lepiej, ale długo miałam uraz.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:06   #1074
azzis
Zakorzenienie

stokrotka24 nie chcą Cię uczesać, bo już nie ma wolnych terminów?

Ja póki co odpuszczam temat spowiedzi. Wybiorę się jakoś w tygodniu przed ślubem (ale nie chcę w dzień ślubu, bo to jeszcze dodatkowy stres i ganienie).

Stary 2009-03-20, 19:15   #1075
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
stokrotka24 nie chcą Cię uczesać, bo już nie ma wolnych terminów?

Ja póki co odpuszczam temat spowiedzi. Wybiorę się jakoś w tygodniu przed ślubem (ale nie chcę w dzień ślubu, bo to jeszcze dodatkowy stres i ganienie).
15 sierpnia to wolny dzień od pracy- święto kościelne NMP i ludzie robią sobie długi weekend...Kwiaciarnie na szczęście pracują i bukiet mi zrobią.

Łukaszek
Stary 2009-03-20, 19:19   #1076
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
15 sierpnia to wolny dzień od pracy- święto kościelne NMP i ludzie robią sobie długi weekend...Kwiaciarnie na szczęście pracują i bukiet mi zrobią.
Aaa, no tak zapomniałam.
To masz podobnie jak my... My mamy w długi weekend majowy ślub i też nie wszyscy wtedy pracują... Dużo osób nas namawiało na zmianę terminu, bo organizacyjnie byloby wtedy lepiej, ale my sie uparliśmy i się udało jakoś mniej więcej wszystko dograć

Stary 2009-03-20, 19:26   #1077
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Aaa, no tak zapomniałam.
To masz podobnie jak my... My mamy w długi weekend majowy ślub i też nie wszyscy wtedy pracują... Dużo osób nas namawiało na zmianę terminu, bo organizacyjnie byloby wtedy lepiej, ale my sie uparliśmy i się udało jakoś mniej więcej wszystko dograć
myślę, że zawsze się ktoś znajdzie, kto będzie chciał zarobić. My też nie zamierzamy zmieniać terminu, bo to moje urodziny i tz się śmieje, że upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu- jeden prezent co roku

Łukaszek
Stary 2009-03-20, 19:29   #1078
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
b
PS. przyszły moje "części" do dekoracji ślubnej autka. Nie mam czasu się tym teraz zająć, w 30 sekund zrobiłam tylko prototyp, chyba nie wygląda źle dojdzie do tego jeszcze bordowy sizal i zielone listki i powinno być w porządku
Zdolniacha z Ciebie! I to jest prowizorka to jaki bedzie efekt końcowy!

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Mnie również nie spodobały się żadne buty ślubne , na szczęście mam taką małą nóżkę że kupię komunijne, które wydają mi się ładniejsze.
Mi tez komunijne sie bardzo podobaja ale niestety 40 numeru nie produkują

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość

Ja tez chcę fryzure z kwiatem, a dokładnie z lilią i zamierzam kupić żywą. Mam nadzieję, że się utrzyma. A jak nie to najwyzej wyjmę. Ale lilie to raczej długo się trzymają.
Ja tez chce z kwiatem - tylko ja chce z bordowa różą. Na próbnej fryzurze juz byłam- będa loki tak na jedna strone i normalnie az sie tam prosi kwiatek.-

Cytat:
To wklejam:
4. bukiet
5. makijaż

Piekny zestaw. A z bizu nie pomoge bo ja sama mam z tym problemy!

Cytat:
Będe miała podobny tzn tez z dzetami błyszczącymi, tylko krótki. Na sukience też mam takie błyszczące elementy tak że fajnie sie to komponuje.
Moja sukienka jest prosta w formie - zwykła litera A. I teraz moje pytanie czy do takiej sukienki i do mojej budowy (170 cm wzrostu, proporcjonalnie zaokraglona - choc moja teściowa ciągle twierdzi ze ja chuda jestem, ciemne włosy) będzie pasował bukiet wachlarz - marzy mi sie taki jak w załączniku. A może takie bukiety to tylko do sukienek hiszpanek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet 1.jpg (17,9 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2100005.jpg (156,1 KB, 25 załadowań)

ZOSIA

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2009-03-20 o 19:33 Powód: pomyłka ze zdjeciem
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:27   #1079
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, fajny pomysł z tymi zielonymi kwiatami. Znalazłam coś takiego, może coś Cię zainspiruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15386f487f2d2fb979d681d67b11d8ca_m.jpg (22,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg green bouquet.jpg (20,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg green-bouquet.jpg (26,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg green-bridal-bouquet-pictures-3.jpg (14,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg orchid-boquet_300.jpg (20,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weddings-white-rose-yellow-freesia-bridal-bouquet-lg.jpg (23,9 KB, 8 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:30   #1080
kasiaher
Wtajemniczenie

kurcze dziewczyny zbliżamy się już wielkimi krokami do naszych wspanialych dni
widzę że tematy się rozkręcają, kurcze ja nadal nie wiem jai bukiet, jaka biżu , buty w sumie mam wybrane ale nie jestem pewna swojego wyboru

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1231971088 ten bukiet mi się bardzo podoba co myślicie?

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1231971160
a ten?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości