Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 13:55   #3481
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ale że TWojemu zasponsorowali skarpetkiŁaaał - bakowe z logotypem?

a jeszcze nie wiemy jakie bo dostanie przed maratonem
w sumie porzadne skarpetki wazna sprawa- szczegolnie jak sie biegnie 42 km. mam nadzieje, ze koszulke i spodenki tez jakies fajne dostanie - mialby ubranko do biegania za free (juz ma ubranko na maratony rowerowe z poprzedniego banku - bardzo fajne )

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
no to pisze cos o nas Inez 20 lat i Tomek 25lat.Razem 3 lata ,w lipcu (19) minie rok od zaręczyn.Slub mial byc w tym rou jednak z powodu smierci bardzo bliskiej nam, osoby zostal przeniesiony na rok przyszly.Witam wszystkie przyszle mezatki a szczegolnie te slubujace w tym samym dniu co ja
bardzo ladne masz imie

Cytat:
Patrzcie, jak szliśmy do Morskiego Oka to mi nikt nie wierzył, że może zejść lawina a tu proszę
http://wiadomosci.onet.pl/2681,19378...e_lokalne.html
ekhm nie wiem czy wiesz, ale droga do MOKa to jeden z najbardziej lawinowych szlakow gdzies nawet o tym czytalam na stronach TPNu

wypeelingowalam sie, wyszorowala gabka na cellulit, nalozylam chlodzacy balsam antycellulitowy... i teraz zamarzam chyba udam sie po herbatke

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 14:06
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 14:14   #3482
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ekhm nie wiem czy wiesz, ale droga do MOKa to jeden z najbardziej lawinowych szlakow gdzies nawet o tym czytalam na stronach TPNu
ja wiem, ale nikt z obecnych mi nie wierzył i mówili, że przesadzamChyba zaraz powysyłam im linki
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:20   #3483
onaella
Zakorzenienie

i ja już w domku

dzisiaj zrobiłam sobie ponad godzinke nadprogramową ale za to zrobilam 400 starterow play

A tak w ogole to od godziny 14.14 ani jedngo posta

co tu się dzieje

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:16   #3484
Quillaja
Rozeznanie

no faktycznie dziś jakoś puściutko tutaj ;P

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:23   #3485
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

A tak w ogole to od godziny 14.14 ani jedngo posta

co tu się dzieje
no wlasnie, co tu sie dzieje?

ja bylam zawiesc kota na kroplowke... nie chce jesc normalnego jedzenia to bedzie jadl z kroplowki. teraz przez 2-3 dni musimy go tam wozic (bo jednak wole go wozic niz tam zostawic - to by moglo byc dla niego zbyt stresujace, lepiej zeby sobie z nami w domu siedzial)
Stary 2009-03-20, 18:49   #3486
Samoa
Zakorzenienie

może dziewczyny mają zjazdy dziś

Tż dziś znów idzie do kolegów, jakbym wiedziała to też bym się umówiła a tak to mi powyjeżdżały koleżanki
Stary 2009-03-20, 18:56   #3487
onaella
Zakorzenienie

a ja jutro znwou na rano do pracy

i zastanawiam się czy i w Niedziele nie pójść

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-20, 19:04   #3488
lusmarija
Wtajemniczenie

a ja zaraz na randkę idę...pile będziemy oglądali z TZcikiem postanowiliśmy jeszcze raz obejrzeć wszystkie części dzisiaj pora na 3

ale jutro do szkoły i w niedziele też znowu na 18.30 do 21.00 i juz mi się nie chce, ale nie mam wyjscia bardzo

onaella, ale się wkręciłaś w pracę, fajnie

miłego wieczorku

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:07   #3489
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

a gdzie pracujesz? cos mnie chyba ominęło od kiedy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:07   #3490
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

jak masz w tym czasie nic nie robic to co Ci szkodzi

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a ja zaraz na randkę idę...pile będziemy oglądali z TZcikiem postanowiliśmy jeszcze raz obejrzeć wszystkie części dzisiaj pora na 3

ale jutro do szkoły i w niedziele też znowu na 18.30 do 21.00 i juz mi się nie chce, ale nie mam wyjscia bardzo

onaella, ale się wkręciłaś w pracę, fajnie

miłego wieczorku
nie znoszę tego filmu, bo jest głupi
Stary 2009-03-20, 19:12   #3491
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a gdzie pracujesz? cos mnie chyba ominęło od kiedy
wczoraj pisałam gdzie

to jest ogolnie drukarnia, a my tam robimy różne zlecenia, wczoraj obramowliśmy plakaty algidy, a dzis je dokończaliśmy a potem zaczeliśmy kompletowac startery play i je bedziemy robic gdzies przez najblizszy tydzien

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-20, 19:21   #3492
natj
Rozeznanie

Cytat:

a mnie jeszcze ciekawi co z natj
Podczytuje was po cichu.

Jakoś w tematy nie mogę się wbić - salę "dopiero" tydzień temu zarezerwowaliśmy, foto, dj itp to nawet jeszcze nie myślimy.
Tzn. foto wybrane ale pan nie przyjmuje jeszcze wpisów.

Rozważania nt mieszkania z TŻ też się nie wbijam bo już z nim mieszkam, odnośnie własnego M beznadziejnie ;-) Ni ma o czym pisać z mojej strony .
Podczytuję wasze zmagania z dj'ami, salami itp.

Aaa, jedno się zmieniło - data. Miał być kwiecień; jest październik. Niestety
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:22   #3493
BlackAngel
Adwokat diabła

cisza.. dziewczyny!hello?

ja tam ciasto piekłam, czytałam "przed świtem.." itp itd..
żeby nie było )

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:44   #3494
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Przeszłam dziś całe miasto w poszukiwaniu butów na wesele koleżanki, które ma w Wielkanoc i normalnie nic nie kupiłam. Tylko zmęczyło mnie chodzenie po tych sklepach.

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:44   #3495
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

onaella tak ci sie chce pracowac jeden dzien odpoczynku to chyba sie nalezy

natj to troche jest roznica ale wazne zeby wam sie wszystko zgrało
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:53   #3496
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Podczytuje was po cichu.

Jakoś w tematy nie mogę się wbić - salę "dopiero" tydzień temu zarezerwowaliśmy, foto, dj itp to nawet jeszcze nie myślimy.
Tzn. foto wybrane ale pan nie przyjmuje jeszcze wpisów.

Rozważania nt mieszkania z TŻ też się nie wbijam bo już z nim mieszkam, odnośnie własnego M beznadziejnie ;-) Ni ma o czym pisać z mojej strony .
Podczytuję wasze zmagania z dj'ami, salami itp.

Aaa, jedno się zmieniło - data. Miał być kwiecień; jest październik. Niestety
Fajnie, że już mieszkacie razemPrzynajmniej nie musisz dojeżdżać
Poza tym zawsze jest o czym pisać
A gdzie zarezerwowaliście salę?
A w ogóle wiecie dziewczyny, ze w niektórych miejscach "poza sezonem" ślubnym jest taniej? Jak byliśmy na targach to coś mnie na jakiejś walnęło po oczach, że od października albo listopada do marca jest ileś tam taniej.
Stary 2009-03-20, 20:00   #3497
natj
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie, że już mieszkacie razemPrzynajmniej nie musisz dojeżdżać
Poza tym zawsze jest o czym pisać
A gdzie zarezerwowaliście salę?
A w ogóle wiecie dziewczyny, ze w niektórych miejscach "poza sezonem" ślubnym jest taniej? Jak byliśmy na targach to coś mnie na jakiejś walnęło po oczach, że od października albo listopada do marca jest ileś tam taniej.
No jest taniej, też to słyszałam.
U mnie ta różnica że poza sezonem nie ma limitu gości - bo tak było min 75.
Ogólnie to załamać się idzie - przy (tylko!) 75 osobach koszt samego menu to 12 tyś. (160 od osoby)

Myślę nad rozeznaniem kiedy są przeceny w jakich salonach, coby tanio sukienke wyhaczyć.
Stary 2009-03-20, 20:07   #3498
metkaa
Zakorzenienie

my własnie dlatego ze sa takie koszty jak sie organizuje wesele w sali gdzie juz wszystko jest zdecydowalismy sie na sale + kucharke wychodzi wtedy duzo taniej
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:56   #3499
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ja byłąm w szkole pilnie sie uczyłam o rozrachunkach i magazynach imponujace lekcje dzis mialam ale mialam ubaw nie moglam sobie poradzic dzis z liczeniem ale to dla tego ze glowa mnie boli i wszedzie o tysiaka sie myliłam normalnie nie wierze ze ja takie bledy robilam

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my własnie dlatego ze sa takie koszty jak sie organizuje wesele w sali gdzie juz wszystko jest zdecydowalismy sie na sale + kucharke wychodzi wtedy duzo taniej
Metka dokladnie ja tez mam kucharke osobno razem z pomocami i jedzeniem wyniesie mnie 8.000
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:58   #3500
kaska87
Zakorzenienie

Natj a dlaczego nie ślubujecie w kwietniu?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:15   #3501
natj
Rozeznanie

"delikatne" sugestie rodziców
Mama chce kupić sobie mieszkanie przed, tato chce spłacić mamę. Kwestie finansowo-prezentowe z ich strony :P

Jozia, na ile osób?

Ostatnio podoba mi się idea szybkiego ślubu, bez wesela, bez pomby. Bardzo intymnie.
A najlepiej to przeżyć dwa takie wydarzenia - impreza (wesele) też jest kuszące
Stary 2009-03-20, 21:18   #3502
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Jozia, na ile osób?
na 120 w tym jeszcze 4 grajkow +kamerzysta+fotograg to juz 126 osob:P No 130 razem z Nami.

Ide spać bo brzuch mnie boli i głowa na jutrzejszy @... Buu
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:18   #3503
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Ogólnie to załamać się idzie - przy (tylko!) 75 osobach koszt samego menu to 12 tyś. (160 od osoby)

Myślę nad rozeznaniem kiedy są przeceny w jakich salonach, coby tanio sukienke wyhaczyć.
No masakra ja mam 150 osób i 180 zł za osobę.

A co do Twojej daty, to kiedy dokładnie? Bo jak na początku października, to może jeszcze Wam się trafić babie lato, bo teraz pogoda tak się zmienia.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:19   #3504
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
na 120 w tym jeszcze 4 grajkow +kamerzysta+fotograg to juz 126 osob:P No 130 razem z Nami.

Ide spać bo brzuch mnie boli i głowa na jutrzejszy @... Buu
Jozia to Ci wychodzi 62 zl za osobę

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-20, 21:20   #3505
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

Metka dokladnie ja tez mam kucharke osobno razem z pomocami i jedzeniem wyniesie mnie 8.000
a skad to wiesz
masz juz ustalone menu i znasz ceny jakie beda w 2010?

TZ dzis ma meski wieczorek, wiec zabieram sie do czytania ksiazki po angielsku z takim slownictwem ktoego nie znam jeczcze nawet po polsku
i w dodatku mam z 50 stron zrobic konspekt (po polsku, a jakze do niedzieli wieczor... a ja caly weekend na uczelni siedze )

eh nie lubie takiej babraniny, bo trzeba sie nagimnastykowac zeby zdanie po polsku brzmialo tak samo dorzecznie i zrozumiale jak to po angielsku... a czasem ciezko o to

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 21:22
Stary 2009-03-20, 21:26   #3506
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

no wesele to jednak duża kasa. A Wy sami płacicie?Bo nie pamiętam.Podziwiam wszystkich, którzy sami płacą za wesele, gdyby nam rodzice nie sponsorowali to byśmy nie robili. Wolałabym wydać te pieniądze na jakąś super podróż. Ale rozumiem, że to co ja bym wydała na podróż kto inny woli wydać na wesele.
Jesienią są wyprzedaże. A myślałaś o używanej?

Czytałam książkę, ale jakoś mi się znudziło to sobie pooglądam suknie na żywych babkach na allegro

Wiecie co - PM 2009 robią te wątki o obrączkach i innych pierdach a mogłyby założyć o tym jakie mają suknie i wklejac tam zdjęcia nie katalogowe tylko swoje w tych sukniach.
Zdaje się, ze był wątek o sukniach, ale jak każdy z tej serii nie wytrzymał
Pamiętam tylko, że widziałam suknie jednej pm 2009 i strasznie mi się nie podobała.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Ostatnio podoba mi się idea szybkiego ślubu, bez wesela, bez pomby. Bardzo intymnie.
A najlepiej to przeżyć dwa takie wydarzenia - impreza (wesele) też jest kuszące
a mi sie bardzo podoba taka idea My mielismy takie wątpliwości, ale dalismy się skusić idei imprezy i pamiątki na całe życie

Cytat:
Jozia to Ci wychodzi 62 zl za osobę
ja już się przyzwyczaiłam, że u Jozi dzieją się różne cuda
Jak to prawda to przy Twoim weselu możesz sobie sprowadzić jej kucharkę, zakwaterować w 5* hotelu i jeszcze zaoszczędzisz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a skad to wiesz
masz juz ustalone menu i znasz ceny jakie beda w 2010?

TZ dzis ma meski wieczorek, wiec zabieram sie do czytania ksiazki po angielsku z takim slownictwem ktoego nie znam jeczcze nawet po polsku
i w dodatku mam z 50 stron zrobic konspekt (po polsku, a jakze do niedzieli wieczor... a ja caly weekend na uczelni siedze )

eh nie lubie takiej babraniny, bo trzeba sie nagimnastykowac zeby zdanie po polsku brzmialo tak samo dorzecznie i zrozumiale jak to po angielsku... a czasem ciezko o to
Jozia juz pewnie policzyła z inflacją, mam rację?

Mój tez ma męski wieczorek i czytam po polsku
A co za książka? Naukowa czy dla przyjemności?
Ja mam po angielsku kilka dla przyjemności a naukowa tylko jedną

Konspekt na 50 stron??????Chyba masz na myśli dwa rozdziały

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-20 o 21:28
Stary 2009-03-20, 21:31   #3507
natj
Rozeznanie

Elitka7,

Samoa, sami. Rodziców tż'a nie za bardzo stać na takie fanaberie moi mają swoje wydatki. Zresztą krzywo żeby 32 letni chłop brał pieniądze od mamy
Ratują nas oszczędności z pobytu za granicą.. Problem jest z mieszkaniem. Mimo kryzysu ceny mieszkań w Krakowie jakoś spaść nie chcą (centusie jedne )
Stary 2009-03-20, 21:32   #3508
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja już się przyzwyczaiłam, że u Jozi dzieją się różne cuda
Jak to prawda to przy Twoim weselu możesz sobie sprowadzić jej kucharkę, zakwaterować w 5* hotelu i jeszcze zaoszczędzisz
jeżeli to prawda to szczerze wątpie w jakość, ilkość jedzenia i ogólnie we wszystko
bo kurde nikt mnie nie przekona, ze za 62 zl na osobę będzie dużo jedzenia, tym bardziej ze w tej moze być wliczona kuchraka i kelnerki

a i dziwne ze Jozia liczy 126 gości plus oni to daje 130 - czyli, że jak ?? Ja rozumiem, ze po pracy troche zmoęczona jestem no ale niech mi to ktos wytlumaczy tak na "chłopski rozum"

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-03-20 o 21:34
Stary 2009-03-20, 21:36   #3509
natj
Rozeznanie

Cytat:

a mi sie bardzo podoba taka idea My mielismy takie wątpliwości, ale dalismy się skusić idei imprezy i pamiątki na całe życie
To jest to. Gdzie ja kiedy indziej ubiorę białą kiece i będę ganiać ludzi z bukietem, czy podbite oko od groszówki niecelnie rzuconej??
Na podróże jeszcze będzie czas. Pieniądze są po to żeby je wydawać, nie?

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:

a i dziwne ze Jozia liczy 126 gości plus oni to daje 130 - czyli, że jak ?? Ja rozumiem, ze po pracy troche zmoęczona jestem no ale niech mi to ktos wytlumaczy tak na "chłopski rozum"
może Joziowy TŻ je za trzech?
Stary 2009-03-20, 21:36   #3510
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Elitka7,

Samoa, sami. Rodziców tż'a nie za bardzo stać na takie fanaberie moi mają swoje wydatki. Zresztą krzywo żeby 32 letni chłop brał pieniądze od mamy
Ratują nas oszczędności z pobytu za granicą.. Problem jest z mieszkaniem. Mimo kryzysu ceny mieszkań w Krakowie jakoś spaść nie chcą (centusie jedne )
no tak, ze sto lat temu skończyły się czasy, że wesele wyprawiają rodzice
Ja właśnie zauważyłam spadki cen i mam ogromna nadzieję, ze za rok będą jeszcze bardziej znaczne A jeśli patrzycie na rynek pierwotny to radzę iśc do dewelopera i ponegocjować, bo te oficjalne ceny są dla picu

Lain pokazałaś mi ta stronę Logostour i od tej chwili to będzie moja ulubiona stronka do marzeń
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości