|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() L'Occitane, Wella SP, LRP i inne
Mam na wymianę kosmetyki pełnowymiarowe:
>> BORGHESE Eye Accento Pencil Viola kredka do oczu z gąbeczką 1.13 g, używana, zostało ok. 10 cm L'OCCITANE Eau des Vanilliers 20 ml, używana, zostało ok. 90%, spray bez korka L'OCCITANE Verbena Soothing Body Ice Gel 250 ml, nowy LA ROCHE POSAY Hydraphase maska 3 dwupaki po 6 ml, ważne do końca 03/09 WELLA System Professional Hydro Szampon 1.1 1000 ml, używany, zostało ok. 40% WELLA System Professional Hydro Maska 3.2 400 ml, używany, zostało ok. 30% Testery zapachów - psiknięte 1-2 razy, zostało co najmniej 50%: CACHAREL Promesse 1.5 ml L'OCCITANE Eau de Verveine EDT 2 ml L'OCCITANE L'Occitan EDT pour homme 2 ml Miniaturki: próbki, GWP, travel-size - wszystkie są nowe: BIODERMA Photoderm Spot 50+ 5 ml Atoderm PP 5 ml Sensibio AR 5 ml >> HELENA RUBINSTEIN Magic Concealer korektor pod oczy nr 02 Medium, 3 ml (1x testowany) LANCOME Soleil Lait Velours SPF 15 PPD 6, 50 ml LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny 15 ml SVR Clairial 5 ml Spirial krem 5 ml x3 Xerialine krem 5 ml Lysanel żel 7 ml Provegol żel 15 ml VICHY Skinset 5 ml Purete Thermale płyn micelarny 30 ml Próbki w saszetkach: LA ROCHE POSAY Unifiance emulsja 13, 1 ml Unifiance fluid 23, 1 ml Toleriane podkład korygujący 13 beige sable, 1 ml x2 Toleriane krem 2 ml Effaclar żel 5 ml Rosaliac XL 2 ml Effaclar H 2 ml x2 Anthelios XL 50+ creme fondante 2 ml L'OCCITANE Cade shaving cream 5 ml Cade after shave balm 1.5 ml x2 Immortelle eye balm 1 ml 25% Shea Butter ultra rich face cream 1.5 ml NUXE Creme Nirvanesque Enrichie do skóry suchej i bardzo suchej 2 ml Reve de Miel do skóry suchej i wrażliwej 2 ml ROC Retin-Ox na dzień SPF 15, 1.5 ml x3 Hydra+ SPF 15 na dzień do skóry suchej 1.5 ml VICHY Aqualia Thermal riche 1.5 ml Novadiol na noc 1.5 ml NeOvadiol na dzień + na noc 1.5 ml + 1.5 ml Dermablend podkład korygujący 25 Nude 1.5 ml Poszukuję następujących kosmetyków: [chętnie przyjmę pełnowymiarowe i próbki, nowe i używane, proszę tylko o oryginalne opakowania, nie odlewki] AVENE Ystheal, Eluage BIODERMA Photoderm Kid 50+ (nowy) Photoderm AKN Mat 40 w tubce Sebium H2O, Sensibio H2O Sebium AI ELIZABETH ARDEN Green Tea (także limitowane) - interesuje mnie EDT, EDP oraz produkty komplementarne do ciała HERMAL Balneum Baby krem Balneum olejek do kąpieli LA ROCHE POSAY Kerium do tłustej skóry głowy Ceralip Antherpos Lipikar olejek, mydło Rosaliac żel micelarny LIERAC CentiMetric lub inny produkt wyszczuplające / na cellulit / rozstępy ROC Retin-Ox na noc SVR Rubialine żel micelarny Hydracid C20 Xerial 5 profesjonalna pielęgnacja włosów nawilżająca bez obciążania profesjonalna stylizacja włosów bez obciążania Edytowane przez Agna_Iolanthe Czas edycji: 2009-03-24 o 16:18 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: L'Occitane, Wella SP, LRP i inne
L'OCCITANE Eau des Vanilliers
20 ml, używana, zostało ok. 90%, spray bez korka LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny 15 ml SVR Spirial krem 5 ml x3 Lysanel żel 7 ml Provegol żel 15 ml VICHY Skinset 5 ml Purete Thermale płyn micelarny 30 ml Toleriane podkład korygujący 13 beige sable, 1 ml x2 cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
WELLA System Professional Hydro Szampon 1.1 1000 ml, używany, zostało ok. 40% WELLA System Professional Hydro Maska 3.2 400 ml, używany, zostało ok. 30% i moze jakies miniaturki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie parę rzeczy, może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
WELLA System Professional Hydro Szampon 1.1 1000 ml, używany, zostało ok. 40% WELLA System Professional Hydro Maska 3.2 400 ml, używany, zostało ok. 30% CACHAREL Promesse 1.5 ml,LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny 15 ml odpisz proszę u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Soso: masz żel micelarny Rubialine, który bardzo chciałabym wypróbować. Może jakaś miniaturka ode mnie?
mucia18: zastanawiam się nad Facefinity. Normalnie podkłady Max Factor są dla mnie wszystkie za ciemne, ale ten podobno jest inny. Jak określiłabyś kolor Ivory? (Dzisiaj byłam w drogerii, a następnym razem to może w przyszłym tygodniu się wybiorę, więc nie bardzo mam jak w tej chwili to sprawdzić.) Gothic_Daisy, Nicole, encore1fois: Na razie nic u Was nie znalazłam, ale dzięki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Photoderm AKN Mat 40 w tubce
coś? ![]() __ Ojej. Myślałam, że to Ty wymieniasz tą Biodermę. ![]() Zlały mi się ze sobą Twoje wymienię i poszukuję. Przykro mi, sama szukam Photoderm. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-03-20 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
One_LoVe: a ile go masz i co za niego chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nad cementem myśli juz inna Wizazanka. Reszte mogłabym wymienic, mam nawet chyba tubeczkę Biodermy AI, ale tak szczerze to nie widzę u Ciebie nic dla mnie... Duzo fajnych mini produktów, ale sama mam już dwie pełne torby takich gratisów...
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz zauważyłam jeszcze, że masz próbkę HELENA RUBINSTEIN Magic Concealer - czy dobrałabyś sobie coś u mnie? czy interesują Cię np. próbki perfum?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.