|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymiana-Black cashmere, smok, HR, Revlon
FACE 2 Lip Lacquer, transparentny, bezdrobinkowy błyszczyk, mocno nabłyszcza "lakieruje" usta, w tubce, 11.8ml, ubytek 10%
MAKEBELIEVE Multi Colour Bronzer, kosteczkowy rozświetlająobrązujący puder do modelowania twarzy (składa się z dziewięciu koskeczek w kolorach od jasnej czekolady do białego), z nazwy brązer lecz z działania bardziej rozświetlacz, 9g, nowy, tylko testowany Too Faced korektor pod oczy, kolor 02 Hollywod Medium, pojemność 3g - nawilżający korektor do maskowania cieni, użyty dwa razy MAC Blush, róż w kamieniu, kolor Pinch O'Peach (miks moreli i rózu, bezdrobinkowy), 6g, używany, zużycie 15%, jest kartonik cos u mnei?
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobało mi się: VERSACE Comfort Lip Pen, konturówka do ust w kolorze V2015 - jasny róż, nowa, nieużywana, w kartoniku, temperówka oraz korektory edm,tylko prosiłabym o zdjęcie
Po za tym może masz coś jeszcze nowego po za wątkiem z górnopółkowej kolorówki? Bo ciekawe rzeczy masz, tylko mi akurat większość jest zbędna : )
|
|
|
|
#843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
konturówka jest na zdjęciu z kolorówką Versace postaram się dziś/jutro wrzucić fotki korektorów (z tym, że zielone korektory to odsypki w plastikowych zastępczych pojemniczkach- ilość na kilkukrotne użycie, mam je od dobrej wizazanki, natomiast korektor multi-tasking to 1g próbka, spokojnie na starczy na kilka tygodni, kupiłam ze strony edm, mam jeszcze inne minerały: podkłady, pudry, róze, cienie (wszystko sample size) z firm edm, joppa, buff'd ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
podobają mi się odsypki Maca (tan i melon) oraz miedziany sypki cień Nouba (a ile go jest dokładnie? tak na oko wygląda z pół opakowania).pozdro Edytowane przez becca Czas edycji: 2009-03-07 o 10:42 |
|||
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
becca, bede upirdliwa-moze cos u mnie znajdziesz tym razem za róż MACA?
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=asianecik;11350752]becca, bede upirdliwa-moze cos u mnie znajdziesz tym razem za róż MACA?
[/quotenic nie znalazłam niestety pozdrawiam
|
|
|
|
#846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłabyś coś u mnie, mi sie podobają poniższe
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
![]() - MAC Select SPF 15 Fundation, podkład w kolorze NC 25 - jasny beż w żółtym odcieniu, 30ml z ubytkiem 5% - Korres Natural Product - Pozy Blush - róż w kamieniu 6g, w pudernicy z lusterkiem, kolor 32 Purple Brown - dość ciemny odcień, malinowy wpadający w chłodny brąz, b.delikatnie drobinkowy, nowy, raz testowany, w kartoniku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314355 |
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się tylko minerały ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czy masz jeszcze te cienie podwójne? jeśli tak, to czego za nie szukasz?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1229882683 |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
VERSACE Concealer & Highligter - podwójny korektor, kolor V2052, jedna część to kremowy korektor to maskowania cieni w kolorze jasny beż (w zółtawym odcieniu) a druga to kremowy rozświetlacz z perłowym połyskiem w kolorze b.jasny beż |
|
|
|
#853 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam;tak zacznę,że z Twojej listy mam na wymianę : Tisane (nowy oczywiście),próbki filtrów i jakieś maseczki w saszetkach oraz wodę kondycjonującą do włosów Hauschki (to jako ekwiwalent ampułek Radical
![]() Z Twoich kosmetyków zależałoby mi na Light Olive semi-matt,korektorze Multi-tasking plus ewentualnie Mint. To mało,wiem,ale może Ci to nie przeszkadza? Gdybyś znalazła więcej w moich wątkach,chętnie też coś jeszcze od Ciebie wybiorę ![]() kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-03-17 o 16:45 |
|
|
|
#854 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Zainteresował mnie u Ciebie VERSACE Invisible Pressed Powder, prasowany puder do twarzy w kolorze V2003- beż, jest to wkład w plastikowym zamykanym pudełeczku z gąbeczką, w kartoniku, nieużywany, 7.5g.. Zerkniesz do mnie? Zapraszam
|
#855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
zerknę jutro Edytowane przez becca Czas edycji: 2009-03-18 o 19:28 |
||||
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
mam róż DiorBlush nowy zafoliowany, minicienie Dior 5 nr 019 Smoky Light, ciemnobrązową kredkę do oczu ArtDeco, korektor nowy tester Orlane w tubce, cienie podwójne YSL róż z zielenia, pojedyncze YSL róż
podoba mi się jeszcze paletka Dior Chic |
|
|
|
#857 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję za propozycję ale chciałabym wymienić minerały na minerały[COLOR=Silver]
Mam Silver Bells (cień) lub/i Pearl Sunlight do wymiany.Od Ciebie chciałabym (głównie) podkład Light Olive semi-matt. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-03-18 o 22:06 |
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie bardzo interesuja mnie kosmetyki na wymianke, bo mam wszystko czego potrzebuję, szukam jedynie Premier Jour w tej chwili. Przejrzę jeszcze raz dokładnie Twój wątek i jak się na cos zdecyduje dam znać, jeśli nadal będziesz zainteresowana to pewnie sie dogadamy;-)
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki to kolor ten róż Dior? leci do mnie paletka Clinique Plum Seduction i jak fiolet okaże się OK to pewnie łatwiej mi przyjdzie rozstanie z Versace, masz fajne rzeczy Diora jeszcze chcę potestować jak się cieplej zrobi, tak więc na razie nie jest do wymiany ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ale jakbyś miała jakiś min. podkład w jasnym odcieniu (moze być inna firma nie tylko EDM) albo primer to bardzo chetnie ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
więc niecierpliwie czekam na odp. |
|||
|
|
|
#860 |
|
|
Przypomnę się.....
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
ANGEL Thierry Mugler - GLITTERING BODY POWER cos un mnie?
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#863 |
|
|
Dziękuję, to ja odpiszę również i u Ciebie
![]() Powiadamiam Cię, że na dzień dzisiejszy emulsji zostało ok. 40 ml. bo w zeszłym tyg,. użyłam jej dwa razy, ale tak już zostanie, bo zadecydowałam wtedy, że chociaż świetnie matuje to jest dla mojej cery za lekka Jest bardzo wydajna.Ja ją kupiłam w lipcu,w USA, więc naprawdę nie wiem za ile można ( jesli można) ją nabyć w Polsce. Nie interesowałam się tym..... Koszotowała wtedy 38 $. Ale możesz mnie zabić - a i tak nie wiem po ile ten kosmetyk sprzedawałby się w naszym kraju.
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Too Faced korektor pod oczy, kolor 02 Hollywod Medium, pojemność 3g - nawilżający korektor do maskowania cieni, użyty dwa razy
Coś u mnie?
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może zostańmy przy $ bo kolorówka Versace tez jest niedostępna w PL... puder na stoisku Versace kosztuje ok.73$ no ale to w pudernicy a ponieważ ona wielka, ciężka i złota to pewnie swoje kosztuje, powiedzmy, że połowę (niestety nie pamiętam ile płaciłam za ten refill bo kupiłam wtedy ok.10 rzeczy ze względu na likwidacje stoiska Versace, no i płaciłam w E bo to było w Dublinie) tak więc w miarę zgadzałoby się puder za krem ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#866 | |
|
|
Cytat:
Znam to, nakupowałam swojego czasu w USA kosmetyki, potem co święta to je sobie "zamawiam" u znajomej, która przylatuje do Polski i potem takie szopki są ![]() Nie, nie myślę, ze to za mało, gdybyśmy się wymieniały to Ci jeszcze próbek kilka zasadzę do przesyłki Tylko mnie zastanawia fakt kupowania pudru prasowanego w wielkiej ciężkiej pudernicy...? Na zdjęciu widać, że to jakis wkład...w plastikowym pudełeczku, albo mi się coś pomyliło....? To ten drugi, prasowany, na zdjęciu? I on jest taki ciemny, czy troszkę inny? Zapytuję tak głupio i nachalnie - przepraszam, ale to dlatego, że ja nie mogę bardzo ciemnych odcieni używać Który to puderek?
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz będzie odnośnie kolorków: ten ciemniejszy, o który się pytasz, kupiłam z myślą o lecie (tak trochę jako delikatny bronzer - mam jasną cerę), bardzo ciemny to on nie jest ale dla mnie za ciemny jako puder całoroczny, i jeżeli masz wątpliwości czy będzie Ci pasował to lepiej zdecyduj się na ten jaśniejszy, jest uniwersalny i zawsze będzie pasował, mam jeden w użyciu (a ten to miał być zapas) i bardzo sobie chwalę ale odkąd zaczełam używać minerałow pudru używam sporadzycznie kto pyta nie błądzi |
|
|
|
|
#868 |
|
|
Aha... to jak sugerujesz, żebym wybrała jaśniejszy, to wybiorę jasniejszy,bo się boję ciemnych
No to co? Tobimy "Machniom" lotion Givenchy za puder VERSACE Invisible Pressed Powder V2002- b.jasny beż ?
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Po za tym może masz coś jeszcze nowego po za wątkiem z górnopółkowej kolorówki? 
pozdrawiam