|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
my tez chcemy taki torcik
![]() ![]() ![]()
#1112 |
Rozeznanie
|
Motylku, my w Giacomo Conti widzieliśmy kamizelki w prążki- zarówno białe jak ecru, może u Was też maja sklep? My jednak wybraliśmy w takie delikatne liście, wygląda to świetnie, bo są naprawdę delikatne, tak jak szukaliśmy
![]() A co do spowiedzi- też musimy się wybrać, tylko że ja to się ostatni raz spowiadałam w ósmej klasie podstawówki, nawet przed bierzmowaniem nie poszłam! A najbardziej mnie drażni, że ksiądz na pewno mnie o współzycie będzie wypytywał, a sama nie zamierzam się z tego spowiadać, bo nie uważam tego za grzech i w ogóle nie żałuję. Niby gdzie tu jakiś grzech? Kogo to krzywdzi? Bo grzech z założenia oznacza, że robi się coś złego, a nie zauważyłam, żeby kochanie się z osobą, z którą chce się spędzić życie było czymś złym. Ani ja ani TŻ nikogo w ten sposób nie zdradzamy ani nie oszukujemy, przyjmujemy do wiadomości że możemy mieć dzieci i bierzemy za to odpowiedzialność. A nawet jak ktoś uważa, że to grzech i się z tego spowiada a potem znów to robi, to widać wcale nie spowiadał się jak trzeba, bo warunkiem dobrej spowiedzi jest żal za grzechy i mocne postanowienie poprawy. Kaśka, tortu liczy się 100 gram na osobę, my mamy 70 osób ale tort ma mieć 8 kilo, bo tak wyszło po prostu, najwyżej zostanie ![]() Iza- ja tam w ogóle się nie dziwię, ze Ci się nie chce ![]()
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2009-03-21 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czyżby nikomu nie podobała się moje fryzurka i bukiet? To napiszcie chociaż co jest nie tak! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
oj laski tak ostatnio czytam i czytam, ale jakos nie odzywam sie za bardzo
![]() heh.... niezle przeboje czasem sa z tymi naukami przedmałżenskimi, jak ja sie ciesze, ze nie musze przez to przechodzic ![]() kurcze u mnie tez juz coraz blizej slub, a ja nawet nie wiem jaki bukiet chce, jaki welon bede miec, butow nie ogladalam jeszcze... masakra jakas kurcze, pomozcie jakie kwiatki mam wziac do swojej kiecy? podobaja mi sie takie amarantowe lub cytrynowe rozyczki ![]() bizuterii tez nie mam, ale na szyje raczej nie bede nic brac tylko jhakies wieksze, dosc błyszczące kolczyki, tak? pomóżcie ![]()
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Pokaż fotki fryzury i makijażu.
Ja jeszcze nie bylam na próbnym makijażu (kuzynka/kosmetyczka ma mnie dopiero na święta malować). Jak mi się nie spodoba, to pomaluję się sama. Cytat:
Ja dzisiaj zamówiłam wstępnie bukiet. Białe frezje i róże ecru. Bez żadnych zielonych dodatków, tylko same kwiaty. Jeszcze muszę im przykładowe zdjęcie przynieść, żeby wiedziały jak mają wykonać. We włosach będę miała frezje, TŻ będzie miał w butonierce też frezję, a świadkowie będą mieli przypinki z róż takich jak w bukiecie. Świadkowa nie będzie miała swojego bukietu.
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
a ja się skusiłam i zamówiłam bukiet dla świadkowej
![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
To może tak wklejem jeszcze raz sukienkę - dalej z przymiarki i fryzurę z dwóch boków! Fryzura podobała sie wszystkim ja tez sie w niej dobrze czułam. Chce mieć bordową róże we włosach no i ten wachlarz z bordowych róż!
Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-03-21 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym proponowała długie, wieszące kolczyki ale juz bez kryształków i innych koralików. Na szyje ewentualnie sam łańcuszek. Myślę, że pasowałoby tu najlepiej srebro/biale zloto, ale zloto też na tej PM wygląda nieźle ![]() moje typy (penwie szukalaś czegoś bardziej "okazałego", ale mnie się akurat takie podobają ) :p ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-03-21 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh...te pierwsze mi sie podobają ![]() ![]() bo myslałam nad jakimis kolcami z kryształkami, mniej wiecej takimi samymi jak na sukni z przodu sa ![]() i welon bym chciala taki prościutki i z dżecikami, zeby delikatnie sie mieniły w słoneczku ![]() wiem, wiem, ja to jak ta sroka, zeby sie błyszczało ![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam tam i zrobiłam edycje wczesniejszego postu! Więc jeszcze raz - bordowa róża!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
eseska wydaje mi się, że do takiego typu sukni wachlarz nie będzie pasował
![]() A fryzura z jednego boku ładna (tam gdzie loki zgarnięte), a z tego drugiego jakoś tak średnio wygląda.
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie grzebiecie moje marzenie - wachlarz! ![]() Kurcze - a jeśli chodzi o fryz to jestem na nią zdecdowana. Zaznaczam ze zdjęcia robione były jakieś 6 godzin po zrobieniu fryzury, spałam w niej i następnego dnia też się wszystkim podobała. Ale sam Tz stwierdził ze na zdjęciach to ona jakoś strasznie dziwnie wyszła. Czy ja w ogóle nie mam gustu? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
eseska fryzurka fajna, co do bukietu to ten wachlarz na moje oko też nie pasuje. Proponuje poradzić się na wątku bukietowym, tam są specjalistki, które fachowo doradzą. Natomiast co do koloru kwiatów to bordo na śnieżnobiałej sukni wygląda wg mnie jak kropla krwi, osobiście to mi się nie podoba, ale jeśli tak sobie wymarzyłaś to niech tak będzie
![]() MisQa co do bukietu to tak samo radze poprosić na bukietowym, na pewno ewalena czy jola coś mądrego wymyślą. Bużuteria pasowałaby z kryształków, długie kolczyki i skromny naszyjnik, lub w ogóle bez naszyjnika. |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
mi się taki podoba, ale kto mi taki zrobi
![]() ![]()
#1127 |
Zakorzenienie
|
No własnie tu jest problem bo mi sie Pm cae na białe takie mdle wydają. Na różowy kolor mam "alergie", żółty to wg mnie bardziej do sukni ecri pasuje!Jeszce myslałam o takim bukiecie w kształcie serca. Zobacze na buketowy wątek. A własnie czerwony kolor bukietu to mi troche zasugerował fotograf - że fajnie na zdjęciech wychodzi!
Dzięki za rady! Jak jeszcze ktos chce napisac to bardzo prosze! Kasia! a czemu myślisz ze bedzie strasznie drogi? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-03-21 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bierz wachlarz z bordowych róż !!!
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
nie wiem tak tylko głośno myślę, a Wy ile płacicie za bukiety bo ja nawet się nie orientuję czy to kosztuje 100zł czy 500
![]() ![]()
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1237633929 te to nasz nr 1 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
mi kwiaciarka powiedziała, że zwykle robi bukiety od 100 zł do 150 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-bukiet dla świadkowej(3 kalie)50zł -butonierka dla świadka 50zł ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
kaska87 mi babka powiedziała - do 100zł. (razem z tymi trzema butonierkami).
Najpierw chciałam z samych białych frezji i róży ecru, ale chyba dodam jeszcze albo bladoróżowe, albo łosisiowe róże. Taki może być: (tylko frezji więcej)
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1237633929 ktos orientuje sie ile moze kosztowac taki?
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
z przodu ładnie, ale z tyłu dolne pasma włosów wydają się być słabo skręcone, moga po jakimś czasie się rozkręcić. Ogólny efekt mi się podoba. Będziesz mieć welon? wpinasz kwiat we włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.