|
|
#1261 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
A taki.
Postanowiłam się zmusić do regularnego maseczkowania. Z dolnej części na razie tylko balsam ujędrniający wprowadziłam do regularnego używania. Do reszty brak mi motywacji.
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz już pewnie olbrzymią kolekcję.Widziałam w Orsayu ładne bluzki, chyba muszę w weekend znów sie tam wybrać bo mam wielką ochotę na któtkie rękawki ![]() Cytat:
fajnyu mnie by się chyba nie sprawdził żaden grafik....
|
|
#1263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz możliwość, wrzucisz zdjęcia kolczyków?![]() Cytat:
Ice, chylę czoła
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł, też może rozpisze:P
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wkleję zaraz fotki jakieś.ice fajny ten grafik Też kiedyś myślałam o czymś takim, ale doszłam do wniosku, że jednak na mnie takie rozpiski nie działają i po pewnym czasie mój zapał do systematycznego dbania o siebie spada.EDIT: Jutro wrzucę fotki pielęgnacji. Rodziców nie będzie, więc same rozumiecie....nikt nie będzie na mnie patrzył jak na wariata jak będę pstrykać fotki
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-21 o 12:59 |
||
|
|
|
#1266 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja go stosuję dopiero od wtorku, zobaczymy na ile starczy mi zapału, bo zazwyczaj szybko go tracę do takiej regularności.
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny pomysl chociaz u mnie to sie nie sprawdzi za bardzo tryb zycia jest poza kontrola a co dopiero pielegnacjaW codziennym uzyciu jest zel HA i oleje,Active C,peeling enzymatyczny;maseczki to jak mi sie przypomni i mam czas teraz dojdzie tonik PHA z BU i wszystko![]() Balsamy nie dla mnie-zreszta jestem skazana na apteczne mikstury i musze uwazac czego uzywam,peeling nie bardzo wskazany....
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moje zakupy
Kolczyki są z firmy I am - dostępne w Orsayu i Camaieu.Daję jeszcze zdjęcie bluzeczek - pierwsza u góry(z Orsaya) jest w kolorze granatowo-chabrowym i ma fajne "falbanki". Pozostałe 2 są z Camaieu(ta niebieska nie jest tak rażąca, to przez lampę błyskową tak wyszła).
|
#1269 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A bluzeczki bardzo fajne, tez muszę się już w jakieś lżejsze rzeczy zaopatrzyć, bo w sweterkach nawet przy takiej pogodzie jak dziś robi mi się powoli za gorąco
|
|
#1270 |
|
po prostu Em :)
|
isa, piękne te kolczyki!!!
Ja mam ogromną kolekcję kolczyków a i tak cały czas dokupuję nowe i w ogóle nie mam wyrzutów sumienia. W końcu to nie kosmetyki, nie zepsują się.
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
Isa jak ja Ci zazdroszczę możliwości noszenia kolczyków
. Ja niestety mam oberwaną dziurkę w lewym uchu (efekt noszenia ogromniastych kół jeszcze w czasach szkolnych) i kolczyki nie dla mnie, choć bardzo mi się podobają ![]() PS Dziewczyny, podpowiedzcie którą z maskarowych nowości warto przetestować. Wczoraj podczas zakupów w Douglasie macałam chyba ze 20 różnistych, ale ponieważ nie siedzę teraz zbyt często na wizażu, a tym samym nie jestem na bieżąco zupełnie nie wiedziałam co wybrać . Chciałabym uniknąć kolejnej pomyłki w stylu Virtuose.Szukam czegoś, co da taki wręcz teatralny efekt - długich, grubych rzęs w kolorze głębokiej czerni.
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
lizzie, em dziękuję
![]() Jedne kosztowały 14.90 a drugie 19.90, ale nie pamiętam, które miały jaką cenę ![]() Ja też nie mam wyrzutów sumienia kupując kolczyki, ale martwi mnie to, że te posrebrzane szybko ciemnieją a złote pokrywają się takim brzydkim nalotem i o ile te srebrne jeszcze da się wyczyścić tak złotych już nie Próbowałam moczyć je w Coca-coli(czytałam, że to pomaga), ale efekty mizerne. W ten sposób nie udało mi się m.in. oczyścić mojego zlotego wisiorka z motylkiem z H&M Aguś Jejku, a nie da się coś z tą dziurką zrobić?
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
![]() EDIT: takie piękne słoneczko wygląda, a ja muszę siedzieć w tej swojej kantorowej norze nad papierzyskami Mam nadzieję, że nie schowa się nim stąd wyjdę...
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-03-21 o 14:32 |
|
|
|
#1274 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
).Cytat:
Ale szaleństwo w perfumach (ja też mam długą wishlistę).Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
).Cytat:
Cytat:
Musiałam część emotek usunąć |
|||||||||
|
|
|
#1275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Do niedawna jakoś starczało mi kilka zapachów, ale w przeciągu ostatnich kilku miesięcy (czyli od rozstania z ex) mam co rusz nową miłość. Początek marca należał do granatowego Addicta (zresztą za sprawą Ice, która pewnie się nawet nie domyśla ), teraz upajam się Sun, Moon, Stars (którego pokochałam jeszcze będąc w ogólniaku, a to dawno było Czasem rano więcej czasu zajmuje mi dobranie zapachu niż garderoby .Wierna jestem jedynie ogrodom. A propos maskary- ja też jestem wrażliwcem, nie by uczulało mnie wszystko czym wysmaruję oczy, ale muszę uważać. Lizzie, w takim razie pójdę dziś po pracy ją obmacać Dzięki
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-03-21 o 15:09 |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Niedawno wróciłam ![]() U mnie śnieg i zimno, ale od czasu do czasu ostre slońce wychodzi i przez to mnie trochę głowa boli. Ale i tak sie cudnie czuję ![]() Wczoraj odebralam z poczty cienie Plum Potion Jestem mega zadowolona z tego kilkania ![]() Aga 0306 - dobrze Cię znowu widzieć ![]() Estella - kotek słodziutki Tez zdecydowanie wolę koty, choć nigdy nie miałam (ani żadnego zwierzęcia i miec nie będę bo jakoś mnie nie ciagnie do nich )Isa: piękne kolczyki - zwłaszcza te pierwsze Lece do sprzatania, potem rolniczenie i kolejny wieczoro-noco-poranko-dopołudnio-południe z Samcem Będę tu kukać ![]() EDYCJA: o kurka ... w watku Joannowym przeczytałam że sa nowe peelingi z serii mini - gruszka i żurawina
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-21 o 14:54 |
|
|
|
#1278 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) wie o moim szaleństwie. Wishlista się tylko wydłuża Cytat:
).
|
||
|
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli to jednak poważniejsza sprawa z tą dziurką.U mnie nie ma słoneczka, było chwilę rano a teraz znów chmurzyska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że wieczór z Samcem był udany ![]() Gruszka i żurawina? Ojejku, muszę ich poszukać
|
|
#1281 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Strasznie fajny tusz, chociaż może nie daje aż teatralnego efektu, to jednak fenomenalnie podkreśla i modeluje rzęsy.Swoją drogą Black Carat jest fajny, pięknie wydłuża i podkręca i ma obłędnie czarny kolor, ale nie pogrubia i to mi w nim przeszkadza, ale dzisiaj spróbuję nałożyć pod niego nieszczęsnego MF False Lash i może wzmocni to trochę efekt. Cytat:
Ja teraz jestem wierna Addictowi, bardzo dobrze mi się nosi, no i TŻ go uwielbia. Ostatnio na Allegro była 50-tka w bardzo okazyjnej cenie i żałuję, że nie zdążyłam kliknąć, bo moja maleńka 20-tka kiedyś się w kończu skończy.
Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-03-21 o 15:03 |
||
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Dagmara, a którego konkretnie używasz?
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle gdzie Vibeska
![]() Vibesiu wer ar ju?? ![]() Lizzie o ten tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...parfaite-.htmldostałam ostatnio w S. próbke i siem zakochałam i musiałam kupić
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-03-21 o 15:07 |
|
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi niestety nie podszedł, bo strasznie podkreślił wszystkie skórki Nadal szukam jakiegoś idealnie nawilżającego podkładu...
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Samca to ja sama sobie zazdroszcze
![]() Cytat:
Isa: wieczór był cudowny, a ja jestem zakochana na maxa. Wzieło mnie na stare lata Wrzucam fotke (nie zwracajcie uwagio na niewyspane oczy ), nie widać w pełni efektu - one tak ładnie połyskują, ślicznie rozświetlają oko. Samiec był bardziej ciekawy niz ja jak one wygladają i już w samochodzie niecierpliwie szeptal: otwieraj, szybciej, bo ja jestem ciekawy, ej no szybciej No własnie, gdzie Vibeska? Snow tez dawno nie było
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuję błyszczydła
od lewej: beige sunny, peche shiny, rose gold. Gratis fotka tuszu, który łączy w sobie tusz i bazę, szczoteczka jest miękka, gumowa.
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
zizou tak skutecznie nią kusiła, że też musiałam obmacać Na nieszczęście dla mojego portfela spodobała mi się
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I po co ja pytałam...ten w środku na bank będzie mój
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko na miłość nigdy nie jest za późno
![]() A Samiec może niedługo zostanie nałogowym kosmetykoholikiem? ![]() Estella jakie piękne te błyszczydła
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Postanowiłam się zmusić do regularnego maseczkowania.

Masz już pewnie olbrzymią kolekcję.
Jeśli masz możliwość, wrzucisz zdjęcia kolczyków?
Ice, chylę czoła

. Ja niestety mam oberwaną dziurkę w lewym uchu (efekt noszenia ogromniastych kół jeszcze w czasach szkolnych) i kolczyki nie dla mnie, choć bardzo mi się podobają
. Chciałabym uniknąć kolejnej pomyłki w stylu Virtuose.

Ale szaleństwo w perfumach (ja też mam długą wishlistę).
Czyli to jednak poważniejsza sprawa z tą dziurką.
Snow tez dawno nie było