|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z jakiego przepisu. ja robilam juz z 2 czy 3 i zadno nie mnoze do konca zastapic malibu kupnego, zazwyczaj brakuje mi posmaku anasa ale nie do konca |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Żeby to nie była suczka to bym ją niedzwiadkiem ochrzciła, a tak jest Gwiazdką
![]() TŻ pojechał i mam duużo wolnego czasu, tak więc wkleiłam nawet swoje ostatnie zdobycze na wątek zakupowy. Zaraz sobie zjem coś dobrego i biore się za systemy wyborcze. ( Leluś może masz jakieś dobre notatki o systemach wyborczych, albo o prawach człowieka? ) Byłabym wdzięczna przeogromnie bo niestety mam koło z konstytucyjnego, a to co mam w podręczniku to za mało i nie wiem skąd mam się wszystkiego nauczyć ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
A robione było z 0.7 l wódki i 300gram wiórek kokosowych, tylko ponoć za długo stało i było strasznie mocne ( moczyły się te wiórki z 4 dni) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzisiaj na jezdzie pokazywal mi luk i mowil ze za 2 slupkiem skret a potem znowu, tz mowi ze lepiej sie uczyc na tylna szybe, to nie polegne na egzaminie, jak sie naucze. a co wy myslicie?
#575 |
Zakorzenienie
|
ja się uczyłam na lusterka i na tylnią szybe, najpierw patrzyłam na samym łuku w lusterka, a później jak się wyjeżdza już z łuku to patrzyłam w tylnią szybę.Myśle, że musisz sama zobaczyć jak ci jest łatwiej i jak Ci wygodniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
mnie tez tak uczyl, ale chlopaki mowia, ze przy parkowaniu nie bedzie pacholkow, a jak mi ktos przesunie na egzaminie to polegne, a tak bede umiala nie wiem
![]()
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wpadalam na to, by moje malinu robione z wiorek pic z sokiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Mariolcia: No z tymi pachołkami to tak jest, powiem szczerze, że łuk robiłam na egzaminie w wyuczony sposób, a teraz jak wyjeżdzam z bramy itp to po prostu na wyczucie
![]() Cytat:
![]() Co do malibu to TYLKO z sokiem ananasowym bo wtedy jest przepyszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
ja pilam malibu tylko z mlekiem i nie bardzo mi smakowalo....
cholera te plamy wieczorem sie robia bardziej czerwone i wiecej ich wychodzi ![]() w poniedzialek znowu mam jazde, mam nadzieje, ze lepiej mi pojdzie, bo dzis mi zgasl na swiatlach ze 3 razy pod rzad;/ ale jak ruszylam w koncu to zapiszczalo ![]() ![]() pogadam jeszcze z instruktorem o tym luku, zobacze czy trudno sie nauczyc na tylnia szybe i zdecyduje ![]()
#580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#581 | ||
Zakorzenienie
|
praca oczywiscie, ale raczej w rodzinnym miescie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdyby byl taki maly cale zycie to bym bardzo chciala takie miec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na spotkaniu z dziewczynami i było super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a malibu tak czy siak jest pyszne :P ale mieszac je jeszcze z alko to mi sie slabo widzi, ale z sokiem bananowym tez jest pycha wiesz, instrutkor najlepiej wie. jak zdasz egzamin to i tak bedziesz robila po swojemu :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
haha, dzien dobry xD
ukradlam komus wiaderko internetu i siedze ![]() [moj laptop znalazl jakas siec i korzystam ![]()
#585 |
Zakorzenienie
|
Znowu mi się komp zawiesza, więc wolałam nie cytować na wszelki wypadek
![]() ville, piwn00ka dzięki, uspokoiłam się w sprawie tej matury ![]() Wyciągnęłam repetytorium, jest na biurku razem z kartką i długopisem - bo żebym zapamiętała jakieś nowe słówko muszę je parę razy zapisać. Początkowe są bardzo łatwe, ale przypomnieć nie zaszkodzi ![]() Znalazłam na wizażu wątek o erasmusie, poczytam sobie ![]() Mariolcia Ja się uczyłam łuku "na pachołki". Ale patrzyłam tylko przez tylną szybę. Tzn. najpierw tę tylną z prawej strony samochodu, a potem przez tę dużą tylną ![]() ![]() Parkowanie równoległe to zło. Boję się ćwiczyć samochodem mamy. ![]() ![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Nija co to za wątek?
![]() wiecie co, niektóre dziewczyny to są specyficzne ;P właśnie wróciłam z imprezki rodzinnej i byliśmy też na obiedzie w restauracji u mnie w mieście i wychodząc dowiedzieliśmy się, że będzie tam dzisiaj 18nastka. Wychodzę, patrzę a tam długaśna limuzyna (długości około 6-7 samochodów normalnych chyba) z napisami na całym aucie : 18naste urodziny anity itp itd dziewczyna wyglądała jak landrynka, ogólnie urodziny w stylu sweet sixteen z mtv ![]() ![]() swoją drogą od razu jak zobaczyłam napis to wiedziałam już kto to przyjechał ![]() ![]() kilka lat temu byłam w dosyć dobrych kontaktach z tą dziewczyną (basen) ale w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam jej co o niej myślę ![]() ![]() Nija a czego się boisz z tym samochodem? przecież jak zdasz niedługo to w końcu kiedyś sama będziesz musiała wyjechać tym samochodem o wiele dalej niż na okolice czy podwórko ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-03-21 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Zetka chcialabym to zoabczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() ![]() ![]() 3. Nie wiem ![]() ![]() ![]() Idę do wanny.
![]() |
#589 |
po prostu Em :)
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oo, też sobie poczytam bo wybieram się w przyszłym roku do Francji. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Em, ale w przyszłym to na 2 roku czy na 3? I na cały rok czy semestr?
![]() U mnie na wydziale niestety nie można wyjechać na 2gim roku. Można wyjechać na 3cim na semestr zimowy tylko ale i tak są problemy bo część przedmiotów zaliczać przed lub po wyjeździe, pisanie pracy itd.
#591 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała
![]() Na razie chyba nie powinnam o tym myśleć, bo nawet nie jestem jeszcze studentką, ale naczytałam się o współpracy WSB z uczelniami zagranicznymi i zachciało mi się. Podobno tryb studiowania nie ma znaczenia. Oczywiście chciałabym do Niemiec, ale zajęcia po angielsku (jest taka opcja). Może ta perspektywa sprawi, że wreszcie zacznę się uczyć angielskiego ![]() No to odcinek House'a obejrzałam, więc pora spać ![]()
#592 |
|
Letni semestr drugiego roku.
![]()
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
wstawac nie spać
![]() wczoraj było u mnie tak pięknie i słonecznie, że aż się chciało żyć, a dzisiaj znowu szaro i ponuro;/ nie wiem kiedy wracac do Krakowa, dzisiaj koło 15 z koleżanką samochodem czy jutro o 7 też samochodem z inną koleżanką... mam dylemat ![]() ![]() wogóle powyskakiwały mi jakieś krostki na ciele;/ na plecach w okolicy nerek i na kostce stopy, nie wiem od czego ale mam ich coraz więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Matko, nie cierpię takich napuszonych, bogatych panienek ... I dobrze, że powiedziałaś co myślisz! ![]() Cytat:
Chociaż początkowo, gdy się sama o tym nie przekonałam, bo chciałam wyhamować, ale mi nie wyszło... ![]() ![]()
![]() |
#595 |
|
![]() Nastawiłam sobie budzik na 10 i musiałam go jakoś wyłączyć przez sen. ![]() Ale mam fajny weekend. ![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
A ja standardowo wstałam o 6. Uwielbiam wcześnie wstawać, nie mam poczucia zmarnowanego dnia.
Słucham nowego Emmanuela, na początku byłam zszokowana, że tak zmienił styl utworów, teraz jakieś takie dance'owe rytmy, ale słucham cały czas jednej piosenki i się przyzwyczajam. W końcu to Manu, podoba mi się w każdej stylistyce. Nic nie umiem na mówienie na jutro i nie mam ochoty się uczyć. No cóż, będę cierpieć jutro, w końcu za błędy trzeba płacić. I jestem psychiczna, coś się ze mną dzieje, nie poznaję samej siebie. Chyba potrzebuję jakiegoś szamana, żeby przywrócił mi dawny charakter i starą osobowość. |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
No ville.. z tym przywróceniem może być ciężko. Człowiek się zmienia, ale trudno jest się zmienić w dawną "ja" .. coś o tym wiem ... widzę po Tż.
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te z was, które dostały te depilatory do testowania, jesteście z nich zadowolone? bo chciałam swój zmienić.
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
widze, ze wysypka atakuje wszystkich
![]() ![]() ja zaraz siadam do nauki slowek, a strasznie mi sie nie chce, bo dalej zle sie czuje, ale w srode mam kolosa, a jutro i wtorek nie bede miec czasu by sie nauczyc...
#600 |
Zakorzenienie
|
em A jak ten erasmus wygląda od strony finansowej
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.