Scent Bar VIII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-21, 19:12   #361
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar VIII

Wydalam dzis kupe kasy ale nie moglam sie oprzec Gift Time Lancome.

Zreszta rozkoszna wymowka by kupic kolejna Juicy Tubke i kredke do oczu. Tak, moglam taka za normalne pieniadze ale co tam

Fajne rzeczy dostalam, tym razem powaznie super.
Cienie (fajne kolory), maly Juicy Tube, Virtuose miniatura (nie przepadam, duzego bym nie kupila...), maly puder bronzujacy (poczekam az sie opale bo w tym momemnie odetnie mi sie od lica wsciekla marechewa), pedzel do cieni, podkladu oraz do pudru sypkiego (chyba...), krem nawilzajacy, pianke do oczyszczania buzi, miniaturke ich najnowszego potworka Magnifique (mam jeszcze cala z poprzedniego Gift Timu, te oddalam matce Simona), czarna torebeczke.

Poza tym - od dluzszego czasu szukalam plastikowej szerokiej bransolety na lape. I jak jakies ladne widzialam to mi zwyczajnie zawsze na nie szkoda bylo. A dzis - idealne i to przecenione na smieszne pieniadze Wzielam 3

Sluchawki do Ipoda rozwalilam jakis czas temu, uzywalam takich ze starego mp3 palyera ale ucho mi rozpychaly i poprostu dyskomfort po pewnym czasie. I dzis takie co upatrzylam sobie juz dawno tylko - bylo mi na nie szkoda - przecenione na smieszne pieniadze bo w kolorze ...rozowym chyba nikt nie kupowal. Czarne dalej byly drogie.

Ja wzielam rozowe, Si biale hahah

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 21:51   #362
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Co tu taka cisza panuje?
No nic,czas spać,bo rano znowu do pracy

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 22:55   #363
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza panuje?
No nic,czas spać,bo rano znowu do pracy

Oj pusto...

Dobranoc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 22:55   #364
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Tylko bez bulwersu proszę Gdy zostanie Ci niewykorzystany makaron, przysmaż go z bigosem, a wyjdzie wykwintne danie

Dobra... może nie wykwintne, ale smaczne na pewno
Przemawia do mnie ta opcja Tym bardziej że łazanki (czy jakoś tak...) są podobnie skonstruowane

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Pobudka i przede mną długi dzień.
Najpierw mój śmieszny kurs na który tak się napalałam, a potem sesja
Temat lalka, hmm.. ciekawe co mi wyjdzie bo to co widzicie w moim awatarku to jest Królowa Elżbieta
Zaskakujące, nie powiem Czyli po lalce nie ma co się spodziewać różowości i kokardek?

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dziś znowu spałam 13 h I dalej jestem śpiąca i słaba. Już nie wiem, co robić
Mam to samo... W czwartek spałam 3,5 godziny i do tej pory nie mogę tego odespać Albo się już starzeję, albo to kwestia pogody - bo jeszcze niedawno takie akcje nie robiły na mnie wrażenia - ot przespałam się dwie godziny w ciągu dnia, a później było ok, jakbym nie zarwała nocy. A teraz masakra. Wstałam po południu a o 18.00 już mi się oczy kleiły, musiałam się położyć...

W dodatku od poniedziałku mam staż na chorobach zakaźnych - 60 godzin w ciągu tygodnia, plus normalne zajęcia na uczelni Czyli przez bity tydzień będę tam siedziała od 8.00 do 20.00 inaczej nie mam szans tego wyrobić... No ale po co studentowi sen, jedzenie i inne takie fanaberie, nie?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 23:00   #365
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
W dodatku od poniedziałku mam staż na chorobach zakaźnych - 60 godzin w ciągu tygodnia, plus normalne zajęcia na uczelni Czyli przez bity tydzień będę tam siedziała od 8.00 do 20.00 inaczej nie mam szans tego wyrobić... No ale po co studentowi sen, jedzenie i inne takie fanaberie, nie?
Truskawko, lekarski?
jak powszechnie wiadomo, studentowi medycyny przysługuje 8h snu... tygodniowo
Stary 2009-03-21, 23:17   #366
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Truskawko, lekarski?
jak powszechnie wiadomo, studentowi medycyny przysługuje 8h snu... tygodniowo
Weterynaryjny chyba

Padłam wczoraj jak mucha o 20 przed TV. Mąż mnie nakrył kołderką, po 23 obudził, skierował do łazienki. Jak już się położyłam, to wstałam nieco po siódmej rano, za to z koszmarnym bólem głowy No nie mogę tak długo spać.

Miło dziś dzień spędziłam, a jutro imprezuję u teściowej (też pewnie miło)

Ivanko, dobrze, że do nas zawitałaś, chyba Cię swoim myśleniem o Tobie ściągnęłam

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 23:32   #367
ivanna
Zakorzenienie

Agnysko myślałaś o mnie ? Miło mi

mi Bar uciekł z subskrycji i jakoś tak pozatym i tak mało czasu mam na wizażowanie...
Stary 2009-03-21, 23:34   #368
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Agnysko myślałaś o mnie ? Miło mi

mi Bar uciekł z subskrycji i jakoś tak pozatym i tak mało czasu mam na wizażowanie...
No właśnie, no właśnie...

Edit:
i tym smutnawym, zadumanym nnad losem Ivanki postem zapuściłam korzenie na forum.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-03-21 o 23:35
Stary 2009-03-21, 23:37   #369
ivanna
Zakorzenienie

Kurcze ale powiem Ci że brakuje mi was tu zawsze było mi dobrze, człowiek się do was przyzwyczaił i tak nagle z dnia na dzień trzeba uciąć nocne pogaduchy
Stary 2009-03-21, 23:39   #370
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Kurcze ale powiem Ci że brakuje mi was tu zawsze było mi dobrze, człowiek się do was przyzwyczaił i tak nagle z dnia na dzień trzeba uciąć nocne pogaduchy
Ivanno -

Mnie się już oczy kleją Najgorsze sa poranki - nie mogę się dobudzić i czuję się jakbym miała zemdleć.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 23:46   #371
agnyska81
Zakorzenienie

Ja się na nocne pogaduchy nie dam naciągnąć (tak, tak, przed ostatnią imprezą myślałam, że do rana nie dociągnę, a tymczasem chyba nieźle mi wyszło ). Idę obłożyć się kotem (Edward sobie ostatnio ubzdurał robić mi za beret - pewnikiem Madzika podczytał ), pachnąca Wiatrem pustynnym, może mi się coś egzotycznego przyśni (zamiast egzotyki może być i erotyka ). Dobranoc barowiczki

Stary 2009-03-21, 23:50   #372
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja się na nocne pogaduchy nie dam naciągnąć (tak, tak, przed ostatnią imprezą myślałam, że do rana nie dociągnę, a tymczasem chyba nieźle mi wyszło ). Idę obłożyć się kotem (Edward sobie ostatnio ubzdurał robić mi za beret - pewnikiem Madzika podczytał ), pachnąca Wiatrem pustynnym, może mi się coś egzotycznego przyśni (zamiast egzotyki może być i erotyka ). Dobranoc barowiczki
Edek wie, co dobre. A moja Pampeluna tak zawsze ze mną śpi - "na beret Ale to dlatego, że w nocy strasznie się wiercę, obracam. Spanie nad głową, to dla kitki najbezpieczniejsze miejsce A jaki mi masaż głowy czasem robi....

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 00:12   #373
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
dobrze stawiasz

W tym zamieszaniu (gościa miałam, a potem wybyłam na cały wieczór) nie napisałam, że mazidła już ukręcone i leżakują w lodówce Dzisiaj będzie pierwszy test toniku różano-mlecznego i któregoś serum, pewnie na początek serum tamanu
Dzięki za wskazówki
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 05:27   #374
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mój mały też chory,ale to nic nowego odkąd we wrześniu poszedł do przedszkola Zdrówka naszym dzieciom życzę
Winter, to strasznie smutne i trudne, ale może pocieszy Cię, że to zwykle mija. czasem dziscko (i mama) męczy się rok, czasem dwa, czasem i cztery (jak to u nas było) ale w końcu zwykle to ciągłe zapadanie na zdrowiu mija.
Jeśli mogę poradzić coś od siebie - unikaj antybiotyków. Ja podaję tylko w naprawdę ekstremalnych przypadkach. Czasem zdarza mi się wykupić na zapas i nie otworzyć. Leczone bez antybiotyków dziecko może i wraca do zdrowia dłużej, ale i nie łapie potem każdej infekcji.
Oczywiście nie namawiam do ryzykowania życiem dziecka... Z resztą sama wiesz. Znaj proporcyjum.

I trzymajcie się oboje z Maleńkim.
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Widzisz,a ja się codziennie muszę męczyć
Podziwiam. I nie zazdroszczę.
Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
Sabbath, doskonale Cie rozumiem, mój młodszy synek też ma astmę niestety.
To chyba coraz częściej spotykana przypadłośc...
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
na pocieszenie napisze że ja też miałam astmę w dziecinstwie a już nie mam
Ja nie wiem, czy miałam astmę, ale faktycznie dusiłam się od kiedy pamietam. Podobno moi rodzice trzy razy podpisywali zgodę na tracheotomię... A od kilkunastu lat nic. Jestem zdrowa jak koń. Przynajmniej pod tym względem. Czasem wrednie twierdzę, że miałam alergię na rodzinę...
Cytat:
Tu jesteście... a ja szukałam was tyle czasu :P niegrzecznie tak uciekać Asi!
Asiu!
Scent Bar ma to do siebie, że ucieka.
Jesli odpuszczę na dzień, czy dwa - po powrocie wpadam w panike, że nie dogonię.

Cytat:
Bo to już nowy lokal, kochana...

Pomalowałam i wytapetowałam pokój dziecinny. Zła jestem jak bąk, bo tapeta kładła się parszywie. a najparszywiej oczywiscie tam, gdzie bedzie najbardziej widoczna.
Jutro będę zakładac listwy przypodłogowe i jeździć z meblami... I okno umyję. A co mi tam, że niedziela...? Okno nie jest od strony kościoła.

Kurka, jakie jutro?! Dziś!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 08:28   #375
gryx82
BAN stały

Dzień dobry!

Pragnienie wygnało mnie z łóżka, idę zrobić trzecią herbatę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 08:37   #376
envy07
Rozeznanie

Prysznic i druga kawa na obudzenie.....z mlekiem i bez, z cukrem i bez......
Stary 2009-03-22, 09:26   #377
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Prysznic i druga kawa na obudzenie.....z mlekiem i bez, z cukrem i bez......
Ale jak to? Tak naraz?

Mi nie dziecko zachorzało (nie mam), ale mąż. Kaszle, chrypie, narzeka, a co najgorsze chyba i mnie zaraził Staram się nie dać

Stary 2009-03-22, 09:56   #378
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Pomalowałam i wytapetowałam pokój dziecinny. Zła jestem jak bąk, bo tapeta kładła się parszywie. a najparszywiej oczywiscie tam, gdzie bedzie najbardziej widoczna.
Jutro będę zakładac listwy przypodłogowe i jeździć z meblami... I okno umyję. A co mi tam, że niedziela...? Okno nie jest od strony kościoła.

Kurka, jakie jutro?! Dziś!
Ja poproszę o zdjęcia przedpokoju jak skończysz
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Pragnienie wygnało mnie z łóżka, idę zrobić trzecią herbatę
Mnie wygoniła rodzina, bezwzgędne padalce, nie dadzą człowiekowi odpocząć.
Chyba znów coś złapałam, mam okropny kaszel aż mnie w klacie rwie z bólu
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:08   #379
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Ja poproszę o zdjęcia przedpokoju jak skończysz
A ja poproszę o pisemnie zaświadczenie, że po skończonej pracy walnęłas się do wyrka i odespalaś chociaż 5 godzin i, jak to mawiałą Bajorkowa z kryminału Bozkowskiego, mąż nie może być Twoim świadkiem, bo po pierwsze niepełnoletni, a po drugie stronniczy.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 10:22   #380
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
i, jak to mawiałą Bajorkowa z kryminału Bozkowskiego, mąż nie może być Twoim świadkiem, bo po pierwsze niepełnoletni, a po drugie stronniczy.
Uwielbiam kryminały z tego okresu Bożkowski pisze takim językiem,że swego czasu podejrzewałam,że to Chmielewska pisze pod pseudonimem. Koniec końców i tak okazał się kobietą, tyle,że nie Chmielewską

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:11   #381
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Uwielbiam kryminały z tego okresu Bożkowski pisze takim językiem,że swego czasu podejrzewałam,że to Chmielewska pisze pod pseudonimem. Koniec końców i tak okazał się kobietą, tyle,że nie Chmielewską
Znasz Bozkowskiego? Ło matko, a ja podejrzewałam, że tylko zapaleni kryminolodzy i kryminalisci moga go kojarzyć...

"Piekna kobieta w obłoku spalin" - istny majstersztyk, postać Malwiny Kaleckiej jest jedna jedyna w swoim rodzaju. Jedyną postacią która moglaby jej w pewnym sensie dorównać jest Hiacynta Bukietowa, również arcymistrzyni fachu utrudniania ludziom życia

Uwielbiam jeszcze Annę Kłodzińską i jej majora Szczęsnego, opowiadanka z serii "Ewa wzywa 07" (pojawiła się ich reedycja, kilka opowiadań zebrane w tomiki), Jerzego Siewierskiego oraz Jerzego Edigeya. Namiętnie zbieram PRL-owskie kryminały, zwłaszcza te z serii z "jamnikiem"

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2009-03-22, 11:15   #382
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Dzień dobry wszystkim.
Widzę, że nie tylko mnie się nic nie chce...
Wyszłam właśnie spod prysznica, zasiadłam na wizażu, tylko kawy brak, ale nie chce mi się schodzić robić.
Wczoraj zadbałam o swoje autko: umyłam, odkurzyłam, wyczyściłam dywaniki i z braku choinki zapachowej rozpyliłam Not for everybody
Jak odrobina słońca może człowieka rozruszać i zmotywować do pracy.
Dziś jest 1 stopień, szaro i okropnie ponuro. Wg telewizyjnych prognoz dopiero od soboty możemy może spodziewać się jakiegoś minimalnego ocieplenia.
Mam dość już
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:19   #383
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Znasz Bozkowskiego? Ło matko, a ja podejrzewałam, że tylko zapaleni kryminolodzy i kryminalisci moga go kojarzyć...

"Piekna kobieta w obłoku spalin" - istny majstersztyk, postać Malwiny Kaleckiej jest jedna jedyna w swoim rodzaju. Jedyną postacią która moglaby jej w pewnym sensie dorównać jest Hiacynta Bukietowa, również arcymistrzyni fachu utrudniania ludziom życia

Uwielbiam jeszcze Annę Kłodzińską i jej majora Szczęsnego, opowiadanka z serii "Ewa wzywa 07" (pojawiła się ich reedycja, kilka opowiadań zebrane w tomiki), Jerzego Siewierskiego oraz Jerzego Edigeya. Namiętnie zbieram PRL-owskie kryminały, zwłaszcza te z serii z "jamnikiem"
dzięki za podpowiedź ja się "specjalizuje" w zbrodniach "zagramanicznych" ale ostatnio mnie ciągnie na rodzime podwórko.

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:43   #384
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się wychowałam na Joe Alexie,jamnikach, zeszytach Ewa wzywa07,....o7 zgłoś się,czy jakoś tam,Chmielewskiej itd wspaniała klasyka
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 12:10   #385
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Uwielbiam. Ja się wychowałam na podbieranych mamie z biblioteczki jamnikach A "Ewa wzywa 07" do tej pory leży u rodziców jako sterta mocno zaczytanych niebieskich zeszytów Miłość do kryminałów wyniosłam z domu Sama też mam spory zbiorek Tż twierdzi,że w telewizji do szczęścia wystarczyłby mi AXN Crime Minus tej sytuacji jest jeden, za to zasadniczy-boję się iść sama wynieść śmieci (jakiś inteligent wymyślił sobie śmietniki w piwnicy), bo za każdym rogiem węszę zbira

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
dzięki za podpowiedź ja się "specjalizuje" w zbrodniach "zagramanicznych" ale ostatnio mnie ciągnie na rodzime podwórko.
Warto

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Ja się wychowałam na Joe Alexie,jamnikach, zeszytach Ewa wzywa07,....o7 zgłoś się,czy jakoś tam,Chmielewskiej itd wspaniała klasyka
oj tak Lubię też polskie seriale kryminalne, szczególnie te trochę starsze. Kiedyś w okolicy średniej podstawówki miałam wielki szacunek do przenikliwości porucznika Borewicza Zresztą nadal z przyjemnością oglądam, jak gdzieś dają powtórki, chociaż większość odcinków znam prawie na pamięć

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-03-22 o 12:12
Stary 2009-03-22, 12:36   #386
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam. Ja się wychowałam na podbieranych mamie z biblioteczki jamnikach A "Ewa wzywa 07" do tej pory leży u rodziców jako sterta mocno zaczytanych niebieskich zeszytów Miłość do kryminałów wyniosłam z domu Sama też mam spory zbiorek Tż twierdzi,że w telewizji do szczęścia wystarczyłby mi AXN Crime Minus tej sytuacji jest jeden, za to zasadniczy-boję się iść sama wynieść śmieci (jakiś inteligent wymyślił sobie śmietniki w piwnicy), bo za każdym rogiem węszę zbira

Warto

oj tak Lubię też polskie seriale kryminalne, szczególnie te trochę starsze. Kiedyś w okolicy średniej podstawówki miałam wielki szacunek do przenikliwości porucznika Borewicza Zresztą nadal z przyjemnością oglądam, jak gdzieś dają powtórki, chociaż większość odcinków znam prawie na pamięć
mam podobnie
ale ze starych seriali wolę kapitana sowę

twory i potwory

shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 14:40   #387
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shachownica Pokaż wiadomość
mam podobnie
ale ze starych seriali wolę kapitana sowę
kapitan Sowa to postać kultowa Ale Borewicz przystojniejszy

Stary 2009-03-22, 15:17   #388
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
kapitan Sowa to postać kultowa Ale Borewicz przystojniejszy
Fakt, przystojniejszy

Dla fanek dawnych kryminałów polecam "Nagła śmierć kibica" Jerzego Edigeya. Bardzo zręczna intryga i w ogóle jeden z lepszych kryminałow jakie czytalam. Kryminal z gatunku "who-dunit", a zakończenie pozostawia czytelnika tak

Stary 2009-03-22, 16:05   #389
envy07
Rozeznanie

A ja mam sentyment do 4 pancernych.....szok dla mnie
Stary 2009-03-22, 18:39   #390
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:

Dla fanek dawnych kryminałów polecam "Nagła śmierć kibica" Jerzego Edigeya. Bardzo zręczna intryga i w ogóle jeden z lepszych kryminałow jakie czytalam. Kryminal z gatunku "who-dunit", a zakończenie pozostawia czytelnika tak
O, to mnie zaciekawiło.

Ostatnimi czasy mnie wzięło na kryminały: Przeczytałam większość Mankella a ostatnio odkryłam Marininę, ale, dziwna sprawa: wciąż mi mało

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości