|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Wydalam dzis kupe kasy ale nie moglam sie oprzec Gift Time Lancome.
Zreszta rozkoszna wymowka by kupic kolejna Juicy Tubke i kredke do oczu. Tak, moglam taka za normalne pieniadze ale co tam ![]() Fajne rzeczy dostalam, tym razem powaznie super. Cienie (fajne kolory), maly Juicy Tube, Virtuose miniatura (nie przepadam, duzego bym nie kupila...), maly puder bronzujacy (poczekam az sie opale bo w tym momemnie odetnie mi sie od lica wsciekla marechewa), pedzel do cieni, podkladu oraz do pudru sypkiego (chyba...), krem nawilzajacy, pianke do oczyszczania buzi, miniaturke ich najnowszego potworka Magnifique (mam jeszcze cala z poprzedniego Gift Timu, te oddalam matce Simona), czarna torebeczke. Poza tym - od dluzszego czasu szukalam plastikowej szerokiej bransolety na lape. I jak jakies ladne widzialam to mi zwyczajnie zawsze na nie szkoda bylo. A dzis - idealne i to przecenione na smieszne pieniadze Wzielam 3 ![]() Sluchawki do Ipoda rozwalilam jakis czas temu, uzywalam takich ze starego mp3 palyera ale ucho mi rozpychaly i poprostu dyskomfort po pewnym czasie. I dzis takie co upatrzylam sobie juz dawno tylko - bylo mi na nie szkoda - przecenione na smieszne pieniadze bo w kolorze ...rozowym chyba nikt nie kupowal. Czarne dalej byly drogie. Ja wzielam rozowe, Si biale hahah |
|
|
|
#362 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co tu taka cisza panuje?
![]() No nic,czas spać,bo rano znowu do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#364 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tym bardziej że łazanki (czy jakoś tak...) są podobnie skonstruowaneCytat:
Czyli po lalce nie ma co się spodziewać różowości i kokardek? ![]() Cytat:
Albo się już starzeję, albo to kwestia pogody - bo jeszcze niedawno takie akcje nie robiły na mnie wrażenia - ot przespałam się dwie godziny w ciągu dnia, a później było ok, jakbym nie zarwała nocy. A teraz masakra. Wstałam po południu a o 18.00 już mi się oczy kleiły, musiałam się położyć...W dodatku od poniedziałku mam staż na chorobach zakaźnych - 60 godzin w ciągu tygodnia, plus normalne zajęcia na uczelni Czyli przez bity tydzień będę tam siedziała od 8.00 do 20.00 inaczej nie mam szans tego wyrobić... No ale po co studentowi sen, jedzenie i inne takie fanaberie, nie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#365 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
jak powszechnie wiadomo, studentowi medycyny przysługuje 8h snu... tygodniowo
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam wczoraj jak mucha o 20 przed TV. Mąż mnie nakrył kołderką, po 23 obudził, skierował do łazienki. Jak już się położyłam, to wstałam nieco po siódmej rano, za to z koszmarnym bólem głowy No nie mogę tak długo spać.Miło dziś dzień spędziłam, a jutro imprezuję u teściowej Ivanko, dobrze, że do nas zawitałaś, chyba Cię swoim myśleniem o Tobie ściągnęłam
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko myślałaś o mnie
? Miło mi ![]() mi Bar uciekł z subskrycji i jakoś tak pozatym i tak mało czasu mam na wizażowanie...
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: i tym smutnawym, zadumanym nnad losem Ivanki postem zapuściłam korzenie na forum.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-03-21 o 23:35 |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale powiem Ci że brakuje mi was
tu zawsze było mi dobrze, człowiek się do was przyzwyczaił i tak nagle z dnia na dzień trzeba uciąć nocne pogaduchy
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się już oczy kleją Najgorsze sa poranki - nie mogę się dobudzić i czuję się jakbym miała zemdleć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na nocne pogaduchy nie dam naciągnąć
). Dobranoc barowiczki
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dlatego, że w nocy strasznie się wiercę, obracam. Spanie nad głową, to dla kitki najbezpieczniejsze miejsce A jaki mi masaż głowy czasem robi....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#374 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jeśli mogę poradzić coś od siebie - unikaj antybiotyków. Ja podaję tylko w naprawdę ekstremalnych przypadkach. Czasem zdarza mi się wykupić na zapas i nie otworzyć. Leczone bez antybiotyków dziecko może i wraca do zdrowia dłużej, ale i nie łapie potem każdej infekcji. Oczywiście nie namawiam do ryzykowania życiem dziecka... Z resztą sama wiesz. Znaj proporcyjum. ![]() I trzymajcie się oboje z Maleńkim. Podziwiam. I nie zazdroszczę. Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej pod tym względem. ![]() Cytat:
Scent Bar ma to do siebie, że ucieka. Jesli odpuszczę na dzień, czy dwa - po powrocie wpadam w panike, że nie dogonię. Cytat:
Pomalowałam i wytapetowałam pokój dziecinny. Zła jestem jak bąk, bo tapeta kładła się parszywie. a najparszywiej oczywiscie tam, gdzie bedzie najbardziej widoczna. Jutro będę zakładac listwy przypodłogowe i jeździć z meblami... I okno umyję. A co mi tam, że niedziela...? Okno nie jest od strony kościoła. ![]() Kurka, jakie jutro?! Dziś!
|
|
#375 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
![]() Pragnienie wygnało mnie z łóżka, idę zrobić trzecią herbatę
|
|
|
|
#376 |
|
Rozeznanie
|
Prysznic i druga kawa na obudzenie.....z mlekiem i bez, z cukrem i bez......
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi nie dziecko zachorzało (nie mam), ale mąż. Kaszle, chrypie, narzeka, a co najgorsze chyba i mnie zaraził Staram się nie dać
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba znów coś złapałam, mam okropny kaszel aż mnie w klacie rwie z bólu
|
||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poproszę o pisemnie zaświadczenie, że po skończonej pracy walnęłas się do wyrka i odespalaś chociaż 5 godzin
i, jak to mawiałą Bajorkowa z kryminału Bozkowskiego, mąż nie może być Twoim świadkiem, bo po pierwsze niepełnoletni, a po drugie stronniczy.
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło matko, a ja podejrzewałam, że tylko zapaleni kryminolodzy i kryminalisci moga go kojarzyć..."Piekna kobieta w obłoku spalin" - istny majstersztyk, postać Malwiny Kaleckiej jest jedna jedyna w swoim rodzaju. Jedyną postacią która moglaby jej w pewnym sensie dorównać jest Hiacynta Bukietowa, również arcymistrzyni fachu utrudniania ludziom życia ![]() Uwielbiam jeszcze Annę Kłodzińską i jej majora Szczęsnego, opowiadanka z serii "Ewa wzywa 07" (pojawiła się ich reedycja, kilka opowiadań zebrane w tomiki), Jerzego Siewierskiego oraz Jerzego Edigeya. Namiętnie zbieram PRL-owskie kryminały, zwłaszcza te z serii z "jamnikiem"
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim.
Widzę, że nie tylko mnie się nic nie chce... Wyszłam właśnie spod prysznica, zasiadłam na wizażu, tylko kawy brak, ale nie chce mi się schodzić robić. Wczoraj zadbałam o swoje autko: umyłam, odkurzyłam, wyczyściłam dywaniki i z braku choinki zapachowej rozpyliłam Not for everybody ![]() Jak odrobina słońca może człowieka rozruszać i zmotywować do pracy. Dziś jest 1 stopień, szaro i okropnie ponuro. Wg telewizyjnych prognoz dopiero od soboty możemy może spodziewać się jakiegoś minimalnego ocieplenia. Mam dość już
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się "specjalizuje" w zbrodniach "zagramanicznych" ale ostatnio mnie ciągnie na rodzime podwórko.
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "Ewa wzywa 07" do tej pory leży u rodziców jako sterta mocno zaczytanych niebieskich zeszytów Miłość do kryminałów wyniosłam z domu Sama też mam spory zbiorek Minus tej sytuacji jest jeden, za to zasadniczy-boję się iść sama wynieść śmieci (jakiś inteligent wymyślił sobie śmietniki w piwnicy), bo za każdym rogiem węszę zbira ![]() Cytat:
Cytat:
Lubię też polskie seriale kryminalne, szczególnie te trochę starsze. Kiedyś w okolicy średniej podstawówki miałam wielki szacunek do przenikliwości porucznika Borewicza Zresztą nadal z przyjemnością oglądam, jak gdzieś dają powtórki, chociaż większość odcinków znam prawie na pamięć
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-22 o 12:12 |
|||
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ze starych seriali wolę kapitana sowę
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
kapitan Sowa to postać kultowa
Ale Borewicz przystojniejszy
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, przystojniejszy
Dla fanek dawnych kryminałów polecam "Nagła śmierć kibica" Jerzego Edigeya. Bardzo zręczna intryga i w ogóle jeden z lepszych kryminałow jakie czytalam. Kryminal z gatunku "who-dunit", a zakończenie pozostawia czytelnika tak ![]() ![]()
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam sentyment do 4 pancernych.....szok dla mnie
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnimi czasy mnie wzięło na kryminały: Przeczytałam większość Mankella a ostatnio odkryłam Marininę, ale, dziwna sprawa: wciąż mi mało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

Wzielam 3

Gdy zostanie Ci niewykorzystany makaron, przysmaż go z bigosem, a wyjdzie wykwintne danie 
I dalej jestem śpiąca i słaba. Już nie wiem, co robić
Albo się już starzeję, albo to kwestia pogody - bo jeszcze niedawno takie akcje nie robiły na mnie wrażenia - ot przespałam się dwie godziny w ciągu dnia, a później było ok, jakbym nie zarwała nocy. A teraz masakra. Wstałam po południu a o 18.00 już mi się oczy kleiły, musiałam się położyć...
Czyli przez bity tydzień będę tam siedziała od 8.00 do 20.00 inaczej nie mam szans tego wyrobić... No ale po co studentowi sen, jedzenie i inne takie fanaberie, nie?
No nie mogę tak długo spać.

). Dobranoc barowiczki 
Zdrówka naszym dzieciom życzę