|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
OOOOOOOOOOOO Riri, my love
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nie wiecie gdzie moge znalezc takie legginsy w zebre, a'la Doda, i takie w panterke? Bo ja bym sobie takie zyczyla miec :P:P |
|
|
|
#694 | |
|
Wtajemniczenie
|
chyba tu dołącze
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
na all sa w panterke a w zebre nie widzialam te dody to dla mnie kicz
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie chcę teraz kupić kabaretki z szewikiem takim z tyłu nogi
ojjj bardzo mi się podobają I czarne zakolanówki |
|
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
w H&M sa na bank legginsy w zebre tylko nie wiem za ile
![]() idziemy z tż po duruma...ehhh, wiem że pora nieodpowiednia..trza to będzie jakoś spalić ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- ok. lecem spać |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miałam koszmarny sen... oglądałyście Piłe? na pewno każda z Was chociaż jedną część. Śniło mi się, że mama wsadziła mi głowę w tak jakby szklane akwarium i musiałam nacisnąć taki przycisk aby się stamtąd wydostać ,problem był taki że wisiał nad tym przyciskiem nóż i gdybym nie zrobiła tego odpowiednio szybko odcięłoby mi rękę. Ale udało mi się, następnym zadaniem, żeby przeżyć było przejście jakiejś gry z labiryntem nie udało mi się, przyszła do mnie mama i powiedziała, że teraz czeka mnie śmierć. Płakałam, prosiłam, pytałam dlaczego, a Ona odpowiedziała tylko jedno ; "nie wykonałaś zadania, to musisz umrzeć" ! mówie Wam porażka... wiecie jak się skończył mój sen? Mama przywiązała mnie do łóżka i takim ogromnym tasakiem uderzyła mnie w brzuch moje ciało podzieliło się na dwie części. Od razu się obudziłam, a serce waliło mi jak szalone. :co jest:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-03-22 o 09:44 |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie oglądałam Piły, całe szczęście, bałabym się.A tak w ogóle to się melduję!
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Aralka - witamy
nooo przerażający film jak dobrze, że to tylko sen
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
"Śledzę" Was od początku wątku i podoba mi się
jakos wcześniej nie miałam czasu nic napisać, a teraz skromnie pytam: macie wolne miejsce jeszcze?
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1237674099
świetny tyłek też chcę taki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237674099 ale na tej focie ma 100razy lepsze dłuższe włosy, i kolor też, slicznie wygląda w nich. Teraz to szkoda gadac co jej facet tam wyrabia z nią.... |
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
mi też dziś się takie głupoty śnily
![]() najpierw, że piłam wino i było takie słodkie i dobre, że całe wypiłam. a byłam z koleżanką na drodze, wokół jakieś pola a my musiałyśmy gdzieś iść i się bałam, że będę pijana ![]() ![]() potem byłam w szkole i podszedł jakiś Marcin (przystojny był ), a wcześniej ciągle za mną chodził i spytał się czy ja to ja i podeszli nagle jacyś faceci i zaczęli się z nim bić i ja wyszłam. wsiadłam do samochodu, który prowadził jakiś mój kolega i jeździliśmy w kółko, potem nagle ja znalazłam się za kierownicą i nie wiedziałam jak włączyć światła i nacisnęłam coś a to były fajerwerki i je wystrzeliłam. xDi się obudziłam
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Cytat:
![]() a wieczorem kakałko mi siadło i prawie od razu usnęłam
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się nic nie śniło...
|
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
fotki
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek
a ja dzis jakaś bez zycia wstałam nie mam na nic ochoty.... mieliśmy dzis sobie grilla zrobić... słonko swieci a ja taka marudnasnily mi sie moje dwie kuzyki ... obie byly w ciazy .... jedna ma 19 a druga 17 lat ta pierwsza urodzila trojaczki i tak w tym snie nie moglam w to uwierzyc ... zachodzilam w glowe jak to sie stalo i ktos jest wogole ojcem ?? a tak mi glupio bylo sie o to pytac /// slyszalam ze jak sie dzieci snia to pozniej jakies problemy moga wyniknc? wierzycie w te wszytskie przepowiednie snow? ja nie za bardzo ale czasami sobie sprwadzam co jakis sen moze znaczyc tym bardziej kiedy jest tak glupi ze nie mam nawet pojecia jak on mogl sie stworzyc w mojej glowie ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- jak tam messinka twoja karteczka dla TZ? juz wypisana ?
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kurde soczewkę zgubiłam ![]() zmywałam makijaż, przesunęła mi się i potem jakoś tak poszło, że się zgubiła... możliwe, że sie spłukała w umywalce. |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rihanna najlepiej wyglądała jak miała włosy ścięte na boba Messinka, mi też się takiego typu głupoty śnią Zabójstwa, porwania, koniec świata itd ![]() Soph
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
jejku piły są okropne zreszta ja zawsze jak obejrze jakiś horror to potem nie śpie w nocy jak byłam w kinie na ''Rec'' to 3 noce niespałam Rihanna jest bardzo ładna a najbardziej podoba mi się w teledysku do piosenki ''Hate that I love you'' te loczki mm
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
witam
hah messinka...ale sen ale to znaczy masz bogata wyobraznie tez mam czasem jakies chore sny. ostatnio snilo mi sie ze biegl za mna wielki czarny pies i wiedzialam w tym snie ze on jest jakims uposobieniem zla ( diabel, szatan- no czyste zlo) nawet nie chcialam sprawdzac w senniku co to znaczy"Rec" nie widzialam chociaz horrory uwielbiam (albo raczej thrillery). Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-03-22 o 12:34 Powód: sennik nie słownik |
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
dorzucam jescze fotki (zapożyczone z zeberki) na dwoch pierwszych cudowne fryzurki.... ach marze o takich włosach
|
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
subskrybuję
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
w końcu przetestowałam kawowy peeling
![]() i jestem zachwycona moja skora jest taka gladka.. mm przyjemna w dotyku tequilla.sunrise dzieki za super przepis cala w kawie.. polecam ten peeling tym ktorzy go jeszcze nie probowali
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze zapomniałam zapytać...
można go uzywac do twarzy ????
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobry
![]() bo i ntensywnym weekendzie dopiero znalazłam chwilke żeby zajrzeć ![]() messinka mam do Ciebie pytanie o a6w czy jak mam 2 serie to musze wykonywać je odrazu?? nozyce, czy chodzi o takie jak się robiło w szkole na wf?? i czy jeżeli pisze np 6 powtórzeń to przy tych brzuszkach do jednej nogi trzeba wykonać łacznie 6 czy po 6 w każda stronę?? |
|
|
|
#718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
miałam troche czytania bo mnie wczoraj cały dzień nie było ale w piatek mi tż szczeniaczka przywiózł i mam zajęcie Cytat:
a sen przerażający. A mi się nic nie śni, tzn przeważnie nic nie pamiętam, a jak już to takie głupoty, że nie wiem skąd mi się to bierze. Najgorszym moim snem było, że miałam wypadek samochodowy i zmarłam w karetce jak mnie wieźli. Cytat:
Cytat:
Ale ci zazdroszcze tej pogody u mnie ciagle pochmurno ![]() Cytat:
![]() Czytacie jakieś ksiązki? jakie najbardziej lubicie? |
||||
|
|
|
#719 |
|
Rozeznanie
|
Witam
śledzę ten wątek od samego początku, gratuluję pomysłu nawet założyłam dla niego konto można się przyłączyć?
|
|
|
|
#720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OCZYWISCIE Witamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

ta pierwsza urodzila trojaczki