|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia i nadejdzie wreszcie ten wasz dzien
|
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PATKA na pewno wszystko się ułoży tu dla ciebie ![]() |
|
|
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
kurczeblade Patka na dolną listę miałaś iść a nie na górę
ale 3mam kciuki aby Twój reumatolog jak najszybciej dała Ci zielone światło na staranka.. zobaczysz będzie dobrze
miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem, miało być "sto lat! sto lat!". Miało być tak pięknie miał się nam nie kurczyć świat... Edytowane przez pomarnczka Czas edycji: 2009-03-21 o 18:17 |
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Patka tak mi przykro.. No nic zdrowie wiadomo, że jest na pierwszym miejscu. Jeszcze troszeczkę i pewnie będziesz mogła się starać o dzidziusia.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1115 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie cał dzień jajniki nawalały...a teraz popołudniu to już do przesady..A za "niecałe" 2h przybędzie mój maż do domu.... Mam nadzieję że uda nam się w tym cyklu z dzidzią
|
|
#1117 |
|
Zadomowienie
|
coś mi sie wydaje że niestety ale w tym cyklu chyba nici z fasolki bo TŻ chory
a jak on chory to chyba jak każdy facet katastrofa niech
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś miałam pracowity dzien, polerowalismy autko, po tem porzadki w domku, a po tem dziki sex...no i spacerek....teraz sobie odpoczywam, juz mam teoretycznie dni nieplodne no ale...przytulanki sa fajniusie...hmmm 29 powinnam miec @ zobaczymy co z tego bedzie....dzis zrobilam pyszna sałatkę...z moim sosem z chili...
A od kad z TZ staramy sie o dzidzie to sie nie klocimy, jestesmy jacys szczesliwsi ![]() Patka wszytko bedzie oki trzymam kciuki
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
oj widze że brak was kochane dziś chyba staranka na całego
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Patka Widocznie trzeba jeszcze poczekać na Wasz czas...Ja dziś miałam spokojny dzionek. W słoneczku jakoś wszystko optymistyczniej wygląda Poza tym wreszcie coś się zaczyna klarować z naszym remontem - zdecydowaliśmy się w końcu na schody i okna, udało się znaleźć jakieś rozsądne ceny... Ale na razie ciągle jesteśmy na początku prac, już wątpię, czy do lata skończymy...U mnie dla odmiany spokojny wieczór i nocka, własnie popijam sobie piwko z sokiem imbirowym A w przytulankach dalej przerwa - 4dc , trzeba czekać....Jutro o 8 rano mam jazdę, nie wiem czy będę coś widziała na oczy... Ale pewnie szybko mi adrenalina podskoczy, znając mojego instruktora ![]() Miłego wieczorku!!! |
|
|
|
#1122 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam i zadowolona
![]() wybraliśmy się na małą przejaszczkę w okolicy pojechaliśmy sobie nad jeziorko posiedzieć no a przy okazji w autku ... dobrze,ze duże autko i wygodne zmęczona jestem trochę i pewnie zaraz będę mykać spać,ale dzionek super był Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trochę kosztowne te badanka,ale dasz radę,poczekaj cierpliwie
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
owocnej nocki babeczki
![]() ![]() : kciuki:do jutra |
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!Juz pewnie spicie a ja dopiero usiadlam do kompa i czytamcalodniowe wiadomosci od Was-widze ze staranka ida pelna para
hmm jak u mnie-wlasnie niedawno sie skonczylo przytulanko dzis moj 16dc a wlasciwie zaczal sie 17dc-od 3 dni mierze temp i mam ciagle 36,6-zaluje ze wczesniej nie zaczelam mierzyc!Bylismy dzis u znajomych ktorzy maja polroczna coreczke-wiecie jaka słodka sam miodek-tez chcialabym miec takie malenstwo w koncu-jak wrocilismy to pogadalismy sobie z TŻ-kurcze wiecie jak on bardzo tez pragnie tej dzidzi...szkoda ze Bozia nie chce nam jej jeszcze dac ehh smutno mi ide nynac-dobranoc dziewczynki-oby ten miesiac byl obfity dla nas w fasoleczki
|
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane, wpadłam z kawką
u mnie dziś pochmurno, mam nadzieję że słoneczko wyjdzie dziś do nas, ale jak ptaszki ślicznie śpiewają dziś mam zwariowany dzień, mąż na giełdzie, ugotuje obiadek ,pózniej gości, pózniej mąż jedzie do Belgii , jeszcze go muszę spakowac a wczoraj jak przyszedł z garażu to przyniósł mi róże i wino wreszcie mnie zaczął rozpieszczacRoza a ile trwa twój cylk ? mój trwa 34 dni i tempka wzrastra 18-19 dc nie martw się miłego dnia kochane |
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Jak tam minęła nocka?? Pewnie była owocna dla niktórych Dzisiaj chyba znowu będzie ładny dzień. Widzę jak już się słoneczka przebija. Super, bo z moim D. jedziemy nad morze dzisiaj Róża to dobrze, że razem pragniecie tak mocno tego dziecka. Pędziecie napewno cudownymi rodzicami. Trzymam kciuki za Twój cykl ( mam nadzieję, że oststni). Ula przykro mi z powodu wyjazdu Twojego TŻ. Ja zawsze bardzo tęsknie za moim i jak go nie widzę jeden dzień to wariuję. W tym roku mój będzie jechał na kurs podoficerski na 3 miesiące.. Nie wiem jak sobie poradzę przez ten czas..Jestem od niego uzależniona
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki po upojnej nocy
dzisiejszy dzień zapowiada sie bardzo pochmurny a to moze oznaczać siedzenie w domku no ale może coś się zmieni---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
ja nie chcę się nakręcać ale w głębi duszy mam cichą nadzieje
|
|
|
|
|
#1128 |
|
BAN stały
|
czesc
kurcze ale zesccie sie napisaly patka glowa do gory bedzie dobrze a ja dzisiaj zaczynam 6 tydzien ciazy za tydzien ide do lekarza czy wszytsko ok
|
|
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
Hej!ale beznadziejna dzis pogoda-wlasnie szykuje obiadek,maz oglada skoki.... ja mam od 2 cykli-33-35 dniowe cykle-poprzestawialo mi sie po tabletkach które bralam na nadżerke neistety
dzis mierzylam temp u skoczyla mi o 3 stopnie a mianowicie mialam 36,9-powiedzcie mi co to oznacza??kurcze czytalam na roznych stronach o temp ale jestem zielona-meirze dopiero 4 dzien i 3 dni byla po 36,6 a dzis 36,9-dzis moj 17 dc-to chyba znaczy ze jestem juz po owulacji??!milego dzionka zycze buziole
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
u mnie pogoda do **** pochmurno i znów głowa zaczyna boleć,zmierzyłam sobie ciśnienie i mam 97na64 trochę za niskie chyba i może od tego głowa tak pobolewa
|
#1131 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie niskie ciśninie , wypij sobie kawę powinno podskoczyc ......................... .............. u mnie też brzydka pogoda, chmury i jeszcze raz chmury , ja już mam obiadek ugotowany teraz czekam na męża a pózniej gości
|
||
|
|
|
#1132 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
witam i trzymam kciuki ![]() Cytat:
no nie jeden dzien mnie nie bylo a tu juz nowe dzidzi bedzie... to teraz szybko sie zapisuj na watki Mamy Zimowe....i juz bedzie dzidzi przed swietami ale ci fajnie... Witajcie A ja wreszcie jestem szczeliwa....byla z TZ wczoraj w Cyrku ![]() i bylo extra....a pozniej cala noc przytulanek... ![]() ![]() az do 4 rano....milej niedzieli ![]() |
||
|
|
|
#1133 |
|
BAN stały
|
czesc wam
u mmie pogoda tez do d..... ciagle spac mi sie chce ale zaraz pojde na spacer z psem moze sie obudze wlasnie pije kawe zmieszana z goroaca czekolada moze sie cos mi to da nic wpadne pozniej bo moj tz w pracy caly dzien |
|
|
|
#1134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1135 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- zuza napisz mi jeszcze jak zaszłaś to po owulacji parę dni coś odczuwałaś jakieś ból brzucha kłucie albo coś podobnego ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 36 staraczek: PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02 ![]() kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 1, last @ 26.02 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03 olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) cykl??? ![]() Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03 martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ ? ? ? dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 30 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] malga19-Aniołki dwa [*][*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-03-22 o 16:08 |
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie doła mam strasznego, a w dodatku płakać mi się chce...
Ja wiem, że zdrowie najważniejsze, ale tak się cieszyłam, że mozemy zacząć się starać, ale ta lekarka choć miła to powiedziała najgorsze zdanie jakie może być: "jeszcze młodzi jesteśmy". Denerwuje mnie to strasznie. Co z tego że młodzi jak czuję że mój czas jest teraz! Ile można czekać? Mój mąż mówi, żebym poszła do jakiegoś reumatologa państwowego, u tego co byłam to wizyta 100 zł, następna wizyta jak zrobię badania. I ta babka postraszyła mnie, że ten mój gin tak nie do końca zajął się moją sprawą bo jeszcze do tych przeciwciał trzeba dorobić jeszcze jekieś badanie, do tego próbę wątrobową czy czasem te przeciwciała nie są powiązane z chorobą... Mówię wam, normalnie masakra... Do tego jeszcze mój kierownik dzisiaj dopiero się obudził, że zrobiliśmy pomyłkę z urlopami i on ma jeszcze urlop jutro, czyli jutro ja musze iść jeszcze do pracy i generalnie wszystko mnie w******* Mój mąż staje na rzęsach żeby mnie rozśmieszyć, pocieszyć, ale jak ja mam doła to już konkretnego... Dzięki dziewczyny za dobre słowa, dużo to dla mnie znaczy
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dla dobra twojego i przyszłego maleństwa,bo jak znów by historia sie powtórzyła to by było nie ciekawie,zrobisz badanka zobaczysz co i jak i zobaczysz szybko zaczniesz staranka ,czas leci szybko i zanim się obejżysz już będziesz się starać no lekarka ze slowem jestescie młodzi przesadziła,ale wiekszość ludzi tak mówi niestety,a ty głowa do góry i koniec smutania
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
hej!widzę że ten dzień dziś przynosi jakieś smutne wibracje
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wziełam się wziełam Na początku nie był zbyt chętny bo zmęczony ale najadł się, pooglądam 2 godzinki telewizjie i siły mu wróciły... A więc 15 i 16d.c rano przytulanki zaliczone!!! Cytat:
Dziewczyny nie wiem czy właściwie pojmuje, ale myślę że ten straszliwy ból jajnika wczoraj to musiała buć owu...Bo bolało kilka godzin ...a po kilku godzinach przestało...A dodatkowo jak wczooraj w nocy przytulałam się z Tżem to nawet przed akcją zauważyłam że miałam tyyyyyyyle sluzu I to własnie takiego przeźroczystego..I dzisiaj też.Nawet mój Tż stwierdził że nigdy czegoś takiego u mnie nie widział (no ale dotychczas od poznania go to brałam tab. więc rzeczywiście tego nie mógł zobaczyć) .Kurcze, wierze że to musiała być owulacja!!!! jeszcze dziś wieczorem będą przytulanki i jutro wieczorem i ... pozostanie czekać do 5 kwietnia! Kurcze jestem dziś tak pozytywnie nastawiona...nasza przeprowadzka jest jest już coraz bliżej, staje się coraz realniejsza, w poniedziałek wymawiamy umowę lokatorom (mają okres wypowiedzenia umowy 3 miechy) ,odłożymy troszkę kasy znowu na nieprzewidziane wydatki!! Zaczynamy poszukiwania kotła (pieca do ogrzania domu) i mebli....I do tego Małż dostał w tym tyg. wiadomość że mu przedłużają umowę (tak mu dyro powiedział!!!!!) Wreszcie nam się ułoży jak trzeba!!!
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-03-22 o 17:48 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

aby Twój reumatolog jak najszybciej dała Ci zielone światło na staranka.. zobaczysz będzie dobrze
hihihihi
a jak on chory to chyba jak każdy facet katastrofa niech 

Widocznie trzeba jeszcze poczekać na Wasz czas...
, trzeba czekać....

jakie niskie ciśninie , wypij sobie kawę powinno podskoczyc