Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-22, 11:17   #1411
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja też. I teraz też tak nie mam, bo i tak miałam nadmiar a jeszcze dostałam masło i balsam Dove, które teraz testuję, więc nie mam pojęcia kiedy mi się coś pokończy. BTW, któraś z was też bierze udział w tej akcji? Bo już trochę czasu minęło, a żadnych informacji o ankietach ani o niczym nie ma..
Ja też testuję Dove, miało być testowane 2 tygodnie, więc pewnie pojawią się linki do ankiet niedługo, bo 2 tygodnie mijają jakoś teraz chyba.

Mam w zapasach 5 pełnowymiarowych maseł do ciała, 2 balsamy i 3 mini masełka. A kupiłabym chętnie coś nowego.

Za to wczoraj wykończyłam krem do ciała Johnson' Baby Bedtime i szampon do włosów. Szamponów też mam 4 butelki w zapasach.

Miałam testować samoopalacz Clarins, ale jutro mam referat na zajęciach i nie chcę mieć na twarzy plam (nie znoszę wystąpień publicznych, a co dopiero jakbym miała źle w trakcie takiego wystąpienia wyglądać ), a jednak trochę się boję, że je sobie zrobię niewprawną ręką, więc chyba przetestuję na razie samoopalacz na przedramieniu.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:20   #1412
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Szamponów też mam 4 butelki w zapasach.
co to sa 4 butelki ostatnio jak wklejalam pelegnacje to sie przerazilam, ile mam wlosowych mazidel
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:32   #1413
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
co to sa 4 butelki ostatnio jak wklejalam pelegnacje to sie przerazilam, ile mam wlosowych mazidel
W sumie nie jest źle, bo szampony sobie specjalnie ściągam z Niemiec, więc liczę, że starczy do czasu aż moja siostra zjawi się w Krakowie znowu z zapasami dla mnie. Albo do czasu aż ja wybiorę się do Niemców na zakupy (kochane euro, błagam, spadnij do tego czasu poniżej 4 zł ).
Stary 2009-03-22, 11:33   #1414
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Isa ja mam remingtona jonizowaną czy coś w ten desen i jestem bardzo zadowolona
Ja się skłaniam właśnie ku Remingtonowi No, ale muszę na żywo te suszary pierw pooglądać

Cytat:
Mam w zapasach 5 pełnowymiarowych maseł do ciała, 2 balsamy i 3 mini masełka. A kupiłabym chętnie coś nowego.
Możesz mi oddać Bo u mnie z balsamami krucho a w sumie nie wiem jaki nowy chcem. Może Happy Time Nivei, ale on jest taki bardziej wodnisty a z kolei gęstych maseł do ciała mam już dość...
Stary 2009-03-22, 11:46   #1415
201604211131
Konto usunięte

Cytat:

Za to wczoraj wykończyłam krem do ciała Johnson' Baby Bedtime i szampon do włosów. Szamponów też mam 4 butelki w zapasach.
Skąd ja to znam
Cytat:
W sumie nie jest źle, bo szampony sobie specjalnie ściągam z Niemiec, więc liczę, że starczy do czasu aż moja siostra zjawi się w Krakowie znowu z zapasami dla mnie. Albo do czasu aż ja wybiorę się do Niemców na zakupy (kochane euro, błagam, spadnij do tego czasu poniżej 4 zł ).
no tak, Niemcy są pod tym względem lepsze ( ja trzymam kciuki za dolara... bo chcę by spadł do około 3,1 ).
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:50   #1416
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Możesz mi oddać Bo u mnie z balsamami krucho a w sumie nie wiem jaki nowy chcem. Może Happy Time Nivei, ale on jest taki bardziej wodnisty a z kolei gęstych maseł do ciała mam już dość...
Ja mam same treściwe smarowidła, takie najbardziej lubię. Najlżejsze będzie pewnie masło brzoskwiniowe TBS, ale jego nikomu nie oddam.
Stary 2009-03-22, 12:01   #1417
Hosenka*
Zakorzenienie

Kurcze... tak fajnie i przyjemnie było rano u Samca, to przed 11 zadzwonili z pracy że musi jechać bo jest potrzebny

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A ja Samca nie zazdroszczę, wolę swojego Ale tych wieczoro-noco-poranków owszem Też tak kcem. Ale kurka póki co żadnych perspektyw na własne gniazdko, choćby wynajmowaną kawalerkę. Ceny zwalają z nóg nawet w takiej dziurze jak moja, a jeszcze TŻ ciągle nie może znaleźć pracy
My jeszcze mamy gdzie spędzać weekendy, bo niedługo do mieszkania Samca wprowadza sie jego siostra z rodzinką - bo sprzedają swoje mieszkanie, a do nowego, które właśnie kupili mogą się wprowadzić za ok pół roku A potem Samiec chce sprzedać swoje mieszkanie i kupić większe - bo dla niego mieszkanie 50metrowe w bloku to za mało Chce mieć conajmniej 80m jak jego rodzice. Zobaczymy jak to będzie, zwłaszcza ze chce nowy samochód kupić w wakacje

Cytat:
Wyglądają ładnie, świetliście, ale spodziewałam się głębszego koloru. One takie bledziaki są?
Bledziaki, jak to Clinique , ale i tak bardziej wyraziste niż Tiger Lily których szybko się pozbyłam.
Na zdjeciu wyszły jasniej niz w rzeczywstości, ciemniejszy kolor troszkę zjedzony. Trudno uchwycić ich efekt Poza tym wtedy akurat użyłam więcej jasnego cienia niż ciemnego.Mimo iż lubię wyrazisty efekt, to te cienie już przypadły mi do gustu

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Hosenko super wiadomosc
Podlicz mnie i podeslij namiary na PW;dorzuce Ci jeszcze zamowienie z nastepnego katalogu
OK

Cytat:
Wrzuciłam pielęgnację Udało mi się fotki szybko cyknąć
ogladać

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
To zależy którym . Dzięcioł na ten przykład bardziej podnieca się na widok nowego kremu czy maseczki niż np. samochodu. Mnie to cieszy, bo przynajmniej nie komentuje zawartości szafek w łaziene, czy słoiczków z mazidłami w lodówce .
A mój od wczoraj jest pod wrażeniem peelingu. Widok w łazience był przekomiczny Na początku sie bał że będzie bolało i ciągle kukał do lustra żeby zobaczyć czy nic mu sie złego z twarzą nie dzieje . Najpierw umylam mu buźkę olejkiem który zrobiłam (z przepisu mazidlowego) a potem peeling. Efektem byl zachwycony i powiedział z powagą "Skarbie, musimy robić to cześciej".
Mam zamiar zrobić mu algowa maskę złuszczającą z Ziaji pro, ale chyba nie jest jeszcze na to gotowy Na kolejny etap wtajemniczenia trzeba toszkę poczekac, aż sie nastawi psychicznie.

Cytat:
Ojejku, ojejku, dobrze.

Rzyrafka jak zwykle kusi Burzujem Podoba mi się cien

Co do lakierów, to wrzucam fotkę moich pazurków z lakierem Joko Virtual. Na zdjeciu jest ciut rozjasniony przez lampę, taki tez widać w sztucznym świetle, natomiast przy takim dziennym jest ciemniejszy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg joko.jpg (44,5 KB, 46 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-22 o 12:06
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 12:06   #1418
201604211131
Konto usunięte

Hosenko - zabójczy kolor... podoba mi się
Stary 2009-03-22, 12:07   #1419
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
"Skarbie, musimy robić to cześciej"
Zabrzmiało prawie perwersyjnie.
Stary 2009-03-22, 12:09   #1420
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam same treściwe smarowidła, takie najbardziej lubię. Najlżejsze będzie pewnie masło brzoskwiniowe TBS, ale jego nikomu nie oddam.
Hehe

Cytat:
A mój od wczoraj jest pod wrażeniem peelingu. Widok w łazience był przekomiczny Na początku sie bał że będzie bolało i ciągle kukał do lustra żeby zobaczyć czy nic mu sie złego z twarzą nie dzieje . Najpierw umylam mu buźkę olejkiem który zrobiłam (z przepisu mazidlowego) a potem peeling. Efektem byl zachwycony i powiedział z powagą "Skarbie, musimy robić to cześciej".
Mam zamiar zrobić mu algowa maskę złuszczającą z Ziaji pro, ale chyba nie jest jeszcze na to gotowy Na kolejny etap wtajemniczenia trzeba toszkę poczekac, aż sie nastawi psychicznie.
O mamo Hosenko jeszcze trochę a Samiec nam tu do wątku będzie zaglądał
Stary 2009-03-22, 12:25   #1421
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Hosenko - zabójczy kolor... podoba mi się
Mi tez Lubię ciemne kolory.

Cytat:

Cytat:
O mamo Hosenko jeszcze trochę a Samiec nam tu do wątku będzie zaglądał
Chyba tak, zwłaszcza że zażyczył sobie żel do mycia twarzy i peeling Wogóle to podoba mi się ze z takim zainteresowaniem slucha o kosmetykach i "zabiegach", powiedział że o wielu rzeczach nawet nie słyszał.
Jak usłyszał hasło: "[...] robi się tez peeling ciala [...]" to aż mu sie oczy zaświeciły

Chciał peeling jeszcze rano, ale cóż, musiał jechac do pracy ... Takie "uroki" jego pracy, w której na dobrą sprawę jest 24 godz/dobę 7 dni w tygodniu - nigdy nie wiadomo kiedy zadzwonią i jak długo będzie. Oprócz tego jeszcze "zwykle" 8 godzin lub więcej

Emuśku - do paczuszki pewnie coś jeszcze dorzuce

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-22 o 12:26
Stary 2009-03-22, 12:29   #1422
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Dermiki są AHA i nie ma ich w normalnej sprzedaży. Tylko kosmetyczki mogą kupić na podstawie licencji. A znajoma mi podarowała
Poza tym ja mam chyba zbyt głębokie przebarwienia. Tzn ich nie widać normalnie w ogóle ale jak się zgrzeję lub coś to wtedy widać. I wątpię, że takie kwasiczki mi pomogą.

Cerę mam ładną, gładką bez żadnych wyprysków, normalnie nic nie widać

Jak bedziesz mogla podac sklad INCI to wtedy wiecej napisze bo tak....to nie ocenie poza tym,ze nie mam zaufania do Dermiki
Poza tym co rozumiesz przez "kwasiczki"? jest wiele preparatow na rynku ogolniedostepnych ktore dobrze sobie radza z podobnymi problemami do Twoich ale zeby zadzialac konkretnie to potrzebny jest zabieg a nie kuracja,ktora jest profilaktyka
Stary 2009-03-22, 12:33   #1423
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Ja też - moja sucha skóra na ciele bierze je jak szalone
Cytat:

Cytat:

Chyba tak, zwłaszcza że zażyczył sobie żel do mycia twarzy i peeling Wogóle to podoba mi się ze z takim zainteresowaniem slucha o kosmetykach i "zabiegach", powiedział że o wielu rzeczach nawet nie słyszał.
Jak usłyszał hasło: "[...] robi się tez peeling ciala [...]" to aż mu sie oczy zaświeciły

Chciał peeling jeszcze rano, ale cóż, musiał jechac do pracy ... Takie "uroki" jego pracy, w której na dobrą sprawę jest 24 godz/dobę 7 dni w tygodniu - nigdy nie wiadomo kiedy zadzwonią i jak długo będzie. Oprócz tego jeszcze "zwykle" 8 godzin lub więcej
Rozbraja mnie twój "samiec"
Czy to jest normalne by w wieku 19 lat mieć zmarszczki mimiczne koło oczu? Mi się normalnie kreski zaczęły pokazywać, jestem w mega szoku
Stary 2009-03-22, 12:52   #1424
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dzien dobry

Popijam herbatke i was podczytuje, piszecie jak oszalałe normalnie

Dziewczyny które używają, bądz używały clinique turnaround 15 minute facial Mam prośbę bo kupiłam ten mini zestaw i tam ta maseczka jest a ja wyrzuciłam kartke z tym jak ja się stosuje mogłaby mi któraś z was powiedzieć jak ją się używa?

xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 12:58   #1425
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Rozbraja mnie twój "samiec"
Musze przyznać że mnie też

Obecałam sobie nie kupić nic do końca marca i od czwartku się tego dzielnie tzrymam

W kwietniu (tak około połowy lub pod koniec) mam zamiar zrobić zamówienie na ZSK do tego czasu powinnam pozużywać "trochę" tego ca mam

Sleepy: i jak tam oleje ?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-22 o 12:59
Stary 2009-03-22, 13:05   #1426
201604211131
Konto usunięte

To trzymam za ciebie Hosenko kciuki
Dagmara - produkujemy jak dobra fabryka
Stary 2009-03-22, 13:11   #1427
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bedziesz mogla podac sklad INCI to wtedy wiecej napisze bo tak....to nie ocenie poza tym,ze nie mam zaufania do Dermiki
Poza tym co rozumiesz przez "kwasiczki"? jest wiele preparatow na rynku ogolniedostepnych ktore dobrze sobie radza z podobnymi problemami do Twoich ale zeby zadzialac konkretnie to potrzebny jest zabieg a nie kuracja,ktora jest profilaktyka
aqua, glycolic acid, aloe barbadensis, propylene glycol, sodium hydroxide, sercin, xanthan gum, metylparben, propylparben, diazodlidinyl urea

ph ok 2,7

jakie zabiegi?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:15   #1428
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dagmara - na ulotce jest żeby nałożyć na 15 minut a potem ją zrolować, ale ja nakładam na około godzinę i po prostu zmywam - daje lepsze efekty

A ja nie wiem co chcę z Sephorowej promocji

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:15   #1429
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Popijam herbatke i was podczytuje, piszecie jak oszalałe normalnie

Dziewczyny które używają, bądz używały clinique turnaround 15 minute facial Mam prośbę bo kupiłam ten mini zestaw i tam ta maseczka jest a ja wyrzuciłam kartke z tym jak ja się stosuje mogłaby mi któraś z was powiedzieć jak ją się używa?

nakładasz cienką warstwę, trzymasz min 15 minut i zaczynasz ją zrolowywać z twarzy

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 13:20   #1430
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A mi się podobają lakiery Bourjois, myślicie że będą u nas? Co prawda rzadko maluję paznokcie czymkolwiek innym niż beżowym lub bezbarwnym lakierem, ale dla takiego ślicznego granatu zrobiłabym wyjątek
Ja co prawda mam juz 3 granaty, ale od przybytku głowa nie boli
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nic mi o nich nie wiadomo, na pewno w kwietniu pojawi się puder mineralny i szminki, a w czerwcu tusz, błyszczyki i lakiery So Laque w nowej formule, ale będzie tylko 1 nowy odcień.
Ooo, tych szminek KissKiss też się nie mogę doczekać, na stronie francuskiej śliczne są te kolorki A wiesz może jaka będzie cena nowych błyszczyków?
Cytat:
Skąd ja to znam. I też kompletnie tego nie rozumiem, dlaczego jeansy w normalnych sklepach kończą się na takiej małej rozmiarówce. Nie uważam się za grubasa, a spodni kupić nie mogę. Znaczy teraz już mogę, zaczęłam się w końcu mieścić w rozmiarówke Reserved, ale 3 kg temu tak dobrze nie było.

A to przepraszam tam trzeba było mieć jakieś specjalne zaproszenie pana doktorka Czy po prostu tak mile Cię przywitał

To jak będzie, to Lemongrass jest wolna, bo dwie kolejne zielone mi niepotrzebne, zwłaszcza, jak mam inne 2 z Gosha, jedną z Bourjois i jeszcze liner Sephorowy.

Co za kiecka?? Bo nic mi niewiadomo jakoby koleżanka kieckę posiadała. Pokażesz siem

Śliczności. Jak dobrze, że mam już granatowy lakier, przynajmniej jeden zakup odpada. Błyszczyk w sumie też, bo ten beYu podobny mi się wydaje, kredeczkę też mam, a granatowy cień musi być mój
W Reserved nawet nie mierzyłam bo ja lubię ciemne a tam same jasne albo przecierane albo z jakimis nawydziwianymi kieszeniami, fuj. Najlepsze były w Mango, ale właśnie odstawały mi nad pupą bezsensownie

Tak mnie przywitał radośnie

Dobra, no to zielona jest wolna, ale jeszcze nie przetestowałam i nie wiem czy zostawię Gosha Czy burzujka (tylko zapomniało mi się kto ją chciał )

Ano taka kiecka z ciuchów, mama przytargała, z materiału jak sweterek, z krótkim rękawkiem taka opinająca do pół uda

A jak ten BeYou się spisuje? Mi chyba taki granat nie będzie pasował, wole zrobić makijaz granatem RE i dodać do niego jakiś fiolet (strasznie się nie moge doczekać prasowanego Goshowego ).
Cytat:
Kredka Burzuja mi nie podeszla glownie dlatego,ze topornie sie ja nakladalo i szybko znikala z powiek
Moze zaopiekowalabym sie Twoim Goshem jaki ona ma nr?
Przemysle sprawe bo bede brala nowe kolory linerow
Ale tu to samo co z zieloną- jeszcze nie wiem czy zostawiam Gosha czy Burżuja
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dostępny będzie w 2 odcieniach: czarnym i brązowym - naprawdę brązowym. Ma gumową, giętką szczoteczkę, wydłuża i pogrubia. Ma takie niteczki - więc na pewno będzie wydłużał. Dziś albo jutro go przetestuję ten tusz zawiera w sobie bazę.
Hmm, miałam kilka razy jakieś dziwadła z włóknami i zawsze robiły mi się masakryczne owadzie nóżki Ale w sumei jak brąz ma być ładny (mam nadzieję, ze taki ciepły a nie jakiś ceglany jak to burżuj czasami lubi ) to mogę spróbować Akurat do lata pewnie zużyję Panoramica (ten to właśnie ma idealny kolor dla mnie )
Cytat:
Rzyrafko
Wczoraj byłam na tej platformie wibrującej a potem od razu na rollmasażu. Ale mam zakwasy po tej platformie Na roll byłam 3 raz a na platformie 1 Póki co jestem zadowolona, a po roll czuję się rewelacyjnie.
Ojej, a co to takiego jest
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Na mnie Effaclar też nie działał, poza tym, że śmierdział i czułam ten zapach na sobie przez cały dzień W ogóle ostatnio kwasy jakoś na mnie przestały działać, sama już nie wiem, co używać, żeby polikwidować przebarwienia na twarzy.
Ja właśnie dokańczam swoją tubkę Effaclarową. (2,5 miesiąca moz eminęło?) stosowałam tylko na noc. efekty są delikatne, te kilka złuszczeń sprawiło, ze skóra jets gładsza odrobinę. Ale i tak póki cery nie wyleczę z trądziku to to nie ma sensu za bardzo
Cytat:
Aga wiesci szybko sie rozchodza a tak powaznie to ja nakladam go na cien musowy (mam akurat z Bell taki ktory jest dosc neutralny i wydobywa glebie koloru pigmentu)wtedy lepiej sie trzyma i przede wszystkim aplikuje go pacynka bo pigmnety Inglota sa dla mnie nie do opanowania by uzywac pedzelka i najczesciej robie kreski nim laczac z Duraline Inglota,ktora jest do tego genialna.Kolor na tyle mi sie spodobal,ze kupilam cale opakowanie
Ja ostatnio się nie patyczkuję, jeśli chcę mieć mocny kolor to od razu sięgam po pacynkę (niglotowe są fajne) a tylko rozcieram pędzelkiem. Ale pogmenty Inglota akurat ubię pędzelkami nakładac, fajnie się stopniuje intensywność i można dojść do tej słoiczkowej.
Cytat:
Co do lakierów, to wrzucam fotkę moich pazurków z lakierem Joko Virtual. Na zdjeciu jest ciut rozjasniony przez lampę, taki tez widać w sztucznym świetle, natomiast przy takim dziennym jest ciemniejszy.
Fajny, taki czereśniowy

Poimprezowałam, zaszywam się z książkami do nauki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:21   #1431
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dagmara - na ulotce jest żeby nałożyć na 15 minut a potem ją zrolować, ale ja nakładam na około godzinę i po prostu zmywam - daje lepsze efekty

A ja nie wiem co chcę z Sephorowej promocji
Cytat:
nakładasz cienką warstwę, trzymasz min 15 minut i zaczynasz ją zrolowywać z twarzy
Dziękuje wam wlaśnie to że 15 minut wiedziałam ale coś mi sie też kojarzyło ze któraś z was mówiła że dłużej ją trzyma i lepsze efekty są I to chyba ty Nosku byłaś
Zaraz ją nałoże i zobaczymy co to za cudo Oby mi się tylko nie spodobał efekt

Teraz ide się pomęczyć z depilatorem
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:23   #1432
Hosenka*
Zakorzenienie

Jako że nie zamierzam już nic kupować w marcu, ide zrobić zdjęcia mojej akutualizacji - pielęgnacyjnej i kolorówkowej

Rzyrafko: ja wiem czy czeresniowy? Na zdjeciach z lampą faktycznie ciut w bordo wpada, ale on jest raczej ciemno bakłażanowy. No chyba ze masz na myśłi te całkiem ciemne czereśnie Może uda mi się zrobić bardziej wierne zdjęcie.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-22 o 13:53
Stary 2009-03-22, 13:25   #1433
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
W Reserved nawet nie mierzyłam bo ja lubię ciemne a tam same jasne albo przecierane albo z jakimis nawydziwianymi kieszeniami, fuj. Najlepsze były w Mango, ale właśnie odstawały mi nad pupą bezsensownie
Podobno teraz są modne ciuchy z jasnego dżinsu i takie przecierane właśnie Ja bym sobie chętnie kupiła spodnie z takiego jasnego, błękitno-białego dżinsu, ale wiem, że moj będzie w takim kolorze wyglądać na 2 razy większy

Jejku, szybko coś mi ta niedziela leci. Jutro będę dłużej w pracy(nawet nie wiem do której), bo musimy wysłać 3 wnioski i jutro właśnie muszą być gotowe.
A tak mi się nic nie chce...znów mnie pogoda zaczyna dobijać

Hosenko czekam na fotki
Stary 2009-03-22, 13:30   #1434
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też. I teraz też tak nie mam, bo i tak miałam nadmiar a jeszcze dostałam masło i balsam Dove, które teraz testuję, więc nie mam pojęcia kiedy mi się coś pokończy. BTW, któraś z was też bierze udział w tej akcji? Bo już trochę czasu minęło, a żadnych informacji o ankietach ani o niczym nie ma..
Chyba powinny się pojawić w tym albo przyszłym tygodniu, jutro mogę spytać
Cytat:
Estello dziekuje za info,ktore obiecujaco sie zapowiada tymbardziej,ze lubie naprawde brazowe maskary.
Kiedy on wejdzie na rynek?
Wejdzie w czerwcu, pomalowałam się dzisiaj tym tuszem. Bardzo ładnie wydłuża i rozdziela, raczej nie pogrubia ładnie rzęsy w nim wyglądają, szkoda, że nie spełnia jednej z obietnic z opakowania (pogrubienie+wydłużenie).
Cytat:
Czy to jest normalne by w wieku 19 lat mieć zmarszczki mimiczne koło oczu? Mi się normalnie kreski zaczęły pokazywać, jestem w mega szoku
Można, masz suchą skórę?

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja co prawda mam juz 3 granaty, ale od przybytku głowa nie boli
Ooo, tych szminek KissKiss też się nie mogę doczekać, na stronie francuskiej śliczne są te kolorki A wiesz może jaka będzie cena nowych błyszczyków?
Szminki też są fajne - dają kolor, ale nie dają pełnego krycia. Jutro sprawdzę i Ci napiszę

Ja dziś dokupiłam podkład Clinique'a ze zniżką - mam tylko pół Colorstaya, czasem mnie wkurza i wolałabym coś lżejszego.
Ten róż MACa jest przecudowny!!! Jasny, różowo brzoskwiniowy kolor z delikatnym złotawym poblaskiem. Kocham efekt jaki dają - to najprawdziwszy sheertone!

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:32   #1435
noseknosek

A ja oszalałam, robię wiosenną wyprzedaż perfum chyba ice mnie zainspirowała.
Chcę zostawić około połowę zbioru

biegam
Stary 2009-03-22, 13:39   #1436
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A ja oszalałam, robię wiosenną wyprzedaż perfum chyba ice mnie zainspirowała.
Chcę zostawić około połowę zbioru
nie wierze ja tez sie wyprzedaje, ale tylko z dwoch duzych flakonow i trzech malych reszty nie mams erca sie pozbywac
Stary 2009-03-22, 13:41   #1437
noseknosek

Cytat:
nie wierze ja tez sie wyprzedaje, ale tylko z dwoch duzych flakonow i trzech malych reszty nie mams erca sie pozbywac
no chyba jakaś zaraza zapanowała
wyprzedaję partiami, żeby było lżej

Czyżbym zmądrzała?

biegam
Stary 2009-03-22, 13:46   #1438
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba jakaś zaraza zapanowała
wyprzedaję partiami, żeby było lżej

Czyżbym zmądrzała?
czemu mi nie powiedzialas, ze pozbywasz sie IH?
Stary 2009-03-22, 13:46   #1439
201604211131
Konto usunięte

Estello - właśnie, nie... mam mieszaną. A koło oczu tłustą
Stary 2009-03-22, 13:56   #1440
noseknosek

Cytat:
czemu mi nie powiedzialas, ze pozbywasz sie IH?
nie wieeeedziałam, że chcesz nie bij!

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości