|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
![]() ![]() u nas pada ,ja siedze nad kubkiem czerwonej herbaty dobrze,ze nie musze wychodzic nigdzie ![]() Kasia-san vipowna jestes wiec podzial obowiazkow prawidlowy
|
#3872 |
|
Rozeznanie
|
Miłego południa niedzielnego życzę wszystkim Wymiatającym Paniom i Panu, jeśli jest obecny!
Pieśń na dziś: http://www.youtube.com/watch?v=DvuKxL4LOqc Zalecam słuchać od 2 minuty i podziwiać koloraturę solistki. I wygląda świetnie i gra aktorsko i rusza się przy tym i śpiewa wspaniale technicznie. A córunia mdła i bez wyrazu. Cóż za kontrast na korzyść Królowej Nocy! Miłego słuchania.
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostawiam tylko pieśń na dziś Odkąd obejrzałam film Trouble Every Day z boskim Vincentem Gallo i piękną i szaloną Beatrice Dalle, nie mogę przestać słuchać Tindersticks, którzy popełnili muzę Miłej niedzieli. |
|
|
|
#3874 |
|
Piers do przodu
|
I moja pieśniowa propozycja na popołudnie
![]() edit: I diabelskie połączenie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-03-22 o 14:40 |
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
O takom torebkem chcem ... a buuu...
|
#3876 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
mam trzymać kciuki? żeby licytacja nie wywindowała się ponad maminy limit?
|
|
#3877 |
|
|
BigeM Ochnik ma bardzo podobny wzor ,widzialas?
TUTAJ Bedziem trzymac kciuki wspolnie za udana licytacje
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dzięki dziewczyny
jak znam życie allegrowe, to we czwartek aukcja ruszy ostrym galopem i zakończy się .. ho... ho... ale taki fason bardzo by mi odpowiadal A ochnikowy wzór rzeczywiscie bardzo podobny "od frontu", ale już nie taki ślyczniasty
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Salvete
Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do lozka - jakby dolegliwosci bylo mi malo, dopadl mnie comiesieczny bol z powodu bycia kobieta i nie obeszlo sie bez morfiny![]() Przepraszam wszystkie osoby czekajace na odpowiedzi na PW |
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattarina
Helou ![]() Weekend minął mi na przemyśleniach - w ogóle nie chciało mi się ruszać tyłka z domu w ten weekend - głównie przez paskudną pogodę... No i wymyśliłam prezent dla samej siebie na okrągłe urodziny, które już za parę tygodni będę obchodzić... Z początku chciałam zainwestować w jakieś perfumy, ale... zainspirowana tatuażem Fenris sama postanowiłam sobie sprawić takiż, tylko oczywiście mniejszy ![]() Jestem bardzo podekscytowana, w tygodniu przejdę się do jednego z upatrzonych studio tatuażu, hihi <zaciera ręce> i zobaczymy z czym wyjdę
|
#3881 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam w niedzielne popołudnie. Ja jestem obolała po koncercie i przez najbliższy tydzień nie zamierzam wychodzić z domu, bo nie wyglądam
Oczy chore, czerwone i zapuchnięte, w dodatku opryszczka wyskoczyła.Miłego dnia wszystkim i Kattarino - współczuję takiego bólu. Velvet Acid Kitty - a coś konkretnego robisz? Bardzo fajny pomysł na prezent
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-03-22 o 17:46 |
|
|
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
Fenris - tak, chcę symbol Ouroboros'a
http://images.google.pl/images?clien...z%C3%B3w&gbv=2 Tylko nie wiem jeszcze który i w którym miejscu na ciele...
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
katt, biedaczko
velvet a gdzie byś chciała? w sumie prawie wszystkie wzory mi się podobają i wyglądałyby by na tobie wdzięczniesiedzę dziś i dłubie w papierach, zerkam co jakiś czas na wizaż i nie mogę wyjść ze zdumienia, że po wszystkich numerach twister male jest ciągle traktowany jako poważny partner wspólnozakupowy ![]() zlałam się testowo "ambre russe" i czuję się jak wielki czekoladowy cukierek z tanim nadzieniem
|
|
|
|
#3884 |
|
Piers do przodu
|
Velvet - na łopatce byłoby chyba najlepiej
![]() Ja się muszę przyznać, że od lat pomyśliwam też nad czymś na kości ogonowej i jakoś się nie mogę zdecydować (stara baba i głupia) nad takim motywem
|
#3885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I żebym ja widziała bez konieczności spojrzenia w lustro do tyłu ![]() Ale nie jestem na 100% pewna, na pewno gdzieś na ręce - w moim zawodzie nie jest wymagany reprezentacyjny wygląd ![]() Cytat:
Muszę zrobić coś szalonego, bo nuuuuda. Życie ucieka, no
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
dopiero co wróciałam do domu. byłam dzisiaj w pracy, póżniej byłam na obiedzie w restauracji( rocznica dziadków). pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się i pojedliśmy sobie.( ja odmówiłam sobie ciasta i jestem z tego dumna lubie takie spotkania z najbliższą rodzinką. Katty
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-03-22 o 19:21 |
|
|
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pyszne jest, to fakt. Widze, ze tu duzo fanek piwa niepasteryzowanego, pilyscie Piwo Zywe? Poezja ![]() Cytat:
Wspolczuje Ci bardzo. Wiem jak taki bol potrafi byc beznadziejny. W czasach LO, w tych dniach mdlalam, wymiotowalam i lezalam pod kroplowka zawieszona na zyrandolu. Nie bylo mnie przez 3 dni dla nikogo, oprocz mamy, ktora mnie dogladala. Paskudna pogoda, po obiedzie nas zmoglo i spalismy 3 godziny. Wlasnie sie dobudzam kawa i ciachem. Kupilam to francuskie Lidlowe (faktycznie dobre, chociaz zdecydowanie wole A.Blikle) i zrobilam takie zawijaki=> http://everycakeyoubake.blogspot.com...maraczowe.html Czestujcie sie
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-22 o 23:07 |
||
|
|
|
#3888 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Uwielbiam spiżowe piwo
![]() Cytat:
Czy jest jakiś sposób na opryszczkę oprócz Zoviraxu? |
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was wieczorowa pora
czy ktos mnie jeszcze pamieta? ![]() wpadlam na chwilke, zameldowac sie, pozdrowic wszystkich, pogratulowac nowych nabytkow (Teresce zabojczych butow i pieknej torby Agii ), przytulic wszystkich chorych i zdrowiejacych (ja niestety zaliczam sie od piatku do tych pierwszych). Katt chcialam was tez prosic o trzymanie kciukow... w tym tygodniu bede musiala podjac bardzo wazna decyzje dotyczaca kupna mieszkania. znalazlam jedno, ktore mi sie podoba, i jest jeszcze kilku innych chetnych kupcow. takze nie ma czasu na zastanawianie. czeka mnie ciezki tydzien, bicia sie z myslami, biegania do domow kredytowych, porownywania ofert, w miedzyczasie przegladania innych mieszkan, zeby sie przekonac ze dobrze robie...a wszystko sama. wiec letko nie jest. pietra mam troche ![]() nie zdazylam Irce zyczyc udanego urlopowania telepatycznie wysylam porzadna porcje slonca ![]() mskladaczku, ja sie poczestowalam slodkie dobrze robi na stres
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-03-22 o 20:49 |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowalam je w Almie, w Arkadach.
Ja znam tylko taki ( czyli Zovirax, Hascovir i inne zawierajcae acyklowir) Joasiu, ale z Ciebie dietowy twardziel ![]() Tez tak chcem... edit/ dojrzalam Zuzinkowe buty, wypasione sa (znaczy wymiatajace ) Skad masz?
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-22 o 21:21 |
|
|
|
#3892 |
|
|
Przytulam wszystkich chorych ,Katt,Fenris ,Mirro
![]() Fenris na opryszczke jeszcze Hascovir jest dobry i ponoc jakies plastry sa ale ja nie stosowalam osobiscie,natomiast Hascovir tak. To ja poprosze piwo i czestuje sie ciasteczkami Skladaczkowymi <pycha> Moniko bede trzymac kciuki przez caly tydzien ![]() Nie wierze ,ze Joasia sie poczestowala i nie zje ,bo nie wierze
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-03-22 o 21:00 |
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyobrażam sobie, jakie to stresujące załatwiać takie sprawy bez wsparcia w drugiej osobie, ale pomyśl, jaka będziesz później dumna z siebie - ja chętnie zamieniłabym się z Tobą miejscami i pochodziła za własnym gniazdkiem, a nie wynajmowanym wciąż. Magdo, no twardziel, twardziel, odkąd przyjechałam do rodziców i zobaczyłam całą swoją sylwetkę w dużym lustrze, tu u siebie mam takie, które odcina strategiczne rejony ![]() Poza tym ciągle ciasno w spodniach, nie znoszę tego uczucia A wcale bo nie zjadłam, ha! Powoli zaczynam widzieć światełko w tunelu, jeśli chodzi o malowanie mieszkania. Jeszcze tylko poprawki, jeszcze tylko jutro z listwami dojdę do ładu, pomaluję grzejnik i jakoś będzie. No, na pewno milej niż do tej pory, chociaż to mieszkanie zawsze będzie norą Najgorszy jest ten syf, produkowany przez to malowanie, wszystko mam uciapane na żółto lub pomarańczowo.Zaraz spadam się myć ryzykując utratę życia i może obejrzę jakiś głupawy serial w tv...?
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł wieczorowo.
Katt Fenris - Zdrowia. ![]() Mskladaczku - dzięki za ciasto, ja tam nie mam takich oporów jak Joasia i zjadłem na miejscu ![]() Mirro - toże zdrowia i kciuki za własne M.![]() Optymistyczna pieśń na wirczór |
|
|
|
#3895 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki.
Cytat:
Cytat:
![]() A co do oczu to kurcze, ledwo widzę. Masakra. Jutro pójdę do internisty to może mi da jakiś antybiotyk do oczu, bo do okulisty musiałabym z miesiąc czekać. Kupiłam sobie w ramach pocieszenia Funny i Indian Holi. |
||
|
|
|
#3896 |
|
Piers do przodu
|
To już wiem, kto mi ją sprzątnął sprzed nosa
![]() Niech Ci się dobrze noszą
|
#3897 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Też mi ktoś ją sprzątnął w ostatniej chwili Ja wzięłam sobie z All odlewkę 4ml.
|
|
|
|
|
#3898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Joasiu, wynajmowanie jest okropne. znam to. ale kredyt tez nie brzmi obiecujaco jednak dojrzalam chyba do tej decyzji... pewnie przez jakies kilka miesiecy bede to mieszkanko wynajmowac, a sama przemieszkam katem u mamusi. zeby sie troche odkuc po tym wszystkim. coby wam smaka na noc narobic to napisze co dzis zjadlam na kolacje: brokul z czosnkiem i oliwa, zapieczony z serem zoltym, serem plesniowym lazur i skwarkami z boczku wedzonego. mniam
|
||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie, ze Wam ciacha smakuja
![]() U mnie dzis wieczorem kroluje Santana i przyjaciele ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6Ml3NUIDpFg http://www.youtube.com/watch?v=5di5EhZshdQ Na dobranoc, sam przyjaciel Everlast http://www.wrzuta.pl/audio/jVaspB3fJ..._love_for_real Milego tygodnia edit/ Mirro, ale kolacja Przylaczam sie do trzymajacych kciuki za wlasne M.Fenris, to moze podsusz troche to jakas pasta cynkowa lub sudocremem. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-22 o 22:54 |
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

- jakby dolegliwosci bylo mi malo, dopadl mnie comiesieczny bol z powodu bycia kobieta i nie obeszlo sie bez morfiny
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Oczy chore, czerwone i zapuchnięte, w dodatku opryszczka wyskoczyła.

w tym tygodniu bede musiala podjac bardzo wazna decyzje dotyczaca kupna mieszkania. znalazlam jedno, ktore mi sie podoba, i jest jeszcze kilku innych chetnych kupcow. takze nie ma czasu na zastanawianie. czeka mnie ciezki tydzien, bicia sie z myslami, biegania do domow kredytowych, porownywania ofert, w miedzyczasie przegladania innych mieszkan, zeby sie przekonac ze dobrze robie...
slodkie dobrze robi na stres