Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-23, 09:50   #1531
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hex - ten termin mi odpowiada Avon z nowego katalogu będzie około 6.04 więc na spokojnie mozna wybrać coś z ZSK żeby na około 15-20 było, a i ja do tej daty pozuzywam trochę tego co mam i zamówię bez wyrzutów sumienia

A co chcesz zamówić z ZSK?

To jestesmy umowione

Stukne pozniej liste jeszcze tylko zrobie porownanie z Mazidlami i bede wiedziala co i jak.
Stary 2009-03-23, 10:33   #1532
zizou
Zakorzenienie

rzyyyyyyyyrafkooooooooo czy widzialas juz TO? a TUTAJ watek o nim hyhyhy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:02   #1533
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
To jestesmy umowione

Stukne pozniej liste jeszcze tylko zrobie porownanie z Mazidlami i bede wiedziala co i jak.
Ok, moze mnie natchniesz

Mnie kusi przede wszystkim olej z brzoskiwini i moreli

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:22   #1534
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Ciekawie wyglada ten tusz i szkoda,ze nie ma opcji KT bo licytacje mnie nuza.

Cytat:
Ok, moze mnie natchniesz

Mnie kusi przede wszystkim olej z brzoskiwini i moreli

Kusi mnie olejek z gozdzikowca korzennego,pomaranczy slodkiej,cedrowy.
Olej palmowy.
Oleje zimnotloczone:z malin,czarnuszki,z pestek sliwki,z pestek arbuza.
Ciekawi mnie ekstrakt na naczynka,substancje nawilzajace.

To tak wstepnie
Stary 2009-03-23, 11:47   #1535
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Iza, lizzie co do olejów to mi jest kompletnie obojętne gdzie robimy zamówienie to będzie mój pierwszy olej, więc wszędzie coś wybiorę

A maska Sephora Nutrition do włosów jest boska wygrzebałam próbkę, użyłam i się zakochałam w promocji -20% biorę na pewno

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-03-23 o 11:49
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 12:07   #1536
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie olejek z gozdzikowca korzennego,pomaranczy slodkiej,cedrowy.
A te olejki to takie eteryczne a nie pielęgnacyjne np. do twarzy?

Instagram

Stary 2009-03-23, 12:10   #1537
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
A te olejki to takie eteryczne a nie pielęgnacyjne np. do twarzy?

Mnie sa potrzebne do wlosow chce je dodac do" wcierek" i mgielek regenerujacych.
I tak to sa olejki eteryczne
Stary 2009-03-23, 12:26   #1538
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sa potrzebne do wlosow chce je dodac do" wcierek" i mgielek regenerujacych.
Hexxano, na jekiej bazie robisz wcierki i z czego???
Bo ja na toniku Jantar z Farmony albo wodzie pokrzywowej, a dodaje kofeinę, adenozynę.
Masz jakiś fajny przepis?
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 12:27   #1539
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli nadają zapach a nie mają właściwości pielęgnujących?

Instagram

Stary 2009-03-23, 12:33   #1540
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Hexxano, na jekiej bazie robisz wcierki i z czego???
Bo ja na toniku Jantar z Farmony albo wodzie pokrzywowej, a dodaje kofeinę, adenozynę.
Masz jakiś fajny przepis?
Na bazie hydrolatow
Dopisze wiecej wieczorem bo teraz czas mnie goni.

Cytat:
Czyli nadają zapach a nie mają właściwości pielęgnujących?

Maja wlasciwosci zapachowe ale i takze pielegnacyjne
Stary 2009-03-23, 14:01   #1541
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zgrzeszyłam w Sephorze, ale jakoś dobrze mi z tym Kupiłam olejek Clarinsa - Lotus. ślicznie pachnie Z perfum jednak zrezygnowałam, w końcu jak minimalizować to minimalizować
Marzy mi się jeszcze Idealist i serum nocne EL, ale to chyba w przyszłym życiu

Kupon -20% jest wielorazowego użytku, więc możliwe że do końca promocji jeszcze coś kupię (jestem jeszcze zdecydowana na maskę Nutrition).
zizku nie wiesz czy odżywka z tej serii też fajna?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:43   #1542
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zgrzeszyłam w Sephorze, ale jakoś dobrze mi z tym Kupiłam olejek Clarinsa - Lotus. ślicznie pachnie Z perfum jednak zrezygnowałam, w końcu jak minimalizować to minimalizować

Kupon -20% jest wielorazowego użytku, więc możliwe że do końca promocji jeszcze coś kupię (jestem jeszcze zdecydowana na maskę Nutrition).
Ile zapłaciłaś za olejek clarinsa w promocji? też go chcemmmmmm.
i ile ta maska nutrition?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:56   #1543
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A maska Sephora Nutrition do włosów jest boska wygrzebałam próbkę, użyłam i się zakochałam w promocji -20% biorę na pewno
Musisz? Ja mma próbkę ale jeszcze nie użyłam.
Cytat:

Ja chcę być twarda Co ten Lotus ma robić ?;>

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-03-23 o 14:59
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:27   #1544
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym zostawiła jednego antywira . Takie programy spowalniają pracę komputera i przeważnie nie lubią się na wzajem. Ja kiedyś miałam 2 antywiry i rożne historie się działy. Zostawiłam jeden i od razu szybciej komp i net chodził i nic dziwnego sie juz nie działo.
Najlepsza idea Dwa to za dużo.
Cytat:
Powodzenia. Cierpliwość popłaca - wiem to po sobie
Dziękuję Hosenko
Cytat:
U mojej siostry nei było zadny "obrzedów" - tylko rzucanie welonem i krawatem i tyle. Żadnych głupich husteczek i innych zabaw potem człowiek oglada na trzeźwo i się się chce spalić ze wstydu. U mnie tez napewno tego nie będzie.
I takie wesele mi się podoba
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
przyjmuję to jako komplement (co prawda już nie mam takich bardzo długich, bo poszły pod nożyczki, ale dwa tygodnie temu jeszcze wszystko się zgadzało)
No bo to był komplement
Cytat:
Tak to jest a do koszyka swietnie sie wrzuca-tylko pozniej suma koncowa
Skąd to znam Ta, pierdka, ta i jeszcze ta - a potem niezła sumka jest.
Cytat:
Chcialam odniesc sie do wersji obrazowej
Mam specjlanie dla siebie odzdzielna polke i schowek wiec jest dobrze-wiekszosc zrobie z konserwantem i zuzywam to w miare dosc szybko .W kazdym razie takie konkretne zapasy starczaja mi na dluuugo
Do serum z vit.C nie przekonalam sie do tej pory wole kupic gotowy produkt jak Active C XL czy Redermic pod oczy bo musze uwazac na vit.C tymbardziej ze dlugi czas uczulala mnie skubana i nie chce kombinowac ze stezeniem.
Ja też wolę nie kombinować z vit. C bo nie wiem jak moja wrażliwa skóra na nią zareaguje. A taką półkę to bym chciała mieć
Cytat:
Ach ty kusicielko - następna rzecz na liście
Cytat:
I kolejna rzecz na liście
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:44   #1545
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam

Mam dzisiaj okropny humor. Jest obrzydliwa pogoda, leje, a ja nie mam parasola. Muszę sobie w końcu kupić.

Czuję się okropnie, a w dodatku mam za ciemny podkład, on chyba ściemniał ostatnio, wcześniej się aż tak nie odcinał.

W ogóle mam dzień paszteta - podkład za ciemny, lakier kwalifikuje się do zmycia a ja nie mam czasu, grzywka mi włazi w oczy, dostrzegam odrosty.
Jest okropnie, do tego mam dziś referat na zajęciach a nienawidzę publicznych wystąpień. I TŻ jest na mnie zły i nie wiem, czy dziś się spotkamy, a to do kompletu z pms-em psuje mi bardzo nastrój. Jeszcze zaraz wyjdę z domu i zmoknę i w ogóle będzie ekstra.

Gdzie ta wiosna?

A, i jeszcze: nie chce któraś z was przygarnąć kilkanaście razy użytego Max Factor False Lash Effect? Kilka tygodni temu pół wątku się nim zachwycało, moze ktoś go zużyje, bo ja wymiękam?
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:14   #1546
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Nie cały czas oczywiście ale kiedyś derma mi to przepisała i raz na kilka miesięcy robię sobie taką kilkudniową kurację, naprawdę pomaga na te najgorsze duże, bolące gule
aha, w ten sposób po ostatnich zajęciach o NLPZtach mam o nich jeszcze gorsze zdanie niż kiedyś
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Jestem nosorożcem
Ja się chyab stałam- pamiętam pierwszą tubk eGlcoA- wtedy to mnie zeżarło porządnie i było fajnie. Druga tubka mie ruszyła mnei w ogóle
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Chyba sobie kupię roll-on Garniera pod oczy, bo ostatnio ciągle budzę się z podpuchniętymi oczami Miała go któraś ?
Ja mam, na razei używam jakiś tydzień- najfajniejsze jets to, ze po nocy jak wstaję rozgrzana jeszcze to ta kulka jest taka zimnaaaa Raz mnie po nim skóra swedziała, ale po kremie z tej serii też pod oczy też czasami tak miałam. Jednak na razie zapowiada sie lepiej niż ten kremik
Cytat:
Widziałam widziałam z miesiąc temu an amerykańskiej stronie, niedawno był na all za 39, a wczoraj wyczaiłam w Vivie (pisałan na nowościach ) że ma wejść w połowie kwietnia do nas. I nowy podkład też będzie z Maybelline O ile z podkładem jestem gotowa zaryzykować (mimo iż nie jest do cery tłustej ani mieszanej) o tyle tuszu się boję bo o pogrubieniu nie ma ani słowa No ale się zobaczy, póki co codzienne tusze mam TYLKO 2 -grubaska MF i sexy c. Rimmelka

Druga partia Gosha już do mnie wysłana już sie nie moge doczekać
Wyłudziłam dziś od mamy na zakupach Dove nektarynkowego, był za 7,99 a to chyba promocja jakaś I nie było już w HM w M1 tego lakieru co ma Ice, a ja tak chciałam go zobaczyc wymierzyłam znów całą Galerię spodni- chyab z 30 par Levisów, BigStarów, Lee i Wranglerów i tylko2 modele mi się spodobały- BigStary Alexis o ile dobrze pamiętam i jedne Lee Leona SLim czy jakoś tak, ale w oby nie mieli w pasie 32
http://www.sklep.bigstar.pl/store/wo...1154338002742#
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:16   #1547
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
HM, GOSH i OPI
Ano fakt. A ja mam OPI i mi wystarcza. I tak zanim go zużyję, to wieki miną. Chociaż może dzisiaj w końcu zrobię sobie stópki i walnę sobie pazurki i u stóp i u rąk moim Russian Navy

Cytat:
ale teraz nie było ciemnych (albo moż ejedne ale rozszerzane )
A to chyba że tak. Ja na jeansy nie zaglądałam odkąd te 2 pary kupiłam, bo więcej mi nie trzeba. Na co dzień śmigam do pracy w bardziej eleganckich ciuchach, jak wracam do domu zmieniam je na wygodne dresiki , także w jeansach chodzę teraz tylko wtedy, jak mam wolne, czyli rzadko

Cytat:
ech, lepiej nie pytaj Miał ze mną iść i potem wrócić do domu a ja miałam iść na tą imprezę sama.
dzwonił przed spotkaniem żebyśmy się umówili godiznke później bo się nie wyrobi, no to się zgodziłam. a potem za pół godzinki dzowni żebym już wychodziła bo jedziemy z chłopakami prosto na imprezę. Ja powiedziałam że nie jade z nimi, ubrałam obcasy i podryndałam sobei sama do Wentzla ale wściekłam się bo na tym rynkowym nie mieli lodów o smakiu tiramisu kupiłam gałkę Straciatelli i spacerkiem doszłam sobie jedząc loda na 5 stopniowym mrozie na przystanek pod filharmonię i dotłukłam się na Emaus na imprezę o 22 także wieczór pełen mieszanych uczuć ale summa summarum dla mnei na plus, gorzej dla TŻ- już ja mu teraz pokażę kto tu rządzi
Podziwiam za konsekwencję w działaniu. Ja bym olała Wentzla, bo prędzej by mi się jeszcze bardziej humor poprawił jakbym poszła tam sama. Ale skoro potem bawiłaś się dobrze, to dobrze My w końcu też na ciachach nie byliśmy, bo w końcu ja pojechałam do TŻ, ale jutro przyjeżdża do mnie, więc może zanim odprawię pańszczyznę u rodziców w sklepie, wyślę go z pojemniczkiem do cukierni, żeby coś pysznego na wieczór kupił Mam PMS i ciągle mi się czegoś chce

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Magaju - dopiero zabiegam o jego względy, choć wcześniej to muszę sobie pewne sprawy w życiu ułożyć.
W takim razie powodzenia życzę i w jednym i w drugim. Bądź dobrej myśli, bo to najważniejsze

Cytat:
moim wlosom nie trzeba wiele - sa bardzo podatne, naturalnie mocno falowane. wystarczy je tylko dobrze nawilzyc i suszyc dyfuzorem - same sie kreca
Moje też tak mają. Kiedyś miałam prawdziwe loki, teraz takie bardziej fale, ale jak im pomogę, poukładam, pobawię się z dyfuzorem, to wracają do formy.
A na ten specyfik Aussie patrzyłam, ale coś mi się zdaje, że to będzie cosik a la serum jedwabne, a moje włosy się z wszelkimi jedwabiami nie lubią. Dziś sobie kupiłam psikadełko z Mariona do loków, zwie się po Prostu płynem do kręconych włosów i kosztowało całe 7,5zł. Zobaczymy co to warte. Póki co ma plusa za brak denata w składzie.

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Ja właśnie chciałabym kręcone - takie długie i rude...
A farbowane być mogą, bo jak tak, to takie jak moje

Cytat:
przyjmuję to jako komplement (co prawda już nie mam takich bardzo długich, bo poszły pod nożyczki, ale dwa tygodnie temu jeszcze wszystko się zgadzało)
To moje są nadal długie mimo podcięcia Tak za połowę pleców nadal sięgają

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Kurcze, znów wstałam rano jakaś taka niewyspana i wypluta Dobrze, że od przyszłego tygodnia znów zaczynam fitness, mam nadzieję, że doda mi to trochę energii !
To tak jak ja. Obudziłam się padnięta i z bólem zatok przez to wietrzycho za oknem. A teraz jak wróciłam z małego spaceru po mieście, to już w ogóle mi głowa pęka. Gdyby nie ten wiatr, to byłoby pięknie, bo słoneczko świeciło i tak wiosennie się zrobiło.
No i też zaczynam fitness od przyszłego tygodnia, ale się cieszę Byłam w tym drugim klubie, do którego się zbierałam od stycznia i ma całkiem przystępne warunki i ceny. I do tego w ramach karnetu mogę korzystać do woli z siłowni, w tym tej całej platformy wibracyjnej Fajowo. Oby tylko zajęcia były fajnie prowadzone.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:45   #1548
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Iza, lizzie co do olejów to mi jest kompletnie obojętne gdzie robimy zamówienie to będzie mój pierwszy olej, więc wszędzie coś wybiorę
no to fajnie To chyba będzie BU, ale to się dogadamy jeszcze

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witam

Mam dzisiaj okropny humor. Jest obrzydliwa pogoda, leje, a ja nie mam parasola. Muszę sobie w końcu kupić.

Czuję się okropnie, a w dodatku mam za ciemny podkład, on chyba ściemniał ostatnio, wcześniej się aż tak nie odcinał.

W ogóle mam dzień paszteta - podkład za ciemny, lakier kwalifikuje się do zmycia a ja nie mam czasu, grzywka mi włazi w oczy, dostrzegam odrosty.
Jest okropnie, do tego mam dziś referat na zajęciach a nienawidzę publicznych wystąpień. I TŻ jest na mnie zły i nie wiem, czy dziś się spotkamy, a to do kompletu z pms-em psuje mi bardzo nastrój. Jeszcze zaraz wyjdę z domu i zmoknę i w ogóle będzie ekstra.
I wszystkie problemy ze wszystkim tłumaczy jeden skrót pms
Widziałam raz film instruktażowy, co mężczyzna powinien robić, żeby przetrwać ten trudny czas w miesiącu

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
To moje są nadal długie mimo podcięcia Tak za połowę pleców nadal sięgają
Moje tylko za łopatki... ale chyba chcę jeszcze krótsze Jak miałam długie to się nie chciały kręcić już - są za grube i za ciężkie i szybko opadają Mogłabyś zdradzić, co uważasz za najlepsze dla kręconych długich? Ja używam maski matrixa, mam spiral splendour l'oreala i jakoś to za mało dla moich... Tylko pianka pomaga, ale boję się, że mi wysuszy włosy

Obejrzałam nowy odcinek teraz albo nigdy... jej, jakie to głupie jest, a ja to ciągle oglądam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-03-23 o 16:47
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:06   #1549
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzałam nowy odcinek teraz albo nigdy... jej, jakie to głupie jest, a ja to ciągle oglądam
Kochanie gdzie oglądasz ten serial? ja przegapiłam 2 odcinki a wczoraj nie miałam ochoty tak od środka oglądać

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-03-23 o 17:08
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 17:33   #1550
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym zamówiła oleje z BU ale jakby co to dostosuję się do ogółu
A tej maski mam dwie próbki, muszę w końcu przetestować. Choć na razie zakochałam się w masce Sleek Look Matrixa, od Izy, tak gładkich i lśniących włosów nie mam nawet po Aussie. Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że jest to mój kolejny, niezbędny zakup

Cytat:
A ten olejek do jakiej jest skóry? Kiedyś wąchałam chyba różany z Decleoru i nie pachniał zbyt ładnie

Cytat:
aha, w ten sposób po ostatnich zajęciach o NLPZtach mam o nich jeszcze gorsze zdanie niż kiedyś
Ja czasami wolę nie myśleć o skutkach ubocznych na co dzień mam kontakt z samymi truciznami, substancjami rakotwórczymi i innymi świństwami, nie wiem czy leki przeciwbólowe mogą mi zaszkodzić jeszcze bardziej

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Aaa, zizou, przyszła dziś paczuszka od ciebie Ten rozświetlacz jest śliczny, od razu nałożyłam na policzki, wygląda pięknie O wiele lepiej mi w różu niż brzoskwiniowych tonacjach, cieszę się, że przygarnęłaś Aglowa, bo miałam wyrzuty sumienia że u mnie leży i się kurzy Maseczkę przetestuję przy najbliższej okazji.
Stary 2009-03-23, 17:37   #1551
Estella
Zakorzenienie

Byłam u fryzjera i...........nie mam polowy włosów! Bardzo mnie odmłodziła ta fryzura hehe
I patrząc na siebie w lustrze stwierdziłam, że koniecznie muszę się trochę przybrązowić, bo strasznie blado wyglądam.

Kto będzie na czwartkowym spotkaniu?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:42   #1552
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, nie uzywalam jeszcze ale jak chcesz moge jutro uzyc w duecie z szamponem

ja tez zgrzeszylam roz Clinique Iced Lotus i blyszczyk Rouge Creme de Gloss Diora jutro jeszcze po cos wroce

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Aaa, zizou, przyszła dziś paczuszka od ciebie Ten rozświetlacz jest śliczny, od razu nałożyłam na policzki, wygląda pięknie O wiele lepiej mi w różu niż brzoskwiniowych tonacjach, cieszę się, że przygarnęłaś Aglowa, bo miałam wyrzuty sumienia że u mnie leży i się kurzy Maseczkę przetestuję przy najbliższej okazji.
nareszcie! bo juz sie zaczynalam martwic niech Ci dobrze sluza
Stary 2009-03-23, 17:46   #1553
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
I wszystkie problemy ze wszystkim tłumaczy jeden skrót pms
Widziałam raz film instruktażowy, co mężczyzna powinien robić, żeby przetrwać ten trudny czas w miesiącu
To mogłoby być ciekawe, taki instruktaż

Cytat:
Moje tylko za łopatki... ale chyba chcę jeszcze krótsze Jak miałam długie to się nie chciały kręcić już - są za grube i za ciężkie i szybko opadają Mogłabyś zdradzić, co uważasz za najlepsze dla kręconych długich? Ja używam maski matrixa, mam spiral splendour l'oreala i jakoś to za mało dla moich... Tylko pianka pomaga, ale boję się, że mi wysuszy włosy
Moje kiedyś też najlepiej się kręciły przy takiej długości, ale teraz to bez różnicy. I tak i tak są klapnięte przy skórze, a krócej niż do ramion nie zamierzam obcinać. Spróbowałam raz, podcięłam więcej i poprawy żadnej, także już się pogodziłam, że nie będę miała takiego skrętu jak kiedyś. Lata, hormony i sama nie wiem co jeszcze, robią swoje.
Sama nie znalazłam jeszcze idealnego zestawu do moich włosów. Na tą chwile mam szampon i maskę Kadusa do loków, ten sam krem Loreala co Ty i jeszcze żel Kadusa. Szampon i maskę polecam, wydaje mi się, że wpływają trochę na poprawę skrętu, a przy tym dobrze pielęgnują i są b. wydajne. Kremu Loreala używam albo solo albo jako podkład pod ten żel Kadusa nakładany na prawie suche włosy. W duecie jest super, a sam krem, to w sumie chyba bardziej pielęgnuje niż układa włosy. Co najwyżej zapobiega rozwalaniu się loków, ale fryzura jest przy nim naturalna, przynajmniej u mnie. Maskę Matrixa miałam i poza tym, że nie mogłam znieść jej zapachu, to ogólnie też nie przypadła mi do gustu. Jak masz skąd zdobyć, to polecam balsam i spray do loków z Toni & Guy, ja kupowałam w UK. W duecie spisywały się super, ale i solo też, wszystko zależało od tego jaki efekt chciałam osiagnać. Oba są na KWC, tylko chyba jeszcze im ocen nie wystawiłam

Siem rozpisałam W ogóle to chciałam się pochwalić, że przyszło moje zamówienie z EDM, z etorebki i z Bravissimo Za rozbebeszanie paczki EDM zaraz się biorę, torebka super (tylko suwaczek ma zbyt toporny, ale to mały szczegół, bo i tak jest piękna ), a bielizna śliczna, ale jednak niepotrzebnie wzięłam większy rozmiar, bo stanik jest za duży No ale i tak mniejszego nie było, więc to był ryzyk-fizyk. Mówi się trudno i albo cały komplet odeślę skąd przyszedł albo odsprzedam.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:48   #1554
Hosenka*
Zakorzenienie

Hex, zainteresowały mnie liposomy z ZSK Czytam o ich zastosowaniu i zastanawiam się, czy mozna je dodawać do olejów (bezpośrednio przed nalożeniem na tawrz) ?

Instagram

Stary 2009-03-23, 18:03   #1555
isa666
Zakorzenienie

Hej, niedawno wróciłam i mam dość Mimo siedzenia długo w pracy i intensywnego myślenia nad budżetem(boże, boże, żebym ja musiała takie rzeczy robić ) nie czułam się dziś źle, ale wystarczyło, ze wyszłam z pracy, a zostałam ochlapana z góry na dół przez jakiś samochód, który musiał wjechać w kałużę(), wystałam się 30 minut na przystanku w deszczu(bo autobus nie przyjechał) i jeszcze potem w autobusie stałam w korku ze 30 minut i jak już weszłam do domu od razu miałam ochotę iść spać Ale postanowiłam jeszcze do Was zajrzeć.

Cytat:
Oooo, ciekawe ciekawe

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witam

A ja dziś wyszłam bez parasola i mnie przemoczyło Jutro za to go wezmę choćby zapowiadali, ze ma słońce świecić, bo nie chcę znów zmoknąć

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Byłam u fryzjera i...........nie mam polowy włosów! Bardzo mnie odmłodziła ta fryzura hehe
I patrząc na siebie w lustrze stwierdziłam, że koniecznie muszę się trochę przybrązowić, bo strasznie blado wyglądam.
Poka fotkę włosów
Stary 2009-03-23, 18:04   #1556
aante_e
Miss Pudernica

Hej

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No właśnie patrzyłam, ale mało opinii
Muszę się przejść do jakiegoś sklepu i pomacać, bo ważne też dla mnie jest to czy suszarka jest poręczna i nie zbyt ciężka Na pewno musi mieć chłodny nawiew albo jakaś regulację temperatury i jonizację powietrza.
Mam rowentę i spisuje się idealnie A służy mi już z 5 lat i codziennie ją używam.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Siem rozpisałam W ogóle to chciałam się pochwalić, że przyszło moje zamówienie z EDM, z etorebki i z Bravissimo Za rozbebeszanie paczki EDM zaraz się biorę, torebka super (tylko suwaczek ma zbyt toporny, ale to mały szczegół, bo i tak jest piękna ), a bielizna śliczna, ale jednak niepotrzebnie wzięłam większy rozmiar, bo stanik jest za duży No ale i tak mniejszego nie było, więc to był ryzyk-fizyk. Mówi się trudno i albo cały komplet odeślę skąd przyszedł albo odsprzedam.
A co wzięłaś z etorebki
Mnie kuszą 3 modele: Cesi brązowa, Andi szara i Liya niebieska.

Kupiłam balsam różany Eveline w pompce, jeszcze w planach mam Garniera z mocznikiem. Się rozhulałam balsamowo

Hosenko jak pachnie zielony balsam Eveline?

Isa i Bossy jak tam mgiełka Dove? Nie obciąża włosów i widać jakiś efekt po użyciu?
Stary 2009-03-23, 18:09   #1557
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Kupiłam balsam różany Eveline w pompce, jeszcze w planach mam Garniera z mocznikiem. Się rozhulałam balsamowo

Hosenko jak pachnie zielony balsam Eveline?
Zielonego nie uzyłam jeszcze, ale powachałam wczoraj jak robiłam odlewki dla Em. Pachnie gruszkowo-jabłkowo-morelowo

Napisz koniecznie jak pachnie różany

EDYCJA:
tak piszecie o e-torebce. Kuknełam i ja.
Podoba mi się fason tej torebki: http://etorebka.pl/s03.php?f=0060 tylko kolory takie nie bardzo dla mnie

i tej: http://etorebka.pl/s03.php?f=0170 - dlaczego czarna jest lakierowana?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-23 o 18:17
Stary 2009-03-23, 18:16   #1558
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Isa i Bossy jak tam mgiełka Dove? Nie obciąża włosów i widać jakiś efekt po użyciu?
Nie obciąża. Ale wydaje mi się, że wysusza... albo to dlatego, że ogólnie mi się wysuszyły włosy. Powiem coś więcej jeszcze za 2 tygodnie...

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 18:16   #1559
zizou
Zakorzenienie

zamowienie z BU wyslane

ej, co ja moge jeszcze chciec z Sephory?
Stary 2009-03-23, 18:17   #1560
isa666
Zakorzenienie

aante hej
Co do mgiełki(po 2 użyciach jestem) ja nie widzę narazie jakichś szczególnych efektów. Ładnie pachnie i trochę uławia rozczesywanie(chyba jak każdy spray tego typu). Ale żeby chroniła przed ciepłem z suszarki to wątpię(ma Alkohol denat. w składzie na początku ).

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości