![]() |
#3601 |
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Hej dziewczyny!
![]() Jestem tu nowa , czytałam wasze wypowiedzi i nie wiedziałam czy się przyłączyć czy nie. Może strach przed innymi ludźmi którzy aż tak krytykują. No ale cóż zdecydowałam się. Od 3 marca biorę Zelixę15 , dziś jest jak zjadłam 20tabletkę, oprócz suchości w buzi i lekkim na samym początku pieczeniem buzi(które już mineło) nic nie miałam .Bardzo chciała bym schudnąć do wagi z przed ciąży która wynosiła 58kg. Mam nadzieję że do lipca uda mi się i wam osiągnąć swój wymarzony cel ![]() Mam już za sobą -7,5kg w ciągu osiemnastu dni, jestem szczęśliwa, bo już jest zauważalne to że chudnę. Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam za nas wszystkie kciuki ![]() Waga wyjściowa - 81kg waga po 18tabletce - 73,5kg(20.03.2009) waga do przyjęcia i zadowolenia - 60kg waga wymarzona z przed ciąży 2lata temu - 58kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce gasic twego zapalu ale podczas pierwszych dni diety tracimy tylko wode. a potem dopiero tluszczyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hei Fiolusiek! ![]() ![]() Wiem że Zelixa to nie 100% lekarstwo na schudniecie ale pomaga i człowiek robi sie silniejszy i nabiera wiary że uda mu sie dojść do swojego wymażonego celu. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no no nie poznaje kolezanki, jak milo znowu tu czytac jak nie ma tych zlosliwosci i komentarzy nie na miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Hey dziewczyny.mam pytanko!czy te zaparcia,ktore wystepują to jakos szybko mijaja czy ciagle sie wlecza razem z braniem zelixy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ba ulotce pisza ze zaparcia moga wystapic. mozliwe ze twoja dieta jest uboga w blonnik i to przez to. jedz platki owsiane, siemie, woda z cytryna oraz szklanka mleka poradza sobie z zaparciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No witam koleżankę! Nareszcie będzie można pogadać bo jak pewnie widziałaś ostatnio było tu niezbyt ciekawie.Pewna osoba ma chyba trudny czas w swoim życiu i przez to bywa nie do zniesienia.Ale dzisiaj widzę małą poprawę ![]() Ja chwilowo mam załamanie bo nie chce mi się ani jeść ani brać zelę.Może jak w końcu będzie ok to zacznę dalszą wagę z nadprogramowymi kg. Co do innych dziewczyn pamiętajcie o jednym.W pierwszych dniach tracicie szybko wagę potem przychodzi zastój.Ale przeczekajcie ten czas.Najlepiej przez długi czas nie wchodźcie na wagę.Będzie łatwiej przejść ten czas. Pozdrawiam was wszystkie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() W tym tygodniu wybieram się do mojej lekarki, i ciągle się waham, czy przejść z 10 na 15???Już niedługo mija 2miesiąc odkąd zaczęłam brać zelixe, za mną 9kg. Już widze po spodniach, że mojego kochanego ciałka ubywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Raczkowanie
|
[quote=ewciaee;11573070]chcialam zapytac,czy po odstawienu zeli przytylas te 3kg czy to bylo spowodowane czyms innym?
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- HEJKA ![]() TE 3 KG PRZYTYŁAM BO JADŁAM KOLACJĘ PO 18-STEJ I SKUBAŁAM JEDZONKO MIĘDZY POSIŁKAMI---MOJA WINA---przyznaję się bez bicia ![]() ALE TO TEŻ BYŁO SPOWODOWANE ZŁYM SAMOPOCZUCIEM I NIECHĘCIĄ DO WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO-ale w pore się zatrzymałam i teraz jest cacy!!!Jestem teraz żywiołowa,pełna energii i entuzjazmu! ![]() Nie martw się kochaniutka,jak nie popełnisz takich błędów jak ja to zawsze będziesz cacy-hihihi! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
![]() A CO TO SIĘ DZIEJE LASECZKI?KŁUTNIE JAKIES CZY CO?NO PRZESTAŃCIE NIUNIE-ja tu się zaczynam cieszy, że do was wracam i skakać ze szczęścia a moje kumpelki skaczą sobie do pięknych oczek ![]() ![]() ![]() A może jakiś kawał opowiem: ....hhhmmm.....CO ROBI BLONDYNKA NA DACHU??? DRZE PAPE!!! ![]() I co już lepiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
![]() NO MONISIA1978 CZEKAŁAM BARDZO NA TWÓJ POST!!! ![]() No tak zauważyłam,że leciutko atmosferka spleśniała ale wystrczy troszeńke detergentu i będzie spoko- ![]() No ale wracajmy do tematu,tak więc jestem tu z Tobą z Wami bardzo szczęśliwa i z taką energią że chcę was kochniutkie zarazić!!!Podjarana jestem na maxa-no bo tak mnie wzieło teraz ,że szok (normalnie mam loty ![]() Jestem gotowa na piękne ciało,a wy?Więc do dzieła kochane! ![]() ![]() Boziu jak mi jest miło znowu pisać do Ciebie do Was wszystkich,nareszcie! Dzięki wam przetrwałam te trudne chwile i nareszcie widzę świateło w tunelu,to dzięki wam dieta dla nie jest czymś okropnym,to dzięki wam chcę brnąć do przodu jak taran i być znowu atrakcyjną,ostrą,seksowną laską!!! ![]() DZIĘKUJĘ... WAGA JAK NARAZIE-79.5KG(ale czuję że jest mniejsza hihihi) CEL NAMIERZONY-55KG ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widzę,że nie wszystkie zelowiczki(biorące czy nie)są skwaszone i dokuczliwe,ale wręcz odwrotnie miłe i bardzo uprzejme-aż miło jest pisać ![]() A co do dolegliwości kręgosłupowych to ja co jakiś czas też cierpie i nawet odwiedziłam kręglaża jakiś czas temu bo wyskoczyło mi 6 kręgów i musiałam mieć je nastawione-no i zalecenie także dostałam takie samo jak Ty ZRZUCIĆ ZBĘDNY BALAST TŁUSZCZOWY I WZMOCNIĆ MIĘŚNIE KRĘGOSŁUPA PRZEZ ĆWICZONKA! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny!Biore te zelixe,jem jabluszo itp. i nadal mam zatwardzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zaparac to juz ci pisalam kilka postow wyzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Przyczajenie
|
Jem tak jak wczesniej i tyle samo.nie glodze sie!a waga spada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() DAM CI PRZYKŁAD MOJEJ PRZYJACIÓKI-Ona 4 lata temu zaczęła się odchudzać i zrzuciła niebagatela 35 kg w ciągu 2 lat,zele brała przez 4 miesiące i ją odstawiła,ALE NADAL UTRZYMYWAŁA DIETĘ.Przez ostatnie dwa lata po zakończeniu kuracji przytyła tylko 1,5kg i waga stanęła.Do takiego stopnia aprawiła swoją przemianę materii,że jada wszystko tyko w bardzo małych ilościach i bardzo często. Bardzo często przychodzi do mnie na pogaduszki i widzę jak pochłania wszystko co jest na moim stole-hihihi(też bym tak chciała) A waga jej ani drgnie!Jest szczuplutka,filigranowa i nie ma kłopotów z wypróżnieniem,jedzenie dosłownie przez nią przelatuje i znowu może pochłaniac! Dieta jaką stosowała była prosta-warzywa,owoce,gotowane mięsa,nie łaczyła węglowodanów z tłuszczem.Wiecznie widziałam ją z marchewką w ustach i do dzisiaj jej to zostało ![]() Ona teraz mi kibicuje i jest pewna,że z moim podejściem będę taka jak ona! ![]() W tej chwili moja psiapsiułka jest w zaawansowanej ciąży ok.7 mc.i przytyła tylko 4 kg.a je nie za 2-ch ale za 10-ciu! ![]() ![]() Więc mam ogromną nadzieję,właściwie jestem pewna,że My odchudzaczki dopniemy swego a nadwaga z przeszłości to tylko zły sen... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- MONISIA1978 wiesz nie mogłam się powstrzymać i weszłam rano na wagę a dlatego,że czułam że od piątku schudłam.Obecna moja waga to 78.8kg-O kurde ale się cieszę! WAGA WYJŚCIOWA(20.03.09)-79.5KG WAGA DZISIEJSZA(23.03.09)-78.8KG CEL NAMIERZONY-55KG BUZIOLE! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hei! ![]() Dziewczyny mam do was pytanko czy przy braniu tabletek długo się utrzymuje zaparcie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
kilka postow wyzej podawalam sposoby na zaparcia, ale powtorze z roli utrwalenia wiadomosci. dobre sa platki owsiane, siemie, woda z cytryna oraz mleko z miodem, a ile beda trwaly to kazdy indywidualnie przechodzi. jedz wiecej blonnika, surowych warzyw. ja bardzo lubie surowa cebule i czosnek
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Przyczajenie
|
Chmarzolka, ale dobrze tej Twojej kolezance.tez bym tak chciala......... kurcze.Dopne swego,a co!!!!Raz sie zyje i wreszcie bede szczupla i atrakcyjna.Dzis moj facet mowi do mnie:"ale masz grube nogi..." Juz ja mu pokarze niedlugo chude!!hehehe oby!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Przyczajenie
|
witam, wypadłam prawie nim zaczęłam. Niestety po wzięciu trzech tabletek , musiałam przerwać, bo wyszły na jaw moje kłopoty z jajnikami- zrobiły mi sie torbiele a do tego dołączyła schiza przed ciażą( ty chyba chmarzolka to przezywałas co?) więc dostaje znów końską dawkę hormonów, wprawdzie waga stoi, trzymam się - w tej sytuacji cieszy mnie to że nie tyję, i modlę się by kolejne usg - to dzisiejsze ostatecznie rozwiało moje lęki zwiazane z nieplanowaną caża- no i przyniosło konkrety co do tych torbieli. chcialabym do was wróćić.
Jak znam życie moja wypowiedź stanie się pożywką do cytowania i roztrząsania się fioluśka. ![]() ![]() ![]() szkoda bo nie ukrywam że miałam zamiar do świąt zrzucić z żela choć dodatkowe 4 kg. mam dziś wizytę u ginekologa i bardzo się jej boje |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Przyczajenie
|
chmarzolka- ja też jak zaczął spóźniać mi się okres zrobiłam test w szoku- i drugi i oba wyszły pozytywie. Załamałam się . jestem już po badaniu usg przezpochwowym i ginekologicznym i lekarz poza torbielem nie widzi ciąży. Ale lęk mi został i liczę że dziś osatecznie się uspokoję. Pozatym ten torbiel jest jak piłeczka ping pongowa 7 lat etmu miała taą wielkości pomarańczy.
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- walnij w stół a nożyce sie odezwa. jesteś taka przewidywalna że aż przykro fiolusiek. To już brzydula jest bardziej rozgarnięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Przyczajenie
|
No witam was dziewczyny.Kurcze jak ja wam zazdroszczę tych zrzucanych kg.Czemu u mnie nic nie spada?Chrzamolka powiedz czy ty masz tak fajnie że przy kolejnych rozpoczynanych kuracjach z zelą tak tracisz wagę?Ja przy ostatniej nie drgnęłam a teraz po tym jak jej nie biorę i nawet niewiele jem to też nic.Nie wiem co zrobić!!Najgorsze że nawet nie mam silnej woli tak więc to jeszcze większy dramat.Dojdzie do tego że latem wy będziecie jak szprotki a ja jak wieloryb
![]() buziale Fiolusiek jak chcesz to sobie podrwij ze mnie że jestem słabo zmotywowana ale mi już wszystko jedno Edytowane przez monisia1978 Czas edycji: 2009-03-23 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Przyczajenie
|
monisia nie trać wiary, bedzie dobrze. Wiosna przed nami, więcej powietrza, może spacerki i waga ruszy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
prosze o pomoc kupiłam meridie w aptece 30 sztuk i niedostałam opakowania i niewiem jak zacząc je brać od jakiego dnia bo jest tam taka tabletka startowa i niemam pojecia jak zaczać prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hei Joasia! Przecież brałaś Zelixę , czemu przeszłaś na Meridę? Mój lekarz mi powiedział że to sa te same tabletki tylko Zelixa jest odpowiednikiem Polskim i tańszym niż Merida. Ale znaczenie ma takie same i wszystko jest to samo, tylko różni się ceną i opakowaniem. Ja tez chciałam koniecznie cchciałam Meridę , bo nasłuchałam się ze to niby lepsze a mój ginekolok postawił mnie na nogi i zdecydowałam się na Zelixe . Szkoda kasy!!! Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny aby do lata schudły tak zeby na plaży mogły poszaleć w skąpym bikini |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
miałam recepte na zalixe ale nie było i gosciu zaprpopnował mi meridie ale miał opakowanie 60 tabletek za 120 zł dał mi 30 teb za 60 zł no a na zeli niebyło takich oznaczen jak na meridi dlatego sie pytam zaczełabym od poniedziałku ale tam jest taka tabletka na której pisze poczatek i to mnie zmyliło i teraz niewiem od której zaczac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.