Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-03-23, 10:14   #1261
bojestemtegowarta
Rozeznanie

Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedzia³ Diabe³.
Wiadomo¶ci: 583
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Kallos miodowy jest niez³y, ale nie nawil¿a tak dobrze jak mleczny ( po mlecznym moje koñcówki wygl±da³y ¶wietnie). Jeszcze bêdê na bie¿±co relacjonowaæ, mo¿e po kolejnych u¿yciach bêdzie lepiej. Szczegó³owy opis w w±tku o Kallosie

Wpad³am w maniê zakupów, teraz najchêtniej kupi³abym Seboradin, skoro tak chwalicie,ale mam tyle od¿ywek ale w sumie po zu¿yciu Radicalu ampu³ek ¿adna nie jest typowo na porost,wiêc pewnie ulegnê
bojestemtegowarta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 10:27   #1262
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Twarz po olejku rycynowym jest g³adziutka, nak³adam sporo na 10 minut i tak przyjemnie mrowi na policzkach i po tych 10 minutach "zbieram" olejek wacikiem, nak³adam tonik i idê lulu
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:08   #1263
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
Twarz po olejku rycynowym jest g³adziutka, nak³adam sporo na 10 minut i tak przyjemnie mrowi na policzkach i po tych 10 minutach "zbieram" olejek wacikiem, nak³adam tonik i idê lulu
ok, dzi¶ wieczorem spróbujê

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:17   #1264
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

Przepraszam, ale zmienie na moment temat zamierzam dzis zrobic zakupy DLA SIEBIE takze w planach mam neril i seboradin albo sam neril (sebrodain mialam i wcale nie uwazam, ze jest zly po prostu ciagnie mnie do nowego niewyprobowanego) pytanie czy mozna je razem uzywac nie bedzie to zbyt duzo 'wspomagaczy aptecznych'? I ile u was w aptekach kosztuje neril?

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:25   #1265
WinlyEm
po prostu £inli

Wiadomo¶ci: 7 726
GG do WinlyEm

Cytat:
a jak± masz cerê? nie zapycha Ciê? ja bym chêtnie spróbowa³a, ale trochê siê lêkam

I love M*A*D minerals
WinlyEm jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:51   #1266
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728

Cytat:
Napisane przez mOna01 Poka¿ wiadomo¶æ
A rycynowy nie zapcha?
Cytat:
Napisane przez WinlyEm Poka¿ wiadomo¶æ
a jak± masz cerê? nie zapycha Ciê? ja bym chêtnie spróbowa³a, ale trochê siê lêkam
Estelle na w±tku o oleju rycynowym wyja¶nia³a ewenement niezapychania twarzy przez rycynkê . Nawet do¶æ niedawno to by³o, wiêc jak przejrzycie ostatnie 3-4 strony w±tku na pewno znajdziecie jej wypowiedzi.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 12:24   #1267
blondi19
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159
GG do blondi19

ja juz nie mam sil do tych wlosow dbam o nie i one nic mi sie nie odwdzieczaja.. ;/ zaczely mi coraz bardziej wypadac i jestem w chwili zalamania .. w takim tempie za pol roku bede lysa

I ¿yli d³ugo i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksie¿niczko!

blondi19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 12:29   #1268
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

WinlyEm! Mam cerê mieszan±, w strefie T i na ko¶ciach policzkowych wyrkakuj± mi w±gry, czêsto równie¿ ropne zmiany, ju¿ próbowa³am wszystkiego, do dermatologa chodzê 3 lata a tu taka rewolucja z tym olejkiem! jeszcze wypróbuje herbatke z bratka bo du¿o pozytywnego o niej s³ysza³am
póki co wróæmy do w³osków
Stary 2009-03-23, 13:53   #1269
LoczuSiek
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 213
GG do LoczuSiek

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie przed kuracj± Seboradinem ros³y 1 cm na miesi±c, a teraz wychodzi na to, ¿e ok. 3-4 cm. Na pewno swoje zas³ugi ma te¿ pokrzywa. Do tej pory zu¿y³am ok. 3/4 opakowania Mimo ¿e efekty seboradinowania s± satysfakcjonuj±ce, to nie zamierzam kupiæ go jeszcze raz. Mêczy mnie jego zapach, jest zbyt intensywny i mam wra¿enie, ¿e "¶mierdzê" po wysmarowaniu siê . Zreszt± domownicy wyczuwaj± jego zapach. Po aplikacji czujê ten zapach w ca³ym pokoju. Po drugie, lotion przet³uszcza mi w³osy u nasady. Po na³o¿eniu go na skalp mam wra¿enie, ¿e skóra jest nie¶wie¿a.
Teraz zamierzam kupiæ ¿el Palomy - przynajmniej ³adnie pachnie.
Nie do koñca zrozumia³am ... Chodzi Ci o to ¿e gdy nie stosowa³a¶ Seboradin to w³osy ros³y Ci 1 cm a gdy go u¿ywa³a¶ to 3-4 cm ? Czy mo¿e odwrotnie ??
LoczuSiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:59   #1270
Narek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 046

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka¿ wiadomo¶æ
i z olejem kokosowym tez probowalam, ale po tym nic nadzwyczajnego nie widzialam.
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Natomiast kokos jest do¶æ komodogenny, bardziej bêdzie nadawa³ siê na suche partie cia³a, ale od twarzy lepiej go trzymaæ z daleka.
Próbowa³am, fajnie nawil¿a, mnie nie zapcha³, ale moja skóra nie ma do tego sk³onno¶ci

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:10   #1271
LoczuSiek
BAN sta³y

GG do LoczuSiek

Cytat:
Napisane przez blondi19 Poka¿ wiadomo¶æ
ja juz nie mam sil do tych wlosow dbam o nie i one nic mi sie nie odwdzieczaja.. ;/ zaczely mi coraz bardziej wypadac i jestem w chwili zalamania .. w takim tempie za pol roku bede lysa
Kochana A mo¿e to jest sygna³ ¿e rosn± Ci nowe ma³e w³oski i nie maj± miejsca i wypychaj± tamte.. JA teraz te¿ tak mam gdy zastosowa³am olejek rycynowy.. STOP Ani jednego w³osa, po tygodniu gdy zaczê³am u¿ywaæ seboradin w³osy zacze³y wypadaæ...
A gdy dzisiaj siedzia³am sobie na lekcji czu³am jak by mi po g³owie mrówki chodzi³y aaa to by³o mrowienie, Drapa³am siê po tej g³owie a¿ pani siê zapyta³a czy dobrze siê czuje...: hahaha:

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 15:15   #1272
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

LoczuSiek! A to mrowienie to chyba dobrze!? Bo ja te¿ tak mam tyle ¿e nie po ca³ej g³owie jednocze¶nie tylko raz nad uszami, raz z przodu, z ty³u... Pyta³am o to w tym w±tku lecz nie otrzyma³am konkretnej odpowiedzi
Stary 2009-03-23, 15:21   #1273
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 656

Cytat:
niezle az musze sprobowac

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:29   #1274
Fotomaniaczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

Czy mo¿na u¿ywaæ na raz Wax'a i olejku rycynowego ? czy to razem daje jaki¶ nieporz±dany efekt?
Fotomaniaczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:43   #1275
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
LoczuSiek! A to mrowienie to chyba dobrze!? Bo ja te¿ tak mam tyle ¿e nie po ca³ej g³owie jednocze¶nie tylko raz nad uszami, raz z przodu, z ty³u... Pyta³am o to w tym w±tku lecz nie otrzyma³am konkretnej odpowiedzi
Mnie te¿ g³owa swêdzi, a¿ czasami dziwnie to wygl±da, jak siê tak drapie, np. w autobusie, ale mam nadziejê, ¿e to tylko w³oski mi rosn±

Stary 2009-03-23, 15:46   #1276
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fotomaniaczka Poka¿ wiadomo¶æ
Czy mo¿na u¿ywaæ na raz Wax'a i olejku rycynowego ? czy to razem daje jaki¶ nieporz±dany efekt?
Je¶li chodzi Ci, ¿e olejek rycynowy przed myciem, wax po myciu to jak najbardziej mo¿na .
Stary 2009-03-23, 15:49   #1277
Fotomaniaczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 26

a jak powinno siê u¿ywaæ tego olejku? na suche, mokre, wilgotne w³osy? Czyta³am wiele sprzecznych informacji na ten temat i szczerze powiedziawszy mam mêtlik w g³owie.
Jeszcze do tego moja mama twierdzi, ¿e nie dam rady tego zmyæ. Pomó¿cie mi, poniewa¿ nie chcia³abym zaszkodziæ sobie jeszcze bardziej...
Fotomaniaczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:58   #1278
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
a jak powinno siê u¿ywaæ tego olejku? na suche, mokre, wilgotne w³osy? Czyta³am wiele sprzecznych informacji na ten temat i szczerze powiedziawszy mam mêtlik w g³owie.
Jeszcze do tego moja mama twierdzi, ¿e nie dam rady tego zmyæ. Pomó¿cie mi, poniewa¿ nie chcia³abym zaszkodziæ sobie jeszcze bardziej...
Olejek u¿ywa siê na suche w³osy, tak mówili kiedy¶ w TVP 2 i faktycznie lepiej, bo na wilgotnych, to wszystko zje¿d¿a. Je¶li u¿yjesz miodu, to lepiej Ci bêdzie zmy¶ wszystko, choæ ja nie mia³am nigdy z tym problemów, nawet bez miodu.

Stary 2009-03-23, 16:01   #1279
Evelayn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Hej dziewczyny !!
Pry³acze sie do Was.. Mam zamiar szybko zapu¶ciæ w³osy i mam nadzieje , ¿e tak siê stanie ..
W pt by³am lekko wycieniowaæ w³osy a ¶cie³a mi tak, ze ledwo w kucyk ³apie ! Wygladam okropnie
Jak narazie zaczê³am braæ Silice , efektów zadnych nie widaæ bo to dopiero 4 dzieñ... (jedynie wiecej chrostek, ale podobno za jakis czas ten efekt uboczny ma min±æ) pijê herbatki ze skrzypu polnego, w³osy robie olejkiem rycynowym, skonczy³am z prostownic± i czekam nieub³aganie a¿ co¶ rusz±... no i tak my¶lê nad Seboradinem... skoro go tak chwalicie to czego sie nie robi, zeby pieknie wygladfac hehe

Pozdrawiam *

27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 cm..
Evelayn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:08   #1280
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
Zak³adam, ¿e chodzi Ci o porost w³osów, wiêc olejek powinna¶ wcieraæ w skórê g³owy (na d³ugo¶æ te¿ mo¿esz dawaæ, mo¿e od¿ywiæ Ci to w³osy). Mo¿esz te¿ u¿ywaæ w formie maseczki: olej rycynowy+¿ó³tko(+ewentual nie inne dodatki: miós, cytryna, witaminy) - ³atwiej schodzi. Dajesz go na suche w³osy. A zmywa siê faktycznie ciê¿ko, jednym lepiej innym gorzej, ale i tak jest to jedno z gorzej zmywalnych mazide³.
Stary 2009-03-23, 16:09   #1281
Eloska
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 159

te¿ u¿ywa³am rycynowego na twarz i by³o ok
Eloska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:12   #1282
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evelayn Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny !!
Pry³acze sie do Was.. Mam zamiar szybko zapu¶ciæ w³osy i mam nadzieje , ¿e tak siê stanie ..
W pt by³am lekko wycieniowaæ w³osy a ¶cie³a mi tak, ze ledwo w kucyk ³apie ! Wygladam okropnie
Jak narazie zaczê³am braæ Silice , efektów zadnych nie widaæ bo to dopiero 4 dzieñ... (jedynie wiecej chrostek, ale podobno za jakis czas ten efekt uboczny ma min±æ) pijê herbatki ze skrzypu polnego, w³osy robie olejkiem rycynowym, skonczy³am z prostownic± i czekam nieub³aganie a¿ co¶ rusz±... no i tak my¶lê nad Seboradinem... skoro go tak chwalicie to czego sie nie robi, zeby pieknie wygladfac hehe

Pozdrawiam *
Witamy w licznym gronie W³osomaniaczek
Cytat:
Napisane przez Eloska Poka¿ wiadomo¶æ
Ja dzi¶ zaczynam.

Stary 2009-03-23, 16:16   #1283
Evelayn
Raczkowanie

Ja w³a¶nie siedze sobie z rycynowym na g³owie, ale skoro mówicie, ze na twarz tez jest dobry ... hmm.. spróbowaæ chyba mo¿na

lasencje a ten s³ynny Seboradin mo¿na kupiæ w ka¿dym sklepie/ aptece ? co¶ czuje,¿e w moim ma³ym miasteczku ciêzko bedzie ...

Stary 2009-03-23, 16:20   #1284
ja85gusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w³a¶nie siedze sobie z rycynowym na g³owie, ale skoro mówicie, ze na twarz tez jest dobry ... hmm.. spróbowaæ chyba mo¿na

lasencje a ten s³ynny Seboradin mo¿na kupiæ w ka¿dym sklepie/ aptece ? co¶ czuje,¿e w moim ma³ym miasteczku ciêzko bedzie ...
Widzia³am dzi¶ w aptece i sklepie zielarskim

Stary 2009-03-23, 16:25   #1285
serduszkoiz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 656

Cytat:
czyli dla wygladzenia i nailzenia go nakladasz?

Cytat:
Hej dziewczyny !!

Pozdrawiam *
dlaczego nalogowe zapuszczanie dopada kobiety po wizycie u fryzjera czy nie ma juz dobrych fryzjerow???
ja tez tak mialam jak mi zciachala grzywke to musialam sie ratowac wszystkim na raz

Cytat:
Napisane przez Eloska Poka¿ wiadomo¶æ
jak podzialalo??

Cytat:

Seboradin w wiekszosci aptek jest wiec nie powinnas miec problemu

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:43   #1286
LoczuSiek
BAN sta³y

GG do LoczuSiek

Cytat:
To dok³adnie tak jak ja mam ¿e co chwile gdzie indziej ... Oby ¿eby to znaczy³o ¿e nasze w³oski rosn± !!
A gdy tak mrowi co chwile gdzie indziej to mo¿na sza³u dostaæ ...

Edytowane przez LoczuSiek
Czas edycji: 2009-03-23 o 16:49
Stary 2009-03-23, 17:17   #1287
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 529

Cytat:
Napisane przez LoczuSiek Poka¿ wiadomo¶æ
Nie do koñca zrozumia³am ... Chodzi Ci o to ¿e gdy nie stosowa³a¶ Seboradin to w³osy ros³y Ci 1 cm a gdy go u¿ywa³a¶ to 3-4 cm ? Czy mo¿e odwrotnie ??
Przed u¿ywaniem Seboradinu ros³y 1 cm na miesi±c. Po miesi±cu u¿ywania uros³y 3-4 cm.
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:24   #1288
LoczuSiek
BAN sta³y

GG do LoczuSiek

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
Przed u¿ywaniem Seboradinu ros³y 1 cm na miesi±c. Po miesi±cu u¿ywania uros³y 3-4 cm.
Dziêkujê za odpowiedz
Stary 2009-03-23, 17:26   #1289
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

SerduszkoIz nie u¿ywam na twarz rycyny, ¿eby nawil¿æ twarz lecz aby pozbyæ siê "syfków". Stwierdzi³am,¿e pociapie siê rycyn±, w koñcu ju¿ wszystkiego próbowa³am. Dzi¶ 3 dzieñ kuracji Ciekawe czy w±gry te¿ poznikaj±...
Stary 2009-03-23, 17:39   #1290
Evelayn
Raczkowanie

Serduszkoiz zapuszczanie w³osów dopad³o mnie dopiero po wizycie u fryzjera, bo przed mia³am ³adne, do¶æ d³ugie.. Sciacha³a tak, ze trzeba zacz±æ wszystko od nowa...

a ten Seboradin drogi ? Patrzy³am w necie i ok. 20 z³ .. ale a¿ wierzyæ nie mogê, ze takie cudo tylko tyle by kosztowa³o ..

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.