|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Cytat:
niewiem czy powinam was stresowac ale wykryto u mnie ciaze bez zarodka normalnie do konca czuje sie jakbym byla w ciazy zadnych objawow typu krwawien po prostu zarodek sie nierozwinal a pecherzyk rosl i rosnie och ale jestem zalamana jutro ide jeszce do specjalisty na kontrole a za dwa tyg zabieg boze czemu ja?dziewczynki trzymajcie sie cieplutko
|
|
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak dobrze zrozumialas kochana ciaza bez zarodka do konca czuje sie jakbym byla w ciazy zero krwawien itp
|
|
|
#2734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak bylam w ciazy z Werą ja mialam termin na 27 listopada a kuzynka na 26 listopada, cieszyłysmy sie jak glupie że nawet jakbyśmy chcialy to tak bysmy tego nie zaplanowaly i co... po jakims czasie dzwonimy do siebie o ona to samo co Ty pecherzyk plodowy jest a zarodka nie ma Straszne to bylo... na pocieszeni powiem ci ze za 4 miechy zaszla w ciaze, a teraz ja staram sie o drugie a ona jest szcześliwa posiadaczka juz dwóch synkow ![]() z roznica 1,5 roku. Wam tez się uda i wszystko bedzie dobrze![]() Trzymaj sie dzielnie
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-03-23 o 21:18 |
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Kobiety, czy Wy też macie problem z cerą?? Ja już wymiękam, coróż to jakiś nowy pryszcz mi wyskakuje. W niedzielę mam imprezę rodzinną, a całą twarz mam zsypaną krochami (!!!) Kurcze, wyglądam jakbym 2 raz przechodziła dojrzewanie!
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje za pocieszenia wszystkim troszke tysia mnie pocieszylas z tym ze twojakuzynka po czterech miesiacach zaszla w ciaze ja tez mam taka nadzieje jak tylko przyjdzie @zaraz zaczynamy staranka kochane napewno bede sie do was odzywac caluje mocno glowa mi peka a moj maz jest tez bardzo zalamany njagorsze ze wszyscy dzwonia pisza i jak tam podnieceni a tu taka wiadomosc och
|
|
|
#2738 | |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi przykro tez kochana ale niema tego zlego co by na dobre niewyszlo !!! a moze nastepnym razem w zadosc uczynieniu beda blizniaki kto wie kto wie !!! trzymaj sie ciepluttko kochana i pamietaj Pan Bog rychliwy ale sprawiedliwy !!!!
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- [quote=beata 76;11592257] Cytat:
A tego badania genetycznego nierobilam a wsumie nawet niewiem po co one jest ???? moglabys mnie uswiadomic ??? Edytowane przez doda22 Czas edycji: 2009-03-23 o 22:14 |
|
|
|
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ty chwila z reszty twojego życia, napewno trudna, ale wierze że bedzie dobrze ... Oj nawet nie wiesz jak cie telepatycznie mocno przytulam
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2009-03-23 o 22:33 |
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
A dopiero co pisałam, że najgorsi menele rozmnażają się jak króliki a normalny człowiek który dla maleńkiego bąbelka skoczył by w ogień ma pod górkę i problemy. Angkorcz starajcie się od razu! Będziemy trzymać za Was kciuki! Ściskam mocno
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Angkorcz
Przykre, nawet nie wiem co napisac ![]() Teraz znow zaczelam sie ja stresowac, a wizyta dopiero 2 kwietnia Jak ogladam te Wasze brzuszki to tez sie zastanawiam czemu ja nic nie mam,matko sam tluszczyk dalej buu![]() orzeszek tez mam cere taka i ramiona, zauwazylam ze pojawiaja sie w momentach jak kiedys czyli przed @ a pozniej sobie schodza, poza tym ja zawsze jak jadlam czekolade to na 2 dzien cala buzia obsypana a teraz sobie nie zaluje jej i ciagle podjadam, ja mam jutro urodziny a wygladam jak potwor
|
|
#2742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, trzymaj się. Trudno cokolwiek pocieszającego napisać, wszystko wydaje się głupawe w takich okolicznościach. Cytat:
Wracam pomału do świata żywych, spałam wczoraj z krótkimi przerwami na WC, picie i leki całą dobę. Dziś jestem kołowata i słabo mi strasznie, ale mózg zaczyna pracować. Kolejny kilogram jestem w plecy. Przeraża mnie to. |
||
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim mamusiom, ja ranny ptaszek już na nogach, bardzo źle dzisiaj spałam, zawsze tak mam jak śpie sama, jak męża nie ma :/
Angkorcz kochana bardzo mi przykro, nie wiem dlaczego tak się dzieje ale mam nadzieje że szybko znowu będziesz w ciąży ściskam cię mocno.Orzeszek.1 moja twarz za piękna nie jest, czasami jest taki dzień i nie mam nic a ostatnio to wszedzie na policzkach, na skroni a byłam pewna że w ciązy ma się ładną cerę, ja uzywam toniku i żelu z Garniera i obsusza mi wszystko ale idealnie nie jest.
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro, trzymaj się cieplutko kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam wizytę 7 kwietnia czyli za równo 2 tygodnie i strasznie się nie mogę doczekać A dziś czuję takie napięcie w podbrzuszu, coś jak przed @ ![]() I w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami, bo jakoś mi ciasno
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Witam Mamuśki!
Leże sobie w łóżeczku - przeprosiłam laptopa i patrzę co tam naskrobałyście- ja nadal męczę się z zatokami a w czwartek mam wrócić do pracy i jeszcze mam zebranie i drzwi otwarte - swoją drogą jak powiedzieć rodzicą że jestem w ciązy? hmm może wogóle nic nie powiem niech się sami domyślają. ![]() Jeżeli chodzi o cerę to nawet mam ładną - napewno lepszą jak przed ciążą.
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, brak mi słów, żeby cokolwiek mądrego napisać... wierzę, że niedługo będziesz znów mamusią. wyobrażam sobie, co musisz przeżywać i jak bardzo chcesz się starać od razu. pamiętaj jednak , że po zabiegu trzeba odczekać trochę. ale czas płynie szybciutko i już wkrótce będziesz szczęśliwa. jeśli chcesz napiszę ci jak ja po poronieniu odbudowałam endometrium, bo to jest ważne szczególnie po zabiegu. jest kilka naturalnych sposobów, które mogą ci pomóc po przerwie doprowadzić organizm do porządku. gorzej z duszą... przytulam cię mocno... jeśli masz ochotę po prostu się wygadać zawsze możesz napisać na priv albo tutaj... Dziewczyny wybaczcie , że nie komentuję innych postów, ale ja zwykle po takich wiadomościahc dochodzę do siebie cały dzień... miłego dnia!
|
|
|
#2747 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie na pierwszym miejscu wciąż Bolder http://implast.com.pl/ a lista rezerwowa to właśnie wszystkie te które wymieniłaś, oprócz Murano (jakoś dziwnie dla mnie wygląda spacerówka, jakby nie pasowała do stelaża) i jeszcze ten mi się podoba http://allegro.pl/item581568485_mika...wa_gratis.html Cytat:
Cytat:
Bardzo ładny, ale przez podwójne i w dodatku piankowe koła zotał skreślony z mojej listy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolor właśnie chciałabym taki delikatny, jakiś pastelowy, beżowy, oliwkowy. |
||||||||
|
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja cere też mam lepszą niż przed ciążą
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=doda22;11593698]Bardzo mi przykro tez kochana ale niema tego zlego co by na dobre niewyszlo !!! a moze nastepnym razem w zadosc uczynieniu beda blizniaki kto wie kto wie !!! trzymaj sie ciepluttko kochana i pamietaj Pan Bog rychliwy ale sprawiedliwy !!!!
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
mi lekarz powiedzial ze kasa chorych placi tylko za trzy usg podczas calej ciazy jezeli chce za kazdym razem widziec dzidzi i miec zdjecie to musze zaplacic 120e PROMOCJA hahah ,albo 20e za kazde usg,aha w tym 120 jest 3d w 20tyg.usg genetyczne sluzy do wykluczenia roznych chorob u dzidzi i robi sie miedzy 11 a 12 tc.chyba tak ale poczytaj wczesniejsze posty bo mamuski to duzo lepiej opisaly. |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech..długa historia )Ja mam jeszcze nadzieję, że cera poprawi mi się, przy pierwszej ciąży też tak miałam na początku - totalne spryszczenie, a potem cera lepsza niż przed ciążą. Ciekawe jak będzie teraz
|
|
#2751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest mi bardzo przykro,nie ma slow zeby cie pocieszyc.,coraz bardziej sie boje mojej wizyty 2 kwietnia.pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U Was też pogoda w kratke? Raz pada dyszcz ze śniegiem, raz swieci słońce
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie u mnie tak jest raz deszcz raz słońce i wiatr strasznie wieje a miałam jechać do krawcowej bo za miesiąc mam wesele i sukienke szyję, już czas najwyższy bo później świeta i sie krawcowa nie wyrobi, mam nadzieje że za miesiąc nie będe dużo grubsza bo sukienka będzie do przeróbki
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
u mnie pomimo, że temperatura na plusie śnieg sypie bez przerwy. Dobrze, że wczoraj od mamy gołąbki przywiozłam to nie muszę nic gotować a co za tym idzie robić zakupów
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popłakałam się, to niesprawiedliwe... Czemu tak późno to stwierdzono... ? Wiem, że nic co napiszę Cię nie pocieszy, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czujesz, skoro mnie- "obcą" osobę tak wstrząsnęło...Ja odwrotnie- takiej ładnej cery nie miałam od 6 klasy podstawówki. Zero pryszczy, rumieńce- podoba mi się to. Nawet się nie kremuję codziennie bo ani się nie błyszczę, ani nie przesusza mi się buzia. |
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
przykro mi angakorcz
|
#2759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie mi przykro Trzymaj się... jakoś... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dziś paskudna pogoda A miałam iść na "spacer" po lumpeksach w poszukiwaniu jakiś fajnych ciuchów ciążowych...Aha! I proszę o Mamy na oku samochód i dziś będzie wiadomo, czy na pewno będzie nasz...
|
|
#2760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

ale Ty chudziaczek jesteś
i nadal bym pospała
ale wykryto u mnie ciaze bez zarodka normalnie do konca czuje sie jakbym byla w ciazy zadnych objawow typu krwawien po prostu zarodek sie nierozwinal a pecherzyk rosl i rosnie och ale jestem zalamana jutro ide jeszce do specjalisty na kontrole a za dwa tyg zabieg boze czemu ja?dziewczynki trzymajcie sie cieplutko 

Przykre, nawet nie wiem co napisac 
Together forever

Mamy na oku samochód i dziś będzie wiadomo, czy na pewno będzie nasz...