Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 11:06   #4771
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hej
U nas z rańca tak sypało śniegiem, że zastanawiałam się czy to na pewno wiosna teraz już nie pada, ale jest pochmurno.
Na dodatek jestem smutna siostra już musi dzisiaj wracać do Anglii, koniec urlopu właśnie jest w drodze na lotnisko w Berlinie. Na szczęście synek troskliwie się opiekuje mamusią

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
kurczę a ja go zobacze dopiero jak bedzie w necie do ściągnięcia czyli nie wiedomo kiedy a tak bym sobie do kina poszła
my też czekamy aż można będzie ściągnąć

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry skarby
Jestem w końcu po długiej nieobecności-wiem miałam być w niedzielę ale przypomniałam sobie w szkole że zapomniałam w domu recept do wykupienia więc z Opola pojechałam do Raciborza. Jak już przyjechałam to spotkałam się ze znajomymi a potem taka mała bibka u mnie w domu: oblewaliśmy moją sesję wiśniową soplicą z sokiem porzeczkowym.
No a wczoraj o 11.00 wróciłam do Obornik. Przeczytałam zaległości ale tylko tyle bo potem wrócił mężulek i musieliśmy się ładnie przywitać
Nagadać się nie mogliśmy
ad. 1 no to sesja przykładnie oblana
ad. 2 nagadać ciekawe jak to wyglądało

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hi. Humoru brak - kłótnia z mężem + mnóóóssstttwwwooo śniegu = lekka deprecha ( a może nawet nie lekka). Tak sobie myślę, że lepiej byłoby żeby faceci nie starali się zrozumieć kobiet, tylko nauczyli się, że takich i takich rzeczy lepiej nie robić. Chyba za dużo wymagam...
na poprawę humorku

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Moj maz sie dziwi ze mam tyle stanowczosci i cierpliwosci, i wczoraj mi powiedzial ze bede dobra matka. Hymmm mam nadzieje ze sie sprawdze w jednym i drugim heheheh.

Aaaa i zapomnialam, wczoraj pojechalismy do Legionowa zobaczyc co moj tatko zrobil. Powiem wam ze kuchnia w kolorze szczypiorkowym wyglada ekstra. Plytki w bladozielonym tez super na scianie wygladaja. Oczywiscie sie poklocilismy o to gdzie ma stac kuchenka. Moj tato ma zupelnie inna wizje ciagu technologicznego w kuchni i jak sie postawilam i powiedzialam ze tam gdzie on widzi lodowke ja chce miec szafki to wyszedl z kuchni . No coz.... teraz trzymam kciuki aby skonczyl do konca tygodnia. Dzis moj mezus jedzie do niego po pracy aby wziasc go do Obi na zakupy a potem mu trzoche pomoc.
ad. 1 pewnie, że będziesz dobrą mamusią
ad. 2 na pewno się jakoś z tatą dogadacie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
pomagalam wczoraj mamie sprzatac-umylam boazerie w przedpokoju, w przedsionku i ubikacji.....i powiem ze troszke sie zmeczylam.......
mama okna myla.......teraz zostaje mi łazienka, kuchnia i wszystkie meble, ale spokojnie kazdy dzien po trochu cos ......normalnie mam takie zakwasy w nogach jak bym 1 raz na orbitreku jezdzilaale co sie dziwic jak 3 mce lenistwa

moge cie tylko pocieszyc ze niedlugo to minie i bedziesz sie tylko cieszyc z najpiekniejszego okresu jakim jest ciaza!!
ad. 1 tylko się za bardzo tym sprzątaniem nie przemęczaj
ad. 2 potwierdzam w 100% jak dzidzia zacznie Ci brykać w brzusiu to jest naprawdę boskie uczucie

Cytat:
Byłam też u gina i wszystko ok ale zaczynam brać kwasik foliowy

Poza tym trochę się wkurzyłam. Jakieś 3 miesiące temu kupiliśmy krzesełko do komputera z czerwonym obiciem. Wczoraj wracam,patrzę a na siedzisku dziura w materiale. Pokazałam Kamilowi a ten w sobotę gościł Daniela(Daniel mu pomagać miał w remoncie)i się okazało że Daniel na naszym krześle prasował sobie spodnie i wypalił dziurę. Ma teraz kupić materiał i nam na nowo obić całe krzesło
ad. 1 no to już wiemy na pewno jak wyglądało to Wasze gadanie powiadasz kwasik foliowy łykasz to czekamy na owoce te gadania
ad. 2 nie ma to jak pomysłowość Daniela

Cytat:
A i zapomniałam się pochwalic ak fajnie mam na uczelni: w niedzielę mieliśmy wykład z chłodnictwa od 12.50 do 15.50. Patrzymy a prof. Witczak dźwiga telewizor-włącza i mówi: teraz skacze Małysz a potem bega Kowalczyk-to jest ważniejsze teraz od Waszych lodówek
No i oglądaliśmy 3 h zmagania (i sukcesy) polskich sportowców
i prawidłowo lodówka nie zając nie ucieknie
Stary 2009-03-24, 11:10   #4772
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cześc kobitki u mnie też pochmurno ale nie pada
zamułka jakaś się wkradła

Cytat:
Dzień dobry skarby
Jestem w końcu po długiej nieobecności-wiem miałam być w niedzielę ale przypomniałam sobie w szkole że zapomniałam w domu recept do wykupienia więc z Opola pojechałam do Raciborza. Jak już przyjechałam to spotkałam się ze znajomymi a potem taka mała bibka u mnie w domu: oblewaliśmy moją sesję wiśniową soplicą z sokiem porzeczkowym.
No a wczoraj o 11.00 wróciłam do Obornik. Przeczytałam zaległości ale tylko tyle bo potem wrócił mężulek i musieliśmy się ładnie przywitać
Nagadać się nie mogliśmy
fajnie,że już wróciłaś, no tak witanko obowiązkowe

Cytat:
Hi. Humoru brak - kłótnia z mężem + mnóóóssstttwwwooo śniegu = lekka deprecha ( a może nawet nie lekka). Tak sobie myślę, że lepiej byłoby żeby faceci nie starali się zrozumieć kobiet, tylko nauczyli się, że takich i takich rzeczy lepiej nie robić. Chyba za dużo wymagam...
będzie dobrze
faceci - z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane
Ja dzisiaj też wstałam w podłym nastroju (chyba mogę sobie z Gosią podać rękę ) ale tak to jest jak się idzie spać w złym humorze Pożarłam się wczoraj z dzieckiem, a później jeszcze wyładowałam się na mężu i koniec końcem poszłam spać wkurzona na maksa. Całą noc śniły mi się głupoty, a jak rano wstałam to mąż już poszedł do pracy i nawet nie mieliśmy sobie okazji pogadać
Całe szczęście że u mnie przynajmniej śniegu nie ma.

Cytat:

Paulinko wklejam tylko moje zakupowe ksiazeczki bo ciuszkom musze dopiero pstryknac fotencje

Aaaa i zapomnialam, wczoraj pojechalismy do Legionowa zobaczyc co moj tatko zrobil. Powiem wam ze kuchnia w kolorze szczypiorkowym wyglada ekstra. Plytki w bladozielonym tez super na scianie wygladaja. Oczywiscie sie poklocilismy o to gdzie ma stac kuchenka. Moj tato ma zupelnie inna wizje ciagu technologicznego w kuchni i jak sie postawilam i powiedzialam ze tam gdzie on widzi lodowke ja chce miec szafki to wyszedl z kuchni . No coz.... teraz trzymam kciuki aby skonczyl do konca tygodnia. Dzis moj mezus jedzie do niego po pracy aby wziasc go do Obi na zakupy a potem mu trzoche pomoc.
no to czekamy na resztę fotek

remont = nerwy

Cytat:
W domu nadal trwa remoncik ale wszysko nabiera już kształtów
Nie pochwaliłam się że w środę jak byłam w Raciborzu kupiłyśmy chłopakom kubeczki (takie z napisami jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item588206030_...y_prezent.html : DZIECKO, SZEF, PRZYJAŹŃ, MÓJ PRZYJACIEL ), wypisałyśmy karteczki i zrobiłysmy naszym kolegom spóźniony Dzień Mężczyzny
Fajnie było. Ja z kolei dostałam zaległy prezencik na Dzień Kobietek
Byłam też u gina i wszystko ok ale zaczynam brać kwasik foliowy

Poza tym trochę się wkurzyłam. Jakieś 3 miesiące temu kupiliśmy krzesełko do komputera z czerwonym obiciem. Wczoraj wracam,patrzę a na siedzisku dziura w materiale. Pokazałam Kamilowi a ten w sobotę gościł Daniela(Daniel mu pomagać miał w remoncie)i się okazało że Daniel na naszym krześle prasował sobie spodnie i wypalił dziurę. Ma teraz kupić materiał i nam na nowo obić całe krzesło.
fajne kubeczki dobry prezencik na drobną okazję
a ja też biorę już kwas foliowy a planujecie już dzidziusia??
no to ciekawe jak on prasował spodni sobie nie spalił??

Cytat:

A i zapomniałam się pochwalic ak fajnie mam na uczelni: w niedzielę mieliśmy wykład z chłodnictwa od 12.50 do 15.50. Patrzymy a prof. Witczak dźwiga telewizor-włącza i mówi: teraz skacze Małysz a potem bega Kowalczyk-to jest ważniejsze teraz od Waszych lodówek
No i oglądaliśmy 3 h zmagania (i sukcesy) polskich sportowców
na takie wykłady aż chce się chodzic
Stary 2009-03-24, 11:17   #4773
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
na poprawę humorku
Cytat:
będzie dobrze
faceci - z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej
Dzięki

Dziewczyny nie ma Dagecika a ona by wiedziała to może Wy mi podpowiecie. Oglądam sobie narzuty na łóżko. Jak mam łóżko 1,60x2 pościel kupuję 2x2,20 to jaką narzutę powinnam kupić?
http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...301&pro=283305
http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...411&pro=280695
co myślicie?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:29   #4774
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Hej
U nas z rańca tak sypało śniegiem, że zastanawiałam się czy to na pewno wiosna teraz już nie pada, ale jest pochmurno.
Na dodatek jestem smutna siostra już musi dzisiaj wracać do Anglii, koniec urlopu właśnie jest w drodze na lotnisko w Berlinie. Na szczęście synek troskliwie się opiekuje mamusią

ad. 1 pewnie, że będziesz dobrą mamusią
ad. 2 na pewno się jakoś z tatą dogadacie

ad. 1 no to już wiemy na pewno jak wyglądało to Wasze gadanie powiadasz kwasik foliowy łykasz to czekamy na owoce te gadania
szkoda ze siostra juz musiala jechac, dlugo sie nie nabyla, a szkoda.... Dzieki, mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie. Dzis mi sie dzidzius snil . A na Izydorowe owoce gadaania tez czekam .
Cytat:
no to czekamy na resztę fotek
Zaraz pstrykne
Cytat:
Dzięki

Dziewczyny nie ma Dagecika a ona by wiedziała to może Wy mi podpowiecie. Oglądam sobie narzuty na łóżko. Jak mam łóżko 1,60x2 pościel kupuję 2x2,20 to jaką narzutę powinnam kupić?
http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...301&pro=283305
http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...411&pro=280695
co myślicie?
Czy w linkach mialam obejrzec firanki czy narzuty.... Osobiscie mnie sie bardziej podobaja te pierwsze. I dalas mi inspiracje do szycia chyba sobie takie uszyje, woal juz mam tylko tasiemke zmienie na szczypiorkowa .
A co do narzuty to proponowalaby Ci zrobic doswiadczenie i zobaczyc na jaka dlugosc po bokach chcesz aby zwisala i zmierzyc dlugoscia nitki, bo prawde powiedziawszy to jeszcze nie szukalam narzut wiec nie zglebialam wiedzy o ich rozmiarach . Wszystko zalezy od tego gdzie masz zabudowane lozko i jak wysoko wystajacy materac

Izka wymieklam z tym wykladem. Widac fan sportu sie wma trafil a nie jakis tam lodowko maniak heheh

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-24 o 11:45 Powód: Ach bo zapomnialam o narzucie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:30   #4775
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

http://homesense.istore.pl/pl,produc...ueen,king.html

Znalazłam że dla Twojego łóżka idealny jest rozmiar Queen czyli 220x220 ale nie jestem pewna
Stary 2009-03-24, 11:39   #4776
paulinaizabela
Zakorzenienie

A my mamy narzutę na łożko i wogóle jej nie uzywamy
ja to jakoś chociaż zaścielę to łożko , podusie położę a mężul tylko wstanie i odsłoni kołdrę żeby się przewietrzyło trochę mnie to drażni ale już się przyzwyczaiłam w sumie w sypialni tylko śpimy i nikt nam tam nie zagląda

Dla Was koffane
http://www.przytul.michu.cal.pl/?img...lina&p=k&lang=
Stary 2009-03-24, 11:52   #4777
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Czy w linkach mialam obejrzec firanki czy narzuty.... Osobiscie mnie sie bardziej podobaja te pierwsze. I dalas mi inspiracje do szycia chyba sobie takie uszyje, woal juz mam tylko tasiemke zmienie na szczypiorkowa .
A co do narzuty to proponowalaby Ci zrobic doswiadczenie i zobaczyc na jaka dlugosc po bokach chcesz aby zwisala i zmierzyc dlugoscia nitki, bo prawde powiedziawszy to jeszcze nie szukalam narzut wiec nie zglebialam wiedzy o ich rozmiarach . Wszystko zalezy od tego gdzie masz zabudowane lozko i jak wysoko wystajacy materac
Oczywiście firanki pokazywałam a narzute hmmm...myslałam, że to jest tak jakoś przyjęte ze jak łóżko takie to narzuta taka

Cytat:
http://homesense.istore.pl/pl,produc...ueen,king.html

Znalazłam że dla Twojego łóżka idealny jest rozmiar Queen czyli 220x220 ale nie jestem pewna
Chyba za malutko. Takiej wielkości mam pościel, narzuta musi chyba być dłuższa ale w każdym razie dzięks

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 11:59   #4778
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
A my mamy narzutę na łożko i wogóle jej nie uzywamy
ja to jakoś chociaż zaścielę to łożko , podusie położę a mężul tylko wstanie i odsłoni kołdrę żeby się przewietrzyło trochę mnie to drażni ale już się przyzwyczaiłam w sumie w sypialni tylko śpimy i nikt nam tam nie zagląda

Dla Was koffane
http://www.przytul.michu.cal.pl/?img...lina&p=k&lang=
Heh ja robię tak jak twój mąż:P w sumie razem tak robimy a dopiero ja przychodzę z pracy to rozścielam i otwieram okienko żeby się przewietrzyło

A to na poprawę ponurego dnia

Blondynka leci do Paryża. Podchodzi stewardesa i mówi:
- Poproszę bilet.
Blondynka daje a stewardesa:
- Pani siedzi w 2 rzędzie a ma pani bilet na 8.
- Ale ja tu zostaję.
Po kilku minutach rozmowy stewardesa idzie do pilota i mówi:
- Idź do tej pani i powiedz jej, żeby usiadła w 8 rzędzie.
Pilot podchodzi do blondynki i szepcze jej coś. Ta szybko pakuje się i przechodzi do 8 rzędu.
Zdziwiona stewardesa pyta pilota:
- Co jej powiedziałeś?
- Że pierwsze siedem rzędów leci do Londynu, a od ósmego - do Paryża
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:02   #4779
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Heh ja robię tak jak twój mąż:P w sumie razem tak robimy a dopiero ja przychodzę z pracy to rozścielam i otwieram okienko żeby się przewietrzyło

- Poproszę bilet.
- Ale ja tu zostaję.
Pilot podchodzi do blondynki i szepcze jej coś. Ta szybko pakuje się i przechodzi do 8 rzędu.
- Co jej powiedziałeś?
słyszałam to już
Stary 2009-03-24, 12:04   #4780
kotekk81
Zakorzenienie

- Poproszę bilet.
- Ale ja tu zostaję.
- Co jej powiedziałeś?
- Że pierwsze siedem rzędów leci do Londynu, a od ósmego - do Paryża[/quote]

doobreee

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:12   #4781
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gosiku nie wiem czy oglądałaś ten link co posłałam-tam też jest mowa o wymiarze King- na łóżko 180 cm. Przecież to niewielka różnica więc możesz kupić tę większą
My się powoli szykujemy na urodzinki teścia: dostanie krawat i...
http://www.toys4boys.pl/Polawiacz-slodyczy-item30.html
Stary 2009-03-24, 12:59   #4782
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
a co teściu taki łasy na słodkości??? pewnie się zdziwi z prezenciku
Stary 2009-03-24, 13:03   #4783
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

WItam Młode Panie...
Cytat:
Uwielbiam ta stronkę...a poławiacz chciałam mojemu pożeraczowi słodyczy kupić..heh
...podoba mi się księżyc w pokoju...
Cytat:
- Poproszę bilet.
- Ale ja tu zostaję.
- Co jej powiedziałeś?
Dobre...
Cytat:
i co naprawde taki dobry ten film????polecasz??
czekoladka 21 - Fajnutki...mnie sie naprawdę bardzo podobał...ale to wiadomo, ile ludzi tyle opinii...
Coś w stylu Darty D....romantyzmem bije na odległosc, a taniec rewelacyjny...no i dużo znanych osób... Podobał mi się jeden moment najbardziej, jak wybieraja jedną parę...pokazówka kilku kilkunastu osób..i koniec cudny, na zakończenie do filmiku ze slubu idealny..ogólnie dobrze zrobiony...w jednym momencie łezka mi sie zakręciła...
Ja chętnie poszłabym jeszcze raz do kina go oberzeć...
Cytat:
Psinka śliczna ale małe pieski wszystkie są śliczne takie miśki normalnie
Kto chętny na kawkę??
LOLa ja poprosze kawusię...
A psinki małe sa słodziutkie...
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hej laseczki U nas śniegu po kostki nie ma chyba tylko dlatego, że co spadnie to się topi. Brrr
agunia my z teściową zaczęłyśmy porządeczki...liscie sobie grabimy, bo sloneczko fajne...a tu nagle gradem nas potraktowali...
toś to szoczek.
Cytat:
Dzień dobry Kochane
Ja dzisiaj też wstałam w podłym nastroju (chyba mogę sobie z Gosią podać rękę ) ale tak to jest jak się idzie spać w złym humorze Pożarłam się wczoraj z dzieckiem, a później jeszcze wyładowałam się na mężu i koniec końcem poszłam spać wkurzona na maksa. Całą noc śniły mi się głupoty, a jak rano wstałam to mąż już poszedł do pracy i nawet nie mieliśmy sobie okazji pogadać

Prześliczny psiaczek, a na tym największym zdjęciu -
Dziękować Anusi
I trzymam kciukasy za lepszy nastrój i niech odlecą te złe fluidy...
a fe...
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej
i jak film?? wart obejrzenia??
dzasta jak dla mnie genialny....nie przypuszczałam, że Damiecki tak dobrze moze zagrać...byłam mile zaskoczona...
Cytat:
Hi. Humoru brak - kłótnia z mężem + mnóóóssstttwwwooo śniegu = lekka deprecha
I jak.? Mi zawsze szkoda na takie filmy do kina chodzić.
gosiulek kopniaczka depreszce daj i częsciej na wizaż zagladaj...
jeśli ta pogoda tak nadal bedzie smęcić, to naprawdę oszalejca można dostać...taka chodzę niewyraźna, śpiąca, naburmuszona, a do tego nic mi sie nie chce....chcę ciepełko...
Cytat:
oblewaliśmy moją sesję wiśniową soplicą z sokiem porzeczkowym.
izuś no to pijemy za sesyjkę ....
Cytat:
kurczę a ja go zobacze dopiero jak bedzie w necie do ściągnięcia czyli nie wiedomo kiedy a tak bym sobie do kina poszła
paulinka no to w czym problem...męża pod pachę i galopkiem do kina..
Cytat:
To tak dla Izki jeszcze raz wklejam zdjęcia psiaka. Żaden z tych nie mój, mojego zdjęcia będą jak już przybędzie do nas
Ooo agunia bardzo dziękuję..ale bestyje śliczne...
ojj ślinka mi skapnęła na monitor...pardome....:hah aha:

No to sobie jeszcze Was podczytam jak coś naskrobiecie i szwagrowa ma wpaść na kawencję... będzie gadulstwo do kwaratu....a mała pewnie bedzie chciala grac ze mna w warcaby...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-24 o 13:07
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:08   #4784
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosiku nie wiem czy oglądałaś ten link co posłałam-tam też jest mowa o wymiarze King- na łóżko 180 cm. Przecież to niewielka różnica więc możesz kupić tę większą
Popatrzę. Prezent - super.

Drugiej Izie dziękuję
Stary 2009-03-24, 13:10   #4785
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Popatrzę. Prezent - super.
Drugiej Izie dziękuję
gosiu nie dziękować...rozweselić sie proszę...jakosisiś
męża wysmarować olejem i mu piórka poprzyklejać czy cosik podobnego...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 13:59   #4786
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej dziubki
Wybaczcie że tak późno, ale kurka wodna naprawdę ostatnio wszyscy mi zawracają i czasu mało.
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
kasienka no jestem pod wrażeniem...na własne oczy szczerze powiem nie spotkałam nikogo o takim kształcie pazurkosków...ciekawie wyglądają...
Cytat:
Ad 3 Mi się bardzo podobają skosy, najbardziej te drugie właśnie - tzn biorąc pod uwagę fakt że twoich jeszcze nie widziałam Tylko wg mnie skosy nie do wszystkich kształtów dłoni i paznokci ładnie wyglądają (u mnie chyba nie na bardzo by się prezentowały).
Cytat:
no na pewno było warto, skoro tyyyyle czasu mu to zajęło na miarę oskara będzie to wasze weselicho

ładne ale nie wyglądają na wygodne, a szpice to wogóle chociaż nie wiem bo nigdy nie miałam zawsze kwadraty teraz chwilowo mam przerwę w pazurkach ale od kwietnia w solarium będziemy mieli dziewczynę, która będzie robiła pazurki to na pewno się skuszę
Cytat:
pewnie, ze potrzymamy
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kasiu
Cytat:
No jak nie jak tak. Zobaczysz, będzie super. W końcu to film z Twojego weselicha!!!
Za cara masz u mnie kciuki.
Pazury po skosie tak ale szpice bleeee
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1. za szybkie i tanie naprawienie auta
ad2. za film
Cytat:
Kasienko jak tam filmik? A z autem powazny problem, mam nadzieje ze remont silnika nie bedzie potrzebny, a jesli tak to trzymam kciuki za naprawe i lacze sie w bolu. Powiem Ci ze nie widzialam nigdzie takich skosnych pazureskow, ale moze i sama sobie zaraz takie strzele .
Odpisuję zbiorowo Wszystkim moim kochanym potworkom dziękuję za kciuki <młamłaki włochate dla każdej>
Ad.1- auto- masakra... aż pisac mi się nie chce...
nie wiemy jeszcze na 100%, ale wygląda na to, ze to nie wina mechanika tylko zużyla się część w silniku i po prostu pękła.
Niedługo się dowiemy ile nas to wyniesie
Ad.2- pazurki- dziękuję za uznanie kształtu
przyjął się w towarzystwie mówicie?
postaram się dziś zrobić fotkę <postaram się bardziej niż wczoraj >
Ad.3- film- ech...
trzeba go oddać do poprawki... postawiłam juz firmę na nogi i w ciagu kilku dni poprawią to co napsocili.
A to zrobili, że w ciagu filmu <około 70 minut trwa> jest 2 razy ta sama scena z wesela zmontowana.
Błąd montażysty... nieuwaga... nie wiem.
W każdym razie zostaliśmy przeproszeni i migiem to poprawią

A tak poza tym to dziś Wam piszę, że było wartooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo!!! tyle czekać
Film jest fantastyczny <o ile to nie za małe okreslenie>
Cytat:
młaaaaaaaaaaaaaa
nie smutać mi się tu

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 14:13   #4787
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda ze siostra juz musiala jechac, dlugo sie nie nabyla, a szkoda.... Dzieki, mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie. Dzis mi sie dzidzius snil . A na Izydorowe owoce gadaania tez czekam
ogólnie jej przyjazd to była wielka niespodzianka, więc nie ma co wybrzydzać teraz będzie dopiero w sierpniu na chrzcinach mojego synka

Cytat:
jakie fajne kotecki

Cytat:
dobre

Cytat:
mi by się przydało takie cuś

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to dziś Wam piszę, że było wartooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo!!! tyle czekać
to super a jak jeszcze zrobią Wam te poprawki to będzie rewelka
Stary 2009-03-24, 14:40   #4788
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:

Ale super prezencik

Cytat:
Odpisuję zbiorowo Wszystkim moim kochanym potworkom dziękuję za kciuki <młamłaki włochate dla każdej>
nie wiemy jeszcze na 100%, ale wygląda na to, ze to nie wina mechanika tylko zużyla się część w silniku i po prostu pękła.
Ad.3- film- ech...
trzeba go oddać do poprawki... postawiłam juz firmę na nogi i w ciagu kilku dni poprawią to co napsocili.
A to zrobili, że w ciagu filmu <około 70 minut trwa> jest 2 razy ta sama scena z wesela zmontowana.
1. Mam nadzieję że mechanik was za bardzo nie skroi trzymam kciuki
2. mi się akurat takie pazurki nie podobają ale juz wole takie niż w szpic bo one dla mnie są wstrętne. Ja tam jestem prosta dziewczyna bez tipsów i jak coś to wole takie bardzo naturalne
3. super że filmik wam się podoba pewnie oglądaliście już kilka razy co???

Ja pamiętam jak swój oglądałam z sama z 3 razy a potem zawsze jak ktos do nas przychodził to chciał oglądać więc naoglądałam się go troszeczkę

Iza kawusia leci
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:06   #4789
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

my z teściową zaczęłyśmy porządeczki...liscie sobie grabimy, bo sloneczko fajne...a tu nagle gradem nas potraktowali...
toś to szoczek.

paulinka no to w czym problem...męża pod pachę i galopkiem do kina..

[/SIZE]
żeby to było takie proste my tu mamy kino ale nie polskie
muszę tam przedzwonić do góry i poprosić o piękną pogodę żeby żadne grady Wam nie przeszkadzały

Cytat:

Ad.3- film- ech...

ad.1 pewnie będziecie musieli zmienić auto
ad.2 czekamy, czekamy
ad.3 zawsze coś mam nadzieję, że już teraz nie będziecie tak długo czekać na poprawki
cieszę się, że fantastico z taką gwiazdeczką nie mogło by byc inaczej

a ja teraz kawunię robię macie ochotę???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 15:14   #4790
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
1. Mam nadzieję że mechanik was za bardzo nie skroi trzymam kciuki
2. mi się akurat takie pazurki nie podobają ale juz wole takie niż w szpic bo one dla mnie są wstrętne. Ja tam jestem prosta dziewczyna bez tipsów i jak coś to wole takie bardzo naturalne
3. super że filmik wam się podoba pewnie oglądaliście już kilka razy co???
No właśnie jestem w pracy u małża mojego i oglądam drugi raz z teściuniem <razem pracują>.
Nie mogę wyjść z podziwu nad tym filmem
Proszę mi wybaczyć moją wszechobecną podnietę z tego wzgledu... ale co ja poradzę skoro jestem zachwycona
Ten film jest tak zabawny <w końcu ja w nim gram > i tak pokazuje emocje... ujęcia... zblizenia... są tak piękne... że dla mnie to szok
Dopsz.. już nie będę sapała na ten temat.

Idę zaraz pooglądać ten wątek pazurowy, o którym wspominałam...

Ja kcem kawki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-03-24 o 15:16 Powód: :P
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:31   #4791
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jestem w pracy u małża mojego i oglądam drugi raz z teściuniem <razem pracują>.
Proszę mi wybaczyć moją wszechobecną podnietę z tego wzgledu... ale co ja poradzę skoro jestem zachwycona
Ten film jest tak zabawny <w końcu ja w nim gram > i tak pokazuje emocje... ujęcia... zblizenia... są tak piękne... że dla mnie to szok
Dopsz.. już nie będę sapała na ten temat.

Ja kcem kawki
kawunia dla Ciebie
a do kawki mam hity kokosowe lub wafelki orzechowe

ojej ja chyba też sobie włącze dzisiaj wesele już dawno nie widziałam a na początku jak dostaliśmy film to prawie codziennie oglądałam za pierwszym razem patrzyłam na siebie i męża a póżniej dopiero na gości i całą resztę

kurde ale mnie katar od rana męczy leci mi z nosa i już chyba 3 paczki chusteczek zmarnowałam apod nosem czerwone
Stary 2009-03-24, 15:38   #4792
agunia82
Zakorzenienie

Jej ja też kcem kawki, i te hity do tego, mogę? Jakoś śnięta dzisiaj jestem przeokrutnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 15:49   #4793
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jej ja też kcem kawki, i te hity do tego, mogę? Jakoś śnięta dzisiaj jestem przeokrutnie

wszystko już leci
Stary 2009-03-24, 15:53   #4794
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko już leci
dzięki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:59   #4795
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
muszę tam przedzwonić do góry i poprosić o piękną pogodę żeby żadne grady Wam nie przeszkadzały
o tak poprosimy bardzo o wyższe wstawiennictwo

Cytat:
każda z nas jest pod wrażeniem swojego filmu z wesela tak mnie dzisiaj wzięło na takie wspominki, że obejrzałam swój filmik
Stary 2009-03-24, 18:04   #4796
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
o tak poprosimy bardzo o wyższe wstawiennictwo

każda z nas jest pod wrażeniem swojego filmu z wesela tak mnie dzisiaj wzięło na takie wspominki, że obejrzałam swój filmik
żebym to ja miała taką moc co najwyżej się mogę pomodlić

no ja też sobie włączę chyba dzisiaj
Stary 2009-03-24, 18:16   #4797
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
Cytat:
No nie nastepna.... Ej kobito!!!! w czólko na lepszy humor. Obejrzalam Twe pazuresy, noooo niektore sa w bardzo moim guscie
Cytat:
miejmy nadzieję, że się poprawi. Przynajmniej śniegu brak...
Cytat:
Dziękować Anusi
I trzymam kciukasy za lepszy nastrój i niech odlecą te złe fluidy...
Dzięki kochane Ale niestety jakoś nic mi się nie poprawiło i jeszcze w dodatku śnieg sypie cały dzień... A mnie się trochę innych spraw pokomplikowało i czuję się trochę bezsilna ... Czy mi zaszwe musi być pod górkę i wiatrem w oczy ? ehhh...
Cytat:
no to zbieraj sie mała -jedziemy dzisiaj!!!!
Z tego wszystkiego przegapiłam ta wyprawę do silesi
Cytat:
Dzięki Kasieńko że wpadłaś do mnie i super że napisałaś to co myślisz a nie jakieś przesłodzone dyrdymały.

Tak Was czytam ale przez ten mój humor jakoś nie umiem się wdrożyć w żaden temat, wybaczcie mi
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:21   #4798
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Dzięki kochane Ale niestety jakoś nic mi się nie poprawiło i jeszcze w dodatku śnieg sypie cały dzień... A mnie się trochę innych spraw pokomplikowało i czuję się trochę bezsilna ... Czy mi zaszwe musi być pod górkę i wiatrem w oczy ? ehhh...

Tak Was czytam ale przez ten mój humor jakoś nie umiem się wdrożyć w żaden temat, wybaczcie mi
Kochana nie tylko Tobie
no ja dzisiaj wybaczam nie wiem jak reszta
ja ten paskudny katar mam dziś od rana i woda mi leci z nosa pod nosem szczypie i czerwone wrrr i chyba mnie zaczyna głowa poboleawć a jeszcze prawie 2 godziny w pracy
Stary 2009-03-24, 18:36   #4799
kotekk81
Zakorzenienie

jestem wsciekla 1,5 h siedzialam w banku i nic nie zalatwilam aaa chyba poprosze o tego hita albo wafelka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:51   #4800
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
jestem wsciekla 1,5 h siedzialam w banku i nic nie zalatwilam aaa chyba poprosze o tego hita albo wafelka
przesyłam wafelki bo po hitach już nie ma śladu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości