|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej
![]() U nas z rańca tak sypało śniegiem, że zastanawiałam się czy to na pewno wiosna ![]() Na dodatek jestem smutna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 nagadać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 na pewno się jakoś z tatą dogadacie ![]() Cytat:
![]() ad. 2 potwierdzam w 100% ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 nie ma to jak pomysłowość Daniela ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4772 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześc kobitki
![]() ![]() zamułka jakaś się wkradła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() faceci - z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() remont = nerwy ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja też biorę już kwas foliowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Dziewczyny nie ma Dagecika a ona by wiedziała to może Wy mi podpowiecie. Oglądam sobie narzuty na łóżko. Jak mam łóżko 1,60x2 pościel kupuję 2x2,20 to jaką narzutę powinnam kupić? http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...301&pro=283305 http://www.tekstylia.abc24.pl/defaul...411&pro=280695 co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz pstrykne Cytat:
![]() ![]() A co do narzuty to proponowalaby Ci zrobic doswiadczenie i zobaczyc na jaka dlugosc po bokach chcesz aby zwisala i zmierzyc dlugoscia nitki, bo prawde powiedziawszy to jeszcze nie szukalam narzut wiec nie zglebialam wiedzy o ich rozmiarach ![]() Izka wymieklam z tym wykladem. Widac fan sportu sie wma trafil a nie jakis tam lodowko maniak heheh Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-24 o 11:45 Powód: Ach bo zapomnialam o narzucie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
http://homesense.istore.pl/pl,produc...ueen,king.html
Znalazłam że dla Twojego łóżka idealny jest rozmiar Queen czyli 220x220 ale nie jestem pewna ![]()
#4776 |
Zakorzenienie
|
A my mamy narzutę na łożko i wogóle jej nie uzywamy
![]() ja to jakoś chociaż zaścielę to łożko , podusie położę a mężul tylko wstanie i odsłoni kołdrę żeby się przewietrzyło ![]() ![]() ![]() Dla Was koffane ![]() http://www.przytul.michu.cal.pl/?img...lina&p=k&lang= |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to na poprawę ponurego dnia ![]() Blondynka leci do Paryża. Podchodzi stewardesa i mówi: - Poproszę bilet. Blondynka daje a stewardesa: - Pani siedzi w 2 rzędzie a ma pani bilet na 8. - Ale ja tu zostaję. Po kilku minutach rozmowy stewardesa idzie do pilota i mówi: - Idź do tej pani i powiedz jej, żeby usiadła w 8 rzędzie. Pilot podchodzi do blondynki i szepcze jej coś. Ta szybko pakuje się i przechodzi do 8 rzędu. Zdziwiona stewardesa pyta pilota: - Co jej powiedziałeś? - Że pierwsze siedem rzędów leci do Londynu, a od ósmego - do Paryża |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
A to na poprawę ponurego dnia
![]() Blondynka leci do Paryża. Podchodzi stewardesa i mówi: - Poproszę bilet. Blondynka daje a stewardesa: - Pani siedzi w 2 rzędzie a ma pani bilet na 8. - Ale ja tu zostaję. Po kilku minutach rozmowy stewardesa idzie do pilota i mówi: - Idź do tej pani i powiedz jej, żeby usiadła w 8 rzędzie. Pilot podchodzi do blondynki i szepcze jej coś. Ta szybko pakuje się i przechodzi do 8 rzędu. Zdziwiona stewardesa pyta pilota: - Co jej powiedziałeś? - Że pierwsze siedem rzędów leci do Londynu, a od ósmego - do Paryża[/quote] doobreee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Wtajemniczenie
|
Gosiku nie wiem czy oglądałaś ten link co posłałam-tam też jest mowa o wymiarze King- na łóżko 180 cm. Przecież to niewielka różnica więc możesz kupić tę większą
![]() My się powoli szykujemy na urodzinki teścia: dostanie krawat i... http://www.toys4boys.pl/Polawiacz-slodyczy-item30.html
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]()
WItam Młode Panie...
![]() Cytat:
...podoba mi się księżyc w pokoju... ![]() Cytat:
![]() czekoladka 21 - Fajnutki...mnie sie naprawdę bardzo podobał...ale to wiadomo, ile ludzi tyle opinii... ![]() Coś w stylu Darty D....romantyzmem bije na odległosc, a taniec rewelacyjny...no i dużo znanych osób... Podobał mi się jeden moment najbardziej, jak wybieraja jedną parę...pokazówka kilku kilkunastu osób..i koniec cudny, na zakończenie do filmiku ze slubu idealny..ogólnie dobrze zrobiony...w jednym momencie łezka mi sie zakręciła... Ja chętnie poszłabym jeszcze raz do kina go oberzeć... ![]() Cytat:
![]() A psinki małe sa słodziutkie... Cytat:
toś to szoczek. ![]() Cytat:
I trzymam kciukasy za lepszy nastrój i niech odlecą te złe fluidy... ![]() a fe... ![]() dzasta jak dla mnie genialny....nie przypuszczałam, że Damiecki tak dobrze moze zagrać...byłam mile zaskoczona... Cytat:
![]() jeśli ta pogoda tak nadal bedzie smęcić, to naprawdę oszalejca można dostać...taka chodzę niewyraźna, śpiąca, naburmuszona, a do tego nic mi sie nie chce....chcę ciepełko... ![]() izuś no to pijemy za sesyjkę .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ojj ślinka mi skapnęła na monitor...pardome....:hah aha: No to sobie jeszcze Was podczytam jak coś naskrobiecie i szwagrowa ma wpaść na kawencję... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-24 o 13:07 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Drugiej Izie dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziubki
![]() Wybaczcie że tak późno, ale kurka wodna naprawdę ostatnio wszyscy mi ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ad.1- auto- masakra... aż pisac mi się nie chce... nie wiemy jeszcze na 100%, ale wygląda na to, ze to nie wina mechanika tylko zużyla się część w silniku i po prostu pękła. ![]() Niedługo się dowiemy ile nas to wyniesie ![]() Ad.2- pazurki- dziękuję za uznanie kształtu ![]() przyjął się w towarzystwie mówicie? ![]() postaram się dziś zrobić fotkę <postaram się bardziej niż wczoraj ![]() Ad.3- film- ech... trzeba go oddać do poprawki... postawiłam juz firmę na nogi i w ciagu kilku dni poprawią to co napsocili. A to zrobili, że w ciagu filmu <około 70 minut trwa> jest 2 razy ta sama scena z wesela zmontowana. ![]() Błąd montażysty... nieuwaga... nie wiem. W każdym razie zostaliśmy przeproszeni i migiem to poprawią ![]() A tak poza tym to dziś Wam piszę, że było wartooooooooooooooooooooo oooooooooooooooo!!! tyle czekać ![]() Film jest fantastyczny <o ile to nie za małe okreslenie> ![]() Cytat:
![]() nie smutać mi się tu ![]()
![]() |
#4787 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4788 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale super prezencik Cytat:
2. mi się akurat takie pazurki nie podobają ale juz wole takie niż w szpic bo one dla mnie są wstrętne. Ja tam jestem prosta dziewczyna bez tipsów i jak coś to wole takie bardzo naturalne 3. super że filmik wam się podoba pewnie oglądaliście już kilka razy co??? Ja pamiętam jak swój oglądałam z sama z 3 razy a potem zawsze jak ktos do nas przychodził to chciał oglądać więc naoglądałam się go troszeczkę ![]() Iza kawusia leci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę tam przedzwonić do góry i poprosić o piękną pogodę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad.2 czekamy, czekamy ![]() ad.3 zawsze coś ![]() ![]() ![]() ![]() a ja teraz kawunię robię ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę wyjść z podziwu nad tym filmem ![]() Proszę mi wybaczyć moją wszechobecną podnietę z tego wzgledu... ale co ja poradzę skoro jestem zachwycona ![]() Ten film jest tak zabawny <w końcu ja w nim gram ![]() ![]() Dopsz.. już nie będę sapała na ten temat. ![]() Idę zaraz pooglądać ten wątek pazurowy, o którym wspominałam... ![]() Ja kcem kawki ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-24 o 15:16 Powód: :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a do kawki mam hity kokosowe lub wafelki orzechowe ![]() ojej ja chyba też sobie włącze dzisiaj wesele ![]() ![]() ![]() ![]() kurde ale mnie katar od rana męczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Jej ja też kcem kawki, i te hity do tego, mogę? Jakoś śnięta dzisiaj jestem przeokrutnie
![]()
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
#4795 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja też sobie włączę chyba dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z tego wszystkiego przegapiłam ta wyprawę do silesi ![]() Dzięki Kasieńko że wpadłaś do mnie ![]() Tak Was czytam ale przez ten mój humor jakoś nie umiem się wdrożyć w żaden temat, wybaczcie mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja dzisiaj wybaczam ![]() ![]() ja ten paskudny katar mam dziś od rana i woda mi leci z nosa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
jestem wsciekla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.