|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
No to i ja dziś pochwalę się swoimi łupami:D Z których jestem przeszczęśliwa mimo tego, że są tylko trzy, nie było żadnych butów ani torebek, ale... może jutro:)
Więc numer 1. Bluzeczka cieniutka z żabotem. JAkaś nieznana mi marka, coś niszowego. 6,50 zl 2. Ramoneska z prawdziwej skóry H&M Divided widzialam identyczne niedawno!!! Szkoda że czarna bo chciałam brązową, albo jakąś kolorową, ale jest boska! 10zl 3. Sukienka w przepięknym kolorze, zawiązywana kopertowo i tworzy takie cudne...fałdy:) 9,50 zl :))) Zaraz obejrze Wasze:) Edytowane przez alecrim9999 Czas edycji: 2009-04-12 o 15:47 |
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzialam niedawno identyczne tylko ze dlugie. Ale kasy nei mialam a byly ciezkie wiec pewnie ze 30 zl by wyszlo a szkoda mi by bylo...
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie ceny
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
wiem
![]() ![]() na pradze południe w Warszawie zdarzają się cuda
|
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam w lumpeksie buty, są trochę używane, ale były tak piękne że nie mogłam się oprzeć
![]() czy znacie może jakiś sposób żeby je odkazić? bo boję się trochę w nich chodzić... z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po prostu myję butki szczoteczką ciepłą wodą z mydłem a w środek psikam dezodorantem do stóp ze środkiem przeciwgrzybowym (np. Nivellazione) i środkiem Daktarin. Trzeba uważać z takim traktowaniem z bucikami z tworzywa sztucznego.
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne zakupy
Ja kolejny tydzien na odwyku- ale takim przymusowym, bo brak funduszy.... |
|
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
AAAAAAAAAA jakie cuda !!
|
|
#1899 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1900 |
|
Raczkowanie
|
Piękne łupy, a gdzie to na Pradze Południe takie cuda się dzieją? U mnie na Pradze Północ raczej się nie zdarzają |
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
moje
![]() 1,2. płaskie oxfordy Clarks 3. tunika MK (na zdjęciu wygląda jak neon, w rzeczywistości nie świeci )4. sweterkowa tunika Crafted 5. eko torba |
|
|
|
#1902 |
|
BAN stały
|
Nie ma szans coś dobrego tam kupić, bo sprzedawczyni weźmie co najlepsze, a klientom ochłap zostawi ;(
|
|
|
|
#1903 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Przyczajenie
|
Czas na mnie
Ostatnie łupy...Cieniutka bluzeczka VERO MODA (ma fajne rozcinane rękawki) - 3,- Niebieska bluzeczka MADONNA z fajnym nadrukiem - 4,- Pomarańczowa koszulka z zebrą YOUNG SPIRIT - 5,-Żółta koszulka z ptaszkiem ONLY (troszke za mała ) 5,-Czerwona koszulka z flaga Szwajcarii - 5,- Torebka... śliczna, mała ale z przegródkami. No i nowiutka Niestety nie ma żadnej metki. Co to może być? Jest zrobiona z zamszu i jedyny napis jest na klipsie. Przesyłam foto - 10,-Edit: Znalazłam metkę w środku torby Jest od Marks&Spencer Nieźle
Edytowane przez Giovasia Czas edycji: 2009-03-24 o 13:57 |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Z wczoraj i dziś:
1. Biały top, nie ma szału ale był mi potrzebny i dobrze leży 2zł 2. Niebieski top- jest szał bo to 100% me 3zł3. Bluzka w stylu hippie (trochę brudna, jak się nie odpierze to będę próbowała haftować może ) 3zł4. Spódnica- dużo za duża i za długa ale temu materiałowi nie mogłam się oprzeć. Co z niego zrobić- sukienkę, długą spódnicę bombkę, mini-bombkę, mini? 3zł 5. Torba ze słomy- długo poszukiwana- 3zł 6. Koszula. Wyglada nieciekawie ale fajnie się ukąłda i już mam pomysły jak ją nosić. Z bardzo leistego materiału. 1,50zł 7. Nielumpeksowe ale się pochwalę: nareszcie mam upragniony kapelusz słomkowy! 15zł, Carrefour P.S. Czemu tak mam że wyłasnie letnie rzeczy kupuję? Że taki asortyment zimą w lumpkach czy moja obesja?
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1907 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja też już tylko letnie rzeczy nabywam
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
hih, moje dwie pierwsze bluzeczki to praga południe własnie (okolice wiatraka)
![]() ale rzadko tam bywam, a jeśli już to w Marysinie można się nieźle obłowić, ale raczej za trochę większe pieniążki.
|
#1909 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Letnie rzeczy przyciagają oko bo kolorowe, zwiewne i odsłaniaja trochę ciałka po długiej zimie ![]() Ja też lubię kupować letnie ubrania
|
||||
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie te moje ulubione to lump przy wiatracznej, na samym rogu, piętrowy, oklejony na czerwono- i stamtąd koszulka z żabotem.
A drugi na bazarze Szembeka. On jest tam chyba od zawsze... Wejscie od strony Gdeckiej. Tuz obok jest chyba brat/siostra - przy artykulach dla zwierzat. I to sa lumpki w których jest odddd grooooma rzeczy w stylu hippie/boho/etnic. Kilkaset spodnic długich, pięknych kolorowych, z falbanami, koronkami itp. Bluzki tak samo. Z sukienkami niestety nie jest najlepiej, a te lubie najbardziej, ale moze cos jeszcze sie znajdzie. Dzis bylam w jeszcze jednym ale niestety nic nie znalazlam...... |
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem poprostu zazdrosna o nia !!! cudo. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- świetna jest! |
|
|
|
|
#1912 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkie (3 )rzeczy mi się podobająCytat:
Cytat:
fajna dżinsowa kamizelka, świetny ażurowy sweter (mam do takich słabość), a czapka idealnie pasowałaby mi do szalika ![]() Cytat:
![]() ![]() soulone piękne te buty Twoje ![]() moje dzisiejsze: -tunika w graficzne wzory nieznanej mi koreańskiej marki ![]() -sukienka z guzikami za duża, ale i tak ją wielbię (prawie ją zgubiłam w wielkim lumpeksie, jak widać udało mi się ją odzyskać); na zdjęciu jest bardzo pomięta -gorset nowy z metkami, dla odmiany za mały -nieprzemyślany zakup nr 1: buty, przymaławe, podniszczone i do tego wymagają uzupełnienia ćwieków na pasku, które poprzedni właściciel usunął -nieprzemyślany zakup nr 2: metaliczna torebka, również podniszczona, ale miłość nie wybiera ![]() -dwie ciepłe chusty w pepitkę różnej wielkości Edytowane przez maen Czas edycji: 2009-03-24 o 17:32 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka jest świetna!
|
|
#1914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
alecrim9999 - kapitalne zakupy! Zazdroszczę głownie bluzki z żabotem i tej nieziemskiej sukienki
![]() agacior89 - moim zdaniem ta koszula (nr 6) wygląda bardzo ciekawie. Podoba mnie się maen - ładne zakupy, zwłaszcza sukienka Hmm, jutro środa - dzień dostawy w moim ulubionym lumpku. Może uda mi się wynaleźć coś fajnego...
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
W moim też jutro dostawa, ale ja mam rozmowę o pracę
.
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
po pracy tez mykam odrazu do mojego ciuszka
jest dostawa |
|
|
|
#1918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja oczywiscie zrobilabym z niej mini z dwiema warstwami falban ![]() Cytat:
|
|
#1919 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nałóg nie wybiera, a tak przynajmniej mam kontakt ze środowiskiem uzależniającympozdrawiam dziewczęta |
||||
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetne zakupy. śliczna sukienka i buty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

widzialam niedawno identyczne tylko ze dlugie. Ale kasy nei mialam a byly ciezkie wiec pewnie ze 30 zl by wyszlo a szkoda mi by bylo...
Z których jestem przeszczęśliwa mimo tego, że są tylko trzy, nie było żadnych butów ani torebek, ale... może jutro
jakie ceny
się razem od
....

)
) 5,-