|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
czesc dziewczyny
![]() wrocilam z zajec, bo nas puscila babka od niemca ![]() ![]() ide zaraz troche posprzatac, zrobic obiad, a o 17 znowu jazda lubie chodzic, bo instruktor jest smieszny
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Leluś: No i ja znów z proźbą czy byś mogła mi wysłac co tylko masz o tych prawach jednostki, obywatela, no i o systemach wyborczych
Właśnie robię ćwiczenia na lektorat, a później kucie do koła ![]() Za to miałam super zajęcia na aerobiku z pilkami takimi dużymi, sama zabawa w takich ćwiczeniach ![]() m.in pozycja na szeroką żabę ![]() Czy wy też jesteście tak zmęczone, zniechęcone? Bo ja nie mam energii, sił do czegokolwiek, ostatnie tygodnie mam takie beznadziejne
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja ostatnio ciagle bym spala, moze to rzeczywiscie przz to przesilenie, i ta pogode. u mnie raz sypie sniegiem strasznie, raz sloneczko:/
|
#694 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Tzn. niby nie wymagają, ale za bycie na wykładach są dodatkowe punkty potem do egzaminu. Przez 2 lata masz 2 języki (chyba, że się indywidualnie zakręcisz koło nauczyciela i poprosisz o możliwość przychodzenia na jeszcze inne - jak ja ), WF jest tylko przez rok. Z przepisywaniem ocen raczej nie ma problemu, ale przedmiot powinien się nazywać dokładnie tak samo.Najgorzej było z geografią turystyczną (wykładowca potwór), statystyką (jak akurat miałam 5.0, ale jak ktoś nie ma matematycznego myślenia to ciężko jest, sporo osób miało problemy), z prawem też było nie za ciekawie. Jakbyś coś jeszcze chciała wiedzieć to pytaj. ![]() A my dzisiaj na ćwiczeniach z Pedagogiki Czasu Wolnego.. uczyliśmy się zabaw! W praktyce! Super było.
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedz.
Tylko jeszcze odnosnie przepisywania. Czy sa wymagania, ze np. przepisuja tylko od 4 albo tylko wtedy gdy liczba godzin jest taka sama? Zmartwila mnie obowiazkowa obecnosc. Najwyzej wezme IOS na UJocie.
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
niestety o prawach jednotki i obywatela nic, a systemy musialam albo ja abo tz uzunac po wynikach egzaminu
|
|
|
|
#697 |
|
|
Jeśli chodzi o przepisywanie ocen to tu nie ma żadnych reguł, w końcu to tylko dobra wola prowadzącego, czy Ci ją przepisze czy nie. Wszystko zależy od wykładowcy.
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chcę wekend! i słońce!
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez kalioppe Czas edycji: 2009-03-24 o 16:02 |
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko mnie boli .. a najbardziej szyja
nie wiem co mi jest...!! :[ myślicie o śmierci czasem?!
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ETP to zUoooooo ![]() kupiłam dzisiaj olej kokosowy, nałożyłam na włosy i wieczorem zobaczymy co będzie
|
||
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogole musze kupic sobie sluchawki wygodne do telefonu, bo jak juz zaczne biegac systematycznie (taaa ) to zebym chociaz muzyke miala bo wtedy to jakos inaczej sie biega
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
nooo ja tez mam taki leniwy dzien, a uczyc sie musze dzisiaj duuuuzo, jutro kolo z integracji materialu troche jest..
ale takie to nudne i w ogole wrrr;p DsC, swojej??
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Robie ta prezentacje i robie i robie i robie i tak mi sie juz nie chce...
Em, dzieki za odpowiedzi. Widzialam program na stronie UEKu i zapowiada sie calkiem niezle. Mam nadzieje, ze nie ma problemu z przepisywaniem z grupy do grupy. Gromadz notatki to bede pozyczac je od Ciebie w przyszlym roku
|
#704 | ||
|
|
Nie.
Cytat:
![]() Cytat:
Też studiuje europeistykę.
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Em, na UJocie studiuje?
|
#706 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to gratulcje;D i 3mam kciuki za mikro ![]() Cytat:
no to masz sposóbCytat:
![]() niee, nie mam czasu na takie rzeczy ![]() o boze 10 h w pracy bylam, nic mi sie nie chce znowu i jeszcze ta pogoda ale ciesze sie ze zjem dobra obiadokolacje ;D noo
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
co u was tak Ci cichutko? :P a raczej u nas:P
ja malo pisze, bo wciagnela mnie ksiazka
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
ja malo pisalam, bo bylam na jazdach ( instruktor mnie pochwalil, powiedzial ze robie postepy
![]() a potem pisalam opis na jutro... u mnie strasznie wieje, jakies drzewo na ulicy lezy, wlasnie przyjechala straz pozarna i sprzataja;D
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez pogoda okropna., ciesze sie, ze zdazylam pojsc po silowni na solarium i zdazylam wrocic do domu przed tym wiatrem i deszczem. az sie nie chce wychodzic z domu. a jak jutro pomysle o 8 gpdzinach na uczelnii.. no nic, ksiazka idzie ze mna.
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
ja rysowałam mape;]
i nawet mi wyszła |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam sily na nic : (
na nauke, na zycie.. mam bardzo zle dni, bardzo
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uff, w końcu w domu ![]() po napisaniu koła z rachunkowości uleciały ze mnie wszystkie siły, ale jakoś się zregenerowałam i pojechaliśmy do kina i muszę powiedzieć, że to kochaj i tańcz takie sobie. Nie mam aż takich negatywnych wrażeń jak Tamia ![]() Ale zachwycać też nie zachwycał Mogłoby być jeszcze więcej tańca, no i Miko jakoś mnie odrzucała swoją grą aktorską.
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Akurat do takiej refleksji mnie oglądanie House'a nie natchnęło
Co ma być to będzie...Mam ochotę na jakąś torebkę i poważnie się zastanawiam którą zamówić Cesi zaczęła mi się podobać, ale nie na tyle, żebym od razu ją zamawiała Po tym jak dodali zdjęcie "worka" na modelce to już mi się nie podoba TA mi się podoba, ale dużo ładniej jest mi w zimnych kolorach, a w beżu, brązie itp. wyglądam beznadziejnie - a niebieskiej nie chcę. Chyba zdecyduję się na TEN OTO MODEL ale pomyślę jeszcze parę dni ![]() EDIT: Bo mam już 2 torebki z etorebki i są świetne
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-03-24 o 21:56 |
|
|
|
#714 |
|
|
Na UEKu.
EDIT: zetka, no akurat wfu to u mnie nie przepisują. Jest takie odgórne zarządzenie właśnie a propos wfu.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-03-24 o 21:54 |
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I az tak bardzo smierci sie nie boje przez to. Zreszta, wg nauk katolicyzmu tematu smierci nie powinno sie unikac. Co do bolacej szyji, to moze zle spalas albo Cie przewialo?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niestety bolaca szyja to znak, ze bede chora
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam mega wielką pracę na statystykę teraz tylko ok 50 stron na spoleczno kulturowe uwarunkowania GP i w końcu sen...
Paaadam z nóg
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
no przecież nie o mojej
![]() no to Ci zazdroszczę, też kiedyś nie myślałam..i prowadziłam takie beztroskie życie..a teraz zbyt często chyba myślę. ale wyników jak nie było tak nie ma. W sumie co się dziwić .. kobieta jest teraz w Finlandii ... Cytat:
No masz rację.. ale ja mam jakieś wewnętrzne lęki .. nie wiem czemu ale może bardziej boję się jakiejś choroby/raka itp. niż samej śmierci .. A to wszystko przez Tż... on już się wyleczyl to teraz przechodzi na mnie wrrr.. Możliwe, że mnie przewiało, poczekam jeszcze kilka dni i jak mi nie przejdzie to pójdę do lekarza...
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
em nie wiesz może czy można iść do etorebki i normalnie pooglądać sobie na żywo i kupić na miejscu?
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a są u mnie osoby, które np musiały zdawać jeszcze raz ten sam przedmiot u tego samego wykładowcy no bo nawet jak ktoś zaliczył przedmiot na naszym wydziale na ekonomii to nie może go sobie przepisać na msg
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Tzn. niby nie wymagają, ale za bycie na wykładach są dodatkowe punkty potem do egzaminu. Przez 2 lata masz 2 języki (chyba, że się indywidualnie zakręcisz koło nauczyciela i poprosisz o możliwość przychodzenia na jeszcze inne - jak ja
), WF jest tylko przez rok. Z przepisywaniem ocen raczej nie ma problemu, ale przedmiot powinien się nazywać dokładnie tak samo.

nie wiem co mi jest...!! :[

?
A to wszystko przez Tż... on już się wyleczyl to teraz przechodzi na mnie wrrr..