|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
anthillZawsze możesz zrobić jajeczniczkę z fasolką szparagową i cebulką
![]() Albo omlet z 2 jajek i w srodek dać to fasolkę z serkiem feta lub jakims innym topionym. Mozliwości jest duzo
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-03-24 o 20:38 |
|
|
|
#4203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to jestem pełna najadłam się naleśnikami z twarogiem i cynamonem. łoo to była duża dawka węgli na obiad. Rozśmieszyła mnie pewna sytuacja w sklepie Miałam ochotę na migdały w czekoladzie. Wziełam je do ręki odwróciłam opakowanie na stronę ze składem, przeczytałam i w tej chwili odechciało mi się migdałów w czekoladzie tymczasem idę gotować zupkę z pora. Bo kupiłam ostatnio cała tackę bo na sztuki już nie było, tak więc stałam się szczęśliwą posiadaczką 0,5 kg porów A do sałatki tylko jednego potrzebowałam.
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-03-24 o 20:45 |
|
|
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie rozwalilo przeziebienie na calego. A jeszcze przy wietrznejpogodzie musialam sprawy zalatwiac
Musze ugotowac cos bo rozmrozila mi sie piers kurczaka a strasznie mi sie nie chce Moze macie pomysl na potrawke z kurczaka SB?fruity wspolczuje ci tych zastrzykow i badan, ktore znosisz. Mysle jednak, ze bedzie dobrze ![]() teliku czyste jelito orkiestra to wspanialy pomysl i sceneria gorska tez. Chata chlopska troche dziwna ale coz raz sie zyje i mozna zaszalec Najwazniejsze aby atmosfera byla odpowiednia, panna mloda piekna i duzo alkoholu Czy kuchnia bedzie zblizona do SB? ![]() Tak mi ryba posmakowala, ze sie dzis obkupilam w Lidlu w lososia i fladre. No i niestety mozarelle w panierce tez nabylam choc to juz nie SB ale przepadam za nia. Pewnie dzis jeszcze zjem ![]() Pozniej wkleje posilki bo nie zakonczylam jeszcze spozywania ![]() Milego wieczoru
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
zmarzłam dziś na cmentarzu i o mały włos a zamieniłabym się w bałwana = pada śnieg i jest półtora stopnia na minusie
![]() leżę sobie już w łóżeczku, rozgrzewam się ciepłym winkiem - może się nie rozłożę effa, teraz 67 - 67,5 a już było poniżej 66, ale to po tym nieszczęsnym grypsku strzela tzn. z broni palnej czy przy rozbiórkach... ś: latte z 100ml mleka 2% i ksylitolem piramidka - 40g chleba, plaster 19g sera fit gouda, plaster łososia 30g, jajko sadzone 300ml soku pomidorowego b/soli IIś: 125g jogurtu greckiego light, kiwi, łyżeczka slonecznika o: kurczak jak wczoraj 311kcal, poł mrozonki 225g mieszanki 9składnikowej fritar i łyzeczka oliwy p: kostka czekolady [w biegu] k: 150g sera białego półtłustego i lyzka powideł i jak teliczku-czyste jelitko ?kamilawu, ![]() naprawdę nie można sie z nami na biochemii dogadać
|
|
|
|
#4206 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na przekaske zamiast czekolady zjadlabym orzechy Zamiast kotletow lepiej cycek z kuraka, ale z braku laku raz nie zawsze... Alez zapiekanke na jutro zmontowalam ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Telik czyste jelitko byl jeden trojkacik, serka 125 g (100 g ma 82 kcal). Noo na ten deserek wpadlam z braku laku i juz robiac wiedzialam, ze niskokaloryczny, a jaki dobry Cytat:
Ilona strasznie malo zaczelas jesc, albo mi sie wydaje. Mam wrazenie, ze ograniczasz porcje w duzym stopniu...
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki effo
juz mnie nochal caly boli ![]()
|
|
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
Ilona mi wyszlo, ze przy utrzymaniu obecnej wagi powinnas spozywac ok 1980 kcal, zeby chudna 1 kg na tydzien 880 kcal, wpisalam ci lekka aktywnosc, bo nie wiem jaka jest.
Zakladajac, ze chudniemy pol kg na tydzien, to mozesz jesc wiecej, ale mysle, ze u ciebie przede wszystkim w gre wchodzi zwiekszenie aktywnosci fizycznej. Samo ograniczenie kcal nic nie da zdaje sie... A idealna waga wychodzi 64 kg. Jezeli ja przy sredniej aktywnosci moge jesc 1250 kcal, zeby chudnac na tydzien 1 kg, to wole zwiekszych aktywnosc w kwietniu i jesc ok 1600 - 1700 kcal.
|
|
#4209 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
effo z twoich samych planow zwiekszania aktywnosci na wiosne ja sie zmeczylam
Zazdroszcze kobieto - praca, dwoje dzieci, basen, i jeszcze zwiekszanie aktywnosci
|
|
|
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
wiem wiem dziewuszki, jutro wracam na kocyk.... niewiem co z moją wagą, ale ja już teraz czuje sie dobrze, spodnie mi z tylka spadaja, brzucha niemam wiec tymbardziej nie kumam.... dzis sobie pozwolilam jesc duuuuuzo i wszytsko.. ale dlatego ze moze jak jutro wroce do diety to cos ruszy waga...
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że minerałki podczytujesz
, ale nie pamiętam, żebyś się tam ujawniała. Też wpadałaś w mineralny nałóg?Teraz to już bym się chyba dogadała, nawet nie wiesz, jak szybko się uczę
|
|
|
|
#4213 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak się liczy tą idealną wagę ? też chciałabym wiedzieć ile powinnam ważyć
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
To pytanie chyba do mnie... A ile masz wzrostu ???
|
|
#4215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale przekaska popoludniowa i kolacja to jakos cieniutko ale to penie przez choróbsko co? Cytat:
a co do jedzonka sb na weselu dalas mi niely orzech do zgryzienia, kilka potraw by sie przydalo ![]() telik krystaliczne jelitko (awansowalam po lewatywie
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
effa naplulas mi w oko a nie tylko na monitor!!!
![]() telik zaszalej i gosci weselnych na pierwsza faze poslij ![]() edit: Skonczylam jesc na dzisiaj. Gotowac zreszta tez. Potrawka nabiera mocy ![]() A dzis zjadlam: 1.Len mielony, doppio z mlekiem 4% 2.Pol naleśnika z płatków Gorskich z twarożkiem na slodko i tartymi orzechami laskowymi 3.Kanapka z salata, odtluszczona gouda, pomidorem, ogorkiem i majonezem, dwie pietki chleba razowego, 5 cukierkow werter’s original bez cukru, doppio z mlekiem 4% 4.Jablko 5.Kasza jeczmienna, klops wolowy, salata maslowa z ogorkiem, szczypiorkiem, twarogiem i jogurtem 6.Czerwone wino 7.Mozarella w panierce z sosem pomidorowym i salatka z pomidorow, awokado, fety i cebulki z sosem vinegret Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-03-25 o 00:31 Powód: dodanie info |
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry spiochy
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
na dzień dobry - tak wygląda dziś świat za moimi oknami
![]()
|
|
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- o rany !! znowu przyszla zima
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie wciaz pada snieg
Taki suchy i drobny wiec nie osiada na stale. Niestety wieje bardzo wiec czarno widze moje ozdrowienie bo musze wyjsc z domu dzis
|
|
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
Papraku kochany! Przerpaszam, ale jetem troche do tylu z informacjami. Powiedz na co jestes chora? Przeziebionko ? Moze dr. dżonksik cos poradzi
|
#4223 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, przeziebiona jestem. Kicham i prycham, nos mi zaraz odpadnie i dreszcze mam
Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-03-25 o 08:13 Powód: lit. |
|
|
|
#4224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest dobre w smaku i prawde powiedziawszy mnie zawsze pomagalo, bo ja antybiotyki biore juz w ostatecznosci. A ja na L4. Połamało mnie
|
|
#4225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze na weekendzie sie skusze. W srodku tygodnia odpada picie z rana a i z wodka u mnie kiepsko Musialabym kupic ![]() Biedaku, wspolczuje polamania |
|
|
|
|
#4226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te 64 to też tak wolę mieć ze dwa w dół w zapasie [jak się daCytat:
] a nie mam nic konstruktywnego do napisania więc siedzę cicho![]() w nałóg nie wpadłam, ale szukam jakiegoś złotego środka, dobór podkładu to u mnie koszmar a w moim mieście znalezienie czegoś to następnyzdjęcia w necie od rzeczywistości odbiegają sporo więc z zamawianiem też się jakoś nie kwapię ostatnio wpadł mi w oko ArtDeco - dostałam dwa najjaśniejsze kolory do testów i chyba się skuszę ale jeszcze muszę pogłębić swą wiedzę o primerach, wykończeniu itd pytań mam mnóstwo, jak to zawsze ja ![]() Cytat:
z tych obliczeń wynikałoby, że jedząc około 1500kcal powinnam jednak chudnąć niecały kg na tydzień aktywność staram się zwiększyć, ale ostatnio na staraniach się kończy no nic poprawię siętelik-krystaliczne jelitko, powodzenia na badaniach |
|||
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
, taki w szklanym słoiczku z aplikatorem jak patyczek - niestety serii nie pamiętam dlatego jadę obrazowo - i mimo, że mam bardzo bladą skórę ten był dla mnie za jasny
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zadomowienie
|
ZIMA znowu ? oł... nie powiem ze brzydko wygląda... bo śliczny widok no ale chyba wolała byś tak jak chyba każda z nas juz wiosne co? wlasnie lecą wiadomosci w radiu i mowią jak zima zaatakowala czesc Polski.. masakra;/ u mnie słoneczko i czyste niebo....... ale zimno, i na dachach troche sniegu tez jest..... ehh Cytat:
tez katar juz mam i mięśnie mnie wszytskie bolą... No ale niejest jesczze tak zle jak u CIebie
|
|
#4229 | |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() co do zimy to należę do tej części Polski, którą owa zima zaatakowała. Więc dzień zaczęłam z przekleństwem na ustach Ale jak to śpiewa Nosowska: "Myślę sobie że ta zima kidyś musi minąc." Cytat:
![]() To jak u mnie, na staraniach koniec. Bo to przez wiosnę, która przyjśc nie umie. Bo sobie obiecałam, że będę 1 przystanek na nogach przechodziła z pracy i do pracy i na basen pójdę jak ładniej będzie. Bo w taką zimę to mi się wychodzić nie chce.
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
dzis rozpoczelam moj dzien od term line II i Bio Cla Slim
sniadanie: jajecznica z 2 jajek z wkrojonymi 2 plastrami szynki z indyka na oliwie z oliwek, jedno jajo na twardo z kapeczka majonezu, czerwona herbata ( w koncu dokupilam) teraz przekaska o 13: 2 jaja na twardo, garsc migdalow, miseczka pieczarek duszonych z cebula obiad ok 16: piers z kurczaka i brokuly, wszystko gotwane kolacja ok 19: serek z aromatem waniliowym i cynamonem no i oczywiscie godzina fitnessu jak codziennie
All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure. Edytowane przez Ciarra Czas edycji: 2009-03-25 o 14:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Miałam ochotę na migdały w czekoladzie. Wziełam je do ręki odwróciłam opakowanie na stronę ze składem, przeczytałam i w tej chwili odechciało mi się migdałów w czekoladzie
Musze ugotowac cos bo rozmrozila mi sie piers kurczaka a strasznie mi sie nie chce
Moze macie pomysl na potrawke z kurczaka SB?

] a nie mam nic konstruktywnego do napisania więc siedzę cicho
Ale jak to śpiewa Nosowska: "Myślę sobie że ta zima kidyś musi minąc."