Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 21:22   #1651
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Jakei macie teraz żele do mycia twarzy? Planowałam kupić piankę Tołpy ale i w internetowym i w stacjonarnych nie można jej teraz dostać a ja potrzebuję coś na już i nic mi nie przychodzi do głowy wolałabym aby nie przekraczało to 15 zł
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:26   #1652
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ale mam jutro dzień.. zajęcia 7.50-22.00 Już mi słabo..
Ja dziś miałam masakryczny dzień, jestem na nogach od 4:45 Idę spać, bo i tak nie wiem już, co czytam Dobranoc wszystkim NK
Stary 2009-03-24, 21:40   #1653
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jakei macie teraz żele do mycia twarzy? Planowałam kupić piankę Tołpy ale i w internetowym i w stacjonarnych nie można jej teraz dostać a ja potrzebuję coś na już i nic mi nie przychodzi do głowy wolałabym aby nie przekraczało to 15 zł
U mnie niedługo będzie Ziaja Med antybakteryjna.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26583
Stary 2009-03-24, 21:56   #1654
bossy
Zakorzenienie

A ja w przerwie podczas pracy wyleciałam i pojechałam do sephory po maskę nutri coś tam Wy kusicielki jedne, Wyyyy

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 22:18   #1655
rzyrafka
Zakorzenienie

z Ziają już nie chcę mieć do czynienia, nic na mnie nie działa od nich, zostało mi jeszcze pół maski zwężającej pory
Wymyśłiłam genialnie, ż emogę z Tołpy wziąć zwykły żel do mycia
Stary 2009-03-24, 22:20   #1656
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
z Ziają już nie chcę mieć do czynienia, nic na mnie nie działa od nich, zostało mi jeszcze pół maski zwężającej pory
Wymyśłiłam genialnie, ż emogę z Tołpy wziąć zwykły żel do mycia
A miałaś może piankę antybakteryjną Sebamed? Ja kiedyś miałam całą serię (tonik, krem, żel na wypryski, pianka) i byłam bardzo zadowolona Pianka b.dobrze oczyszczała i nie ściągała mi buzi. Rzeczywiście działało to wszystko antybakteryjnie, ściągnęło pory. Pianka chyba ok 24zł kosztuje np. w Rossmanie.

Mój jęczmien pękł i wyciekła ropa a potem krew. a teraz kropelkuje osocze. Ale to z 1 dziurki. Została jeszcze 1

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-24, 22:34   #1657
kochanie
Wtajemniczenie

dobry wieczór

Cytat:
Mam wpis na drugi semestr, zamknęłam pierwszy semestr studiów średnią 4,15 i jestem z siebie DUMNA!
I powinnaś być dumna, gratulacje! To naprawdę wysoka średnia, są oczywiście uczelnie, gdzie średnia poniżej 4.5 jest kiepska, ale to jakieś dziwne szkoły

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kliknęłam Ale za to okazało się, że zaoszczędzę na przesyłce, bo sprzedawca mieszka obok mnie No i dzięki temu nie kupię zestawu clinique'a - w tym tygodniu

Cytat:
smakowite nowości od Farmony:
http://www.farmona.pl/pielegnacja-ciala/tutti-frutti/
wszystkie masła będą moje
ale tego dużo

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Dopiero teraz, jak to napisałaś, skapnęłam się, że twój nick czyta się jak "owieczka" ale jestem bystra, jak woda na rozlewisku
To jaka ja muszę być bystra, skoro zrozumiałam dopiero jak Ty to napisałaś

Cytat:
Chciałam zaproponować ziaję, ale skoro nie.. A wolisz coś mocnego, czy delikatnego? Z delikatnych używałam fitomedu - żelu do suchej, ale do tłustej jest podobny Ja najpierw czyszczę twarz micelem a rola żelu sprowadza się do zmycia resztek Kiedyś używałam żeli do cery trądzikowej i miałam strasznie wysuszoną skórę
W ogóle to dziewczyny się dziwiły, że używam do mycia twarzy szamponu fitomedu. Więc się wytłumaczę publicznie dlaczego: po prostu jego zapach, kosystencja i działania są takie same jak żelu do twarzy. I w dodatku mają prawie takie same składy

Cytat:
Ja dziś miałam masakryczny dzień, jestem na nogach od 4:45 Idę spać, bo i tak nie wiem już, co czytam Dobranoc wszystkim NK

Ja również mówię dobranoc

Aaaa... zapomniałam się przyznać: zamówiłam edmki dzisiaj
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 22:46   #1658
sintagma
Wtajemniczenie

Dziewczeta zy te palety są dobre?
http://allegro.pl/item584328335_nowa...r.html#gallery
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:16   #1659
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
To pytanie raczej na wizażystkę, a nie na wątek społecznościowy.
Stary 2009-03-24, 23:30   #1660
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie wzięłaś kolory Bell?
Też miałam o to pytać.

Tak w ogóle, em, gratuluję średniej (zeżarło mi cytata ) Naprawdę super I pomyśleć, że już rezygnować chciałaś Żal by było, gdyby taki talent się zmarnował

W ogóle to bardzo Ci kibicuję, bo sama kiedyś chciałam iść na romanistykę, francuski był moją miłością, ale koniec końców zabrakło mi chęci i ambicji, by kontynuować naukę w tym kierunku, za co teraz sobie w brodę pluję Nawet TŻ był w szoku, jak się teraz po latach dowiedział, że olałam sprawę Także skoro już się dostałaś na wymarzone studia, i jak widać dobrze Ci idzie, to nie rezygnuj

Cytat:
Mnie nie boli (mnie nigdy gardło nie boli przy zwykłych chorobach, na szczęście) ale takie jakby souchnięte jest- profilaktycznie zjadłam loda w galerii- ciocia stawiała za pomoc przy doborze podkładów, w Douglasie oglądałyśmy nową słoiczkową Deborah do cery dojrzałej i udało się dostać odlewkę do testów, oby się cioci spodobała, bo w sumie już mnie nudzi mówienie jej za każdym razem tego samego o podkładach
A mnie właśnie najczęściej łapie gardło albo zatoki. Albo i to i to A właśnie mam okres i jak zwykle jestem bardziej podatna, więc oczywiście mam 2 w 1 i się szprycuje Ibumem i Cholinexem.
A za cierpliwość do cioci podziwiam. Ale w sumie ta cierpliwość Ci zwykle popłaca, więc nie marudź tak Sama bym chciała taką fajną ciocię

Cytat:
A ja wreszcie znalazłam idealne spodnie- w BigStarze Sarah 840- kolor idealny ciemny granat, bez przecierań, tylko nitką niebieską szyte ale to ciekawe urozmaicenie po standardowych żółtkach wszędzie Jeden mały minus- 209 zł
Też by mi było szkoda dać tyle za jeansy. No chyba, że BigStary są naprawdę porządne, to może jeszcze bym się szarpnęła. Ale po ostatnich moich doświadczeniach z jeansami, które przecierają się średnio po pół roku, to bym się naprawdę mocno zastanowiła. Już nawet jedna z par z Re kupionych w styczniu bodajże ma jedną podejrzaną, jeszcze nie przetartą, ale nadtartą kreseczkę w kroku A przecież więcej leżakują w szafie niż je noszę.

Cytat:
Ja swoją też dziś podbiłam, pani z bólem serca nakleiła mi nalepkę, bo przyszłam 15min po zamknięciu dziekanatu
Nalepkę To teraz jakieś nalepki dają? Ja żyłam w erze pieczątek...

Cytat:
Ech, chyba jednak muszę sobie darować jutrzejszy fitness, teraz mnie już w kościach łamie a nie mogę wziąć nic silnego bo się muszę pouczyć solidnie jeszcze
Tylko pamiętaj o ubraniu tych 10 swetrów i kalesonów A tak serio zdrówka życzę :glaszcze: Ja też gardziołko kuruję, ale coś czuje, że po dwóch dniach, które spędzę od rana do wieczora z pracy, może mi to kiepsko wyjść

Cytat:
Liczy się średnią z przedmiotu, czyli z wszystkich uzyskanych z niego ocen i potem liczy się średnią z tych średnich.
Dobrze, że u mnie liczyła się tylko końcowa ocena. Mogłam mieć pałę, a potem z poprawki 5 i liczyło się 5! Nie ma to jak AGH

Cytat:
Ale mam jutro dzień.. zajęcia 7.50-22.00 Już mi słabo..
Współczuję Chyba jakiś kretyn układał Wam grafik zajęć Przy tym moje 11 h w pracy to pikuś.

Cytat:
Na mnie też Ziaja specjalnie nie działa, a szkoda. Bo czasem fajnie by było przyoszczędzić i kupić coś taniego i skutecznego zarazem. Ale u mnie albo brak specjalnych efektów albo wręcz przeciwnie - same efekty specjalne w postaci wysypu albo podrażnienia

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A miałaś może piankę antybakteryjną Sebamed? Ja kiedyś miałam całą serię (tonik, krem, żel na wypryski, pianka) i byłam bardzo zadowolona Pianka b.dobrze oczyszczała i nie ściągała mi buzi. Rzeczywiście działało to wszystko antybakteryjnie, ściągnęło pory. Pianka chyba ok 24zł kosztuje np. w Rossmanie.
Miałam tą piankę i ja, co prawda zmęczyłam tylko pół, ale ogólnie dla cer problematycznych faktycznie może być fajna. Ja jej bardziej profilaktycznie używałam i wiem, że podobała mi się cera po niej, taka gładka, a zarazem pokryta taką jakąś aksamitną warstewką. Z drugiej strony wiem, że coś mi w niej nie pasowało, tylko za cholerę nie wiem co
Tylko że ona chyba droższa była, chyba koło 30zł. Sama ją kupowałam na promocji w Rossmannie, ale ta promocja marna była, ze 2zł taniej.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Kliknęłam Ale za to okazało się, że zaoszczędzę na przesyłce, bo sprzedawca mieszka obok mnie No i dzięki temu nie kupię zestawu clinique'a - w tym tygodniu
Fajnie tak. Sama kiedyś kupowałam kolczyki od babki z wieżowca naprzeciwko, a potem jeszcze szaliczek od babki z wieżowca obok tamtego Mały ten świat czasami, oj mały.

Cytat:
A co wzięłaś?
Ja dziś moje przetestowałam, właściwie to Hexxową próbeczkę podkładu (Golden - Fawn), bo fajny jasny żółcioszek z niego, róż Walkee Talkee, no i oczywiście pędzelki Superowe są, takie mięciusie i milusie. Tylko kurka dalej nie umiem nakładać tych róży, nawet ichnim pędzelkiem. Wychodzą mi placki tylko

Na zakończenie pochwalę się Wam moją torebką. Tu są fotki http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4581

Miłej nocki

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-03-24 o 23:32
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 23:51   #1661
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Mój jęczmien pękł i wyciekła ropa a potem krew. a teraz kropelkuje osocze. Ale to z 1 dziurki. Została jeszcze 1
Nie wydam tyle na żel do twarzy, mama ma jeszcze traumę po Cleanance kupionum w grudniu

[quote=kochanie;11612597]Chciałam zaproponować ziaję, ale skoro nie.. A wolisz coś mocnego, czy delikatnego? Z delikatnych używałam fitomedu - żelu do suchej, ale do tłustej jest podobny Ja najpierw czyszczę twarz micelem a rola żelu sprowadza się do zmycia resztek Kiedyś używałam żeli do cery trądzikowej i miałam strasznie wysuszoną skórę Nie widziała jeszcze Fitomedu nigdzie
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W ogóle to bardzo Ci kibicuję, bo sama kiedyś chciałam iść na romanistykę, fr
Eee, ale Em jest na geografii turystycznej na UE
Cytat:
A za cierpliwość do cioci podziwiam. Ale w sumie ta cierpliwość Ci zwykle popłaca, więc nie marudź tak Sama bym chciała taką fajną ciocię
a tam, od razu popłaca- takie drobne przyjemności to przeciez żadem wydatek No i robię odważnie za łącznika między nią a siostrą czyli moją mamą
Cytat:
Też by mi było szkoda dać tyle za jeansy. No chyba, że BigStary są naprawdę porządne, to może jeszcze bym się szarpnęła. Ale po ostatnich moich doświadczeniach z jeansami, które przecierają się średnio po pół roku, to bym się naprawdę mocno zastanowiła. Już nawet jedna z par z Re kupionych w styczniu bodajże ma jedną podejrzaną, jeszcze nie przetartą, ale nadtartą kreseczkę w kroku A przecież więcej leżakują w szafie niż je noszę.
Kiedyś miała BigStary i bardzo je lubiłam, potem podbili z cenami własnei do Levisa, Lee czy Wranglera i przestałam kupować. Ale teraz kiedy w galeriowych sklepach się nie mieszczę lub wyglądam beznadziejniei to musiałam zacząc tam szukać. Ostatnio kupowałam w Vero Modzie ale teraz totalna klapa u nich Ja nie mam problemu z przecieraniem, te co teraz mi się potargały to miałam ok 1,5 roku już, Teraz zostałam z jednymi dżinsami sprzed półroku. Więc jak wydam te 200 zł raz na 8 miesięcy to chyb anie dużo. W przeciwieństwi edo mojej siostry której to się często przecierają i średnio co 2-3 miesiące musi miec nowe spodnie
Cytat:
Bo teraz są elektroniczne legitki Ja niestety nie mogłam dostać nowej bo 'mam stary numer indeksu" jakikolwiek ma to związek z esprawą jakoś przezyję
Cytat:
Miałam tą piankę i ja, co prawda zmęczyłam tylko pół, ale ogólnie dla cer problematycznych faktycznie może być fajna. Ja jej bardziej profilaktycznie używałam i wiem, że podobała mi się cera po niej, taka gładka, a zarazem pokryta taką jakąś aksamitną warstewką. Z drugiej strony wiem, że coś mi w niej nie pasowało, tylko za cholerę nie wiem co
Tylko że ona chyba droższa była, chyba koło 30zł. Sama ją kupowałam na promocji w Rossmannie, ale ta promocja marna była, ze 2zł taniej.
Łeee, jak coś zostawia to nie chcem

A zamówienia z Tołpy to jednak chyba nie będzie, się mamuśka rozmyśłiła- jakby jej różnice robiło czy kupię w sklepie czy przez neta, muszę jej jakoś wytłumaczyć, ż ekupując osobno i w sklepie wyjdzie mnie z 30% drożej niż na raz, z rabatem z promocjami i darmową przesyłką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-25, 06:44   #1662
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko a patrzyłaś w Zarze? Nie wiem czy coś zostało z wyprzedaży, ale wtedy spodnie kosztują ok 90zł, tak samo w Mango. W Stradivariusie też są tanie, tylko chyba dość cienkie.
Ja się ostatnio skusilam na Levisy, ale miałam bardzo dużą zniżkę, bo aż 40%. Najczęściej kupuję w Zarze, Mango. W niektórych outletach są tańsze np. Pepe Jeans, które normalnie są przeokropnie drogie. Może udaj się do outletu? Myślę, że upolujesz coś taniej

U mnie za oknem mnóstwo śniegu, czeka mnie skrobanie szyb w aucie nienawidzę tego.
Za to Wacek jest zafascynoany padającym śniegiem i ciągle miauczy, żeby go wypuścić. Tylko jak się otworzy drzwi to nie jest taki chętny do wyjścia

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 07:23   #1663
aante_e
Miss Pudernica

Hej

U mnie znowu sypie i jest bielutko Może w tym roku będzie biała Wielkanoc?

Co do Ziaji to ją bardzo lubię. Właściwie to jedne z nielicznych kremów, oprócz dziecięcych, które mnie nie podrażniają.
Stary 2009-03-25, 07:25   #1664
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A co zamówiłaś ?
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
U mnie za oknem mnóstwo śniegu, czeka mnie skrobanie szyb w aucie nienawidzę tego.
Za to Wacek jest zafascynoany padającym śniegiem i ciągle miauczy, żeby go wypuścić. Tylko jak się otworzy drzwi to nie jest taki chętny do wyjścia
U mnie też, pogoda chyba sobie jakieś żarty robi Dodatkowo obudziłam sie z katarem, mam nadzieję, że mi w ciągu dnia przejdzie

Wiesz już może kiedy będą dezodoranty Garniera? Używałaś różu EDM ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 07:30   #1665
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Hosenko czy to Ty kupowałaś żel pod prysznic Avonu o zapachu nektarynki? Możesz powiedzieć jak się spisuje

W tym nowym katalogu kusi mnie żel morelowy, ten ze śliwką właśnie i jeszcze z granatem. No kiedy ja to skończę
Mam śliwka+nektarynka. Nawet fajny jset, no ale balsam po nim konieczny.
Tez planowałam kupno tych 3 żeli, ale jednak wezmę 2 (bez śliwki, którą już mam) bo kusi mnie nowy żel z Oriflame - granat+cośtam

Cytat:
smakowite nowości od Farmony:
http://www.farmona.pl/pielegnacja-ciala/tutti-frutti/
wszystkie masła będą moje
kto wymyślił takie opakowania

Nowa limitowanka Esence: http://www.pinkmelon.de/magazin/make...t-glam-up.html - to tak apropos rozmów o lakierach do paznokci Ciekawe czy dotrze do nas

Coś mnie zapycha nie wiem czy to nie tonik Hydraphase, który używam odkąd dostałam od Sleepy

U mnie tez biało
Wczorajsza jazda i pobyt w Krakowie mnie wymęczyły, do tego pogoda zmieniajaca się 100 razy w ciagu dnia: deszcz, śnieg, wiatr na przemian z ostrym słońcem skończyła sie u mnie złym samopoczuciem i bolacą głową (jestem bardzo wyczulona na zmiany pogody) Rezultatem było to że usnełam już przed 20 A dalej zmeczona jestem ...

Uzyłam wczoraj maseczkę odprężajacą Dolivy i mam dziwnie wysuszona, napiętą i piekacą skórę dziś - ale może to raczej po wietrze, sniegu, deszczu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-25 o 07:53
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-25, 07:48   #1666
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko a patrzyłaś w Zarze? Nie wiem czy coś zostało z wyprzedaży, ale wtedy spodnie kosztują ok 90zł, tak samo w Mango. W Stradivariusie też są tanie, tylko chyba dość cienkie.
Ja się ostatnio skusilam na Levisy, ale miałam bardzo dużą zniżkę, bo aż 40%. Najczęściej kupuję w Zarze, Mango. W niektórych outletach są tańsze np. Pepe Jeans, które normalnie są przeokropnie drogie. Może udaj się do outletu? Myślę, że upolujesz coś taniej

Ale niestety dżinsy z Zary a np Big star lub Lee to 2 inne bajki. Jako,że jestem typem, który kupuje dżinsy i nosi aż do zdarcia to coś na ten temat wiem Zara mi się poprzecierała i zrobiły mi się autentycznie dziury po ok 8 miesiącach od noszenia. Lee leolę nosiłam chyba 3 lata, nie wywaliłabym ich, ale przetarły mi się między nogami po tym moim przytyciu. Big stary mam już chyba 4 czy 5 rok i dopiero teraz będę je wyrzucac - też się przetarły jak byłam tłusta chyba, że oddam do krawcowej do przeszycia. Wtedy pamiętam zapłaciłam za nie 184 zl a za Lee 129zł bo kupiłam w outlecie

Rzyrafko idź do outletu! Ja muszę kupic znów lee. Kocham je No a w szafie siedzą i czekają dżinsy mango, granatowe, lekko rozszerzane, bez żadnych przeszyc...ale ciągle są za małe niedlugo w nie wskoczę tak, tak!

A maska sephory całkiem fajna. Mam miękkie, sypkie, nawilżone włoski. Zobaczymy jak dzialanie po kilku razach.

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-25, 08:07   #1667
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Mam śliwka+nektarynka. Nawet fajny jset, no ale balsam po nim konieczny.
Tez planowałam kupno tych 3 żeli, ale jednak wezmę 2 (bez śliwki, którą już mam) bo kusi mnie nowy żel z Oriflame - granat+cośtam
A jak z zapachami Też są takie intensywne jak w żelach Senses? Bo lubię jak mi cała łazienka ładnie pachnie

Cytat:
Ale niestety dżinsy z Zary a np Big star lub Lee to 2 inne bajki. Jako,że jestem typem, który kupuje dżinsy i nosi aż do zdarcia to coś na ten temat wiem Zara mi się poprzecierała i zrobiły mi się autentycznie dziury po ok 8 miesiącach od noszenia. Lee leolę nosiłam chyba 3 lata, nie wywaliłabym ich, ale przetarły mi się między nogami po tym moim przytyciu. Big stary mam już chyba 4 czy 5 rok i dopiero teraz będę je wyrzucac - też się przetarły jak byłam tłusta chyba, że oddam do krawcowej do przeszycia. Wtedy pamiętam zapłaciłam za nie 184 zl a za Lee 129zł bo kupiłam w outlecie

Rzyrafko idź do outletu! Ja muszę kupic znów lee. Kocham je No a w szafie siedzą i czekają dżinsy mango, granatowe, lekko rozszerzane, bez żadnych przeszyc...ale ciągle są za małe niedlugo w nie wskoczę tak, tak!
Dokładnie Teraz też spodnie kupuję tylko w outletach. Bo na mnie spodnie wytrzymują ok roku, aż je przetrę całkowicie i do niczego się nie nadają. Właśnie musiałam się pożegnać z moimi ulubionymi ciemnymi Lee. Ale zbytnio nie rozpaczam, bo w Factory kupiłam Big Stara za 49 zł Ciemniejsze, bez żadnych ozdób i lekko rozszerzane.
I jeszcze w outletach spodnie można dostać w przyzwoitej rozmiarówce, a nie wielkości jak na jedną nogę.
Stary 2009-03-25, 08:12   #1668
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z zapachami Też są takie intensywne jak w żelach Senses? Bo lubię jak mi cała łazienka ładnie pachnie
Przy myciu czuć zapach szkoda ze na skórze nie czuć prawie wogóle

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-25 o 08:14
Stary 2009-03-25, 08:30   #1669
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

A co zamówiłaś z Clarinsa? Ja jednak nie kupuję tego kremu Biotherm, trochę jest jednak za ciężki, a zima się już niedługo kończy (mam nadzieję...) więc wypadałoby coś lżejszego zacząć używać. Zastanawiam się w takim razie, czy w tej promocji nie wziąć Multi Active na dzień, przetestowałam dzięki noskowi i na moje nieszczęście, bardzo mi się spodobał

A co do edm-ków jestem z nich bardzo zadowolona, te kolory co wzięłam w sumie nie są takie złe. Na pewno mnie nie wysuszają i nie zapychają, mogłyby trochę lepiej kryć ale i tak są fajne

Cytat:

Na zakończenie pochwalę się Wam moją torebką. Tu są fotki http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4581
Teraz na tych elektronicznych legitkach przyklejają nalepki, które wyglądają jak hologramy.

A torebka bardzo fajna, taka wiosenna, tylko kurcze, czemu jest tyle śniegu na dworze

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim i do zobaczenia, lecę na wydział, wrócę wieczorem..
Stary 2009-03-25, 08:37   #1670
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Przy myciu czuć zapach szkoda ze na skórze nie czuć prawie wogóle
To dobrze, tyle mi wystarczy I jeszcze wezmę tą kredkę z gąbeczką, co tak zachwalałaś, tylko na kolor muszę się zdecydować
Stary 2009-03-25, 08:39   #1671
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Weźcie ten okropny śnieeeeg U mnie zawieje i zamiecie są, ledwo do pracy dojechałam
Na dodatek mam katar i chyba mnie też coś bierze. A ja nie chce być chora znowu!
Stary 2009-03-25, 08:39   #1672
sleepy
Zakorzenienie

Hej

Cytat:

Coś mnie zapycha nie wiem czy to nie tonik Hydraphase, który używam odkąd dostałam od Sleepy

U mnie tez biało
Mnie nie zapychał a zużyłam kilka butelek. Ale nigdy nic nie wiadomo...

U mnie też pada śnieg.
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość

U mnie też, pogoda chyba sobie jakieś żarty robi Dodatkowo obudziłam sie z katarem, mam nadzieję, że mi w ciągu dnia przejdzie
A ja z kacem...
Stary 2009-03-25, 08:47   #1673
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, tyle mi wystarczy I jeszcze wezmę tą kredkę z gąbeczką, co tak zachwalałaś, tylko na kolor muszę się zdecydować
Ja też wezmę - śliwkową i czarną Czarne bardzo szybko mi sie konczą bo używam codziennie.
Dosyć sporo zamówie w K5

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mnie nie zapychał a zużyłam kilka butelek. Ale nigdy nic nie wiadomo...
Może to nie on. Może ta maseczka odprężająca Dolivy

Instagram

Stary 2009-03-25, 09:14   #1674
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jakie wzięłaś kolory Bell?
Fuksję i taki jasny brudny fiolet z drobinkami.

Miałam brać tylko fuksję, ale nie chciałam, żeby była samotna.

Cytat:
Tez bardzo lubię to serum, wyczuwam w nim maliny albo jakieś inne owoce leśne, fajnie potem włoski po nim pachną
Mi tam ono pachnie trochę Addictem.

Cytat:
U nas nie ma fajnych outletów chyba.

Ale się dzisiaj zdziwiłam, jak po przebudzeniu zaświeciło mi słonko w oczy, a zaraz potem usłyszałam, że jest biało. Mam dość zimy.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 09:44   #1675
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
A co wzięłaś?
Ja dziś moje przetestowałam, właściwie to Hexxową próbeczkę podkładu (Golden - Fawn), bo fajny jasny żółcioszek z niego, róż Walkee Talkee, no i oczywiście pędzelki Superowe są, takie mięciusie i milusie. Tylko kurka dalej nie umiem nakładać tych róży, nawet ichnim pędzelkiem. Wychodzą mi placki tylko
Cytat:
A co zamówiłaś ?
Tylko zestaw próbek i baby kabuki, potrzebuję jakiegoś pędzla na wyjazdy. Liczę na to, że paczka dojdzie

Cytat:
Nie widziała jeszcze Fitomedu nigdzie
Kiedyś widziałam, jak Sylwiasta pisała, że go kupuje gdzieś w Krakowie, ale nie dam rady sobie przypomnieć, gdzie Ale można go kupić w sklepach zielarskich i małych drogeriach może też

(Edycja: Znalazłam taki adres na ich stronie: Sklep Ekologiczny, ul. Zamenhofa 1, Kraków )

Cytat:
A co zamówiłaś z Clarinsa? Ja jednak nie kupuję tego kremu Biotherm, trochę jest jednak za ciężki, a zima się już niedługo kończy (mam nadzieję...) więc wypadałoby coś lżejszego zacząć używać. Zastanawiam się w takim razie, czy w tej promocji nie wziąć Multi Active na dzień, przetestowałam dzięki noskowi i na moje nieszczęście, bardzo mi się spodobał
ten multi-active i eclat du jour Ale za to okazało się, że odbiór nie jest tam, gdzie allegro mi powiedziało, tylko gdzieś na bródnie:/ Więc nie wiem, czy będzie mi się chciało tam jechać, czy jednak poproszę o przesyłkę
W ogóle to wczoraj byłam tak śpiąca, że całkiem zapomniałam: Nosku! Dziękuję za cynk z linkiem

Jak pięknie jest na dworze Chcę wiosny, ale ta zima jest przepiękna, wszystko białe Szkoda tylko, że muszę wyjść na dwór
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-03-25 o 09:51 Powód: dopisek
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 10:50   #1676
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zara jest dla mnie za płytka i kończy mi się w połowie pupy w stradivariusie to samo albo w ogóle nie wchodzę w 40 w Mango nawet mi się jedne podobały ostatnio ale po przymierzeniu w pupie były dobre za to odstawały mi na 10 cm na krzyżu

Cytat:
Rzyrafko idź do outletu!
Świetnie, tylko, że najbliższy mam w Sosnowcu
Cytat:
Wiesz już może kiedy będą dezodoranty Garniera?
właśnie o nim napisałam na nowościach
Cytat:
kusi mnie nowy żel z Oriflame - granat+cośtam

kto wymyślił takie opakowania

Nowa limitowanka Esence: http://www.pinkmelon.de/magazin/make...t-glam-up.html - to tak apropos rozmów o lakierach do paznokci Ciekawe czy dotrze do nas
nowy z oriflame jest jeżówka winogrono chyba

opakowania Farmony już pisałam, że są normalne, zdjęcia tu zrobili fatalne

A ta limitka na pewno do nas nie dojdzie, tu w ogóle nie pojawiają się te serie bardziej pielęgnacyjne a te lakiery są piękne, chcę je wszystkie
Cytat:
Kiedyś widziałam, jak Sylwiasta pisała, że go kupuje gdzieś w Krakowie, ale nie dam rady sobie przypomnieć, gdzie Ale można go kupić w sklepach zielarskich i małych drogeriach może też

(Edycja: Znalazłam taki adres na ich stronie: Sklep Ekologiczny, ul. Zamenhofa 1, Kraków )
dzięki, może zachaczę bo we wtorki akurat mam po drodze

Miłego dnia

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Dziewczynyyy bo ja mam niedługo urodzinki... poproszę dwie dolne paletki
http://bellemania.de/galerie/bild/676/58/desc/9/1/
Stary 2009-03-25, 12:36   #1677
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Iza ja też kliknęłam więc nie tylko Ciebie skusiłam. Wzięłam 15tkę kremu Hydra Quench i miniaturę maseczki.
lizzie ja bym brała Multi Active bo to jest świetna cena, a on jest baaardzo wydajny.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:39   #1678
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dzień dobry Ale zmeczona jestem
Zaczełam dzisiaj diete żeby zgubić tych pare ciążących mi kilogramów mam nadzieje że ta dieta potrwa wiecej niż jeden dzień

Basiu paczuchna od Ciebie doszła dziekuje pięknie jeszcze raz prawdziwy aniołek z Ciebie
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:45   #1679
sintagma
Wtajemniczenie

Cytat:
To pytanie raczej na wizażystkę, a nie na wątek społecznościowy.
a to przepraszam. Myslałam ze to wątek odnośnie kosmetyków....
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:51   #1680
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
nowy z oriflame jest jeżówka winogrono chyba
możliwe

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości