Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 12:51   #3871
angluka
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

niom ja troszke popracowałam już dzisiaj
pisała do mnie kolezanka tej dziewczyny co ide na jej panieński i kazda kupuje od siebie jakąs pierdólkie i będziemy sie skaldac na striptizera hmm ciekawe czy wypali jak tak to bedzie duzo smiechu
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:53   #3872
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
pewnie nie mozna bo to by bylo zbyt cwane kwintesencja lenistwa

każdy kombinuje jak może

ja w sumie też powinnam na piatek przygotować moją wizję pracy magisterskiej, na razie nie mam pojecia co i jak, tylko wiem że badania do mojego tematu musialyby potrwać 12 miesięcy, czyli w gruncie rzeczy musiałaby się już teraz za nie wziąźć..

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
pisała do mnie kolezanka tej dziewczyny co ide na jej panieński i kazda kupuje od siebie jakąs pierdólkie i będziemy sie skaldac na striptizera hmm ciekawe czy wypali jak tak to bedzie duzo smiechu
ja bym nie chciała mieć striptizera, zwłaszcza że nie chciałabym aby kumple TŻtowi też sprawili striptizerkę..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-03-25 o 12:55
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:55   #3873
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja niechce na swoim wieczorze panienskim zadnego oblesnego striptizera
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:58   #3874
angluka
Rozeznanie

Cytat:
oj ja niechce na swoim wieczorze panienskim zadnego oblesnego striptizera
ja na swoim tez nie!!! nie bedzie mi jakiś obcy facet goła dupą wymachuiwał przed nosem!!!juz to powiedziałam dziewczynom które beda na moim panieńskim i sa swiadome że nawet jak by kogoś mi znamówiły to straca kase bo ja do domu nie wpuszcze.

Ale tutaj inna sytuacja jest, wszystkie sie składaja wiec nie wypada mi tylko nie dac na składke takze posiedze i popatrze jak laski sie beda bawiły bo ja tez nie bede brała w tym udziałudlatego napisałam że smiechu bedzie a może wcale nie dojdzie do skutku to...napisze po weekendzie napweno moje spostrzezenia i wrazenia

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-03-25 o 13:04
Stary 2009-03-25, 13:15   #3875
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
samoa widzę że w czerwcu slubujesz faktycznie po slubie spokojnie się zda mgr bo przed slubem będzie za dużo bieganiny żeby się jeszcze na obronę uczyc, poprawiać pracę itp, też myślalam o wrzesniu żeby wszystko na spokojnie było, ale to się zobaczy potem
będę sie starała załapać na pierwszą turę obron, w ogóle to u nas prace mgr trzeba rejestrowac do końca czerwca, więc moze sie okazać, że obrony będa w lipcu. NA razie sie tym nie przejmuje - jak już będę miała napisaną pracę to mnie już nic nie obchodziZ resztą obrona to formalność i nie mam zamiaru zaprzątać sobie nia głowyZagadnienia są z całych studiów, ale to takie podstawy, ze nie będę musiała się dużo uczyć, będzie dobrze

Cytat:
ciekawe czy mozna np. pisac rownoczesnie prace licencjacka i magisterska i np. oddac licencjacka, ktora bylaby poprostu czescia teoretyczna bez badan wlasnych, a magisterska bylaby bogatsza o te badania...
bo moja praca z socjologii wlasciwie moglabym tez byc praca z ekonomii

ehhh pewno tak nie wolno
nie wolno, bo to by był autoplagiat. Nawet jak powołujesz się w pracy dyplomowej na swoją pracę zaliczeniową to powinnas umieścić to w bibliografii.

Cytat:
bleeeeee.
Zobaczymy jakie będziesz miała wrażenia - oby tylko to był profesjinalny striptizer a nie jakiś mietek bez skarpetek
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:18   #3876
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Zagadnienia są z całych studiów, ale to takie podstawy, ze nie będę musiała się dużo uczyć, będzie dobrze

u mnie sa 3 pytania: jedno ze studiow, drugie ze specjalizacji, trzecie z pracy. mam nadzieje, ze bede miala przyjemna komisje

Cytat:
nie wolno, bo to by był autoplagiat. Nawet jak powołujesz się w pracy dyplomowej na swoją pracę zaliczeniową to powinnas umieścić to w bibliografii.

tak tez podejrzewalam
Stary 2009-03-25, 13:26   #3877
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
będę sie starała załapać na pierwszą turę obron, w ogóle to u nas prace mgr trzeba rejestrowac do końca czerwca, więc moze sie okazać, że obrony będa w lipcu. NA razie sie tym nie przejmuje - jak już będę miała napisaną pracę to mnie już nic nie obchodziZ resztą obrona to formalność i nie mam zamiaru zaprzątać sobie nia głowyZagadnienia są z całych studiów, ale to takie podstawy, ze nie będę musiała się dużo uczyć, będzie dobrze

bleeeeee.
Zobaczymy jakie będziesz miała wrażenia - oby tylko to był profesjinalny striptizer a nie jakiś mietek bez skarpetek
no w sumie obrona to formalnośc, a jednak uczyłam się i przygotowywałam na obronę pracy inzynierskiej, bo wcale zagadnienia nie były w 100% przerabiane na studiach, ale przezyłam inzynierskę to przezyję magisterkę

czyli jak ja chcę robić kontynuację mojej pracy inzynierskiej to będę musiała w literaturze zawrzeć moja starą pracę, bo część teoretycznej się pokryje..ale s umie w minimalnym stopniu bo teraz bym połowy z tamtego nie napsiala

Cytat:
u mnie sa 3 pytania: jedno ze studiow, drugie ze specjalizacji, trzecie z pracy. mam nadzieje, ze bede miala przyjemna komisje
u nas jest tak że są 3 pytania teoretyczne ze studiów, od każdego z komisji po jednym, recenzent i przewodniczący zadają pytania z pracy..
no komisja to jest też duzy plus jeżeli ma się jakąś fajną, ja w sumie nie miałam najgorszej tylko jeden profesor uwielbia zadawać dziwne pytania
Stary 2009-03-25, 13:39   #3878
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam chyba tak jak przy licencjacie - prezentacja pracy, pytanie z pracy i dwa pytania ze studiów. Z tym, że na licencjacie mieliśmy zagadnienia a ja i tak dostałam pytanie spoza tych zagadnień. NA licejacie mieliśmy trzy przedmioty hms, mtbs i wstep do socjologii a na mgr dochodzi do tego wts i jakiś specjalizacyjny przedmiot, w którym zawiera się wszystko, więc w sumie będe miała podobnie do Ciebie

Cytat:
no w sumie obrona to formalnośc, a jednak uczyłam się i przygotowywałam na obronę pracy inzynierskiej, bo wcale zagadnienia nie były w 100% przerabiane na studiach, ale przezyłam inzynierskę to przezyję magisterkę

czyli jak ja chcę robić kontynuację mojej pracy inzynierskiej to będę musiała w literaturze zawrzeć moja starą pracę, bo część teoretycznej się pokryje..ale s umie w minimalnym stopniu bo teraz bym połowy z tamtego nie napsiala
ja tez się przygotowywałam, z tym, że musiałam sobie tylko przypomnieć, bo w zagadnieniach było wszystko to co braliśmy w trakcie studiów.

Dodałam do serka wiejskiego tuńczyka i cebulke zielona i wyszła mi pasta rybnaA zainspirowałam sie przepisami, które sa na etykiecie serka z mlekovityFAjnie, bo sama bym na to nie wpadła
W ogóle to pije czerwoną herbatę i dieta na całego

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-25 o 13:43
Stary 2009-03-25, 13:42   #3879
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nawet jak nie jestem na diecie to pije czerwona herbatke w tym momencie wlasnie sacze czerwona grapefrutowa Bio-Active - pyszotka

koncze pic i jade na uczelnie
a tam tak ziiiiimnoooo...
Stary 2009-03-25, 13:51   #3880
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nawet jak nie jestem na diecie to pije czerwona herbatke w tym momencie wlasnie sacze czerwona grapefrutowa Bio-Active - pyszotka

koncze pic i jade na uczelnie
a tam tak ziiiiimnoooo...
ja rzadko piję herbatę - jak już to do towarzystwa jak tż pije do kolacjiZ własnej woli piję tylko Lipton Citrus Carnival - jest przepysznaW ogóle jak juz pije jakąś to jest to earl grey i zielona.
To jest ta najpyszniejsza:
http://www.opinie.senior.pl/Herbata-...ival,5040.html

Właściwie to lubie herbatę, ale chyba nie jestem nauczona pićLubie liścicaste i mocne. Może znajdę sobie nowe hobby - będę smakoszem herbat
A tą czerwona piję też Bio Active, ale w takim granatowym opakowaniu. Smaczna jest

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-25 o 13:52
Stary 2009-03-25, 14:28   #3881
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie "dieta" wygląda tak że nie jem przez post słosyczy i staram się troszkę mniej jeść.. w sumie codziennie dużo chodzę do szkoły i z powrotem ale jak na razie schudłam tylko 1 kg, nie mam zbydnio czasu na ćwiczenia, ale jak mi sie trszokę zajęć pokończy to wtedy się za jakies wezmę

a i zauważyłam że ostatnio spadło nam tempo, a ja by chicała mieć kolejną część już bo teraz nawet jako zakładkę nie mogę sobie tego watku zrobic, bo kiedyś miałam i się rodzinka dziwnie na mnie patrzyła co ja w ogóle czytam, no wiecie ze względu na tytuł

Czas edycji: 2009-03-25 o 14:30
Stary 2009-03-25, 14:33   #3882
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa myślę że smakosz herbat to by była fajna sprawa moja koleżanka kupuje sobie w sklepie z herbatami po kilka gram różnych herbat liściastych itp i niektóre są naprawdę ciekawe! ja się na tym nie znam ale to chyba fajna sprawa tym bardziej że naprawdę wystarczy odrobinkę kupić takiej herbaty bo i tak się tylko kilka listków sypie i dużo czasu zajmuje zużycie większej ilości..
ja w ogóle to lubię pić zioła- rumianek, mięta, teraz kupiłam sobie jakąś ziołową na płaski brzuch i baaardzo ją sobie chwalę i mam też taką na trawienie to też działa na płaski brzuszek i po obiadku jak znalazł

ja troszkę się dzisiaj postanowiłam uczyć bo jakoś mało ostatnio piszecie a ja nie mam co robić...
może znajdę sobie jakiś konkurs gdzie można wygrać coś do domu i zagram w coś hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:33   #3883
angluka
Rozeznanie

Cytat:
a i zauważyłam że ostatnio spadło nam tempo, a ja by chicała mieć kolejną część już bo teraz nawet jako zakładkę nie mogę sobie tego watku zrobic, bo kiedyś miałam i się rodzinka dziwnie na mnie patrzyła co ja w ogóle czytam, no wiecie ze względu na tytuł
ja w pracy kiedyś zwinełam do paska i kolezanka przyszła i coś tam mi tlumaczyała na kompie jak mam zrobić i tez takie oczy zrobiała ale nic sie nie odezwała hehe smiałam sie póxnejdo kolezanki co w pokoju z nia siedze że ciekawe co tamta pomyslała, pewnie ze jakas zboczona jestem heheh
Stary 2009-03-25, 14:45   #3884
tancerka212
Zakorzenienie

a moja dietka całkiem nieźle się trzyma. nie mam w ogóle słodyczy na stancji i np dziś taaaaak mi się chciało coś chrupać jak się uczyłam ale że nie miałam nic ze słodyczy a za oknem zima więc nie chciało mi sie iść do sklepu a to oznacza że nic słodkiego nie zjadłam poza tym pieczywo jem tylko chrupkie- wasa pełnoziarniste. a więc kolacje i śniadania są jak najbardziej zdrowe tylko obiadki od mamusi niestety do diety nie wchodzą. ale że ja nie muszę się odchudzać to ten jeden obiad dziennie niech już będzie normalny. za to śniadanka i kolacje zostały zamienione na zdrowe i piję tylko niesłodzone picie. nawet jak nie schudnę to będę zdrowsza

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

a w ogóle to macie rację z tym że już za długo ta część wątku trwa... wleczemy sie jak ślimaki... może dziś wieczorem zwołamy zebranie panien młodych i zapiszemy wątek do końca i wraz z nadejściem wiosny rozpoczniemy nową część
Stary 2009-03-25, 14:47   #3885
szana
Zadomowienie

Tancerko a jak sprawa z Twoją mamą? pogodziłyście się?

ja uwielbiam zieloną herbatę i czerwoną miętą,rumianek. Jak piję czarną to też bez cukru. Właśnie sobie przypomniałam,że miałam sobie zrobić zieloną i zabieram się za pisanie pracy(nie licencjackiej ani magisterskiej,takiej zaliczeniowej na ćwiczenia) a tak mi się nie chce jestem trochę zmęczona już dziś,sprzątałam,obiad robiłam,pranie zrobiłam itd i wolała bym odpocząć ale na niedziele muszę napisać tę pracę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:54   #3886
can't be perfect
Wtajemniczenie

nio Konca tego watku nie widać

ciekawe co wymyslicie na tytuł kolejnej częsci.. ja bym chciała jakiś mniej obszerny tytuł

ja idę się szykować, bo za 20 minut wychodzę na autobus, a potem na pociag, a potem do skzoły... no nic uciekam

3majcie się ciepło

Czas edycji: 2009-03-25 o 15:12
Stary 2009-03-25, 15:23   #3887
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Tancerko a jak sprawa z Twoją mamą? pogodziłyście się?
ojj my się nawet nie kłóciłyśmy moja mama jest bardzo impulsywna więc czasem jak mamy inne zdanie to wszystko fruwa ale za 5 minut już jej włażę na kolanka i jest cacy teraz nie mogę bo jestem na stancji ale to nie była kłótnia nawet tylko wymiana odmiennych zdań więc spokojnie hehehehe wszystko jest w jak najlepszym porządku. ale jak nie przekonam tżta do winietek to nie wiem co się będzie działo hehehe

kurczę i ja muszę się uczyć ale taaaaak mi się nie chce... wolałabym się zająć sobą

jeśli chodzi o krótką nazwę wątku to była podawana PM2010 czy tam PM'10 heh taki szyfr można i takiej spróbować bo ta jest swietna ale że my musimy szokować cały wizaż to może zastosujemy taką tajniacką
Stary 2009-03-25, 15:40   #3888
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ojj my się nawet nie kłóciłyśmy moja mama jest bardzo impulsywna więc czasem jak mamy inne zdanie to wszystko fruwa ale za 5 minut już jej włażę na kolanka i jest cacy teraz nie mogę bo jestem na stancji ale to nie była kłótnia nawet tylko wymiana odmiennych zdań więc spokojnie hehehehe wszystko jest w jak najlepszym porządku. ale jak nie przekonam tżta do winietek to nie wiem co się będzie działo hehehe

kurczę i ja muszę się uczyć ale taaaaak mi się nie chce... wolałabym się zająć sobą

jeśli chodzi o krótką nazwę wątku to była podawana PM2010 czy tam PM'10 heh taki szyfr można i takiej spróbować bo ta jest swietna ale że my musimy szokować cały wizaż to może zastosujemy taką tajniacką
aha no to spoko fajnie,że jest ok może uda Ci się mamę przekonać do zdania TŻ?
mnie się też nie chce ani uczyć ani pisać ani nic co szkolne jednak przełamuję się i piszę...
taka nazwa była by też fajna
Stary 2009-03-25, 15:53   #3889
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
aha no to spoko fajnie,że jest ok może uda Ci się mamę przekonać do zdania TŻ?
mnie się też nie chce ani uczyć ani pisać ani nic co szkolne jednak przełamuję się i piszę...
taka nazwa była by też fajna
prędzej uda mi się chyba przekonać tżta do zdania mamy zobaczymy jak to wszystko będzie nie będę się martwić na zapas bo jeszcze trochę czasu jest.
mniej czasu jest do kolokwium na które muszę się uczyć... ale wolałabym sobie z wami pogadać.. tyle że was też nie ma...
Stary 2009-03-25, 15:56   #3890
szana
Zadomowienie

Cytat:
prędzej uda mi się chyba przekonać tżta do zdania mamy zobaczymy jak to wszystko będzie nie będę się martwić na zapas bo jeszcze trochę czasu jest.
mniej czasu jest do kolokwium na które muszę się uczyć... ale wolałabym sobie z wami pogadać.. tyle że was też nie ma...
więc pewnie TŻ się da przekonać masz racje,jeszcze dużo czasu
jak nie ma jak jestem
Stary 2009-03-25, 16:01   #3891
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
więc pewnie TŻ się da przekonać masz racje,jeszcze dużo czasu
jak nie ma jak jestem
ciekawe co na te winietki teściowa teraz będzie wesele u nich w rodzinie gdzie mają być winietki i uznali to za cudowanie itp i w ogole bez sensu.. tylko że na tym weselu co będzie będą mniejsze stoliki takie po 10 osób chyba i to już całkiem dla nich dziwaczne.. w sumie to teściowa się wtrącać nie będzie i jak zachce nam się to mozemy nawet i na sraczkowato udekorować salę hehehe bo to nasze wesele... ale nie chciałabym też żeby potem gadali że głupotę wymysliłam z tymi winietkami jak to nawet mój pomysł nie był tylko mojej mamy

Szana wiem że Ty jestes chodziło mi o całą resztę naszego klanu panien młodych
Stary 2009-03-25, 16:05   #3892
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hi dziewuszki
Naprawdę coś ostatnio mało piszemy, nawet zaległości z kilku dni można szybko przeczytać.
To pewnie przez tą przedłużającą się zimę Kiedy ona sobie wreszcie pójdzie

A ja się dziś dowiedziałam, że zostałam skreślona z listy studentów Dostałam już nawet decyzję. Na szczęście przez pomyłkę. Zagubili gdzieś mój indeks, a w decyzji napisali, że go nie oddałam W końcu facetka do mnie zadzwoniła i przeprosiła za całe zamieszanie. ufff
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 16:09   #3893
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hi dziewuszki
Naprawdę coś ostatnio mało piszemy, nawet zaległości z kilku dni można szybko przeczytać.

A ja się dziś dowiedziałam, że zostałam skreślona z listy studentów Dostałam już nawet decyzję. Na szczęście przez pomyłkę. Zagubili gdzieś mój indeks, a w decyzji napisali, że go nie oddałam W końcu facetka do mnie zadzwoniła i przeprosiła za całe zamieszanie. ufff
o kurna to niezły szok przeżyłaś co!!??!! jak można zgubić cudzy indeks.. u nas jak zgubią to jeszcze płacić każą 200 czy ileśtam złotych!! na pewno bym im dała kilkaset złotych za zagubiony przez nich indeks!!! jak mnie wkurza takie coś... że ktoś nie trzyma porządku i potem sam się gubi we wszystkim... na szczęście wszystko dobrze się skończyło

a co do tego że dziewczyny nie pisza nic ostatnio to niech same sie wytłumaczą
Stary 2009-03-25, 16:12   #3894
szana
Zadomowienie

Cytat:
ciekawe co na te winietki teściowa teraz będzie wesele u nich w rodzinie gdzie mają być winietki i uznali to za cudowanie itp i w ogole bez sensu.. tylko że na tym weselu co będzie będą mniejsze stoliki takie po 10 osób chyba i to już całkiem dla nich dziwaczne.. w sumie to teściowa się wtrącać nie będzie i jak zachce nam się to mozemy nawet i na sraczkowato udekorować salę hehehe bo to nasze wesele... ale nie chciałabym też żeby potem gadali że głupotę wymysliłam z tymi winietkami jak to nawet mój pomysł nie był tylko mojej mamy

Szana wiem że Ty jestes chodziło mi o całą resztę naszego klanu panien młodych
a Ty chcesz winietki,tak szczerze? jeśli miało by to być jakieś ułatwienie,bo jak pisałaś Twojej rodziny jest dużo mniej niż TŻta to wydaje mi się,że dobrze by było je zrobić i się nie martwić ,że goście będą się źle czuć bo coś tam...ale to decyzja należy do WAS a jeśli teściowa i tak nie ma nic do gadania to tym bardziej róbcie jak Wam się podoba
a no to oki

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hi dziewuszki

matko jedyna! co za paranoja! bajzel mają wszedzie i takie wyniki tego! dobrze,że się wyjaśniło, bo biedna pewnie tyle stresu miałaś
Stary 2009-03-25, 16:16   #3895
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty chcesz winietki,tak szczerze? jeśli miało by to być jakieś ułatwienie,bo jak pisałaś Twojej rodziny jest dużo mniej niż TŻta to wydaje mi się,że dobrze by było je zrobić i się nie martwić ,że goście będą się źle czuć bo coś tam...ale to decyzja należy do WAS a jeśli teściowa i tak nie ma nic do gadania to tym bardziej róbcie jak Wam się podoba
a no to oki
ja mogę mieć winietki i mogę ich nie mieć... w końcu ja swoje miejsce będę miała chciałabym żeby moja mała rodzinka mogła zasiąść razem i bawić się jak najlepiej zamiast być gdzieś upchnięta po kątach między wieeelką rodziną tżta... postaram się go przekonywać powolutku do tego pomysłu.. na początku mówił zdecydowane NIE ale jak go będę przekonywac przez rok to może zrobito dla mnie tylko co ja dla niego będę mogła zrobić żeby i on się cieszył na tym weselu bo już na pierwszy taniec sie zgodził, teraz te winietki

kurs dolara znów wzrósł dziś nie będzie inwestycji
Stary 2009-03-25, 16:21   #3896
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie "dieta" wygląda tak że nie jem przez post słosyczy i staram się troszkę mniej jeść.. w sumie codziennie dużo chodzę do szkoły i z powrotem ale jak na razie schudłam tylko 1 kg, nie mam zbydnio czasu na ćwiczenia, ale jak mi sie trszokę zajęć pokończy to wtedy się za jakies wezmę
ja jem rano dwie kromeczki ciemnego chlebka albo musli, później zupkę i surówkę, później warzywa na patelnię i troszke kurczaka albo warzywa na parze z rybką, albo risotto a później jakis owoc i na koniec serek wiejski. Zdrowo i myślę, że dietetycznie. Wprawdzie kalorii nie liczę, ale wydaje mi się, że przy takim odżywianiu powinnam schudnąć. No i ta czerwona herbata

Cytat:
Samoa myślę że smakosz herbat to by była fajna sprawa moja koleżanka kupuje sobie w sklepie z herbatami po kilka gram różnych herbat liściastych itp i niektóre są naprawdę ciekawe! ja się na tym nie znam ale to chyba fajna sprawa tym bardziej że naprawdę wystarczy odrobinkę kupić takiej herbaty bo i tak się tylko kilka listków sypie i dużo czasu zajmuje zużycie większej ilości..
ja w ogóle to lubię pić zioła- rumianek, mięta, teraz kupiłam sobie jakąś ziołową na płaski brzuch i baaardzo ją sobie chwalę i mam też taką na trawienie to też działa na płaski brzuszek i po obiadku jak znalazł

ja troszkę się dzisiaj postanowiłam uczyć bo jakoś mało ostatnio piszecie a ja nie mam co robić...
może znajdę sobie jakiś konkurs gdzie można wygrać coś do domu i zagram w coś hehehe
kiedyś kupowałam herbaty w herbaciarni i piłyśmy sobie z mamą, ale jak juz przestałam kupować to zapomniałam, że lubię i przestałam pić. Jak mi się znudzi czerwona to przerzuce sie na zieloną
Masz rację, że nie trzeba dużo kupować a zawsze można spróbowac czegoś nowego

Cytat:

a w ogóle to macie rację z tym że już za długo ta część wątku trwa... wleczemy sie jak ślimaki... może dziś wieczorem zwołamy zebranie panien młodych i zapiszemy wątek do końca i wraz z nadejściem wiosny rozpoczniemy nową część
Cytat:
nio Konca tego watku nie widać
jak to długo???Przeciez on dopiero co powstał, własnie bardzo szybko nabiłyśmy te 3tysiąceileś postów.

A jak macie opory co do nazwy to otwierajcie w zakładce i minimalizujcie na zakładce np. onetu i po problemie.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Dziewczyny wątek został założony 26 lutego - jeszcze nawet miesiąca nie ma a Wy już mówicie, że się ciągnie
Stary 2009-03-25, 16:23   #3897
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja jem rano dwie kromeczki ciemnego chlebka albo musli, później zupkę i surówkę, później warzywa na patelnię i troszke kurczaka albo warzywa na parze z rybką, albo risotto a później jakis owoc i na koniec serek wiejski. Zdrowo i myślę, że dietetycznie. Wprawdzie kalorii nie liczę, ale wydaje mi się, że przy takim odżywianiu powinnam schudnąć. No i ta czerwona herbata
a cwiczysz jeszcze coś dodatkowo?? ja chyba od przyszłego tygodnia zacznę troszkę coś się poruszać po domu... bo dietkę warto by było jakimiś regularnymi cwiczeniami wspomoc...

masz rację Samoa dobrze że napisałaś ze nie ma nawet miesiąca to jakoś lżej na duszy i sie zrobiło
Stary 2009-03-25, 16:27   #3898
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a cwiczysz jeszcze coś dodatkowo?? ja chyba od przyszłego tygodnia zacznę troszkę coś się poruszać po domu... bo dietkę warto by było jakimiś regularnymi cwiczeniami wspomoc...

masz rację Samoa dobrze że napisałaś ze nie ma nawet miesiąca to jakoś lżej na duszy i sie zrobiło
tylko z tż Ale dużo chodzę, od przyszłego tygodnia zaczynam ćwiczonka znów a już na pewno cały maj będę ćwiczyć i połowę czerwca, bo tżcik wyjeżdża na szkolenie, więc będę tu sama to wykorzystam ten czas dla siebie
Stary 2009-03-25, 17:04   #3899
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tylko z tż Ale dużo chodzę, od przyszłego tygodnia zaczynam ćwiczonka znów a już na pewno cały maj będę ćwiczyć i połowę czerwca, bo tżcik wyjeżdża na szkolenie, więc będę tu sama to wykorzystam ten czas dla siebie
chciałam ci odpisać i jak na złość jeszcze internet mi nie działał.....
a te ćwiczenia to zaczynasz gdzieś w jakimś klubie fitness czy sama w domku na własną rękę?? mi to szkoda kasiorki na fitness i spróbuję sama się za siebie wziąć..
a wlasnie jak Lain??? bo ona miała się zapisywać całkiem niedawno na jakąś siłownię czy coś- ona tam chodzi czy nie bo nic się nie chwali??? potam tylko wstawi swoje zdjęcia ze ślubu ze sobą o figurze modelki co waży 45kg
Stary 2009-03-25, 17:11   #3900
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam ci odpisać i jak na złość jeszcze internet mi nie działał.....
a te ćwiczenia to zaczynasz gdzieś w jakimś klubie fitness czy sama w domku na własną rękę?? mi to szkoda kasiorki na fitness i spróbuję sama się za siebie wziąć..
a wlasnie jak Lain??? bo ona miała się zapisywać całkiem niedawno na jakąś siłownię czy coś- ona tam chodzi czy nie bo nic się nie chwali??? potam tylko wstawi swoje zdjęcia ze ślubu ze sobą o figurze modelki co waży 45kg
wizaż nie działał.
Nie będę chodzić na fitness, bo nie mogęA tak bardzo lubiłam step...Właściwie mogłabym na pilates i chyba na aqua aerobic ale najpierw muszę pogadać z lekarzem. Od poniedziałku(mam nadzieję) zaczynam rehabilitację znowu, więc to będzie jak pilates w klubie fitness
Chyba sobie zaraz poćwiczę na macie Mama mnie prześladuje, żebym pojeździła na rowerku w siłowni, ale mi sie nie chceA ona się zawzięła i jeździ codziennie i do tego ćwiczy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości