|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
ćwir ćwir
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki cz.II
Wiewioor słusznie zwróciła Ci uwagę na złamanie przez Ciebie regulaminu a Ty zamiast podziękować i edytować to na nią naskoczyłaś. Polecam lekturę regulaminu.
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki
![]() edit: znalazlam na szybko w I czesc watku, podziele sie bo widze jest zainteresowanie ta tunika ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219910892 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1218623225 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1218625807 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1218625837
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2009-03-22 o 17:30 |
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
sorry nie wiedziałam
Edytowane przez wench90 Czas edycji: 2009-03-22 o 20:58 Powód: podanie nazwy sprzedawcy |
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcie znalezione na allegro. Osobiście też mam taką bluzkę i bardzo dobrze się sprawuje
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
ja też taka kupiłam, już daaaaawno temu, ale ten czarny materiał był źle przyszyty, tak jakby na lewą stronę i musiałam to odpruć.. Zależy na jakiego sprzedawcę się trafi...
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Wczesniej w tym wątku również były wklejane linki z allegro i jakos nie widze ostrzezen u nich...
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuje, ze ta bluzka jest b. mala i nie bedzie ukladala sie w tunike, tylko zwykla krotka bluzke
|
|
#609 |
|
Przyczajenie
|
Witam, co sądzicie o tej sukience? Macie może real foto?
|
|
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny... moze nie o ciuszkach ale tez w temacie japonskim
![]() na ebayu mozna kupic mnostwo urodowych 'ulepszaczy' dla Japonek. Zastanawiam sie czy Japonki naprawde tego uzywaja, no i czy to wlasciwie cos daje... nie namawiam do kupowania i sama chyba bym czegos takiego nie kupila, ale pokazuje jako ciekawostke... co o takich rzeczach myslicie?http://cgi.ebay.co.uk/ASIA-HOT-Japan...1%7C240%3A1318 http://cgi.ebay.co.uk/ASIA-HOT-Healt...1%7C240%3A1318 http://cgi.ebay.co.uk/Japan-Magic-Do...1%7C240%3A1318
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
To urządzenie to przyklejania powiek, żeby oczy były większe, to wiem, że używają, widziałam nawet filmik na youtube jak tego używać.... ale ten wyszczuplacz talii co się zakłada na palec od stopy albo to do nosa, to ja nie wiem
![]() Dziewczyny a to co za cudo? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...2BSI%26otn%3D4 jakieś coś do regulowania brwi ale fajne
Edytowane przez Justin Timberlake Czas edycji: 2009-03-24 o 17:25 |
|
|
|
#612 |
|
Rozeznanie
|
heh
tego jeszcze nie widzialam i jeszcze jedno, ostatnie... urzadzenie do usuwania wlosow na twarzy ...http://cgi.ebay.co.uk/Epistick-Smoot...1%7C240%3A1318 Justin Timberlake - a to na palec u stopy to nie doczytalam, myslalam ze to jest po to zeby duzy palec u stopy nie byl taki duzy tylko bardziej smukly hahahaha
WW Start - 16.03.2016r. - 61,3kg Ważenie 1 - 23.03.2016r. - 60,4kg Edytowane przez dragon_she Czas edycji: 2009-03-24 o 23:51 |
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi, nie zdążę przeszukać starego i nowego wątku... A wiec chodzi mi o leginsy z imitacji jeansów czy ma ktoś real foto? Jaki one naprawdę są? Albo zwykłe leginsy tylko żeby były zakładane na pietę. Z góry dziękuje ;*
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo.... tez chetnie bym sie dowiedziala gdzie takie cos kupic...
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki
czy moze któraś z Was kupowała japońskie ciuszki od sprzedawcy z allegro[ciach]? ![]() Chciałabym zamówić od niego od razu więcej rzeczy ale nie chce miec niemiłej niespodzianki przy odbiorze jeśli byłyby to zwykłe szmatki jedynie podobne do tych ze zdjęć ![]() Jeśli wiecie coś na temat tego sprzedawcy bardzo prosze o wiadomość
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-03-25 o 13:56 Powód: podanie nazwy sprzedawcy z Allegro |
|
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo materiał fajny, na prawdę wygląda jak jeans, nie prześwituje i nawet mają taki brązowy szew w boku, w sumie super...ALE... są króciutkie! ja mam 160cm i jestem drobna, a i tak mi są za krótkie - kiedy założe te zapiętki to po paru krokach zsuwają mi sie z pupy... więc noszę je tylko wyżej do kozaków |
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te trzecie są całkiem fajne, nie są male, tylko kolor troche jasniejszy niz na zdjeciu
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam zdjęcia sukienki, która już tu była parę razy, ale zawsze lepiej przeczytać więcej opinii na jej temat przed kupnem
![]() 1. Zdjęcie sukienki z allegro (sprzedawca zamazany, żeby nie było, że reklama 2. Sukienka na mnie, ale z paskiem w talii czerwonym (Orsay). W rzeczywistości nie ma ona absolutnie takiego koloru jaki wyszedł na zdjęciu, bo widać jakiś pomarańczowy. Slońce zaglądalo przez okno i oszukalo aparat. Sukienka nie ma także koloru jak na zdjęciu z allegro, bo tam jest taka ciemna czerwień, a tak naprawdę jest ona DOKŁADNIE TAKA. Intensywna, mocna, czerwień. Ramiączka czarne są odpinane, a moje stanikowe wybaczcie, ale nie chciało mi się zmieniać. A tak w ogóle co sądzicie o tym zestawie jak na zdjęciu? ![]() Sukienka, pasek czerwony, rajstopki czarne, buty w kolorze paska, czerwone kolczyki? 3. Sukienka bez paska w talii, nie wygląda zbyt dobrze, strasznie pogrubia, niby taki fason, ale na drobnej japoneczce prezentuje się bardzo ładnie, gorzej w rzeczywistości. Bałam się, że będzie na mnie za mała w biuście albo nie będzie ładnie układać jak na allegrowym zdjęciu, ale nic bardziej mylnego. I jeszcze ta góra z cekinów w rzeczywistości jest mniejsza niż ma niby być. Bardotkę trzeba zakładać do tej sukienki, a japonka na zdjęciu wcale nie ma dekoltu i taki długi ten cekinowy pas, normalnie to dużo piersi trzeba odsłaniać, żeby stanika nie bylo widać. Za te pieniądze sukienka całkiem fajna... Ale, zawsze jest jakieś ale, o których pisałam wcześniej. Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłam dylematy Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-03-25 o 14:58 |
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeśli mogę zapytać, to ile masz wzrostu? bo sukienka sięga Ci sporo przed kolana i rzeczywiście bez paska ciekawie nie wygląda a też planuje jej kupno od dawna ale nie mogę się zdecydować...
|
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie da rady niżej opuścić tej gumki, to jest maks, nie wiem czemu tak brzydko się układa
Mam 167 cm wzrostu, na wyższe dziewczyny to już całkiem krótka będzie. Tesiaczek również chętnie bym zobaczyła jak wygląda na Tobie
|
|
|
|
#623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1226405247
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny macie może te sukienki? jak jest z rozmiarówka i jakością?[ciach]
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-03-25 o 22:09 Powód: podanie linka do aukcji Allegro |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem coś leniwa do robienia fotek. I jedyne miejsca, gdzie mam lustro od góry do dołu, to pomieszczenia bez okien, wiec zdjęcie zawsze zamazane wychodzą moim aparatem. Chyba, że dostanę fotki z wesela.
Ja mam 180, sukienka jest krótka, ale spokojnie zakrywa tyłek i to nie na styk
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie przyszły mi 2 bluzki japan style - taka szara z dużą kokardą w kratkę i druga szara z żabotem [ kilka razy przewijały się w wątku].
Szara z kokardą może być, chociaż nie jest tak ładna jak na zdjęciu, natomiast ta z żabotem wygląda kiepsko;/ Ogólnie to szału nie ma, zastanawiam się czy nie odesłać <myśli> |
|
|
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
Nelusia, wklej zdjęcia to zobaczymy
|
|
|
|
#628 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Ktoś prosił o tę bluzke
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-03-27 o 19:04 Powód: wykasowanie zdjęć z reklamą |
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież to nie są te same zestawy.
|
|
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam ogromną prośbę, czy ktorejś z Was rzuciło sie real foto, którejś z tych sukienek/lub sam ją posiada? Co o nich sądzicie?
Szykałam w tym watku, ale nie widziałam. Byłabym ogromnie wdzięczna,
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

jak wygladaja na zywo??bo bym sie skusila
poza tym wczesniej byly juz wklejane linki z allegro i nikt sie nie czepiał wiec i ty sie nie czepiaj.