Bukiety ślubne - cz. II - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 12:23   #2881
ewalena
Zadomowienie

Dot.: Bukiety ślubne - cz. II

Cytat:
Napisane przez oliviana Pokaż wiadomość
Do Evalena!
znalazlam cos najbardziej podobnego tylko moja bedzie w cieplym odcieniu ecrue! Włoski mam brazowe taki odcien troche miedziano-kasztanowy ale nie bedzie taki ostry chce zrobic kolor ok 2 tyg wczesniej zeby nie byl taki jaskrawy a fryzurka hmmm...raczej upne włosy na gladko -tak lepiej wygladam...ponoc!Myslam o zgaszonym rozu moze z elementami kremu?no lubie rozne naturalne rzeczy jako dodatki ...moze masz w swoim magazynie pomyslow cos fajnego ?I chyba tez nie chcialabym zadnych perel itp no chyba ze juz musialyby byc...pozdrawiam
Myślę że okrągły bukiet będzie idealnym rozwiązaniem. mogą z niego spadać druciki w kolorze biżuterii (coś takiego jak na zdjęciu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg złota (Medium).jpg (78,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z1 (Medium).jpg (53,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yuy.jpg (41,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (62,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54.jpg (76,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 741b.jpg (27,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 946b.jpg (25,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1048b.jpg (25,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kl.jpg (21,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (382).jpg (27,9 KB, 53 załadowań)
ewalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:43   #2882
kika01
Raczkowanie

Aha Ewalenko zapomnialam dodac ze mam slub we wrzesniu ...to moze wiele zmienic bo pewnie nie wszystkie kwiaty beda dostepne...a zastanawialam sie czy jakby ze zrobic taki luzniejszy gora a dolem 2 - 3 kwiaty tak ok 30 cm w dol to byloby bardzo zle?np taka zantedeskie ze 2 dol... i jakis lisc czy 2 moze trawka to myslisz ze bardzo byloby niestosowne?tzn tak zastanawialam sie w ogolnym zarysie ale jakiegos zdjecia najbardziej oddajacego moje mysli jeszcze nie znalazlam!
Cos takiego jak zalączam ale to jeszcze nie to troche wiecej kwiatow moze roze czy eustoma( bedzie jeszcze)?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zantedescia.jpg (3,7 KB, 763 załadowań)

Edytowane przez kika01
Czas edycji: 2009-03-24 o 12:47 Powód: poprawa bledów
kika01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:52   #2883
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kika01 Pokaż wiadomość
Evalenka!
Znalazlam prawie identyczna sukienke!Tylko moja jest w cieplejszym odcieniu ecrue, tak jakby w lekko zloty odcien wpadajaca i ma taki satynowy matowy polysk!

Suknia niezwykle ascetyczna i elegancka - nie widzę tu zwisających bukietów. Proponowała bym coś na przedramię. Modne ale troszkę nadużywane cantadeskie, gałąź storczyka,lub długie róże, ostróżka, lewkonia itp.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aniaf8 (Medium).jpg (64,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aniaf5.jpg (174,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1156).jpg (34,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1197).jpg (31,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1422).jpg (20,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1433).jpg (11,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1431).jpg (11,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1498).jpg (19,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (1755).jpg (21,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (992).jpg (22,3 KB, 22 załadowań)
Stary 2009-03-24, 13:03   #2884
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Aha Ewalenko zapomnialam dodac ze mam slub we wrzesniu ...to moze wiele zmienic bo pewnie nie wszystkie kwiaty beda dostepne...a zastanawialam sie czy jakby ze zrobic taki luzniejszy gora a dolem 2 - 3 kwiaty tak ok 30 cm w dol to byloby bardzo zle?np taka zantedeskie ze 2 dol... i jakis lisc czy 2 moze trawka to myslisz ze bardzo byloby niestosowne?tzn tak zastanawialam sie w ogolnym zarysie ale jakiegos zdjecia najbardziej oddajacego moje mysli jeszcze nie znalazlam!
Cos takiego jak zalączam ale to jeszcze nie to troche wiecej kwiatow moze roze czy eustoma( bedzie jeszcze)?
Ponieważ suknia jest bardzo prosta należało by dodać rękawiczki wtedy zrobi się jakby więcej tkaniny.
Jakoś ten wariant specjalnie do mnie nie przemawia, ale jeśli już to na pewno nie więcej kwiatów. I została bym przy cantadeskiach ponieważ kwiat jest wyrazisty ma bardzo określony kształt i nawet mało kwiatów a sporo liści robi efektowny bukiet. Róża i eustoma będą wymagały mniejszych liści i efekt będzie zupełnie inny.
Stary 2009-03-24, 13:20   #2885
aniafudi
Przyczajenie

do Sysunia_d

A co myslisz o takim bukieciku?sukienka bardzo podobna tylko nie wiem jak Twoja ale ta ponoć była wyszywana kryształkami Swarowskiego!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Iza 1.jpg (35,6 KB, 143 załadowań)
aniafudi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 13:25   #2886
Jola Darska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniafudi Pokaż wiadomość
do Sysunia_d

A co myslisz o takim bukieciku?sukienka bardzo podobna tylko nie wiem jak Twoja ale ta ponoć była wyszywana kryształkami Swarowskiego!
ANIA - bukiet przecudowny !!!!
Pozdrawiam - Jola D.
Stary 2009-03-24, 13:49   #2887
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
do Sysunia_d

Patrze na ta suknie i normalnie bardzo podobna do mojej tylko u mnie jest chyba ciut inna koronka ale dokładnie ten styl. To twoja suknia ?

Bukiecik ładny tylko chyba bym wolała jasniejszy np jasny fiolet , róż może zółty Wezme pod uwage twoja propozycje

Ewelana moze cos też doradzi z Jola - moje propozycje na drugiej stronie.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-03-24 o 13:51
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 16:43   #2888
AgneseInes
Raczkowanie

Cześć
Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu inspiracji odnośnie bukietu, który pasowałby do mojej sukni ślubnej. Mam kilka pomysłów tylko nie wiem czy idę w dobrą stronę (nie zawsze to co mi się podoba pasuje do mnie ) dlatego moja prośba do was o radę i pomoc.

Moja suknia to ten sam model co na zdjęciu tylko ze zmodyfikowanym dekoltem, teraz będzie ona w kształcie "serca", kolor śnieżno biały. Fryzurę ślubna będę miał bardzo prostą i elegancką (zdjęcia) do tego delikatny welon i mocniejszy akcent w uchu.

Mam 168cm i typową figurę klepsydry z wyraźnie zarysowana talią (biust (C) i biodra w normie ). Jestem szatynką o niebieskich oczkach. Pan młody (jasne szatyn 172cm wzrostu) będzie miał ciemno grafitowy garnitur z delikatnymi prążkami.

Jeżeli chodzi o moje ulubione kwiaty to są to storczyki, róże i kalie bukiet raczej w formie kuli, chociaż przedłużany pewno by mnie wysmuklił.
Niestety ślub mam 6 czerwca i pani w kwiaciarni powiedziała, że może wtedy nie być storczyków.

Nie wiem jaki bukiet pasowałby do mojej sukni i do mnie najbardziej, wklejam kilka moich propozycji i jeszcze raz proszę o pomoc

p.s. i jeszcze jedno, chciałbym wpiąć kwiatka we włoski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg julia.jpg (43,8 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tył.jpg (40,5 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bok.jpg (45,9 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t786758ti%2010.jpg (47,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img.jpg (47,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xxx.jpg (40,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22431001.jpg (30,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pic73.jpg (24,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouquet1_page4.jpg (20,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32329154.jpg (30,8 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez AgneseInes
Czas edycji: 2009-03-24 o 17:02
AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:00   #2889
AgneseInes
Raczkowanie

Jeszcze moje zdjęcie na którym widać buzie i część sylwetki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg copyDSC02113.jpg (34,4 KB, 95 załadowań)

AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:16   #2890
Pisklak23
Raczkowanie

AgneseInes
Mnie też pani w jednej kwiaciarni powiedziała, że 30 maja nie będzie storczyków (mnie zależy na cymbidium). I co? Poszłam do innej kwiaciarni, którą mi wiele osób polecało i okazało się, że w terminie mojego ślubu te storczyki są jak najbardziej dostępne.A skoro masz ślub tydzień po mnie, więc nie martw się- będą wtedy storczyki. Podobno cymbidium są dostępne do połowy lipca.
Myślę, że do Twojej sukienki pasuje zgrabna kuleczka ze storczyków (ja też coś podobnego wybrałam post #2811), ale myślę że parę wypuszczonych trawek też byłoby ok. Do Twojej fryzurki jak najbardziej pasuje wpiąć storczyka, który notabene jest bardzo wytrzymały.
Co do koloru musisz sama zdecydować w jakich odcieniach chciałabyś mieć swój bukiet ślubny. Ja postawiłam na mix różu i bieli (jestem brunetką z szaroniebieskimi oczami), bardzo lubię pastelowy róż, a poza tym chciałam żeby bukiet był świeży i wiosenny. Mój narzeczony będzie miał grafitowy garnitur, a Ewalena i Jola do takiego garniaka polecają właśnie różowe kwiaty.
Pozdrawiam i życzę pomyślnego wyboru
Pisklak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 08:47   #2891
kika01
Raczkowanie

do Ewalena
dzięki Ewalenko za radę! podobają mi sie formy jakie mi doradziłaś!Ten pomarańcz nawet mi sie podoba co prawda myśłam o zgaszonym różu ....hmmm !
A najbardziej to mi się podoba ten - 3-cie zdjecie i kolor nawet też jest ok!taki niespotykany !Malgosia Kożuchowska miała taki bukiet ślubny z jakiś takich dziwnych kwiatków ale właśnie w takim kolorze!Albo nawet ciemniejszym!co myślisz?
Albo ten kolor kwiatów ułożyc w takiej formie na okragło jak zdjecie nr 2?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aniaf8.jpg (3,7 KB, 702 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aniaf5.jpg (4,2 KB, 703 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aniaf.jpg (4,6 KB, 707 załadowań)
Stary 2009-03-25, 10:14   #2892
aniafudi
Przyczajenie

Sysuniu to nie jest moja sukienka! Śliczna owszem ale nie moja!
To zdjecie, ktore dostałam od mojej klientki! A bukiet robiłam specjalnie dla niej bo ona nie lubi kwiatów i gdyby nie to, że musiała to by bukietu nie zamawiała! No ale w końcu zdecydowałyśmy, że to musi być coś prostego, oryginalnego, niebanalnego w ciekawym kolorze!
I masz efekt!

Edytowane przez aniafudi
Czas edycji: 2009-03-25 o 10:46 Powód: dodanie zdjecia
Stary 2009-03-25, 10:27   #2893
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Sysuniu to nie jest moja sukienka! Śliczna owszem ale nie moja!
To zdjecie, ktore dostałam od mojej klientki! A bukiet robiłam specjalnie dla niej bo ona nie lubi kwiatów i gdyby nie to, że musiała to by bukietu nie zamawiała! No ale w końcu zdecydowałyśmy, że to musi być coś prostego, oryginalnego, niebanalnego w ciekawym kolorze!
I masz efekt!
Faktycznie ładnie to wyglada tylko ten kolor mi jakoś nie pasuje taki grobowy ja lubie zywe kolory a ten mi sie brzydko kojarzy.
Rozumiem ze prowadzisz kwiacirnie a jestes moze z Krakowa ?

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-03-25 o 10:29
Stary 2009-03-25, 10:56   #2894
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
do Ewalena
dzięki Ewalenko za radę! podobają mi sie formy jakie mi doradziłaś!Ten pomarańcz nawet mi sie podoba co prawda myśłam o zgaszonym różu ....hmmm !
A najbardziej to mi się podoba ten - 3-cie zdjecie i kolor nawet też jest ok!taki niespotykany !Malgosia Kożuchowska miała taki bukiet ślubny z jakiś takich dziwnych kwiatków ale właśnie w takim kolorze!Albo nawet ciemniejszym!co myślisz?
Albo ten kolor kwiatów ułożyc w takiej formie na okragło jak zdjecie nr 2?
Spokojnie można ta cantedeskia nazywa Schwarzwald jest piękna i każdy bukiet wygląda efektownie.
Okrągły który Ci się podobał i zresztą ten pomarańczowy robiła florystka z Krakowa Ania Fudali.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
sysuniu to nie jest moja sukienka! śliczna owszem ale nie moja!
I masz efekt!
witam cię droga przyjaciółko - strasznie się cieszę że tu jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny,to jest ania fudali z krakowa, której bukiety wielokrotnie prezentowałam - jak już pisałam jest fantastyczną florystką

kraków i okolice macie w wątku swojego człowieka

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez AgneseInes Pokaż wiadomość
Cześć
Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu inspiracji odnośnie bukietu, który pasowałby do mojej sukni ślubnej. Mam kilka pomysłów tylko nie wiem czy idę w dobrą stronę (nie zawsze to co mi się podoba pasuje do mnie ) dlatego moja prośba do was o radę i pomoc.

Moja suknia to ten sam model co na zdjęciu tylko ze zmodyfikowanym dekoltem, teraz będzie ona w kształcie "serca", kolor śnieżno biały. Fryzurę ślubna będę miał bardzo prostą i elegancką (zdjęcia) do tego delikatny welon i mocniejszy akcent w uchu.

Mam 168cm i typową figurę klepsydry z wyraźnie zarysowana talią (biust (C) i biodra w normie ). Jestem szatynką o niebieskich oczkach. Pan młody (jasne szatyn 172cm wzrostu) będzie miał ciemno grafitowy garnitur z delikatnymi prążkami.

Jeżeli chodzi o moje ulubione kwiaty to są to storczyki, róże i kalie bukiet raczej w formie kuli, chociaż przedłużany pewno by mnie wysmuklił.
Niestety ślub mam 6 czerwca i pani w kwiaciarni powiedziała, że może wtedy nie być storczyków.

Nie wiem jaki bukiet pasowałby do mojej sukni i do mnie najbardziej, wklejam kilka moich propozycji i jeszcze raz proszę o pomoc

p.s. i jeszcze jedno, chciałbym wpiąć kwiatka we włoski
Ja wybieram 1 i 4. Storczyki są do końca czerwca.
Stary 2009-03-25, 11:07   #2895
Maggie1983
Zakorzenienie

czesc dziewczynki! PRZYJMIECIE mnie????

slubuje 6.06.2009 (swoja droga w swoje wlasne urodziny) i tez bede potrzebowala porad co do kwiecia w dloni i we wlosach to jak pomozecie??
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 11:53   #2896
aniafudi
Przyczajenie

Cześć Ewciu!

Tak sobie zaglądam co jakis czas co sie tutaj nowego pojawia!I widzę coraz to odważniejsze pomysły mają Panny Młode!Brawo!
Stary 2009-03-25, 11:55   #2897
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
Napisane przez ewalena Pokaż wiadomość
Storczyki są do końca czerwca.
Wszystkie bez wyjątku? Na 18 lipca żadnych nie będzie?
W takim razie co zamiast w bukiecie i we włosach?
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:05   #2898
magdalenka_
Zadomowienie

ewalena

Bardzo spodobal mi sie pokazany przez Ciebie bukiet.
Chcialabym go zrobic sama dlatego chcialabym zapytac jak go wykonac i co bedzie mi potrzebne. Jaki rodzaj kalii. A wogole czy bedzie pasowal do mojej sukni?Dodam jeszcze ze slub mam pod koniec lipca.

Z gory dziekuje za odpowiedz!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aniaf5.jpg (144,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukk.jpg (15,9 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez magdalenka_
Czas edycji: 2009-03-25 o 12:12
magdalenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 12:12   #2899
aniafudi
Przyczajenie

Do Sysunia
Wersja w kolorach smietankowo-zielonych!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ewelina.jpg (162,8 KB, 90 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-25, 12:25   #2900
kika01
Raczkowanie

Do Aniafudi
Ooo!!!
Jaki ten sliczny!to teraz dopiero mam problem!
Ale za to wiem gdzie zamowię!
Stary 2009-03-25, 14:37   #2901
ewalena
Zadomowienie

No widzicie dziewczyny Ania jest świetna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Wiedziałam kogo polecam, a to dopiero początek jej galerii.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Do Sysunia
Aniu jak wiesz jestem miłośniczką Twoich prac, ale te dwa ciemny i jasny są fantastyczne. Całuję

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Yennka Pokaż wiadomość
Wszystkie bez wyjątku? Na 18 lipca żadnych nie będzie?
W takim razie co zamiast w bukiecie i we włosach?
Są hurtownie które sprowadzają storczyki "na okrągło" ale to kosztuje. W większych miastach(tam gzie są giełdy) jest troszkę łatwiej.
Stary 2009-03-25, 14:56   #2902
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Do Sysunia

Bardzo ładny a co powiesz na ten bukiet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg green%20cymbidium%20bouquet.jpg (35,7 KB, 29 załadowań)

Stary 2009-03-25, 15:01   #2903
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_ Pokaż wiadomość
ewalena

Bardzo spodobal mi sie pokazany przez Ciebie bukiet.
Chcialabym go zrobic sama dlatego chcialabym zapytac jak go wykonac i co bedzie mi potrzebne. Jaki rodzaj kalii. A wogole czy bedzie pasowal do mojej sukni?Dodam jeszcze ze slub mam pod koniec lipca.

Z gory dziekuje za odpowiedz!
No nie wiem czy dasz radę -uplecenie kryzy z drutu nie jest takie proste, wydaje się że kwiaty są złożone do k....y , a to tak wcale nie jest.
Trzeba zastosować metodę prób i błędów. Autorka tego bukietu Ania Fudali jest na wątku. Może ona Ci odpowie czy jest to bukiet do samodzielnego wykonania.
Stary 2009-03-25, 16:28   #2904
klocuszek27
Raczkowanie

Czy do mojej sukienki pasuje taki bukiet ???

bukiet4.jpg suknia.jpg

Ślub mam w lipcu. Będą wtedy kalie? Bo ja się kompletnie nie znam;/
Ile może kosztować taki bukiet ?

Tak btw. boję się, że w kwiaciarni mogą mi zaśpiewać cenę jak z kosmosu Czy bukiet ślubny jest 2x droższy tylko dlatego, że nazywa się "ślubny" ???
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:45   #2905
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

laseczki błagam pomózcie

kurcze u mnie tez juz coraz blizej slub, a ja nawet nie wiem jaki bukiet chce
kurcze, pomozcie jakie kwiatki mam wziac do swojej kiecy?
podobaja mi sie takie amarantowe lub cytrynowe rozyczki ale nie wiem czy pasowac beda? heh... chcialabym cos takiego innego... takie jakies konkretne, bardzo zywe kolory...

a bizuteria... raczej bez naszyjnika, bo pod szelka moze podchodzic ciagle do góry...
ale kolczyki... raczej jakies błyszczące... tak...?

włosy bede miec upiete, ale nie 'przylizane' raczej jakis mały irokezik moze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4545.jpg (99,7 KB, 67 załadowań)

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:20   #2906
cosiczek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klocuszek27 Pokaż wiadomość
Czy do mojej sukienki pasuje taki bukiet ???

Załącznik 2141553 Załącznik 2141552

Ślub mam w lipcu. Będą wtedy kalie? Bo ja się kompletnie nie znam;/
Ile może kosztować taki bukiet ?

Tak btw. boję się, że w kwiaciarni mogą mi zaśpiewać cenę jak z kosmosu Czy bukiet ślubny jest 2x droższy tylko dlatego, że nazywa się "ślubny" ???

Śliczny jest ten bukiecik! Też znalazłam go w necie i się nad nim zastanawiam. Sukienkę mam ecru a marzy mi się różowy bukiet! A co do ceny niestety też się nie orientuję
cosiczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:03   #2907
klocuszek27
Raczkowanie

Hej cosiczek a może te ci wpadną w oko :

bukiet3.jpg bukiettt.jpg bukiet1.jpg bukiet5.jpg

... chociaż te mogą być za blade do ecru, ten mój ciemniejszy chyba lepszy ale ten pierwszy ciekawy z tymi perełkami ale trzeci też fajowy , można by zamienić w nim róże na ciemniejsze, bo jasnoróżowe mogą zginąć w ecru.

Stary 2009-03-25, 21:08   #2908
klocuszek27
Raczkowanie

hehe cosiczek ja też mam ślub 11.07.2009
oby była ładna pogoda tak zbaczając z tematu Pozdrawiam
Stary 2009-03-26, 07:19   #2909
cosiczek
Przyczajenie

Śliczne są te bukieciki w różu Pogadam z moją kwiaciarką i myślę że uda się coś pozamieniać aby bukiet wyszedł ciemniejszy.Może pomieszam calle z Twojego bukietu z jakimiś różami ? Fajnie że "ślubujemy" w ten sam dzień wierzę, że będzie ładna pogoda... Życzę udanych przygotowań- wkońcu jeszcze 107 dni działań Pozdrawiam.
Stary 2009-03-26, 07:41   #2910
cosiczek
Przyczajenie

Swoją drogą też znalazłam parę propozycji, choć teraz zasanawiam się: róże? czy coś egzotycznego? Fajnie wyglądają te różyczki we włosach- ale ja mam czarne włosy Najbardziej podoba mi się kolor tych ostatnich różyczek. Myślicie że bedzie pasował do sukni z fotografi w kolorze ecru?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 895a8cde2786fb70kopiajc5.jpg (29,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13_b.jpg (14,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 015.jpg (15,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (23,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub23.jpg (69,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub27.jpg (4,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sajoni.jpg (13,0 KB, 8 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości