|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Aaaaa to mrożonki dla mnie są normą
![]() Cytat:
![]() I stwierdziłam, że nie będę już dziś ćwiczyć, bo jest późno, po siłowych trzeba coś zjeść, a ja już nie mam zamiaru. Piję herbatę miętową i pójdę spać.
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z ćwiczeń planuję tylko Tabatę na dziś, więcej i tak pewnie nie zdążę i nie dam rady ![]() Kurcze, mam dylemat ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Cały dzień cisza? ![]() Oj pogrzeszyłam dzisiaj... Na własną zgube upiekłam ciastka czekoladowe... Zjadłam chyba z 7 ![]() ![]() ![]() Zrobiłam tą Tabatę dzisiaj... I przyznam, że jest zdecydowana poprawa w porównaniu z zeszłym tygodniem! Jutro na pewno i tak się pojawią zakwasy, ale przynajmniej dzisiaj mogę chodzić normalnie ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-03-21 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanów się i przyznaj sama przed sobą, czy exowi chodzi naprawdę o przyjacielskie spotkanie, czy to tylko wymówka i chce czegoś więcej? Jeśli to pierwsze- idź jak najbardziej, czasem fajne odkurzyć stare znajomości ![]() Ja też mam kilku znajomych- exów lub niedoszłych i utrzymuję kontakt tylko z tymi którzy traktują mne tak jak ja ich- czyli lubimy sę nc więcej. Jeśli ktoś podbija do mnie- staram sę trzymać z daleka. I jestem szczera sama ze sobą i z TŻ, więc nieporozumień na tym tle nie ma ![]() Cytat:
![]() Ale za to zdjęcia- bezcenne ![]() I w nocy wstawałam tysiąc razy bo chciało mi się pić ![]() Ech, dziewczyny, proszę o lanie, bo się zapuściłam. Czuję skruchę, od ponedziałku poprawa ![]() Spróbuję dziś z tą Tabatą i poćwiczę na wioślrzu.
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zdjęcia z takich imprez zawsze są faaaajne ![]() ![]() Ja dzisiaj pospałam sobie do 12 ![]() Zła jestem trochę na siebie, bo po tej trochę oszukiwanej Tabacie nie mam w ogóle zakwasów dzisiaj... Czyli po pierwsze, zmarnowałam dzień treningowy bo nic innego nie ćwiczyłam a po drugie chyba ją dzisiaj powtórzę tylko porządnie i to mnie wkurza jeszcze bardziej, bo wiem co mnie czeka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Też spałam do 12.00
![]() Dzień też nie do końca superdietetyczny, ale chyba nienajgorzej: 1) trochę jogurtu nat. z modem +3 łyzki musli 2) obiad czyli talerz zupy jarzynowej z makaronem, trochę ziemniaków, kotlet i dużo sałaty lodowej przyrządzonej jak mizeria 3) kawa z mlekiem, kawałek czekolady 70%, 1 pralinka z płynnym alkoholem w środku ![]() 4) 2 małe kanapeczki, jedna z twarożkiem i szczypiorkiem, drug z pieczenią rzymską, 1 łyżeczka lodów czekoladowych z adwokatem (dziubłam trochę od mamy ![]() 5) będzie albo wieśniak, albo coś z jajkiem (jajecznca?) Może dzisiejszy dzień nie był jakiś wybtnie treningowy, ale poćwiczyłam trochę: -trochę twstera (kolka! ![]() -ponad 100 machnięć wioślarzem -kilka pseudo-pompek ![]() - trochę poćwiczyłam z płytką streaptise aerobic Carmen Electra (jakies to dla mnie nudne ![]() ![]() ![]() - poćwiczyłam jeszcze trochę brzuch ( własna składanka ćwczeń z Tamilee ![]() Idę jeść bo jestem głodna.
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Olałam w końcu tą Tabatę i poćwiczyłam w zamian trochę dolne partie brzucha. Więcej mi się chyba już nie chce dzisiaj... No może jeszcze jakieś pompki, bo to mało czasu zajmuje
![]() Kupiłam sobie parę dni temu ładnie wyglądające mięsko o nazwie "Schab bieszczadzki z majerankiem", oczywiście nie spojrzałam na składniki. I co? Okazuje się, że ten schab to pierś z kurczaka ![]() ![]() Jutro od 8 do 20 na uczelni, bosko ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
To ja kobietki....
Od czego by tu zacząć....? Psychicznie siadłam i nie ma mnie kto podnieść....wszyscy mówią-będzie dobrze,nie ma się co martwić na zapas.... Byłam z moim 2letnim synkiem w Łodzi w CZMP na kontroli kardiologicznej(jak miał 3 miesiące miał operację-wada CAV),jeździmy regularnie co pół roku.Myślałam,że znowu będzie ok,tzn.stan dobry,wydolny krążeniowo itd...a tu okazało się,że pani doktor nie wyklucza reoperacji zastawki....załamana jestem... Przepraszam,że nie udzielam się na topiku,ale nie mam nastroju,przybita jestem.... Jem śmieciowo niestety ![]() Całuję Was mocno Wasza domina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wracaj do nas szybko, bo potrzebujemy chyba lania ![]() Trzymam kciuki za synka
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Wow, właśnie sobie zdałam sprawę, że normalnie to bym dopiero do domu dotarła.... Ale dzisiaj na szczęście nie było zajęć jednych, więc o 15.00 już jechałam do domku
![]() Dawno nie wrzucałam jadłospisu, więc może dzisiaj: 7.00 3 łyżki musli tropikalnego (Sante) z Activią naturalną, kromka razowca z serkiem twarogowym 10.00 spore jabłko 13.00 dwie podwójne kromki razowca z sałatą, zielonym ogórkiem, wędlinką drobiową i odrobiną masła 16.30 200g mieszanki warzyw (brokuły, kalafior, marchewka) z domowej roboty sosem czosnkowym (jogurt, czosnek, przyprawy, trochę majonezu); 5szt pierożków z ciasta francuskiego ze szpinakiem 20.00 pseudo jajecznica: pół cebuli, 3 grube plastry wędliny drobiowej pokrojone i podsmażone na pół łyżeczki oliwy, do tego wbite jedno jajko z grzeszków wpadło około 16.00 kilka domowej roboty ciasteczek maślanych i wieczorem jeden cukierek z guaraną... Cukierek miał 94% węgli w sobie ![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Nooo, czy tylko ja się tu będę udzielać?
![]() Dopiero niedawno dotarłam do domu... W ogóle to mam zakwasy mięśni skośnych brzucha, ale tylko po jednej stronie ![]() ![]() ![]() Jedzeniowo nie tak źle, ale byłam u Dziadka dzisiaj na "proszonym podwieczorku", który standardowo składał się z obiadu, kolacji i deseru ![]() 7.30 3 łyżki owsianki z rodzynkami i słonecznikiem, półtorej kromki razowca z miodem (nie zdążyłam więcej, zaspałam ![]() 10.00 kefir 400ml, rogal maślany 14.00 podwójna kromka razowca z serkiem twarogowym, sałatą, szczypiorkiem i pastą z łososia 16.00 batonik musli 17.00-19.00 dwa gołąbki (spore), kilka plasterków różnorakiej wędliny, pół pomidora, dwie małe kromki angielki z tatarem i cebulą, dwa kawałki sernika... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
hehe, jedynie Gohs zasługuje na tytuł WYTRWAŁEJ I ZDETERMINOWANEJ
![]() ![]() ja wczoraj jakoś...zapomniałam napisać a grzeszków wpada codziennie trochę...wczoraj jakieś ptasie mleczko jedno....itd A dziś miało już być pięknie ale na "podwieczorek" zjadłam sporo ociekających tłuszczem racuszków z jabłkami ![]() no i zemściło sie to na mnie- tuż po zjedzeniu zaczął nawalać mi żołądek....nie mogę już jadać takich rzeczy. A w ramach zadośćuczynienia na siłowni pobijałam swój rekord ![]() ![]() Mam nowego kopa motywacyjnego ![]() I. Nie wiem jak będzie wyglądał dzień jutrzejszy bo zapowiada się cały w podróży (muszę jechać do BB na rozmowę z pewnym "bardzo ważnym prezesem wielkiej firmy" ![]() A moja mama ma jutro egzamin na prawko ![]() II. w czwartek współlokator ma urodziny, więc na 100% będzie alkohol, resztę postaram się ograniczyć do minimum ![]() A teraz zjem jeszcze troszkę białka (nie jestem głodna, ale po siłowni trzeba coś zjeść)
![]() |
#733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak poszła rozmowa ![]() Za racuchy ![]() Dziękuję za wsparcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
Tak w skrócie:
Mama....hmmmm, niestety zima znowu zaskoczyła kierowców, więc mimo że wyjechali z bratem dużo wcześniej, to z Żywca do bielska był taki korek (zaśnieżone drogi) że spóźnili się na egzamin o godzinę ![]() ![]() Ja natomiast też bałam sie rano że nie zdążę, ale było ok. Byłam w Bielsku godzinę przed spotkaniem, więc brat zabrał mnie jeszcze do siebie na obiad ![]() ![]() Co do jedzenia to nie było zbyt pięknie, ale wiecie jak to jest w podróży, tym bardziej że nie miałam czasu zrobić sobie swoich kanapek... 1) musli z serkiem 2) obwarzanka z makiem 3) mandarynka i porcja makaronu z sosem słodko-kwaśnym i mięsem; kawa z mlekiem 4) drożdżówka z serem Niedawno wróciłam, idę coś zjeść, potem Tamilee i do TŻ
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymamy kciuki za mamy egzamin ![]() A jedzonko, pomijając już fakt, że mało dietetyczne, to po prostu mało go.. No ale są dni, kiedy nie ma czasu na nic ![]() Ja dzisiaj względnie, tylko trochę nieregularnie: 7.00 Zdrowy Błonnik (czy oni nie mogli tych chrupek nazwać jakoś inaczej? ![]() 10.00 kefir 400ml, podwójna kromka razowca z serkiem topionym, szynką i ogórkiem 13.00 druga taka podwójna kromka ![]() 15.00 kotlet mielony, ziemniak, spooora ilość surówki z kapusty pekińskiej (kapusta, ogórek kiszony, pomarańcza, jabłko) 18.30 kilka migdałów 20.00 będzie pewnie twaróg z warzywami, dawno nie jadłam ![]() Chyba muszę zacząć jeść więcej marchewki albo pić soki przecierowe, bo wszyscy mi mówią, że jestem blada jak trup... ![]() A z ćwiczeń był tylko wf dzisiaj, czyli godzinka pilatesu + body art + stretching. Generalnie okazuje się, że koleś który prowadzi te zajęcia nawet pamięta jak mam na imię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie elegancko,choć okres dostałam i zeżarłabym konia z kopytami ![]() 2 kromki razowca,2 plasterki sera,pomidor potem-nesvita(te płatki błyskawiczne)-słodkie diabelstwo ![]() obiad-smażony dorsz(filet) i cała kopa surówki z kapusty kiszonej potem-2 jabłka,sucha bułka z dynią kolacja-pół kostki twarogu ze szczypiorkiem i 2 łyżkami jogurtu naturalnego Zadowolona jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
A tego to już nie wiem
![]() ![]() Bijcie! Poszłam przed tv a tam mama kusi napoleonkami, no i oczywiście zeżarłam kawałek (spory) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niedobra Mama ![]() Na szczęście dziś już nowy dzień i mam nadzieję,że wczorajsze wyrzuty sumienia nie dadzą Ci zjeść nic zakazanego i w ogóle powinnaś dostać jakąś karę...Hmmmm,może 500 brzuszków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mnie dziewczyny twarz szczypie...aaaaaaaaaa:eek : Byłam dzisiaj na kolejnej mikrodermabrazji, tym razem było mocniej, więc teraz mam całą mordkę czerwoną jak burak ![]() ![]() ![]() ![]() Od wczoraj zaczęłam suplementację cynkiem (w ramach poprawy stanu cery, włosów i paznokci), mam nadzieję że za jakieś 2 miesiące będą już widoczne jakieś efekty ![]() ![]() Robię sobie też 2 tyg. odwyk od makaronów, ryżu, klusek, pierogów itp. ![]() Coś waga u mnie stoi w miejscu od ok. 3 tygodni.To znak, że muszę się ostrzej wziąć za ćwiczenia, bo to u mnie kuleje najbardziej. Kompletuję serię Tamilee i zabieram się za siebie ![]() O jedzeniu nie będę się rozpisywać, bo nie mam się czym chwalić. A wręcz - bijcie, batorzcie i krzyczcie ![]() Znalazłam coś fajnego, alternatywę dla WII Fit: 'My fitness coach' (link: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=12743) na allegro ok. 110zł. Zastanawiam się ![]()
![]() |
![]() |
#742 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A potem na kolację zjadłam jajecznicę z szynką, sałatkę z pomidora i mozarelli i kromkę chleba do tego. hmmm...dziś też jakoś małowarzywnie, -Rano musli z serkiem -potem duża podwójna kanapka z szynką i odrobiną sera camembert -na obiad do baru poszłam, bo nie mam dziś sił gotowac, wiec były 2 gołąbki z sosem pieczarkowym ....a tu sie okazuje ze współlokatorka spaghetti zrobiła ![]() Cytat:
.....oraz pijaństwo ![]() ![]() A za chwilę poćwiczę z Tamilee. (Miałam iść biegać, ale dziś tak słabo się czuje że chyba nie jestem w stanie...ja nie wiem co to ma być? wiosenne przesilenie?) Cytat:
![]()
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2009-03-26 o 15:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jedzeniowo jak narazie okej, ale nie zapeszam, bo wiadomo jak wczoraj było ![]() Cytat:
![]() Trzymamy kciuki za odwyk ![]() ![]() A co do tej gry, to wygląda mi to podobnie do "Yourself Fitness" na PC. Mam ten program, ćwiczenia są w miarę fajne, ogólnie całkiem to przyjemnie zorganizowane, ale no jakoś nie mam serca ćwiczyć z wirtualną trenerką ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro wszyscy mierzą się w sobotę - zmierzę i ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buuu...ratunku, TŻ przyniósł pierogi z jagodami i skusiłam się na 4szt ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
stosowalam juz wiele diet, ale glownie nie przynosily rezultatow... pewnie za malo jadlam... ale zawsze balam sie jesc wiecej bo przytyje... przechodze na South Beatch mozecie mnie korygowac jak cos zle bede robic? dzis zjadlam
9:00 jogurt naturalny (nie mialam jajek ![]() 11:00 wiesniak light 16: 00 2 kotlety schabowe upieczone na grilku ![]() i po zakupach w tesco 20:00 jajecznica z 2 jajek z pieczrka, troszeczke papryki, cebulki i kielbaski drobiowej. do tego troche orzeszkow ziemnych (kupilam solone, ale je umylam ![]()
![]() |
#746 |
Przyczajenie
|
okej dołączam do was jestem jęcząca ale postaram się być dzielna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: 7.30 eeee... chyba nie pamiętam ![]() ![]() 10.30 sałatka owocowa (jabłko, duża mandarynka, winogrono) z odrobiną jogurtu greckiego 13.30 obiad u chińczyka... ryż z kurczakiem i różnymi warzywami, ale niestety było to dość tłuste.. ![]() 17.00 kotlet mielony, micha tartej marchewki z ananasem, kilka frytek z piekarnika 20.30 dwa jajka na miękko (jedno było jakieś niesmaczne... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już po śniadanku: owsianka na mleku z otrębami + mandarynka. Jak tylko ułoży mi się w brzuszku to zabieram się za Tamilee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To niezdrowe ![]() Co do ananasa to nie mam pojęcia ![]() No więc dziewczyny dziś już wracam z drogi grzechu na drogę prawości ![]() ![]() ![]() Za to były wczoraj 2 zestawy Tamilee no i kilka godzin szaleństw na parkiecie ![]() Ok, od dziś świeża motywacja, jem mniej i zdrowiej. I ćwiczę (muszę ułożyć ten plan) A swoją drogą ostatnio tak spojrzałam na siebie w lustrze...i kurcze już dużo lepiej wyglądam, nawet we WŁASNYM mniemaniu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj mam jakiś kryzys... ![]() ![]() ![]() O jak mi się nic nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.