|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
a ja ćwiczę sobie jak mi się przypomni
eh ... szkoda,że to w klatke piersiową nie idzie
|
|
|
|
#3902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
ale szczerze mówiąc to nie wiem gdzie w lublinie jest jakaś dobra pizza a 20zł na syf nie mam zamiaru wydawac...
|
|
#3903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pije jej ogromne ilosci, nawet kilka dziennie wlasciwie to potrafie pic jedna za druga - jedna sie skonczy, ide zrobic nastepna![]() Cytat:
poki co dziewczyny wykorzystuja swoje karnety do konca i chyba bedziemy myslec o innym klubie, bo tu zapisac sie z karnetem bez rezerwacji (tzn. bez deklaracji na ktore godziny co tydzien bedziemy chodzily)jest coraz trudniej - idzie wiosna i nagle jest przepelnienie w grupach kto by pomyslal - maly klubik osiedlowy i takie tlumy ![]() a ja nie cierpie stepu wole raczej takie cwiczenia z ciezarkami ![]() Cytat:
jakos tak na silowni przyjemniej mi sie pedaluje niz w domu a juz najprzyjemniej jezdzic na zwyklym rowerze juz niedlugo... i niebawem zanosze rolki na przedsezonowy serwis
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-25 o 17:39 |
|||
|
|
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie tak bym se na nim coś czytała ćwicząc albo oglądała TV czy cokolwiek heh ja bym z niego na pewno korzystała! ![]() ja w tej chwili zjadła bym coś a nie mam pojęcia co-czuje głód a nie wiem co zjeść,żeby nie było,że zaraz mi pójdzie w mój tył... Tancerko trzymaj się! nie jedz pizzy! co byśmy mogły zrobić sobie do jedzonka ? hm... może jakiś owoc? czy już za późno? Lain fajnie masz,rowerek w domu i możesz korzystać fakt,ja też wole taki rower do jeżdżenia na dworze ale co zrobić jak tam zima
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym fitnesem to w ogóle pytałam czy chodzisz bo twój pogląd na ważenie się znam i popieram tak tylko byłam ciekawa czy już się zapisałas ale teraz już będę wiedziećSzana ja to zjadłam kromeczkę chlebka chrupkiego z dżemem wiśniowym i do tego poskakałam troszkę i poćwiczyłam kilka minut i od razu mi lepiej chyba jeszcze z 5 minut poskaczę
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak pisała Lain ciężko się zmobilizować.Cytat:
W ogóle w naszym przyszłym mieszkanku musi być duży balkon albo taras, żeby rowerki tam stały. Ej dziewczny - wiecie czy w tych nowych blokach do każdego mieszkania przynalezy piwnica? Bo z reguły sa tam parkingi podziemne, ale czy sa piwnice???w ogóle w klubie fitness przyjemniej się ćwiczy. Można się zmobilizować. Ja będę starała się wrócić na aqua aerobic, bo to było najlepsze na co chodziłam. a gdzie jeździsz na rolkach? Na Błoniach?Zawsze autem czy masz je w plecaku? Chętnie kupiłabym rolki, ale nie wiem czy jest jakies fajne miejsce poza Błoniami do pojeżdżenia. |
||
|
|
|
#3907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja znalazłam ciasteczka owsiane mogę? |
|
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Samoa z tą piwnicą to w sumie nie wiem jak jest czy się dostaję ją do mieszkania czy się wykupuje... mieszkam na stancji w nowym bloku i tu na przykład numery piwnic nie są zgodne z numerami mieszkan bo jedni nie mają a inni mają więcej niż jedno takie pomieszczenie więc ciężko powiedziec
![]() Cytat:
o matko uuuuuuuuuffffffffffffffff normalnie masakra tak się oskakałam i dobrze!!! tłuszczyku idź precz!! odkąd nie tańczę to już 5kg przytyłam ale jak ważyłam te 50kg to jak jedna wielka kość wyglądałam więc w sumie to nie jest źle ale czasem marzy mi się być taka kością znowu i móc jeść ile wlezie a i tak wszystko spalać podczas tanczenia to były czasy![]() ![]()
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Panienki
![]() ja juz po pracy i jutro mam wolne i pojutrze też ![]() Całe szczęście, że będzie troszkę wolnego bo już po tygodniu codziennego wstawania po 4 to naprawdę zmęczenie daje o sobie znac
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinny byc mam nadzieje![]() ja w zyciu mojego rowerka nie wystawie na balkon, bo nie chcialabym zeby ktos mi go ukradl. kiedys komunijny rower mojego brata zwineli z balkonu. mojego byloby strasznie szkoda, szczegolnie, ze nowka sztuka no i troche jest jednak wart.Cytat:
jezdzimy z TZem autem, stajemy pod stadionem Cracovii - ja ubieram rolki, biore na plecy plecaczek z woda, a TZ biega... jak mu sie chce pic to go poje z pleczacka (mamy taki z buklakiem na wode i rurka do picia )ale jak jedziemy na wycieczke w dzien to np. sciezka tyniecka wzdluz Wisly az do Tynca
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-25 o 18:10 |
||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa zapomnialam
![]() Elitko Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dużo miłości, zrozumienia i wszystkiego co najelpsze! I zyj nam STO LAT ... albo i wiecej |
|
|
|
#3912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym wstawaniem to naprawde katorga.. może jak ktoś jest jeszcze typem rannego ptaszka ale tak jak ja która raczej życie by prowadziła w nocy to dla mnie makabra.. jak musiałam w norwegii wstawać codziennie o 4 przez kilka dni to potem zasypiałam w locie nawet nie wiem kiedy i gdzie..Cytat:
te drzwi są z kilku drewnianych listewek i jakbym się mocniej rozpędziła to bym je zlamała bo się całe chwieją a co dopiero tam trzymać coś cennego... z resztą przez te drzwi wszystko widać co jest w środku piwnicy bo są tak jak płot- jedna deska i przerwa potem znów deska i przerwa.. i każdy wszystko widzi co jest cennego... my z koleżanką trzymamy tam tylko przetwory od mamusi i swoje rolki bo nie są zbyt cenne i nawet jak ktoś to ukradnie to nie będzie szkody... Cytat:
100 lat nasza Elitko moje ty guru księgowości
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Tancerko super
też poćwiczę zaraz ,zainspirowana Tobą ![]() a jak skaczesz? na skakance?albo jak? a jedno ciasteczko mogę? ![]() Onelciu co tam słychać?
|
|
|
|
#3914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz trzymamy rowery w garażu, jak mieszkaliśmy w bloku to w piwnicy właśnie.ooooo wzdłuz Wisły w tamtych rejonach to brzmi mało tłoczno - a jest tłoczno czy nie? ![]() Cytat:
![]() :boun ce:![]()
|
|||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
a padam na ryjek
![]() ide sobie zrobić kisielek - slodką chwilkę a co, należy mi sie
|
|
|
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
Elitkoooooo wszystkiego naj naj naj, spełnienia najskrytszych marzeń
a ja znowu zabieram się za pisanie, do tego kubas zielonej herbaty i
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam w mieszkaniu takie wielkie lustro w przedpokoju i tam się ustawiam i sobie coś tam skaczę. kiedyś w gazecie był zestaw kilku ćwiczeń aerobowych gdzie nie budowały sie mieśnie podczas nich a spalał tłuszcz i ze 2 zapamietałam ale nie umiem ich opisać kurczę nawet.. bo w tej gazecie to były rysunki jak chwilka po chwilce powinna figura wyglądać... poskacz sobie a to pajacyków ze sto a to jakiś innych pierdółek aż się zmachasz tak jak ja- musiałam zmienić bluzke bo była mokra jak się zmachasz to wtedy brzuszki i przysiady a jak odzyskasz oddech to znowu jakieś skakanie. fajne jest teś wchodzenie na cos nie za wysokiego w rytm muzyki- czuć mięśnie nóżek i pośladkówCytat:
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie - zlodziej jak chce ukrasc to ukradnie, nawet ze strzezonego osiedla ![]() u mnie do piwnic tez pare razy byly wlamania, wiec w piwnicy tez nie trzymam rowerka (choc juz zamontowali lepsze drzwi ).nie jest tloczno tzn. jak jest weekend i sliczna pogoda to robi sie calkiem gesto, ale sciezka ma kilka kilometrow, wiec jakos sie to rozklada (na pewno nie ma takiej miazgi jak w weekend na Bloniach). no i sciezka jest przepiekna - biegnie po walach wislanych - cisza, spokoj i piekne widoczki tak to wyglada http://www.rowery.org.pl/tyniecka2004/tyniecka10.htm ![]() Elitka mu urodziny? Elitko stol lat i wszystkiego naj
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz nakolanniki i kask czy jak tak rekreacyjnie to nie trzeba? Koło mnie w puszczy sa tez asfaltowe dróżki, więc te rolki to nie głupi pomysł To trzymasz rower w domu czy macie garaż jakiś? |
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było że PM2010 milczą, to 'cos' napiszę
![]() A nie piszę bo jakoś brak czasu na wpisy, ale od czasu do czasu Was podczytuje Ja też już od paru tyg, prowadzę zdrowszy tryb życia(czasami zgrzesze ).Mam rowerek stacjonarny, stteper - ale czasami ciężko się zmobilizować i wolę brzuszki itp. robić. A poza tym codziennie jeżdżę rowerem takim 'normalnym' ![]() Poza tym za dwa tyg. jedziemy z TŻ do PL i powoli myślami jestesmy tam Widzę że ktoś ma urodzinki Elitka Sto Lat, sto lat..
|
#3921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty jesteś moja guru ćwiczeniowaElitko Sto Lat!!! Wszystkiego naj naj naj!!! spełnienia marzeń!!!
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-25 o 19:05 |
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale potem stwierdzilismy, ze bedziemy zostawiac troszke dalej - trzeba jechac Tyniecka i tam w pewnym momencie jest taki skret w prawo (nie wiem jak sie ta ulica nazywa, z tego co widze na mapce to bylaby Widlakowa ) i tam zostawiamy auto zaraz obok sciezki. robimy tak, bo w pewnym momencie jadac od miasta jest 'przerwa w sciezce' - tzn. trzeba jechac kawalek nie do konca bezpieczna Tyniecka (w tym roku podobno maja ta przerwe uzupelnic ) a jak parkujemy na Widlakowej to juz jestesmy za ta przerwa i nie ma problemu![]() ja dosc wymiatam na rolkach (tzn. nie mam z nimi problemu ), wiec bez ochraniaczy jezdze. kasku tez nie mam. choc to pewno moj blad, bo kazdy inny moze we mnie wjechac... no ale coz ![]() ![]() rower trzymam w mieszkaniu na przedpokoju mam dosc duzy przedpokoj, wiec nie ma problemu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-25 o 19:03 |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby był ze mnie taki guru to bym ćwiczyć nie musiała bo bym była idealna ale powiem ci że kiedyś to było inaczej- byłam tak rozciągnięta dzięki tańcom że mogłam szpagat zrobić wzduż i wszerz, do tego gwiazdy i takie inne umiałam a teraz jakbym chciała zrobić szpagat to bym się chyba rozerwała jednak taniec to była dobra sprawa... ale jak zamieszkam u tżta to obiecaliśmy sobie oboje zacząć biegać bo tam to dopiero u niego jest gdzie, na rowerku też będziemy szaleć bo tak jak się spotykamy w weekendy wieczorami to już na rower za późno no i wiadomo ze lepiej się przytulić![]() Madziulka na stałe już do Polski wracacie??
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Tylko sobie uświadomiłam, że nie mamy bagażnika na rower a rowery są u mnie w domu i tu jeździmy Hmmm...![]() ![]() Ale w sumie moge tez jeździć na rolkach po puszczy koło mnie, bo sa asfaltowe ścieżki, ale trzeba przejść kawałek dośc spory przez szutrową drogę, więc pewnie nie będzie chciało mi się fatygować i będę jeździć na rowerze Ale rolki to fajna sprawa Jak tz będzie na tym szkoleniu to będę maltretować brata, żeby szedł ze mną na rower. W ogóle koło mojego domu sa fajne miejsca do jazdy My najpierw robimy dwa kółka przez łąki, później jedziemy przez las gdzie ja się zawsze morduje z przerzutkami i zamiast sobie ułatiwac to sobie utrudniam, bo mi sie myli w którą stronę jest łatwiej później jedziemy asflatową drogą, później szutrową, później znów asfaltową do żubrów (w sensie do muru za którym sa żubry ) i wracamy I słoneczko świeci i jest tak faaaaajnie Ja chce na rower![]() Idę do tż
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też jak chodziłam na tańce to było super,miałam kondycje,mniejszy tyłek,mięśnie rozciągnięte itd a teraz to aż wstyd mi...dysze jak niewiem po wejściu na 3 piętro tyłek ekhm... no tragedia chociaż waże 49/50 kg(rożnie to bywa) to jakoś moje ciało nie idzie w parze z wagą swoja,wyglądam gorzej jakoś,gorzej się czuję itd...wiem,żaraz zostane zlinczowana za to, że marudzę ale skoro sama ze sobą się źlę czuję to to chyba nie jest dobre co? a Ty jesteś moje guru bo ćwiczysz dużo ja teraz trochę pajacyków zrobiłam i sie zadyszałam![]() Samciu najlepiej to czasem na rower a czasem na rolki iść ja wolę rower jakoś, też mam problem z przerzutkami zawsze na początku sezonu bo nie pamiętam w którą stronę hehe ale potem się "uczę" i jest OK
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-25 o 19:31 |
|
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej nam po takim fragmencie zdarzylo sie jezdzic![]() troche inaczej sobie wyobrazalismy puszcze dlatego na rower wolimy lasek Wolski tam to sie mozna porzadnie zmeczyc ![]() kiedys nawet wjechalam na rowerze na kopiec Pilsudskiego. ale teraz tam postawili znak zakazu wjazdu na rowerach ![]() kiedys mialam problem z przerzutkami, bo jakies takie skompikowane byly w starym rowerze i zeby zmienic musialam reke odrywac od kierownicy (za krotkie palce )... a w tym nowym juz mam fajne kozackie przerzuteczki - bardzo wygodne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-25 o 19:35 |
||
|
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w tym roku planuje sobie kupić rower, bo mój stary już jest "za stary" tylko troszkę oszczędności muszę wytrzasnąć, ale pewnie gdzieś pok koniec kwietnia może w maju się uda... napaliłam się też strasznie na ten rowerek stacjonarny i tak juz od pół roku go kupuję, ale chyba jak kupie ten normalny to stacjonarny odpuszczę, no chyba że jesienia
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż Ja to bym chciała już, ale ten kryzys który podobno jest troszkę mnie przeraża ![]() Ja nie potrafię jeździć na rolkach A bardzo bym chciała się nauczyć, ale jakoś się boję-wiem dziwna jestem
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze dostalam na komunie, ubralam i poprostu pojechalam wrodzony talent moze i ty taki masz warto sprobowac![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
w ogole beznadziejny byl ![]() teraz dopiero na nowym odkrylam cala przyjemnosc wjezdzania pod gore po pagorkach w lesie na starym to byla katorga (bo nawet nie mial amortyzatorow )
|
||
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elitko, zdrówka, szczęścia, pomyślności, morza miłości oraz wszystkiego naj naj naj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

eh ... szkoda,że to w klatke piersiową nie idzie

A tak bardzo lubiłam step...Właściwie mogłabym na pilates i chyba na aqua aerobic ale najpierw muszę pogadać z lekarzem. Od poniedziałku(mam nadzieję) zaczynam rehabilitację znowu, więc to będzie jak pilates w klubie fitness
A ona się zawzięła i jeździ codziennie i do tego ćwiczy.

ale jak ważyłam te 50kg to jak jedna wielka kość wyglądałam więc w sumie to nie jest źle ale czasem marzy mi się być taka kością znowu i móc jeść ile wlezie a i tak wszystko spalać podczas tanczenia

:boun ce: