Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 13:29   #991
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość

Oj, kusisz, kusisz, Dominiko Bardzo śmierdzi ta rzepka?

Ja mam inny gust..i mi takie zapachy ładnie pachną...mi sie wrecz podoba bardzo

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:30   #992
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jestem na etapie ze wkurzają mnie koncówki odstające po pocieniowania ale boje sie isc ze znowu za duzo strace, poczekam az grzywka mi urośnie

nie wiem czy na sobote prostowac włosy bo jade na imieniny dziadka

kwiecien/maj beda ciezkie dla włosów: imprezy rodzinne, komunie
tez walcze z grzywka ale juz jestem na takim etapie ze mnie nie drazni

Cytat:
Ja byłam dzisiaj koło Superpharmu i... nie weszłam Niezła jestem, nie?

Powiem Wam, że też się czasem zastanawiam, po co właściwie zapuszczam włosy, skoro i tak zazwyczaj noszę spięte Ale kiedy je rozpuszczam i wiem, że wyglądają zdrowo, że końcowki są całe, że się błyszczą, czuję coś na kształt próżności Oczywiście nie zawsze, ale zdarza się Też tak macie?
ja zwykle chodze w rozpuszczonych , lekko podpieta tylko czesc wlosow ewentualnie :0)

ja proznosci nie czuje ale jeszcze kilka cm na grzywce i bede juz prozna czesciej

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:48   #993
mOna01
Zakorzenienie

Ja praktycznie zawsze chodzę w rozpuszczonych, ale zrobi się ciepło i zacznę spinać bo gorąco mi pod nimi zawsze ;-)

Pokochałam Glorię /maskę/ wczoraj zrobiłam sobie dłuuugą kąpiel /w towarzystwie Dr Housa / i trzymałam ją na włosach ok. pół godziny - przy spłukiwaniu były taaaakie gładkie, jedwabiste, a dziś są mięciutkie, wspaniałe nie miałam takich efektów kiedy trzymałam ją 3-4minuty

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:00   #994
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że też się czasem zastanawiam, po co właściwie zapuszczam włosy, skoro i tak zazwyczaj noszę spięte Ale kiedy je rozpuszczam i wiem, że wyglądają zdrowo, że końcowki są całe, że się błyszczą, czuję coś na kształt próżności Oczywiście nie zawsze, ale zdarza się Też tak macie?
Oj, skąd ja to znam Tym bardziej, że porównując moje włosy sprzed chociażby 2 lat można zobaczyć różnicę - i to całkiem sporą
Cytat:
Powiem szczerze, że ja się czasem z tym głupio czuję, jak jakiś narcyz Tym bardziej, że wiem, iż wcale nie mam takich super włosów. Ale bywa, że po prostu nie mogę zapanować nad tą dumą, kiedy wiem, że moja czupryna ma akurat dobry dzień
Moja czupryna ma dziś cudowny dzień. Obudziłam się rano, idę do łazienki - a tam nie ma wody w kranie No to umyłam włosy wodą mineralną. Śliczne są .

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:07   #995
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja byłam dzisiaj koło Superpharmu i... nie weszłam Niezła jestem, nie?

Może po to, by choć kitek był długi i robił wrażenie.
Nie jest za późno!
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:15   #996
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja mam inny gust..i mi takie zapachy ładnie pachną...mi sie wrecz podoba bardzo
Mi też zapach się podoba choć jest dość intensywny, ja stosuje rzepke na noc a rano już ten zapach jest praktycznie niewyczuwalny

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:18   #997
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
polecam plastry na opryszczkę. ja czasami jestem "zaszczycona" jej pojawieniem się i radze sobie z nią w góra 3 dni.
Naklejam plaster, jak już się odkleja bo namięknie tą wydzielina z opryszczki to odklejam go i przecieram spirytusem (piecze jak diabeł ale trzeba być twardym ) i naklejam spowrotem plaster i tak ok. 2 dni trzeciego już lecze zowiraxem.
Cóż, moja lekarka, która wcześniej miała do czynienia z przypadkiem mojej siostry, przepisała mi antybiotyk, bo podobno naprawdę kiepsko to wygląda...

Cytat:
Dzieki Dziewczyny za pocieszenie

Niestety, to było chamstwo...ta osoba jest chamska i wulgrana i nie potrafi sie kulturalnie zachowywac, ale wczoraj to bylo przegiecie. Tym bardziej, ze staram sie zawsze dobrze w miare wygladac (nawet teraz siedze w moich oklurakach do komputera) a ta osoba jest niezadbana, ma brzydkie, krotkie popalone wlosy, przerzedzone. Mi takie sytuacje potrafia obnizayc samoocene. Jak powiedzialam moemu Tz wczora to powiedzial, zeby ja zabil za to( no moze niedoslownie). Nie wiem czy ja taka wrazliwa czy jak...ale poczulam jakbym byla "Brzydula"
Dodam ,ze to nie jest jakas moja zadna kolezanka, tylko znajmoa ze studiow

I jest u mnie w grupie taka dziecwyzna, z ktorej sie na zywca nabijaja (fakt faktem, zawsze cos palnie na zajeciach glupiego,)ale ogolnie jest mila, zadbana, niedawno urodzila dziecko. I jeszcze przed cwiczeniami posypala mi milo komplementami...czylo wniosek z tego taki, ze brzydale sa wredni, a zadbane osoby mile
To nie do końca tak Ale masz tutaj trochę racji. Ja kiedyś, jak byłam mała, tostrasznie wyśmiewałam się z jednej dziewczyny (a właściwie, dziewczynki, bo to wczesna podstawówka była). Oczywiście, nie wprost, tylko w rozmowie z przyjaciółkami.I po paru latach zdałam sobie sprawę z tego, że ja jej po prostu zazdrościłam tego, że zawsze miała taką ładną fryzurę i ubranka i w ogóle była ładna a ja miałam dużo kompleksów. Chyba to wtedy nauczyłam się prawić innym komplementy (oczywiście, jeśli były zasłużone). Więc często jest to kwestia zwykłej zazdrości.

A co do tej dziewczyny- i takie egzemplarze istnieją. Wydaje mi się, że z chamstwem w czystej postaci nie wygrasz lepiej po prostu nic nie mówić, bo co nie powiesz takij osobie, to i tak ona wygra- na swój sposób.

EDIT: Co do tej próżności, to ja czasami mam tak, że muszę po kilka razy przejrzeć się w lustrze i czasami zdarza powiedzieć mi się przy kimś- rodzinie/ Tż/ przyjaciółkach: ależ ja mam piękne włosy!
I to jeszcze z takim autentycznym zachwytem. Albo: jak ja fantastycznie dzisiaj wyglądam!
(Cóż, nie wiem, jak inni ze mną wytrzymują)

Edytowane przez weegirl
Czas edycji: 2009-03-25 o 14:22
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:27   #998
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Cóż, moja lekarka, która wcześniej miała do czynienia z przypadkiem mojej siostry, przepisała mi antybiotyk, bo podobno naprawdę kiepsko to wygląda...

uuuu to nie zazdroszcze

EDIT: Co do tej próżności, to ja czasami mam tak, że muszę po kilka razy przejrzeć się w lustrze i czasami zdarza powiedzieć mi się przy kimś- rodzinie/ Tż/ przyjaciółkach: ależ ja mam piękne włosy!
I to jeszcze z takim autentycznym zachwytem. Albo: jak ja fantastycznie dzisiaj wyglądam!
(Cóż, nie wiem, jak inni ze mną wytrzymują)
i bardzo dobrze
Stary 2009-03-25, 14:44   #999
dzastina1234
Raczkowanie

ojej... obeszłam całe tesco, 2 rossmany- nie ma joanny naturii z miodem

kupiłam więc tylko szampon joanny rzepa z odzywką...

gdzie do jasnej anielki mozna dostac kosmetyki joanny w lbn...

bo już się napaliłam na tonik joannyz rzepą i jak tylko znajde to kupuję

" Zawsze robię plany na przyszłość i zawsze zaskakuje mnie teraźniejszość..."
dzastina1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:48   #1000
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Kochane długowłose przyłączam się do wątku z przyjemnością )

Co do zachwytów nad włosami, zdarzało mi się to również... do chwili kiedy użyłam jakiejś najzwyklejszej lokówki, która to popaliła mi końcówki. Ach jak cierpię teraz Ale do maja nie obetnę muszę się przemęczyc.
Wytrwałości
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:48   #1001
weegirl
Zakorzenienie

Aha, Doruś, dopiero teraz przeczytałam Twoją wypowiedź nt tego, że związujesz włosy, bo masz kwadratową twarz i falujące włosy. To ja może pokażę zdjecia zjawiskowej Pani, która ma naprawdę kwadratową twarz i pięknie jej w rozpuszczonych falujących/kręconych włosach. A chyba nie ma mężczyzny, który by się nią nie zachwycał oglądając choćby "Desperado"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg desperado_salma_hayek_2.jpg (55,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg main1.jpg (10,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salma2.jpg (26,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 244_hayek_salma_091906.jpg (20,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg salma_Hayek.jpg (28,0 KB, 14 załadowań)
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 14:49   #1002
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość

Tonik Joanny znajdziesz w Leclercu

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:01   #1003
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Aha, Doruś, dopiero teraz przeczytałam Twoją wypowiedź nt tego, że związujesz włosy, bo masz kwadratową twarz i falujące włosy. To ja może pokażę zdjecia zjawiskowej Pani, która ma naprawdę kwadratową twarz i pięknie jej w rozpuszczonych falujących/kręconych włosach. A chyba nie ma mężczyzny, który by się nią nie zachwycał oglądając choćby "Desperado"
dziękuje weegirl . Ale mi naprawde jest brzydko i nie tylko ja tak uważam , ale pare już osób mi to poprostu powiedziało i na pewno nie kierowała nimi zawiść Myśle że w głównej mierze powodem jest grzywka, która w związanych włosach wygląda napraade fajnie ale w rozpuszczonych już nie

Edytowane przez doruś
Czas edycji: 2009-03-25 o 15:03
doruś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:02   #1004
rubinka123
Raczkowanie

Kurczę, mimo wszystko rossman chyba nie jest aż tak dobrze zaopatrzony w kosmetyki do włosów. Szkoda, że wielu fajnych rzeczy tam nie mają.

Dziewczyny, a co ciekawego jest w superpharm? Byłam tam pierwszy raz niedawno, ale weszłam i wyszłam, nic ciekawego tam nie widziałam do pielęgnacji włosów (oprócz zestawu wax latte+odżywka+jedwab) :P Ale byłam tam tylko chwilkę, więc może niedokładnie szukałam

Who is it?
rubinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:08   #1005
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze to Wam powiem, że dzis jedna laska mi wyśmiała okuary. Ja na codzien nie nosze okluarów, a dzis załozyłam na cwiczeiach, a ta sie obróciła i na cały głos: hahahah ja pier****, hahahahah...
Nawet nei wiecie, jakie to było przykre. Po pierwsze wszyscy sie zaceli odwracac o co jej chodzi ( w tamtym roku zawsze ja zakladalam na wykladach czy cwiczeniach), po drugie to nie sa denka od butelki, zebym miala wygladac jak brzydula:/
Mam przez ta sytuacje bardzo podniesione cisnienie
Było powiedzieć "To pier*** się dalej"
Przepraszam, ale kiedy ktoś naskakuje na mnie lub bliską mi osobę, to nie przebieram w słowach

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Pokaż wiadomość
Ja włosy noszę praktycznie ciągle rozpuszczone, jedynie w domu je spinam - dla wygody. Ale wczoraj byłam w pracy w kitce i dobrze się w niej czułam. Żadne kosmyki nie latały mi koło twarzy, nie przytrzaskiwałam włosów torebką (co mi się zdarza notorycznie). Myślę, że częściej będę wiązać włosy w kucyk.
Mi włażą(rozpuszczone i w wysokim kucyku) pod łokieć i zawsze, ale to zawsze muszę się pociągnąć

Cytat:
Dziewczyny, a co ciekawego jest w superpharm? Byłam tam pierwszy raz niedawno, ale weszłam i wyszłam, nic ciekawego tam nie widziałam do pielęgnacji włosów (oprócz zestawu wax latte+odżywka+jedwab) :P Ale byłam tam tylko chwilkę, więc może niedokładnie szukałam
Wszelkie apteczne specyfiki do włosów I z drogeryjnych też by się coś znalazło

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:14   #1006
rubinka123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Mi włażą(rozpuszczone i w wysokim kucyku) pod łokieć i zawsze, ale to zawsze muszę się pociągnąć

Wszelkie apteczne specyfiki do włosów I z drogeryjnych też by się coś znalazło
Oj mi do długości do łokcia jeszcze trochę Ale wkurzające to przytrzaskiwanie. I w dodatku gdzieś czytałam, że osłabia włosy

Co do superpharm to chyba rzeczywiście niedokładnie szukałam, bo ja tam nic takiego nie widziałam Ale faktycznie, tylko weszłam i wyszłam. Następnym razem się lepiej przyjrzę

Who is it?
Stary 2009-03-25, 15:18   #1007
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj mi do długości do łokcia jeszcze trochę Ale wkurzające to przytrzaskiwanie. I w dodatku gdzieś czytałam, że osłabia włosy

Co do superpharm to chyba rzeczywiście niedokładnie szukałam, bo ja tam nic takiego nie widziałam Ale faktycznie, tylko weszłam i wyszłam. Następnym razem się lepiej przyjrzę
Zobaczysz, jak Ci podrosną włosy, to zaraz będą wślizgiwać się pod łokieć

W Super Pharmie, przyznam się szczerze, nigdy nie byłam Ale z opowieści siostry wiem, co tam mniej więcej jest

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:41   #1008
atenaz
Zakorzenienie

Cytat:
a jak ten capivit? jakieś efekty jego stosowania?
jeszcze nie wiem na razie wiem tylko, ze baaardzo skleja włosy

Cytat:
Następnym razem powiedz jej jak coś Ci palnie, żeby poszła umyć zęby
o to to, zwykle działa wiem, że chamskie, ale zazwyczaj taka osoba pali buraka
przypomniało mi się jeszcze, ze jak się zerka komus na włosy czy czubek głowy, to taka osoba czuje się niepewnie i łatwiej ją z pantałyku zbic, przy czym zachowujemy się super kulturalnie i tylko zerkamy czasem... na mnie to działa jak nic, nienawidzę jak ktoś mi zerka w ten sposób, zawsze mam wrażenie, że się nie uczesałam albo mam coś na włosach, niestety to nie działa na chamskie odzywki, ale na osoby, które z miłym uśmiechem na twarzy potrafią ci w delikatny sposób dosrywac to ja wtedy tak sobie zerkam, zazwyczaj działa

Cytat:
macie, macie

mój TŻ wie po co kobiety zapuszczają włosy:
"bo długie włosy tak pięknie sie na poduszce układają naokoło głowy"
albo
"bo długie włosy ładnie wyglądają jak spływają po plecach kobiety, najlepiej nagiej "
normalnie tylko łóżowe skojarzenia miał stąd wniosek, że to wabik na facetów

TŻ jak coś przeskrobie to mówi z miną niewiniątka:
"jak Ci włosy urosły!" albo coś w ten deseń myśli, że odwróci uwagę od siebie, podobno za pierwszym razem zadziałało i zaczęłam o włosach gadac teraz próbuje powtarzac, ale już się nie daję

Cytat:
Przepraszam, ale kiedy ktoś naskakuje na mnie lub bliską mi osobę, to nie przebieram w słowach
dobre niestety riposty zazwyczaj przychodzą do głowy po czasie

wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711

szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy

Edytowane przez atenaz
Czas edycji: 2009-03-25 o 15:44
atenaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 15:44   #1009
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj możesz obejrzeć gazetkę - http://www.superpharm.pl/katalog/index/page/2

U mnie niestety nie ma Superpharmu, ale ostatnio w telewizji leci reklama (perfumy -60%) i z ciekawości poszperałam trochę na ich stronie internetowej.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 16:12   #1010
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość

Ja dzis sklepie zwykłym (Nivexie) widzialam Eve rzepową, jak mi sie pokończa oba szampony, to kupie go:0 Kocham RZEPE i BRZOZE
Zauważyłam, że mi bardzo pasują kosmetyki ktore maja w skaldzie własnei brzoze i rzezpe, mam mocniejsze

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość

Co do zachwytów nad włosami, zdarzało mi się to również... do chwili kiedy użyłam jakiejś najzwyklejszej lokówki, która to popaliła mi końcówki. Ach jak cierpię teraz Ale do maja nie obetnę muszę się przemęczyc.
Wytrwałości
witamy

Cytat:
Uwierz mi kochana, ze miałam ochote tak zrobic, ale juz babka byla z cwiczen, poza tym wszyscy sie patrzyli i nie chcialam wyjsc na agresorke Moja najblizsza "kolezanka" ze studiow, z ktora zawsze siedze, to schylila glowe i sie usmiechnela (to mnie zabolalo tez, bo ja zawsze staje w obronie)

Cytat:
Napisane przez atenaz Pokaż wiadomość
jeszcze nie wiem na razie wiem tylko, ze baaardzo skleja włosy
albo
"bo długie włosy ładnie wyglądają jak spływają po plecach kobiety, najlepiej nagiej "

"jak Ci włosy urosły!" albo coś w ten deseń myśli, że odwróci uwagę od siebie, podobno za pierwszym razem zadziałało i zaczęłam o włosach gadac teraz próbuje powtarzac, ale już się nie daję
Tz dobrze gada

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 17:30   #1011
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atenaz Pokaż wiadomość
albo

Nie daj się tym jego sztuczkom Mój tata jak chce powiedziec mi komplement o włosach, to mówi : "kręcą ci się jak baranie rogi" - kompletny brak wyczucia, ale i tak miłe.
Co do długości rzadko zdarza mi się usłyszec komplement
Do czasu!
Nie jest za późno!
Stary 2009-03-25, 17:38   #1012
pani-jesień
Zakorzenienie

Mój TŻ twierdzi, że długie włosy są kobiece i seksowne
Stary 2009-03-25, 17:50   #1013
rubinka123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość

Wytrwałości
Witamy nową zapuszczalską

Cytat:
Zobaczysz, jak Ci podrosną włosy, to zaraz będą wślizgiwać się pod łokieć

W Super Pharmie, przyznam się szczerze, nigdy nie byłam Ale z opowieści siostry wiem, co tam mniej więcej jest
Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Tutaj możesz obejrzeć gazetkę - http://www.superpharm.pl/katalog/index/page/2

U mnie niestety nie ma Superpharmu, ale ostatnio w telewizji leci reklama (perfumy -60%) i z ciekawości poszperałam trochę na ich stronie internetowej.
Dziękuję za pomoc

A moj tż chyba nie ma zdania co do długości moich włosów Uważa, że w każdej długości mi ładnie :P (jasne jasne, ja i tak swoje wiem )

Who is it?
Stary 2009-03-25, 17:54   #1014
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze to Wam powiem, że dzis jedna laska mi wyśmiała okuary. Ja na codzien nie nosze okluarów, a dzis załozyłam na cwiczeiach, a ta sie obróciła i na cały głos: hahahah ja pier****, hahahahah...
Nawet nei wiecie, jakie to było przykre. Po pierwsze wszyscy sie zaceli odwracac o co jej chodzi ( w tamtym roku zawsze ja zakladalam na wykladach czy cwiczeniach), po drugie to nie sa denka od butelki, zebym miala wygladac jak brzydula:/
Mam przez ta sytuacje bardzo podniesione cisnienie
eh nie przejmuj się, faktycznie takie coś czasem niestety trzeba chamskim tekstem załatwić, zakompleksiona jest...

ja dzisiaj sobie siedze , a kumpel na mnie wyzywa od tak sobie
a sam jest otyły..
CzerwonyKolczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 18:00   #1015
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez dusia139 Pokaż wiadomość
Mój tata jak chce powiedziec mi komplement o włosach, to mówi : "kręcą ci się jak baranie rogi"
Ej, mnie to się podoba
Stary 2009-03-25, 18:31   #1016
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
A moj tż chyba nie ma zdania co do długości moich włosów
mój tak samo....jest mu obojętnie czy mam długie czy krótkie, czy sie zgole na łyso

witam nową włosomaniaczkę

dzis włosów nie myje i nic nie nakladam

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 18:35   #1017
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ej, mnie to się podoba
A czasem też mówi, że mam włosy jak żydówka Ważne, że widac skręt, a nie ważne jak to kto określa. Przyjdzie i czas aż zauważą długośc A jak tam Chatul Twoje loczki?(dobrze pamiętam, że je masz?;>)
Nie jest za późno!
Stary 2009-03-25, 19:07   #1018
kosmarka
Wtajemniczenie

A jak się komuś ten skręt nie podoba to jego problem, znajdzie się taki co pochwali i powzdycha .
Tata to tata jemu zawsze można żartować-a na pewno dumny z córy, moj nic nie mówi

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:19   #1019
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
A jak się komuś ten skręt nie podoba to jego problem, znajdzie się taki co pochwali i powzdycha .
Tata to tata jemu zawsze można żartować-a na pewno dumny z córy, moj nic nie mówi
Ty masz ładniejsze loczki ode mnie kosmarko, a co najważniejsze wszystkie kręcą się u ciebie równomiernie, a ja mam z tym problemy ,więc wynika z tego, że mój tatuś zapatrzony w córkę jawnie, a Twój pewnie w duszy. Jestem pewna, że masz wielu wielbicieli swych loków (w tym mnie). Ja jeszcze trochę poczekam na moich, bo są pewnie pochowani po kątach
Nie jest za późno!
Stary 2009-03-25, 19:21   #1020
karo69
Rozeznanie

Hello, ja dzisiaj dostałam prezencik od Tż moja pierwsza szczotka do włosów z naturalnego włosia. Jest szeroka i śnieć mi się chce bo jej szerokość jest szersza od niektórych moich włosów
Przeczesałam tak se dwa razy i mi nic nie odstaje. Może dzięki niej będę mniej prostowała
Jutro idę do zielarskiego rzepki poszukać

domi7ks
tą rzepę co Ty używasz to Joanna??

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości