|
|
#3391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Cytat:
Antośka leży świetnie , robi obłędny dekoltsanrioo bardzo ładnie czarna arabelka tez mi się baaaardzo podoba, ale niestety ma opinie rozciągliwca, a ja raczej powinnam celować w ściśliwe 60-tki, do tego trochę szkoda mi wydać tyle kasy na ten stanik, mój rozmiar znalazłam tylko w jednym sklepie za 175 zł +przesyłka, kurczę drogie te freye
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
Witam prosze o pomoc chce kupić akiś w internecie dobrany stanik tylko że ja nie znam sie tak jak wy w nazwach może poprosty będę wklejać linki... a wy pomorzecie mi dobrac jakiś odpowiedni model. Nie chce by cena była jakoś strasznie wielka bo to ma być pierwszy dobrze dobrany biustonosz chciała bym sprawdzić jak z rozmiarem...
Mam podobno (bo jeszcze żadnego biustonosza nie miałm w tym rozmiarze) 65F http://ebras.pl/?m=2/1/24/261 http://ebras.pl/?m=2/1/2/25 http://ebras.pl/?m=2/1/24/29 http://ebras.pl/?m=2/1/24/26 http://www.dopasowana.pl/product-pol...zmiarowka.html http://www.dopasowana.pl/product-pol...zmiarowka.html http://www.bellissima.com.pl/strona....=#powiekszenie http://www.ladysplace.pl/panache-inf...ach-p-176.html http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?actio...or_id=34#start http://www.karoline.pl/index.php?p63...-bialy-comexim Może przy okazji powiedzie które sklep internetowy jest warty uwagi a który nie ... pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Nie mogę sie doczekać odpowiedzi mam nadzięje że pomorzecie mi wybrać ... |
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
1. jest podono dosc mocno zabudowany. obwod raczej scisly - firma ma wlasna rozmiarówkę tu jest ich tabela http://comexim.pl/rozmiary.html
2.panache jest szerokofiszbinowcem. poza tym na poczatek lepiej wybrac miękki stanik ![]() 3.portia. raczej szerokie foszbiny (ale nie az tak jak panache) W tym modelu dziewczyny czesto biora miske wiecej niz wychodzi z tabeli ze wzgledu na nieelastyczna tasiemkę. Ta firma jest najbardziej polecana na pierwsze staniki, ale raczej model Emilly ![]() 4.klasyka. ten pokazany to fbalkonik jest tez wersja plunge5,6,10 comexim patrz punkt 1 7 ładny wiecej o nim nie wiem ![]() 8 inferno to kaprysny stanik. zdecydowanie nie 9. wydaje mi sie ze to firma majaca dosc rozciągliwe staniki, ale nie jestem pewna Co do sklepów. e-bras.pl , dopasowana.pl, bellisima, peachfield, intomo4you maja dobre opinie. jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to dopisze
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" Edytowane przez MadameBovary Czas edycji: 2009-03-25 o 13:46 |
|
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanko
![]() Które modele mają najwęższe fiszbiny ? |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
No wlascie Arabella to rozciagliwiec? i czy miski ma standardowe czy takie wieksze? Bo mnie coraz bardziej kusi, a u mnie w sklepie chyba jej nie ma...
Tylko boje sie, ze 60tka bedzie za luzna
|
#3396 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze 2 modele freyi i jeden mark&spencer ale już się sporo rozciągnął. Uwielbiam freye, natomiast panache mi jakoś nie podchodzi. No z tą zmarchą mogą być kłopoty dlatego warto mierzyć różne rozmiary. Np w 34DD miałam zmarche i jakoś wypływało mi wszystko. Natomiast 32E jest idealne.Cytat:
no napewno jest wart kupienia Polecam ![]() Cytat:
tak ją nazwijmy. 70 wydawała się ścisła ale aktualnie nie odczuwam zadnego dyskomfortu. W ogóle zapominam, że ją mam na sobie Nie wiem jak z Portią nie miałam. Moja arabelka nie rozciągneła się jeszcze i nic nie wskazuje na to narazie żeby się rozciągneła. Zapinam się na pierwsza haftkę test z dwoma palcami przechodzi narazie nie da rady kombinować z haftkami. Skoro ja mam 82/93 i tak: 75DD z arabelki było za małe, więc mierzyłam 70E i ideał po wygarnięciu i dobrym ułożeniu piersi oraz naciągnięciu ramiączek. Myśle nie ma aż tak dużych miseczek. Ale te DD były za małe. Może spróbuj 70FF? albo G albo coś z 75 pokombinować. Trudno mi powiedzieć bo ja mierze, wygarniam układam naciągam ramiączka i oceniam ![]() Cytat:
prawda ma opinie rozciągliwca ale moja jakoś trzyma fason nie rozciągneła się jeszcze. Drogie są fakt. Jakbym miała kupować w sklepie to bym nie dała chyba 175zł. Za moją zapłaciłam jakieś 80zł i mogłam mierzyć Cytat:
Jak będę miała dłuższa chwilę wrzuce Freye zete i eleanora
|
|||||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
A mozesz zdradzic cos wiecej na temat swojej pani stanikowej czy to tajemnica?
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pw wysłałammi się podoba to: http://www.brastop.com/SetDetails.as...rtia_Black/Red z szortami do kompletu i maja promocje bardzo bym chciała taką portie tylko nie wiem jaki rozmiar skoro mam albo 34DD albo 32E z freyi.
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, chociaż pewnie i tak nie skorzystam za szybko...a co do portii - śliczna, właśnie ta mi się bardzo podoba, ale one ponoć szerokie fiszbiny mają?
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Witam moją stanikową wyrocznię
![]() Odebrałam dzisiaj czarną Pandore 65E i różowego Oriona 65E i sama nie wiem... Oriona odeśle, bo może taaaaakich dziobów nie robi, ale jakoś źle leży, szczególnie patrząc z góry tnie mi piersi na pół, a szkoda, bo ładny i w miarę gładki wzór. Pandora z kolei nie wiem czy nie pwoinna być minimalnie większa, ma takie same fiszbiny (kształt i dlugość) jak w mojej Isis, ale nie wiem czy nie bułkuje. Ja zawsze się napręże jak struna nabiorę powietrza i stwierdzam : BUŁA, a nie wiem czy to dokładnie tak należy patrzeć, w końcu mam raczej pełne piersi u góry i wydaje mi się że prawie każdy wycięty stanik będzie mi w takiej sytuacji bułkował. A ten jest bardzo wycięty. No i nie wiem czy fiszbina celuje dobrze. W szeroko fiszbinowej CK Emily wszytko zbiore do misek spod pach, ale za to stanik wystje spod każdego rękawa. Co mi radzicie Zostawić te Portie?P.S. Obwody 65 wcale nie są takie ciasne, ale pomyślałm ze może jak sie poluzują to zasięgne info i nauczę się podszywać, a póki co wygląda to łanie pod bluzką bo nie mam efektu oponki na plecach. Wklejam zdjęcia i liczę na konstruktywne opinie.
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
No i Pandora, faktycznie jest taka kostiumowa
|
|
#3402 |
|
Winter is coming
|
Orion za mały, pandora baaardzo na styk. Śliczna ta pandora swoją drogą, może gdzieś ją upoluję jak będą przeceny
Ja bym pandorę zostawiła, bo wyglądasz w niej obłędnie. Gorzej, jesli spodziewasz się migracji- w takim wypadku wyrośniesz z niej błyskawicznie.
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, nie wiem dlaczego, za cisna jest troche w obwodzie, czekam aż się naciągnie, ale przecież sama tego nie zrobi . W tym staniku raczej mi igracja nie grozi bo nie jest to typ do któego ja zgarnę to tam siedzi, jest za bardzo wykrojony, a nawt do Emily jak zgarne to ucieknie, nie wiem może ja skóre naciagam i wciągam do środka![]() Poza tym bardziej niż migracji spodziewam się chudnięcia
|
|
|
#3404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszcze Wam tych zakupów. Masz rację, żeby teraz nie szaleć, bo będzie potem wszystko za małe. Na szczęście Rio będę mogła wymienić na większe ![]() Dzieczyny, piękne te Wasze staniczki, podziwiam z zachwytem sanrioo jeśli ja mogłabym też poprosić o namiary do Pani na PW, to poproszę. |
|
|
|
|
#3405 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam właśnie na stronę dopasowanej i dzisiaj mają lekką przecenę wszystkich modeli staników Cuvy Kate (do -25%)
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł dzisiaj do mnie stanik firmy Comexim r. 60C ten o to tutaj.
http://www.dopasowana.pl/product-pol...zmiarowka.html iestety sie zawiodłam, bo stanik okazał sie za duży A tak sie cieszyłam ze dorwałam cos w moim rozmiarze. Do jednej miseczki mogłabym wlozyc jeszcze dodatkowo pol mojej piersi. A szkoda bo stanik jest piekny.Obwód luzno - 50 cm, naciagniety - 64. Ledwo sie dopielam. Nie wiem czy moglabym nosic tak ciasny stanik. Zostawił mi ślady na ciele. Jest nie rozciagliwy.
|
#3407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pandora wydaje się być na styk
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ladny jest.... naprawdę za duzy? Nie mozesz liczyc na migrację?:P
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
materiał sie marszczy mocno , a migrowac nie ma co.![]() Wg tabeli comexim 60C jest na 79 w biuscie. A ja mam 77 jakos.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-03-25 o 19:39 |
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam na lobby malobiusciastych chyba, ze podobno nie ma kobiety, ktora nie ma czego wygariac
ja obecnie szukam swojego biustu na plecach, bo tez miski nie sa wypelnione i wydaje mi sie ze ten stanik jest za duzy... Ale mniejszy sie troche bulkował. moze wymien go na mniejszy?
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nawet jesli udaaloby mi sie cos wygarnac to mysle, nie az tyle zeby go wypelnic. Niestety 60C jest juz najmniejszy.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-03-25 o 19:54 |
|
|
|
|
#3412 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oriona miałam okazję mierzyć i moim zdaniem b. ładnie kształtuje biust (bardziej zaokrągla niż Shanghai). U Ciebie też ładnie leży, tylko, że miska jest za mała. Jeśli nie masz plunga, to ja bym go nie zwracała, a wymieniła na miseczkę większy czyli na 65F. Pandora mi się na Tobie bardzo podoba. Jeśli wszystko dokładnie zgarnęłaś, to ja bym zostawiła ten rozmiar, który jest, bo żadnych buł nie widzę, za to są piękne jabłuszka Dla pewnośći może poprzymierzaj jeszcze raz z bardzo dokładnymwygarnianiem, jeśli żadna buła nagle nie wyskoczy, to zostaw. Cytat:
|
||
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A fadlek nie zauwazylam. Jestem bardzo szczupla i bardzo malobiuscista i wygarnianie mało co widać. Pozniej pokaze wam zdjecie.
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pewna, ze jednak cos ci sie tam uda wygarnąć. I tak jak Luizka obstawiam, ze niepoprawnie go zalozyłaś
![]() Ja mam pytanie odnosnie ramiaczek.. Na jaka wysokosc je podciagac, zeby bylo dobrze. (macie jakis sposob?) Wydaje mi sie, ze dobrze je podciagnelam (zniknely marszczenia u gory , ktore przypominaja mi o tym, ze chyba stanik jest za duzy) i co? Czerwone odbite slady Jak popuszcze to wydaje mi sie, ze sa za luzne.... I tak sie z nimi męczędobra raz kozie smierc wstawie zdjecia moze mi doradzicie czy lepiej wziac jednak 1. miske mniejsza
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2009-03-25 o 20:08 |
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy ma ktoras z was te biustonosze? Bo wpadly mi w oko, chce zakupic jakieś 1-2 ale porządne
Jak sie je nosi ? Jak z jakością? czy są bardzo "napompowane" poduszkami :/ ?http://www.allegro.pl/item588320429_...ka_gratis.html http://www.allegro.pl/item571597335_...b_sliczny.html
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę sobie jednak cos zakupić na allegro tym bardziej sie boje, tak bez przymiarki, teraz to juz nic nie wiem eeeech
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś czuję, że nieuswiadomiona jestes ) i zaloze się, że 75B rozsmarowywuje ci piersi po calym ciele (jak mi kiedys, tzn tydzien temu jeszcze;p)
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie o Curvy Kate... Wyszło mi z bra-fittera 32 DD... Jaki rozmiar brać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Antośka leży świetnie , robi obłędny dekolt

Tylko boje sie, ze 60tka bedzie za luzna

Zostawić te Portie?

A tak sie cieszyłam ze dorwałam cos w moim rozmiarze. Do jednej miseczki mogłabym wlozyc jeszcze dodatkowo pol mojej piersi.
A szkoda bo stanik jest piekny.
materiał sie marszczy mocno , a migrowac nie ma co.
29.09.2012 r Na zawsze razem..
09.09.2013