Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 20:03   #3931
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
chociaż waże 49/50 kg(rożnie to bywa) to jakoś moje ciało nie idzie w parze z wagą swoja,wyglądam gorzej jakoś,gorzej się czuję itd...
a ile masz wzrostu?? bo waga wygląda wręcz na niedowagę ale wiem o czym mówisz- ciało staje się flaczaste zamiast być takie jędrne i konkretne.. chociaż ja odkąd nie jem chleba i tego co mi Kasia zabroniła tylko warzywka, seri wiejskie itp to naprawdę lżej się czuję no i dziś się wieczorem przyglądałam mojemu brzuchowi i jest naprawdę lepiej- nie pęcznieje mi tak po całym dniu jedzenia tylko dalej trzyma się ciała

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja to jakos nigdy sie nie musialam uczyc pierwsze dostalam na komunie, ubralam i poprostu pojechalam wrodzony talent moze i ty taki masz warto sprobowac)
ja tak samo miałam- założyłam rolki i umiałam jechac- raz się wywaliłam tylko jak z górki jechałam i na pupę upadłam aż mi gwiazdki przed oczami wyskoczyły ale potem już się pilnowałam ale mam jakiś uraz do górek... mam wrazenie że nie wyhamuję i się wywalę i będzie bolalo... szkoda że mieszkam wlasnie pod górkę to bym może częściej jeździła a tak to jazda w jedną strone pod górę a potem bez sensu bo tylko hamować trzeba

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Aniołku jeżdżenie na rolkach jest łatwiejsze niż na łyżwach bo się nie da poślizgnąć heh tylko jeździsz po bardziej przyczepnym gruncie wiem co mówię bo na łyżwach jakoś mi nie idzie za bardzo a na rolkach wiuuu i do przodu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:05   #3932
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

nie chce mi się już pisać! a mam jeszcze dużo do przewertowania i napisania męczę się jakoś dzisiaj wyjątkowo z tym.

Tak piszecie o tym rowerku,że ja już bym chciała pojeździć fajnie jest jak jest cieplutko,wiatr we włosach... i się czuje ,że się coś spala

Lain to Ty wrodzony talent masz do rolek no no ja to nie umiem tak dobrze śmigać na rolkach-może dlatego wolę rower.Jakoś boję się osiągac prędkości większe i hamować nie umiem matko ile razy ja na tyłku lądowałam

Tancerko ja mam 160 cm wzrostu ;] niedowagę? nie przy moim wzroście tak dokładnie-ciało jest sflaczałe i takie bee ;/ najbardziej to ten tyłek mi przeszkadza,bo brzusio mam taki nie najgorsze,tylko jak zjem dużo makaronu to pęcznieje...

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-25 o 20:09
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:05   #3933
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

Aniołku jeżdżenie na rolkach jest łatwiejsze niż na łyżwach bo się nie da poślizgnąć heh tylko jeździsz po bardziej przyczepnym gruncie wiem co mówię bo na łyżwach jakoś mi nie idzie za bardzo a na rolkach wiuuu i do przodu
To jest nadzieja, bo na łyżwach jakoś daję radę. Ostatnio byłam i nie zaliczyłam żadnej gleby
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:07   #3934
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A jest to trudniejsze, czy łatwiejsze od jeżdżenia na łyżwach?
dla mnie bardzo podobne pod wzgledem trudnosci choc jakbym juz miala porownywac to moze odrobine latwiejsze niz lyzwy choc ja na lyzwach umiem jezdzic tylko w hokejowkach (figurowki odpadaja, bo mi za slabo usztywniaja kostki)

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Lain to Ty wrodzony talent masz do rolek no no ja to nie umiem tak dobrze śmigać na rolkach-może dlatego wolę rower.Jakoś boję się osiągac prędkości większe i hamować nie umiem matko ile razy ja na tyłku lądowałam
to ja sobie wrecz kupilam rolki z wiekszymi niz standardowe kolkami - zeby szybciej sunac do przodu ahhh uwielbiam ten wiatr we wlosach
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:19   #3935
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Elitko wszystkiego najlepszego

a ja mam dziś dobry humor bo promotor zaakceptował mi ankietę do części badawczej

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:19   #3936
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
ja to jakos nigdy sie nie musialam uczyc pierwsze dostalam na komunie, ubralam i poprostu pojechalam wrodzony talent moze i ty taki masz warto sprobowac

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

moj stary tez juz byl za stary w ogole beznadziejny byl
teraz dopiero na nowym odkrylam cala przyjemnosc wjezdzania pod gore po pagorkach w lesie na starym to byla katorga (bo nawet nie mial amortyzatorow)
Może i Ja mam ukryty talent
W sumie to sobie pzrypomnialam że TŻ ma rolki, ale dawno je uzytkował i zapomniałam o nich.
Ja się boję ze się na nich nie utrzymam, ze kostki połamie itd.
A podobno jazda na rolkach doskonale wysmukla pośladki

Dziewczyna a mam do Was pytanko co można kupić chrześniakowi z okazji I komunii??
TŻ ma chrześniaka, któremu ciężko coś kupić a kasy nie chce za bardzo dawać..
Myśleliśmy nad PS II

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-03-25 o 20:20 Powód: dopis
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:24   #3937
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerko ja mam 160 cm wzrostu ;] niedowagę? nie przy moim wzroście tak dokładnie-ciało jest sflaczałe i takie bee ;/ najbardziej to ten tyłek mi przeszkadza,bo brzusio mam taki nie najgorsze,tylko jak zjem dużo makaronu to pęcznieje...
nie wiem miałam wrazenie że ty masz ponad 170cm wzrostu ale nie wiem skąd takie przekonanie no to jak 160 to w sam raz ja mam 167cm i ważę jakieś 6kg więcej więc też nie jest źle ale zawsze może być lepiej ja pupe mam fajną.. jedyne co mogłabym miec inne to np bardziej szczupłe i umięśnione uda i bioderka brzuszek myślałam że mam większy ale odkąd nie jem tych makaronów i chlebów to stwierdzam że jest ok aby troszkę brzuszków na mięśnie bym porobiła. jak nic od poniedziałku bardziej zacznę o ćwiczenia dbać..

a teraz idę po serek wiejski z pomidorkiem

ehhh strasznie mi się chce do tżta... a nie mogę do niego pojechać... czemu tak jest że ja bardzo chcę a nie mogę się widzieć w tygodniu z tżtem a szwagierka często zostaje na noc u szwagra a on siedzi w garażu do północy i w ogole jak przyjedzie to z nią nie gada ehhh...
Stary 2009-03-25, 20:30   #3938
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

moj stary tez juz byl za stary w ogole beznadziejny byl
teraz dopiero na nowym odkrylam cala przyjemnosc wjezdzania pod gore po pagorkach w lesie na starym to byla katorga (bo nawet nie mial amortyzatorow)
no na pewno nowy to zazwyczaj lepszy ja się za bardzo nie znam na rowerach... ile mam szykować mniej więcej pieniędzy, żeby kupić taki normalny, w sensie bez żadnych większych wygód... musi mieć oczywiście amortyzatory (chociaż nie wiem czy teraz mozna dostać bez ) no ale ja laik jestem w tej dziedzinie

Madziulka PS II spodoba mu się na pewno... mój TZ ma PS III i je uwielbia, więc chrześniakowi też się spodoba... przyznam się nawet, że ja czasami gram z TZ i mu próbuję łomot spuścić i nie powiem udało mi się pare razy, ale byłam z siebie dumna

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:33   #3939
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
elitko tez sie dołaczam do zyczen

ja od wczoraj podjełam kolejna probe odchudzania tzn staram sie mniej jesc i przede wszystkim zdrowiej moze zmobilizuje sie tez do cwiczen
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:44   #3940
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja od wczoraj podjełam kolejna probe odchudzania tzn staram sie mniej jesc i przede wszystkim zdrowiej moze zmobilizuje sie tez do cwiczen
mnie ostatnio zdrowe jedzenie zafascynowało w ogóle to po pełnoziarnistym pieczywie z błonnikiem czuję się o wiele dłużej najedzona niz po białym chlebie więc coś w tym musi być. wcale nie chodzę więc głodna bo odchudzanie raczej jest bez sensu jak się ciągle o jedzeniu myśli jak chcesz mozemy razem sie naradzać co sobie zjemy np na kolację itp w końcu razem raźniej! no a z tego co wiem to więcej dziewczyn się tu chce odchudzać i zdrowo odżywiać więc wpadaj tu jak najczęśniej i będziemy coś wymyślac ja to sie tak cieszę że nie jem słodyczy a zamiast tego jem owoce itp
Stary 2009-03-25, 20:44   #3941
obca7
Wtajemniczenie

Elitka wszystkiego najlepszego
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 20:47   #3942
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie wiem miałam wrazenie że ty masz ponad 170cm wzrostu ale nie wiem skąd takie przekonanie no to jak 160 to w sam raz ja mam 167cm i ważę jakieś 6kg więcej więc też nie jest źle ale zawsze może być lepiej ja pupe mam fajną.. jedyne co mogłabym miec inne to np bardziej szczupłe i umięśnione uda i bioderka brzuszek myślałam że mam większy ale odkąd nie jem tych makaronów i chlebów to stwierdzam że jest ok aby troszkę brzuszków na mięśnie bym porobiła. jak nic od poniedziałku bardziej zacznę o ćwiczenia dbać..

a teraz idę po serek wiejski z pomidorkiem

ehhh strasznie mi się chce do tżta... a nie mogę do niego pojechać... czemu tak jest że ja bardzo chcę a nie mogę się widzieć w tygodniu z tżtem a szwagierka często zostaje na noc u szwagra a on siedzi w garażu do północy i w ogole jak przyjedzie to z nią nie gada ehhh...
Tak bardzo dokładnie to ja mam 161,5 cm do 162 cm heh też nie wiem czemu myślałaś ,że jestem aż o 10 cm wyższa hehe
na mięśnie to trzeba ćwiczyć więc bierzemy się do roboty kurcze miałam takie ładne,to chyba jak zacznę ćwiczyć to wrócą co? w sumie to brzuszek mam tak ładnie umięśniony,tzn nie jakoś bardzo ale troszeczkę jak poćwiczę to będzie tylko lepiej
zjadłam teraz serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem(swoim nie dołączonym do serka)
już niedługo znowu zobaczysz TŻ! co z tego,że szwagierka może spać i swojego TŻ skoro on ją ma gdzieś...eh szkoda mi jej...
a jak Ty będziesz mieszkała ze swoim to ciężko Was będzie rozłączyć

Madziulka chrześniakowi pewnie spodoba się taki prezent rodzicom czasem szkoda kasy na takie"zabawki" więc myślę,że będzie ok chyba,że wolicie mu kupić coś bardziej edukacyjnego czy sportowego jak np rolki dziś omawiane
Stary 2009-03-25, 20:53   #3943
madziulka_
Zakorzenienie

Ja sama nie wiem, bo z jednej strony PS II kusi i wydaje mi się lepszy taki prezent niż kasiorkaA poza tym teraz jest promocja i kosztuje 110euro..
A jak mu się nie spodoba
Takie dylematy mam

A zdrowe jedzonko jest fajne!Ale takie fast foody tez czasami są potrzebne
Ostatnio posmakowała mi zielona herbata-jest super

Stary 2009-03-25, 20:56   #3944
metkaa
Zakorzenienie

zawsze jak tylko moge to tu zagladam

ja najwiekszy problem to bede miec własnie ze słodyczami jestem strasznym łasuchem wszystko co słodkie uwielbiam no ale moze sie uda, mysle ze wspolna mobilizacja doprowadzi do sukcesu

a własnie jeszcze o herbatce miałam napisac, bardzo ja lubie zawsze mam duzo roznych smakow tez lubie zielona i czerwona tez i wogole wogole

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-03-25 o 21:02
Stary 2009-03-25, 20:58   #3945
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja sama nie wiem, bo z jednej strony PS II kusi i wydaje mi się lepszy taki prezent niż kasiorkaA poza tym teraz jest promocja i kosztuje 110euro..
A jak mu się nie spodoba
Takie dylematy mam

A zdrowe jedzonko jest fajne!Ale takie fast foody tez czasami są potrzebne
Ostatnio posmakowała mi zielona herbata-jest super
jeśli chrześniak lubi grać w różne gierki to pewnie mu się spodoba tylko czy rodzice będą zadowoleni? warto by to z nimi omówić chyba,jeśli nie będą mieć nic przeciwko spoko
zielona herbatka jest super!
co do niezdrowego jedzonka-uwielbiam zapiekanki więc z nich nie zrezygnuję i od czasu do czasu będę wcinać ale staram się też ostatnio zdrowo jeść a herbatki różne piję od dawna,koniecznie bez cukru,nawet czarną bez cukru pije.
Stary 2009-03-25, 21:02   #3946
madziulka_
Zakorzenienie

Rodzice raczej Go rozpieszczają i ma od nich dostać quada
Więc myślę że gra będzie okey, a jak im się nie spodoba to nie wiem..
ale z drugiej strony to prezent..

Stary 2009-03-25, 21:06   #3947
szana
Zadomowienie

Cytat:
jeśli go rozpieszczają to nie ma o czym mówić i jasne,że możecie mu kupić grę czasem rodzice wola jak ich dziecko robi coś bardziej pożytecznego nawet w wolnych chwilach,rożnie to bywa z rodzicami,ale jeśli jego mają takie podejście to się nie stresuj tylko kupcie tego PSII i już
Stary 2009-03-25, 21:08   #3948
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
no na pewno nowy to zazwyczaj lepszy ja się za bardzo nie znam na rowerach... ile mam szykować mniej więcej pieniędzy, żeby kupić taki normalny, w sensie bez żadnych większych wygód... musi mieć oczywiście amortyzatory (chociaż nie wiem czy teraz mozna dostać bez ) no ale ja laik jestem w tej dziedzinie
ja tez w sprzecie rowerowym nie jestem mocna zdalam sie na TZa
mi TZ najpierw planowal kupic w Decathlonie za tysiaka taki rowerek (tylko wtedy byla wczesniejsza edycja) http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-2-34976523/
ale potem z okazji tego, ze jego bank byl jednym ze sponsorow maratonow rowerowych to z ogromnym rabatem udalo nam sie kupic dla mnie taki rowerek za 830 zl http://www.bikekatalog.pl/2008/?ppg=...owery&pid=1066
super sie na nim jezdzi

z tym PS2 to ja bym najpierw zapytala rodzicow.
bo takie rzeczy bardzo psuja dzieci... sama to widzialam po moim bracie, ktory kiedys jawil sie jako geniusz fizyki, interesowal sie calym swiatem, mial swoje pasje... a potem pojawil sie komputer i gry
Stary 2009-03-25, 21:15   #3949
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez w sprzecie rowerowym nie jestem mocna zdalam sie na TZa
mi TZ najpierw planowal kupic w Decathlonie za tysiaka taki rowerek (tylko wtedy byla wczesniejsza edycja) http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-2-34976523/
ale potem z okazji tego, ze jego bank byl jednym ze sponsorow maratonow rowerowych to z ogromnym rabatem udalo nam sie kupic dla mnie taki rowerek za 830 zl http://www.bikekatalog.pl/2008/?ppg=...owery&pid=1066
super sie na nim jezdzi
ten czarny mi się podoba
ja tak planowałam 800 zł przeznaczyć, bo chyba na więcej to mnie nie będzie stać... no ale myślę, że chyba jednak za taką cenę powinnam coś kupić, mam nadzieję, że się mocno nie rozczaruję

Stary 2009-03-25, 21:19   #3950
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Wy to mnie załamujecie dzisiaj. Wszystkie takie grzeczne i na diecie. Też miałam zacząć jakiś czas temu i A teraz dodatkowo jem wafelka, bo mnie mój K. wkurzył
Cytat:
Może dowiedz się też czy nie ma już czegoś podobnego. Szkoda by było, jakby taka dobra gierka leżała w kącie i się kurzyła.

PS. Idę sprawdzać testy, a tak mi się nie chce :-(
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:23   #3951
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ten czarny mi się podoba
ja tak planowałam 800 zł przeznaczyć, bo chyba na więcej to mnie nie będzie stać... no ale myślę, że chyba jednak za taką cenę powinnam coś kupić, mam nadzieję, że się mocno nie rozczaruję
ja tam nawet na kolor nie patrzylam TZ przegladal parametry i stwierdzil, ze bedzie dla mnie ok to ok z reszta jak nam oferowali rower za 30% ceny wyjsciowej to nawet juz nie wybrzydzalam na kolor
Stary 2009-03-25, 21:26   #3952
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
już niedługo znowu zobaczysz TŻ! co z tego,że szwagierka może spać i swojego TŻ skoro on ją ma gdzieś...eh szkoda mi jej...
a jak Ty będziesz mieszkała ze swoim to ciężko Was będzie rozłączyć
no ja wiem że mój związek jest milion razy bardziej wartościowy ale i tak jak ona tam spi to jej zazdroszczę... bo ja nie mogę mieszkać z tżtem a jej rodzice nawet nie wiedzą że ona tak sobie mieszka u nich.. w zasadzie to rodziców tżta też nie zapytała nigdy o zgodę taka patologia a jednak czuję lekką zazdrosć... no ale po ślubie wszystko się zmieni i już nie będę niczego zazdroscic- wręcz przeciwnie

Cytat:
ja najwiekszy problem to bede miec własnie ze słodyczami jestem strasznym łasuchem wszystko co słodkie uwielbiam no ale moze sie uda, mysle ze wspolna mobilizacja doprowadzi do sukcesu
myślałam że też będę miała ale po prostu ich nie przynoś do domu! ja jak nie mam nic w domu to nic nie zjem hehehe no bo nie spadają słodycze z nieba a w sklepie sie powstrzymuję myślą o mojej skarbonce ze o wiele lepiej będzie wrzucić te 5zł do skarbonki niż wydać na chipsy i batona a na takie awaryjne sytuacje mam gorzką czekoladę- kosteczka czy dwie zaspokoją moją potrzebę słodkości a gorzka chyba nawet jest zdrowa bo ma magnez czy coś tam

Cytat:
Rodzice raczej Go rozpieszczają i ma od nich dostać quada..
matko jakie teraz czasy nastały... ja rozumiem kupować takie wypasione prezenty na ślub ale na komunię??? porąbało niektórych już całkiem...
Stary 2009-03-25, 21:30   #3953
Samoa
Zakorzenienie

Szana wiem o czym mówisz, bo ja odkąd przestałam trenować to miałam to samo, mimo, że waga była ta sama to juz nawet sama świadomość tego, że nie trenuję działała na mnie tak, że myśłałam, że jestem gruba. Chodziłam do szkoły sportowej, miała dwie godziny wf dziennie i jeszcze dwa razy w tygodniu treningi w klubie - 14 godzin tygodniowo ćwiczyłam, to był dopiero cios jak sie skończyło Jak poszłam do liceum to się dziwiłam czemu te wszystkie dziewczyny sie tak męczą i nie wyrabiają a ja wymiatałam i uważałam to za nic nadzwyczajnego, a teraz sama jestem takim flakiem

Cytat:
to tam jedzcie na rolki

my bylismy tam u ciebie na rowerowej wycieczce - myslelismy, ze poszalejemy po lesnych sciezkach, a tam wytyczone praktycznie plaskie alejki... przynajmniej nam po takim fragmencie zdarzylo sie jezdzic
troche inaczej sobie wyobrazalismy puszcze dlatego na rower wolimy lasek Wolski tam to sie mozna porzadnie zmeczyc
kiedys nawet wjechalam na rowerze na kopiec Pilsudskiego. ale teraz tam postawili znak zakazu wjazdu na rowerach

kiedys mialam problem z przerzutkami, bo jakies takie skompikowane byly w starym rowerze i zeby zmienic musialam reke odrywac od kierownicy (za krotkie palce)... a w tym nowym juz mam fajne kozackie przerzuteczki - bardzo wygodne
to musze namówic tż, żeby kupił rolki. A rolki u faceta nie sa gejowskie????Chociaz mam wątpliwości co do jego talentu do jazdy

No własnie tam sa te ścieżki płaskie, dopiero jak wjedziesz do lasu to sa różne korzenie drzew, kałuże, błotko i różne utrudnieniaAle faktycznie lasek Wolski jest bardziej stromyPuszcza jest rekreacyjna, żeby sie zmęczyć i poużywac przrzutek to trzeba w las wjechać.

Cytat:
A jest to trudniejsze, czy łatwiejsze od jeżdżenia na łyżwach?
rolki sa milion razy łatwiejsze Bo asfalt nie jest śliskiI w razie czego nie jest taki twardy

Cytat:
Dziewczyna a mam do Was pytanko co można kupić chrześniakowi z okazji I komunii??
TŻ ma chrześniaka, któremu ciężko coś kupić a kasy nie chce za bardzo dawać..
Myśleliśmy nad PS II
my kupujemy siostrze tż mini wieżę.
Jak Twój chrzesniak jest rozpieszczony to może uznac PS II za staroć mówiąc szczerze. Ale jest to prezent przyszłościowy dla Was, bo gry nie sa bardzo drogie i będziecie mogli go obdarowywac małym kosztem
Teraz xBox to jest coś, Nintendo Wii albo PS III, ale to juz grubsza kasa...
Może kupcie mu iPoda?
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:39   #3954
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

to musze namówic tż, żeby kupił rolki. A rolki u faceta nie sa gejowskie????Chociaz mam wątpliwości co do jego talentu do jazdy
gejowskie?
nigdy sie nad tym pod takim katem nie zastanawialam, ale w zadnym wypadku na Bloniach wielu facetow jezdzi na rolkach i wcale to gejowsko nie wyglada. co prawda moj TZ na rolkach nie jezdzi, bo woli biegac, ale na pewno nie jest to gejowskie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
No własnie tam sa te ścieżki płaskie, dopiero jak wjedziesz do lasu to sa różne korzenie drzew, kałuże, błotko i różne utrudnieniaAle faktycznie lasek Wolski jest bardziej stromyPuszcza jest rekreacyjna, żeby sie zmęczyć i poużywac przrzutek to trzeba w las wjechać.
tzn. poza szlak? tylko jak tam miedzy tymi drzewami i krzakami jechac?
Stary 2009-03-25, 21:41   #3955
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wy to mnie załamujecie dzisiaj. Wszystkie takie grzeczne i na diecie. Też miałam zacząć jakiś czas temu i A teraz dodatkowo jem wafelka, bo mnie mój K. wkurzył
u mnie tez przez dłuuugi czas była ale w koncu musze cos ze soba zrobic przeciez w czerwcu mam wesele brata

tancerka212 gorzka czekolada moze i jest zdrowa tyle ze jak dla mnie nie do przełkniecia ale moze jakos wytrzymam bez tej przyjemnosci a dobrze mowisz z tych kilku złotych skarbonka napewno sie ucieszy

dobra dziewuszki ide na YCD
aniołku miłego sprawdzania testów

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-03-25 o 21:43
Stary 2009-03-25, 21:42   #3956
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
gejowskie?
ja też nie uważam żeby rolki były gejowskie... nawet chyba więcej facetów niż dziewczyn widuję na rolkach bo faceci bardziej są chętni do ruchu i jeżdżą po mieście itp a dziewczyny to bardziej w domowym zaciszu sie gimnastykowac, albo jakiś fitness, albo gdzieś poza tłumami wlasnie poćwiczyć gdzieś poza centrum miasta... także Samoa na pewno rolki nie są gejowskie
Stary 2009-03-25, 21:43   #3957
obca7
Wtajemniczenie

Za 1,5 roku będę żoną Ale szybko czas leci

A co do komunii to teraz ludzie dają więcej kasy niż na wesele Chociaż niektóre dzieciaki nie mają dużych wymagań W zeszłym roku chrześniak tżta zażyczył sobie rower I bardzo sie cieszyłJa kupiłam mu różne słowniki I teraz mu się przydają jak coś potrzebuje do szkoły Niby internet jest ale dzieciaki ze słowników też czasem skorzystają
A mój brat zazyczył sobie mp4 na komunię Więc się nie wykosztujemy hehehe Na pewno dostanie coś do tej mp4 ale nie wiem jeszcze coAle quada też by chciał:P Ale rodzice się nie zgodzą żeby ktoś mu kupił i wg mnie mają rację
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:51   #3958
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Za 1,5 roku będę żoną Ale szybko czas leci
a ja w tym momencie mam wrażenie że stoi w miejscu jakoś tak doła podłapałam jak sobie pomyślałam ile to jeszcze czasu osobno... gdybym jeszcze mogła zająć się tym czym chcę czyli szukaniem jakiejś pracy, urządzaniem mieszkania czy choćby już szukaniem sukni ślubnej i jej zamawianiem a tak pozostaje mi stos kserówek o rzeczach które mnie w tym momencie zupełnie nie obchodzą i siedzenie w samotności na stancji
u mnie już 1 rok 4 miesiące i 27 dni ale jak dla mnie to w tym momencie wieczność... mogłam sobie zarezerwować salę na lipiec bym miała miesiąc mniej czekania
Stary 2009-03-25, 21:53   #3959
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam nawet na kolor nie patrzylam TZ przegladal parametry i stwierdzil, ze bedzie dla mnie ok to ok z reszta jak nam oferowali rower za 30% ceny wyjsciowej to nawet juz nie wybrzydzalam na kolor
nie no jak mieliscie taką okazję, to grzechem by było nie skorzystać

wiecie co macie rację z tymi prezentami komunijnymi, kiedyś kurczę przynajmniej u mnie jak dostałam rower na komunię to była taka radość, że nie wiem... a teraz niektóre te dzieciaczki to mają takie wymagania i są wybredne, że byle co ich nie zadowoli... przykre to trochę

Stary 2009-03-25, 21:58   #3960
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co macie rację z tymi prezentami komunijnymi, kiedyś kurczę przynajmniej u mnie jak dostałam rower na komunię to była taka radość, że nie wiem... a teraz niektóre te dzieciaczki to mają takie wymagania i są wybredne, że byle co ich nie zadowoli... przykre to trochę
w ogóle co to za okazja do dawania prezentów w ogole jest???? na ślub jak się daje prezent to wiadomo że nowożeńcy wkraczają na nową drogę życia i zaczynają wspólne mieszkanie zazwyczaj itp więc prezenty są wyjaśnione... na chrzciny to też w miarę rozumiem bo dzidzia se urodziła to niech ma na swoją nową drogę jakieś pieniążki itp ale żeby dawać quady na komunię albo te inne mega drogie rzeczy to jaki jest w tym sens???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości