|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
ale wiem o czym mówisz- ciało staje się flaczaste zamiast być takie jędrne i konkretne.. chociaż ja odkąd nie jem chleba i tego co mi Kasia zabroniła tylko warzywka, seri wiejskie itp to naprawdę lżej się czuję no i dziś się wieczorem przyglądałam mojemu brzuchowi i jest naprawdę lepiej- nie pęcznieje mi tak po całym dniu jedzenia tylko dalej trzyma się ciała![]() Cytat:
ale mam jakiś uraz do górek... mam wrazenie że nie wyhamuję i się wywalę i będzie bolalo... szkoda że mieszkam wlasnie pod górkę to bym może częściej jeździła a tak to jazda w jedną strone pod górę a potem bez sensu bo tylko hamować trzeba![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Aniołku jeżdżenie na rolkach jest łatwiejsze niż na łyżwach bo się nie da poślizgnąć heh tylko jeździsz po bardziej przyczepnym gruncie wiem co mówię bo na łyżwach jakoś mi nie idzie za bardzo a na rolkach wiuuu i do przodu
|
|
#3932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
nie chce mi się już pisać! a mam jeszcze dużo do przewertowania i napisania
męczę się jakoś dzisiaj wyjątkowo z tym.Tak piszecie o tym rowerku,że ja już bym chciała pojeździć fajnie jest jak jest cieplutko,wiatr we włosach... i się czuje ,że się coś spala![]() Lain to Ty wrodzony talent masz do rolek no no ja to nie umiem tak dobrze śmigać na rolkach-może dlatego wolę rower.Jakoś boję się osiągac prędkości większe i hamować nie umiem![]() Tancerko ja mam 160 cm wzrostu ;] niedowagę? nie przy moim wzroście tak dokładnie-ciało jest sflaczałe i takie bee ;/ najbardziej to ten tyłek mi przeszkadza,bo brzusio mam taki nie najgorsze,tylko jak zjem dużo makaronu to pęcznieje...
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-25 o 20:09 |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie bardzo podobne pod wzgledem trudnosci
choc jakbym juz miala porownywac to moze odrobine latwiejsze niz lyzwy choc ja na lyzwach umiem jezdzic tylko w hokejowkach (figurowki odpadaja, bo mi za slabo usztywniaja kostki )---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
ahhh uwielbiam ten wiatr we wlosach
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Elitko wszystkiego najlepszego a ja mam dziś dobry humor bo promotor zaakceptował mi ankietę do części badawczej
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to sobie pzrypomnialam że TŻ ma rolki, ale dawno je uzytkował i zapomniałam o nich. Ja się boję ze się na nich nie utrzymam, ze kostki połamie itd. A podobno jazda na rolkach doskonale wysmukla pośladki Dziewczyna a mam do Was pytanko co można kupić chrześniakowi z okazji I komunii?? TŻ ma chrześniaka, któremu ciężko coś kupić a kasy nie chce za bardzo dawać.. Myśleliśmy nad PS II
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-03-25 o 20:20 Powód: dopis |
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak 160 to w sam raz ja pupe mam fajną.. jedyne co mogłabym miec inne to np bardziej szczupłe i umięśnione uda i bioderka brzuszek myślałam że mam większy ale odkąd nie jem tych makaronów i chlebów to stwierdzam że jest ok aby troszkę brzuszków na mięśnie bym porobiła. jak nic od poniedziałku bardziej zacznę o ćwiczenia dbać..a teraz idę po serek wiejski z pomidorkiem ![]() ehhh strasznie mi się chce do tżta... a nie mogę do niego pojechać... czemu tak jest że ja bardzo chcę a nie mogę się widzieć w tygodniu z tżtem a szwagierka często zostaje na noc u szwagra a on siedzi w garażu do północy i w ogole jak przyjedzie to z nią nie gada ehhh...
|
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się za bardzo nie znam na rowerach... ile mam szykować mniej więcej pieniędzy, żeby kupić taki normalny, w sensie bez żadnych większych wygód... musi mieć oczywiście amortyzatory (chociaż nie wiem czy teraz mozna dostać bez ) no ale ja laik jestem w tej dziedzinie Madziulka PS II spodoba mu się na pewno... mój TZ ma PS III i je uwielbia, więc chrześniakowi też się spodoba... przyznam się nawet, że ja czasami gram z TZ i mu próbuję łomot spuścić i nie powiem udało mi się pare razy, ale byłam z siebie dumna
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
elitko tez sie dołaczam do zyczen ja od wczoraj podjełam kolejna probe odchudzania tzn staram sie mniej jesc i przede wszystkim zdrowiej moze zmobilizuje sie tez do cwiczen |
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to po pełnoziarnistym pieczywie z błonnikiem czuję się o wiele dłużej najedzona niz po białym chlebie więc coś w tym musi być. wcale nie chodzę więc głodna bo odchudzanie raczej jest bez sensu jak się ciągle o jedzeniu myśli jak chcesz mozemy razem sie naradzać co sobie zjemy np na kolację itp w końcu razem raźniej! no a z tego co wiem to więcej dziewczyn się tu chce odchudzać i zdrowo odżywiać więc wpadaj tu jak najczęśniej i będziemy coś wymyślac
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
Elitka wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też nie wiem czemu myślałaś ,że jestem aż o 10 cm wyższa hehe![]() na mięśnie to trzeba ćwiczyć więc bierzemy się do roboty kurcze miałam takie ładne,to chyba jak zacznę ćwiczyć to wrócą co? w sumie to brzuszek mam tak ładnie umięśniony,tzn nie jakoś bardzo ale troszeczkę jak poćwiczę to będzie tylko lepiej![]() zjadłam teraz serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem(swoim nie dołączonym do serka) już niedługo znowu zobaczysz TŻ! co z tego,że szwagierka może spać i swojego TŻ skoro on ją ma gdzieś...eh szkoda mi jej... a jak Ty będziesz mieszkała ze swoim to ciężko Was będzie rozłączyć ![]() ![]() Madziulka chrześniakowi pewnie spodoba się taki prezent rodzicom czasem szkoda kasy na takie"zabawki" więc myślę,że będzie ok chyba,że wolicie mu kupić coś bardziej edukacyjnego czy sportowego jak np rolki dziś omawiane
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama nie wiem, bo z jednej strony PS II kusi i wydaje mi się lepszy taki prezent niż kasiorka
A poza tym teraz jest promocja i kosztuje 110euro..A jak mu się nie spodoba ![]() Takie dylematy mam ![]() A zdrowe jedzonko jest fajne!Ale takie fast foody tez czasami są potrzebne ![]() Ostatnio posmakowała mi zielona herbata-jest super
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze jak tylko moge to tu zagladam
![]() ja najwiekszy problem to bede miec własnie ze słodyczami jestem strasznym łasuchem wszystko co słodkie uwielbiam no ale moze sie uda, mysle ze wspolna mobilizacja doprowadzi do sukcesu ![]() a własnie jeszcze o herbatce miałam napisac, bardzo ja lubie zawsze mam duzo roznych smakow tez lubie zielona i czerwona tez i wogole wogole
Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-03-25 o 21:02 |
|
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko czy rodzice będą zadowoleni? warto by to z nimi omówić chyba,jeśli nie będą mieć nic przeciwko spoko zielona herbatka jest super! co do niezdrowego jedzonka-uwielbiam zapiekanki więc z nich nie zrezygnuję i od czasu do czasu będę wcinać ale staram się też ostatnio zdrowo jeść a herbatki różne piję od dawna,koniecznie bez cukru,nawet czarną bez cukru pije.
|
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice raczej Go rozpieszczają i ma od nich dostać quada
![]() Więc myślę że gra będzie okey, a jak im się nie spodoba to nie wiem.. ale z drugiej strony to prezent..
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem rodzice wola jak ich dziecko robi coś bardziej pożytecznego nawet w wolnych chwilach,rożnie to bywa z rodzicami,ale jeśli jego mają takie podejście to się nie stresuj tylko kupcie tego PSII i już
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdalam sie na TZa ![]() mi TZ najpierw planowal kupic w Decathlonie za tysiaka taki rowerek (tylko wtedy byla wczesniejsza edycja) http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-2-34976523/ ale potem z okazji tego, ze jego bank byl jednym ze sponsorow maratonow rowerowych to z ogromnym rabatem udalo nam sie kupic dla mnie taki rowerek za 830 zl http://www.bikekatalog.pl/2008/?ppg=...owery&pid=1066 super sie na nim jezdzi z tym PS2 to ja bym najpierw zapytala rodzicow. bo takie rzeczy bardzo psuja dzieci... sama to widzialam po moim bracie, ktory kiedys jawil sie jako geniusz fizyki, interesowal sie calym swiatem, mial swoje pasje... a potem pojawil sie komputer i gry
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak planowałam 800 zł przeznaczyć, bo chyba na więcej to mnie nie będzie stać... no ale myślę, że chyba jednak za taką cenę powinnam coś kupić, mam nadzieję, że się mocno nie rozczaruję
|
|
#3950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
PS. Idę sprawdzać testy, a tak mi się nie chce :-( |
||
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ przegladal parametry i stwierdzil, ze bedzie dla mnie ok to ok z reszta jak nam oferowali rower za 30% ceny wyjsciowej to nawet juz nie wybrzydzalam na kolor
|
|
|
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka patologia a jednak czuję lekką zazdrosć... no ale po ślubie wszystko się zmieni i już nie będę niczego zazdroscic- wręcz przeciwnie![]() Cytat:
a w sklepie sie powstrzymuję myślą o mojej skarbonce ze o wiele lepiej będzie wrzucić te 5zł do skarbonki niż wydać na chipsy i batona![]() matko jakie teraz czasy nastały... ja rozumiem kupować takie wypasione prezenty na ślub ale na komunię??? porąbało niektórych już całkiem...
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szana wiem o czym mówisz, bo ja odkąd przestałam trenować to miałam to samo, mimo, że waga była ta sama to juz nawet sama świadomość tego, że nie trenuję działała na mnie tak, że myśłałam, że jestem gruba. Chodziłam do szkoły sportowej, miała dwie godziny wf dziennie i jeszcze dwa razy w tygodniu treningi w klubie - 14 godzin tygodniowo ćwiczyłam, to był dopiero cios jak sie skończyło
Jak poszłam do liceum to się dziwiłam czemu te wszystkie dziewczyny sie tak męczą i nie wyrabiają a ja wymiatałam i uważałam to za nic nadzwyczajnego, a teraz sama jestem takim flakiem![]() Cytat:
![]() No własnie tam sa te ścieżki płaskie, dopiero jak wjedziesz do lasu to sa różne korzenie drzew, kałuże, błotko i różne utrudnienia Ale faktycznie lasek Wolski jest bardziej stromy Puszcza jest rekreacyjna, żeby sie zmęczyć i poużywac przrzutek to trzeba w las wjechać.rolki sa milion razy łatwiejsze Bo asfalt nie jest śliski I w razie czego nie jest taki twardy![]() Cytat:
Jak Twój chrzesniak jest rozpieszczony to może uznac PS II za staroć mówiąc szczerze. Ale jest to prezent przyszłościowy dla Was, bo gry nie sa bardzo drogie i będziecie mogli go obdarowywac małym kosztem ![]() Teraz xBox to jest coś, Nintendo Wii albo PS III, ale to juz grubsza kasa... Może kupcie mu iPoda? |
||
|
|
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy sie nad tym pod takim katem nie zastanawialam, ale w zadnym wypadku na Bloniach wielu facetow jezdzi na rolkach i wcale to gejowsko nie wyglada. co prawda moj TZ na rolkach nie jezdzi, bo woli biegac, ale na pewno nie jest to gejowskie Cytat:
|
||
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tancerka212 gorzka czekolada moze i jest zdrowa tyle ze jak dla mnie nie do przełkniecia ale moze jakos wytrzymam bez tej przyjemnosci a dobrze mowisz z tych kilku złotych skarbonka napewno sie ucieszy ![]() dobra dziewuszki ide na YCD aniołku miłego sprawdzania testów Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-03-25 o 21:43 |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie uważam żeby rolki były gejowskie... nawet chyba więcej facetów niż dziewczyn widuję na rolkach
|
#3957 |
|
Wtajemniczenie
|
Za 1,5 roku będę żoną
Ale szybko czas leci![]() A co do komunii to teraz ludzie dają więcej kasy niż na wesele Chociaż niektóre dzieciaki nie mają dużych wymagań W zeszłym roku chrześniak tżta zażyczył sobie rower I bardzo sie cieszył Ja kupiłam mu różne słowniki I teraz mu się przydają jak coś potrzebuje do szkoły Niby internet jest ale dzieciaki ze słowników też czasem skorzystają![]() A mój brat zazyczył sobie mp4 na komunię Więc się nie wykosztujemy hehehe Na pewno dostanie coś do tej mp4 ale nie wiem jeszcze co Ale quada też by chciał:P Ale rodzice się nie zgodzą żeby ktoś mu kupił i wg mnie mają rację
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w tym momencie mam wrażenie że stoi w miejscu
jakoś tak doła podłapałam jak sobie pomyślałam ile to jeszcze czasu osobno... gdybym jeszcze mogła zająć się tym czym chcę czyli szukaniem jakiejś pracy, urządzaniem mieszkania czy choćby już szukaniem sukni ślubnej i jej zamawianiem a tak pozostaje mi stos kserówek o rzeczach które mnie w tym momencie zupełnie nie obchodzą i siedzenie w samotności na stancji ![]() u mnie już 1 rok 4 miesiące i 27 dni ale jak dla mnie to w tym momencie wieczność... mogłam sobie zarezerwować salę na lipiec
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiecie co macie rację z tymi prezentami komunijnymi, kiedyś kurczę przynajmniej u mnie jak dostałam rower na komunię to była taka radość, że nie wiem... a teraz
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

ale wiem o czym mówisz- ciało staje się flaczaste zamiast być takie jędrne i konkretne.. chociaż ja odkąd nie jem chleba i tego co mi Kasia zabroniła tylko warzywka, seri wiejskie itp to naprawdę lżej się czuję no i dziś się wieczorem przyglądałam mojemu brzuchowi i jest naprawdę lepiej- nie pęcznieje mi tak po całym dniu jedzenia tylko dalej trzyma się ciała
moze i ty taki masz
)

no to jak 160 to w sam raz

) no ale ja laik jestem w tej dziedzinie

matko jakie teraz czasy nastały... ja rozumiem kupować takie wypasione prezenty na ślub ale na komunię??? porąbało niektórych już całkiem...
jakoś tak doła podłapałam jak sobie pomyślałam ile to jeszcze czasu osobno... gdybym jeszcze mogła zająć się tym czym chcę czyli szukaniem jakiejś pracy, urządzaniem mieszkania czy choćby już szukaniem sukni ślubnej i jej zamawianiem a tak pozostaje mi stos kserówek o rzeczach które mnie w tym momencie zupełnie nie obchodzą i siedzenie w samotności na stancji