|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
Cytat:
Probowalam juz z mniejszym obwodem i wieksza miseczka, i nic z tego, wieksza miska to pusta miska
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-25 o 21:58 |
|
|
|
|
#4322 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I oto mi chodziło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chude toto...![]() Cytat:
Byłam w końcu na Zapaśniku- że tak pociągnę inny temat, nie stanikowy. Z niedowierzaniem oglądałam twarz Rourkiego- co innego bowiem, jak widzi się jego zdjęcia, strasznie zmienionego, ale statyczne, w gazetach i necie, a co inego jak pokazywana jest na filmie - dynamicznie, jak można obserwować strukturę skóry, zbliżenia... No i kreację stworzył palce lizać... choć czy kreację? No, po prostu był.Świetny.
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nasturcjo Katty_p13 Pieśń na wieczór |
||
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie miłe Panie
Miłego dnia. |
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
też mi nic górą ani bokami nie wyłazi (szczerze powiedziawszy, nie bardzo ma co ) i zostaję przy swoim 75B, nic zmieniała nie będe Cytat:
![]() A w ogóle to dzień dobry wszystkim, witam czwartkowo i słonecznie, ja juz po kawie i racuchach
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komponował mi się z odkrytym ponownie Le Parfum. A dziś będzie wiosennie Kasmina Touch - Sasia dała mi swoją butelkę do testowania z atomizera, wiec zamierzam się wypsikać i zobaczyć, co będzie - do tej pory testowałam ten zapach tylko naręcznie.Poza tym chyba po wczorajszym zgonie ma mi się na życie - z jogi wyszłam wyjątkowo mało połamana, za to śpiąca i odespałam wreszcie trochę, posiedziałam na dupie w domu i dziś mi lepiej. Wczoraj był miły dzień, bo wpadł do nas dyrektor wręczyć nowe umowy do podpisania (podwyżkę dostałam ja i koleżanka z racji wyższych kwalifikacji niż reszta zespołu, w sobotę opijanie ) i całkiem miło się zaskoczyłam, myślałam, że dadzą mniej, a podwyżka całkiem przyzwoita i odczuwalna jest. Cieszę się bardzo W planach jest już czerwona (Koto, ![]() Miłego, słonecznego czwartku!
|
|
#4330 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
łopatkach zamiast pod nimi-teraz od roku zero problemów Jak Tobie wygodnie to nikt nie namawia do zmiany ![]() Ja dopiero kawę szykuję,a do niej gazetka ![]() Piekne słońce za oknem topi resztki śniegu,spokojnego dnia wszystkim!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-03-26 o 09:13 |
|
|
|
|
#4331 |
|
rude jest piękne:)
|
Witam poranna kawa
Joasia koniecznie pochwal sie tm czerwonym co nabedziesz. Margotko moze na glodniaka czytalas i dlatego "wyjedzona " Irenke przeczytalas ![]() U mnie dzis slonca nie ma wczoraj za duzo wyslalam
|
#4332 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zuziu-okolice Gdańska dziekują za słoneczko
![]() Z tej radości ide na stepperek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie porannie
![]() Ale sie wyspalam... Pracuje przez najblizszy miesiac w godzinach popoludniowych, ranki mam dla siebie- wypas Budzik mi o 6.15 nie halasuje.Jem jogurt, pije kawe, slucham brzydkiego Angola z Oxfordshire http://www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk i zaraz zwijam sie na joge ![]() Milego dnia Cytat:
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu
gratulacje i zanim ze szczescia sie rozszalejesz w butelkach kup ta kurtke ( i koniecznie sie pochawal ) my tu wszystkie przeciez na zakupie kurteczki "som" ![]() Calej reszcie pomiennej wymachuje ochoczo ![]() zmachana ( jak zwykle ) zabralam sie wieczorowo do przepakowania bibliolteczki odnalazlam sprezentowana mi kiedys rzecz o antymaterii "Aniloy i Demony " hy hy dwa lata czlowiek nie przeczytal, bo mnie srednio te schematy przygod podstarzalego naukowca i mlodej genialnej w dodatku, upraktykowanej i otytulowanej profesurki porywaja. ale jak ma sie w perspektywie zapakowanie kilku kartonow to do czwartej nawet poczyta, zeby zeszlo ![]() Swoja droga co to za maniera, ze wiekszosc ksiazek jaka do mnie ostatnio trafia dzieje sie lub z akcja chwilami wpada wprost za mury Watykanu. To teraz chyba jakis literacki "trond" jest ![]() Z rana znow zaczelam pakowac i zza polki wylonila sie "Dziewczyna z Pomaranczami" Gaardera no i mysle czy za okladke siegac. Zrobie sobie zupe chinaska sniadaniowke ( chinczyk narozny przywiozl nowe z extra curry dopalaczem ) i obmysle. milego dzionka duszki pachnace
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
u mnie też słońcie świeci ale to podobno ostatnie podrygi zimy Joasiu, grunt to konkretny zastrzyk gotówki
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-03-26 o 09:59 |
|
|
|
#4336 |
|
Piers do przodu
|
Przy takim słońcu to i ziąb nie przeszkadza - ćwarz wystawiłam przez szybę do słońca w drodze do pracy aż mi okulary się ściemniły na maxa
Macham szystkim przy kawce z kardamonem na rozgrzanie I gratuluję, podwyżek, zwyżek i innych uniesień
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-03-26 o 10:12 |
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i z miskami się podpisuję pod Twoimi słowami
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Duzo opomiarowan okazalych widze i fruwaja biustonosze, fiu, fiuuu... Miski i centymetry pod nimi mam niezmiennie, od paru lat te same i wszystko mi gra w takim wydaniu, podobnie jak Mskladaczkowi, Kriss.... - nie wylazi, nie rozbiega sie po bokach. Zarobina jestem, a w przerwach zamiast odpaczac remonta dogladam. W Gdansku duuuzo slonca. I duuuzo sniegu. Zima jak ta lala. Pozdrowienia sle Wszystkim serdeczne Kasiu Tymeno - wieczorem odpisze na PW. edit - niech mnie kto poprawi - Mskladaczkowi ?, czy Mskladaczku ? Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-03-26 o 11:30 |
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witajcie,każde ciało (jak tłumaczyła "everybody" na angielskim koleżanka)
Cytat:
"Mskladaczku" to wołacz (choć brzmi przytulniej )U mnie słońce okresowo przebija przez chmury- widocznie jak go Teressa podsyłała, to się po drodze "wytraciło" Pracuję pilnie. Gratuluję podwyżki komu trzeba. Ja też mam takową, nie bardzo znaczącą ![]() Wirtualną
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-26 o 11:50 |
|
|
|
|
#4340 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witaj Coco BigeM ja wysylalam calosciowo slonce i pewnie zanim doszlo do Ciebie ,to po drodze cos gdzies zostalo ,u mnie nie ma wcale
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
piekny dzisiaj mamy dzionek- tak słonecznie Katty Joasiu gratuluje podwyzki Coco witaj ja zaraz zmykam, praca wzywa
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-03-26 o 11:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#4342 |
|
|
|
#4343 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam z popołudnia
![]() Właśnie przyszedł mój przecudowny 100ml flakonik Funny ![]() A tak pozatym to zżarło mi 5,10zł za funta z konta, ale Funny poprawiło nastrój. |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak najlepiej...
![]() Wiem, ze nicka mam z lekka idiotycznego, ale kiedys tam sie tak zalogowalam, nie wiedzialam ze tu zostane i nie przylozylam sie zbytnio do stworzenia swojego wirtualnego imienia.Wrocilam z jogi i wlasciwie to nie wiem jak sie nazywam ![]() Taki wycisk. Przyszla dzisiaj pani, ktorą wyslala na joge corka (bo to cwiczenia dla starszych pan ponoc ) i byla w szoku, ze te wszytskie stepy, fut burningi i inne to pikus przy tym.Kriss, ja Radiohead tez wieki temu sluchalam. W kolko, a jak! Dzisiaj to tak bardziej wspominkowo. Joasiu, gratuluje znaczacej podwyzki. To jest COS. Trzeba tu wieczorem impreze zrobic i to opic Gratuluje Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-26 o 14:11 |
|
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
Ave!
Wpadam do Was nielegalnie, bo z roboty, na chwileczkę przyjemną. Tak, tak, BigMamo, jako ten hodowca drobiu - Pan Józek - tak i ja w otoczeniu drobiu (troszkę jak Zosia z "Pana Tadeusza").... Zaległam. Ucięłam komara. Whatever ![]() Piękna wizja Trzymam Was za słowa pociechy w kwestii pomierzenia tego, co niemierzalne (przynajmniej w moim przypadku). Doroto-Coco - Mskladaczkowi, bo Mskaladaczku to byłoby tak, jak "temu misiu"
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Joasiu gratuluję podwyżki, a kurtkę kupuj i nam pokaż.Fenris gratuluję nowej flaszencji! Cały ranek pastwiłam się nad raportem, bo byłam przekonana, że meeting jest dzisiaj o 13.30. Dobrze, że mnie coś tknęło i zadzwoniłam do pracy, bo okazało się, że to jutro , mam przecież wolne.
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, Aga, odmachuje
hihi..., temu Mskladaczku sie oko urwalo ![]() Moj nick, Magdo rowniez jest tworczoscia radosna. Pierwsze moje przemyslane i swiadome perfumy to wlasnie Coco Chanel. To se poszlam tym tropem... Twoj nick, w wymowie kojarzy mi sie z Maklakiewiczem. Trzeba podobnie pomlaskac ![]() a swoja droga... zanabylam plyte " Jest dobrze... piosenki niedokonczone " Maklakiewicz i Himilsbach. Podoba mi sie bardzo. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-03-26 o 13:10 |
|
|
|
#4348 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję
![]() Czy jakaś wrocławianka orientuje się czy jeszcze we Wrocławiu są w Sephorach Brown'y? |
|
|
|
#4349 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fenris-a dotarłaś do sklepu z cyckonoszami jak zamierzałaś?
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

a chude toto...
ale czy pomaga na cokolwiek
Smakuje troche jak rzodkiew.
, jesteś prawdziwym dżentelmenem

) i zostaję przy swoim 75B, nic zmieniała nie będe

ale to podobno ostatnie podrygi zimy