|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cześć dziewczyny,
Effa cudnie wygląda twój wczorajszy obiadowy makaron.Uwielbiam takie potrawy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Rozeznanie
|
ja Was podziwiam za te serki wiejskie. ja tego przełknąć nie potrafię
![]()
#4263 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze stron korzystam róznych takie podstawowe miary biore stad http://www.*******/dietetyka/tabele_...,1488,0,0.html faktycznie Ty znajac dokładna kalorycznos i wage bedziesz lepiej wiedziala ile co moze miec ile kalorii. u mnie te informacje niepełne wiec liczyłam wg tego co miałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale roboty mi sie nazbierało a wgłowie metlik z tymi sukniami ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-03-26 o 11:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Telik Ja głosuje na suknię pierwszą i ostatnią. Przy czym pierwsza wydaje mi się stabilniejsza, bo ma jakieś ramiączka. Bałabym się, że bez nich będzie mi się zsuwała przy weseliskowych szaleństwach. Zawsze to pewniej i wygodniej (dla mnie).
Cytat:
![]()
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
śledzie - dla mnie najlepsze marynowane, następnie w śmietanie z jabłuszkiem i cebulką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Raczkowanie
|
ja dzis pochlonelam moje bio cla i term line, zjadlam jajecznice z szyneczka z indyka, jajo na twardo a teraz iore sie za gotowana kiszona kapuste...zapijam tez czerwona herbatka; na 19 mam fitness; planuje dzis wycieczke do rossmanna bo widzialam duzo promocji
musze Wam sie przyznac ze zgrzeszylam - 2 kinder kanapki wczoraj...ale nie mialam czasu zjesc 2 ostatnich posilkow; mimo wszystko brzuch staje sie coraz bardziej plaski; mam nadzieje ze przez to nie zawale wszystkiego... ![]()
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakiej glodowki ![]()
All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure. Edytowane przez Ciarra Czas edycji: 2009-03-26 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lubie sledzie w occie i oleju z duza iloscia cebuli, ale co, dac do nich tak bezkarnie oliwy ![]() To zamotalam z iloscia tematow w kilku zdaniach ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Aaaa Telik. Wielkie dzieki ![]() ![]() Ilona zrobilam tego kurczaka w soczewicy. Oczywiscie nie trzymalam sie przepisu, bo przypraw dalam wg wlasnego uznania, ale dalam czerwona soczewice i paste z sokiem pomidorowym zamiast bulionu i nie dalam kapusty/szpinaku. Wygladalo to to nie za ciekawie i jakos ciezko bylo mi uwierzyc, ze bedzie dobre, ale faktycznie - super. Świetne tez na gulasz. Pol porcji sobie zamroze i nastepnym razem ugotuje do tego makaron lub ryz ![]() Kurcze taki nic niby... Dobra ide do domu napawac sie cisza, bo moje chlopaki wyjechali do mechnika kilkadziesiat km stad, wiec w spokoju cos zjem i kawe zbozowa wypije ![]()
![]() |
#4271 |
Wiele hałasu o nic.
|
Witajcie,
Postanowiłam od dzisaj wziąść sie za ćwiczenia. Pierwszy tydzięń uwazłam za wprowadzenie do diety, ale teraz już nie mam żadnego usprawiedliwienia na moje lenistow. Co to za "Drożdżówki które rosna jak śpisz" ?, bardzo prosze o szczegóły.
![]() |
#4272 |
Raczkowanie
|
Kobiety, krozystajac z mojego L4 postanowilam sobie porobic badania krwi. Jestem od polowy stycznia na SB i chcialam sobie zobaczyc jak tam to teraz wszystko wyglada. Robilyscie sobie moze?
Ja to konstroluje bo w mojej rodzinie panuje miażdzyca i choroby wieńcowe a także cukrzyca. Poza tym biore tabletki wiec co pol roku robie badania. Ostatnio pol roku temu mialam za wysokie wszystko. Cukier na granicy, przekroczone bardzo trojglicerydy,podwyzszony cholesterol ( w moim wieku ![]() Zaskoczyl mnie tylko cukier. Nie uzywam go wcale, nawet w postaci fruktozy, bardzo rzadko mi sie zdarza, poza jednym owocem dziennie. Wiec wydawalo mi sie ze bede go miec teraz na prawde blizej normy dolnej niz gornej ( norma 3.9 - 6.4 a ja mam 5.9). Niewiele niższy od poprzednich wyników. Myslalam ze w trakcie SB spadnie mi niżej ![]() Sprawdzacie sobie wyniki czasem ? ![]()
#4273 | |
Przyczajenie
|
dziewczyny bardzo proszę przeliczycie mi ile powinnam ważyć przy wzroście 158 cm i 23 lata , ktoś juz mi miał przeliczyć no ale sie nie doczekałam
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() a jeszcze jedno jeśli chodzi o te tabletki cudowne toi daj sobie z nimi spokój bo one nic a nic nie dają a jeśli chudniesz to tylko dzięki sobie ![]() ![]()
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
wszystkie śliczne
![]() a mi się czwarta podoba ![]() pewnie masz super figurę i jesteś wysoka,zgadłam??
#4275 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://zachcialomisiegotowac.blox.pl...sniadanie.html Cytat:
Co do ilosci, to patrzac na kcal nie jemy duzo, bo ja ok 1600 kcal przy sredniej aktywnosci, a to nie jest jakos strasnzie duzo, tyle, ze przy zdrowym jedzeniu, porcje wygladaja na duze. Jedzac malo kcal nawet tych zdrowych spowalniamy metabolizm i o efekt jo jo bardzo latwo. Tu chodzi o to, zeby w III fazie zwiekszyc ilosc kcal, dodac czasamio tez niezdrowe rzeczy, a metabolizm sobie z nimi poradzi. Co do tabletek - zgadzam sie w 100% Alez sobie koktajl zrobilam ![]()
![]() |
#4277 |
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie!
Na początku powiem Wam, że jestem mile zaskoczona ilością części tematu o SB. Na początku trafiłam do I. I tak powolutku, powolutku doszłam do najnowszej. 2 tygodnie temu postanowiłam, że będę ćwiczyć, żeby poprawić swoją sylwetkę. Nie chciałam przechodzić na żadną dietę, bo już kilka razy próbowałam i po 2 dniach było mi tak słabo, że trzeba było mnie zbierać z podłogi:/ Jednak kilka dni temu znalazłam tą dietkę i stwierdziłam, że tym razem, to chyba będzie to, czego potrzebuję. Na SB przechodzę od jutra. Przeglądnęłam cały wątek z przepisami i skopiowałam sobie prawie wszystko, co tyczy się I fazy. Od 2 tygodni cwiczę codziennie tak ok. 1,5 - 2 h. Mam nadzieję, że to mi pomoże w osiągnięciu wymarzonej wagi i sylwetki. Ważę 62 kg przy wzroście ok. 168 cm. Najbardziej przeszkadza mi wystający brzuch i uda. Pozdrawiam Was wszystkie i liczę na wsparcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Rozeznanie
|
a ja sobie wczoraj zupkę ugotowałam coby zjeść jak do domu wrócę, wchodzę do kuchni a tu nii ma! ktoś mi zupę wylał a było tak akurat na jeden talerz
![]() i teraz będę musiała kombinować. o masakra raz coś na piecu zostawić to akurat wtedy im się sprzątać zachce jak nigdy tego nie robią ![]()
#4279 |
Rozeznanie
|
A jest któraś z Was w 1. fazie SB, czy wszystkie już po?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
Ale sobie dzisiaj zapiekankę brokułową z makaronem zrobiłam
![]() Odlot po prostu!! Zakochałam sie w tej diecie...
![]() |
#4282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4283 |
Przyczajenie
|
[quote=effa79;11637534]Prosze
![]() http://zachcialomisiegotowac.blox.pl...sniadanie.html 51 kg - czasami warto skorzystac z przegladarki google... Co do ilosci, to patrzac na kcal nie jemy duzo, bo ja ok 1600 kcal przy sredniej aktywnosci, a to nie jest jakos strasnzie duzo, tyle, ze przy zdrowym jedzeniu, porcje wygladaja na duze. Jedzac malo kcal nawet tych zdrowych spowalniamy metabolizm i o efekt jo jo bardzo latwo. Tu chodzi o to, zeby w III fazie zwiekszyc ilosc kcal, dodac czasamio tez niezdrowe rzeczy, a metabolizm sobie z nimi poradzi. Co do tabletek - zgadzam sie w 100% kochana ale ja sprawdzałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pycha!! Jeszcze mi na jutro zostało- już się nie mogę doczekać obiadu... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
Hello plażowiczki przygarniecie calmę?
![]() Jestem w fazie I od 4 dni, jak narazie z powodzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo tak śledzie w śmietanie są pycha, u nas obowiązkowo na obiad przynajmniej raz w miesiącu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
śliczne plażowiczki
![]() powiedzcie mi czy słonecznik prażony można sobie dodać np do sałatki. oczywiście z umiarem ? moje dzisiejsze szamanko ś: soczewica ( miseczka)+ czerwna kapusta+ plasterek szynki p: fasolka szparagowa+2 jajka o: 1,5 miseczki( sporej) zupy z groszku soczewicy i brokułów + ok 1,5 garci słoncznika do zupy [ alternatwa dla grzanek] p: 3 łyżeczki wiórków kokosowych , sałatka z kapustki czerwonej-inna niż na śniadanie k: twarożek na słodko ( 1/2 kostki serka 0,5% + troszkę słodziku i nei mogłam się oprzeć 25 g wiórków kokosowych) mam nadzieje że już łapie. ah i na prawde chodzę pełna wręcz nażarta :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja przygotowałam papryczki zapiekane z pieczarkami, piersią z kurczaka i serem. więc myślę, że jutrzejszy obiad też będę miała niczego sobie ![]() a na kolację szykuje fasolkę po prowansalsku z przepisowego. za to z racji pozbawienia mnie kolacji ta zamienna przypominała raczej przekąskę, ale cóż. mianowicie pół chudego twarogu, z jogurtem naturalnym i dużą łyżka dżemu słodzonego fruktozą zagryzłam 3 kostkami gorzkiej czekolady. więc na słodko.
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A macie jakieś inne propozycję na przyrządzanie papryki? Bo ja zazwyczaj wsuwam na surowo, ale przydałoby się jakieś urozmaicenie...
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.