|
|
#541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
co do Liderki to pewnie już jej na oczy nie zobaczysz, no chyba ze np sprzedaż jakoś drastycznie Ci spadnie albo coś to wtedy się na pewno zainteresuje Tobą... co do oferty Gorąca 5 dostępna jest tylko w COKu ale znaleźć ją możesz w strefie podobnie jak ofertę specjalną (internetową), z której to produkty mozesz dostaać wyłącznie zamawiając je w paczce jeśli chodzi o odcienie szminek, to część z nich ma próbki, ja zainwestowałam i stwierdzam że warto było, bo dzięki tego uniknęłam zwrotów, ale wiadomo tez nie wszystkie produkty z kolorówki mają próbki, ale z tego co widzę jesteś z Łodzi więc jesteś w o tyle lepszej sytuacji że masz w swoim mieście COK a tam możesz pooglądać, wypróbować, powąchać niemal każdy z produktów dostępnych w ofercie więc wyprawę do COK również polecam katalogi z wyprzedzeniem możesz znaleźć w wątku ze zdjęciami, tam dziewczyny zamieszczają linki z których mozesz ściągnąć katalog w pdfie w tym momencie dostępne są katalogi do K7/2009 włącznie więc zajrzyj i tam ![]() tak, za 4 różne zaplacisz 4zł |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
ja wzielam 3 dla siebie-1 juz w użyciu ale dopiero 2 dni.Jest duzo miej gesty niż trilaser,ma bardzo podobny do niego zapach, ale ma duzo drobinek i cala sie po nim swiece.chlodzi,najbardzie j to mnie zaczyna ziebic godzine po nalozeniu
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe po co te drobinki?
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
Przez ponad tydzien nie mialam neta (pad kompa). Na szczescie od wczoraj juz wszystko ok. Wpadlo mi co nieco zamowien, a i dla siebie biore sporo
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() .kupiłam w ciemno ale na szczęście nie jest rozgrzewający
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
A mi na maila o tych przeciekających perfumetkach odpisali :
![]() Szanowny Konsultancie, W odpowiedzi na emaila informujemy, że zgodnie z gwarancją Avon może Pan zwrócić produkt wadliwy lub nie spełniający oczekiwań Klienta w ciągu 3 miesięcy od dnia powstania faktury. Produkty prosimy wysłać wraz z formularzem zwrotnym pocztą na adres: Stacyjna 77, 08-400 Garwolina. Na formularzu proponujemy w tym przypadku zaznaczyć wymianę produktu na pełno wartościowy. Dodatkowo powiadamiamy, że formularz przesyłki zwrotnej znajduje się w Strefie Konsultantki w zakładce pliki do pobrania.
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
tylko pamiętaj że za 4zł to są PRÓBKI a nie pełnowartościowe produkty czy nawet miniwersje
![]() Tak wogóle to mam zamówienie na ponad 1000zł <jupi> znowu mi się udało A co do balsamu z nakrędką to do tej tubki nie będzie szło nic wlać bo tam jest taka mała dziureczka. |
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do perfumetek to dziwne ,że jednym załatwiają reklamacje bez problemu a innych narażają na dodatkowe koszty .Nie podoba mi się taka polityka.Ja przez 6 lat nie zrobiłam ani jednego zwrotu , wszystko było ok a od kilku miesięcy ciągle coś jest nie tak i już mam za sobą kilka reklamacji ( na szczęście pozytywnie załatwionych).Mam wrażenie ,że bardziej przykładają się do pozyskania nowych "pracowników" dając firmowe torebki prawie za free niż dbać o te które już są kilka lat. |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Nie da się do tuby nic wlać, ale masażer można odkręcić(mnie od denerwuje trochę i odkręcam :P ). Mnie zdziwiło, że ten balsam ma całkiem inny zapach niż normalny ujędrniający z tej serii co oznacza, że jest inny.
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w o5 już troche gorzej niż ostatnio. Mam zamówienie trochę ponad 300. Dla siebie na pewno wezmę
różany zestaw, mgiełkę morelową (wychodzi mi za 2 zł:P) szczotke kompaktową z internetowej może jeszcze cos z netto wyskrobie : P i wezme ten pakiet kremów-próbek. Jak znalazł dla klientek będą. :P
|
#553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Załatwienie reklamacji niestety zależy od tego na kogo się trafi. Ja też piszę raz, drugi , trzeci do skutku, aż trafię na osobę rozumną. Ostatnio też zauważylam u siebie znacznie zwiększoną liczbę reklamacji od klientek z powodu złej jakości produktów. Idą na ilość nie na jakość, smutne,ale prawdziwe. |
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fałdka pociążowa na brzuchu zmalała, brzuszek się zrobił napięty, aż twardszy także ja jestem baaardzo zadowolona i polecam... stosuję już z 2 tygodnie ten kremik
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Może ktoś chce zerknąc
na katalog 8/2009... Rosja http://www.avon-forum.ru/4images/cat...php?cat_id=324
|
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny w wątku katalogowym wkleiły 8 rosyjską
![]() Nareszcie jakaś parafinowa odżywka/maska do rąk SPA śródziemnomorska i dużo nowości niekosmetycznych: świetne torebki, biżu o jak fajnie tak dla porównania 7 (chyba Chile, raz już dziewczyny taki wklejały) ![]() http://www.k-dreams.com/clientes/avo..._minisite.html
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-26 o 11:00 |
|
|
|
#558 |
|
Rozeznanie
|
taką wiadomość znalazłam dziś w strefie:
Droga Konsultrantko/ Drogi Konsultancie W trosce o ekologię, od katalogu 07/2009 (Okręgi Prognozujące K 09/2009), wprowadzamy zapowiadane wcześniej, torby ekologiczne. Szczegóły dostępne już na Formularzu Zamówień do katalogu 07/2009 (Okręgi Prognozujące K 09/2009), w rubryce Artykuły Pomocne w sprzedaży. Pojedyncze torebki będą dostępne tylko w Centrach Obsługi Konsultantek: Torba papierowa A4 – 1 szt – 0,60 zł Torba papierowa A3 – 1 szt – 1 zł Reklamówka biodegradowalna 20X30 cm–1 szt – 0,35 zł Zachęcamy do korzystania z nowych biodegradowalnych, przyjaznych dla środowiska reklamówek. Pozdrawiamy Avon Cosmetics ![]() |
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie podoba mi się to... |
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
ładnie....
ciekawe jakie ceny będą w "hurcie", bo może tez być i tak, że w COK będą droższe ![]() i jaka ich ilość będzie w 1-nym pakiecie ??ehh, ten avonKurcze, to będę chodziła na zakupy do COK z eko torbą z reala, albo tesco ( bo większa ), ale bezsens....Ciekawa jestem, aż im maila skrobnę... EDIT: no i napisałam, czy będą pakiety, w jakiej cenie i po ile sztuk, ciekawe co odpiszą
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-26 o 12:43 |
|
|
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
pojedyncze są dostępne w COKach - może wprowadzą tańsze zestawy tych torebek
![]() dziś składam zamówienie z katalogu 5 - czekam, bo może (jak ostatnio było z kremem modelującym) pojawi się oferta "last minute"
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
W katalogowym nasza nowa koleżanka oferuje Nam program "asystent konsultatnki avon", który ma Nam pomóc...ciekawa jestem co to jest za program i czy faktycznie Nam pomaga?:P
|
|
#564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje bardzo - Ashiva, jesteś kochana
![]() to już mogę spokojnie składać zamówienie
|
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Denerwują mnie te oferty z ostatniej chwili. Nie można zamawiać wcześniej, bo można wpisać złe numery i po co przepłacać. Nie moga tego przygotować dzień wcześniej?
|
|
|
|
#567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a przypuszczam, że dlatego tak robią , bo zawsze ktoś może zamówić drożej, choć wydaje mi się, że oni jednak lepiej wychodzą na takich właśnie ofertach, bo sprzedają więcej a na pewno na tym nie tracą, bo jakiż byłby wtedy tego sens
|
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak myślicie, czy w związku z tymi nowymi torbami w COK-u już nie będą pakować zakupów do siatek za darmo?
Czy w COK-u w Krakowie można płacić dowolną kartą w kasie? |
|
|
|
#569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
mnie oferta z ostatniej chwili akurat nie zaskoczyła, bo termin mam na jutro, ale pewnie, gdybym miała go dziś, to była bym nieco zła :d
Zarówno z płatnością kartą inną niż avonowa, podobnie jak z nowszymi katalogami czasem trudo bywa w COK nie zmienimy chyba nic w tej kwestii...Fakt, w sumie, czasem musze leciec przez pół katowic do bankomatu, albo rezygnować z zakupu, bo mi kasy braknie....i tu na tym tracą, a mogliby zyskac :P Dagusiac wkleiła zdjęcia złociście połyskującego cienia do powiek odcień pinky peach, powiedzcie mi, czy on jest bardzo naturalny, taki delikatny? daje sam błysk? Szukam czegoś mało widocznego, najlepiej sam błysk (do tuszu do kresek )
Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-03-26 o 14:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Ciekawe po co te drobinki?

(generalnie nie orientuje sie ile kosztuje "normalnie" 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
z tymi cenami to chyba "leTka" przesada....
i jaka ich ilość będzie w 1-nym pakiecie ??ehh, ten avon