|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja sie dzien spozniam ![]() z drugiej jednak strony temp spadla i to do dupy jest
|
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
Gooha bardzo cię cieszę!!! Z gatulacjami to chyba jeszcze ytroszkę poczekam, bo fasolinka się popuka w swą maleńką glóweczkę co one wszystkie ode mnie chcą!?
Buzka dla Ciebie...to znaczy dla WAS!!!
|
|
|
|
#1323 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez edi25 Czas edycji: 2009-03-26 o 14:59 |
||
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Edi a jakie masz długie cykle??
|
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Gooha czy często się kochałaś? chodzi mi czy co dwa dni czy codziennie? Jedni piszą że lepiej co drugi dzień. Jak jest z Wami dziewczynami?
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja już próbowałam wszelakie metody. Za pierwszym razem co dzień (z determinacją że musze zajsc w ciaze) za drugim razem co dwa dni bo moze zeczywiście jak codzien to źle. Za trzecim razem (teraz) odpuscilismy, i kochalismy sie jak sie nam zachciało bez liczenia ktory to dzien cyklu, takze nawt dokladnie nie wiem kiedy byl ten dzień napewno kochalismy sie 12 i 14dc a po zatym nie pamietam.Z tego wynika że lepiej nie myśleć o tym ![]() życze powodzenia
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie lepiej nie myśleć
my teraz kochaliśmy się dwa razy 18-go na 19-go i 20-go na 21-go czyli był to 10 i 12dc jak teraz dostane @ to tak jak napisałaś nie będę liczyć myśleć tak poprostu będę kochać sięEdytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 15:28 |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moglam sie powstrzymac i zrobilam tes w 24dc, hmm moze zawczesnie ale ja mam nie regularne cykle...i 1 kreska...hmmm....moze to nic nie znaczy, a moze porostu za bardzo chcem byc w ciazy bo jak czegos chcem to bede sie zadreczac i tak dlugo o tym mysle...musze sie wyluzowac ale chyba nie umiem...hmmm wiem ze 2 cykl to nic nie znczy ale juz mam roznemysli ze cos nie tak...ach i sama nie wiem czekam na ta wredna @ i pewnie przyjdzie....bo mnie kuje w podbrzuszu...ach...
Gooha- masz racje trzeba sie kochac dla przyjemnosci i ja tez tak bede robic, kiedys sie uda
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, różnie to bywa.... ja mierzyłam temperaturkę , robiłam wykresy, liczyłam dni i zaszłam w ciąże- a kochałam się i tak z przyjemności
dla mnie to zawsze przyjemności nawet jeśli mam świadomośc, że mam dni płodne. a czemu nie? ja myślę , że nas oboje jeszcze bardziej nakręcał fakt, że może być z tego dzidziuś... Karolcia, test mógł być za wcześnie. Dziewczyny mam nadzieję, że Gooha zapoczątkował wysyp wiosennych fasolek!!!!!!!!!!!!!!! a to dla was:
|
|
#1330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Karolcia myślę ze zrobiłas za szybko, poczekaj troszkę do dnia @ ... lecę myc autko bo mąż mi nowe przywiózł Gooha jeszcze raz gratki i ściskam i całuje mocno
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mi tez lezki kreca sie w oczku... |
||
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
W końcu zajdziemy głowa do góry i nie myśleć o tym tak bardzo
Gooha już się udało więc teraz może i my hehehe
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To myślenie jest najgorsz.... ---------------------------------------------------------------------- -----Nowinka....czekam na nią z upragnieniem....wiosna idzie...czas na dzieci...słońce świeci---- |
|
|
|
|
#1334 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten test raczej nic nie przesądza. Musisz cierpliwie czekać :nuda" a ja bede trzymać ![]() Cytat:
Ja wczesniej tez tak miałam, ale szczerze mówiąc troszkę się oszukiwałam bo kreska pojawiła się duzo później. Zachowałam tamten test i jak teraz porównuje je to ten dzisiajszy jest dużo bardziej wyraźny i kreska pojawiła się do 5 minut napewno. No nic musze i tak jeszcze cierpliwie czekać na wizyte u gina jeszcze jakies 3 tygodnie. Nie chce robic juz zadnych testów, bo to i tak nic nie zmieni, bedzie co ma być. .....ale powiem Wam szczerze, że bardzo mnie to podniosło na duchu. Może nie zastąpi to tamtego okruszka, bo bedę o nim zawsze pamiętać, ale jest ta wiara ze w końcu bedzie dobrze i w koncu zacznie mi sie ukladać w zyciu
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
widzisz gooha, w końcu się doczekałaś! gratuluję Ci bardzo bardzo! i 3mam kciuki aby tym razem wszystko się udało! abyś urodziła zdrowego dzidziusia, i miała wszystkie objawy ciąży x2
zgagę na maksa, wymioty że hej, i brzuszek wieelki jak kuuula ziemska
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o Ty niedobra :P takie życzenia nono nie życze sobie tak. :P Jedynie tego zdrowego dzidziusia przyjmuje
|
|
#1338 |
|
Wtajemniczenie
|
się nie mogę doczekać Gosiu aż zrobisz kolejny test! trzymam kciukiiiiii mocnoooo!!!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka kobitki
dziś późno zaglądam ale miałam trochę do roboty wcześniej Cytat:
![]() ![]() żeby się potwierdziło na 200%Cytat:
bądź dobrej myśli i wyluzuj trochę bo takie nakręcanie się nic nie daje ja zawsze się przytulam z przyjemności i nigdy jeszcze nie wyliczałam że dziś muszę itp. co ma być to będzie ![]() ![]() za testujące
|
||
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję że ja niedługo dołączę do grona zafasolkowanych na razie to 16dc i bola mnie cycuszki
testowanie dopiero za 2 tygodnie
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spoko ciepliwość jest cnota...wlasnie wrocilam ze spacerku nad morze, dam sobie na wtrzymanie...czekam sobie spokojnie Napewno bedzie dobrze, dziekuje za slowa otuchy i kciuki napewno sie przydadza![]() Do niedzieli juz niedaleko, ale @ chyba bedzie bo mnie brzuszek cos pobolewa, a mdlilo mnie dzis od kawy okrutnie...ale to nic moze nie znaczyc
|
||
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
wyprałam prawie całe autko, jestem padnięta ...
Gosiu tak sobie o tobie myśle i się bardzo cieszę że w końcu się wszystko dobrze układa, bo głeboko wierze że bedzie dobrze i tak sobie myśle ile ja będę czekała na moje szczęście, ile jeszcze będę musiała wycierpiec . to jest takie bolesne , zresztą nie muszę o tym pisac bo każda z nas wie jakie to uczucie , ale jak narazie to jestem optymistycznie nastawiona na świat i tego się będę trzymać ... miłego wieczorka |
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm...bedzie dobrze, musimy byc cierpliwe, to cnota....damy rade, ja juz wyluzowalam, nakrecilam sie szczesciem GOSI i tez chcialam zobaczyc 2 kreseczki....No ale i nasza kolej przyjdzie... ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]()
Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2009-03-26 o 20:12 |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za potwierdzenie u gina!
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiec moje gratulacje!!!dbaj o siebie i kruszynke!! ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Wam dziewczynki za miłe słowa i wysyłam nowiutkie i świeżutkie fluidki
![]() ![]() ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-26 o 20:02 |
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
ja zabieram jednego |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
gooha gratki wielkie i widzisz długo nie msuiałaś czekać 3 cykl szczęsliwy
i teraz musi do konca być dobrze ![]() a ja cały dzień kiepsko się czuje,jak wróciłam z kursu to prosto do lózeczka ,teraz wyszłam,ale masakra rozłozyło mnie
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Gooha3
![]() No pięknie trzymam kciuki baaaaardzo mocno ![]() no wiesz kreseczkę drugą widać :![]() ![]() Super, aby sie potwierdziło |
|
|
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz z pewnością bedę odliczać dni do momentu wizyty u gina. Dopóki nie zobaczę serduszka nie uwierze. Dra a Ty dbaj o siebie w końcu nad Tobą ciąży teraz klątwa naszej listy, więc już niedługo....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

w końcu mam! jest cudowna!
itp ..

dla mnie to zawsze przyjemności nawet jeśli mam świadomośc, że mam dni płodne. a czemu nie? ja myślę , że nas oboje jeszcze bardziej nakręcał fakt, że może być z tego dzidziuś...

na szczęście nie mi, a mojemu mężowi - on akurat był na mieście i w śnieżycę musiał wraca do domu autobusem i tramwajem 

testowanie dopiero za 2 tygodnie