Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 14:04   #1321
fleurdelacour
Rozeznanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
no tak Bąbelki, garderobę mi w domu robili w końcu mam! jest cudowna!
Dra, Ty się nie ociągaj Kochana! bo osobiście włożę Ci w brzuszek fasolkę :P
obiecuję bywać częściej ale wiecie jak to jest..praca, dom... itp ..
jestem po prostu trochę przemęczona od 3 mam urlop, a mamy zamiar wybrać się gdzieś, w zakopane może na kilka dni ) zależy jaka pogoda będzie, bo jak będzie zimno, to nie ruszam się z domku )))))))))
całuję Was, i trzymam za Nas wszystkie mocno mocno kciuki!!!
a co tam pogoda! na wyjezdzie zawsze wieksza szansa na fasolke!

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
A ja dzis rano zobaczylam na tescie owulacyjnym 2 kreski,czyli niedlugo bedzie owulacja, także jutro beda przytulanka rano i wieczorem dla pewnosci dzis mam 15 dc a jutro 16 o zobaczymy czy cos wyjdzie, dzis temp. mi spadla o 0,1 st. takze moze moze... wiec czekamy....
z tego co wiem, to na drugi dzien po tescie moze byc juz za pozno, szczegolnie ze testowalas rano. wiec lepiej by bylo tego samego dnia, a na drugi to juz tylko dla pewnosci.

Cytat:
Napisane przez memka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
ja mam do Was takie pytanko.... slyszalam o tym ze w czasie owulacji mozna miec lekkie krwawienia..... jeszcze nigdy wczesniej tego nie mialam a dzisiaj z przerazeniem zauwazylam kilka kapek krwi..... wystraszylam sie bardzo ale jak o tym pomyslalam to stwierdzilam ze to moze byc to (chociaz owulki spodziewalam sie ok soboty) myslicie ze to jest mozliwe ze tak sie to nagle pojawilo u mnie? wczesniej tak nie mialam i watpie ze to przez podjecie wspolzycia bo przed uzywaniem tabsow tez wspolzylismy i tak nie bylo.... teraz sie zastanawiam czy sie mam stresowac i isc do lekarza czy przeczekac.....
a i przepraszam ze za czesto nie zagladam (chociaz podczytuje) ale staram sie o dzidzi nie myslec ciagle i nawet mi sie to udaje (szczegolnie ze mam teraz sporo roboty ze szkola!)
ja bym nie panikowala, ale mozna sprawdzic, szczegolnie ze na wyspach to sie moze wlec. u mnie procedura byla taka. spotkanie z gp i opisanie problemu. spotkanie z gp i pielegniarka + zajrzenie do srodka, stwierdzenie ze szyjka macicy jest zaczerwieniona. trzecie spotkanie juz tylko pielegniarka i cytologia. czwarta wizyta w przychodni, zeby sie dowiedziec, ze mam skierowanie do gina. 3 miesiace czekania na termin i to w innym miescie, bo okazalo sie wczesniej. wizyta u gina i stwierdzenie lekkiej nadzerki ze wskazaniem do wymrozenia. czekanie 3 tyg na termin do wymrozenia. termin do wymrozenia na za dwa miesiace. wizyta prywatna w polsce i usuniecie od reki. mam nadzieje, ze nie zniechecilam.
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
musze Wam to pokazać, bo dalej nie wiem co to oznacza. Choć powiem wam, że nadzieja mi się zwiększyła.
Zastanawiam się czy iść po drugi test??
Przesyłam zdjęcie.
Jest słabiutka druga kreska, ale jest.
Pokazała się dopiero po kilku minutach, dlatego tez nie wiem czy mam ją brać na poważnie??
ale mi serce wali
nie wiem czy dobrze ale się już ciesze

Może się w końcu do mnie szczęście uśmiechneło

Zrobiłam test zeby nie myśleć już o tym, a teraz tym bardziej nie mogę o niczym innym myslec.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !

a ja sie dzien spozniam
z drugiej jednak strony temp spadla i to do dupy jest
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:16   #1322
pacierp
Rozeznanie

Gooha bardzo cię cieszę!!! Z gatulacjami to chyba jeszcze ytroszkę poczekam, bo fasolinka się popuka w swą maleńką glóweczkę co one wszystkie ode mnie chcą!? Buzka dla Ciebie...to znaczy dla WAS!!!
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:53   #1323
edi25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
21 dzien - to tak jak u mnie i u rozy. To moze nam w trojke sie uda To kiedy testujemy?
mnie już tak korci że nie wiem czy wytrzymam do przyszłego czwartku 2.04

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
ale mnie roztrzęsło..... jeszcze w to nie mogę uwierzyć. Póki nie zobacze zdjęcia u gina pewnie nie uwierze....
Chciałam zrobic mojemu mężusiowi niespodzianke, miałam zrobić drugi jakiś bardziej czuły test i jakby wyszedł pozytywny, chciałam kupić malutkie buciki i dać mu w prezencie.
On chyba wyczuł bo urwał się na 5 min. z pracy i przyłapał mnie jak wpatruje się w tescik.

wierze ze tym razem bezie juz dobrze
to cudownie napewno wszystko będzie ok

Edytowane przez edi25
Czas edycji: 2009-03-26 o 14:59
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:05   #1324
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Edi a jakie masz długie cykle??
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:09   #1325
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Gooha czy często się kochałaś? chodzi mi czy co dwa dni czy codziennie? Jedni piszą że lepiej co drugi dzień. Jak jest z Wami dziewczynami?
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:16   #1326
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Gooha czy często się kochałaś? chodzi mi czy co dwa dni czy codziennie? Jedni piszą że lepiej co drugi dzień. Jak jest z Wami dziewczynami?

ja już próbowałam wszelakie metody. Za pierwszym razem co dzień (z determinacją że musze zajsc w ciaze) za drugim razem co dwa dni bo moze zeczywiście jak codzien to źle. Za trzecim razem (teraz) odpuscilismy, i kochalismy sie jak sie nam zachciało bez liczenia ktory to dzien cyklu, takze nawt dokladnie nie wiem kiedy byl ten dzień napewno kochalismy sie 12 i 14dc a po zatym nie pamietam.
Z tego wynika że lepiej nie myśleć o tym
życze powodzenia

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:23   #1327
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

dokładnie lepiej nie myśleć my teraz kochaliśmy się dwa razy 18-go na 19-go i 20-go na 21-go czyli był to 10 i 12dc jak teraz dostane @ to tak jak napisałaś nie będę liczyć myśleć tak poprostu będę kochać się

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2009-03-26 o 15:28
Stary 2009-03-26, 15:25   #1328
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja nie moglam sie powstrzymac i zrobilam tes w 24dc, hmm moze zawczesnie ale ja mam nie regularne cykle...i 1 kreska...hmmm....moze to nic nie znaczy, a moze porostu za bardzo chcem byc w ciazy bo jak czegos chcem to bede sie zadreczac i tak dlugo o tym mysle...musze sie wyluzowac ale chyba nie umiem...hmmm wiem ze 2 cykl to nic nie znczy ale juz mam roznemysli ze cos nie tak...ach i sama nie wiem czekam na ta wredna @ i pewnie przyjdzie....bo mnie kuje w podbrzuszu...ach...

Gooha- masz racje trzeba sie kochac dla przyjemnosci i ja tez tak bede robic, kiedys sie uda
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:29   #1329
Nika1980
Zakorzenienie

Dziewczyny, różnie to bywa.... ja mierzyłam temperaturkę , robiłam wykresy, liczyłam dni i zaszłam w ciąże- a kochałam się i tak z przyjemności dla mnie to zawsze przyjemności nawet jeśli mam świadomośc, że mam dni płodne. a czemu nie? ja myślę , że nas oboje jeszcze bardziej nakręcał fakt, że może być z tego dzidziuś...

Karolcia, test mógł być za wcześnie.

Dziewczyny mam nadzieję, że Gooha zapoczątkował wysyp wiosennych fasolek!!!!!!!!!!!!!!!
a to dla was:
:mag ia:

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:32   #1330
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
musze Wam to pokazać, bo dalej nie wiem co to oznacza. Choć powiem wam, że nadzieja mi się zwiększyła.
Przesyłam zdjęcie.
Pokazała się dopiero po kilku minutach, dlatego tez nie wiem czy mam ją brać na poważnie??
ale mi serce wali

Zrobiłam test zeby nie myśleć już o tym, a teraz tym bardziej nie mogę o niczym innym myslec.
Gooha tak bardzo się cieszę że aż się popłakałam z twojego szczęścia, gratuluję ci kochana z całego serducha:jupi :

Karolcia myślę ze zrobiłas za szybko, poczekaj troszkę do dnia @

... lecę myc autko bo mąż mi nowe przywiózł
Gooha jeszcze raz gratki i ściskam i całuje mocno
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:34   #1331
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, różnie to bywa.... ja mierzyłam temperaturkę , robiłam wykresy, liczyłam dni i zaszłam w ciąże- a kochałam się i tak z przyjemności dla mnie to zawsze przyjemności nawet jeśli mam świadomośc, że mam dni płodne. a czemu nie? ja myślę , że nas oboje jeszcze bardziej nakręcał fakt, że może być z tego dzidziuś...

Karolcia, test mógł być za wcześnie.

Dziewczyny mam nadzieję, że Gooha zapoczątkował wysyp wiosennych fasolek!!!!!!!!!!!!!!!
a to dla was:
:mag ia:
WIEM, ale nie mogłam się oprzecz, czekam na ta nowinkę i nie mogę się doczekać...nic mi nie pozostaje jak czekanie....

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Gooha tak bardzo się cieszę że aż się popłakałam z twojego szczęścia, gratuluję ci kochana z całego serducha:jupi :

Karolcia myślę ze zrobiłas za szybko, poczekaj troszkę do dnia @

... lecę myc autko bo mąż mi nowe przywiózł
Gooha jeszcze raz gratki i ściskam i całuje mocno
WIEM, ale nie mogłam się oprzecz, czekam na ta nowinkę i nie mogę się doczekać...nic mi nie pozostaje jak czekanie....

a mi tez lezki kreca sie w oczku...
Stary 2009-03-26, 15:35   #1332
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

W końcu zajdziemy głowa do góry i nie myśleć o tym tak bardzo
Gooha już się udało więc teraz może i my hehehe
Stary 2009-03-26, 15:38   #1333
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
W końcu zajdziemy głowa do góry i nie myśleć o tym tak bardzo
Gooha już się udało więc teraz może i my hehehe

To myślenie jest najgorsz....
----------------------------------------------------------------------

-----Nowinka....czekam na nią z upragnieniem....wiosna idzie...czas na dzieci...słońce świeci----
Stary 2009-03-26, 16:00   #1334
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Dzisiaj już pogoda lepsza choć śnieg jeszcze jest to słoneczko swieci i wiatr już jest niewielki

Nam się wczoraj zeosuł samochód na szczęście nie mi, a mojemu mężowi - on akurat był na mieście i w śnieżycę musiał wraca do domu autobusem i tramwajem se se se se

Czekam z niecierpliwością na wyniki naszych testujących
niestety tak to z samochodzikamii bywa, nasz ostatni stal przez miesiac bo immo padł i nie moglismy znalezc kogos kto by zrobil, w koncu do autoryzowanego serwisu zawiezlismy.
Cytat:
hej dziewczyny... ale Wam zazdroszcze tych króciutkich cyklów, ja mam 34 dniowe i zawsze tyle muszę czekac na staranka a pózniej jeszcze dłużej na ich wynik...
ja mam 35 dniowie i tez musze czekac

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc wam

o i prech oblalam p......egzamin a trafila mi sie taka podla baba ze hey...cala droge do domu plakalam bo juz sie nastawilam ze zdam a tu nic....
jestem zalamana....jedyne co mnie trzyma na duchu to to ze mam kochajacego faceta i bedzie moje kochane dzidzi nie wiem czy pisalam ale w poniedzialek jade do lekarza na pierwsza kontrole nie mylse ze bedzie usg pewnie takie ogolne badanie

a co do mojej szefowej to jest podla bo celowo obciela nam godziny zeby potem srednia godzin byla mniejsza to mniej dostane na maternity leave od rzadu
wiem ze musze sie oszczedzac ale poki co czuje sie dobrze wiec moge pracowac te 40 H na tydzien
oj nastepnym razem sie uda, na pewno. ja zdałam za 3 razem.
Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
A ja dzis rano zobaczylam na tescie owulacyjnym 2 kreski,czyli niedlugo bedzie owulacja, także jutro beda przytulanka rano i wieczorem dla pewnosci dzis mam 15 dc a jutro 16 o zobaczymy czy cos wyjdzie, dzis temp. mi spadla o 0,1 st. takze moze moze... wiec czekamy....
powodzenia!!!
Cytat:
Przesyłam zdjęcie.
ale mi serce wali

musze ci powiedziec ze mialam taką sama sytuacje w zeszlym miesiacu, moze kreseczka była slabsza, niestety @ przyszla. nie wiem moze to wina testu. ale mam nadzieję ze to jednak 2 kreseczki i fasolka jest pod twoim serduszkiem
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:45   #1335
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja nie moglam sie powstrzymac i zrobilam tes w 24dc, hmm moze zawczesnie ale ja mam nie regularne cykle...i 1 kreska...hmmm....moze to nic nie znaczy, a moze porostu za bardzo chcem byc w ciazy bo jak czegos chcem to bede sie zadreczac i tak dlugo o tym mysle...musze sie wyluzowac ale chyba nie umiem...hmmm wiem ze 2 cykl to nic nie znczy ale juz mam roznemysli ze cos nie tak...ach i sama nie wiem czekam na ta wredna @ i pewnie przyjdzie....bo mnie kuje w podbrzuszu...ach...

Gooha- masz racje trzeba sie kochac dla przyjemnosci i ja tez tak bede robic, kiedys sie uda
myśle tak jak poprzedniczki, to mogło być za wcześnie.
Ten test raczej nic nie przesądza. Musisz cierpliwie czekać :nuda" a ja bede trzymać

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

musze ci powiedziec ze mialam taką sama sytuacje w zeszlym miesiacu, moze kreseczka była slabsza, niestety @ przyszla. nie wiem moze to wina testu. ale mam nadzieję ze to jednak 2 kreseczki i fasolka jest pod twoim serduszkiem
a kiedy pojawiła sie ta druga kreseczka??
Ja wczesniej tez tak miałam, ale szczerze mówiąc troszkę się oszukiwałam bo kreska pojawiła się duzo później. Zachowałam tamten test i jak teraz porównuje je to ten dzisiajszy jest dużo bardziej wyraźny i kreska pojawiła się do 5 minut napewno. No nic musze i tak jeszcze cierpliwie czekać na wizyte u gina jeszcze jakies 3 tygodnie. Nie chce robic juz zadnych testów, bo to i tak nic nie zmieni, bedzie co ma być.

.....ale powiem Wam szczerze, że bardzo mnie to podniosło na duchu. Może nie zastąpi to tamtego okruszka, bo bedę o nim zawsze pamiętać, ale jest ta wiara ze w końcu bedzie dobrze i w koncu zacznie mi sie ukladać w zyciu

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-26, 18:14   #1336
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

widzisz gooha, w końcu się doczekałaś! gratuluję Ci bardzo bardzo! i 3mam kciuki aby tym razem wszystko się udało! abyś urodziła zdrowego dzidziusia, i miała wszystkie objawy ciąży x2 zgagę na maksa, wymioty że hej, i brzuszek wieelki jak kuuula ziemska
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:27   #1337
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
widzisz gooha, w końcu się doczekałaś! gratuluję Ci bardzo bardzo! i 3mam kciuki aby tym razem wszystko się udało! abyś urodziła zdrowego dzidziusia, i miała wszystkie objawy ciąży x2 zgagę na maksa, wymioty że hej, i brzuszek wieelki jak kuuula ziemska
no bez przesady wystarczy mi tak delikatnie jak teraz. W sumie w tym miesiacu juz tez wymiotowałam to juz tez wystarczy.
o Ty niedobra :P
takie życzenia nono nie życze sobie tak. :P
Jedynie tego zdrowego dzidziusia przyjmuje

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-03-26, 18:31   #1338
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

się nie mogę doczekać Gosiu aż zrobisz kolejny test! trzymam kciukiiiiii mocnoooo!!!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:34   #1339
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka kobitki
dziś późno zaglądam ale miałam trochę do roboty wcześniej

Cytat:
Przesyłam zdjęcie.
ale mi serce wali

Kochana cieszę się bardzo żeby się potwierdziło na 200%

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość

moim zdaniem za szybko zrobiłaś test
bądź dobrej myśli i wyluzuj trochę bo takie nakręcanie się nic nie daje
aby jak najszybciej Ci się udało

ja zawsze się przytulam z przyjemności i nigdy jeszcze nie wyliczałam że dziś muszę itp. co ma być to będzie

za testujące
Stary 2009-03-26, 18:39   #1340
martaN23
Zadomowienie

mam nadzieję że ja niedługo dołączę do grona zafasolkowanych na razie to 16dc i bola mnie cycuszki nie wiem tylko na co to testowanie dopiero za 2 tygodnie
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:44   #1341
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka kobitki
dziś późno zaglądam ale miałam trochę do roboty wcześniej

Kochana cieszę się bardzo żeby się potwierdziło na 200%

moim zdaniem za szybko zrobiłaś test
bądź dobrej myśli i wyluzuj trochę bo takie nakręcanie się nic nie daje
aby jak najszybciej Ci się udało

ja zawsze się przytulam z przyjemności i nigdy jeszcze nie wyliczałam że dziś muszę itp. co ma być to będzie

za testujące
Cytat:
myśle tak jak poprzedniczki, to mogło być za wcześnie.
Ten test raczej nic nie przesądza. Musisz cierpliwie czekać :nuda" a ja bede trzymać

a kiedy pojawiła sie ta druga kreseczka??
Ja wczesniej tez tak miałam, ale szczerze mówiąc troszkę się oszukiwałam bo kreska pojawiła się duzo później. Zachowałam tamten test i jak teraz porównuje je to ten dzisiajszy jest dużo bardziej wyraźny i kreska pojawiła się do 5 minut napewno. No nic musze i tak jeszcze cierpliwie czekać na wizyte u gina jeszcze jakies 3 tygodnie. Nie chce robic juz zadnych testów, bo to i tak nic nie zmieni, bedzie co ma być.

.....ale powiem Wam szczerze, że bardzo mnie to podniosło na duchu. Może nie zastąpi to tamtego okruszka, bo bedę o nim zawsze pamiętać, ale jest ta wiara ze w końcu bedzie dobrze i w koncu zacznie mi sie ukladać w zyciu

Spoko ciepliwość jest cnota...wlasnie wrocilam ze spacerku nad morze, dam sobie na wtrzymanie...czekam sobie spokojnie Napewno bedzie dobrze, dziekuje za slowa otuchy i kciuki napewno sie przydadza

Do niedzieli juz niedaleko, ale @ chyba bedzie bo mnie brzuszek cos pobolewa, a mdlilo mnie dzis od kawy okrutnie...ale to nic moze nie znaczyc
Stary 2009-03-26, 18:51   #1342
ula 87
Zadomowienie

wyprałam prawie całe autko, jestem padnięta ...
Gosiu tak sobie o tobie myśle i się bardzo cieszę że w końcu się wszystko dobrze układa, bo głeboko wierze że bedzie dobrze
i tak sobie myśle ile ja będę czekała na moje szczęście, ile jeszcze będę musiała wycierpiec . to jest takie bolesne , zresztą nie muszę o tym pisac bo każda z nas wie jakie to uczucie , ale jak narazie to jestem optymistycznie nastawiona na świat i tego się będę trzymać ...
miłego wieczorka
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:57   #1343
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
wyprałam prawie całe autko, jestem padnięta ...
Gosiu tak sobie o tobie myśle i się bardzo cieszę że w końcu się wszystko dobrze układa, bo głeboko wierze że bedzie dobrze
i tak sobie myśle ile ja będę czekała na moje szczęście, ile jeszcze będę musiała wycierpiec . to jest takie bolesne , zresztą nie muszę o tym pisac bo każda z nas wie jakie to uczucie , ale jak narazie to jestem optymistycznie nastawiona na świat i tego się będę trzymać ...
miłego wieczorka

Hmm...bedzie dobrze, musimy byc cierpliwe, to cnota....damy rade, ja juz wyluzowalam, nakrecilam sie szczesciem GOSI i tez chcialam zobaczyc 2 kreseczki....No ale i nasza kolej przyjdzie...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2009-03-26 o 20:12
Stary 2009-03-26, 19:23   #1344
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Przesyłam zdjęcie.
ale mi serce wali

Gooha To musi być TO! za potwierdzenie u gina!
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:44   #1345
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ja już próbowałam wszelakie metody. Za pierwszym razem co dzień (z determinacją że musze zajsc w ciaze) za drugim razem co dwa dni bo moze zeczywiście jak codzien to źle. Za trzecim razem (teraz) odpuscilismy, i kochalismy sie jak sie nam zachciało bez liczenia ktory to dzien cyklu, takze nawt dokladnie nie wiem kiedy byl ten dzień napewno kochalismy sie 12 i 14dc a po zatym nie pamietam.
Z tego wynika że lepiej nie myśleć o tym
życze powodzenia
gratulowalam juz na watku lipcowo-sierpniowym , ale tutaj tez musze, w koncu od tego watku wszystko sie zaczelo....
no wiec moje gratulacje!!!dbaj o siebie i kruszynke!!

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Przesyłam zdjęcie.
ale mi serce wali

to na bank dzidziol ja mialam tak samo-najpierw jedna gruba krecha a po chwili pokazala sie druga bardzo blada i teraz rosnie we mnie dzidziol!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 20:00   #1346
gooha3
Zadomowienie

Dziękuje Wam dziewczynki za miłe słowa i wysyłam nowiutkie i świeżutkie fluidki

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012

Edytowane przez gooha3
Czas edycji: 2009-03-26 o 20:02
Stary 2009-03-26, 20:01   #1347
martaN23
Zadomowienie

ja zabieram jednego
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 20:03   #1348
dra
Zakorzenienie

gooha gratki wielkie i widzisz długo nie msuiałaś czekać 3 cykl szczęsliwy i teraz musi do konca być dobrze

a ja cały dzień kiepsko się czuje,jak wróciłam z kursu to prosto do lózeczka ,teraz wyszłam,ale masakra rozłozyło mnie
Stary 2009-03-26, 20:05   #1349
Nanucha
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Gooha3 No pięknie trzymam kciuki baaaaardzo mocno no wiesz kreseczkę drugą widać : Super, aby sie potwierdziło
Nanucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 20:09   #1350
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
gooha gratki wielkie i widzisz długo nie msuiałaś czekać 3 cykl szczęsliwy i teraz musi do konca być dobrze

a ja cały dzień kiepsko się czuje,jak wróciłam z kursu to prosto do lózeczka ,teraz wyszłam,ale masakra rozłozyło mnie
3 cykl, ale w sumie licząc z poprzednimi staraniami wszystkich miesiący to było 11. Przez to że staraciłam poprzednią ciąże, bardziej chyba zaczynałam czuć, że to nie możliwe, że mi sie moze udac.
Teraz z pewnością bedę odliczać dni do momentu wizyty u gina. Dopóki nie zobaczę serduszka nie uwierze.

Dra a Ty dbaj o siebie w końcu nad Tobą ciąży teraz klątwa naszej listy, więc już niedługo....

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości