Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 13:37   #1591
dekoderka
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez ania2810 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za słowa otuchy ale problem jest w tym że nikt nie chce mi się tego podjąć:/
wydaje mi sie ze podpiecie trenu to nie jest duzy problem. Wystarczy isc do dobrej krawcowej i tyle. Pare guziczków albo wstazeczek i masz cudna suknie. spokojnie. a jaka cena korzystna... Kochana wszystko będzie dobrze.
Stary 2009-03-26, 13:39   #1592
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja mam koszmarny problem, kupiłam suknię (zdjęcie poniżej) ale nie ma w niej żadnej możliwości podpięcia trenu:/ Kobieta zwinęła manatki i powiedziała że ona się juz z umowy wywiązała- a ja zostałam z suknią ale nie wiem jak upiąć ten przeklęty tren:? Błagam o pomoc
Kupiłaś użyuwaną ? Czy szyłaś taką samą?
Ja bym podeszła do jakiejś krawcowej i poprosiła o wszycie pętelki i już
Ja myślę, że krawcowa będzie wiedziała jak to zrobić. nie martw się.

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-03-26 o 13:43
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 13:49   #1593
ania2810
Przyczajenie

Kupiłam nową - wszyscy mi zachwalali salon niedaleko częstochowy- i rzeczywiście suknia jest przepiękna, ale za to pani okazała się zwykłym gburem Ale nie żałuje- o takiej sukience marzyłam, szkoda tylko że jeszcze figur Jenifer Lopez nie da się kupić ;-)
ania2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:11   #1594
agus87
Zakorzenienie

dzwonila pani od sukien, jutro o 13 jade na przymiarke:ju pi:

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Kupiłam nową - wszyscy mi zachwalali salon niedaleko częstochowy- i rzeczywiście suknia jest przepiękna, ale za to pani okazała się zwykłym gburem Ale nie żałuje- o takiej sukience marzyłam, szkoda tylko że jeszcze figur Jenifer Lopez nie da się kupić ;-)
a mi sie figura Jenifer nie poodoba...
sama mam podobna, waska gore i szeroki dol i za wszelka cene pozbyla bym sie tego....
Stary 2009-03-26, 14:15   #1595
ania2810
Przyczajenie

szczęściara jestes a nie ja mam 162 wzrostu, ważę 47 kg- istna anoreksja- tylko brzuszek tłuściutki Żeby wybrać sukienkę musiałam przymierzyć chyba ze 100 modeli bo we wszystkich wyglądałam jak dziecko do komunii
ania2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:22   #1596
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
szczęściara jestes a nie ja mam 162 wzrostu, ważę 47 kg- istna anoreksja- tylko brzuszek tłuściutki Żeby wybrać sukienkę musiałam przymierzyć chyba ze 100 modeli bo we wszystkich wyglądałam jak dziecko do komunii
ja naprawde nie chce taka byc..
mam dosc tego uczucia grubosci, czuje sie zle, nie jem duzo, cwicze i nie moge nadal schudnac
Stary 2009-03-26, 14:27   #1597
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedzi, na Was zawsze mozna liczyc

a jeszcze mam tylko jedno pytanko skad wiedziec jaki kwas foliowy kupic w aptece, jakiej firmy ? mozecie cos powiedziec o: Acidum Folicum RICHTER 5mg Tabletki (jedna tabletka zawiera 5mg kwasu foliowego oraz substancje pomocnicze) to nie za duzo ? Pani w aptece takie polecila.
ja biorę folik, dziewczyny z mama z klasą polecają.
ale za miesiąc wykupie chyba jakiś preparat witaminowy, np. Prenatal

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 14:46   #1598
gold-fish
Zakorzenienie

Umówiłam się na wieczór z krawcową ... ciekawe ile mi zaśpiewa za szycie...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 14:52   #1599
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
witam wszystkie nowe wizazanki.Ale mi się nie chce.....dziś na 13 do pracy.Mówiłam szefowej ze potrzebuję wolna sobotę i niedziele bo ślubuję.Zgodziła sie ale była niezadowolona......okropn e babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!W tym kraju to wogule nie mozna wziąść dnia wolnego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale z okazji slubu nalezy ci sie 2 dni wolnego

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha yhm........ w tej sytuacji wspolczuje przyjaciolce wybierac. A moze pojechali by osobno na kazdy slub? Zawsze to hjakas opcja.
no ja tez.. powiedzialam jej ze i tak dalej bedzie moja "siostra" i niebede zla.. i ze trzyma kciuki mam nadzieje ze dojda razem do jakiegos porozumienia. A tak naprawde niewyobrazam sobie zeby mialo jej niebyc na slubie.. mam 3 przyjacioki takie na smierc i zycie.. i ona jest jedna z nich.. jedna z najwazniejszych osob...
a wlansie niechce zeby jechali osobno bo sie zane z nich niepobawi...

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Rozdzielać parę - to chyba nie jest najlepszy pomysł . Koleżanka z pewnościa znalazał sie w sytuacji między młotem a kowadłem. Trzeba będzie zaakceptować jej wybór i nie mieć o nic żalu. Z reszta na weselu, to i tak nie będzie sie miało dla niej zbyt dużo czasu, przecież trzeba porozmawiac z wszytskimi gośćmi. My akurat robimy małe wesele, tylko dla rodziny. Nie zapraszma koleżanek , mimo tego, że jestem z nimi zżyta. Życie. Wszystkie zrozumiały i nie mają żalu.
no wlasnie niechce ich rozdzielac.. zobaczymy mam nadzieje ze bedzie.. ale wybor (podjecie decyzji)musze poostawic im..

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze Wasze mamy mają już jakiś pomysł, czy ubiorą się w suknie, garsonki ?
moja juz ma suknie taka do kostki bezowo-koronkowa swietnie w niej wyglada, a moja siostra wczoraj sobie kupila wielka balowa sukinie bordowa... az sie smieje ze obie mnie zakasuja

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ja jadlam kwas pozniej coraz rzadziej.. i teraz zapominam.. ale musze z powrotem brac
Stary 2009-03-26, 14:58   #1600
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny...czy wasze Szanowne Mamy rozglądają się już za kreacjami na Wasz ślub ??? Moja mama już się zamartwia w co się ubierze Wasze mamy mają już jakiś pomysł, czy ubiorą się w suknie, garsonki ?
tak moja mama juz kupila kreacje na slub

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
bardzo ladna !!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

A co do fotografa to nasz bierze 2.5 tys ale jego zdjecia nie sa tak cudne przynajmniej tak mi sie wydaje . To jest jeden z najlepszych fotografów ale jak czasami ogladalam inne zdjecia to jakos bardziej mnie powalaly na kolana nie wiem czy to juz stres czy moje wymagania.
no wlasnie zdjecia mojego tez sa super
tylko co powiem temu naszemy " bylemu " fotografowi?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:02   #1601
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Ja do tej pory brałam Kwas Foliowy marki Puritan’s Pride
http://www.apteka-centrum.pl/kwas-fo...ek-p-1399.html
Ale teraz zaczęłam brać na włosy VITAPIL i rzuciłam kwas foliowy bo vitapil też ma go 0,4 mg.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...-tabletek.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 15:08   #1602
stokrotka24
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Cytat:
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
Bardzo ładna suknia, ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
Dziewczyny ja mam koszmarny problem, kupiłam suknię (zdjęcie poniżej) ale nie ma w niej żadnej możliwości podpięcia trenu:/ Kobieta zwinęła manatki i powiedziała że ona się już z umowy wywiązała- a ja zostałam z suknią ale nie wiem jak upiąć ten przeklęty tren:? Błagam o pomoc
Przymierzałam podobną w salonie i miała podpinany tren na guziczek pod spodem sukni. Myślę, że to nie będzie problem taki guziczek, pętelkę wszyć. A suknia bardzo ładna

Oj coś mam 2 dni kiepski... Nic się nie układa i do tego tęsknię za tz
Ale pocieszam się faktem, że jeszcze tylko jutro i weekend

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:10   #1603
martucha84
Zakorzenienie

a i bym zapomniala.. dostalam zaproszenie na slub kuzynki na 6.6 z wojtkiem... a smialismy sie ze pewnie napisze ze mam byc z osoba towarzyszaca ale jednak

wogole to slucham sobie wystepu audiofeels i moim zdaniem dorownali stingowi.. http://www.plejada.pl/87334,0,tylko_....html#autoplay super
Stary 2009-03-26, 15:10   #1604
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
witam wszystkie nowe wizazanki.Ale mi się nie chce.....dziś na 13 do pracy.Mówiłam szefowej ze potrzebuję wolna sobotę i niedziele bo ślubuję.Zgodziła sie ale była niezadowolona......okropn e babsko!!!!!!!!!!!!!!!!!W tym kraju to wogule nie mozna wziąść dnia wolnego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iza240 - moja szefowa też nie chciała mi dać wolnego... Chciałam wziąć tydzień, ale ona ledwie zgodziła się na okolicznościowy (ale mi łaskę zrobiła!) . Wzięłam więc urlop na żądanie (można wziąć max. 4 dni w roku). Niestety po ślubie czekało na mnie wypowiedzenie
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:11   #1605
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie Kochane , ja już po zajęciach przyszła dzisiaj paczka z etykietami na alkohol i tablicami rejestracyjnymi i na szczeście wszystko ok Jutro wybieram sie na przechadzke po mieście w poszukiwaniu butków, Napisałam meila do firmy Zalbut ale mi niestety jeszcze nie odpisali Szkoda bo bardzo mi sie podobaja ich buciki i chetnie bym je kupiła

Ania20m masz cudna sukienke, szyłaś czy kupowałaś gotową?

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 15:11   #1606
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
ja od wtorku też biorę Folik (i rzuciłam tabsy)
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:27   #1607
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Moja mama szyje sukienkę z żakietem w kolorze pastelowego różu.

Cytat:
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
Bardzo ładna i skromna

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
z ważniejszych rzeczy to... chyba będę szyła nową suknię ślubną zmieniła mi się koncepcja mojego wyglądu i teraz nie wiem czy przerabiać cały dół czy szyć nową...
No coś Ty, przecież Twoja suknia taka ładna,nie szkoda Ci teraz kasy za tą co masz? Może przeróbka wystarczy. Jaką masz wizję?

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Moja siostra łykała taki - ja teraz tez sobie kupie taki http://www.folik.pl/serwis.php?s=1568 on ma 0,4
Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
ja od wtorku też biorę Folik (i rzuciłam tabsy)
Też biorę folika od miesiąca.

Dziewczyny robię zaproszenia i mam pewne problemy
1. moja kuzynka mieszka na stałe w USA i ma męża kolumbijczyka, który nie mówi po polsku. Już wiem, że ich nie będzie na weselu ale wypada zaproszenie wysłać. Będzie lepiej jak napiszę zaproszenie po polsku czy po angielsku??
2. Jak jej mąż ma na imię Fernando, to zapraszam Alicję i Fernanda czy A i Fernando??
3. A jak odmienić nazwisko Kuska? zapraszam Annę i Pawła ...

Proszę pomżżcie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:47   #1608
kasiaher
Wtajemniczenie

a mi nikt nie odpowie na moje pytanie odnośnie ciast
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:05   #1609
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie jakie cista zamawia sie na wesela i ile rodzaji bo ja to się nie znam zresztą nie lubię ciast więc nie mam zielonego pojęcia co może być dobre, Tort będę mieć Bananowo- Wiśniowy bo podobno pyszny jest, aha w sobotę jadę wybrać menu co mogłybyście mi podpowiedzieć jeśli chodzi o potrawy gorące i pozostałą resztę .
Wiem że chcem mieć sałatkę gyros i grecką no i jeszcze jakąś no i te gorące posiłki , napewno strogonow, no i obiadek też wiem na reszte nie mam pomysłu
BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!
Kasiu, najlepiej ciasta przekładane, wilgotne z masami, galaretkami, szczególnie serniki, szarlotki i inne. Moim zdaniem żadnych babek pierników takich samych bez przełożenia, bo to będzie schło na stole przez całą noc. Ile rodzai to zależy ile blaszek zamawiacie i na ile osób. My zamawiamy ok 10 blach od takiej pani (myślę, że będzie robiła po 2 blachy tego samego ciasta) i dodatkowo 5 zrobimy tak w domu, teściowa, ciocia itp, więc będzie ok 8-10 rodzai.

sałatka gyros i grecka jest ok, z potraw gorących to moim zdaniem obowiązkowo krokiety z barszczem, bo zawsze szybko schodzą ze stołu. My mamy jeszcze udka pieczone, bigos, gołąbki, gulasz po węgiersku, flaki, szaszłyki. No i do obiadu mięsko takie jak kotlety devolay, roladki, zrazy zawijane z pieczarkami. Ogólnie potrawy tradycyjne.

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-03-26 o 16:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 17:03   #1610
camilla2009
Przyczajenie

a ja bede miala na poprawiny taka:
tyle ze uszyje mi ja krawcowa, material mam satyne czerwona na calosc i na te" zwisajace czesci mam koronke, do tego bolerko z koronki, moze go nie wykorzystam na wesele,ale potem mam kolejne imprezy ( 2 wesele..) wiec juz je zaloze zeby miec komplet
Ikonki załączonych zdjęć
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

gdzie ja wynalazlas?!!!sliczna

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

a tak poza tym to sie przywitam biore slub 18 lipca i jestem przerazona bo poza orkiestra sala oraz fotografem nie mam nic.Jesli sa kobitki z wrocka mam pytanie gdzie najladniejsze suknie slubne?musze wziac sie w garsc i zaczac wszystko zalatwiac tylkon ie wiem od czego zaczac!

Edytowane przez camilla2009
Czas edycji: 2009-03-26 o 16:29
camilla2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:05   #1611
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Moja mama już kupiła sukienke z żakietem, taka do kolanka w takim ladnym ciemnoniebieskim kolorze, moze pstrykne fotke na weekendzie. I teraz szuka sukni wieczorowej
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:43   #1612
baja_86
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wogole to moja przyjaciolka z poznania jedna z najwazniejszych osob w moim zyciu moze nieprzyjechac na nas slub bo jej facet ma tez w ten dzien slub wujka i sa zaposzeni i niewiedza co zrobic. .a poznan tychy to za duza odleglosc zeby jezdzic... np tu wesela a tam poprawiny... jestem zla i wsciekla... i niewiem bo jej tz naciska bo to wujek a ona nie wie co zrobic... az sie ryczec chce...
wielka szkoda współczuje jej, bo na pewno ma nielada dylemat...

Cytat:
A to jest moja suknia
So o niej myślicie??
ślicznie wyglądasz, jak na ciebie szyta

Cytat:
mi gin ostatnio powiedział, ze rok to przesada, może pół maksymalnie trzeba łykać

Cześć dziewczynki tydzień mnie tu nie było bo wypoczywałam
dużo sie u mnie działo...

z ważniejszych rzeczy to... chyba będę szyła nową suknię ślubną zmieniła mi się koncepcja mojego wyglądu i teraz nie wiem czy przerabiać cały dół czy szyć nową...

kupiłam też welon z malutkimi cyrkoniami który idealnie pasuje do kolczyków z dodatku trafiłam na ostatni dzień promocji -50%
co nowego wymyśliłaś?

Cytat:
Dziewczyny ja mam koszmarny problem, kupiłam suknię (zdjęcie poniżej) ale nie ma w niej żadnej możliwości podpięcia trenu:/ Kobieta zwinęła manatki i powiedziała że ona się juz z umowy wywiązała- a ja zostałam z suknią ale nie wiem jak upiąć ten przeklęty tren:? Błagam o pomoc
dobra krawcowa doszyje ze 3 guziczki, dorobi pętelki i będzie cacy podpięcie trenu, nie martw się

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a i bym zapomniala.. dostalam zaproszenie na slub kuzynki na 6.6 z wojtkiem... a smialismy sie ze pewnie napisze ze mam byc z osoba towarzyszaca ale jednak
my dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele kuzyna, na 13 czerwca, ale nie jedziemy. Nie widziałam sie z kuzynem ze sto lat, nigdy za nim nie przepadałam, a poza tym to mój ostatni zjazd w szkole i na bank będę mieć egzaminy. Z resztą jakbym pojechała to wypadałoby go też zaprosić na moje wesele, a nie za bardzo mi się to uśmiecha, więc nie jade

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
iza240 - moja szefowa też nie chciała mi dać wolnego... Chciałam wziąć tydzień, ale ona ledwie zgodziła się na okolicznościowy (ale mi łaskę zrobiła!) . Wzięłam więc urlop na żądanie (można wziąć max. 4 dni w roku). Niestety po ślubie czekało na mnie wypowiedzenie
no co za baba

Dostałam materiał na sufit, super jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:46   #1613
anuulaa
Wtajemniczenie

Co tutaj taki mały ruch, czyżby wykończyły się tematy rozmów?? Nie wierzę!!
Stary 2009-03-26, 18:01   #1614
baja_86
Zakorzenienie

Kasiaher jeśli chodzi o gorące dania nie licząc tych na obiad mamy szaszłyki, pałki kurczaka, karkówkę, drobiowe klopsiki z sosem czosnkowym, krokiety z kapustą i pieczarkami, krokiety ze szpinakiem, bigos... nie wiem co jeszcze... akurat listy nie mam
Stary 2009-03-26, 18:20   #1615
Izii
Przyczajenie

baja_86 ma taką samą suknię ślubną jak jaa wogóle to witam wszystkie Narzeczone bo po raz pierwszy na tym forum się zjawiam.

Edytowane przez Izii
Czas edycji: 2009-03-26 o 18:23
Izii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:28   #1616
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izii Pokaż wiadomość
baja_86 ma taką samą suknię ślubną jak jaa wogóle to witam wszystkie Narzeczone bo po raz pierwszy na tym forum się zjawiam.
witaj mamy już wspólny temat Masz zdjęcie tego naszego cacka na sobie? pochwal się jakie dodatki wybrałaś?
Stary 2009-03-26, 18:35   #1617
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj, pochwal się co już macie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 18:52   #1618
Izii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
witaj mamy już wspólny temat Masz zdjęcie tego naszego cacka na sobie? pochwal się jakie dodatki wybrałaś?
Fotę mam, ale suknia którą mierzyłam w salonie była na mnie za duża więc efektu nie ma. Poza tym mam wrażenie że w rzeczywistości ta suknia jest piękniejsza. Welon będzie krótki - gładki (typ mgiełka?) i wykończony jest w ten sam sposób co dół sukni. Biżuterię pożycza psiapsiółka - komplecik srebro + kryształki górskie. Jeszcze nie przymierzałam do sukni ale mam nadzieję że będzie pasował. Bolerko do kościoła szyję osobno bo w salonie za dużo kosztuje.

--Ślub za 2 miesiące więc większość spraw juz załatwionych. Zabieramy sie pomału za zapraszanie gości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0023.jpg (128,8 KB, 84 załadowań)

Edytowane przez Izii
Czas edycji: 2009-03-26 o 19:04
Izii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:55   #1619
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
śliczne, też bym takie chciała, ale boję się ze mi z nogi spadną
one z tyłu, w piętce gumkę maja i naprawde sie trzymaja , nawet pończoszki ale ja chyba jednak na boso pójde

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:57   #1620
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Fotę mam, ale suknia którą mierzyłam w salonie była na mnie za duża więc efektu nie ma. Poza tym mam wrażenie że w rzeczywistości ta suknia jest piękniejsza. Welon będzie krótki - gładki (typ mgiełka?) i wykończony jest w ten sam sposób co dół sukni. Biżuterię pożycza psiapsiółka - komplecik srebro + kryształki górskie. Jeszcze nie przymierzałam do sukni ale mam nadzieję że będzie pasował. Bolerko do kościoła szyję osobno bo w salonie za dużo kosztuje.

--Ślub za 2 miesiące więc większość spraw juz załatwionych. Zabieramy sie pomału za zapraszanie gości.
ja będę miała prawodopodobnie koronkowe bolerko. Welon na bank mgiełka, a biżuteria srebrna z kryształkami i kremowymi perełkami( kolczyki, zawieszka, bransoletka). Teraz szukam butów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości