Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-22, 18:16   #1621
angela0510
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez izunkaa Pokaż wiadomość
http://www.vigotour.pl/offer_248_1176.html pytam jeszcze raz czy ktoś wie coś na temat tego biura ? jeżeli nie to jakie możecie polecić ? najlepiej by było żeby obóz miał jak najwięcej nocy

Niestety nie wiem nic na temat tego biura. Ja prawdopodobnie wybiorę się z biura Orlando, a obóz jest na 9 noclegów
angela0510 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 18:28   #1622
Mele
Przyczajenie

a jedzie ktoś z biura podróży Naturatour ? ;>
http://www.naturatour.pl/kolonie2009/pages/0280001.html

termin obojętny
Piona
Mele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:32   #1623
Pinakoladka2008
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudia92 Pokaż wiadomość
a wybiera się ktoś może z Gandalfu ?;d w terminie od 08.07- 22.07 ;p

ja sie mialam wybierac ale zrezygnowalam..zreszta nic o tym biurze nie slyszalam...a wyjazd podejrzanie atrakcyjny jak za taka cene...
wole nie ryzykowac.

pozatym chcialabym pojechac gdzies duzo dalej ^^
Pinakoladka2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 20:03   #1624
izunkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angela0510 Pokaż wiadomość
Niestety nie wiem nic na temat tego biura. Ja prawdopodobnie wybiorę się z biura Orlando, a obóz jest na 9 noclegów
9 noclegów to malutko ( nikt nic nie słyszał na temat tego biura, boje się zaryzykować- chodzi o opiekunów. jednak pasuje mi to, że jest samolot i że obóz od 16 lat. już sama nie wiem.

jakie biuro waszym zdaniem najlepsze ?

mam traumatyczne przeżycia jeżeli chodzi o zeszłoroczne wakacje. byłam w rimini we włoszech.. w skrócie nie mogłam wychodzić z hotelu. na 10 nocy 4 razy na dyskotece na 2 godziny. szkoda gadać..
Stary 2009-03-23, 11:32   #1625
dizzzzzy
Przyczajenie

Umm co do Gandalfa to ja byłam chyba.. 3lata temu z nimi w Bułgarii. Iii musze przyznać że było całkiem całkiem :P, a nawet bardzo dobrze jak dla mnie. Opiekunowie luźni, można było robić co się chce, i zawsze naszą storne trzymali :P Ogolnie wyjazd do bardzo udanych zaliczam.
dizzzzzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:21   #1626
lia22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dizzzzzy Pokaż wiadomość
Umm co do Gandalfa to ja byłam chyba.. 3lata temu z nimi w Bułgarii. Iii musze przyznać że było całkiem całkiem :P, a nawet bardzo dobrze jak dla mnie. Opiekunowie luźni, można było robić co się chce, i zawsze naszą storne trzymali :P Ogolnie wyjazd do bardzo udanych zaliczam.
Ty jedziesz z Almatura tak? A na jaki termin już się zdecydowałaś?
lia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:47   #1627
klaudia92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dizzzzzy Pokaż wiadomość

dzieki za odpowiedz;d jak opiekunowie luźni to juz nie mam zadnych wątpliwoscii haha ;d
klaudia92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 16:52   #1628
sesee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izunkaa Pokaż wiadomość
9 noclegów to malutko ( nikt nic nie słyszał na temat tego biura, boje się zaryzykować- chodzi o opiekunów. jednak pasuje mi to, że jest samolot i że obóz od 16 lat. już sama nie wiem.

jakie biuro waszym zdaniem najlepsze ?

mam traumatyczne przeżycia jeżeli chodzi o zeszłoroczne wakacje. byłam w rimini we włoszech.. w skrócie nie mogłam wychodzić z hotelu. na 10 nocy 4 razy na dyskotece na 2 godziny. szkoda gadać..
Hm, a musisz jechać na obóz tak? Tzn czy nie możesz np na wczasy? Bo moim zdaniem z tego biura masz 11 dni czyli 10 noclegów za 2800 a w przypadku wczasów płacisz 3100 około i masz 14 noclegów - i nie ma problemu co do opiekunów No i też oczywiście samolotem;p
sesee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:14   #1629
lloretka7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olcia92 Pokaż wiadomość
swietne info :p a słuchaj co zwiedzałas w barcelonie? Camp Nou , śpiewające fontanny muzeum Salvadora Dali czy co jeszcze ?
bo na camp nou to sobie nie odpuszcze wejść

hmm oprocz tego co wymienilas .. to jeszcze La Sagrada Familia , zjawiskowy Park Guell Antonia Gaudiego, Wzgórze Montjuïc i Tibidabo z ktorych widac cała panorame miasta.. no i rynek.. calosc jest niedozapomnienia .. z pewnoscia urokliwe miasto.. i nie przypomina inncyh duzych miast.. a co do Camp Nou.. wstep 8 Euro ale zdecydowanie warto.. tymbardziej jesli ktos lubi pilke nozna. caly oboz sprawia ze chce sie tam wracac.. wiem.. bo bedac 2 rok z rzedu spotkalam bardzo wielu znajomych z wczesniejszego obozu a tych z tego .. tez mowilo ze tam wroci. tak wiec kto moze.. i tym bardziej ma ukonczone 16 lat to bardzo polecam.
lloretka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 23:14   #1630
Kazuan
Raczkowanie

Być może taki tekst już w tym poście był ale on ma 55 podstron więc bądźcie wyrozumiali

W sierpniu jade do Lloret de Mar (08.08-21.08)

Chodzi mi o cene alkoholu:
w dyskotekach
w pubach
w hipermarketach / sklepach spożywczych

I do tego jeszcze cene papierosów :P

A i jeszcze jedno pytanie ile tak średnio wziąść kasy z 300 E starczy ??

Edytowane przez Kazuan
Czas edycji: 2009-03-24 o 19:34
Kazuan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:32   #1631
dizzzzzy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lia22 Pokaż wiadomość
Ty jedziesz z Almatura tak? A na jaki termin już się zdecydowałaś?
No właśnie nie wiem jeszcze dokładnie.. [spr. prywatne;d] bo mam do wyboru obóz albo wczasy, ale to sie dzisiaj wieczorem okaże to napisze ostatecznie wiczorem, jak to w koncu bedzie :P
dizzzzzy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 12:19   #1632
kowalldz
Przyczajenie

Hehe ja tez jade z Gandalfa w terminie 13-27 07 ;] zapraszam na gg 6798929
kowalldz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:04   #1633
Ciotman
Przyczajenie

GG do Ciotman

Ponawiam pytanie:
czy ktoś wybiera się do Lloret z biura Almatour / Primatour na obóz Francja/Hiszpania w terminie 01.07-13.07?
Interesują mnie najbardziej wiadomości na temat hotelu Guitart Capri **+- .
Czy ktoś może mi o nim powiedzieć coś więcej?
Bo jak narazie dowiedziałam się tyle, że nie jest za bardzo polecany, a fajny jest tylko z wygladu...
Ciotman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:29   #1634
lloretka7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pookerek Pokaż wiadomość
Ja właśnie w zeszłe wakacje byłam w Rimini na obozie, a w tym roku lloret ale na wczasy Co do Rimini mogę Ci spokojnie to miejsce polecic jeśli nastawiona jesteś na zabawę. W lloret byłam raz i są to podobne miejscowości pod względem rozrywki. Co prawda moją miłością jest Hiszpania także wybrałabym Lloret ale Rimini tez polecam, wkońcu wszystko trzeba zobaczyc W Rimini są 2 dyskoteki na które będziecie napeno chodzic, pierwsza z nich to Carnaby( tylko przygotuj się na Włochłów którzy nie rozumieją słowa "nie", albo "spier***") tam są 3 piętra i na każdym piętrze leci inna muzyka, a u samej góry jest nawet karaoke:P Druga dyskoteka to Altermondo( tam zdecydowanie jest mniej włochów i co środę jest piana party, polecam!). Ulice w Rimini wygladaja tak jak w Lloret, mnóstwo ludzi
Czyli Byłas juz w Lloret de MAr..? tak obiektywnie patrząc gdzie bylo lepiej? ja boje sie jechac w inne miejsce bo gdy spedzasz gdzies jedne ze swoich piekniejszych dni w zyciu pragniesz by trwaly one wiecznie.. i watpie by bylo gdzies tak fajnie jak w Lloret. a chodzilas w Hiszpani na dyskoteki? ja szczerze polecam Tropics.. jesli to sa wczasy to bilety bd drogie.. ok 15 eu jednorazowy wstep , gdzie ja za ta cene mialam 7 wejsc i drniki.. a jak cenowo wyglada w rimini.. mam na mysli alkohol.. i czy jest latwo dostepny.. dyskoteeki.. no i do ktorej mieliscie czas .. zastanawiam sie jeszcze nad Bułgaria, bo slyszalam ze Złote Piaski to miejsce w kotrym tez mozna sie dobrze bawic.. wlascwie to teraz nie wiem nic. a Tobie zycze udanej zabawy.. jaa az ci zazdroszcze) w ogole wszystkim ktorzy maja okazje jechac)
lloretka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:59   #1635
Ciotman
Przyczajenie

GG do Ciotman

Cytat:
Napisane przez lloretka7 Pokaż wiadomość
mieliscie czas .. zastanawiam sie jeszcze nad Bułgaria, bo slyszalam ze Złote Piaski to miejsce w kotrym tez mozna sie dobrze bawic.. wlascwie to teraz nie wiem nic.
O, tak. Szczególnie polecam Złote Piaski/Bułgarię. I hotel Diana. Nie mogę Ci za dużo powiedzieć o dyskotekach (bo widzę, że Cię to interesuje xD), bo nie byłam, ale ci co chodzili byli bardzo zadowoleni. Złote Piaski są piękne nocą... Ahh, to były najpiękniejsze 2 tygodnie mojego życia. xD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 20:38   #1636
klaudia92
Przyczajenie

Też byłam w Bułgarii rok temu ;] ogolnie jesli chodzi o dyskoteki to jest tylko jedna taka konkretna "Papaya" ale fajnaaa, osobiscie mam mile wspomnienia;d
klaudia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:48   #1637
Oddycham
Raczkowanie

Cytat:
Interesują mnie najbardziej wiadomości na temat hotelu Guitart Capri **+- .
ja bym na rewelacje nie liczyła : ) ...zazwyczaj jest tak że pokoje są 2 osobowe ,a dla obozów dostawiają łóżka tak żeby lepiej na tym wyjść ; ) trzeba jakoś jechać po kosztach.

Chciałabym być Tobą ...wiesz ?
Oddycham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 21:53   #1638
Kazuan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lloretka7 Pokaż wiadomość
a jak cenowo wyglada w rimini.. mam na mysli alkohol.. i czy jest latwo dostepny
Ja byłem w Cesenatico to miejscowość położona 10 km od Rimini , alkohol raczej tam jest łatwo dostępny , tylko na dyskotekach drinki kosztują 10 Euro ;/. Prawdopodobnie bedzie cenowo tak samo jak w Cesenatico czyli mały Haineken(0.33) na mieście 2Euro , Piwo Dreher (0.66) 2.5 Euro (Polecam) , Dobre są Brezery takie drinki jak nasz Smirnoff w butelkach. Papierosy to w granicach 3-3,5 Euro.
Stary 2009-03-24, 22:25   #1639
margaretiss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kazuan Pokaż wiadomość

Chodzi mi o cene alkoholu:
w dyskotekach
w pubach
w hipermarketach / sklepach spożywczych
Przy placyku na głównej ulicy jest zielony supermarket. Są tam najtańsze rzeczy jakie znalazłam w Hiszpanii. Wino kupisz nawet za 1 euro (nie takie zwykłe jak u nas po 3zł żule piją). Sześciopak piw za 2 euro.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 23:20   #1640
Kazuan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margaretiss Pokaż wiadomość
Przy placyku na głównej ulicy jest zielony supermarket. Są tam najtańsze rzeczy jakie znalazłam w Hiszpanii. Wino kupisz nawet za 1 euro (nie takie zwykłe jak u nas po 3zł żule piją). Sześciopak piw za 2 euro.
To wiejsko zapowiada sie 9 dni picia haaa a może się jeszcze orientujesz w cenach papierosów ... a i właśnie czy fajki można kupić w barach/pubach bo we włoszech to tylko można było w specjalnych sklepach "Tabachi"
Stary 2009-03-25, 05:41   #1641
Ibermaxx
BAN stały

GG do Ibermaxx Send a message via Skype™ to Ibermaxx
Smile Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Papierosy w Hiszpanii-Marlboro-3,25€
LM 2,65€
Drinki w lokalach nocnych,typu dyskoteka minimum 5€
Pozdrawiam
Ibermaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 13:21   #1642
Ciotman
Przyczajenie

GG do Ciotman

Cytat:
Napisane przez Oddycham Pokaż wiadomość
ja bym na rewelacje nie liczyła : ) ...zazwyczaj jest tak że pokoje są 2 osobowe ,a dla obozów dostawiają łóżka tak żeby lepiej na tym wyjść ; ) trzeba jakoś jechać po kosztach.
Aa to wiem. Tak jest chyba w większości hotelów. A byłaś w Guitart? Interesują mnie ogóle warunki... Czy jest znośnie przede wszystkim xD
Stary 2009-03-25, 18:59   #1643
Oddycham
Raczkowanie

Niestety (stety?) nie byłam.

Chciałabym być Tobą ...wiesz ?
Oddycham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:04   #1644
olcia92
Raczkowanie

a ma ktoś jakiekolwiek info na temat Hotelu GOYA?
fotki wspomnienia znajomych ?
olcia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:23   #1645
Kazuan
Raczkowanie

A teraz pytanie z innej mańki ...
Jak oceniacie swój pobyt w Lloret de Mar ?? Czy opłaca się jechać ... czy sie przypadkiem nie zandudze... a i czy tam w dyskotekach leci hip-hop lub r&b ??
Stary 2009-03-26, 18:46   #1646
paulina9191
Raczkowanie

Cytat:
Jak oceniacie swój pobyt w Lloret de Mar ?? Czy opłaca się jechać ... czy sie przypadkiem nie zandudze... a i czy tam w dyskotekach leci hip-hop lub r&b ??
Moim zdaniem to idealne miasto dla osób lubiących imprezy...Ja się tam świetnie bawiłam,przeżyłam najlepszy tydzien w życiu..a co do dyskotek ja byłam tylko w Tropicsie,gdzie jest 5 sal i właśnie w jednej z nich leci taka muzyka;d..W tym mieście nie da się nudzić;p..

pozdrawiam xd

paulina9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:10   #1647
Spraniuszka
Raczkowanie

A może ktoś się wybiera z Olimpu ;>
Spraniuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:24   #1648
katherinaaa
Raczkowanie

Dziewczyny ktore jada 03.07 z Olimpa... Przydaloby sie jakos zgadac przed wyjazdem, co wy na to??
katherinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:53   #1649
inwencja
Zadomowienie

Ja mam już wykupione wakacje Jadę z koleżanką do Lloret w terminie 09-20.07 z okejem . Może ktoś jeszcze się wybiera ?

There's only one way to soothe my soul.

inwencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 16:28   #1650
sesee
Raczkowanie

Cytat:
Zależy czego oczkujesz, chcesz się zabawić, poimprezować - jak najbardziej. Ale raczej nie bylyby to Twoje wakacje typowo wypoczynkowe, miasto żyje parktycznie 24h na dobę
Ja jestem b. zadowolona i powtarzam to w tym roku, tym razem na dłuuużej, gdyż iż i ponieważ - czuję niedosyt
A jeśli chodzi o muzykę hh i r&b to polecam Londoner
sesee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości