Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 14:58   #1081
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Wczoraj robiła porządek w mojej szafce z kosmetykami...mój TZ jak to zobaczył to powiedział, że jestem nawiedzona
Powiedzcie mi , że nie jestem osamotniona w tym szleństwie
Nie jesteś
Dziękuję za obiekt do wzdychania i ślinienia się

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Nie jesteś Patrząc na to zdjęcie stwierdzam, że wszystko jest z Tobą dobrze

A teraz tak jak obiecałam - zdjęcia moich włosów:
1 zdjęcie - długość. To co widzicie, to nie jest "trójkąt" z wycieniowanych włosów. Mam włosy z tyłu obcięte na równo!To najdłuższe pasmo jest niemalże proste i nigdy się nie kręci jak reszta włosów. Idąc ku twarzy włosy skręcają mi się coraz bardziej. Stąd efekt "trójkąta".

2 zdjęcie - w takim upięciu moje włosy wyglądają najkorzystniej. Pod spodem ładnie się kręcą, a z wierzchu sieczka. Dlatego ją podpinam.

Wybaczcie słabą jakość tych 2 zdjęć, ale są to odbicia lustrzane - inaczej nie umiałam sobie zrobić zdjęcia.

3 zdjęcie moje loczki ze spodniej warstwy - te sa najładniejsze jak dla mnie.
Prześliczne loczki
Wiesz, ja prostowłosa jestem, ale mam taki pasmo mniej więcej na środku głowy, które jest zawsze suchsze od pozostałych U mnie to chyba wina gumki(końcówki z tego pasma zawsze zaplączą mi się w nią).

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Też kiedyś tak myślałam i do dzisiaj dziewczyny z tak długimi włosami kojarzą mi się z Wujkiem Coś z "Rodziny Addamsów" Ale, jako, że mam włosy falujące, czasami kręcone, to jak będą do bioder, to będzie wyglądało jakby były do pasa Tylko jak je wymodeluję na szczotce (pytanie, czy będzie mi się chciało ) to będą dłuższe. Na zdjęciu, które ukradłam z któregoś wątku jest moja wymarzona długość (zdjęcie zresztą zamieściła Domi)
Hah, ja Wam pokażę Kuzyna Cosia jutro, jak kabel od telefonu odbiorę

Cytat:
Napisane przez karo69 Pokaż wiadomość
Zdjęcia były robione w 2005 roku.

Tęsknie za tymi włosami no ale co zrobić jak by głupota umiała latać...

Jakość widzę nie najlepsza. Następnym razem sie bardziej postaram...
Jakie sprężynki! Cudo!

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
a ja sie pochwale jaki moj Tz jest kochany
Przyszedl dzis po nocce z pracy i mowi mi ,,zmienilas sie,, .... a ja,, jak sie zmienilam od wczoraj???''
A on mi na to ,, wlosy Ci urosly ''

hehe wspanialszego komplementu z rana wlosomaniaczka nie moze dostac
Słodziak

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a dzis w leclercu łaził za mną jakis facet- taki po 40 z dziwnym wyrazem twarzy. Zauważyłam, że ciągle jest obok mnie dopiero jak weszłam do sklepu z odzieżą damską-młodzieżową.. Patrzę się a tu jakiś facet i ciągle podchodził do tego wieszaka przy którym ja byłam i dziwnie na mnie zerkał. W yszłam szybko i poszłam do sklepu obok "de facto", on zaraz też wyszedł ale nie wiedziała gdzie poszłam zaczął się rozglądać, wyszedł z leclerca, za chwilę wszedł z powrotem i zaczął chyba mnie szukać. Uciekłam stamtąd jak najszybciej...
Wiecie co, nie wiem może chciała mi torebkę ukraśc czy coś, ale miał dziwny wyraz twarzy... naprawdę sie przetraszyłam i całą drogę oglądałam się czy za mną nie idzie... ojej...
Współczuję bardzo

Cytat:
a właśnie- powiedzcie mi o czym świadczy szybkie wysychanie włosów?? o tym ,że są tak mocno przesuszone...??
Może od temperatury w domu? Moje włosy czasami schną szybciej, a czasami wolniej, zależy, jaka jest temperatura w pomieszczeniu

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 15:39   #1082
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Tak, teraz już rozumiem. Dzięki !
to się ciesze, bo troszkę zagmatwanie to opisałam

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Nie jesteś
Dziękuję za obiekt do wzdychania i ślinienia się
Stary 2009-03-26, 15:55   #1083
rubinka123
Raczkowanie

Helloł

Benek - jaki piękny skręt I ten kolor... taki soczysty, głęboki. Pięknie!

Karo - jakie śliczne sprężynki Takie cudeńko zepsuć...

Cytat:
Dziewczynki, a dzis w leclercu łaził za mną jakis facet- taki po 40 z dziwnym wyrazem twarzy. Zauważyłam, że ciągle jest obok mnie dopiero jak weszłam do sklepu z odzieżą damską-młodzieżową.. Patrzę się a tu jakiś facet i ciągle podchodził do tego wieszaka przy którym ja byłam i dziwnie na mnie zerkał. W yszłam szybko i poszłam do sklepu obok "de facto", on zaraz też wyszedł ale nie wiedziała gdzie poszłam zaczął się rozglądać, wyszedł z leclerca, za chwilę wszedł z powrotem i zaczął chyba mnie szukać. Uciekłam stamtąd jak najszybciej...
Wiecie co, nie wiem może chciała mi torebkę ukraśc czy coś, ale miał dziwny wyraz twarzy... naprawdę sie przetraszyłam i całą drogę oglądałam się czy za mną nie idzie... ojej...

Straszna historia... jak dobrze, że nic Ci nie jest
Mnie na szczęście takie historie się nie zdarzają... (odpukać)

Doruś - cudowna kolekcja Ja też taką chcę
Aż się nie mogę napatrzeć...

A mnie się dzisiaj śniła Pani-jesień
Dobrze nie pamiętam tego snu, ale jestem pewna, że to była nasza jesienna panna Chodziłyśmy po centrum handlowym, Pani jesień pomagała mi wybierać buty I chyba nawet jakieś kupiłam I tyle pamiętam

Who is it?
rubinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:05   #1084
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie jesteś Patrząc na to zdjęcie stwierdzam, że wszystko jest z Tobą dobrze

A teraz tak jak obiecałam - zdjęcia moich włosów:
1 zdjęcie - długość. To co widzicie, to nie jest "trójkąt" z wycieniowanych włosów. Mam włosy z tyłu obcięte na równo!To najdłuższe pasmo jest niemalże proste i nigdy się nie kręci jak reszta włosów. Idąc ku twarzy włosy skręcają mi się coraz bardziej. Stąd efekt "trójkąta".

2 zdjęcie - w takim upięciu moje włosy wyglądają najkorzystniej. Pod spodem ładnie się kręcą, a z wierzchu sieczka. Dlatego ją podpinam.

Wybaczcie słabą jakość tych 2 zdjęć, ale są to odbicia lustrzane - inaczej nie umiałam sobie zrobić zdjęcia.

3 zdjęcie moje loczki ze spodniej warstwy - te sa najładniejsze jak dla mnie.
Cytat:
Dziękuję Też tak upinasz włoski?? U mnie chodzi o to, że mam inny skręt na wierzchu inny pod spodem. Ten pod spodem jest dla mnie śliczny - sprężynki. Ten z wierzchu sieczka, jak po trwałej, więc wystarczy wziąć tą sieczkę i upiąć wysoko tak, aby widoczne były tylko te loczki spod spodu

EDIT: NERCHIE, KOSMARKO - dziękuję
Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
Benek.. matko.. masz kolor włosów, o którym ja zawsze marzyłam.. i te loki c u d o w n e
ja swoje włoski też upinam często po bokach, bo wydaje mi się, że korzystniej tak wyglądają..

pozdraviam..
Benek śliczne włosięta, Karo zresztą także
Myślałam, że jestem sama lokowana, co spina włosy, bo ma ładniejsze włosy pod spodem. Jeszcze nie próbowałam spinki szogun, zwykle spinam spinką tukan- tak to się chyba nazywa
Też tak macie, że znajomi chcą was ciągle widziec w rozpuszczonych, czy często rozpuszczacie?
Nie jest za późno!
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 16:36   #1085
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Pokaż wiadomość
Doruś - cudowna kolekcja Ja też taką chcę
Aż się nie mogę napatrzeć...
dziękuje . Wszystko przed Tobą , wystarczuy więcej kupować niż zużywać

Cytat:
Napisane przez dusia139 Pokaż wiadomość
Myślałam, że jestem sama lokowana, co spina włosy, bo ma ładniejsze włosy pod spodem. Jeszcze nie próbowałam spinki szogun, zwykle spinam spinką tukan- tak to się chyba nazywa
Też tak macie, że znajomi chcą was ciągle widziec w rozpuszczonych, czy często rozpuszczacie?
Ja tukanem nie umiem spinać zawsze połowe włosów sobie powyrywam, zresztą ona się nie chce na moich włosach trzymać
Ja nie chodze w rozpuszczonych bo mi brzydko, po zatym one rzadko wyglądają na tyle dobrze by je rozpuścić
Stary 2009-03-26, 17:03   #1086
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
ja swoje włoski też upinam często po bokach, bo wydaje mi się, że korzystniej tak wyglądają..
Też tak mam
Cytat:
Znajomi jak znajomi-nie zdarzyło chyba się , ale tż to w kółko powtarza , nie lubi tez jak po umyciu puszczę je samopas lub czeszę przy wysychaniu, by były prostsze (mówi wtedy że nie ładnie mi w prostych).
Ale przecież czasami chce się czegoś innego -non stop kręcone , nie żebym narzekała . Rozumiecie mnie chyba .
Ja z uwagi, że myję włsoy co 4 dni, to przez 3 mam rozpuszczone, a czwartego związuję w kucyk lub kok-bo już się nie nadają-by je eksponowac .

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:05   #1087
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość

Ja tukanem nie umiem spinać zawsze połowe włosów sobie powyrywam, zresztą ona się nie chce na moich włosach trzymać
Ja nie chodze w rozpuszczonych bo mi brzydko, po zatym one rzadko wyglądają na tyle dobrze by je rozpuścić
Też miałam z tym problem, ale kupiłam sobie takiego porządnego tukanika za 5,90 i trzyma on włosy mocno, przy tym nie niszczy i nie ciśnie. Czasami pomagam sobie "żabkami" albo poprostu czarnymi wsuwkami, ale to raczej nie dlatego, bo tukan nie wystarcza, ale by spiąc te prostsze
Nie jest za późno!
Stary 2009-03-26, 17:07   #1088
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny dopiero teraz nadrobiłam wątek i:

Doruś niesamowita kolekcja, kilka rzeczy mam uwielbiam czytac a jeszcze bardziej oglądać, co kto ma

Benek masz sliczny kolor włosów i sliczne włosy, to samo Karo, szkoda, że obcięłaś ale nei martw się-odrosną

Dzastinka coraz wiecej psychopatów łazi, ja sie sama czasem boje wyjść nawet pod wieczór. Jak ide do domu to zawsze mnie Tz odprwoadza (mimo, ze mieszkamy zaledwie 5 min drogi od siebie). Tak samo, jak przyjezdzam z uczelni, to przychodzi po mnie na stacje, odprowadza do domu (ja sie ide prysznicowac) i znow po mnie przychodzi
Dobrze, ze go zbylas i ucieklas, bo nei wiadomo co to za pedofil

Pani-jesien ja w swoim otoczeniu nie znam osob ucznnych i milych. raczej otaczaja mne ludzie zachlanni i interesowni. Przyjaciólki zadnej bliskiej nei mam.Mialam kiedys jedna (przyjaxnilam sie z nia przez 14 lat), ale ponad dwa lata temu zerwalam z nia. I nie mam najmniejszej ochoty sie z nia godzić Zreszta ja jestem zdania, ze w tym wieku, kiedy ma sie stalego Tz przyjaciólek juz sie tak nie ma i nie potrzebuje(owszem ,mam na uczelnia bliska kolezanke, ale widze sie z nia raz na tydzien). Teraz moją przyjaciółka jest Tz. Z nim moge sobie pogoadac nawet o kosmetykach, zawsze pamieta, jaki mam, abo jaki mialam Dzis pogadalam sobie z nim o Waxie (), otworzyl moja szafke i pytal czy duzo mam Romantici, ogladal spray Jantar (swoja droga nie moge sie doczekc promieni UV).
Ja zawsze tez dbam, zeby Tz mial zel pod prysznic, w sensie, jak mu sie konczy to mu kupuje sama (ostatnio Ziaje kokosowa mu kupilam, chc wczesniej meskiego Adidasa albo fa) i razcej jest zadowolony Oliwke Hipp również mu kupilam i sie mazia i m pachnie jak dziecko

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 17:14   #1089
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Oliwke Hipp również mu kupilam i sie mazia i m pachnie jak dziecko
Mój też pachnie jak bobas -za co go właśnie kocham , nie używa perfum, wód toaletowych i dezodorantów, myje się bobasem-tzn. mydłem , szampon też ma dla dzieci-bambino kupował-ładnie pachnie ten szampon, ale znalazłam mu lepszy składowo, ale też pachnący bobasem
Lubię wąchać swojego kochanego dużego bebe

Stary 2009-03-26, 17:16   #1090
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Znajomi jak znajomi-nie zdarzyło chyba się , ale tż to w kółko powtarza , nie lubi tez jak po umyciu puszczę je samopas lub czeszę przy wysychaniu, by były prostsze (mówi wtedy że nie ładnie mi w prostych).
Ale przecież czasami chce się czegoś innego -non stop kręcone , nie żebym narzekała . Rozumiecie mnie chyba .
Ja z uwagi, że myję włsoy co 4 dni, to przez 3 mam rozpuszczone, a czwartego związuję w kucyk lub kok-bo już się nie nadają-by je eksponowac .
A tak z ciekawości spytam co robisz zwykle, gdy nie puszczasz w "samopas"?
A no odmiana musi byc, ale nie wszyscy to rozumieją A Ci co mają proste włosy czasem sobie kręcą i nic nikomu do tego.
Ja jednak wolę moje loki i płynę, gdy ktoś je chwali (oczywiście tego nie okazuję)
Nie jest za późno!
Stary 2009-03-26, 18:17   #1091
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak z ciekawości spytam co robisz zwykle, gdy nie puszczasz w "samopas"?
Po umyciu jak wklepię odzywkę, rozczesuję grzebieniem z szeroko rozstawionymi zebami, wgniotę trochę balsamu nivea do kręconych, pougniatam loczki ręką delikatnie i na ok. 1 h wędrują pod chustkę (plunking to się nazywa ), potem jak zdejmuje chustę to jeszcze są wilgotne, wysychając same nabierają swoich kształtów i jak idę spać zwieszam za łóżko, a rano mam ekstra puszyste i uniesione pryz skórze loki jak malowane .
Cytat:
Ja jednak wolę moje loki i płynę, gdy ktoś je chwali (oczywiście tego nie okazuję)
Ja tez tak mam

Stary 2009-03-26, 18:29   #1092
Nerchie
Zakorzenienie

Chciałam zawsze mieć takie sprężynki, ale już dawno zaakceptowałam proste włosy, też potrafia być piękne i to lubię. Lubię, jak są piękne. Męczyłam je, aby były fale, ale tylko je niszczyłam niepotrzebnie :p

a, wypróbowałam dziś babydream, no i zdziwiłam się, że moge mieć takie mięciutkie włosy.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-03-26 o 18:32
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:42   #1093
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Też miałam z tym problem, ale kupiłam sobie takiego porządnego tukanika za 5,90 i trzyma on włosy mocno, przy tym nie niszczy i nie ciśnie. Czasami pomagam sobie "żabkami" albo poprostu czarnymi wsuwkami, ale to raczej nie dlatego, bo tukan nie wystarcza, ale by spiąc te prostsze
A co to za spinka "tukan"? Możecie mi pokazać na jakimś zdjęciu?

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Chciałam zawsze mieć takie sprężynki, ale już dawno zaakceptowałam proste włosy, też potrafia być piękne i to lubię. Lubię, jak są piękne. Męczyłam je, aby były fale, ale tylko je niszczyłam niepotrzebnie :p
Zawsze możesz po umyciu włosów spleść je w warkocz. Będą fale bez niszczenia włosów (;
Stary 2009-03-26, 19:59   #1094
karo69
Rozeznanie

Cytat:

Robiłaś trwałe prostowanie czy prostownicy używasz?
Prostownica Moje włosy są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju udziwnienia :P

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 20:15   #1095
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Zawsze możesz po umyciu włosów spleść je w warkocz. Będą fale bez niszczenia włosów (;
bardzo krótkotrwały efekt ;p pare godzin i fale sa juz niezauważalne.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-03-26 o 20:16
Stary 2009-03-26, 21:01   #1096
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
bardzo krótkotrwały efekt ;p pare godzin i fale sa juz niezauważalne.
Ja mam po warkoczu takie brzydkie fale, są nieregularne i układają się tak na skos (na pewno wszyscy zrozumieli o co chodzi ). Kiedy spojrzy się z tyłu, zawsze widać mi takie skośne linie zamiast ładnych fal.

Nareszcie przyszedł mi olej kokosowy Nieźle się namęczyłam, żeby go wydobyć spod pięćdziesięciu warstw taśmy klejącej i pstrykającej folii , ale przynajmniej miałam pewność, że nic mu się nie stało w trakcie drogi z Poznania.
Dzisiaj w Rossmannie trafiłam też na promocję Babydreama (3,49 zł) i kupiłam go. Myślalam teraz o Bebi, ale akurat sklep, w którym go sprzedają był nie po drodze
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 21:26   #1097
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Pokaż wiadomość
Benek - jaki piękny skręt I ten kolor... taki soczysty, głęboki. Pięknie!
Dziękuję
Cytat:
Myślałam, że jestem sama lokowana, co spina włosy, bo ma ładniejsze włosy pod spodem.
Dziękuję No widzisz, nie jesteś jedyna.
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Benek masz sliczny kolor włosów i sliczne włosy, to samo Karo, szkoda, że obcięłaś ale nei martw się-odrosną
Dziękuję
Cytat:
Prostownica Moje włosy są bardzo podatne na wszelkiego rodzaju udziwnienia :P
Nadal prostujesz? Ja też prostowałam kiedyś.. Zniszczyłam całkowicie włosy, kruszyły mi się, łamały , rozdwajały - wszystko naraz. Tragedia...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 22:07   #1098
mOna01
Zakorzenienie

Mój nowy nabytek, z nazwy "Przyrząd do masażu twarzy" ale coś mi się zdaje, że będę go używać gdzie indziej I ma 5 końcówek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rrr.jpg (26,2 KB, 26 załadowań)

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 23:15   #1099
karo69
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję

Nadal prostujesz? Ja też prostowałam kiedyś.. Zniszczyłam całkowicie włosy, kruszyły mi się, łamały , rozdwajały - wszystko naraz. Tragedia...
Prostuje niestety bo ścięłam tak włosy że się nie da inaczej, ale jak odrosną i będzie się dało z nimi coś zrobić to od razu odstawiam.
Obiecuje!!
A na tym forum przyznam się siedzę żeby mi znów nie odbiło i żebym znów nie ścięła.
No a produkt uboczny to to ze stałam się włosomaniaczką, i tez latam i patrze po sklepach co by jeszcze dokupić i nałożyć by włosy były zdrowsze i piekniejsze.
Ciesze się że tu trafiłam

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Lecę spać. Buziaki kochane!!

Stary 2009-03-26, 23:22   #1100
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Prostuje niestety bo ścięłam tak włosy że się nie da inaczej, ale jak odrosną i będzie się dało z nimi coś zrobić to od razu odstawiam.
Obiecuje!!
A na tym forum przyznam się siedzę żeby mi znów nie odbiło i żebym znów nie ścięła.
No a produkt uboczny to to ze stałam się włosomaniaczką, i tez latam i patrze po sklepach co by jeszcze dokupić i nałożyć by włosy były zdrowsze i piekniejsze.
Ciesze się że tu trafiłam
Mam nadzieję, że masz na tyle mocne włosy, że to przetrwają. Ja swoje zapuszczałam w ten sposób przez ponad rok i cały czas miały tę samą długość, a ja się dziwiłam, czemu po prostu końcówki mi się kruszyly.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 23:29   #1101
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Kochane znacie może jakiś sprawdzony myk na rozdwojone końce? coś poza obcięciem...
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 00:03   #1102
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Kochane znacie może jakiś sprawdzony myk na rozdwojone końce? coś poza obcięciem...
Ja stosuję metodę wyparcia. Jest bardzo skuteczna.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 06:22   #1103
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja mam po warkoczu takie brzydkie fale, są nieregularne i układają się tak na skos (na pewno wszyscy zrozumieli o co chodzi ). Kiedy spojrzy się z tyłu, zawsze widać mi takie skośne linie zamiast ładnych fal.
A robienie koczków i innych tego typu próbowałaś?
Stary 2009-03-27, 07:51   #1104
karo69
Rozeznanie

Hello
Właśnie siedzę z WAX'sem na głowie. Zastanawiam się czy mogą mi się włosy po nim przetłuszczać, czy to może przez to że ścięłam.
Ale jeszcze przemyje je rzepą, zobaczę czy będą jakieś efekty.

Stary 2009-03-27, 08:14   #1105
motylek1007
Zakorzenienie

po waxie chcesz myc jeszcze szamponem włosy?

dalam wczoraj palome i tonik joanny (kocham go, kocham) i jest super. Nadal suszę tylko zimnym powietrzem

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 08:39   #1106
karo69
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Dałam odrobinę szampony i chce zobaczyć czy będzie tak samo jak wcześniej, bo coś mi ona zaczynają marudzić i się za szybko tłuścić.

Stary 2009-03-27, 08:40   #1107
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hello Właśnie siedzę z WAX'sem na głowie. Zastanawiam się czy mogą mi się włosy po nim przetłuszczać, czy to może przez to że ścięłam.
Ale jeszcze przemyje je rzepą, zobaczę czy będą jakieś efekty.
Wax nakłada się po umyciu głowy, tak jak każdą odżywkę (jesli myje sie szamponem).

Stary 2009-03-27, 08:46   #1108
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Mój nowy nabytek, z nazwy "Przyrząd do masażu twarzy" ale coś mi się zdaje, że będę go używać gdzie indziej I ma 5 końcówek
Gdzie go będziesz używać?

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

dalam wczoraj palome i tonik joanny (kocham go, kocham) i jest super. Nadal suszę tylko zimnym powietrzem
Mi też coraz bardziej podoba się ten tonik Joanny żel palomy też muszę przygarnąć ale czekam na przypływ gotówki.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 08:48   #1109
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Gdzie go będziesz używać?
Na skalp oczywiście jest na baterie i tak fajnie drga, będzie idealny ^^

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 08:50   #1110
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Nareszcie przyszedł mi olej kokosowy Nieźle się namęczyłam, żeby go wydobyć spod pięćdziesięciu warstw taśmy klejącej i pstrykającej folii , ale przynajmniej miałam pewność, że nic mu się nie stało w trakcie drogi z Poznania.
Dzisiaj w Rossmannie trafiłam też na promocję Babydreama (3,49 zł) i kupiłam go. Myślalam teraz o Bebi, ale akurat sklep, w którym go sprzedają był nie po drodze
mam bardzo oporne włosy na jakiekolwiek przekształcenia, po prostu uparły się, że będą proste i koniec. W sumie moje koleżanka ma podobne włosy do mnie pod tym względem, jeździmy razem na kolonie xd i za każdym razem mama fryzjerka robi jej trwałą-fale xDD po podróży nie widać nic! KOMPLETNIE! Proste
Jak odpakowuje takie paczki to mama się śmieje, że bombe dostałam xD Właśnie tez babydreama w promocji tej kupiłam. hehe xd natomiast siedze na głowie z ampułka wzmacniającą z joanny. Zooobaczymy.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
hmmm mam identyczny xD boli ręka bo on cały wibruje, taki jakiś... Tyle że ja go na uda stosuje, ale z tą twarzą może będzie dobry pomysł.. xD

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości