Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 18:52   #4051
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain a własnie Twój TZ miał jakis sposób na rzucenie wiem wiem silna wola to podstawa, ale mój TZ już mi powiedział ostatnio, że wszedł w etap, że go wszystko zaczyna drażnić (no oprócz mnie ) ja nigdy nie paliłam, więc nie wiem co to w ogóle znaczy i nawet nie wiem jak go wesprzeć, bo pewnie się w ogóle nie da... sam musi jakoś to zrobić
moj TZ ogolnie duzo razy rzucal palenie. ale to bylo takie rzucanie typu wieczne niby ograniczanie ilosci albo palenie super lightow czy cos takiego. ogolnie porazka a nie rzucanie
az pewnego dnia stwierdzil, ze koniec. szkoda zdrowia (szczegolnie, ze moj TZ uprawia duzo sportu) i pieniedzy (wtedy papierosy zaczely tak drozec odczuwalnie). i przestal palic calkowicie z dnia na dzien. a za jakis miesiac po nim i ja calkowicie rzucilam. i tak siebie wspieralismy i pilnowalismy i wlasciwie przez te 2 lata ani razu nie mielismy kryzysu typu chec wrocenia do palenia czy cos takiego. trzeba byc poprostu mocno do tego przekonanym
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:53   #4052
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Dziewczyny sorkien za off topa na wątku ale napisze tutaj dla Szany rozdziały ksiązki, bo na pw za długie jest

Rozdział I:
Podstawowe pojęcia teroii edukacji dorosłych
1. Edukacja
2. edukacja doroslych
3. autoedukacja
4. srodowisko edukacyjne czlowieka dorosłego
5. pedagogika doroslych czy andragogika?
6. potrzeby edukacyjne ludzi dorosłych
7. środki i formy edukacji dorosłych
8. najczęsciej stosowane środki

Rozdział II: Doroslośc jako kategoria pedagogiczna
1. uwaruinkowania rozwoju czlowiek adorosłego
2. rozumienie dorosłości w andragogice
3. fazy rozwoju czlowieka dorosłego

rozdział III: Cele, zadania i funkcje oświaty dorosłych
1. metodologiczne problemy stanowienia celów oświaty dorosłych
2. poziomy i rodzaje celów i funkcji edukacji dorosłych
3. rozwój oświaty dorosłych w Polsce od XVIII w. do 1944 roku
4. Rozwój oswiaty dorosłych w Polsce po II wojnie światowej
5. Niezależny Ruch Oswiatowy w Polsce

Rozdział IV: Aktywność kulturalna i autoedukacja
1. aktywnośc kulturalna
2. typologia aktywności kulturalnej i szanse rozwoju osobowości
3. Właściwości autoedukacji

Rozdział V: Upowszechanianie kultury, animacja, edukacja kulturalna
1. edukacyjne aspekty upowszechnainai kultury
2. animacja spoleczno-kulturalna jako nurt i metoda aktywizacji kulturalnej
3., edukacja kulturalna w dziale edukacji ogolnej a aktywizacji kulturalnej
4. wielość nurtow i strategii

Rozdział VI: Ksztalcenie dorosłych - pojęcie i podstawowe funkcje
1. Kszt. dorpslych -0 definicje, związek z oswiatą dorosłych
2. funkcje kszt. dorosłych

Rozdział VII: glowne strategie ksztalcenia dorosłych
1. s. klasowo-lekcyjn
2. s. kursow doszkalającyh
3. s, kszt. zdalnego
4. s. samoksztł.
5. s. kół oswiatowych
6. s. ksztł. za pomoca żywego slowa
7. S. ksztł. za pomocą słowa drukowanego
8. s. doradcza
9. s. mieszane

Rozdział VIII: Proces kształcenia doroslych i jego głowne skladniki
1. pojęcie procesu kształcenia
2. cele kształcenia
3.. dorosły jako uczeń
4. treści ksztal. i zasady ich organizacji
5. zasady nauczania dorosłych
6. metody ksztl. doroslych
7. środki dydaktyczne
8, kontrola i ocena
9. nauczyciel doroslych

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 18:58   #4053
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a dodatkowo biorac pod uwage, ze od rodzicow (przynajmniej u mnie i u TZa w rodzinie tak jest) w prezencie slubnym dostaje sie kilka tysiecy to mozna na prawde calkiem sporo uzbierac
u nas też tak jest W ogóle to dla mnie to jest nie do pomyslenia jaka kasa spada z nieba z okazji wesela. Jakos nigdy o tym ne myślałam, byłam przekonana, ze na wszystko musze sama zapracowac a tu takie coś

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no fajne, ale czy to przydatne jest oni kawe pija nałogowo może jakis serwis do kawy myslę, że z gerlacha juz za 200zł cos ładnego dostaniemy po upuście
zestaw z tej serii kosztuje ok. 500 zł, ale jest cudny, zawsze możecie kupic samą karafkę albo same szklanki
http://www.gerlach.pl/szklo-twister-karafki2.php
http://www.gerlach.pl/szklo-twister-karafki.php

ja uważam, że jest bardzo przydatne - fakt, że klimatem bardziej pasują do whiskey, ale ja bym w takiej karafce podała wodę albo wino.
A serwis do kawy niektórzy lubią mieć dopasowany do reszty.
A może zestaw do fondue im kupicie?

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-26 o 19:02
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:04   #4054
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
moj TZ ogolnie duzo razy rzucal palenie. ale to bylo takie rzucanie typu wieczne niby ograniczanie ilosci albo palenie super lightow czy cos takiego. ogolnie porazka a nie rzucanie
az pewnego dnia stwierdzil, ze koniec. szkoda zdrowia (szczegolnie, ze moj TZ uprawia duzo sportu) i pieniedzy (wtedy papierosy zaczely tak drozec odczuwalnie). i przestal palic calkowicie z dnia na dzien. a za jakis miesiac po nim i ja calkowicie rzucilam. i tak siebie wspieralismy i pilnowalismy i wlasciwie przez te 2 lata ani razu nie mielismy kryzysu typu chec wrocenia do palenia czy cos takiego. trzeba byc poprostu mocno do tego przekonanym
widzisz mój TZ też tak robił, że rzucał chociaż to za dużo powiedziane... raczej ograniczał się trochę, ale teraz tak sam z siebie powiedział, że od 1 marca nie pali no i nie pali jak narazie.. ale wiem, że ogólnie to mu ciężko i ma czasami naprawdę przez to kryzysy ... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:07   #4055
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorkien za off topa na wątku ale napisze tutaj dla Szany rozdziały ksiązki, bo na pw za długie jest

Rozdział I:
Podstawowe pojęcia teroii edukacji dorosłych
1. Edukacja
2. edukacja doroslych
3. autoedukacja
4. srodowisko edukacyjne czlowieka dorosłego
5. pedagogika doroslych czy andragogika?
6. potrzeby edukacyjne ludzi dorosłych
7. środki i formy edukacji dorosłych
8. najczęsciej stosowane środki

Rozdział II: Doroslośc jako kategoria pedagogiczna
1. uwaruinkowania rozwoju czlowiek adorosłego
2. rozumienie dorosłości w andragogice
3. fazy rozwoju czlowieka dorosłego

rozdział III: Cele, zadania i funkcje oświaty dorosłych
1. metodologiczne problemy stanowienia celów oświaty dorosłych
2. poziomy i rodzaje celów i funkcji edukacji dorosłych
3. rozwój oświaty dorosłych w Polsce od XVIII w. do 1944 roku
4. Rozwój oswiaty dorosłych w Polsce po II wojnie światowej
5. Niezależny Ruch Oswiatowy w Polsce

Rozdział IV: Aktywność kulturalna i autoedukacja
1. aktywnośc kulturalna
2. typologia aktywności kulturalnej i szanse rozwoju osobowości
3. Właściwości autoedukacji

Rozdział V: Upowszechanianie kultury, animacja, edukacja kulturalna
1. edukacyjne aspekty upowszechnainai kultury
2. animacja spoleczno-kulturalna jako nurt i metoda aktywizacji kulturalnej
3., edukacja kulturalna w dziale edukacji ogolnej a aktywizacji kulturalnej
4. wielość nurtow i strategii

Rozdział VI: Ksztalcenie dorosłych - pojęcie i podstawowe funkcje
1. Kszt. dorpslych -0 definicje, związek z oswiatą dorosłych
2. funkcje kszt. dorosłych

Rozdział VII: glowne strategie ksztalcenia dorosłych
1. s. klasowo-lekcyjn
2. s. kursow doszkalającyh
3. s, kszt. zdalnego
4. s. samoksztł.
5. s. kół oswiatowych
6. s. ksztł. za pomoca żywego slowa
7. S. ksztł. za pomocą słowa drukowanego
8. s. doradcza
9. s. mieszane

Rozdział VIII: Proces kształcenia doroslych i jego głowne skladniki
1. pojęcie procesu kształcenia
2. cele kształcenia
3.. dorosły jako uczeń
4. treści ksztal. i zasady ich organizacji
5. zasady nauczania dorosłych
6. metody ksztl. doroslych
7. środki dydaktyczne
8, kontrola i ocena
9. nauczyciel doroslych
dziękuję już wyslałam Ci wiadomość na prv

wybaczcie dziewczyny,to przeze mnie
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:08   #4056
tancerka212
Zakorzenienie

no i jestem z powrotem ale tylko na chwilkę bo muszę się coś pouczyć kurczę...
ale miałam kryzys diety o jaaaacie stoję sobie na przystanku i taaaka mnie naszła ochota na kupienie sobie czegoś do pogryzania w trakcie nauki że masakra i nie mogłam opanować tej pokusy i stwierdziłam że pojadę jeden przystanek dalej do supermarketu a tu jako pierwszy przyjechał inny mój autobus i siłą rzeczy nie pojechałam do sklepu i teraz tak się cieszę bo na pewno bym kupiła wielkie chipsy i je całe zjadła a tak to do chrupania mam tylko chrupkie pieczywko a do tego serek wiejski Opatrzność nade mną czuwa

ja też Lain i jej tżta bym nie podejrzewała o palenie to wzory zdrowia i uprawiania sportu a tu takie buty ja i tż w życiu aby raz zapaliliśmy papierosa ale tylko i wyłącznie z ciekawości bo kurdę przeżyć życie i nie wiedzieć nawet o co chodzi z papierosami- więc zapaliliśmy raz ale taaaaaki to był syf nad syfy że mało nie zwymiotowałam i już nigdy więcej nawet nam przez myśl nie przeszło zbliżać się do fajek a jak ktoś pali na np przystanku to ledwo oddychać mogę fuuuuu nie wiem jak można palić nie pojmuję tego przecież to nawet dobre nie jest
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:12   #4057
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz mój TZ też tak robił, że rzucał chociaż to za dużo powiedziane... raczej ograniczał się trochę, ale teraz tak sam z siebie powiedział, że od 1 marca nie pali no i nie pali jak narazie.. ale wiem, że ogólnie to mu ciężko i ma czasami naprawdę przez to kryzysy ... wcina słodycze tylko... no zobaczymy jak to będzie dalej... oby mu się udało

mój tata po 17 latach (chyba)palenia kilku paczek dziennie rzucił z dnia na dzień i to w bardzo stresującym okresie swojego życia. Już 7 lat nie pali. Przez jakis czas papierosy były w domu, gdyby go naszła ochota, ale nie skorzystał. Tylko zaczął jeśc orzeszki ziemne i przytyłTaki skutek uboczny Rodzice kupowali w makro taki kilkukilogramowe paki orzeszków ziemnych i sobie tata skubał, skubał az wszedł na wagę

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja i tż w życiu aby raz zapaliliśmy papierosa ale tylko i wyłącznie z ciekawości bo kurdę przeżyć życie i nie wiedzieć nawet o co chodzi z papierosami- więc zapaliliśmy raz ale taaaaaki to był syf nad syfy że mało nie zwymiotowałam i już nigdy więcej nawet nam przez myśl nie przeszło zbliżać się do fajek a jak ktoś pali na np przystanku to ledwo oddychać mogę fuuuuu nie wiem jak można palić nie pojmuję tego przecież to nawet dobre nie jest
ja też nie znoszę papierosów, ale czasem na imprezie zapalę (jak tż nie widzi, bo on to wielki przeciwnik). nie jest dobre, ale czasem fajnie zapalić przy babskich pogaduszkach
Stary 2009-03-26, 19:13   #4058
lain
Zakorzenienie

Cytat:
moj sie wtedy skupil na treningach do maratonu, wiec to pewno tez mu duzo pomoglo

Cytat:
ja też Lain i jej tżta bym nie podejrzewała o palenie to wzory zdrowia i uprawiania sportu a tu takie buty ja i tż w życiu aby raz zapaliliśmy papierosa ale tylko i wyłącznie z ciekawości bo kurdę przeżyć życie i nie wiedzieć nawet o co chodzi z papierosami- więc zapaliliśmy raz ale taaaaaki to był syf nad syfy że mało nie zwymiotowałam i już nigdy więcej nawet nam przez myśl nie przeszło zbliżać się do fajek a jak ktoś pali na np przystanku to ledwo oddychać mogę fuuuuu nie wiem jak można palić nie pojmuję tego przecież to nawet dobre nie jest
a widzisz jak pozory myla a my swego czasu mielismy baaaardzo imprezowy i niezdrowy okres w zyciu

ja przyznam, ze lubilam palic... lubilam sie zaciagnac dymem przy piwku... pewno jakbym teraz zapalila to dalej by mi sie podobalo ale juz tego nie robie, bo niezdrowo i sie smierdzi
Stary 2009-03-26, 19:17   #4059
obca7
Wtajemniczenie

Mój Tż też przestał palić z dnia na dzień. Co nie znaczy, ze nie było mu trudno. Bardzo go dym denerwował nawet u nas w domku(moja mama pali). Na szczęście u nas w domku tylko w jednym pomieszczeniu można palić i za często tam nie bywaliśmy
Ja nie cierpię zapachu papierosów, nigdy nawet nie spróbowałam palić. Blechh. A powiem Wam, że jak Tż przyjeżdzał na weekend to u mni nigdy nie palił Kochany
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 19:19   #4060
Samoa
Zakorzenienie

tż w zeszłym tygodniu (jak jeszcze nie wiedział, ze zmienia pracę) aplikował do jednej z firm z wielkiej czwórki i dziś mu przysłali maila, żeby wpisał WSZYSTKIE oceny ze studiów
Głupota, i później siedzi taki specjalista od rekrutacji i rozkminia hmmmm trója z tego, 5 tamtego hmmm musi cos w tym być JA bym sie pocięła mając taką pracę.
Dobrze, że ten mail przyszedł teraz jak juz podjął decyzje o zmianie, bo gdyby przyszedł wczesniej to by pewnie wklepał te oceny Tylko, że ma indeks w sekretariacie, bo jeszcze dyplomu im nie dali - a dlaczego - bo nikt nie wie gdzie sąNie ma to jak Jagiellonian University
Z reszta mój AGH University of Science ang Technology nie lepszy - jeszcze nia ma suplementów po angielsku
Stary 2009-03-26, 19:28   #4061
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
tż w zeszłym tygodniu (jak jeszcze nie wiedział, ze zmienia pracę) aplikował do jednej z firm z wielkiej czwórki i dziś mu przysłali maila, żeby wpisał WSZYSTKIE oceny ze studiów
Głupota, i później siedzi taki specjalista od rekrutacji i rozkminia hmmmm trója z tego, 5 tamtego hmmm musi cos w tym być JA bym sie pocięła mając taką pracę.
Dobrze, że ten mail przyszedł teraz jak juz podjął decyzje o zmianie, bo gdyby przyszedł wczesniej to by pewnie wklepał te oceny Tylko, że ma indeks w sekretariacie, bo jeszcze dyplomu im nie dali - a dlaczego - bo nikt nie wie gdzie sąNie ma to jak Jagiellonian University
Z reszta mój AGH University of Science ang Technology nie lepszy - jeszcze nia ma suplementów po angielsku
jej mam nadzieję że jak ja kiedyś będę szukała pracy to nie będę musiała pokazywać wykazu ocen bo z rachunkowości miałam 3 a teraz chcę być księgową ale rachunkowość była na drugim roku jak jeszcze nie wiedziałam co chcę robić i sie do niej nie przykładałam i teraz będę ponosić tego konsekwencje buuuuu na szczęśćie już z rachunkowości zarządczej na 4 roku mam 5 bo już wiedzialam gdzie będę celować
Stary 2009-03-26, 19:31   #4062
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Głupota, i później siedzi taki specjalista od rekrutacji i rozkminia hmmmm trója z tego, 5 tamtego hmmm musi cos w tym być

jaja jakies

Cytat:
Dobrze, że ten mail przyszedł teraz jak juz podjął decyzje o zmianie, bo gdyby przyszedł wczesniej to by pewnie wklepał te oceny
czyli decyzja o zmianie juz podjeta? kiedy zaczyna nowa prace?

Cytat:
Tylko, że ma indeks w sekretariacie, bo jeszcze dyplomu im nie dali - a dlaczego - bo nikt nie wie gdzie sąNie ma to jak Jagiellonian University
no to ladnie... ciekawe ile mi kaza czekac
teraz podobno trzeba czekac az laskawie prolonguja legitymacje. to ja juz sobie pojde na Ekonomiczna gdzie mi to zrobia od reki
Stary 2009-03-26, 19:36   #4063
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jej mam nadzieję że jak ja kiedyś będę szukała pracy to nie będę musiała pokazywać wykazu ocen bo z rachunkowości miałam 3 a teraz chcę być księgową ale rachunkowość była na drugim roku jak jeszcze nie wiedziałam co chcę robić i sie do niej nie przykładałam i teraz będę ponosić tego konsekwencje buuuuu na szczęśćie już z rachunkowości zarządczej na 4 roku mam 5 bo już wiedzialam gdzie będę celować
ja tam się nie wstydzę moich ocen, mam w indeksie całą skalę, ale to tylko oceny. W glowie mam więcejTy na pewno tez i to się liczy.
A to co tż to jest wielka czwórka i oni tam chca najlepszych z najlepszych, więc moga przepierdywac z ocenami. Jeśli chodzi o oceny tz n apewno by przeszedł dalej, bo miał super oceny, ale nie zmienia to faktu, że jest to korporacja, wiec dobrze się stało, ze nie musi sie do nich fatygować

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:

jaja jakies

czyli decyzja o zmianie juz podjeta? kiedy zaczyna nowa prace?

no to ladnie... ciekawe ile mi kaza czekac
teraz podobno trzeba czekac az laskawie prolonguja legitymacje. to ja juz sobie pojde na Ekonomiczna gdzie mi to zrobia od reki
no jaja jak nie wiem I co - jak ktos ma tróje z jakiegoś ważnego przedmiotu to juz odpada?Ciekawa jestem ich wniosków z takiej analizy ocen kandydatów.
Decyzja podjęta, wypowiedzenie złożone. W maju jedzie na 6 tygodniowe szkolenie, czyli workuje od połowy czerwca
U nas miejscu przedłużają - pan wkłada do takiego czegoś i nakleja naklejkę i po problemie
Z tym dyplomem to bylismy w zeszłym tygodniu na uj, akurat instytut tz przeprowadzał sie do tego nowego kampusu i nikt nie wie gdzie sa dyplomy, bo babki zapomniały gdzie je wpieprzyły podczas przeprowadzkiAl e nie martw się, u tz taki eburdel był na porządku dziennym, miejmy nadzieję, ze Ciebie omina takie przyjemności
Stary 2009-03-26, 19:38   #4064
onaella
Zakorzenienie

a ja jednak nie ide jutro na rozmowe o ta prace w barze

ten bar jest na strasznie nieciekawej dzielnicy i nas, w sumie to jednej z nagorszych więc daruję sobie

nawet rodzice mi powiedzili żebym dała sobie z tym spokoj bo co ja zrobie w środku nocy jak mnie ktoktoś tam bedzie zaczepiał, a o pobicei i kradzież tam łatwo w środku dnia więc co mówić w nocy

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-26, 19:47   #4065
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
mój tata po 17 latach (chyba)palenia kilku paczek dziennie rzucił z dnia na dzień i to w bardzo stresującym okresie swojego życia. Już 7 lat nie pali. Przez jakis czas papierosy były w domu, gdyby go naszła ochota, ale nie skorzystał. Tylko zaczął jeśc orzeszki ziemne i przytyłTaki skutek uboczny Rodzice kupowali w makro taki kilkukilogramowe paki orzeszków ziemnych i sobie tata skubał, skubał az wszedł na wagę
o to Twój tata miał dopiero silną wolę, akurat jak mój TZ by przytył to by się nic nie stało, a nawet fajnie by było he he muszę TZ kupic orzech koniecznie

a tak w ogóle to ciekawe co z Jozią obraziła się czy jak??? bo nas ostatnio wcale nie odwiedza

Stary 2009-03-26, 20:08   #4066
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jU nas miejscu przedłużają - pan wkłada do takiego czegoś i nakleja naklejkę i po problemie
u nas też! jednak te elektroniczne legitymacje to wygoda i bilet miesięczny mam od razu na niej załadowany i nie noszę tego wielkiego papierowego czegoś

dobra idę się uczyć bo już od godziny próbuję zasiąść do nauki to a to siostra a to kto inny coś chce na gg... dobrze że tż poszedł kasiorkę zarabiać to przynajmniej z nim nie będę tracić czasu na pierdoły na gg i juz jutro się zobaczymy na żywo
Stary 2009-03-26, 20:13   #4067
lain
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też! jednak te elektroniczne legitymacje to wygoda i bilet miesięczny mam od razu na niej załadowany i nie noszę tego wielkiego papierowego czegoś

no UJ to nawet z przedluzeniem elektronicznej legitki robi probemy a moze to tylko nasza pani Ania z sekretariatu ma jakies problemy na UEku na szczescie zalatwiaja to od reki tak jak u Samci, wiec spoko - jedna przedluzona legitka poki co mi starczy
Stary 2009-03-26, 20:35   #4068
Elitka4
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc

Fajna piosenka, tzn tekst .

Nie było mnie tylko parę dni, a Wy tu 4 tys. postów naskrobałyście
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 20:43   #4069
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość

Nie było mnie tylko parę dni, a Wy tu 4 tys. postów naskrobałyście
Elu wróc sobie pare stron do tyłu i zobacz jakie tu super życzenia były dla Ciebie

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-26, 20:58   #4070
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
oooo faaaaaaaajna, bardzo mi się podoba; miło się buja przy niej

Stary 2009-03-26, 20:59   #4071
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
troszkę spóźnione życzenia, ale Elitka wszystkiego naj najlepszego
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 21:09   #4072
lain
Zakorzenienie

dobrze, ze mam duzy pokoj - potrenowalismy sobie wlasnie z TZem tango a raczej poimprowizowalismy dobrze nam idzie, cos z nas bedzie
Stary 2009-03-26, 22:25   #4073
lusmarija
Wtajemniczenie

ale dzisiaj jesteśmy wyjątkowo rozgadane

Stary 2009-03-26, 23:18   #4074
tancerka212
Zakorzenienie

taaaaa jeden post na godzine
Stary 2009-03-27, 00:03   #4075
lain
Zakorzenienie

my wlasnie ogladnelizmy z TZem program o dziewczynie, ktora przez iles tam lat byla gwalcona przez ojca, matka udawala ze nie widzi, z reszta sama (matka) wywolywala u siebie poronienia, wrzucala plody do szamba albo zakopywala w ogrodku... poprostu jedna wielka patologia

i pomyslec, ze takich rodzin gdzies tam jest wiecej....
sie zbulwersowalismy
Stary 2009-03-27, 09:31   #4076
obca7
Wtajemniczenie

Ale tutaj cisza
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 09:36   #4077
szana
Zadomowienie

Cytat:
my wlasnie ogladnelizmy z TZem program o dziewczynie, ktora przez iles tam lat byla gwalcona przez ojca, matka udawala ze nie widzi, z reszta sama (matka) wywolywala u siebie poronienia, wrzucala plody do szamba albo zakopywala w ogrodku... poprostu jedna wielka patologia

sie zbulwersowalismy
aż strach pomyśleć,,że takie rzeczy się dzieją My zawsze jak takie coś oglądamy to się tak denerwujemy,że najchętniej rozszarpalibyśmy sprawcę(w tym przypadku ojca) ale i też taką matkę,która pozawala na takie rzeczy!!!tak samo jest winna skoro nie robi z tym nic!

pisze dalej pracę dzieki naszej kochanej Onellci
Stary 2009-03-27, 09:37   #4078
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

sie zbulwersowalismy
to jest straszne, a najgorsze że takich przypadków jest mnóśtwo... jaką człowiek mus mieć psychikę żeby robić takie rzeczy przerażające

a w ogóle to dzień dobry... jadę jutro na zakupy takie większe, muszę się zrelaksować po całym ciezkim tygodniu pracy, ale się cieszę

Stary 2009-03-27, 09:41   #4079
lain
Zakorzenienie

dzien dobry
ja mam dzis w sumie jeden wyklad o 16, ale powaznie zastanawiam sie nad sensem pojscia na niego na razie od rana biegam po domu z kotem, bo sie strasznie nudzi sam szukam po necie ogloszen, bo chcielibysmy przygarnac jakiegos maluszka, a tu nic... w sumie to teraz koty sie rozmnazaja najintensywniej, wiec moze niedlugo pojawi sie jakis kociaczek szukajacy cieplego kata. bo taka pustka nam sie zrobila w domu
Stary 2009-03-27, 09:42   #4080
szana
Zadomowienie

Cytat:
to jest straszne, a najgorsze że takich przypadków jest mnóśtwo... jaką człowiek mus mieć psychikę żeby robić takie rzeczy przerażające

a w ogóle to dzień dobry... jadę jutro na zakupy takie większe, muszę się zrelaksować po całym ciezkim tygodniu pracy, ale się cieszę
dokładnie-przerażające!!!

a masz już jakieś plany co kupić?

Lain a na allegro sprawdzałaś? tam kiedyś było pełno takich ogłoszeń typu "oddam w dobre ręce..."

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-03-27 o 09:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości