|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
nie piec ino piesn
![]() Tymeno mam tu taka troche chinskawa dzielnice i zaprzyjaznionego Pana Chinczyka te zupki co to u nas w Polsce sa to nijak sie do tych prawdziwochinskich nie umywaja jak jem ta prawdziwa to co lyzke musze tak z szesc oddechow chlodzacych jame ustna wziazc ![]() no i tam sa rozne te ichniejsze grzybki, kawalki nawet krewetek i przerozne makarony ( rozowe, sojowe i inne ) lubie sie wloczyc po roznonarodowosciowych sklepikach i probowac ostatnio odkrylam sklepik Balkanski ( sery kozie i pochodne produkty koziouzyskane wymiataja i kapusta kiszona w calych glowkach, pycha ![]() Cuda sa na tym swiecie do jedzenia nie tylko do wachania ![]() aaa zapomnialam dodac sklep polski tez oczywiscie juz jest ale najdrozszy i najgorzej zaopatrzony i jesli mam zaplacic za paczke delicji 40 zlotych to jakby mi mniej smakuja ![]() wole sobie za to nabyc pol kilo 20 cm krewetek zamarynowanych w jakies liscie i kawalki fety Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-03-27 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kasiu nie wiem jaki numer wsio sie starlo ,ale to takie brazy jak na tym zdjeciu widoczne ,nie widac tylko jasniejszego bezu ,zrobie zdjecie i wstawie ![]() Myslalam ,ze wstawi mi zdjecie ze strony ale nie wstawia link do strony ogolnej ![]() Kasiu to te co sa na stronie tej co TY wkleilas
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-03-27 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Witajcie (znad kubka zielonej herbaty
![]() ![]() Nie moge sie ruszac, nie moge sie smiac, tak mnie wszystko boli (po tej jodze). Au. Angel, piekna ta Twoja piesn na dzisiaj. BeYu, tez nie znam, jakos nigdy na nie uwagi nie zwrocilam. Oblookam przy najblizszej okazji, jak wszyscy to wszyscy ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-03-27 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
|
Warto sprawdzic BeYu ,bo wydaje mi sie ,ze sa lepsze niz ArtDeco
![]() Corce kupilam podklad i same dobre rzeczy moge napisac. Tymeno nie znam niemieckiego ale skoro sa dostepne te cienie ,to moze u nas tylko nie ma i tak mi Pani powiedziala. Te fiolety i zielenie ,ktore sa na stronie w realu sa bardziej nasycone . Ja osobiscie naprawde jestem zadowolona z tych cieni ,to moje kolejne poprzednie zmienily wlascicielke (podprowadzila mi cora) ![]() ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-03-27 o 10:18 Powód: za duzo o jedno o:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich! Odsypiałam dzisiaj ostatnie pracowe maratony i w efekcie ciągle leżę w łóżku. Tyle, że z laptopem. Za oknem coś jakby słońce i ołowiane niebo. Życzę miłego dnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Jejuniu, właśnie zobaczyłam, za ile poszła na All używana torebka, której fason tak mi się podobał. Myslałam, że cena dojdzie ho ...ho .... czyli do jakicheś 600 zł
![]()
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie moja to jednak kicia, ino taka współlokatorska, często jednak użyczam jej kolan i innych części ciała, wedle życzeń kocich ![]() a ona bida od trzech dni ma wysoką temperaturę, robi bokami i ma zesztywniałe mięśnie. dostaje antybiotyk, środki przeciwbólowe i rozkurczające i kroplówkę. jutro ja z nią idę na wizytę i się zastanawiam czy powinnam ponaciskać weterynarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to ( najprawdopodobniej ) nawet nie jest oryginal jeno dobrze wykonana podrobka ![]() zreszta sama sprzedajaca nie wypuszczala sie z okreslaniem jej jako oryginalnej obserwowalam ja z ciekawosci bo czasem widze, ze oryginalne schodza rzeczywiscie nisko ( w miare ) a dobrze obfotografowane, choc na topie i obnoszone przez gwiazdy podrobki licytowane sa za ciezkie pieniadze. gdzie tu rozum... Choc za trzy setki mozna by ja bylo miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, raj kulinarny tam u Ciebie
![]() ![]() Jam na diecie tzn wybiórczej ![]() ![]() Tereniu, ja dzisiaj obmacam te cienie w Douglasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Oj tak ,za tyle, to bez mrugnięcia bym kupiła
![]()
#4451 |
|
Szachownico koniecznie melduj co u kici
![]() ![]() Wlasnie mialam sie spytac BigeM czy widzilas po ile poszla torebka ![]() Za trzy stowki ,to mozna ciut ,ciut dolozyc i miec cesare sliczna jak marzenie ![]() Tymeno fajnie i napisz jak cos juz wymacasz ![]()
#4452 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Margotko, proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() I nawet nie napisze, ze własnie w ramach śniadania pochłaniam kanapki z pastą łososiowo-szczypiorkową ![]()
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Tymeno
zrob tarte i przekaz nam efekty przy i po konsumpcyjne To podobno wizytowka kuchni francuskiej jest, ta tarta cytrynowa pewnie z bailym winem pyszna zrob i opowiedz ![]() u mnie dzis grube rury pasta di semola i kurczakowa piers marynowana w pesto z kaparami ( wersja oszczednosciowa pod patronatem "byle do pierwszego" ) ![]() ale na winie nie bede oszczedzac o nie, trawienie to podstawa ![]() zna ktoras jakies wino z suszonych owocow ( tez oszczednosciowo ) ( rodzynki, figi i inne) jak juz te dymiony wyciagnelam to i nastaw moge zrobic ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ojej nie przeczytalam Glodnego Homyka ( Homyku, my tego wcale jeszcze nie mamy tez jestesmy cierpiace i glodne nawet moj kot-a bez mokrego od wczoraj, to jest dopiero trauma ) Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-03-27 o 12:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
No dobra, zrobie, ale tam chyba kremówke trzeba wlać
![]() Rury miałam wczoraj, ze szpinakiem. Homyku, sorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Mamo Wielka bylabym zapomniala
ten Pan robi piekne torebki w calkiem przyzwoitych cenach ( moge poswiadczyc bo w recach mialam, macana byla i dalej w rece przeszla Szanownej Tesciowej, ktora zasluguje przeciez na najlepsze rzeczy - mamusia czyta? ![]() http://www.allegro.pl/item583590391_583590391.html mozna zamowic "se" model |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja kcem ten, o
![]()
#4459 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4460 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jam może i chorerna, ale taka trochu mniej elegancka na co dzień i do pracy ![]() chcem zapinaną na zamek i z kieszonkami, gdzie się da taką bardziej "safari" ![]() Cytat:
(Tharoonie - nie czytaj ![]() Cytat:
Byłoby miło ... z tych wzorów co on ma to też bym cos skleciła ... Dziękować przeogromnie za namiary ![]() Cytat:
chorernie elegancka jest ![]() o wiele się nie mylam, to jest kolor dla Koty ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-27 o 13:05 Powód: interpunkcja |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Tymenko - próbka doszła, dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Kseniu, tak doszła, śliczne dzięki, zapomniałam napisac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Margoto, ale pusty portfel w takiej pieknej torbebce to zaraz inaczej wyglada
![]() i jak sie letko taka torebeczke piekna nosi, uszy sie nie naderwa po co Ci portfelowy ciezki przeciez wklad, no po co Ja ja mam w obserwowanych, myslalam, bo taka inna i do jeansow i na wyjscia jakie nawet wielkie ale coz, jak priorytet na kran do kuchni ( ta sama, kurna, kategoria cenowa, widzial to ktos taki rozboj czynic... ) Swoja droga kupujac kran to tak jakbym sobie kierat wlasny wyposazala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
a Wy znowu w szale zakupów
![]() zostawiam pozdrowienia dla Wszystkich Wymiatających humor mi wraca, kto wie, może już na zawsze ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-03-27 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
niecnotliwa dziewica
|
#4467 |
Zakorzenienie
|
Margot , złapałaś mnie na pomyłce, nie tę emotkę dodalam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Czekam na Ragnarok
|
Wróciłam z Sephory obkupiona, zniżka 20% na wszystko (z oczami lepiej)
![]() ![]() ![]() Byłam w kurtce letniej, a tak gorąco ![]() Z Sephory mam fantastyczny, ponoć całkowicie naturalny, bezbarwny balsam do ust o zapachu cytrusowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
niecnotliwa dziewica
|
Fenris, ja w tym samym celu (spożytkowania znizki z otrzymanego od Contax
![]() ![]() ![]()
#4470 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja sobie wzięłam skośny pędzel do różu, tarkę do stóp, kilka pilniczków, lusterko z mini szczotką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.