Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 15:08   #1831
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A kupujesz tylko dzienny czy ten nocny ?
W końcu chyba nie kupię żadnego, w tej w Centrum nie mieli, w Tarasach nie mieli nawet nocnego, do Blue City już mi się nie chciało jechać. Możliwe, że w niedzielę będę w Jankach to tam kupię jak będzie. Do niedzieli potestuję jeszcze ten nocny i kupię ten co będzie na stanie

Cytat:
A co wieczorem wybierasz się na Cargo ?

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jakich wrażeń? Nuudy przecież były jak zwykle

Nic nie kupiłyśmy! Ale nie z naszej winy

Kurna jaka maseczka znowu? Czemu ja nic nie wiem
No dokładnie, nudy na pudy Chciałyśmy zaszaleć zakupowo, ale ograniczył nas deficyt towaru w sklepie

A o tej maseczce pisałam wyżej

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Mama przyjechała strasznie się cieszę, bo wreszcie się z nią nagadam i może przy okazji coś ugotuje
Tylko szafkę z kosmetykami muszę jakoś potajemnie opróżnić
Zawsze możesz zamknąć na kłódkę
Stary 2009-03-27, 15:41   #1832
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Foch
Ale za co
Cytat:
Jako, że właściwie mamy już końcówkę m-ca, mogę ogłosić, że marcowe "ogarnianie" się zakończę sukcesem (kupiłam jedynie 2 miniatury kremu i 2 miniatury maseczki Clarins) I przedłużam akcję na kwiecień
Dobrze mi poszło również zużywanie i regularne dbanie o twarz i ciało, w kwietniu chcę jedynie większą uwagę poświęcić stopom, ale największą motywację będę mieć do tego jak uda mi się schować kozaki do szafy i przesiąść się na jakieś śliczne obcasiki
Tylko tyle kupiłaś ? Ja chyba trochę więcej Muszę się prowadzić w kwietniu i zapisywać każdy kosmetyczny zakup, bo trochę rachubę
Za to zużywanie idzie mi świetnie W zapasach już tylko 2 miniatury żelu pod prysznic, 2 miniatury balsamów, zero szamponów, 2 odżywki.
A dziś umyłam włosy szamponem Fitomed do włosów tłustych i mam puszyste i świeże włosy Chyba na stałe podziękuję perłowym szamponom do włosów suchych
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
W końcu chyba nie kupię żadnego, w tej w Centrum nie mieli, w Tarasach nie mieli nawet nocnego, do Blue City już mi się nie chciało jechać. Możliwe, że w niedzielę będę w Jankach to tam kupię jak będzie. Do niedzieli potestuję jeszcze ten nocny i kupię ten co będzie na stanie
A to okropniaki Ja chyba odstawię chwilowo Repairweara i poużywam Clarinsa na noc Repairwear świetny jest, ale ostatnio jakiś ciężkawy się zrobił, a skoro mówisz, że Clarins taki lekki to spróbuję

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 15:50   #1833
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz zamknąć na kłódkę
niekonwencjonalnie

Jakiś czas temu doszły do mnie minerałki (zapomniałam napisać ) i.. są boskie! skóra jak po żadnym podkładzie, gładka, ujednolicony koloryt, mniam z tym że nie trafiłam z kolorami.. w tej chwili każdy podkład mógłby robić za brązer.. na razie śmiesznie wygląda biała szyja i beżowa twarz zaczekają do wakacji jedynie różu mogę używać cały czas jest przepiękny!
rozochociłam się na dalsze zakupy na EDM

i chyba zrobię mały zapas masełka brzoskwiniowego dawno nie miałam tak dobrze nawilżonej skóry i ten zapach
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 15:55   #1834
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nina a jaki masz róż ?
Fajnie, że minerałki Ci pasują

Stary 2009-03-27, 16:09   #1835
Organzza
Zakorzenienie

Madziu ja wzięłam Short Cake śliczny, jest trochę jak maczek peony, ma mieniące się (zwłaszcza w słońcu czy sztucznym świetle )drobinki, ale nie są nachalne intensywność łatwo można stopniować, dla mnie bomba
Teraz go nie widzę na EDM czyżby limitowanka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg show_image_in_imgtag.jpg (30,6 KB, 10 załadowań)
Double with me?
Stary 2009-03-27, 16:10   #1836
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A to okropniaki Ja chyba odstawię chwilowo Repairweara i poużywam Clarinsa na noc Repairwear świetny jest, ale ostatnio jakiś ciężkawy się zrobił, a skoro mówisz, że Clarins taki lekki to spróbuję
Bardzo lekki, aż się zdziwiłam, jest taki jakby wodnisty ale ładnie się wchłania i pozostawia twarz miękką i milutką w dotyku (jak kaczuszka - sorry za porównanie, ale przypomniała mi się ta reklama). Użyję go jeszcze dziś i jutro i jeśli w niedzielę będę w Sephorze to któryś kupię. A tak BTW w Marionnaud jest też promocja -20% na pielęgnację do 11 kwietnia, więc jak się nie uda w Sephorze to uderzę do M.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
niekonwencjonalnie

Jakiś czas temu doszły do mnie minerałki (zapomniałam napisać ) i.. są boskie! skóra jak po żadnym podkładzie, gładka, ujednolicony koloryt, mniam z tym że nie trafiłam z kolorami.. w tej chwili każdy podkład mógłby robić za brązer.. na razie śmiesznie wygląda biała szyja i beżowa twarz zaczekają do wakacji jedynie różu mogę używać cały czas jest przepiękny!
Fajnie, że i do ciebie minerałki dotarły Ja tez jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów. Oczywiście kuszą mnie kolejne próbki, ale na razie się wstrzymam.
Stary 2009-03-27, 16:15   #1837
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziu ja wzięłam Short Cake śliczny, jest trochę jak maczek peony, ma mieniące się (zwłaszcza w słońcu czy sztucznym świetle )drobinki, ale nie są nachalne intensywność łatwo można stopniować, dla mnie bomba
Teraz go nie widzę na EDM czyżby limitowanka?
Piękny Ale też nie widzę go na stronie, szkoda, bo chętnie bym wzięła

Cytat:
Bardzo lekki, aż się zdziwiłam, jest taki jakby wodnisty ale ładnie się wchłania i pozostawia twarz miękką i milutką w dotyku (jak kaczuszka - sorry za porównanie, ale przypomniała mi się ta reklama). Użyję go jeszcze dziś i jutro i jeśli w niedzielę będę w Sephorze to któryś kupię. A tak BTW w Marionnaud jest też promocja -20% na pielęgnację do 11 kwietnia, więc jak się nie uda w Sephorze to uderzę do M.
Dzięki To będę testować , bo mam aż 2 miniatury po 15 ml

Stary 2009-03-27, 16:56   #1838
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki To będę testować , bo mam aż 2 miniatury po 15 ml
Testuj, testuj bo naprawdę fajny jest A ten Repairwear Clinique'a tez taki dobry? Bo chyba u Noska tez go widziałam. Wiem że na teraz będzie za ciężki ale może pomyślałabym o nim na jesieni.

Tak sobie pomyślałam że skoro jest jeszcze ta promocja w Marionnaud to kupiłabym teraz jeden krem a za jakieś dwa tygodnie ten drugi, bo oba mi bardzo pasują i oba moje kremy się niedługo skończą ale jeszcze pomyślę
Stary 2009-03-27, 17:07   #1839
isa666
Zakorzenienie

Ale dziś piękna pogoda Ciepło, słonecznie, lekki wiaterek....czuć wiosnę w powietrzu Nawet to, że znow wracałam do domu stojąc z godzinę w korku nie zepsuło mi humoru
BTW. Warszawianki, o mało co a byłabym we wtorek w stolicy służbowo, ale jednak zamiast mnie jedzie stażystka W sumie zastanawiałam się czy nie zdecydować się na ten wyjazd, ale jednak trochę się bałam tak sama nagle do obcego miasta jechać

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
BU:
Puder bambusowy 15 g
Tonik PHA 100 ml
Olej z pestek czeresni 15 ml
HA w proszku
HA w proszku + konserwant
Hydrolat aloesowy 100 ml
Hydrolat z cytrynowego drz. Herb.100 ml
Hosenuś ja poproszę o opinie o pudrze bambusowym(jak już przetestujesz), bo opis na stronie BU wygląda zachęcająco

Cytat:
Isa wybrałaś już suszarkę? Ja koniecznie muszę kliknąć w weekend, bo moja doprowadza mnie do szału, wyłącza się sama co 2 min. jak się nagrzeje
Karolinko Jeszcze nie byłam się rozejrzeć za suszarkami, miałam w tym tygodniu po pracy wpaść do Media Marktu, ale jednak zamiast tego wolałam wrócić szybko do domu, bo te codzienne korki mnie dobijają

Cytat:
Kusisz!
Stary 2009-03-27, 17:10   #1840
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Testuj, testuj bo naprawdę fajny jest A ten Repairwear Clinique'a tez taki dobry? Bo chyba u Noska tez go widziałam. Wiem że na teraz będzie za ciężki ale może pomyślałabym o nim na jesieni.

Tak sobie pomyślałam że skoro jest jeszcze ta promocja w Marionnaud to kupiłabym teraz jeden krem a za jakieś dwa tygodnie ten drugi, bo oba mi bardzo pasują i oba moje kremy się niedługo skończą ale jeszcze pomyślę
R. jest super, używam go już 3-4 miesiące (ale nie co noc, tylko co kilka), ale potrzebuję chyba odmiany Mogę Ci przynieść przelewkę na następne spotkanie
Mam nadzieję, że te Clarinsy za bardzo mi się nie spodobają, bo zapas kremów mam na dobre pół roku I to chyba jedyna rzecz, która mi zalega w zapasach

Stary 2009-03-27, 17:20   #1841
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

a wiecie, że ja wczoraj nie czytając ważnych rozmów wyciągnęłam Clarinsa na noc? Repairwear faktycznie robi się za ciężki, zwłaszcza po olejku Clarinsa.
Clarins podbił moje serce absolutnie

lizzie szkoda, że nie udało Ci się kupić

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

bossy a jesteś zadowolona z tej maski?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 17:52   #1842
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
R. jest super, używam go już 3-4 miesiące (ale nie co noc, tylko co kilka), ale potrzebuję chyba odmiany Mogę Ci przynieść przelewkę na następne spotkanie
Mam nadzieję, że te Clarinsy za bardzo mi się nie spodobają, bo zapas kremów mam na dobre pół roku I to chyba jedyna rzecz, która mi zalega w zapasach
Na razie dziękuję za przelewkę i tak nie kupię go co najmniej do jesieni, a do tego czasu na pewno uda mi się dorwać gdzieś próbkę i wypróbować przed samym zakupem.
A u mnie kremy na szczęście nie zalegają oprócz kończących się Avene na dzień i na noc mam tylko Cicalfate, którego używam od czasu do czasu. Poza tym trochę próbek, ale boję się tak codziennie używać czegoś innego żeby mi cera nie zaczęła świrować.

Cytat:
a wiecie, że ja wczoraj nie czytając ważnych rozmów wyciągnęłam Clarinsa na noc? Repairwear faktycznie robi się za ciężki, zwłaszcza po olejku Clarinsa.
Clarins podbił moje serce absolutnie

lizzie szkoda, że nie udało Ci się kupić
Może uda mi się go jeszcze dorwać do niedzieli, jeśli nie to nie omieszkam skorzystać z promocji w M. choć rzadko tam zaglądam.
Chyba jest w tym trochę prawdy, że jesli coś jest niedostępne to jest przez nas bardziej pożądane (sprawdza się też w przypadku facetów).
Stary 2009-03-27, 17:59   #1843
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że i do ciebie minerałki dotarły Ja tez jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów. Oczywiście kuszą mnie kolejne próbki, ale na razie się wstrzymam.
ja tak samo przebijają wiele wysokopółkowców
Cytat:
Piękny Ale też nie widzę go na stronie, szkoda, bo chętnie bym wzięła
jak Ci się nie uda upolować to mogę Ci trochę odsypać jak już będę miała czas na zloty
Cytat:
szaleństwo
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
BTW. Warszawianki, o mało co a byłabym we wtorek w stolicy służbowo, ale jednak zamiast mnie jedzie stażystka W sumie zastanawiałam się czy nie zdecydować się na ten wyjazd, ale jednak trochę się bałam tak sama nagle do obcego miasta jechać

jakiego obcego jak są tu Wizażanki to nie obce mam nadzieję, że kiedyś nas odwiedzisz
Cytat:
Kusisz!
kiedy taka jest prawda

Też się zastanawiam nad tym Clarinsem
wczoraj kupiłam zestaw miniproduktów Vichy za 27.50 15ml Aqualia w słoiczku (słodko wygląda ) termalka i 2 próbki chyba mleczka do demakijażu i podkładu
Double with me?
Stary 2009-03-27, 18:13   #1844
isa666
Zakorzenienie

Ninuś wyjazd miał być do pewnego urzędu w Warszawie, gdzie po załatwieniu spraw miałabym czas na zwiedzanie miasta, ale nie wiadomo ile czasu to załatwienie sprawy może potrwać(może godzinę a może i pół dnia, w zależności od tego jakie będą kolejki), więc dlatego m.in. się nie zdecydowałam, bo ja nie cierpię stać w kolejkach
No i wyjazd jest z Krakowa o 6 rano pociągiem i tego samego dnia powrót....byłabym wycieńczona, nie dla mnie takie wycieczki
Jak już jechać do chociaż na 2-3 dni a nie tak załatwiać wszystko goniąc z wywieszonym językiem
Może kiedys Was w Warszawie odwiedzę, albo zrobimy jakiś zlocik
Stary 2009-03-27, 18:16   #1845
noseknosek

Organzzo a jaki Clarins Cię kusi?

biegam
Stary 2009-03-27, 18:18   #1846
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
szaleństwo
Wiem, wiem ale niedługo stuknie mi 25, trzeba jakoś zacząć przeciwdziałać pierwszym zmarszczkom (dobre usprawiedliwienie, nie?)
Stary 2009-03-27, 18:22   #1847
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninuś wyjazd miał być do pewnego urzędu w Warszawie, gdzie po załatwieniu spraw miałabym czas na zwiedzanie miasta, ale nie wiadomo ile czasu to załatwienie sprawy może potrwać(może godzinę a może i pół dnia, w zależności od tego jakie będą kolejki), więc dlatego m.in. się nie zdecydowałam, bo ja nie cierpię stać w kolejkach
No i wyjazd jest z Krakowa o 6 rano pociągiem i tego samego dnia powrót....byłabym wycieńczona, nie dla mnie takie wycieczki
Jak już jechać do chociaż na 2-3 dni a nie tak załatwiać wszystko goniąc z wywieszonym językiem
Może kiedys Was w Warszawie odwiedzę, albo zrobimy jakiś zlocik
no tak, jakbyś miała być tylko po to żeby Cię męczyli w urzędzie to trochę mniej ciekawie

Cytat:
Organzzo a jaki Clarins Cię kusi?
Multi Active na dzień wszystkie tak zachwalacie, że trudno się długo opierać
i jeszcze samoopalacz, ale to nie w tej chwili
Double with me?
Stary 2009-03-27, 18:32   #1848
noseknosek

Cytat:
Wiem, wiem ale niedługo stuknie mi 25, trzeba jakoś zacząć przeciwdziałać pierwszym zmarszczkom (dobre usprawiedliwienie, nie?)
bardzo dobre, mam dokładnie takie samo z tego samego powodu zaczęłam używać filtrów
Cytat:
Multi Active na dzień wszystkie tak zachwalacie, że trudno się długo opierać
i jeszcze samoopalacz, ale to nie w tej chwili
oj samoopalacz też mnie kusi ale to już w kwietniu jeśli masz ochotę do służę próbką MA

biegam
Stary 2009-03-27, 18:45   #1849
Hosenka*
Zakorzenienie

Dobry wieczór. Ja na chwilkę.

Werka, prosiłaś o fotkę sweterka, więc wrzucam.

Zrobiłam sobie cudowną mieszankę do ciała miałam resztkę masła sezamowego Eveline - tak na jeden raz na całe ciało. Dodałam trochę hialuronu z pantenolem, oleju z owoców leśnych, oleju z orzechów włoskich i kilka kropel witaminy E. Wyszło cudnie natłuszczająco-zmięczająco-nawilżajace mazidełko i zrobiło się go na 2 uzycia Resztę wysmaruję wieczorem

Isa: wczesniej zdąży wypowiedzieć się Ziz, bo już zamówiła ten puder.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2904.jpg (95,0 KB, 34 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-27 o 18:46
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 18:53   #1850
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
bossy a jesteś zadowolona z tej maski?
po 1 razie wypadła b.dobrze. dziś nasz 2 raz będzie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 19:02   #1851
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
A u mnie kremy na szczęście nie zalegają oprócz kończących się Avene na dzień i na noc mam tylko Cicalfate, którego używam od czasu do czasu. Poza tym trochę próbek, ale boję się tak codziennie używać czegoś innego żeby mi cera nie zaczęła świrować.
Mi właśnie zaczęła wariować jak zaczęłam wykańczać próbki i miniatury Zdecydowanie za często zmieniam krem, na szczęście część zużyłam, część oddałam i już mało zostało
Za ok. 2 tyg. będę musiała kupić balsam do ciała, bo zostały już same miniatury. Jakieś sugestie ?

Nina chętnie poproszę o próbkę tego różu

Stary 2009-03-27, 19:07   #1852
noseknosek

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
po 1 razie wypadła b.dobrze. dziś nasz 2 raz będzie
a no to super
Cytat:
Za ok. 2 tyg. będę musiała kupić balsam do ciała, bo zostały już same miniatury. Jakieś sugestie ?
koniecznie porzeczkowy Joanny Karolina na pewno się ze mną zgodzi

biegam
Stary 2009-03-27, 19:09   #1853
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa: wczesniej zdąży wypowiedzieć się Ziz, bo już zamówiła ten puder.
Ok, ale Twojej opinii też jestem ciekawa
No chyba, że wcześniej sama zamówię ten puder, bo planuję w przyszłym tygodniu złożyć zamówienie

Ale mnie dziś energia roznosi, gdyby była okazja to chętnie bym poszła gdzieś poszaleć a tak "tańczę" sobie przed monitorem
Stary 2009-03-27, 22:30   #1854
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
i to dzięki mnie
A nawet przez Ciebie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
witaj Karolino
Aga
Cytat:
A o tej maseczce pisałam wyżej
Już doczytałam dzięki

Cytat:
Ale za co

Tylko tyle kupiłaś ? Ja chyba trochę więcej Muszę się prowadzić w kwietniu i zapisywać każdy kosmetyczny zakup, bo trochę rachubę
Za to zużywanie idzie mi świetnie W zapasach już tylko 2 miniatury żelu pod prysznic, 2 miniatury balsamów, zero szamponów, 2 odżywki.
A dziś umyłam włosy szamponem Fitomed do włosów tłustych i mam puszyste i świeże włosy Chyba na stałe podziękuję perłowym szamponom do włosów suchych
Za to, że się ze mnie naśmiewasz

No, tylko tyle Ja w tym m-cu zapisywałam WSZYSTKIE zakupy, bardzo to pomaga w ograniczaniu się
Mówisz, że Fitomed Ci pasuje? No to muszę pisać do Izy PW

Cytat:
Karolinko Jeszcze nie byłam się rozejrzeć za suszarkami, miałam w tym tygodniu po pracy wpaść do Media Marktu, ale jednak zamiast tego wolałam wrócić szybko do domu, bo te codzienne korki mnie dobijają
Ja jutro albo w ndz kliknę na Allegro, nie mam czasu ani ochoty na łażenie po sklepach

Cytat:
oj samoopalacz też mnie kusi
I mnie

Cytat:
koniecznie porzeczkowy Joanny Karolina na pewno się ze mną zgodzi
No ba!

O matko jak mnie głowa boli Załatwiłam co miałam do załatwienia w szkole i polazłam na zakupy, udało mi się przejść wszystkie sklepy jeszcze przed piątkowym tłumem i kupiłam sobie idealne jeansy w Camelieu
Szkoda, że są za jasne na teraz, ale na wiosnę już będą w sam raz. Gdybym znalazła jeszcze takie same ciemne to byłabym mega szczęśliwa
I kupiłam sobie jeszcze fajne baletki w Re. Kusiło mnie mnóstwo rzeczy, ale opanowałam się Ale cały czas myślę czy się jednak jutro po dentyście nie wybrać na zakupy Zostawiłam takie piękne buty w Ryłko, ech
No nic wybiorę się na zakupy w tygodniu, bo jutro będzie masakra

Byłam też w Rosmannie, już miałam w koszyku ten roll on Garniera pod oczy, ale przypomniałam sobie jak się chwaliłam sukcesem odwykowym i odłożyłam

Madziarra, byłam na Lektorze, Nosek miała rację-nie płakałam Ale film faktycznie wart obejrzenia
A co do balsamu to ja polecam oczywiście mleczko figowe z Natury Ale to jakbyś nie znalazła porzeczkowej Joanny

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-03-27 o 22:34
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 22:41   #1855
rzyrafka
Zakorzenienie

Ech, w sumie nie mam co pisać, poza tym że telefon oczywiście nie zgubiony tylko zostawiłam w aucie, w COKu się wyjasniło wszystko, pozytywnie, spędziłam cudowne (serio ) popołudnie w korkach słuchając radia w autku, potem odebrałam koleżankę z córka z przedszkola, zawiozłam do domku pogłaskałam przygarniętego gołębia popędziłam na fitnesik (czuję się fizyczni ebosko !!), oddałam czapkę jednemu imprezowiczowi którego wiozłam po nalesnikach w zeszły piatek, poszłam znim i jego dziewczyną i z psami na super spacer a potem zawitaliśmy do innego znajomego i on nas odwiózł spowrotem maluchem i to było najpiękniejsze zwieńczenie dnia jakie tylko mogłam sobie wymarzyć- jechałam z przodu na jednym kolanie tego znajomego wypieta tyłkiem do przedniej szyby i mieliśmy wszyscy taką śmiechawę całą drogę, że jutro musowo będę miała zakwasy

No, rzeczywiście nie mam o czym pisać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-27, 23:34   #1856
zizou
Zakorzenienie

cytat z BU:
Cytat:
UWAGA! Przerwa - Uprzejmie informujemy, że w dniach od 30 marca do 3 kwietnia z powodu wypadku okoliczościowego następuje przerwa w realizacji i wysyłce nowych zamówień, za które wpłata wpłynie do nas od 30 marca do 3 kwietnia. Zamówienia te będą realizowane od 6 kwietnia, zgodnie z kolejnością zapłaty. Z powodu przerwy, realizacja zamówień może być opóźniona o kilka dni w stosunku do aktualnego terminu realizacji zamówień. Przepraszamy bardzo za niedogodności.
a ja chce moje zamowienie przed swietami miec

spedzilam cudowny wieczor. i moglabym tak codziennie.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 07:09   #1857
bossy
Zakorzenienie

A wiecie co..zakochalam się w kremie Galenic Nectalys. On jest nawilżająco energetyzujący z spf 15.cudownie pachnie, skora jest po nim taka mięciutka, piękna, cudowna, mlaskó plaskó, taka rozświetloooona a mi się próbaski już kończą

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

spedzilam cudowny wieczor. i moglabym tak codziennie.
no co Ty przecież nie było mnie wczoraj u Ciebie, wienccccc jak ))
a swoją drogą ja wczoraj spędziłąm cudowny wieczór o godzinie 22 robiąc całą paczkę frytek, zjadłam ją sama po czym poległam i poszłam spać. i się dziś wyspałam tak cuuudownie

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-03-28 o 07:13
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 08:34   #1858
isa666
Zakorzenienie

Dobry Ach jaka piękna pogoda za oknem Koło południa biorę notatki z prawa samorządowego(będę je czytać żeby coś się dowiedzieć o samorządzie w II i III RP i może mnie to natchnie do pisania mojej pracy lic ), idę przed dom na słoneczko i będę się wygrzewać

Cytat:
Ech, w sumie nie mam co pisać, poza tym że telefon oczywiście nie zgubiony tylko zostawiłam w aucie, w COKu się wyjasniło wszystko, pozytywnie, spędziłam cudowne (serio ) popołudnie w korkach słuchając radia w autku, potem odebrałam koleżankę z córka z przedszkola, zawiozłam do domku pogłaskałam przygarniętego gołębia popędziłam na fitnesik (czuję się fizyczni ebosko !!), oddałam czapkę jednemu imprezowiczowi którego wiozłam po nalesnikach w zeszły piatek, poszłam znim i jego dziewczyną i z psami na super spacer a potem zawitaliśmy do innego znajomego i on nas odwiózł spowrotem maluchem i to było najpiękniejsze zwieńczenie dnia jakie tylko mogłam sobie wymarzyć- jechałam z przodu na jednym kolanie tego znajomego wypieta tyłkiem do przedniej szyby i mieliśmy wszyscy taką śmiechawę całą drogę, że jutro musowo będę miała zakwasy

Zwariowany dzień miałaś
Stary 2009-03-28, 08:48   #1859
201604211131
Konto usunięte

Dzień dobry po małej przerwie
Cytat:
Dobry wieczór. Ja na chwilkę.

Werka, prosiłaś o fotkę sweterka, więc wrzucam.

Zrobiłam sobie cudowną mieszankę do ciała miałam resztkę masła sezamowego Eveline - tak na jeden raz na całe ciało. Dodałam trochę hialuronu z pantenolem, oleju z owoców leśnych, oleju z orzechów włoskich i kilka kropel witaminy E. Wyszło cudnie natłuszczająco-zmięczająco-nawilżajace mazidełko i zrobiło się go na 2 uzycia Resztę wysmaruję wieczorem
Ładny Hosenko ten sweterek
Cytat:

Ale zakręcony dzień rzyrafko
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:13   #1860
kochanie
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
kochanie ja zamierzam jutro wziąć się za moją pracę licencjacką(też za zrobienie planu), więc trzymam za Ciebie dziś kciuki
Dzięki za kciuki Niestety moje lenistwo jest tak ogromne, że prawie nic nie zrobiłam

Cytat:
A ja czekam na moje niecały tydzień, a już nie mogę się doczekać Codziennie sprawdzam skrzynkę, ale jakoś nie chcą tak szybko dojść

Cytat:
Cytat:
bardzo dobre, mam dokładnie takie samo z tego samego powodu zaczęłam używać filtrów
Ja z tego samego powodu stosuję filtry i jeszcze diroseal używam wciąż wierząc, że pomoże nie tylko na naczynka, ale też na zmarszczki

Cytat:
Mówisz, że Fitomed Ci pasuje? No to muszę pisać do Izy PW
No to czekam

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
cytat z BU:

a ja chce moje zamowienie przed swietami miec
No to ja już nie wiem. Niby mi potrzebne oleje, ale trochę się już nastawiłam na to BU... Lizzie, Nosku, co robimy? Zamawiamy teraz / po Świętach czy jak? Ja mogę poczekać - ostatecznie mam dużo kremów (za dużo), których mogę używać, czekając

Dobra, idę zmyć maskę tbs, bo zaraz mi chyba sama odpadnie Po ponad miesiącu stwierdzam, że jest piekielnie wydajna (chyba nie miałam nigdy maski, której tak mała ilość starczałaby na raz), fajnie działa... ale nie lubię jej zapachu Wolę paczulę

A w ogóle to pisałyście tyle o MA wczoraj, a ja też czekam na te miniatury, no czemu ta poczta nie może się pospieszyć
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości