|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Słońce pamiętasz mnie jeszcze? jak miło.. myślałam że już jestem zapomniana ![]() a byłam tu i tam.. nie udzielałam się aczkolwiek czasem zaglądałam tu do Was widzę że dużo nowych osób przybyło, wątek się rozrósł trochę nie ogarniam tego hehe. buzia ![]() opisów sztuk kilka: 'Bo miłość jest wtedy kiedy nie patrzymy na siebie,lecz razem w tym samym kierunku..' ![]() 'szukam gwiazd i pruję niebo.' 'Maluje sercem rozkochanym. tęczę kolorów niepojętą.' 'biegać razem po zielonej trawie. patrzeć na słońce skąpane w porannym błękicie.' 'Prosto z deszczu w marzeń wir. kropel tysiące i nas dwoje.' 'Lecz każdy czar kiedyś prysnąć musi..' 'Zamknięta w szarej strefie. Zamykam mokre oczy.' 'Zapalam zieloną świeczkę. bo z nią nadziei iskra płonie.' 'kropla uczucia skrząca w źrenicach.' ![]() buzia |
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
nie wierzee ; o jaa również Ciebie okradaam <33 ;*_____________ ode mnie kilka ![]() " Nie, nie chcę, żeby tak było ! Dlaczego mi to zrobiles ? Nie zasłużyłam na to ! Z godnością. Z godnością sobie wyobrażam , jak przestaje zachowywac się z godnością. Mówie brzydkie wyrazy. Klnę ! Klnę na czym świat stoi . " Ale kobie takie jak ja nie myślą źle o innych. Ponieważ ten pier.dolony świat jest cudowny, piekny i dobry. Trzeba tylko umiec to kur.wa, zauważać. Nie rozumiesz, że każdy dotyk rani tak bardzo, że umierasz godzinami, ściągnieta skóra jak niepotrzebny worek leży obok, a twoje śliskie odkryte ciało, nie chronione ciało, krwawi i gdziekolwiek się ruszasz, zostawiasz krwawe ślady ? Boisz się położyć w tym samym łóżku, bo prześcieradło parzy i .. i każdy dotyk tak boli, tak boli, tak boli.. i czujesz jak klatka , w którą zostales wepchnięta maleje jak nie bedziesz mogla oddychac za moment, za chwile, za pare dni.. Patrzę teraz w lustro, ale nie ma śladu już.. |
|
|
|
#1653 |
|
Przyczajenie
|
mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim
stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc, do dupy. dlaczego oni idą za rękę? przecież ona mu nie ucieknie. -co robisz? -maluję. -a co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -ale przecież ta kartka jest pusta. -widocznie wcale się tego nie boisz. fundament miłości był jak domek z kart. -czy on Cię rozśmiesza? -przez Niego przynajmniej nie płaczę. czemu Cię nie ma jak jesteś? -bo jestem jak mnie nie ma, proste. takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. ![]() fascynuję + zapieram dech w piersiach. ładnie się bawić. wziąć kilka razy a potem zostawić. i choć niewiele mam, mam wielu przyjaciół. <3 |
|
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
aangellaa - mam tylko taki, zresztą z wizażu ;
latajace motylki. głowa pełna nowych marzeń. Zakochanie? ;> i takie coś w stylu 'motylków' ; .bo wczoraj zakwitło moje serce.. .i tak zaczyna się historia, w której serca dwa zaczęły bić dla siebie. ________ frajerstwo godne podziwu --.--
|
#1655 |
|
Przyczajenie
|
jeżeli chodzi o MOTYLKI.
I w brzuchu i w głowie motylkiiii... Rozpalasz we mnie ogień.. Motylkiiii... z piosenki TaLLiba - moja lady. (;
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
teoretycznie nie odejdę.
zamknę się w Twoich źrenicach, ostrożnie roztoczę pieszczoty nad śpiącym ciałem. Tobą chcę oddychać. zamknięta pośród krat nadzieja. tak tęskniła za swym księciem... władca moich marzeń i snów <3 a ja w sukience nocy powpinam we włosy najjaśniejsze z gwiazd złapię za rękę księżyc i zatańczę. miłosne zachcianki. pozbieram kilka gwiazd i dam Ci w prezencie. czasami zastanawiam się... dlaczego, tak łatwo można stracić wszystko...
|
#1657 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
defacto - miło mi w takim razie
![]() agattee - "wysadźmy się w powietrze jutro w centrum o 16:00 razem raźniej." - tego właśnie szukałam ^^ WWO. kradnę <33 ! _____________________ po co ludziom tyle obcych języków, skoro nie umieją porozumieć się swoim własnym ? widzę go po drugiej stronie ulicy. ma te spodnie co zawsze i moją ulubioną niegdyś bluzę. i koraliki. - ładne - myślę. to ja je mu kupiłam. - przypominam sobie i zaczynam płakać. ciekawe o czym śnią anioły. 'to już koniec' - powtarzam sobie to setki razy dziennie. powtarzajcie mi to wszyscy. a może uwierzę. proszę bezgłośnie.
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
nydee - wiesz przecież, że lubię być okradana, a przez Ciebie to już w ogóle. czuję się jak w siódmym niebie.
TY to jesteś moją megaśną boginią <3Onax3 - łaał! niespodziewałam się, że TY możesz mnie okradać. ja to Cię normalnie ubóstwiam Moja Droga <3 a biorę wszystko !Czemu aż tak mnie nienawidzisz? Spróbuj zrozumieć, a wtedy dowiesz się, jak to naprawdę jest Już nie wiem czym i jak mam tęsknić Chciałabym zadać Ci jedno pytanie, ale przypuszczam, że znam odpowiedź… Opluj mnie, będę miała choć Twoją ślinę.. na mnie Złożyłam w Panu całą moją nadzieję Schylił się nad nią i usłyszał płacz. Natychmiast pocałował ją w ucho. Tajemnicza przestrzeń pomiędzy Tobą a mną Jak mogłam zranić przytulając Cię? Zawładnę Tobą Ej TY! Niebieskooki z naprzeciwka z ulicy Grzeszników! Co się stało z Twoim sercem? Teraz wygląda jak roztopiony śnieg. Przyczyną moich szybszych oddechów jesteś Ty Widziałam Cię na zakrzywionym księżycu Panie, jest Pan doskonały __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-27 o 16:49 |
|
|
|
#1660 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem nowa chodziaż na wizażu jestem stałym gościem!!!
jestescie swietne!![]() kiedy mówisz do mnie słońce... daleko nam do siebie strasznie... Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty! Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze. Złośliwi mówili na nią piękna... Jednym okiem przyglądała się... |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
404 - nie odnaleziono opisu
i tylk Twój uśmiech pcha mnie do przodu abonent czasowo nie teges koniec świata chwilowo odwołany z przyczyn technicznych. przepraszamy. za patrzenie też się płaci - wisisz mi już tysiące (; życie nie jest trudne. to my jesteśmy trudni. |
|
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś ode mnie: 'Był na wyciągnięcie ręki, a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni.' 'Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału.' '..ale mam już dość zmuszania się do ignorowania Cię.' 'Mogę się czołgać, pomyślałam, byle znaleźć się stąd jak najdalej..' 'Czy mógł być taki zły, przekonywałam samą siebie, skoro miał odruch ratowania życia?' 'Nikt mnie nie przysłał. Sama się przysłałam.' 'Mieszkając z nim, czułam się poniekąd tak, jakbym była dorosła i miała własny dom. Nie było mi z tym źle - rozkoszowałam się samotnością.' 'Może nie mówił dużo, ale dużo o mnie myślał.' '-Nie masz zamiaru sobie odpuścić, prawda? -Nie! -W takim razie.. Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania.' 'Gdy dawałam po sobie poznać, jak bardzo obsesyjnym uczuciem go darzę, zawsze reagował atakiem furii.' 'Pragnę Twojego towarzystwa zbyt mocno, by słuchać głosu rozsądku.' 'Mimo, że zwierzał mi się, jak bardzo pragnie odebrać mi życie, współczułam mu, że tak bardzo się męczy.' '- Jazda po pijanemu to przestępstwo. - Po pijanemu?? - Sama moja obecność działa na Ciebie upajająco.' 'Wiesz, jak człowieka coś nurtuje to nie śpi po nocach..' 'Kierowała nim samotność. Zwykle to właśnie ona jest powodem, dla którego postanawia się kogoś uratować.' 'Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o Tobie. I nie wstydziłbym się tego.' 'Wbiłam mu nóż w serce, a teraz musiałam go przekręcić..' 'Za kilka godzin znowu mieliśmy się zobaczyć. Do tego czasu warto jeszcze było oddychać.'
|
|
|
#1663 |
|
Rozeznanie
|
hej
a ja mam do was prosbe o opisy takie coś, że czuje sie zbędna... nikomu niepotrzebna... wszyscy znajomi zakochani. wiec po co im ja ? w rodzinie tez niepotrzebna jestem... i ogolnie humor do niczego kiedy ktos ma zly humor to jestem im potrzebna... ale jak ja mam dola albo w inne dni to juz nikt o mnie nie pamieta... cos w tym stylu.. z gory dzieki ;* Edytowane przez BlackSheWolf Czas edycji: 2009-03-27 o 17:18 |
|
|
|
#1664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ______________ ludzie zakochani w betonie
słońcem żongluje dzień rozbite butelki pełne w połowie i'm drinking the pain. mokre ręce myśli wysuszone pieprz się,wolę wibrator ![]() remont w sercu. wstęp wzbroniony wygrzebuję z pamięci radości to jedynie nie-kochanie otrzepała ręce. ostatecznie wyrzuciła marzenie do kosza
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
trelemorele i tyle .
Szukając ideału, nie można jednak deprecjonować człowieczeństwa. Prawdziwa miłość pojawia się nie tylko na płaszczyźnie kobieta – mężczyzna, ale też człowiek – człowiek. Ile razem dróg przebytych? Ile ścieżek przedeptanych? Wolność to diament do oszlifowania A zabłyśnie blaskiem nie do opisania iluzja istnienia... Najkrótsza droga od euforii do rozczarowania wiedzie poprzez ślepe zaufanie i wielkie oczekiwania. |
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
ohh , my good !
ale mnie długo nie było . tzn byłam , ale nie pisałam . ![]() gaasz, jak się nakradłam , to już szok . ![]() buhyhahahah . a ja tu z prośbą wyskakuję . BARDZO WAżNĄ. otóż , rozstałam się ostatnio z chłopakiem,. i prosze o opisy. jak najbardziej wulgarne .;d żeby go zesz_macić . szczególnie : nydee . CukrowaPanna. Marzeniatko. kee. papergirl. pecurality. envious. Kama(ileśtam) przepraszam, że nie pamiętam, ale jesteś świetna . Kissabble. lilyblack. agattee LittleBalerina defacto truskawkowa1993 i reszta najlepszych.! niesttety wszystkich nie pamiętam ; ( a teraz coś mojego : kocham cię więcej niż wczoraj, mniej niż jutro. Niektórzy chyba rodzą się przegrani, dlatego nie ma nigdzie miejsca dla nich .. moglibyśmy być najpiękniejszą parą , którą wyróżniałaby najpiękniejsza starość. jesteś tym, czym wierzysz, że jesteś. gdy jest smutno, kocha się zachody słońca. choć ze mną by nadać sens życia krokom. pamięta mnie ktoś jeszcze .? ![]() ![]()
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-03-27 o 17:32 |
|
|
|
#1667 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam ciagle taki sam opis i w sumie dzieki temu ze jest troche tajemniczy poznalam swoja milość życia.
dragonfly
|
|
|
|
#1668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
hej,znowu ja.. prosiłam o opisy zwiazane ze smiercia babci, ale dzis chcialam prosic o zwiazane z .. eh. po prostu wszystko zaczyna sie psuć, zmarła babcia, mam powazne kłopoty rodzinne,w szkole nie za dobrze i boje sie, ze chłopak mnie zostawi.. jest mi tak strasznie smutno, całe zycie mi sie przewraca. Moglybyscie mi pomoc? Bardzo prosze..
→ niewymiarowy smutek. |
|
|
|
#1670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ja nie boję się samotności. czasami jest mi po prostu za zimno. - ...Bo mi się świat wymyka z rąk! - "..Czekanie na świt trwało dwie herbaty z cytryną.." - Tylko za oknem gwiazdy te same - I jak wiele znaczy jedno Twoje spojrzenie - ...i'm strong enough to live without you. / Bo jestem wystarczająco silna, by żyć z dala od ciebie - chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. - It’s an illusion…/ to złudzenie - ,Razem aż do gwiazd.' -Nie na krześle, nie we śnie. Ale z miłości. Przy Tobie. -Out, try to find me! / wyszłam, spróbuj mnie znaleźć - niezinterpretowany powód uczucia, niewiedza przeraża mnie. -I przytul mnie a ja znów będę się oszukiwać, że to jest realne. -A bezsilność znów mnie przeraża. znów nie-tak. -Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... -,Szkoda, że dopiero teraz wiem,Że nie warto jest kochać za dwoje, -Bez Ciebie nawet deszcz jest bardziej mokry. -Whatever you do,Wherever you go I will be right here waiting for you. / cokolwiek zrobisz,dokądkolwiek pojdziesz.Ja będe czekac tu na Ciebie. -Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę Go za bardzo. -Serce, ty mnie nie rozśmieszaj, ja mam ze śmiechem problemy. To odbiera mi powagę. -Nienawidziłem poranków. Przypominały, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. -In my field of paper flowers and candy clouds of lullaby... /Na moim polu papierowych kwiatów I cukierkowych obłoków z kołysanki -You said no star was out of reach/ Powiedziałeś ,ze nie ma gwiazd poza zasięgiem, -zobaczysz, jeszcze będzie przepięknie. -nieważne dokąd idziemy. Chodźmy tam razem. -Aż w jedną krótką chwilę... -" i pamiętaj że nie było nikogo innego kto pragnął by Cię bardziej.! " -When I’m with you Everything seems better!/ Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze -Come and save me / chodź I ocal mnie -‘A włóczyć się, to czasami szukać siebie.’ -"Miała szansę by złapać księżyc na linę..." -"Nosił w sercu obraz dziewczyny, którego nie mógł wymazać." -Nie wiem co bardziej kocham -Ciebie, czy tesknote za Toba -Nie potrafię zajrzeć w głąb swojej duszy by odczytać z niej, kim dla mnie jesteś. Wiem tylko kim byłeś. - Life is not the same Without you / życie nie jest takie same bez ciebie -Czasami To, W Co Wierzysz, Jest Bardziej Realne Niż Rzeczywistość - ' I tylko Ciebie mi brak. ' -' Wystarczy żebyś był. ' -A szeptane w ciszy słowa...porywają serce... - Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelni! -' Na linie nad przepaścią tańcz' ! o. ^.^ -Wierze, bo tylko to zostaje, kiedy nie można zapomnieć. -wciąż się oszukuje, uciekam przed prawdą -Mam ochotę przytulić się do powietrza. -Bo czasami lubię pooddychać pełnią księżyca. -Popłynąć gdzieś na koniec dnia, zostawić wszystko, uciec... -Ty się śmiejesz, a ja w to wierzę Moja wiara to wszystko, co mam -Dobrze to może nie będzie, ale na pewno śmieszniej! \ -'A póki co spacerologia to moja jest ideologia...' -Raz już była przecież taka zima bez ciebie. -Bo czasami chce się do człowieka - ja chciałam ! -Powiedziałam : "Już nie będę czekać" -czekałam....... -ja cię znajdę, krzyknę : "Wróć !". -Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz. -I to najpiękniejsze w tym, że my nie mamy czego żałować. -wciąż będę czekać na twój znak choć nadaremnie -Jego postać notorycznie przewijała się w jej wspomnieniach jak trwale zapisana w pamięci rysa -Bo może znaczysz dla mnie więcej niż sam wiesz. -Bo z każdego miejsca na Ziemi widać ten sam Księżyc -Wybacz, ale nic nie poradze na to, że jedyne czego chcę, to mieć twój uśmiech tylko dla siebie -"I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz." -Zanurzyłam się w Tobie zbyt mocno, zbyt niebezpiecznie. -Czasami nie chce pamiętać koloru twoich oczu. -"Myślami zawsze błądziła gdzie indziej, pochłonięta marzeniami." -Niebo gra -I żaden człowiek, którego kochasz, nie bedzie już zwyczajnym człowiekiem -' I bezwstydnie powiedz mi czego chcesz ! ' -'Spytaj siebie czego pragniesz... Co ludzie myślą - to nieistotne' . -Gdy kogoś za 'dużo' sie pojawia w naszym życiu, podczas gdy w ogóle nie powinno Go być blisko... -Tak bardzo potrzebuje Ciebie, tutaj, jak najbliżej przy mnie... -'' I pamiętając że musi zapomnieć... kochała dalej'' -zamknięta w myślach ze byłeś kiedyś blisko... - .. słyszę jeszcze jak na podłogę upada cień nadziei... -"..i że żadne serce nie cierpiało nigdy sięgając po swoje marzenia..." -I Ty już nie potrzebujesz mnie tak jak kiedyś.. -"..ktoś nie zdążył złapać kogoś za rękę, powiedzieć przepraszam.." - 'Spytaj siebie czego pragniesz... ! ' -CZAS POPLĄTAŁ KROKI -DOBRE NIEBO KIEDY WSZYSCY ŚPIĄ -TYLKO BŁAGAM NIE ZAŁAMUJ RĄK -Poświęcić siebie nie wiedząc nawet, czy to wystarczy. -...tą chwilę kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz -"..Kocham gdy się uśmiecha.. wiedząc,że ten uśmiech jest tylko dla Mnie" -'Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył?' -'I nie wiem kim dla mnie jesteś. Wiem tylko kim byłeś. ' -Błąkała się po piętrach szukając wspomnień -Wiedziała tylko, że znów jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie. -„ Tak bardzo za nim tęskniła, że czuła aż ściskanie w żołądku. ” -Jego domknięte wokól niej ręce to było jedyne bezpieczne mijesce na ziemi. -'Jakby świat się skończyć miał... !' -Wchodzę rękami i nogami w wielki znak zapytania. -Chwila o charakterze typowo jednorazowym.! -Moja dusza nie zmieniła się pod wpływem zimna.Jest równie zielona jak wczoraj -z Tobą sufit w parku pomalować. -Nie zapominjamy o tym,co mamy -`przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie.. -Dobrze jest czasami kogoś mieć. -"Że tylko tam, daleko może przestać wreszcie „czekać na niego” i spróbować zacząć wszystko od nowa." -A gdybym potknęła się o twój ironiczny uśmiech- pomógłbyś mi wstać? -Wracają w najbardziej niespodziewanym momencie. -A ja myślę o Nim już tylko między jedną wypitą herbatą, a drugą.I w połowie kroku na schodach. -Wygrałam dokładnie w chwili, gdy uświadomiłam sobie, że to już nic. -tęsknię tylko wtedy, gdy jest mi bardzo źle i samotnie. - I żal. Ogromny żal, który we mnie siedzi i nie chce wyjść. -dziury sumienia wypalone w spodenkach -Et toi est ce que tu m’aimeras jusqu’a demain et tous les jours d’apres/ ( a ty czy będziesz mnie kochał jutro i każdego następnego dnia?) -że trzeba stać się bezradnym,by nie logiczne się stało -'gdy uświadomiłam sobie, że to już nic... ' -za oczy nagle bliskie i niebezimienne -głos niedawno obcy a teraz znajomy -przecież wszystkie słowa sprawiają że się widzi tylko połowę -czemu ci co odeszli są bardziej obecni -pisząc o dziurze w niebie -tylko nie kocha się nigdy jak przedtem -szczęście co nagle rozdarło się w środku -chociaż żegnając kocha się najdłużej -bliscy co potem wydają się obcy i mówią sobie wszystko się skończyło -A Ponoć na wiosnę - budzą się dobrzy aniołowie. Idzie wiosna? -Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać -po prostu wziela go za reke i powiedziala, ze go potrzebuje -"Właściwie myślę, że bardziej za nią tęsknię, niż ją kochałem.." - Zmieniają się uczucia, ale pamięć bywa silniejsza. -Ile tracisz spokoju na dobranoc -'i czasem nawet szkoda mi Ciebie, bo wydajesz się nie być człowiekiem' -'a ja, ja się tak boję, że to marzenie, które mi się spełnia, po prostu kiedyś umrze' -'pragnęła, by był. Teraz. Jutro. Zawsze' -Czekam i wiem, że jeszcze kiedyś cię zobaczę -"Nie ganiaj za mną więcej, chyba, że jesteś gotowy mnie złapać -Chciałam zeby mnie tylko dotknał tak jak jeszcze nigdy nikogo nie dotykał.. - Ja nigdy nie chciałam gwiazdki z nieba.. -`Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda trzeba czekac` -Są takie oczy, których nigdy nie zapomnisz -Krzyżówka batmana z supermenem ^ ! -Kiedy nie swoich rąk zapragniesz... -"Wierzyć, że można walczyć z przeznaczeniem." -Jesteś ciągle 'moim wszystkim'/You're still my everything -Bo wciąż jesteś wszystkim dla mnie ..../You're still all that matters to me..... -Can't explain all the feelings that you're making me feel/Nie da się wytłumaczyć wszystkich uczuć, jakie we mnie budzisz -This is how it has to be/Jest tak jak musiało być -'No matter where life takes me to I'll meet you there' /Nie ważne, gdzie życie mnie poprowadzi. Chciałbym Cię tam spotkać -Będziesz mnie pamietac? Bo ja wiem, że ciebie nie zapomne /Will you remember me? Cuz' I know I won't forget you -Ja będe tu, bede czekała -Nie myślmy o jutrze./Let's not think about tomorrow -I czasami wykrzykuję twoje imię/And sometimes I scream out your name -"Konie kraść, szybować na nich aż do chmur i zrywać gwiazdki z nieba -[...] chwycić dłoń Boga i walczyć o swoje marzenia, wierząc, że ich spełnienie dokona się zawsze we właściwym momencie -i rozdarta między koniecznością pamiętania, a pragnieniem zapomnienia. - Pójdę z nim, choćby się na księżyc zechciał wdrapywać -Ona ciągle wierzy ,że przyjdziesz do niej Powiesz, że kochasz i że nie zapomnis -` `.. obiecałam Ci, że wrócę..` -* "Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień " -„Jest taki moment w życiu, aby zatrzymać się i szukać...” -"Nie umiem nie tęsknić.Nie umiem bo myśle.Nie umiem bo pamietam." -"I zawsze pamiętaj, że jesteś kimś wyjątkowym. Jedyne co musisz zrobić, to pozwolić innym zobaczyć, że taki jesteś -jeszcze tylko nauczę się jak kochać po raz drugi -Czasami chcialabym zamknac oczy i powiedziec ze Cie tam nie widze.. Edit:powiększyłam dla Kamy
Nie jest za późno! Jest już za późno! Nie jest za późno! Edytowane przez dusia139 Czas edycji: 2009-03-27 o 19:37 |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektóre z wizażu. _ obrzydzasz mnie. miałeś się tylko dobrze ruchać. dotknąłeś. posmakowałeś. a teraz wypierdalaj ! No, było mineło, czas sobie znaleźć jakieś smaczniejsze ciacho. you' re next ex ! ![]() wole być jego dziwką niż twoją dziewczyną. I chuj z nim - pomyślałam, bo raczej myśle zwięźle. fajnie, że cię poznałam. ale czas nie kutas. nie stoi. .. ale miałam dość faceta w wydaniu męskiej dziwki ! Fakt, kiedys mi sie podobaleś. no ale przecież wiecznie slepa nie bede! Jeden facet do konca mych dni ? - Panie Boze uchron. Dam twój numer kolezankom, w sumie wiele chcialo spróbowac tego z meską dziwką. Ja bez Ciebie. Smutne? Nie, wspaniale. ` __________ ' - Kochanie, już zawsze będziemy razem .. - wybacz, ale nie mam 10 lat, żeby w bajki wierzyć.
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Lucyferowa dziękuję
pamiętam Cię oczywiście, a opisy... no może coś sobie wybierzesz:Faceci rozwijają się tylko do trzeciego roku życia. Potem już tylko rosną. Faceci są jak grzyby - wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka. ![]() Facet jest jak guma do żucia na początku słodki później do wyplucia. Cóż poradze ze wokół tylu facetów, a tak trudno o mężczyzne ![]() Zastanówmy się... co wyjdzie jak skrzyżujemy Ciebie ze śniegiem? WIELKI BAŁWAN! ![]() Kurcze, kolejny frajerowaty Romeo ![]() Nędzna imitacja męźczyzny i jeszcze spójrz sobie na posta AnnWroc ( 2 str wcześniej ) może też podpasuje ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1599 Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-27 o 18:58 |
|
|
|
#1673 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mi pomagasz tym, że jesteś nawet. My też kochamy =*
Cytat:
nic się nie stało, każdemu się może zdarzyć. i Tak cię kocham a ten powyżej wzięłam. boski. ! Boska .! <3 ;* Cytat:
a te powyżej tak pocichutko sobie zabrałam... kocham ![]() Cytat:
Cytat:
niestety, ale już nie jestem w żaden sposób świetna . oddycham tylko . ![]() ___________________ Płomień mego serca . tutaj przecież wszystko ma lepszy smak niż tam . i było szczęście jako dźwięk chwilowe, jak cień przelotne, jak sen krótkotrwałe. Tylko Ty i ja jesteśmy chirurgami tej ulicy. Tylko Ty i ja możemy wstrzymać jej tętno . Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne-białe. Już tu siedzę jakiś czas, lubię dużo wiedzieć. I nie wzrusza mnie już nic. Byt z innej rzeczywistości, innego wymiaru. Szalony eksperyment. Wybryk natury. -Uczucie uchodzące za mityczne. życia mała garść . kilka prostych słów, nie więcej ! Niech twoje ciało dalej się rusza . Nie potrzebujemy mapy i możemy rzucać telefonem w dal . Kolejna fajka . jeszcze jeden drink i mnie przekonałeś . żyję kolejną minutę, jeśli mnie omotasz . Wciąż do mnie dzwonisz, bo wciąż mnie chcesz . Będziesz płakać i przeklinać w samotności . Nasz błąd to bycie razem . On jest pędem On mnie miażdży Jest jedynym na milion On jest pędem Jego nigdy za dużo On pompuje się w me żyły Jest zbyt zabawny, by się we mnie zakochać Zbyt dobry, by być ze mną szczery . Dwa koty zgubiły się na pustyni . w końcu jeden mówi: - Stary, nie ogarniam tej kuwety ! p.s. z prośbą do: nydee, Little Ballerina, abunee, CukrowaPanna, Plotkaraa, powinnam, papergirl, Miluu,JednaNaMilion, jednaZwielu, Bananowalaska<3 o tym, że jutro na 18tkę idę(szkoda, że moja rok temu już była Xdd) do samego rana, że mam zamiar się dobrze bawić i przez ten czas zapomnieć o problemach. Będzie mega.!
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-03-27 o 19:36 |
||||
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
XxValedictionxX - Dziękuje;*. Cudna (:
_______ _______ _____ lucyferowa: -Za dobra,za ostra dla Ciebie kotku. -Myślisz ze bez Ciebie nie istnieje?.Ja dopiero zaczynam błyszczeć! -Droga wolna,uważaj na krowie miny ! -Ojejku,żal Ci że nie wylewam tych p**pszonych łez?. -Chłopczyku jak jest być na dnie ?-Nie nadążałeś,za wolny jestes chłoptasiu. ![]() -Markowy pedał,kur**wa,z mózgiem z ciuchlandu.! Paajkaa : -Chłopak jest jak autobus-nie ten to następny. ![]() -Płakać?,uciekać?,unikać?-Moja poduszka jest sucha,jestem w centrum uwagi,niczego nie unikam.Zabolało?.A ja się cieszę.! -Jak widać można życ bez powietrza. -Nie mysl że zraniłeś mnie,czasem tez nie byłam feir .-Z Tobą,czy bez Ciebie..Życie i tak ma ten smak . ! -No i co? Ja się cieszę, że mamy to za sobą! -Nie masz już więcej do dodania? Życzę ci miłego wspominania! -Kim dla Ciebie teraz jestem?. Tak jest lepiej mogę nawet być powietrzem ! Chyba nie bardzo,pomogłam. Nie będę mówic o braku weny,bo wybitnych dzieł raczej nie tworze. Ale mam nadzieje że coś się przyda. ![]() i dziekuje za wyróznienie,niezmiernie mi miło. ![]() prinzessin : -samotna wśród ludzi, którzy myślą: "ona nigdy nie jest sama". -Odmęt nicości depcze mi po piętach -Panie Boże..pisze do Ciebie ten list,bo jest w moim świecie coraz gorzej.. -Może złe czasy wybrałam, i nie ma dla mnie tu miejsca? -Brak checi i motywacji na wszystkie "przyziemne" rzeczy... -Może ty mi pomożesz, gdy świat mój nagle legnie w gruzach -Przecież życie to miał być przywilej -Na pytanie DLACZEGO -nigdy nie ma normalnej odpowiedzi. -..Czuję wielką słabość w Sobie... Znazlałam tyko takie. część jest z wizażu. 3maj się ;**. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-03-27 o 19:41 |
|
|
|
#1675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świat wypadł mi z moich rąk. |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
haa no jasne, że pamiętam
![]() postaram się pomóc : i wiesz co ? pieprz się. ! dupek - dupkiem. na wieki, wieków amen. i jak czasem przypomnę sobie Twe usta to pluję, bo nie chcę mieć nic wspólnego z Twoim DNA. powinieneś wiedzieć, że zabawki szybko mi się nudzą. taka szma.ta jak Ty to nawet to wycierania podłogi się nie nadaje. takie coś tylko. głównie z wizażu. może coś Ci się spodoba ;* _____________ zaczynam chodzić w kółko, jakbym chciała zapełnić sobą pustkę. nie chce zostać sama. bądź przy mnie. bliżej nieokreślone później. za tamtym rogiem. tam czekaj. nie ma już we mnie strachu.
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
primadonna :
..i w pewnym momencie uświadamiasz sobie, że takich idotów nie sieją. -,- bo pęknę. ze śmiechu i z żalu o ciebie ![]() pieprzę ciebie, je i te chore sytuacje. z podkreśleniem na ciebie ! widocznie każdy dziwkarz ma coś z prymitywa . żałosne. [: przelecisz wszystko co się rusza. twoja 1/4 część mózgu jest pusta, a 3/4 jest opóźnione -,- pokażesz mu palec - to będzie chciał rękę. pokażesz mu dupę - to cie przeleci. kwestia czasu, a twoje usta spuchną do wielkości grejfruta od tej ilości spuść spodnie. nawet na ulicy, wiem że potrafisz : ] boisz się wytłumaczyć, a zeszmacić się umiesz? kur.wa stań pod latarnią, wtedy przynajmniej będą cię odróżniać ![]() |
|
|
|
#1678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____ Ty wiesz, wiesz? wyimaginowani. nie umiem być niczyja.. 200 chwil czystego szczęścia i dwie kropelki błękitu nieba. i Ty. - szczyt marzeń. wszystko bym dla niego zrobiła!.. byłabym grzeczna.. przez chwilę ![]()
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-03-28 o 11:23 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
to nie mój krzyk dziś poraża miasto, ostatnio krzyczę rzadko Czy wiesz, że ja umieram kilka razy? Pozostawię gorzkie zmierzchy długie noce, świty blade i nadlecę letnim wiatrem. jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć pomiędzy pożądaniem, a rozkoszą tkwi dolina nocy
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 - miło się czyta takie rzeczy
<33 i opisy (dodała je kiedyś wszystkie razem Plotkaraa i miałam zapisane) imprezowe : wychodzimy, gdzieś tam na imprezę, ładne jesteśmy, fajne jesteśmy. żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro. z kimś, gdzieś, robiąc to co zwykle. % jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? rozmazane filmiki, wóda bez popitki. kielona przechylam za muzykę i za przyjaźń. procentowe zastrzyki. nie wiadomo skąd joint z rąk do rąk. szaleje we mnie krew. % idziemy zaszaleć, jak nigdy jeszcze nikt, zagłuszyć wszystkich, zabawić na całego. po stole idzie, stuka obcasami, uśmiechając się, kołysze biodrami. nie zawieram znajomości na ulicy, z pijanymi nie tańczę. poza nocą dzisiejszą. zapach whisky i tytoniu. ruch bioder. a dziś pokażę, jakie są dziewczynki, przed którymi ostrzegał Was Tatuś. za zdrowie mężczyzn i wasze gówniarze. impreza. wracam... no k*rwa nie wiem kiedy wracam. zawsze możesz dopisać jakieś 'impreza', 'osiemnastka' czy coś. udanej zabawy tak przy okazji ![]() i mam nadzieję, że coś się przyda. nie posiadam nic innego ;(
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-27 o 20:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

jak miło.. myślałam że już jestem zapomniana 
widzę że dużo nowych osób przybyło, wątek się rozrósł trochę nie ogarniam tego hehe. buzia 

nie wierzee ; o jaa również Ciebie okradaam <33 ;*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena