|
|
#601 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar VIII
Vesenko-torba piękna,ale nie....złota
Proszę się tu nie wygłupiać z innymi kolorami ![]() Gryksiu-kryształki Svaroskiego? Że też na to nie wpadłam,super pomysł,dzięki W przenośni i dosłownie Madzik-wyspana od tej sciany mam nadzieję Trzymamy kciuki za pierwszy dzień w pracy ![]() Ja teraz myślę jaki zapach pasuje do blingowej mej osoby
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#602 |
|
BAN stały
|
Jest szansa dla mnie na staż
ale było by super... trzymajcie kciuki |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba znów na jakiś czas zniknę.
Byłam wczoraj u lekarza. Dostałam leki Po ostatnich kilku dniach spodziewałam się, że będzie już tylko lepiej ale znów złapałam dolinę i teraz szczerze powiedziawszy zmuszam się, żeby cokolwiek napisać. Idę się zagrzebać w jakiejś miłej norce i przeczekam, może przebudzę się razem ze słońcem, kiedy wreszcie zniknie ta szarzyzna. |
|
|
|
#604 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oby wreszcie odszedł dół...ja humor średniawy ale jakoś daje radę..trzymaj się ciepltko Fav (jakby co to pisz na gg) Spadam zaraz do fryzjera maluje odrost i dorabiam 2 fioletowe pasemka
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
nie umiem niestety czarować i ludzkich smutków z serc i umysłów wymiatać |
||
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#608 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Zostałam rzucona na głęboką wodę - czuję się ogłupiała i zbiera mi się na płacz. Wszystko OK, wszyscy mili, ale czułam się dziś straszliwie zagubiona, w tym co mam robić. Dostałam robotę do domu, teraz to muszę jakoś wszystko rozkminić, ogarnąć..... Jeszcze się rozmyślą, co do mojej osoby
![]() Mam ochotę wyć. Chyba muszę się napić ![]() Favkes - trzymaj się
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-27 o 18:30 |
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Staż trwa przecież jakiś czas i po to jest stażem, zebyś mogła się "wgryźć w temat". Będzie dobrze, zobaczysz.
|
|
#611 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), co to za hicior ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U "Białych Kozaczków" też mamy wtyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak Ci coś tam zostanie, to dla wzmocnienia efektu możesz sobie ponaklejać je na twarz i ciało, najlepiej na kropelkę - dłużej trzyma Cytat:
Cytat:
![]() --- Fav, przesyłam uściski i dobre myśli |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie jeszcze lepiejmadziczka, początki często bywają ciężkie,ale dasz sobie radę.Jestem tego pewna
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-03-27 o 18:31 |
|
|
|
|
#613 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I w końcu zablingowałam się dzisiaj Szanel namber fajf
![]() Kryształków jeszcze nie przywieźli,ale kropelkę i butapren nabyłam-ten drugi tak dla wzmocnienia,co by z twarzy nie odpadło w trakcie lansu po Monciaku
|
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ważne co za hicior, ważne,że na temat ![]() Cytat:
![]() Pfff...ja się lansuję w kręgach gustujących w BM Białe Kozaczki, też coś, pfffff...no tak, Ty to pewnie złoty śrubokręt i latarkę z kryształkami nosisz... o przepraszam, ja z żadnej strony nie przypominam wiatraka ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-27 o 19:38 |
|||
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Madziczko,
co to byłaby za praca, w której pierwszego dnia wymiatasz jakbyś była tam od roku zatrudniona? ![]() W każdej nowej pracy pierwszy dzień jest koszmarny, bo człowiek często się tak stresuje i mocno koncentruje chcąc wszystkiego szybko się nauczyć, że aż jest przemotywowany. A przez to paradoksalnie mniej zapamiętuje. Wszystko się ułoży a TY DASZ RADĘ |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję za dobre słowa Ale dziś nadaję się już tylko do położenia do łóżka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja się w końcu nie zmuszę do wizyty u lekarza, to popadnę w (jeszcze większy) alkoholizm.... Niech mnie ktoś dobije... Madzik, poradzisz sobie, będzie dobrze. Na pewno szybciutko wbijesz się w rytm pracy. I gratuluję kroku na przód.
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes, nie znikaj,proszę. Natrudniesze będą pierwsze dni po przyjmowaniu leków, i dobrze by było,gdybyś w tym czasie za duzo nie myslała o głupotach,a w tym to tylko my Ci pomozemy. Dlatego musimy byc w kontakcie
Ciesze się,że się zdecydowałas na leczenie. Uwierz mi, z kazdym dniem będzie lepiej... i tego się trzymaj Betty, z Twojego avatara bije ogromny smutek... Przykro mi,ze musisz zmagać się z takimi przeciwnościami losu. Nie jestem psychologiem,ale czuję,że problem Cię przerasta a dodatkowo czujesz, że dochodzi nowy... Jesteś mądrą i piękną kobietą, zastanów się czy aby na pewno warto aż tak się poświęcać dla miłości?Jeśli uznasz,że tak, to na pewno znajdziesz siły i nie będziesz musiała korzystać z "zabijacza smutku". Lista zysków i strat pomoże Ci na trzezwo ocenić sytuację. Jest to trudne,ale nikt poza Tobą tego nie zrobi...Życzę Ci tego, czego sobie najbardziej życzysz... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-03-27 o 22:22 Powód: literówka |
|
|
|
#619 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przyznaj się - chcesz mi popsuć całą radość lansu w blig-blingach, zazdrośnico jedna Cytat:
Jak to rozwinąć? Body massage, boyfrend monster, big make-up? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Winter, ktoś nam konkurencję robi... |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Sory Gryxiu,przy mojej wrażliwosci,nie mogę niezareagować. Jestesmy tutaj jedną rodziną, ktoś się zwierza, cierpi a ty po półtorej godziny od mojego postu piszesz o du...ie Maryni.
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzina? Edytko... To TYLKO forum. Blizsze mi niz inne ale to w sumie tylko net. |
|
|
|
|
#622 |
|
BAN stały
|
No... a nawet humor w miarę miałem...
Niewrażliwy sobie idzie... |
|
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak to jak? W kręgach gustujących w Białych Mokasynach BM to black metal, ale Ty przecież jesteś Gold Boy, więc skąd masz wiedzieć przyjmę z godnością to rozwinięcie w big make-up Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i jeszcze jedno, pisanie o własnej wrażliwości i zdanie później sprawianie komuś przykrości to coś czego nie ogarniam.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-28 o 06:27 |
|||
|
|
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale przyszło mi też do głowy, że Edyta może nie całkiem wczuła się w tutejszą konwencję, a wedle mojej - może ułomnej oceny - ten zakątek tego forum to nie rodzina (gdzie też bywa różnie), tylko, no cóż, knajpa. Bar, do którego niektórzy przychodzą się powygłupiać, inni wypłakiwać przed barmanem I nie ma żadnej kolizji, kiedy te rozmowy toczą się równolegle, jedna obok drugiej. Nie ma obowiązku włączania się do wszystkich.Dobrze rozumiem?
|
||
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem wpadam tu się pożalić, zwierzyć, pomarudzić - i nie mam przykładowo pretensji, że obok tego toczą się dyskusje o kolczykach, muzyce, korektorach, filmach itd, że nie każdy mi odpowiada. Odpowiada ten , kto chce. Panuje pełna dowolność, Nawet nie przyszłoby mi na myśl, że to oznaka niewrażliwości i posiadania serca z kamienia. To jest taka a nie inna konwencja SB ![]() Te reklamy w słówkach przyprawiają mnie o zażenowanie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-28 o 10:38 |
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Knajpa,w której starzy bywalcy,znają się jednak,ale mają prawo zasiadać przy różnych stolikach,w różnym towarzystwie Ja zaglądam tu czasem i dodam,lub nie,kilka własnych smętnych przemyśleń. Czasem mam ochotę kogoś pocieszyć ![]() Czasem(dość często),ktoś pocieszy mnie
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-03-28 o 11:10 |
|
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Feniksie! Tabletki na dobry początek na pewno dadzą Ci siłę niezbędną do życia. Już wkrótce będzie lepiej Cytat:
Oddychaj głęboko, nie wpadaj w panikę, będzie ok Ale o so chozi ![]() Wzięło mnie na porządki, nieomal wiosenne. Od wczoraj wyprałam już nie wiem ile prania: firany, serwetki, pościele, ciuchy, koce (babcia się chyba zainspirowała, bo dała mi swoje). Nawet okna w łazience umyłam (to takie dziwne, bo jakoś u nas w domu to zajęcie bardziej męskie)Urlop mam jeszcze w poniedziałek, więc weekend mega długaśny. Jak na razie wykorzystuję go na przyjemności i porządki
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-03-28 o 11:27 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Proszę się tu nie wygłupiać z innymi kolorami 
Że też na to nie wpadłam,super pomysł,dzięki
W przenośni i dosłownie
Trzymamy kciuki za pierwszy dzień w pracy 

oby wreszcie odszedł dół...

U "Białych Kozaczków" też mamy wtyki

Jak to rozwinąć? Body massage, boyfrend monster, big make-up?