![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
przyjechał przytulił i przywiózł obiade do pracy i już jest dobrze... prawie , została tylko teściowa..
![]()
![]() |
#1682 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec wracajac do tematu (musialam sie wyzalic) to tez mam z tesciami nie najlepiej a szkoda bo u mnie wszscy sa pozytywnie nastawieni i traktuaj juz TZ jak syna a moj brat to caly czas sie pyta gdzie wyskoczymy czy TZ przyjezdza - kino kregle wakacje itpale bez naprzykrzania sie oczywiscie..eee do kitu czasem te rodzinne uklady |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh trzeba czasem zagryść zęby i przemilczeć, a ja to taka pyskata troche jestem... no ale cóż nie pozwole sobei zeby mnie 30-letnią kobite ktololwiek pouczał, a już napewno zeby podejmował za mnei jakiekolwiek decyzje. paranoja
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
Anika, nie martw się - mnie też teściowa przyszła nie lubi, ale po etapie żalów mamy z P. podejście do tego "na spokojnie" Nawet dziś mi napisał, że u nas wcale nie jest tak źle, bo zawsze mogłoby być tak http://fakty.interia.pl/ciekawostki/...rakiet,1281183
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to racja u mnie tez nie jest tak zle hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takna powaznie w koncu dorwałam aparat i wklejam wam nasze zaproszenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mialam co czytac szalejecie moje drogie z tym pisaniem ![]() Laura mi sie rozchorowala wiec mialam troche pauzy
![]() |
#1689 |
Raczkowanie
|
anika - piekne zaproszenia!!! przypomniej mi: sama je robilaś czy gdzieś zamawialaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne ze sama ![]() podpatrzyłam tylko wzór w internecie i sama robie przy pomocy znajomej firmy i drukarki mojego Tż-ta
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
To w takim razie podwójne ukłony - za ładny wzór i za robótki ręczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiac i gratulowac talentu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
anika222 bardzo ładne zaporszenia, naprawdę masz talent
![]()
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
eh dziękuję bardzo za komplementy..
teściowa jaka jest każdy widzi ![]()
![]() |
#1695 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do sukni to mi tam kapelusz pasuje, choć chyba lepiej jakby włosy były pod kapeluszem jakoś upięte, ale to już kwestia gustu. A co do omawiania przygotowań, to od dziś chyba zamknę buzię na kłódkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z Laurą już lepiej? Cytat:
Ja to ma tak niewyparzony pysk, że czasami mam język pogryziony od mojego "ugryzę sie w język zanim z czymś wypalę". Słucham jednego a robię swoje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Rozeznanie
|
Zobaczę jeszcze te butelki, jak pojadę do makro. By może, te butelki tak na zdjęciu tylko się różnią, bo z tego co kojarzę to wszystkie były jednakowe.
Te w łabędzie też za mną chodzą, bo właśnie sobie wymyśliłam dekorację sceny łabądkami (będzie tylko dj, a nie chcę żeby scena wydała się "pusta") i te butelki by fajnie pasowały (niby mam firmę dekorującą, ale i tak muszę trochę "dostroić salę", bo w tej firmie wszystkiego nei mają, a jak chcę coś z innej firmy, to już na własną rękę muszę stroic bo tamci nie biorą odpowiedzialności za obce dekoracje) Dodaję zdjecie (same łabędzie będę miec bez tego serca) A w cukierni z której będziemy mieli ciasta i tort kolei mają jakieś bezy- łabędzie (myślę o nich jako o dekoracji, ale muszę wpierw zobaczyć jak to wygląda).
#1697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do łabądków to fajny bajer, takich jeszcze nie widziałam i fajnie się świecą ![]()
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Te wódki to jeszcze zobaczę, jak będę w makro. Na weselach na jakich byłam to była to właśnie były te normalne butelki , nie te „zmrożone” pewnie dlatego nie zwróciłam uwagi że są ich 2 rodzaje. Tak poza tym to foremki do mnie "jadą". Może w przyszłym tygodniu już będą. Cieszę się, bo jak pojadę za 2 tygodnie do cukierni, do pani od tortów, to będzie już wiedziała o czym ja do niej mówię. Przeglądałam ostatnio allegro i spodobał mi się jeden bajer do dekoracji kościoła. Pisałam, że nie mogę mieć w kościele dywanu, ale na aukcji mi się tak bardzo jeden spodobał, że wymyśliłam sobie, żeby go dać tylko na schody prowadzące do kościoła. To w sumie nawet nie jest dywan (nie znam się na materiałach, na aukcji jest informacja że to biała syntetyczna włóknina) i na ten materiał naszywają imiona młodych. Chodzi mi to po głowie. Koszt 115zł. Oglądałam też wczoraj różne stronki z dekoracjami i mam już pomysł na "dodekorowanie" stolika do szampana. Pisałam też, że nie chcę mieć owoców, ale jak zobaczyłam to drzewko to tak za mną zaczyna to chodzić też. Dodaję jeszcze pomysł na udekorowanie patery z cukierkami ![]() Wiem, wiem, mam sto pomysłów na minutę ostatnio. Pewnie mnie już macie dość z tymi "nowinkami" Eh! Na razie zbieram pomysły. Muszę kiedyś siąść i zrobić wizualizację tych dekoracji, czy aby na pewno i to wszystko będzie pasowało co sobie wymyśliłam. Bo fajnie się pisze o tych dodatkowych rzeczach jako pojedynczych elementach, ale potem jako całość to może wyjść odwrotnie niż zamierzałam (i będzie przesyt i tandeta). Dużo się tez "wyjaśni" jak pojadę na giełdę kwiatową - tam można dużo fajnych rzeczy kupić. Teraz zamawiam tylko to co na pewno chcę i czego nie idzie kupić w "normalnym sklepie" (np. rzeczy personalizowane).
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-28 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kitek, do tego materiału jakoś nie jestem przekonana, pewnie dziwnie będzie się chodziło gościom po Waszych imionach, ale to jest tylko moje zdanie ![]() Jeżeli chodzi o dekorowanie stolika od szampana - ze świeczkami wygląda rewelacyjnie, tylko trzeba będzie bardzo ostrożnie lać tego szampana, żeby ich nie zgasić ![]() Dziś kolejny koszmar ślubny - chwilę przed podziękowaniem dla rodziców orientujemy się że nie mamy kwiatów i musimy jechać do kwiaciarni, a do tego mam obrzydliwą zieloną suknię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Rozeznanie
|
No ja trochę żałuję, że nie wybrałam sali, której nie trzeba dekorować.
Poza tym trochę zaczynam żałować że wzięłam te firmę do dekoracji, bo w sumie mogłam se już sama wszystko udekorować. No teraz to już trudno i nie ma się nad czym zastanawiać. Co do tego stolika na szampan, to jak widać na obrazku te fontanny są zapalane, jak już szampan w kieliszkach jest. One się palą kilka sekund, i jakby były zapalane przy nalewaniu szampana to by obsługa nalała ze 4 kieliszki i już by fontanny zgasły co daje 0 efektu.
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1702 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz rację musisz sobie to wszystko poukładać, żeby się nie okazało, że każda dekoracja z innej bajki. Jakoś to wszystko musi do siebie pasować. Jak dobrze, że ja nie będę dekorować sali, bo jak bym miała wybrać z tych wszystkich rzeczy co nam pokazujesz to bym do października siedziała i zmieniała zdanie ![]() Te owoce to bardzo fajnie ułożone, a cukiereczki też. Ja chyba też chcę kieliszki od szampana w serduszko, ale zobaczę jaki mają duży stolik barmański u mnie na sali, żeby się ładnie zmieściło. A na tym jednym zdjęciu są szampanówki z szampanem, a te drugie to wino? Nie spotkałam się z takim czymś. Po co i na co? Dlaczego nie we wszystkich jest szampan? A ten dywan ciekawy, tylko musi być jasny kościół, żeby był efekt. U mnie więc odpada. Zresztą mój TŻ zabronił mi nawet dekorowania ławek z boku itp. ![]() ![]() Cytat:
A kolor metaliczny biały to strzał w dziesiątkę, przynajmniej się nie da przedobrzyć i sala ne będzie pstrokata ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
eh coś w tym jest moj tez mi wczoraj powiedział ze własciwie to on nie chciałby tego szpalera z tiulami , no i z tymi dywanami to chyba tez nei za bbardzo, ale sie uparłam i powiedziałam ze dywana nie odpuszczę bo to dla mojego komfotru ma byc, on to moze isc obok jak nie chce po dywanie ale ja mam niec czystą suknie po wyjsciu z koscioła
i zenei poto mam suknei z trenem zeby zaraz po wyjsciu z koscioła miec kiecke uwaloną po sam tyłek a dekoracje kosciola idziemy po swietach obejrzec na zywo bo babeczka bedzie dekorowac na jakis slub eh 7 swiatów i jeszcze mi powiedział ze ja sama podejmuje wszystkie decyzje, wszystko załatwiam dzwonie i takie tam, not o sie poryczałam i powiedziałam ok to sobei sam wszystko załatwiał od dzis, (a przeciez pytam go o zdanie w KAZDEJ kwestii kurna nawet o kiecke sie jego radziła bo sie chce mu podobac a przeciez nei powinnam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
anika - u mnie tez tak jest ze w wiekszosci ja wszystko zalatwioam i zdwonie, ale tak jak u Ciebie po porozumieniuz TZtem. Moj jakos nie ma z tym problemu, chyba mu to pasi
![]() Nie przejmuj sie kochana, rob tak zeby bylo pieknie a TZ zrozumie ze Twoje wysilki sa dla Waszego wspolnego dobra ![]() My wczoraj bylismy na naukach, bardzo fajne i przyjemne, Ksiadz super, ciekawie i tak zyciowo mowil. wiec ta sprawa juz zalatwiona, jedno spotkanie tylko bylo i fajnie. Teraz trzeba zabrac sie za zalatwiania papierkow, aktow itp.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
Anika - u nas też jest tak, że wszystko załatwiam ja. Wszystkie umowy sama jeżdżę podpisywać, bo P. jest za granicą. Wszystkiego sama szukam w internecie, choć jak ostatnio objechałam P. to się trochę zaangazował. Ale np. naszego zespołu to nawet nie widział i pozna dopiero na weselu
![]() A najlepsza byla jego mama, która ostatnio stwierdziła, że na pewno będę chciał P. w różowy (sic!) frak ubrać i by się nie dał, bo to tylko moje fanaberie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogięło ją?? w różowy??? i jak tak zrobie powiedziała załatwiaj soebie sam zobaczysz jakie to ciekawe!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Raczkowanie
|
No miała pewnie wizję, że coś takiego każę synkowi założyć - a do tego może jeszcze kazać różowe łabędzie do stawu wpuścić???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja droga tesciowa ma bardzo wybujala wyobraznie skoro wymyslila rozowy frak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
frak w kolorze lodów "malinowych" ;D
#1710 |
Rozeznanie
|
No ja też wszystko sama załatwiam. Mąż ma przedstawione tylko gotowe propozycje, ale i tak zawsze mi mówi, że ja się lepiej na tym znam.
Co do kościoła, to ja też nie będę miała jakoś przestrojone. Będą stroiki na co drugiej ławce, jeden duży bukiet na ołtarzu, 2 małe bukieciki na ołtarzach bocznych, świeczniki przed ołtarzem (to niby jest gratis od firmy), woal na pierwszej ławce i woal między ławkami zamiast dywanu. A przed kościołem babka zaproponowała woal na poręczy i zastanawiam się jeszcze nad tym dywanikiem na schodach przed kościołem.
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-03-29 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.