![]() |
#4981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agaciorku fajne te portalki tylko cena juz mniej fajna.... ![]() A oto moje kreacje, wybaczcie za zdjecia ale sama sem musiala je pstryknac. 1. Zwiewna - rozmiar 36 :/ zem sie wcisnela az w szoku jestem oryginalny kolor zolty, tylko na zdjeciu nie wyszlo 2. A ta to juz na wieszaku do mnie mowila "wez mnie" 3. Docelowo do przerobki na "mala czarna" z rozcienciami po bokach, zamkiem i przed kolanka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | ||||||||
Zakorzenienie
|
elo
![]() Poprosz o fotki ![]() Cytat:
![]() Mój Ukasz oświadczył mi się w łóżku... ![]() zakładając mi pierścionek na nos ![]() To było śmieszne, a nie romantyczne. Później były tzw.zmówiny z Ukaszka rodzicami. W święta B.N. I każdy krzyczał i piszczał, żeby Łukasz uklęknął i publicznie poprosił o moją rękę ![]() Hehehehehehe.. więc zdjęłam pierścionek i mój Pysiek czerwony jak burak uklęknął i poprosił. ![]() Śmiechowo i tyle ![]() Marzy mi się coś romantycznego... z tym moim anty-romantykiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad.2- śliczny kolorek i krój ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- co za smutna mina? Chyba dobrze, że nabierasz ciałka będąc w ciąży?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- bier się, bier! ![]() Cytat:
![]() Ad.2- trzymam paluchy za pomyślną wizytę u Gienka ![]() Cytat:
![]() Ad.2-ojejć... zdrówka myszko ![]() Ad.3- mła ![]() Na zloty zawsze chętna! ![]() Zapraszam Sofeuszku ![]() Cytat:
![]() Ale zazwyczaj w pracy... się opierdzielam ![]() Jak zwykle nie zacytowało mi połowy postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Idzie dostać kur*icy z tym wizażem!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() Czy można gdzieś zgłosić reklamacje na to???? Marta! Widzisz i nie grzmisz??? ![]() Ja pitolkam... jak zwykle chciałam z Wami popisać... i czasu miałam mało ![]()
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Ja chcialabym tylko powiedziec ze nast wciaz ktos podglada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | ||||||
Zadomowienie
|
![]()
Hej SŁONKA...
![]() Cytat:
![]() *choć tamte były dla nas samych i nie było świadków, to wydaje mi sie, ze przy tych drugich zaręczynach z rodzicami, było wiecej emocjii...bardziej to dotarło do nas, ze to już tak naprawdę... ![]() ...a pierścionek też wybieraliśmy razem(pierwszy wybrał sam i z to było miłe) Cytat:
![]() Cytat:
Dostanę fociaki.... ![]() To jest CHika pędziwiatr ![]() Cytat:
![]() Ja też już mam obmyśloną ucieczke z kilku wykładów, ale ciii... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem sobie po obiadku...i czekając na szwagrówkę zjem sobie "cosia". Jak mówią do Was mężowie?? Jakieś zmiany zaszły po ślubie?? ![]() ![]() daget ożesz w mordę...ale sukienuski czaderskie... kasienka pomysłowe zaręczaski... Któras jeszcze chce sie pochwalić zaręczynami...?? Wiem, ze był gdzies wątek...ekhm.. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-27 o 13:40 Powód: bo dopisałam sem coś... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() proponuję wymienić się nr tel na priv co my nam ułatwiło kontakt ![]() Cytat:
![]() ad. 2 dawać propozycje no już ![]() MOJA PROPOZYCJA: Zaprawione w bojach PM2008 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 te 2 pierwsze sukienki nie w moim guście, ale ta czarna wpadła mi w oko, a jak już będzie po przeróbkach to po prostu miodzio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 ![]()
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
dzięki Misiaku
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |||
Rozeznanie
|
ja sie wlasnie poklocilam z tz wstalam i siedze...
![]() zabrania mi cokolwiek robic, ugotowal nawet obiad (byl pycha ![]() lazi i krzata ale nie usiadzie obok tylko docinki wali ze ja to w czepku urodzona... gdybym tylko mogla to bym wstala i poodkurzala umyla podlogi wyszla na spacer i potem do kina... Cytat:
dzidziol sie nie ujawnil a w zasadzie gin ma swoje zasady i nie chce sie pomylic... Cytat:
![]() a co to za kereacje??? na jaka okazje ![]() Cytat:
![]() fotka bedzie jak juz sie jakos ubiore po ludzku bo kiszka ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad 2 Sie wstydze ![]() Cytat:
Pozdrow rybki ![]() Cytat:
![]() ![]() Wklepcie date w watek, zobaczymy co sie da zrobic ![]() Ciiii ![]() Teraz pytanie- "Moment prawdy" - czy ktoras z Was ogladala to wczoraj? Wiecie ogladam zawsze Housa i w przerwie pomiedzy odcinkami sobie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mnie sie wydaje ze Marta nie widzi i nie grzmi. Widzial ja ktos ostatnio? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sukieneczki bez okazji kupione, lubie takie zwiewne i kobiece ![]() Cytat:
![]() I zdjecia z sesji foto ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
![]() ja dzisiaj w nie najlepszym nastroju ![]() ![]() teraz już trochę lepiej tylko głowa trochę pobolewa ale apap biorę co jakiś czas Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja takich nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
któregoś wieczoru po pracy siedzieliśmy jak zwykle przed tv i oglądaliśmy cośtam, dzień wcześniej wcinaliśmy truskawki i zażartowałam że przydałby się też szampan na co tż wyjął szampana i truskawki wyjął różyczkę zza pleców i mi wręczył prosząc o rękę ![]() ![]() kurczę też nie było to super romantyczne bo siedziałam w dresie przed tv ale przeżycie ogromne... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie mam polsatu więc nie oglądam a fajne to??? ależ ona milusia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie prawie żadnych zmian nie ma mieszkaliśmy już przed ślubem ponad 2 lata razem no tyle że nazwisko jego przejęłam ![]() no i fajnie jak czasami słyszę jak z kimś rozmawia i mówi ..moja żona... a i powoli dzidziulkę planujemy ![]() ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-03-27 o 16:45 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ad. 2 mój synek też długo nie ujawniał się, a teraz to pokazuje swoje klejnoty na prawo i lewo bezwstydnik jeden ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 zrobię to jutro ![]() tylko się nie śmiejcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 tata będzie ze mnie zadowolony ![]() ![]() ad. 3 te 2 pierwsze fotki są po prostu boskie ![]()
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ach jak milusio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już właśnie o to pytałam, ale nikt nie odpowiedział....toż to szok...po co ona z nim jest się pytam?? ![]() Cytat:
Nieziemski stworek.... 20zł ![]() ![]() Cytat:
![]() malutka Ty i jędza?? ![]() A ja jestem Misiu, Kochanie, Żonka....uwielbiam jak mówi komuś...a moja młoda zona to to i tamto,,,ostatnio tak powiedział, a ja na niego młoda" i sie śmieję, a on "no tak"... ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
![]()
kotek no to wszystko jasne...czemu z Ciebie Kotek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żony doskonałe lub Superżony z krótkim stażem lub Żono moja , serce moje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 oj mi też się milusio robi wtedy ![]() ad. 3 ![]() ad. 1 zastanawiam się tylko po kim on to ma ![]() ad. 2 nio ![]() i to jaka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5000 |
Wtajemniczenie
|
Mi się podoba "Zaprawione w bojach" i "Superżony z krótkim stażem"
![]() Oj dziewuszki Wy moje ![]() Poza tym usłyszeliśmy pozytywną wiadomość że może za miesiąc, dwa Kamila firma wyjdzie na prostą i uzupełni braki wypłatowe...No nic-narazie Kamil z kierownika elektryków stał się firmowym informatykiem (bo firma zawiesiła wykonawstwo i zwolniła 30 elektryków). Dziewuszki dam Wam znac na 100%po weekendzie kiedy bede- slowem narazie mam czas od 9-11 tak wstepnie ![]()
#5001 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorowa pora
![]() moje kochane, bo wy takie madre jestescie a ja juz nie to moze byscie mi pomogly troszke ![]() ![]() ![]() looo jejuu alem sie rozpisala hihi buziak dla kazdej co to przeczyta i moze nawet cosik wymysli z gory dziekuje w imieniu bratowej |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A za przeniesieniem spotkania z Wro do Opola - no ja oczywiście jestem za ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie juz dowiadywaliśmy się z tą umową - tylko właśnie z tymi światkami będzie problem bo nikogo nie ma, a ja z racji rodziny nie mogę być ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A propozycja ciekawa ![]() A zaręczyny - kolejne "pościelowe" ![]() Cytat:
A ten moment prawdy - to żenada trochę. Żeby tak publicznie rujnowac swoje małżeństwo ?? Wątpie czy którekolwiek małżeństwo przetrwa po takiej serii pytań. No i żeby to tak dla kasy robić ![]() Cytat:
![]() A Twoje zaręczyny były romantyczne - w końcu szampan i truskawki ![]() ![]() kotekkteraz doczytałam - świetny pomysł na scenerię i dekoracje. migdały są jak najbardziej ok. A może też takie czekoladki - https://ssl.allegro.pl/item539428163_539428163.h tml ? Wiem że są takie czekoladki też polskiej produkcji (nie wiem czyba z mieszka) ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-27 o 21:01 Powód: dla kotka |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo kochane za kciuki!!!!!
![]() No wiec do rzeczy DZIDZIA ZDROWA ![]() Tż byl zachwycony widokiem dzidziolka, nawet mu pomachal rączka i tez stwierdzil ze chyba ma jego nos z profilu taki spiczasty ![]() i teraz najwazniejsze: plci niestety nie znamy i nie wiem czy wogole poznamy........bo malenstwo ulozone jest posladkami w dół.....z ledwoscia lekarz na usg zmierzyl kosc udowa , nozek wogole nie mogl zobaczyc a co dopiero to co ma miedzy nimi........i powiedzial ze zazwyczaj dzieci obracaja sie glowka w dol do 26tc i tak juz zostaja do konca......ale mam sie nie martwic na zapas bo jeszcze sie moze obrócic, a jak nie to cesarka!!a ja nie chce cesarki!!!wiec mam nadzieje ze sie obroci jeszcze.... wyniki mam wszystkie bardzo dobre , takze wszystko ok..... ale najbardziej sie ciesze ze tż widzial nasze malenstwo i byl taki zauroczony...... wpadlam tylko na chwilke zeby napisac o wizycie..........wiec nadrobie was jutro....dobrej nocki!! ![]()
#5005 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorki, że nie mogę pomóc ale ja nie artystka i brak u mnie pomysłów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kotek a patrzyłaś na te czekoladki co Ci przesłałam ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 to czekamy na wieści ![]() czasami potrafię być bardzo jędzowata Cytat:
Słodycze kupiliśmy na wagę, ale są też pakowane w całość http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id= Cytat:
![]() ad. 2 po 5 tysiącach postów zamyka się dany wątek i otwiera nowy ad. 3 to czekamy na inwencję twórczą ![]() ad. 4 mój mąż to romantyk, ale w tą drugą stronę ![]() ![]() Cytat:
![]() a na obrót ma jeszcze czas, niektóre dzieciaczki w ostatniej chwili potrafią się obrócić głową w dół ![]()
![]() |
#5010 |
Rozeznanie
|
bry
![]() ja jestem za zony doskonałe ![]() ![]() Malutka - to ladnego masz tego chlopa... jak czlowiek ciekaw to nie pokazuje a jak juz sie wie to na lewo i prawo ![]() czeko - gratki zdrowej dzidzi ![]() a z TZ sie dogadalismy... przyjechal po mnie i pojechalismy razem naprawiac tego kompa ![]() kurcze wczoraj sie dowiedzialam ze w bialy dzien okradli mojego chrzesnego dom ktory jest obok moich rodzicow ![]() mam dla Was niespodzianke ![]() mowia mi ze dziewczynka bo mi urode zabrala... no i nowe sciany i gacie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.