Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-28, 10:22   #1741
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
miesiąc
ale zawsze mi tyle schodzi
czasami więcej
bo na początku to woda sama
ja to najwięcej schudłam w miesiąc 4kg jak nie było TZ-a w ogóle to w wakacje ważyłam już 59 ale wrócił TZ

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 10:47   #1742
azzis
Zakorzenienie

kaska87 możez polecić mi dobrą, sprawdzoną tipserkę w naszym mieście?
Znalazłam na NK Alicję Demczuk. Słyszałaś coś może o jej pazurach?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:05   #1743
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
miesiąc
ale zawsze mi tyle schodzi
czasami więcej
bo na początku to woda sama
strippi a slyszalas o tej diecie montignac'a?Moja przyjaciolka schudla 12 kg w ciagu killku miesiecy.I nie trzeba sie glodzic

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:22   #1744
martucha84
Zakorzenienie

znalzlam swietne cwieczenia na talie osy.. tzn ja chce sie pozbyc boczkow.. nie duzych ale jednak..
niezajmuje duzo czau a po komentarzach z roznych stron laski pisza ze sa efekty.. wiec 5 tygodniu pracy i zobaczymy

trymajcie kciuki

hmm chyba link niechce sie strobna wklepac.. no ale nie wiem czemu no dobra jak cos to poszukacjie sobie swieczenia na talie osy

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-03-28 o 11:26
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:23   #1745
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

czesc dziewczyny wczoraj upomniałam się o sobote i niedzielę wolną bo ślubuję i mnie wyżucili szlag by to trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!za stanawiam się,kiedy odebrać sukn ie?!

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:32   #1746
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie za dużo.
Wczoraj zamawialiśmy tort i nam kobitka policzyła 100g tortu na osobę + 1 kg w zapasie. Wesele mamy na ok 80 osób, więc tort będzie ważył 9kg. Za całość, łącznie z wypożyczeniem stelaża i przystrojeniem tortu żywymi kwiatami płacimy 405 zł. Tort będzie się składał z trzech placków, każdy w innym smaku

W ogóle mamy za sobą bardzo pracowity tydzień jak chodzi o organizację ślubu. Prawie skończyliśmy już zapraszanie, został nam tylko chrzestny tż na jutro i dwóch kolegów, do jednego idziemy we wtorek a do drugiego wysyłamy pocztą.
Byliśmy też na kursie tańca, właściwie to na indywidualnej lekcji. Poszliśmy głównie ze względu na tż, bo ja umiem tańczyć, a on nie bardzo. Jak próbowałam go nauczyć w ubiegłym roku to nam nie szło, bo on mnie nie chciał słuchać. Wczoraj instruktorka stwierdziła, że będą z nas ludzie i wystarczy jeszcze tylko jedna lekcja pod koniec kwietnia
Bedziemy tańczyć klasyczne 2na1, ale nie chcieliśmy nic bardziej skomplikowanego, bo dla tż to i tak jest dużo. Nawet nieźle mu wczoraj szło, ale musimy i tak poćwiczyć w domu, żeby ten podstawowy krok z obrotami tż miał opanowany perfekcyjnie.

Do tej pory byliśmy zadowoleni z reakcji zapraszanych osób na wesele. Wczoraj jednak zrobiło nam sie trochę przykro. Odwiedziliśmy wczoraj żonę przyjaciela mojego tż (zaproszenie daliśmy już wcześniej, ale nie okreslili się od razu) i tż spytał, że rozumie, że przyjda na wesele. A ona, że nie wiedzą do końca, ale się postarają, bo chodzi o to, że ich córka ma przygotowania do komunii rocznicowej, która być może wypadnie dzień po naszym ślubie i wtedy oni by musieli z nią iść na te przygotowania i nie mogliby przyjść na wesele. Poczuliśmy się jakby ktoś nam strzelił w twarz Bo tż jest na każde jego zawołanie, a oni robią problem. Sory ale dla mnie taki powód to nie powód. Dzisiaj tż ma się spotkać bezpośrednio z kolegą, zobaczymy co mu powie.
super, że przygotowania tak świetnie Wam idą. Rzeczywiście mogliście się dziwnie poczuć, słysząc taki powód od przyjaciół, no ale z drugiej strony dobrze, że powiedzieli co i jak. Jak nie przyjdą ich strata, nie będą się bawić na super weselu

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc wam

mialam dzisiaj przymairke i jestem wniebowzieta, suknia jest idealna, rozmiar wszystko super ( balam sie ze przytylam i bedzie trzeba robic poprawki) ale troszke schudlam ibabeczki mi po pol centymetra z kazdej strony zweza, no i bolerko ktore wyglada jak skarbek cudenko bedzie zwezane w ramionkach
a tak to wszystko gra
wplacilam nastepne 500 zl i 9 kwietnia mam odbior..
jest jedno ale..

przy pierwszej przymiarce wydawalo mi sie ze suknia jest ciut wezsza na dole, tzn ma 3 kola ale jak dzisiaj zaloyla mi ta halke z kolami, do tego nasteona jakas halke z tiulem no i na to suknie 3 warstwowa to wydaje mi sie troche szeroka na dole.. i tz sie zastanawia czy nie bedziemy tanczyc 0,5 metra od siebie heh
chętnie zobaczyłabym zdjęcia z przymiarki, wklej proszę Może tylko tak Ci się wydaje, że teraz ta suknia jest szersza. Moja ma halkę z 2 małymi kółkami, na to też jest kolejna halka z tiulem, faktycznie jest dość szeroka, ale tak po prostu leeij wygląda. Może jak dadzą ci miejsze koła to będzie lepiej?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pokaz fotki

Znalazłam fajne buty na allegro, teraz tylko zastanawiam się nad wysokością obcasa, czy ma być 5 cm, czy 7 cm. No ale chyba jednak te 5, po co niepotrzebnie nogi męczyć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:37   #1747
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
czesc wam

mialam dzisiaj przymairke i jestem wniebowzieta, suknia jest idealna, rozmiar wszystko super ( balam sie ze przytylam i bedzie trzeba robic poprawki) ale troszke schudlam ibabeczki mi po pol centymetra z kazdej strony zweza, no i bolerko ktore wyglada jak skarbek cudenko bedzie zwezane w ramionkach
a tak to wszystko gra
wplacilam nastepne 500 zl i 9 kwietnia mam odbior..
jest jedno ale..

przy pierwszej przymiarce wydawalo mi sie ze suknia jest ciut wezsza na dole, tzn ma 3 kola ale jak dzisiaj zaloyla mi ta halke z kolami, do tego nasteona jakas halke z tiulem no i na to suknie 3 warstwowa to wydaje mi sie troche szeroka na dole.. i tz sie zastanawia czy nie bedziemy tanczyc 0,5 metra od siebie heh
ja też jestem po pierwszej przymiarce i............zmieniłam bolerko jak tylko weszłam do salonu spojrzałam na moja suknię na nowe bolerko na niej to od razu powiedziałam, że muszę je mieć pasuje idealnie dp mojej nieco ekstrawaganckiej sukni

a podczas przymiarki okazało się, że bardzo schudłam i całą suknię trzeba przerabiać prawie o romiar...nie wiem jakim cudem ale naprawde sie nie odchudzam....zamierzałam dopiero zacząć ale teraz nici. Mam zakaz denerowowania się, uprawiania sportów i powinnam znówn zasmakować fast foodów (choć od nich nie stronię) ostatnio nie jem tylko ziemniaków i zamiast białego chleba częściej sięgam po jakieś chrupie pieczywo...tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...teraz utrzymujemy swoją wagę....

a tak nawiasem mówiąc, która z nas jako pierwsza będzie ślubować ( sorki druga, bo już styczniowa PM mamy)

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:37   #1748
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wczoraj upomniałam się o sobote i niedzielę wolną bo ślubuję i mnie wyżucili szlag by to trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!za stanawiam się,kiedy odebrać sukn ie?!
jak to wyrzucili....?

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:41   #1749
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie, u mnie dzisiaj wiosenny dzień chociaż chmurki juz nadchodza

Ja tez bym chciała zrzucic troszke "sadełka" ale ja wogóle nie nadaje sie do odchudzania. Mam zero silnej woli. Jestem niestety tego nauczona. bo po chorobie z dzieciństwa została mi bardzo dobra przemiana materii - moglam jesc ile chcialam, nadużywałam słodyczy a wazyłam 47 kilo, niestety na studiach mi to przeszło i przytyłam, ale miłośc do jedzenia została i nie umiem sobie odmawiać.

Co myślicie o takiej sukience na poprawiny? tzn tego kroju. Tylko jak juz to jaki kolor???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (125,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (32,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (36,8 KB, 13 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:42   #1750
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
anuulaa mi się podoba taka piosenka:
http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam
Niestety nie chce mi się ten utwór włączyć

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ślicznie Ci dziękuję

Cytat:
szczerze? sama nie wiem czy jest za duzo czy co, wydziwiam juz chyab, nie wiem sama... wystraszyla mnie mysl, ze bedzie nam ciezko walca angielskiego zatanczyc...

a 9 kwietnia przy odbiorze moge wtedy poprosic o mniejsza halke?czy za pozno by bylo?
Agus, a nie możesz troszkę zwężyć tych kół, jeśli uważasz, ze są za duże? Ja będę miała 2 i sobie wyreguluję szerokość.

Cytat:
masakra
ja dzisiaj miałam dzień jedzenia szok

najpierw frytki z sosem czosnkowym sobie zrobiliśmy z tż-tem na obiad

a wieczorem gofry zrobiliśmy
masakra
zjadłam 3 z bitą śmietaną, czekoladą i owocami

no nie wiem co się ze mną dzieje
to chyba przez @ bo się zbliża

i znowu odchudzanie szlag trafił
Kochana, ja też czasem sobie pozwalam na małe co nieco. Ale nie ma się co załamywać, na pewno nieposzło wszystko na marne.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
strippi a slyszalas o tej diecie montignac'a?Moja przyjaciolka schudla 12 kg w ciagu killku miesiecy.I nie trzeba sie glodzic
Ja ją stosuję od ponad miesiąca i schudłam już 4kg
Cytat:
O kurcze, co za ludzie Ale nie przejmuj się, może nie warto było tam pracować, skoro takie chamstwo i brak wyrozumienia.

Dzisiaj idę na wieczorek babski
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:58   #1751
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi.
Może za wcześnie sięprzypomniałaś. Ja bym chyba poczekała do ostatniej chwili...

Stary 2009-03-28, 12:11   #1752
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Co myślicie o takiej sukience na poprawiny? tzn tego kroju. Tylko jak juz to jaki kolor???
2 mnie powalila

ja nie mam "sadelka".. ja poprostu odkad pracuje w przedszkolu i jem bardzo bardzo regularnie - mniej a czesto lekko przytylam tzn nawet nie w kg i niewidac tego na codzien ale idze ze znika mi moje cudowne wciecie w talii i robi sie tam taki lekki boczek i przy pepku tez.. wiec puku jest maly chce go zniszczyc teraz motywacja z okazji lubu.. tz sie smieje ze po slubie ma on wrocic a do slubu jak tak bardzo chce to moge sie go pozbyc
Stary 2009-03-28, 12:15   #1753
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
kaska87 możez polecić mi dobrą, sprawdzoną tipserkę w naszym mieście?
Znalazłam na NK Alicję Demczuk. Słyszałaś coś może o jej pazurach?
hmm wiesz co najładniej robią chyba koło bazaru na górze po prawej
Cytat:
no to ja jestem na takiej diecie

Stary 2009-03-28, 12:22   #1754
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
2 mnie powalila

ja nie mam "sadelka".. ja poprostu odkad pracuje w przedszkolu i jem bardzo bardzo regularnie - mniej a czesto lekko przytylam tzn nawet nie w kg i niewidac tego na codzien ale idze ze znika mi moje cudowne wciecie w talii i robi sie tam taki lekki boczek i przy pepku tez.. wiec puku jest maly chce go zniszczyc teraz motywacja z okazji lubu.. tz sie smieje ze po slubie ma on wrocic a do slubu jak tak bardzo chce to moge sie go pozbyc
Mi własnie 2 najbardziej sie podoba. Tlko nie amm wogóle pomysłu na kolor sukienki. Znalaząłm sliczną gotowa w sklepie i kosztowała 100 zł juz bym ją kupiła ale była tylko w kolorze czarnym a czarny an poprawiny zdecydowanie odpada. Więc jaki?

Nasz Skarb
Stary 2009-03-28, 12:26   #1755
atomufka
Zakorzenienie

anulaa i kaska87 i jak jest na tej diecie?Bo szczerze,poczytalam troche o niej i odechcialo mi siestrassznie duzo trzeba zapamietacJa chcialabym zrzucic tak z 4 kg,choc wszyscy mi mowia ze nie musze,to ja lepiej bym sie czula.Ale taka dieta to chyba dla osob ktore chca wiecej zrzucic?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 12:27   #1756
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tam, gdzie na dole jest mięsny?
a pazury trzymają się? Nie zapowietrzają na 2-3 dzień?

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-03-28 o 12:35
Stary 2009-03-28, 12:47   #1757
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Nigdy nie znajdziemy piosenki na pierwszy taniec. żeby to nie był walc, żeby nie było oklepanie, żeby było lekko rockowo i żeby jednak było klasycznie...
Stary 2009-03-28, 12:50   #1758
stokrotka24
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Cytat:
schudłam dopiero 6 kg
chciałabym jeszcze z 10

mam 3,5 miesiąca

jakbym na miesiąc schudła po 4 kg to by się udało

no ale jedząc tak jak wczoraj to masakra

ja ograniczylam jedzenie
nie jem chleba bialego
zero ziemniakow , makaronu
zero slodyczy
fast foodow
nie sole i nie uzywam wiele przypraw

duzo wody
herbaty zielonej i czerwonej
chlebek wasa
warzywa
owoce
chude mieso
bialy chudy ser
gratulacje z utraty kg. Ja tez jem w podobne sposób a przez miesiąc schudłam tylko 1,5 kg i dalej nic nie idzie. Do tego chodzę 3 razy w tygodniu na aerobik i nic Może to dlatego, że na weekend pozwalam sobie na pizze lub kebaba

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
znalzlam swietne cwieczenia na talie osy.. tzn ja chce sie pozbyc boczkow.. nie duzych ale jednak..
niezajmuje duzo czau a po komentarzach z roznych stron laski pisza ze sa efekty.. wiec 5 tygodniu pracy i zobaczymy

trymajcie kciuki

hmm chyba link niechce sie strobna wklepac.. no ale nie wiem czemu no dobra jak cos to poszukacjie sobie swieczenia na talie osy
muszę zaraz poszukać, bo też chcę mieć talię osy. Do tego muszę kupić hula-hop, bo podobno po tym są tez efekty

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
ja też jestem po pierwszej przymiarce i............zmieniłam bolerko jak tylko weszłam do salonu spojrzałam na moja suknię na nowe bolerko na niej to od razu powiedziałam, że muszę je mieć pasuje idealnie dp mojej nieco ekstrawaganckiej sukni

a podczas przymiarki okazało się, że bardzo schudłam i całą suknię trzeba przerabiać prawie o romiar...nie wiem jakim cudem ale naprawde sie nie odchudzam....zamierzałam dopiero zacząć ale teraz nici. Mam zakaz denerowowania się, uprawiania sportów i powinnam znówn zasmakować fast foodów (choć od nich nie stronię) ostatnio nie jem tylko ziemniaków i zamiast białego chleba częściej sięgam po jakieś chrupie pieczywo...tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...teraz utrzymujemy swoją wagę....

a tak nawiasem mówiąc, która z nas jako pierwsza będzie ślubować ( sorki druga, bo już styczniowa PM mamy)
też bym tak chciała, a ja muszę się odchudzać

Cytat:
Witajcie, u mnie dzisiaj wiosenny dzień chociaż chmurki juz nadchodza

Ja tez bym chciała zrzucic troszke "sadełka" ale ja wogóle nie nadaje sie do odchudzania. Mam zero silnej woli. Jestem niestety tego nauczona. bo po chorobie z dzieciństwa została mi bardzo dobra przemiana materii - moglam jesc ile chcialam, nadużywałam słodyczy a wazyłam 47 kilo, niestety na studiach mi to przeszło i przytyłam, ale miłośc do jedzenia została i nie umiem sobie odmawiać.

mi się podoba najbardziej ta druga

Mój tz przyjechał na weekend Nie widzieliśmy się tydzień czasu, ale jestem stęskniona

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 13:03   #1759
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Nigdy nie znajdziemy piosenki na pierwszy taniec. żeby to nie był walc, żeby nie było oklepanie, żeby było lekko rockowo i żeby jednak było klasycznie...
My tez nie możemy nic znaleźć

Nasz Skarb
Stary 2009-03-28, 13:46   #1760
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziołszki
Ja wczoraj dogadałam się z babka odemnie z sali i menu będę wybierać 9 maja, byłam wczoraj też w cukierni mniej więcej wiem jaki tort chcem zaraz jak znajdę zdjęcie to wam wkleje , bedzie bananowo- wiśniowy podobno bardzo pyszny wszczyscy mi tak mowią że jak zamawiam u nich to tylko ten smak
aha u mnie chyba ciepło ale słońca nie ma

EDIT:
http://www.braciajanusz.pl/
taki chcem

jak wejdziecie w galerie to będzie zdjęcie 8 ale czaderski jest 13 tort
u mnie będzie tylko w innym kolorze te kwiatki
ja płacę za kilo tortu 31.90 zł a bedę miec 14 kilo
Ale smakowicie wyglądają! U mnie dzis i jutro w jednej cukierni ś atargi słodkości - może wybierzemy sie z Tz obejrzec torty? A menu do na spokojnie przemyslisz. My będziemy ustalac na tydziń przed weselem!

Cytat:
Co za ludzie! Normalnie nóż sie w kieszeni otwiera! Bardzo mi przykro!
Może warto zajrzec do prawa pracy czy moge Cie tak zwolnić a 2 dni na własny slub Ci sie ustawowo należy!

Odchudzanie! U mnie powinno być a wszystko idzie w pdwrotnum kierunku! Masakra!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 14:59   #1761
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 15:24   #1762
kabimba
Raczkowanie

Cytat:
chyba jakas zazdrosna ta szefowa, bo jak inaczej to wytlumaczyc?! albo nienormalna, Iza zycze Ci szybko nowej -normalnej szefowej/szefa.
Moj to mnie na tydzien przed slubem prawie przymusowo wyslal, bo powiedział ze to trzeba u kosmetyczki siedziec, a nie za biurkiem..
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 15:27   #1763
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

no to ja jestem na takiej diecie
To zapraszam do tego wątku o MM
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89506

Cytat:
anulaa i kaska87 i jak jest na tej diecie?Bo szczerze,poczytalam troche o niej i odechcialo mi siestrassznie duzo trzeba zapamietacJa chcialabym zrzucic tak z 4 kg,choc wszyscy mi mowia ze nie musze,to ja lepiej bym sie czula.Ale taka dieta to chyba dla osob ktore chca wiecej zrzucic?
To tylko tak strasznie wygląda. Trochę trzeba poczytać i już będziesz większość wiedzieć. Nie trzeba uczyć się tej tabeli IG, wystarczy kilka razy przestudiować i wybrać sobie co można jeść. Najlepiej zapoznać się z tym co jest zakazane, bo tego jest mniej. Z warzyw nie wolno jeść ziemniaków, kukurydzy, marchewki gotowanej. Nie miesza się tłuszczy z cukrami. Z reszta to nie jest dieta tylko styl żywienia. Nie ma tu wielkich wyrzeczeń,liczenia kalorii ani głodówek.
Poczytaj trochę
http://www.dieta-montignac.pl/articles.php?cat_id=2
http://www.montignac.name/index.html

Wczoraj w dzień dobry TVN mówili o tej metodzie, ale niestety nie widziałam tego, tylko koleżanka mi powiedziała.
http://dziendobrytvn.plejada.pl/27,1...sci_detal.html
Stary 2009-03-28, 15:52   #1764
myszka_maj
Zakorzenienie

Dziewczyny ratujcie!! Przez przypadek w praniu pofarbowałam swoj ulubiony zółty golf od czarnego sweterka Można to jakoś naprawić????

Nasz Skarb
Stary 2009-03-28, 16:07   #1765
kotekMamrotek
Raczkowanie

witam wszystkie!
Już sie biore do nadrabiania ale mam pytanko do tych, które spisały juz protokół. Jak wygląda te spotkanie? cos ksiadz pyta, o jakieś dziwne rzeczy? jak u Was było?
idziemy w czwartek spisywać protokół, Za zezwolenie mój TŻ zapłacił 200zł
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 16:11   #1766
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 16:18   #1767
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ratujcie!! Przez przypadek w praniu pofarbowałam swoj ulubiony zółty golf od czarnego sweterka Można to jakoś naprawić????
Jejku, obawiam się, że raczej już tego nie spierzesz. Ja też niestety mam takie zafarbowane bluzki. Spróbuj może wypłukać w wodzie z octem.
Stary 2009-03-28, 16:29   #1768
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Tam, gdzie na dole jest mięsny?
a pazury trzymają się? Nie zapowietrzają na 2-3 dzień?
nie w tym budynku dalej takie nowe na dole jest coś z posciela chyba

Stary 2009-03-28, 17:37   #1769
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Iza, bardzo mi przykro...

Widzę, że nie ja jedna tak miałam (ale ja chciałam w sumie 5 dni urlopu i byłam na okresie próbnym)...

Pamiętaj, że 2 dni należą Ci się ustawowo i nie mogą Cię za to wyrzucić z pracy!!!
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 20:28   #1770
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć widzę że nikt mojego tortu nie skomentował
|Dobra w takim razie powiem tylko że kupiłam buciki ślubne , niestety musialam troszkę więcejn kasy dać kupiłam je w ryłko i dałam jakieś 260 zł ze skóry są przepiekne, do tego kupiłam bieliznę tzn. pończochy, majteczki i stanik bizu chyba jestem już zdecydowana
ale jest z sztucznych perełek ale jest ich tylko troszkę myslicie że może być niby perły coś tam że nie mozna ich mieć ale te są akurat sztuczne, jak myślicie . Ja troche wierzę w te zabobony i nie wiem czy sztuczne też do tego zabopbonu z perłami się zalicza wiem że to głupie pytanie ale jak możecie to odpowiedzcdie mi
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości