![]() |
#2671 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
kika, prześlicznie jak zawsze!
![]() ![]() ![]() moje dzisiejsze Uuuuuuu (a już chciałam napisać P ![]() Iśn: owsianka na mleku z rodzynkami, suszoną żurawiną, morelami, daktylami i bananem, łyżka kakao + garść granoli orzechowej; jabłko IIśn: 1. grahamka z masłem, pasztetem sojowym, sałatą, pomidorem i szczypiorkiem; dr witt 2. baton ww, kilka m&m's ![]() o: smażony pstrąg z masłem czosnkowym, ryż, surówka (seler, jabłko, orzechy, wiórki kokosowe, majonez), smażone boczniaki w bułce tartej ![]() d: pieguski z czekoladą i orzechami, cappuccino waniliowe p: kroma razowca z masłem, almette i suszonymi pomidorami; kabanos z łososia k: bułka orkiszowa z otrębami z masłem, sałatą, twarogiem i oliwkami; micha sałatki z surimi i śledzi w sosie krabowym; zielona herbata z cytryną
![]() |
#2673 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Moje U: IS: dwa jajka na tardo z majonezem,bułka słonecznikowa z masłem,sałatą i pomidorem,herbata z cytryną Przekąska: kawa z mlekiem,banan,50 gr pistacji IIS: dwie kromki razowca z masłem,serkiem topionym z ziołami i rzodkiewką,zielona herbata O: dwa naleśniki z serem,zupa ogórkowa,kompot truskawkowy P: pół kostki tiramisu,pół kostki śmietankowej,2 delicje,kawa z mlekiem K: kaszka manna na mleku 3.2% z sokiem Ktoś oceni?
![]() |
#2674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BARDZO ładne U ![]()
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
moje dziejsze Rrrr:
sniadanie: mala miseczka otrebow z mlekiem 1,5% (spieszylam sie bardzo ;/) w miedzy czasie male jablko 2 sniadanie: jajecznica z 3 jaj z papryka i pomidorem, mala kromka zytniego chleba, 3 lyzki salatki w miedzyczasie malutka paczuszka musli Sante obiad: 9 pierogow ruskich z jogurtem naturalnym (wiem wiem, grzech!!!) podwieczorek: swiezy sok z marchwi, cytryny i jabka (jakies 500ml) kolacja: jogurt naturalny (ok 150ml) z jagodami i lyzeczka cukru + zielona herbata ![]() nie za duzo? ;/
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-03-27 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Gang Iren
|
Cytat:
I znowu OT ![]()
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2681 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
Kikuś, jestem cały czas, po prostu się nie ujawniam, no ale skoro teraz nie mam nic do roboty to zarzucę moim czymś.... A lekarz za 1,5 tygodnia.
PS. Też łączę ser żółty z dżemem<najlepiej truskawkowym lub wiśniowym> Z założenia P: Ś: bułka z ziarnami 120g, obie połówki z masłem, 3 plastrami sera topionego massdamera, łososiem wędzonym, świeżym ogórkiem, oliwkami i chrzanem wasabi, duża gruszka, kawa z mlekiem 3,2% chałwa fantazyjna 100g--->pociąg ŚII: drożdżówka z budyniem + mleko łaciate, truskawkowe jabłko, sok marchwiowy jednodniowy orzeszki ziemne solone, opakowanie 50g ŚIII: frytki w bułce od kebaba z sosem czosnkowym i keczupem coca-cola w puszce O: 12 placków ziemniaczanych ze śmietaną i cukrem ![]() ![]() cappuccino, kawał ciasta-krówka znowu jabłko, garść paluszków z makiem zapomniałam, że dzisiaj piątek i zjadłam kanapkę z pasztetem z dodatkiem żurawiny (musiałam spróbować ![]() K: sałatka z makreli w sosie słodko-kwaśnym, bułka małgorzatka z masłem, pomarańcza i kiwi teraz: kakao i 3 ciasteczka maślane I????
#2683 |
Rozeznanie
|
kika171 - baardzo dziękuję za ocenę, cieszę się, ze jest lepiej
![]() ![]() ![]() ![]()
#2684 |
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze nieudane eR
![]() 6:45 - 135g jogurtu nat Danone zmiksowanego z grubym plastrem chudego białego sera 0%, 3 łyżki płatków owsianych, łyżka otrębów, łyżka dżemu i pół grejpfruta; czerwona herbata 11:00 - duża grahamka z ziarnem z 2 plastrami chudego białego sera, 2 plastrami wędliny z indyka i pomidorem 14:00 - jabłko i spory croissant... tata kupił takie pyszne, świeże i nie mogłam się powstrzymać ! 17:30 - kilka małych kawałków polędwicy wieprzowej smażonej na oliwie z oliwek, 1/2 woreczka brązowego ryżu, 2 ogórki kiszone; czerwona herbata 19:30 - wieśniak lekki z rzodkiewką ok 21:00 - teściowa zrobiła taką pyyyszną sałatkę... Jajko, tuńczyk, rzodkiewka, ogórek, pomidor, kapusta pekińska, majonez...i to skropione octem jabłkowym. No i wpadły 3 łyżki... Wiem, to nie koniec świata, ale jestem zła :p Poza tym dzisiaj żadnych ćwiczen nie było, bo cały dzień w biegu... tyle co na wf 30 min rozgrzewki... Heh ![]() Dziewczyny, mam pytanie ![]()
![]() |
#2685 |
Rozeznanie
|
i pięknie Kaawuś, jestem z ciebie dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kawuś, pychota! trzymam kciuki za wizytę u lekarza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Vana, też zgadzam się z dziewczynami. Fili, Ty wiesz ![]() Airwaves- codziennie chcę widzieć Twoje P. i codziennie ma być więcej. Wygłodniały organizm i tak nie zareaguje natychmiastowym tyciem, więc lepiej się spręż bo masz mało czasu na te 2kg ![]() A i pytanie: Jadłyście kiedyś takie smarowidło do chleba jak krem z kasztanów z wanilią? Bo zastanawiam się czy kupić a tani nie jest ![]()
#2688 |
Rozeznanie
|
Kaawa gdzies dziewczyny pisały ze jest pyszny, ale kompletnie nie pamietam w jakim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Rozeznanie
|
Kikuś - chałwa fantazyjna to ta pomazana taka, biało-ciemna.
A pasztet z żurawiną wyprodukowano dla Biedronki ![]() ![]() Frytki w kebabie... hmmm nie pytaj ![]() I dziękuję oczywiście ![]()
#2691 |
Przyczajenie
|
wczorajsze U z prośbą o ocenę:
woda z cytryną, łyżka siemienia lnianego I: 3 bit XXL, ok. 10 paluszków z sezamem, gorąca czekolada bez cukru II: 2 kromki chleba razowego z ogromną (jak zwykle ![]() III: pół woreczka kaszy jęczmiennej, 2 opakowania kupnych surówek po 200g IV: 7days, kawusia amaretto V: 2 średnie jabłka, 2 wielkie marchewki, latte i jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez shockwaves Czas edycji: 2009-03-28 o 11:48 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie dopisałam, że jest to U z nieśmiałym dążeniem do R ale skoro zjadłam tego 3bita i 7daysa to już nawet nie wypadało wspominać o R.. ![]() Jeśli chodzi o I śniadanie to te słodkości były po prostu szybkim zaspokojeniem głodu na krótkiej przerwie. Ale poprawię się ![]() Mięsa nie lubie.. bardzo rzadko jadam, z masłem niestety kanapki mi nie smakują. Różne ryby często pojawiają się w moim jadłospisie ale jako zamiennik tej kaszy/ ryżu / makaronu do (ukochanych!) warzyw, których zawsze zjadam naprawdę ogromne ilości więc można się takim obiadem spokojnie najeść. Co do kolacji.. do tej pory na kolacje wrzucałam jeszcze jogobelle ale postanowiłam sie tak nie obżerać na noc i zrezygnowałam z niej.. Edytowane przez MilkMelody Czas edycji: 2009-03-28 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
up...please.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
R, proszę o ocenę
![]() I. Owsianka: trzy łyżki płatków owsianych, łyżka otrębów, pół homo naturalnego, dwie mandarynki, pół brzoskwini z puszki, imbir. II. Kromka grahama posmarowana twarożkiem ze starym jabłkiem i cynamonem, kawa z mlekiem. III. Garść makaronu razowego z dużą ilością sosu szpinakowego (szpinak+serek wiejski+czosnek) trochę surówki z czerwonej kapusty. IV. Jogurt naturalny z łyżeczką kakao i cynamonem. V. Sałatka z brokułów, połowy serka wiejskiego i płatków migdałowych. |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jw. Bardzo mi się podoba, ale troszkę mało, jeśli to ma być "lekka redukcja". To mi raczej wygląda na zaawansowaną ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
1 śniad. : 3 naleśniki ze startym jabłkiem, polane jakimś twarożkiem waniliowym, 2 orzechy, herbatka owocowa o smaku owoców leśnych.
2 śniad. : danonek truskawkowy, mleczna kanapka. obiad: rybka: filet, ziemniaczki,kapusta kiszona z jabłkuszkiem i marchewką. podwieczorek: budyń waniliowy, kakao. kolacja: grahamka= pół z serem i masłem, drugie pół z samym masłem, jajo gotowane. Ocenicie? ![]() Edytowane przez karlusss Czas edycji: 2009-03-28 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.