|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
kurcze, no przegięła i już, chyba ze PM wyraziła na to zgodę wcześniej bo są i takie co im to obojętne |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Wcale się jej nie dziwię
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
też się nie dziwię
![]() nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji ale napewno nie puscilam bym tego w niepamięć |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/337773/gallery/12 tak apropos Waszej dyskusji
Za zgodą obu stron jak mniemam, przynajmniej sama PM< nie skarżyła się ze siostra męża wywinęła jej taki numer (to świadkowa więc w sam raz pasuje do Waszej dyskusji) Ale mozecie mi powiedzieć jedną rzecz : czy i jak zamierzacie imputowaćświadkowej co ma włożyć na Wasz ślub ??????? |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świadkowa to osoba, którą znamy i w jakis sposób ufamy więc nie widzę powodow aby krępowac sie powiedzieć jej taką rzecz. A jak by była sytuacja, że by nie zrozumiała i powiedziała, ze chce przyjśc w białej sukni to by już nie byla moja świadkową
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Witam
jakoś dziś szybciej mi się zajęcia skończyły ale jutro od 8 do 17 bez przerwy ;/ ja z moją świadkową będę sukienki szukać jej najprawdopodobniej bo to moja siostra więc problemu z tym nie powinno być ale już wiem mniej więcej jaką ona chce sukienkę i się nie martwię będzie albo żółta albo turkusowa więc spoko |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
nie no takiej ciszy to tu nie pamietam
![]() ja swiadkowej bez ogrodek bym powiedziała czego ma nie zakładac w koncu na swiadkow wybiera sie z regoły bliskie osoby wiec to niebyłby problem |
|
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczyny coś śpicie ostatnio
heheMożna czuwać jeszcze nad tym co założy świadkowa ale już nie za bardzo nad tym co założy reszta gości i jak np ktoś założy strojną suknie białą albo ecru i przyćmi tym pannę młodą to to już będzie przegięcie...mam nadzieję,że moi goście spojrzą trzeźwo na to co ubrać żeby nie było ,że będą np 2 panny młode chyba każda ma coś lepszego do roboty,że się tu nie odzywacie
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-28 o 16:08 |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
pff ja otwarcie powiem, że nie zycze sobie aby ktos z gości miał kremową bądź białą suknię tym bardziej, że moja suknia ślubna będzie skromna
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alescie mnie rozbawily ![]() jesli same nie piszecie to kto ma tu pisac i wszystkie zdziwione, ze tak cicho... jak sie bedziemy tylko dziwic i po cichutku ograniczac do czytania to tak bedzie ![]() oo a w jaki sposob to bylo widoczne? ja wlasnie wrocilam z zajec i konsumuje obiadek. ale dzis piekna pogoda mielismy z TZem isc na rolki, ale znajomi zadzwonili zeby wyciagnac nas na piwko, wiec chyba rolki na jutro przeniesiemy (akurat spale to dzisiejsze piwko )... mam nadzieje, ze jutrzejsza pogoda nas nie zawiedzie
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kiedy to powiesz gościom?przy rozdawaniu zaproszeń?Lain ale ja wróciłam niedawno i piszę i czekam na odpowiedzi a tu nic :P to sama sobie odpowiadać nie będę ![]() smacznego obiadku co wcinasz dobrego?![]() a ja popijam sobie mleczko właśnie
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-28 o 16:53 |
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czekam az TZ wroci z myjni, bo pojechal wypucowac autko i zaraz znow znikam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-28 o 16:56 |
|
|
|
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Nas najprawdopodobniej świadkowa i drużki będą mieć suknie w podobnej(zbliżonej do pozostałych elementów dekoracji itp.) kolorystyce, ale inne fasony które najprawdopodobniej uzgodnimy wspólnie gdyż będzie to Moja przyjaciółka i dwie najulubieńsze koleżanki- jeśli oczywiście zdecydujemy się na drużbów![]() Cytat:
Przy rozdawaniu zaproszeń?
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4156 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem padnieta.. umyłam z TŻtem 4 samochody dzisiaj
![]() no i dowiedziałam się że kuzynka która urodziła 4 miesiące temu w czerwu bierze slub i będzie on połączony ze chrzem.. potem małe przyjęcie.babka się bardzo cieszy ![]() Cytat:
![]() ja też się nie dziwie, co innego jak jakaś kobietka by zalozyła krótką, ale długą chociaż nie na zdjęciach slubnych co wkeiła kubusewa to zmieniam zdanie..Cytat:
nio tylko ostatnio mnie za czesto nie było pewnie inne dziewczyny też są bardzo zajete![]() no ja też, bo raczej smiałości do tego bym nie miała, ja będę miała świadka, TŻ świadkową która ma 31 lat więc jasnej chyba nie ubierze ![]() no i TŻ ma za jakąs godzinkę przyjechać, to zaraz idę się kąpać no i jeszcze na póxniejszy wieczór czeka nauka i beznadziejny raoport z laborek do zrobienia, ale tak mi się nie chce że normalnie szok..
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-03-28 o 17:30 |
||
|
|
|
#4157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też Ci poleję, bo dziewczynom polewałam Mi generalnie jasne sukienki jeśli są takie koktajlowe, to nie przeszkadzają. Nie będę się gościom zabraniać ubierać w jasno zielone czy jasno niebieskie kolory. Ale gdyby któraś wyskoczyła w czymś całkiem białym albo kremowym, to bym się mogła wściec. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-28 o 17:35 |
|
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
dziś też myłam samochody, i to sama
ale pięknie słonko świeciło...mam dziewczyny do Was pytanie: jak podpisywałyście umowy, miałyście jakieś wzory czy oparłyście się na tym co Wam zaproponowano? mam przed sobą formularz umowy z zespołem (który chcę wziąć) i tak się zastanawiam...brak tu zapisu, który by mnie zabezpieczał w przypadku zerwania umowy przez zespół. jest tylko coś takiego: "Wskutek zerwania umowy z winy zleceniobiorcy zobowiązuje się on do pokrycia kosztów wynikających z zawarcia umowy z innym wykonawcą" Uważam, że tak nie może brzmieć ten punkt , bo koszty zawarcia umowy to żadne koszty przecież. A w przypadku zdarzenia losowego, czegokolwiek, ja jestem z niczym. "W przypadku uszkodzenia instrumentów lub sprzętu nagłośnieniowego przez kogokolwiek z uczestników uroczystości zleceniobiorca otrzyma odszkodowanie od zleceniodawcy w zależności od stopnia uszkodzenia" Czy może być ten stopień uszkodzenia? 1/5 gitary ? Chyba lepiej byłoby coś o kosztach naprawy, nie wiem jakoś to dziwnie brzmi. I jest też punkt o tantiemach autorskich z tytułu wykorzystywania utworów...ma ponieść organizator. I tu taka kwestia: mam płacić Zaiksowi? Wesele na wsi, w wynajętej sali, nie restauracji, i za wstęp nikt nie płaci ani nic...Wiadomo,że sala ta nie płaci Zaiksowi. Chodzi mi o to, że prawdopodobieństwo kontroli takiej zabawy jest żadne, a jednak się obawiam Nie wiem też, jak wysokie są te tantiemy..Spotkałyście się z tym w swoich umowach? Mam mieszane odczucia. Na razie wczytuję się w stronę Zaiksu. Poradźcie coś zanim napisze do tego zespołu o swoich wątpliwościach.
"Nie ma czegoś takiego jak zła pogoda,jest tylko niewłaściwe ubranie". ![]() Edytowane przez grulla Czas edycji: 2009-03-28 o 19:24 |
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do umowy z zespołem - dopiszcie punkt, że w przypadku zerwania umowy z winy wykonawcy ma Wam oddać równowartośc wartości umowy - żeby działało w obie strony. Co do zepsutego sprzetu - ciesz się, że jest tam mowa o częściowych kosztach a nie o odkupieniu, bo własciwie jeśli ktoś coś zniszczy to powinno sie odkupic a jeśli oni chcą tylko zadośćuczynienie zależne od stopnia uszkodzenia to to jest tylko na Waszą rękę. Jakby cos zawsze możecie sobie wykupić OC i wtedy Wam lata czy sie sala zawali, czy ktoś głosnik zaleje Brzuch mnie boli od wczoraj Wieczorem zaczął mnie boleć, bylismy na imprezie i myślałam, ze może mnie boli, bo w knajpie pewnie nie myją cytryn, które wrzucaja do wody i stąd, ale sobie przypomniałam, że bolał mnie przed wyjściem też. Nie wiem co mi jest, nigdy mnie tak długo brzuch nie bolał![]() Wiecie, ze za jakies 5 minut kończy sie godzina dla Ziemi?Trzeba zgasić światło od 20.30 do 21.30. Ja zaraz zgaszę, bo sie źle czuję i będe siedziec w ciemnościach
|
||
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() mogę się dołączyć? plany były na 2011, ale jak się okazało, że damy radę w 2010 to się postaraliśmy i dziś podpisaliśmy umowę z salą ![]() ślub będzie 04.09.2010
|
#4161 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie bo w sumie rok wcześniej będziesz żoną
|
||
|
|
|
#4162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
OMG a co to jeszcze sasiedzi podstawili wam swoje?
![]() Cytat:
a u mnie przed kosciolem skladaja zyczenia wszyscy a na sali juz jest tylko przeniesieien przez prog, lampka szampana i przystepujemy do obiadu ![]() Cytat:
![]() moja kolezanka miala takie dlugotrwale bole brzucha i sie okazalo, ze to wlasnie helicobacter pylori ![]() Cytat:
ooo to ja wczoraj caly wieczor mialam dla Ziemi, bo swiatla w pokoju mialam zgaszone caly wieczor ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj rozmawialam z kolezanka i sa juz o krok od podpisania umowy z sala na poczatek wrzesnia 2010 fajnie sobie bylo pogadac o slubie, weselu, organizacji tego wszystkiego z kims w realu, a nie tylko w necie ![]() ja sie tyko zastanawiam gdzie my wcisniemy nasza miesieczna podroz poslubna jeszcze w sierpniu bedzie slub kolegi TZa z pracy, a prawdopodobnie w lipcu przed nami naszego wspolnego kolegi. ale sie tych slubow narobilo... w 2010 nie bedziemy robic nic innego tylko chlac po weselach chyba dzis nie pojdziemy na rolki, bo sie pogoda oczywiscie musiala spieprzyc posiedze na uczelni (bo mialam sie urwac z zajec na te rolki )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-29 o 09:44 |
||||
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
witam nową PM
![]() wczoraj była taka ładna pogoda a dziś znów szaro a ja dietkuję i w 2 dni schudłam 0,5kg ale to dopiero początek, mam nadzieję do maja ważyć 60kg a docelowo 55-56 ehhh a ja tak lubię pizzę i słodycze, ale dam radę!
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Witam nową Pannę Młodą 2010 ![]() mam nadzieję, że Ci się spodoba u nas![]() Kasia życzę powodzenia i wytrwałości ja też muszę się wziąć za siebie...czas najwyższy zacząć, żeby na spokojnie zrealizować plan![]() Grulla my podpisywaliśmy umowę, którą przedstawiła orkiestra. TŻ ma ją u siebie także niestety nie powiem Ci teraz jak tam jest napisane wszystko ![]() Jaki bierzemy tytuł nowej części? ![]() o kurna...właśnie się zważyłam i mi szczena opadła! chyba muszę się już zabierać za odchudzanko
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-29 o 11:59 |
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do wakacji najpóźniej muszę ważyć te 56kgmoże Panny Młode 2010 cz. VI.
|
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
Byłabym za takim prostym tytułem
bo z tym tytułem obecnym trzeba się "chować"
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się ukrywam przed rodzicami i bratem
|
|
#4168 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Taki tytuł można dać jaki zaproponowałaś.. btw, hejka
|
|
|
#4169 |
|
Zadomowienie
|
cześć Angel
![]() co słychać?Cicho tutaj jak nie wiem jak mnie nie ma, to później muszę nadrabiać i nadrabiać. Ale jak mam już czas to akurat większości z Was nie ma to nie fair
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak mi się nie chce robić tej prezentacji na środę chyba jutro to zrobię bo dzisiaj nie mam natchnienia-jak zawsze w niedzielę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Już Wam opowiadałam jak na ślubie znajomej, jej świadkowa wyskoczyła w jasnej sukience
Taką tylko za włosy wytargać 

jakoś dziś szybciej mi się zajęcia skończyły
ale już wiem mniej więcej jaką ona chce sukienkę i się nie martwię

i kiedy to powiesz gościom?przy rozdawaniu zaproszeń?

a, ze daleko mi od niesmiałości to dla mnie byłby to nie problem 
i też Ci poleję, bo dziewczynom polewałam
mam nadzieję, że Ci się spodoba u nas