|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
A kiedyz to nasza Pani Prezes powraca od Francuzów?
Bo zabyłam , a moze wcale nie wiedziałam ?
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-28 o 19:37 Powód: różne takie braki literowe i błędy pisowni się mi przytrafiły jak zwykle z resztą zamiast najpierw przeczytać... itdł |
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Kattarino życzę Ci szybkiego powrotu do dobrej formy
Aniele, dasz radę oczywiście dużo, dużo sił Ci życzę i żebyś umiała w tej trudnej sytuacji znajdować również radość dla Was |
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Tako-
lubie te piesn, dla mnie, pomimo wszystko, optymistyczna- bowiem zawsze ciesze sie, ze te piekne chwile w ogole sie zdarzaja.....
|
|
|
|
#4594 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Angel
![]() Byłam na tej giełdzie minerałów i mam kilka srebrnych pierdółek M.in. pierścionek z Wilkami i młot Thora.No i jestem zmęczona, a za chwilę idę na piwko. Obym nie zasnęła. Edit: W ciągu trzech dni wylałam na siebie całą próbkę Secret Melange A ja nie chcę już nic innego nosić
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-03-28 o 19:54 |
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() miał być nowy wątek na jej powrót ....
|
|
#4597 |
|
czyli Endżi
|
Kocie, ech siedzisz mi w głowie po prostu
No właśnie. Wychowali mnie dziadkowie i nie ważne kiedy odejdą i tak będzie o wiele za wcześnie. Dziadek już dawno mi obiecał, że nigdzie się nie wybiera i po operacji obu bioder zamierza zatańczyć na moim weselu... <czyli jeszcze długo, długo pożyje, bo ja nie planuję wychodzić za mąż >Będzie dobrze. Dziadek jest twardzielem i nauczył mnie tego samego ![]() Katty, Mamuś, Tako, Fenris - ![]() Dobra drogie panie, kończymy ze smętną atmosferą ![]() Pochwalę się że mam wspaniałą koleżankę Chyba ją znacie - niejaka Katty_p13 Pośredniczy mi w zakupach ebay'owych i może już w przyszłym tygodniu przyleci do mnie TO Mam coś podobnego, ale już wyeksploatowałam do bólu i złazi z niego "srebro" po bokach. Ten naszyjniczek jest PERFECT!Ale się cieszę Z okazji sobotniego wieczoru i siedzenia w domu zamiast wypadu na hip-hop contest przebywam z babunią, skończyłam oglądać trzecią serię Dextera, zaraz odpalam "Tajne przez poufne" i tańczę do megapozytywnego " Speed Up"
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Katt
Aniele |
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Endżi-
na szczescie w sytuacji, w ktorej to Babcia i Dziadek sa nam blizsi nizli biologiczni rodzice, pozytywow jest znacznie wiecej niz negatywow.Zaobserwowalam, ze takie intensywne relacje z dziadkami rozwijaja w nas szczegolne cechy charakteru- buduja pewna dojrzalosc i samodzielnosc, podszyta jednak poczuciem bezpieczenstwa i bezwarunkowej akceptacji. Wiesz, co mam na mysli, prawda? Jestes swiadoma, ze Dziadek zawsze bedzie po Twojej stronie, ale wcale nie zamierzasz mu z tej okazji "wchodzic na glowe", a wrecz przeciwnie; jakis wewnetrzny glos, (moze ambicja?) sprawia, ze z wlasnej woli postepujesz tak, by Go nie rozczarowac, by mial rzeczywisty powod do dumy. Jednak w przeciwienstwie do relacji z Mama/Tata- nie ma w tym nic negatywnego, jakiegos przymusu czy stresu- tylko czysta, wrecz dziecieca radosc z dobrze wykonanego zadania czy rozwiaznia problemu . Tharoonie-
|
|
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnośnie Hello Kitty - to ja mam problem - nie wiem na co się zdecydować... ![]() http://www.glovestar.pl/products-57/na_uszy.html Tia, wiem że to dziecinne, emo i dorosła baba nie powinna ale to takie słooodkie
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
And now for something completely different
![]() . Chcialam sie podzielic jednym spostrzezeniam dot. ceny L'Artisanow. W mojej, (tzn.sztokholmskiej) perfumerii niszowej podniesli je o prawie 50% - 50ml kosztowalo kiedys 620sek, teraz 890! 100ml z 960,- wysrubowano na 1240sek ![]() Nie mam pojecia czy to ich indywidualny sposob na zwiekszenie zyskow, w czasach kryzysu czy rzeczywiscie sam L'Artisan zamierza ceny podniesc- (musze podpytac Miss Natasze).Mysle, ze jesli ktosa planuje zakupy L'Artisanow w Quality powinien sie tym zainteresowac juz teraz, bo ewentualna podwyzka jest imho oooogromna
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-03-28 o 20:40 |
|
|
|
#4603 |
|
czyli Endżi
|
Katt, powiem Ci szczerze że nigdy się nad tym nie zastanawiałam, nie analizowałam z boku i nie zdawałam sobie sprawy. Ale masz rację
W tym przypadku rola babci/dziadka nie jest równoznaczna z rolą mamy/taty, ale i "klasycznej" babci/dziadka, których odwiedza się raz na miesiąc też nie. Wykształcone więź jest czymś pomiędzy a chyba nie możnaby wymarzyć sobie lepszego rozwiązania To jest coś ciężkiego do opisania. Właśnie ten respekt i chęć wykazania się, wpajana łagodność, dojrzałość, umiejętność opiekowania się innymi i samodzielność, mniej napięć... Zupełnie inne wychowanie Właśnie sobie uświadomiłam, że do wszystkich w rodzinie poza dziadkiem zwracam się po imieniu Zwracanie się po imieniu nie świadczy oczywiście o mniejszym szacunku niż zwracanie się "mamo", "babciu", ale w dziadku jest coś co sprawia, że wolę do niego mówić "dziadku" niż "Heniutku"
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chlopaki,
niniejszym oficjalnie dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow za wlasne M bardzo mi to wsparcie pomoglo, mimo ze wirtualne... mam nadzieje, ze dokonalam slusznej decyzji. o rezultatach doniose w przyszlym tygodniu ![]() a teraz przyznac sie ktora chciala przetestowac Bvlgari Jasmin Noir??? pamietalam, ze ktoras z was poszukiwala... i przy okazji zakupow w sephorze wydebilam probke przesle w zamian za mily usmiech ![]() EDIT: przepraszam za to ze nie nadaużam, jak sie ze wszystkim uwine postaram sie uporac z lektura, coby byc na biezaco. poki co zatrzymalam sie na cyckonoszach
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-03-28 o 20:53 |
|
|
|
#4605 |
|
czyli Endżi
|
Kitty, nie dziecinne tylko cuteness
W Elle był jakiś czas temu artykuł na ten temat Kobiety zawsze będą się rozczulać i zachwycać tym co słodkie i swoim wyglądem przypomina małe potomstwo Ja osobiście polecam te kolczyki - są świetnej jakości i naprawdę ślicznie się prezentują ![]() To ja jeszcze pokażę co kupiłam i co wisi mi na ścianie Raz i dwa ![]() Katt, szok Niezbyt atrakcyjna ta zmiana cen... Ja rozumiem, że "wielki kryzys", waluta szaleje, ale na litość boską kiedy dolar kosztował niecałe 2 złote to żaden producent jakoś nie garnął się do obniżania cen ![]() Mirro, ja przegapiłam trzymanie kciuków Teraz będę trzymać ze zdwojoną siłą i będe wypatrywac dobrych wieści
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-03-28 o 20:53 |
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze chcę przytulanki skelanimals, też wszystkie![]() fajny ten sklep, ty niedobry velvecie, wiodący mój portfel na pokuszenie
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Aniolku- Twoj Dziadek to Henryk? moja Babcia miala na imie.... Henryka
![]() I masz racje- gdy kurs dolara spadal- nikt nie palil sie do obnizania cen. Mam nadzieje, ze to tylko wymysl wlascicieli tej szwedzkiej perfumerii- oni maja takie odpaly, poniewaz sa "jedyni na Skandynawie" i czesto mam wrazenie, ze robia klientom laske, ze im cos sprzedadza Od roku nie maja 100ml Dzongkha- bo to taki niepopularny zapach. Kiedy zapytalam o sprowadzenie setki na indywidualne zamowienie, dowiedzialam sie, ze nie moga wziac mniej niz 5 flakonow od dystrtbutora i musialabym kupic wszystkie 5szt Jednym slowem- zenada
|
|
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
shachownico
![]() Spokojnie. Ja ten sklep odkryłam kilka miesięcy temu, ale nie złożyłam do tej pory żadnego zamówienia. Powód - wszystko mi się podoba i na nic nie mogę się zdecydować
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
O qrcze, jeszcze nigdy nie widzialam tych skelanimals- sa cudownie creepy
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Diego the Bat to moj faworyt |
|
|
|
#4610 |
|
czyli Endżi
|
Henryk
![]() Hm, naprawdę ciekawe podejście do klienta... Brak słów. To kompletnie nielogiczne. Skoro ta perfumeria sprzedaje ekskluzywne i drogie rzeczy to chyba powinno im zależeć tym bardziej żeby je sprzedać - i to w dodatku z uśmiechem na ustach.Oj, ja już od dawna ślinię się na Skelanimalsy Koszulki Skelanimals z Pinko chodzą na Allegro za 250 złotych Ze sklepu glovestar można wybrać sobie równie fajne i to kilka w cenie jednej Mam na oku dwie koszulki, naszyjnik i maskotkę Może po pierwszym coś bym sobie z tego wzięła ![]() Katt, jeśli chcesz coś stamtąd to ja jestem do usług i do pomocy ![]() Na tych koszulkach Pinko jest cała historyjka - inna dla każdego zwierzątka Można się doczytać na allegrowych fotkach KLIK
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-03-28 o 21:20 |
|
|
|
#4611 |
|
Piers do przodu
|
Endżi
bo się normalnie zaczynam jąkać miło mi, że mogłam pomóc
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie te gadzety sa swietne! Tylko szkoda, ze Diego jest tak malo
![]() Co do zakupow- dziekuje za propozycje Mialam w polowie kwietnia pojechac do Mamy, ale teraz musze sie badac co 14 dni, wiec chyba bede zmuszona zmienic plany- w tym takze zakupowe ![]() A palnowalam najazd na Quality, bo marzy mi sie 100ml Dzongkha- to perfumy, ktore prawie wypijam z flaszki- spokojnie znika po 10ml na miesiac
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Katt, Angel, cieszę się, że Was widzę i przesyłam masę pozytywnej energii dla Was obu i dużo siły
Sama jestem naładowana pozytywnie po jak zwykle zwariowanym spotkaniu z Sasią - połaziłyśmy po sklepach, Sasia zachorowała na Lo par Kenzo , ale jak na razie zapomniała o tym dziwnym kaprysie uwiedziona Elle na moim nadgarstku Udało mi sie ją za to przekonać, że takim małym czarnym jak nam ładnie w brudnym różu, co skończyło się zakupem uroczej, romantycznej bluzeczki. Ja zachorowałam na czarną torbę - wprawdzie Asia usiłowała przekonać mnie, że mam już czarną torbę i po co mi druga, ale wszak każda szanująca się kobieta powinna mieć ich co najmniej kilka ![]() Więc nad torbą dumam, mniej dumam nad wściekle turkusową bluzeczką w Promodzie, bo tańsza ![]() A za chwilę całkiem przestanę dumać, bo wypachniona boskim Addictem wybieram się do baru.W sumie jakoś mi się nie chce, posiedziałabym w domu, ani tańczyć mi się nie chce, ani alkoholizować, ani gadać i o! No nic, najwyżej tym razem nie będę tam siedzieć do zamkniecia baru jak to zwykle bywa ![]() Miłego wieczoru, Wymiatacze, nie pijcie za dużo beze mnie
|
#4614 | |
|
czyli Endżi
|
Katty, mi jeszcze milej że zechciałaś pomóc
Cytat:
Mogłabym Ci przesłać nawet do Szwecji - przesyłka kosztuje mniej niż sądziłam ![]() To takie fajne, że ufamy sobie wzajemnie nawet jeśli w grę wchodzą tak delikatne kwestie jak finanse
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-03-28 o 21:41 |
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Endżi- to swietnie
Joasiu- Milej zabawy- moze nie bedzie tak zle Z autopsji wiem, z e kiedy w ogole nie mam ochoty na wyjscie, to zabawa jest przednia
|
|
|
|
#4616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jej, jak drogo . Nie dałabym tyle Ja buszuję na Glovestarze po "cukrzycy" - nie mogę się zdecydować na jakiegoś "cupcake'a". Albo lodzika... Miskę ryżu (
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2009-03-28 o 21:53 |
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... Wykopałam się wreszcie z pracy i otworzyłam komputer wraz z winkiem
Na pierwszy rzut poszedł link Velvet do sklepu z Hello Kitty. Obejrzałam z duuuużym zainteresowaniem. Ciuchy i kolczyki raczej nie w moim stylu, ale kot ninja do przytulania mnie po prostu urzekł. No same popatrzcie http://www.glovestar.pl/products-37/do_tulenia.html |
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
masz racje velvecie, za dużo tam dobrego, żeby można było się na coś zdecydować
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
kot jest boski chcę takiego kota
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja biorę bojową krowę TOKIDOKI MOZZARELLA Ciekawe, w tej sekcji jeszcze nie byłam Glovestar jest złyy...Powiedzcie drogie Wymiataczki, co ten Hello Kitty trzyma? ![]() http://www.glovestar.pl/images/products/2002/1.jpg (wg opisu to "larwa" ale mnie to na żadną larwę nie wygląda... no i czy mi się zdaje czy kitty pokazuje fakju? )
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to wygląda na żelka ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- uciekam już w piernaty ale ponieważ to sobota zostawiam małe umpa-umpa ze specjalną dedykacją dla endżi (polecam oglądanie z włączony hq)http://www.youtube.com/watch?v=JTeHo...om=PL&index=33 http://www.youtube.com/watch?v=wZqW3...om=PL&index=27 jutro "widzimy" się godzinę wcześniej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

, a moze wcale nie wiedziałam
?

lubie te piesn, dla mnie, pomimo wszystko, optymistyczna- bowiem zawsze ciesze sie, ze te piekne chwile w ogole sie zdarzaja.....

M.in. pierścionek z Wilkami i młot Thora.
A ja nie chcę już nic innego nosić 

- 50ml kosztowalo kiedys 620sek, teraz 890! 100ml z 960,- wysrubowano na 1240sek 
ktora chciala przetestowac Bvlgari Jasmin Noir??? pamietalam, ze ktoras z was poszukiwala... i przy okazji zakupow w sephorze wydebilam probke
Ja rozumiem, że "wielki kryzys", waluta szaleje, ale na litość boską kiedy dolar kosztował niecałe 2 złote to żaden producent jakoś nie garnął się do obniżania cen
Koszulki Skelanimals z Pinko chodzą na Allegro za 250 złotych
bo się normalnie zaczynam jąkać