|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
| Poka¿ wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#511 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja
Bianka wys³a³am Tobie wiadomo¶æ prywatn± z numerem do Agnieszki
Szczerze to ja ostatnio malowa³am w³osy u Emilki no i jasna farbe nak³ada³a mi emilka a ciemniejsza jej uczennica... chcia³am miec cale jasne a mam z³ote ;/ i grzywke krzywo ¶ciêt±...
|
|
|
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
nie wiem co jest ale duzo osob krzywi sie na to, ze Emilka krzywo grzywke scina :P Zreszta same przyznajcie, nie po to idziemy do fryzjera za 200 z³, zeby wlosy robi³ nam uczen ;/
|
|
|
|
|
#513 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Reklama na wizaz.pl jest platna
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-21 o 16:41 |
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 599
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#515 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Nie wiem juz co mam zrobic.Chcialabym wam sie zaprezentowac jakos jesli szukacie dobrej fryzjerki,ale nie wiem jak.Wczoraj chcialam wyslac na forum link do mojej strony ale okazuje sie ze nie wolno ,bo reklama tu jest platna.Ja nie mam karty kredytowej,a zwyklego przelewu przez internet nie przyjmuja.Wiec nie mam jak zaplacic i nie moge was nijak powiadomic.
Jestem mloda ,rok po egzaminie czeladniczym,ale mowia ze mam talent,chcieli mnie do Jean Louis Davide w Warszawie ,teraz wspolpracuje z modelkami do sesji rowniez,tu w Bialymstoku i w Rzymie.Mam na imie Ewelinka.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#516 |
|
Przyczajenie
|
w green jungle nie ma ju¿ fryzjera. Przenie¶li j± na £agodn± 14 na wysokim stoczku i og³aszam wszem i wobec - NIE ID¬CIE TAM! Nazywa siê to bodaj¿e Kebo czy Kabo czy co¶ w tym stylu. W ka¿dym b±d¼ razie strze¿e tam nijaka Sylwia - zniszczy³a mi w³osy ca³kowicie.
Natomiast polecam pani± Aniê z Ellafryzu na ¯elaznej. Ona czyni cuda.
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
a co Ci dok³adnie zrobi³a?
|
|
|
|
|
#518 |
|
Przyczajenie
|
prosi³am o ¶ciêcie samych koñcówek, a walnê³a mi 8 cm, które bardzo d³ugo hodowa³am. Poza tym zaczê³a mi w pewnym momencie modelowaæ fryzurê wed³ug w³asnego gustu. Nie prosi³am jej o stopniowanie w³osów. Ogólnie wysz³a masakra i zupe³nie co¶ innego, ni¿ chcialam. W³osy rosn± mi bardzo d³ugo i nie wiem, co mam robiæ. Nastêpnym razem sama sobie podetnê te koncówki.
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Cze¶æ, w³a¶nie szukaj±c fryzjera znalaz³am ten w±tek i mam pytanie o to, czy która¶ z Was by³a u panów.
Pierwszy z panów pracuje w salonie EgoArt w "Piotrze i Pawle" (nie wiem jak ma na imiê), a drugi w salonie na Upalnej i nazywa siê Adam Pop³awski. Bardzo proszê o opinie. Jakie wra¿enia, ceny i czy warto któremu¶ z tych panów powierzyæ swoje w³osy? p.s. i jeszcze s³ysza³am, ¿e na osiedlu Piasta jest jaki¶ niez³y fryzjer nie mówi±cy po polsku - macie jakie¶ informacje? Pozdrawiam i czekam na odzew. Edytowane przez armaiti Czas edycji: 2009-03-25 o 16:25 |
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Mariusza z Kud³atego Raju , je¶li chodzi o panów
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salon Urody Butterfly?Znajoma opowiada³a,¿e kobiety wychodz± zachwycone bo w koñcu dogada³y siê z facetem. Ale nie wiedz±,¿e jest gejem ![]() Widzia³y¶cie www Emilki? Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2009-03-26 o 14:35 |
|
|
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
ja widzia³am
ciekawi mnie czy dziewczyny sa zadowolone z kursu u niej
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 924
|
A ja zdecydowanie nie polecam pani Eli z Kameleona !
Kameleon owszem, ale nie pani Ela i ju¿. Chocia¿ bardzo mi³a to nie podoba mi siê to co zrobi³a... Mam do¶æ ju¿ wszystkich fryzjerów, chyba sobie kupiê farbê w sklepie, siostra bêdzie mi malowaæ, a do nich bêdê chodziæ najwy¿ej co jaki¶ czas na ¶ciêcie ...
|
|
#524 | |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 113
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 924
|
chcia³am baleja¿ to strasznie odradza³a, pewnie jej siê nie chcia³o, bo mam gêste w³osy
wiêc powiedzia³am, ¿e chcê zej¶æ z ¿ó³tego koloru (bo mam z³ote w³osy), to mi zrobi³a tylko jasne refleksy na tym co mia³am + odrosty... Skutkiem czego zap³aci³am 190z³ i wygl±dam praktycznie jak wygl±da³am... I chyba bêdê nak³adaæ nied³ugo jasn± farbê w domu ;|To taka troszkê przy ko¶ci z ma³ymi w±sikami przy ustach :P By³a jeszcze jedna taka grubsza od tej Eli i widzia³am jak cudnie "zrobi³a" jedn± dziewczynê, szkoda, ¿e to na ni± nie trafi³am
|
|
#526 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Wszystkim zawiedzonym Paniom polecam Studio Fryzur u Pani Kasi na Jurowieckiej.Tam znajdziesz super fryzjerkê stosuj±c± najwy¿szej klasy kosmetyki,jest te¿ sauna ozonowa.Ceny nie zwalaj± z nóg.Jest mi³o a najwa¿niejsze,¿e profesjonalnie.I fryzura nie ,,rozpada siê" po wyj¶ciu z salonu.Spróbujcie,nie po¿a³ujecie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
dziewczyny, s³uchajcie...
![]() chodzi³am do Emilki i w sumie chwali³am j± do momentu gdy nie zabra³am tam swojej mamy... gdyby mi na g³owie zrobi³a co¶ nie-³adnego, pewnie wybaczy³abym ![]() pofarbowa³a mamie w³osy i po tygodniu farba siê wyp³uka³a... kurczê, tak sobie my¶lê, w koñcu bierze za to ciê¿kie pieni±dze, wypada³oby trochê zadbaæ o klienta... i znalaz³am sobie nowego fryzjera- pani Ela z Lipowej, tu¿ obok Sphinx'a. jest bardzo mi³a, potrafi doradziæ, zrobi³a mi genialne pasemka i niewiele zap³aci³am. jestem naprawdê zadowolona. strzy¿e te¿ bardzo dobrze, zw³aszcza krêcone w³osy, mo¿e dlatego ¿e sama ma takie. polecam, tylko nie przera¿ajcie siê, ¶rednia wieku pañ, które tam bywaj±, to tak ok. 60r.¿. ![]() sama na pocz±tku siê obawia³am...
|
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Agrzeg - komentarz reklama heh, wiadomosci - 1 - to chyba mowi samo przez sie :/
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e g³upie pytanie, ale w ¿yciu nie farbowa³am wiêc siê nawet nie orientujê w temacie
|
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
No tak, wina farby, ale skoro fryzjerka krzyczy sobie gwiazdorskie ceny to chyba powinna miec kosmetyki z wyzszej polki
|
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
Hej bianka i co tam odwiedzilyscie Agnieszke z avangardy?
|
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Ja jej nie odwiedze, ale wiem, ze moja kolezanka z checia to zrobi
Jeszcze nie da³am jej numeru, ale jestem pewna, ze bedzie zadowolona
|
|
|
|
|
#533 |
|
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 113
|
Ostatnio by³am w Kameleonie u Elizy. Masa¿ g³owy przy myciu - super. Fryzurka w porz±dku. Jedyne, co mi siê BARDZO nie spodoba³o to to, ¿e mnie nie pos³ucha³a. Prosi³am - ¿adnego prostowania. Lubiê widzieæ swoj± fryzurê, tak± jaka bêdzie i jutro i pojutrze i za tydzieñ, a nie tylko do pierwszego mycia. I có¿, potraktowa³a mnie szczotk± i suszark± prostuj±c w³osy
Nie lubiê, gdy "fryzjer i tak ma ostatnie s³owo" (chocia¿ wiem, ¿e ma).Za to pochwali³a poprzednie ciêcie (z r±k Emilki nota bene), ¿e d³ugo siê utrzymuje itd. Pozna³a t± sam± szko³ê?
|
|
|
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Bianka a czemu nie pasuja ci uslugi agnieszki? tak z ciekawosci pytam
|
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
ja nie powiedzia³am ze mi nie pasuja
|
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
tzn?
|
|
|
|
|
#537 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
witam. czy ktos wie gdzie teraz pracuje pani Asia z kameleona ? bo dzisiaj dzwonilam i poinformowano mnie ze juz tam nie pracuje
|
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
tzn, uwazam ze agnieszka jest dobra fryzjerka
poprostu nie przepadam za avangarda a wiem ze ona ja lubi i zawsze do niej namawia
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 268
|
ja polecam pania Patrycje- ma swoj salon na ul Warszawskiej- Pati
kiedys chodzilam do Agnieszki jak jeszcze pracowala a Avangardzie, ale jakos pozniej przestalam (ma dobra reke i fajnie tnie, ale zawsze mnie namawiala na takie fryzury, ktore ciezko pozniej bylo odchodowac) |
|
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos z Was orientuje sie czy za kolor + sciecie u £ukasza placi sie tyle co u Emilki ?
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Szczerze to ja ostatnio malowa³am w³osy u Emilki no i jasna farbe nak³ada³a mi emilka a ciemniejsza jej uczennica... chcia³am miec cale jasne a mam z³ote ;/ i grzywke krzywo ¶ciêt±...