|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Domi na początku było mi ciężko, ale teraz już daję sobie radę
bardzo się cieszę że mam takiego szkraba
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też takiego chciałabym......bardzo : (
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, do dzieła
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka, widzę, że kilogramy idą w dół, super
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda nie maluję się na co dzień, ale jak gdzieś wychodzimy staram się pomalować delikatnie, włosy jako tako ułożyć choć nie zawsze mam czas i ochotę, z ubraniami trochę gorzej bo cały czas chodzę w spodniach ciążowych i bluzki czy swetry też mam raczej ciążowe jak schudnę to skompletuję jakąś nową garderobę
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak...po slubie
No ale tak w 2gim mogłabym już iść...brzuch chyba nie jest duży, w sukienke sie zmieszcze ![]() Cytat:
Popieram...nie wyglądasz jakby surodziła dzidzie...tzn. wyglądasz, bo kwitniesz , ale jakas taka urodziwa jesteś ciągle zadbana![]() A powiedz mi Zanko czy porobiły Ci sie rozstepy?Ja sie boje, ze mogłyby mi sie porobic ogromne na brzuchu, bo raczej chuda jestem czy jakoś temu można zapobiec smarując sie oliwkami?
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do rozstępów to porobiło mi się i to dużo, mimo smarowania się oliwką a później kremem Fissan, niestety chyba mam to w genach, ale ja przytyłam 25 kilo więc dużo mi przybyło
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama też ma duzo rozstepów na brzuchu po ciązy...kurcze..ja nie chce mieć rozstepów i też przytyła dużo, chyba koło 20 kg![]() Mam nadzieje, ze jakies nowe superkremy wymyślą do tej pory jak będę w ciąży ![]() Ale z drugiej strony, nawet jakbym zaczeła staranka juz w sierpniu, to nie jest powiedziane, ze zajde od razu. Z autopsji i doświadczenia wiem, ze to nei tak łatwo ![]() Musze się pochwalić, że mam już napisane dwa podrozdziały rozdziału badawczego skończone praktycznie (podrozdziałow jest 6). Mam nadzieje, ze skończe do środy
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Synuś piękny
Mama również Kiedy ja tak swoje maleństwo przytule... rety jak to się dłuży... ![]() Cytat:
![]() Na rozstępy jest milion kremów w aptekach, oliwki, ale w większości przypadków to wcale nie pomaga tylko pozwala się łudzić. Smarowałam się od 8 tyg. ciązy i nic to nie dało. Są, bo pewnie muszą być Ciężko się z nimi walczy w trakcie, ale po ciąży już podobno łatwiej, tylko trzeba niby regularnie ćwiczyć, masować, wcierać i być cierpliwym. Poza tym wszystko wynagrodzi kochany maluszek
|
|
|
|
|
#1660 |
|
BAN stały
|
Witam
Ale wam dziewczyny zazdorszcze.... bycia w ciazy...Ja mam 20 lat i MASAKRYCZNY instynkt Macierzyński..... Chcialbym byc w ciazy miec dzidzi...tylko odpowiedniego kandydata na tatusia brak ![]() Narazie zastepuje ten instynkt bycia nianią i wkladam w tą prace okropnie duzo milosci i poswiecenia....Jednym slowem uwielbiam dzieci... Gratulacje dla przyszlych i nowych Mam... pozdrawiam
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Motylico nikogo nie ma jak zwykle o tej porze więc ja Cie przywitam![]() Oj kandydat sie znajdzie, jestes bardzo młoda, dopiero matura przed Toba ![]() Fajnie, ze masz taki instynkt
|
|
|
|
|
#1662 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj Jagódko ![]() ładne imię![]() a studiujesz teraz, pracujesz? PIWUSIA nocny marku wyłaź z tych zakamarków (hahah, ale rym):P My z Tz słuchamy płyty Marcina Rozynka
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-29 o 01:31 |
|
|
|
|
#1664 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() pracuje jako niania właśnie studiowałam ale zrezygnowałam...tak wyszło... a dziekuje....imie jak imie ale kiedys bylo mało popularne...a teraz wiecej jest Jagódek....
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem Dominika ![]() a moje imię to średnio popularne, nigdy nie miałam w klasie żadnej ani na studiach swojej imienniczki![]() Strasznie mi sie podoba piosenka M. Rozynka "Nie pasuje" |
|
|
|
|
#1666 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
od Dominiki...![]() a piosenke musze posluchac bo jej nie znam... jeszcze nie spisz???
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ![]() my chodzimy późno spac ale też późno wstajemy rano... jutro zegarek na 9 nastawimy, bo musze pisać prace ![]() a Ty czemu nie spisz?:P dziś przestawiamy zegarki godzine do przodu, ale cos na wizazu się nie przestawił,czyli juz 2.40 ![]() edit: ja już uciekam spać dobranoc bo Tz mi pada
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-29 o 01:45 |
|
|
|
|
#1668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale coz....No wlasnie juz 2.46....
|
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uciekam juz dobranoc....Motylicaja to Ty w avatarku? ![]() Piwusia wyjdziesz z tych zakamarków?
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-29 o 01:49 |
|
|
|
|
#1670 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1671 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak zwykle zostałam sama |
|
|
|
|
#1673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka mały sliczny i chyba do meza podobny
![]() witam nowe kolezanki mojTż oglada Kubice a ja czekam kiedy sie skonczy i pojdzie swojej żonce sniadanko kupic
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie oglądam Formułę
ale wpadłam na kompa, by napisać smsa mężowi, który jest na zajęciach, jak przebiega wyścig![]() cinusiowa, co Ty tak spać nie możesz? córcia nie pozwala?![]() witam Jagódkę, smakowite imię spoko, kandydat się znajdzie fajnie, że możesz trochę się "wyżyć" z tym instynktem macierzyńskim w pracy a jakie dzieciaczki masz pod opieką? zupełnie malutkie, czy już trochę podrośnięte?madmuazelle, witam ![]() za to gdzie podziewa się Piwusia? Piwusia, jak tam przygotowania do rocznicy? Mi mój mąż oznajmił, że zarezerwuje stolik w fajnej (ponoć) restauracji
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno w ciąży to normalne, że się mniej śpi, mniej snu kobieta niby potrzebuje... Ja jestem tego raczej żywym przykładem, bo chodzę spać w środku nocy (ok 1-2) i o 5-6 rano oczy mam już jak 5-złotówki
i tylko przewracam się z boku na bok. Wtedy nasłuchuję tylko, czy już ktoś się porusza po domu, żeby samej tak bez sensu nie siedzieć ![]() A to, że moja córcia mi spać nie daje w nocy to druga sprawa... Po co dbać o matkę, niech się pomęczy w środku nocy
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle znów się spotykamy
![]() No z tym spaniem w ciąży to masakra
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zmęczenia się nie czuje pomimo małej ilości przespanych godzin
Tyle widocznie potrzebuję, może to się rodzi gdzieś w psychice... instynkt itp. Drazni tylko to, że wszyscy w koło śpią, a Ty siedzisz sama
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
cinusiowa, a musisz leżeć w ciąży? Bo chyba na początku musiałaś, jak pamiętam, co mi na gadu pisałaś. A jak teraz jest?
zjadłam obiad, idę się chwilkę powylegiwać a potem długi spacer z psinką jak tak dalej pójdzie, to schudnę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

: (

No ale tak w 2gim mogłabym już iść...brzuch chyba nie jest duży, w sukienke sie zmieszcze 

czy jakoś temu można zapobiec smarując sie oliwkami?

nikogo nie ma jak zwykle o tej porze więc ja Cie przywitam

ale coz....